Sagem my600X - opinie
Telefony Sagem Sagem my600X Opinie o Sagem my600X

Sagem my600X

w sumie: 236
  • 0

    1. ~  2006-09-21 08:16:09  host: n10do2.resetnet.pl

    NOkia 6030

  • 0

    2. ~arcinek  2006-09-21 16:47:01  host: aje233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chyba oszalałeś!!! To barzo dobry telefon chociaż nie lubie sagemów.

  • 0

    3. ~  2006-09-21 16:57:44  host: duw141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak dla mnie lepszy od N6030. Większy wyświetlacz, lepsza bateria, karty pamięci i przyjemniejszy design. Tylko od Bluetoocha wolałbym USB lub irda.

  • 0

    4.  2006-09-22 10:05:13

    3G Tak,384 kbps
    Wibracja Tak
    - MP3/AAC player
    - T9
    - Kalkulator
    - Organizer
    - Voice memo
    Przglądarka WAP 2.0/xHTML
    Wiadomości SMS, MMS, Email

    Jeśli chodzi o blutootha to producentowi chodziło o to aby można było podłączyć słuchawkę BT...przez irde i USB raczej cienko to by wyglądało :)

    Hewe Najs Dej

  • 0

    5.  2006-09-22 13:10:29

    qhcik: dzięki - poprawiłem według uwag. ;)

  • 0

    6.  2006-09-22 14:49:44

    aha i aparat napewno ma ... przeciez to widac nawet na fotach z www.sagem.com

  • 0

    7.  2006-09-22 17:00:30

    kamil1221: dzięki za zwrócenie uwagi, już poprawione! :)

  • 0

    8.  2006-09-24 16:52:33

    nie ma za co :)

  • 0

    9. ~Cud Sagema  2006-09-25 15:48:48  host: axc156.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Cud Sagema. Trochę fajny ale Sagem to Sagem nigdy nie będzie dobrym telefonem!

  • 0

    10. ~Byq  2006-09-29 22:43:06  host: cye26.internetdsl.tpnet.pl

    Witam. mam sagema my x-5m od 3 lat i nie miałem żadnych problemów przez ten czas. Po trzech latach bateria trzyma parę godzin krócej ale to wiadomo. Jeżeli ten jest conajmniej tak samo niezawodny jak mój poprzedni sagem to nie będe przepłacał za mały szpanerski znaczek nokia, wole sagema.

  • 0

    11. ~Byq  2006-09-29 22:55:40  host: cye26.internetdsl.tpnet.pl

    Witam. mam sagema my x-5m od 3 lat i nie miałem żadnych problemów przez ten czas. Po trzech latach bateria trzyma parę godzin krócej ale to wiadomo. Jeżeli ten jest conajmniej tak samo niezawodny jak mój poprzedni sagem to nie będe przepłacał za mały szpanerski znaczek nokia, wole sagema.

  • 0

    12.  2006-10-04 13:52:46

    na telipx.pl pisze ze ma kosztowac 200 euro ... wiec tanio jak na terminal 3G oto cytat "Podczas, gdy inne firmy wzbogacają swoje terminale w 2-3-megapikselowe kamery Sagem obniżył cenę urządzenia" Sagem myśli

  • 0

    13. ~tq  2006-11-09 11:58:44  host: xdsl-4791.zgora.dialog.net.pl

    popieram ~Byq - tez mam MY X5-2V od 2 lat i jest to bardzo niezawodny telefon. Sagem jest tani i bardzo dobry.

  • 0

    14. ~kj  2006-11-18 20:46:58  host: host-81-190-133-113.olsztyn.mm.pl

    tej klasy tel powinien miec EDGE

  • 0

    15. ~lordi  2006-11-21 17:45:47  host: static-195-254-156-114.devs.futuro.pl

    do tego co sądzi że to nokia 6030 ; Twój stary to 6030

  • 0

    16. ~gallnonim48  2006-11-23 23:06:05  host: eiq122.internetdsl.tpnet.pl

    Może ktoś podpowie co lepiej kupić Benq - Siemens C81 czy Sagem MY600X ??? Najlepiej żadnego z tych, ale gdybym musiał i tylko to miał do wyboru???

  • 0

    17. ~gallnonim48  2006-11-23 23:46:23  host: eiq122.internetdsl.tpnet.pl

    Może ktoś podpowie co lepiej kupić Benq - Siemens C81 czy Sagem MY600X ??? Najlepiej żadnego z tych, ale gdybym musiał i tylko to miał do wyboru???

  • 0

    18. ~mic  2006-11-25 12:29:30  host: net12.mlyniec.gda.pl

    benq-siemens właśnie zwija z europy swoje filie [także w polsce] i mogą byc problemy z serwisem

  • 0

    19. ~idea  2006-11-26 18:42:23  host: acac132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    oczywisciw kup sagema a co to nokii 6030 to szkodam slow-4lata za sagemem.w rfn sagem wygral klasyfikacje na najmniej awaryjne komorki(potwierdzam.mialem myx6 i po ddoch latach z nudow zamienilem sed750 teraz mysle o myx700)

  • 0

    20. ~QstachU  2006-12-05 19:51:18  host: h-87-199-28-61.dolsat.pl

    fajny ten Sagem, ale mysle nad MY700, jak narazie to moj MY301 nie nawalil wiec mam zaufanie do tej marki ;] pozdroo

  • 0

    21.  2006-12-18 16:25:19

    Sagem pomylil epoki pod wzgledem funkcji:(

  • 0

    22. ~mati  2006-12-20 14:03:26  host: 72.pub.ino.tvknet.pl

    ja mam tego fona i nienazekam jest goodny i go polecam

  • 0

    23. ~adeze  2006-12-20 16:04:53  host: chello084010212016.chello.pl

    Czy wie może ktoś czy telefon ten posiada gniazdo słuchawkowe?? z góry dzięki!

  • 0

    24. ~Karol  2006-12-26 22:32:41  host: 70-97.is.net.pl

    Dostałem tego Sagemika na gwiazdkę,powiem wam tyle :jest to sagem a la cud techniki!Mialem do tej pory dosyc popularnego SE k700i,powiem wam ze sagem o wiele lepszy...to samo odnosnie nokii..Sagemy ostatnio wymiataja bija na łeb nokie i pozostale,1.3 mpx to dobry wynik,w polaczeniu z duzym gabarytek kolorow to czyni cuda.Procesor troche wolny,ale to da sie zcierpier.Minusami są:brak IrDa,brak lampki blyskowej przy aparacie,troszke maly zoom no i ten aparat.Zasięg bloototh to teoretycznie 10m,ale dzisiaj sprawdzalismy z kolega ze do ok 12m bedzie.Co do dźwięków:sa czyste,nie mam nic do zarzucenia

  • 0

    25. ~interere  2006-12-28 17:25:13  host: ger138.internetdsl.tpnet.pl

    czy mógłby ktoś napisać ile w praktyce trzyma bateria?

  • 0

    26.  2006-12-30 18:19:56

    hej ten telefon bardzo mi się podoba z opisów, chętnie bym go kupił. mam teraz se k300i i nie narzekam na niego, ale gdy zobaczyłem ten telefon to od razu mi się spodobał!!! czy warto dołożyć kasy i zamienić k300i na tego sagema???

  • 0

    27. ~  2006-12-31 02:51:07  host: chello087206183080.chello.pl

    moze ktos mi poradzic,gdzie znajde i jaki konkretnie musi byc kabel usb do my600x?nigdzie nie moge znalezc info na ten temat(do tego modelu).nie mam bluetooth,wiec mam lipe z multimediami

  • 0

    28. ~bogo  2006-12-31 02:51:53  host: chello087206183080.chello.pl

    telefon calkiem fajnie sie prezentuje,ale podobno nie da sie zmienic sygnalu przychodzacego smsa,a poza tym nie moge znalezc nigdzie w necie kabla usb do tego modelu..moze ktos pomóc,nakierowac,etc?nie mam buetooth i mam lipe z multimediami teraz

  • 0

    29. ~  2007-01-01 11:46:29  host: bse153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bateria trzymie ok.5dni

  • 0

    30. ~zielony1234  2007-01-03 17:40:25  host: wipll-78-61-static.12e.piotrkow.pilicka.pl

    hej mam ten telefonik od dwóch dni i nie wiem jak ustawic mp3 na dzwonek sms jesli wiecie to napiszcie aha mam menu orange.z góry dziekuje

  • 0

    31. ~zielony1234  2007-01-03 17:56:14  host: wipll-78-61-static.12e.piotrkow.pilicka.pl

    hej nie moge ustawic mp3 na dzwonek sms pomózcie

  • 0

    32.  2007-01-04 17:20:38

    hej mam tego sagema i mam problem nie wiem jak ustawic mp3 jako dzwonedk na sms jesli kots wie to prosze o pomoc aha telefon ma menu orange z góry dziekuje pozdro

  • 0

    33. ~Agnieszkacoo;  2007-01-06 00:04:05  host: ug235.internetdsl.tpnet.pl

    Da sie zmienić sygnał wiadomości :)

  • 0

    34. ~grzesiek  2007-01-07 15:24:05  host: bvp2.internetdsl.tpnet.pl

    czy ten telefon ma wejscie usb i buetooth ?? odp

  • 0

    35. ~adam  2007-01-12 10:47:46  host: host-89-228-231-202.kalisz.mm.pl

    hej.mam problem. gdy wchodze w muzyka i chce odtworzyc jakis plik wyskakuje komunikat "zasoby audio nie sa dostepne" wiec ktos co z tym fantem zrobic?? drugi problem to taki ze nie slychac dzwonkow wiadomosci sms a wszystko jst ustawione poprawnie. prosze o pomoc.

  • 0

    36. ~adam  2007-01-12 11:33:49  host: host-89-228-231-202.kalisz.mm.pl

    hej.mam problem. gdy wchodze w muzyka i chce odtworzyc jakis plik wyskakuje komunikat "zasoby audio nie sa dostepne" wiec ktos co z tym fantem zrobic?? drugi problem to taki ze nie slychac dzwonkow wiadomosci sms a wszystko jst ustawione poprawnie. prosze o pomoc.

  • 0

    37. ~adam  2007-01-12 12:23:44  host: host-89-228-231-202.kalisz.mm.pl

    hej.mam problem. gdy wchodze w muzyka i chce odtworzyc jakis plik wyskakuje komunikat "zasoby audio nie sa dostepne" wiec ktos co z tym fantem zrobic?? drugi problem to taki ze nie slychac dzwonkow wiadomosci sms a wszystko jst ustawione poprawnie. prosze o pomoc.

  • 0

    38. ~adam  2007-01-12 14:28:47  host: host-89-228-231-202.kalisz.mm.pl

    hej.mam problem. gdy wchodze w muzyka i chce odtworzyc jakis plik wyskakuje komunikat "zasoby audio nie sa dostepne" wiec ktos co z tym fantem zrobic?? drugi problem to taki ze nie slychac dzwonkow wiadomosci sms a wszystko jst ustawione poprawnie. prosze o pomoc.

  • 0

    39. ~adam  2007-01-12 15:00:05  host: host-89-228-231-202.kalisz.mm.pl

    hej.mam problem. gdy wchodze w muzyka i chce odtworzyc jakis plik wyskakuje komunikat "zasoby audio nie sa dostepne" wiec ktos co z tym fantem zrobic?? drugi problem to taki ze nie slychac dzwonkow wiadomosci sms a wszystko jst ustawione poprawnie. prosze o pomoc.

  • 0

    40. ~maxter  2007-01-16 22:55:20  host: nat-mo4.aster.pl

    badziewny telefon jak diabli, nie polecam wspolczuje tym ktorzy jak ja probuja uzyskac jakies informacje z infolini sagema, jednym slowem porazka

  • 0

    41. ~  2007-01-19 12:25:22  host: 195.189.142.233

    czy warto se k300i zamienić na tego sagema?

  • 0

    42. ~wiesiaczek  2007-01-21 20:08:47  host: 110-pr2-4.acn.waw.pl

    jedno wielkie gówno! Żeby korzystać, trzeba dółożyć 50€ na program do laptopa, a itonie napewno.

  • 0

    43. ~beyonce  2007-01-22 12:48:09  host: aclo131.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon ma w koncu aparat vga czy 1.3 Mpix??

  • 0

    44. ~  2007-01-22 22:19:03  host: 195.189.142.233

    to warto zamienić k300i na ten tel czy moze na jakis inny w podobnej cenie?nie wiem moze nokia 5200?

  • 0

    45.  2007-02-03 15:15:25

    witam mam ten telefon od 18.01.07 dobrze się sprawuje jak wchodzę na muzyke i wyskakuje komunikat "zasoby audio nie sa dostepne" wtedy wyłanczam tel i włanczam i jest ok. Telefon super tylko bateria nie za długo trzyma u mnie przynajmniej

  • 0

    46. ~...  2007-02-05 15:49:38  host: xdsl-5912.jgora.dialog.net.pl

    zeby ustawic mp3 jako dzwonek sms-a musisz edytowac profil!

  • 0

    47. ~Nofel  2007-02-08 13:16:43  host: eoy90.internetdsl.tpnet.pl

    Idzie zmienic sygnal sms.. trzeba wejsc na ustawienie--->Profile--->normalny-->edytuj--->dzwonk i.. i tam mozna wybierac obojetnie jaki zdwonek znajdujacy sie w telefonie..pozdro

  • 0

    48. ~Ania  2007-02-12 22:26:10  host: c91-43.icpnet.pl

    Sama nie wiem czy kupic ten telefonik. Ogólnie wydaje mi sie dośc ciekawy, swoją "zawartością" przypomina troszkę Sagema my x6-2, jeżeli się nie myle. Powiem wam, że jestem skłonna go kupić. Mam jeszcze pytanie czy do niego dołączają zestaw słuchawkowy i kabel usb?? czekam na Waszą odpowiedź!

  • 0

    49. ~duch  2007-02-15 22:44:32  host: gf50.internetdsl.tpnet.pl

    niestety ten telefon to porażka firmy sagem. Miałem poprzedni model MYx6-2 i teraz żałuje że go wymieniłem na ten. telefon był już raz w serwisie, od ręki wyminili mi go na nowy ale dalej jest to samo. Wiesza sie, po jakimś czasie wogule nie mam dżwięków, co dwa dni musze opróżniać skrzynke sms bo rzekoo pamięć jest zapełniona chociaż mam tylko 50 wiadomości. żaden z programów które znalazłem nie obsługuje pełnego zarządzania tym telefonem albo jest dostęp do książki albo do wiadomości albo do pamięci telefonu, nie udało mi sie znaleźć programu którym dało by sie ściągnąc dane z karty pamięci. Ten telefon ogólnie jest do dupy. Nie polecam i współczuje tym którzy go już mają.

  • 0

    50. ~TeBe  2007-02-20 19:52:48  host: abor179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Niestety potwierdzam to co napisał duch. Niby nieźle wyposażony i nieźle wygląda, ale ciągle się zawiesza i jest potwornie "zamulony". Powiedziałbym nawet, że ten fon jest durny. Nie kupujcie go. Na szczęście zapłaciłem za niego tylko 18zł ...

  • 0

    51. ~ZjedzBatona  2007-02-21 19:41:13  host: fbf18.internetdsl.tpnet.pl

    o ludzieeeeeeee, jaki ładny i kochany

  • 0

    52. ~Ziomal  2007-02-23 18:52:17  host: bem43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wsacie sobie go w dupe bo do niczego inego się nie nadaje.

  • 0

    53. ~max  2007-03-03 11:48:03  host: acld157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktos wiee czy mozna sciagnac simlock z sagem my600x

  • 0

    54. ~  2007-03-07 19:53:11  host: pa170.opole.cvx.ppp.tpnet.pl

    telefon super tylko nie wiem czy mozna miec kabel usb do niego. proszę o odpowiec. :) zgury dzięki

  • 0

    55. ~minek  2007-03-08 15:38:08  host: pa174.opole.cvx.ppp.tpnet.pl

    TEN TEL. JEST SUPER I NIE WIEM CO INNI CHCĄ OD NIEGO. MAM JEDNO PYTANIE CZY TEN TELEFON MA USB. ODP. :O)

  • 0

    56. ~  2007-03-13 16:22:26  host: visp-154.wroclaw.dialog.net.pl

    Kllawiatura w tym fonie jest malutka. W sensie przyciski sa malutkie. Jak sie pisze smsy? Nie ma problemów z wciskaniem nie tych klawiszy? Bo sie wlasnie zastanawiam nad kupnem tego fonika ;)

  • 0

    57. ~andrzejekk  2007-03-22 14:54:09  host: abhv42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Warto go kupic?

  • 0

    58. ~andrzejekk  2007-03-22 14:55:49  host: abhv42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam zamiar kupic sagema my600x, jak sie spisuje w praktyce?

  • 0

    59. ~Aspiryna  2007-03-22 22:02:25  host: net5-ex.pai.net.pl

    Warto kupić ten telefon naprawde bardzo dobry mam go juz 23 dni ale bardzo mi się podoba ma sporo pamięć i wogóle jest zaj******!!!!

  • 0

    60. ~lepppper  2007-03-27 16:43:40  host: aaei68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jaka maxymalna karta moze byc w sagemie my600x???

  • 0

    61.  2007-03-27 16:50:55

    Jaką maxymalną kartę pamieci obsługuje sagem my600x???

  • 0

    62. ~łaja  2007-03-30 19:48:17  host: brm69.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie moge nigdzie kupic obudowy do tego gówna.

  • 0

    63. ~łaja  2007-03-30 19:52:50  host: brm69.neoplus.adsl.tpnet.pl

    powie mi ktoś gdzie moge kupic obudowe do tego telefonu bo nigddzie nie moge znaleść. pytałem juz wszędzie!!

  • 0

    64. ~Oniko  2007-03-30 23:29:14  host: aou138.internetdsl.tpnet.pl

    Witam mam ten telefon i miałem prwie wszystkie problemy co wypysilaście :D ale niema co nażekać :) Jezeli ktos ma problem z słuchaniem muzyki wystarczy wyłaczyć i właczyc tel i bedzie już ok , żeby zmienić dzwięk w wiadomościach wchodzimy : ustawienia/profil/normalny/opcje/edytuj co do podłaczenia pod PC niestety tel nie obsłóguje USB tylko Czytniki kard (cena ok.40zl) sa też pojemniejsze karty max to 1GB (KINGMAX) cena to 90zl wszystko jest ok tylko mam problemy z wgraniem Gier do tego telefonu nie chce mi obsługiwać JAD i JAR Oo

  • 0

    65. ~  2007-03-31 09:28:05  host: public-gprs2500.centertel.pl

    mam pytanko: jaki fonik jest lepszy - ten sagem czy nokia 5200? który ma lepszy odtwarzacz mp3? w którym ładniej gra muzyka? zarówno w głośniku jak i w słuchawkach? proszę o odp

  • 0

    66. ~lukaszek  2007-04-12 11:06:36  host: dir82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam! Od jednego dnia jestem szczęśliwym właścicielem tego fona. Z tego co sie orientuje to jest do niego USB, ale według mnie lepszym rozwiązaniem jest czytnik kart pamieci podłączony do kompa. Kupiłem tela w orange i w zestawie miałem słuchawki i karte o poj. 128Mb. Planuje zakup karty o pojemności 1Gb ale niejswtem pewien czy bedzie chodziła... jeżeli może mi ktos pomóc i odpowiedziec na to pytanko to bede wdzieczny. PZDR dla wszystkich właścicieli:)

  • 0

    67. ~lukaszek  2007-04-12 20:31:35  host: 195.205.225.13

    jest błąd w opisie tego fona... napisali, że ma 16 mega wbudowanej pamięci... ciekawe... ja mam ponad 20!!

  • 0

    68. ~depo-medron  2007-04-13 12:42:18  host: 212.2.101.25

    hm..mam nokie 5200. co moge powiedziec..sagema niestety nie znam..nokia była juz w serwisie..problemy ze środkową obudowa..moja partnerka ma też ten model i tez problemy ze środkowa obudową. mój już przez to był w serwisie po 4 dniach posiadania. i siedział 3 tygodnie...do tej pory tylko raz mi sie udało go zawiesić. na pewno może w nocy służyć jako latarka:). obsługuje się go całkiem dobrze. jakość dźwięku przez głośnik poprawna, przez słuchawki które są w zestawie niestety raczej średnia.wbrew temu co piszą w insteukcji telefon czyta pliki WMA :D i to jest bardzo dobre gdyż dzieki temu na karcie jest dużo więcej miejsca niż przy MP3, a przy czym jakość dźwięku jest naprawde dobra (próbkowanie 64kb/s ) eACC+ to totalna porażka. jakość dźwięku jest tragiczna i nie polecam używać mimo iż jest to przez Nokie rekomendowany typ formaty dla telefonów komórkowych. porównując z Sagem x400 dźwięk z głośnika jest czystszy ale cichszy. przy ustaswieniu w noki na maks tj 10. głośnika słychać iż nie radzi sobie z tym głośniczek. przy 9 jest ok..tyle na temat.mam nadzieje ze sie przyda:)

  • 0

    69. ~lukaszek  2007-04-15 11:34:25  host: 195.205.225.14

    jest błąd w opisie tego fona... napisali, że ma 16 mega wbudowanej pamięci... ciekawe... ja mam ponad 20!!

  • 0

    70. ~piotrek  2007-04-19 20:01:34  host: acqq61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupilem nowke sagema w salonie Orange, mam go 2 dni i przy robieniu zdjec zawiesza sie. Czy to jest wada fabryczna czy tak te telefony mają? Ale nie za kazdym razem, tylko od czasu do czasu. Myslalem ze nowe to bezawaryjne, a tu sie okazuje ze niekoniecznie. :(

  • 0

    71. ~tomek2k  2007-04-24 12:31:25  host: gate1.ien.com.pl

    kurcze 640x480 to jet 0.3mpix a nie 1.3 mpix. oszukali mnie grrrrrrrrrrrrrrrrrr

  • 0

    72. ~SirMavins  2007-04-29 10:49:49  host: yj122.internetdsl.tpnet.pl

    Czy kabel usb od my4 x czy my5 x pasuje do my600x?

  • 0

    73. ~Maniol  2007-04-29 14:37:23  host: 113-71.echostar.pl

    Elo kupilem telefonik w orange i wgrywam sobie gry na karte. Gdy che je uruchomic,przeniesc na telefon lub cokolwiek z nimi zrobic pisze "podglad aplikacji niedostepny" OCB ?

  • 0

    74. ~analin  2007-04-30 09:57:46  host: apn-99-90.gprspla.plusgsm.pl

    ktos mi moze powiedziec czemu w tym fonie budzik dzwoni bez dzwieku;o nawet wibracje sie nei wlaczaja;/ wiecie cos na ten temat

  • 0

    75. ~mikezo  2007-04-30 16:16:11  host: xdsl-5373.elblag.dialog.net.pl

    czy ten fon ma aparat 1.3 mpx czy 0.3.bo z wypowiedzi tomka2k wynika ze ma 0.3 ale moze to byc kwestia ustawien aparatu.

  • 0

    76. ~mikezo  2007-04-30 16:18:24  host: xdsl-5373.elblag.dialog.net.pl

    czy ten fon ma aparat 1.3 mpx czy 0.3.bo z wypowiedzi tomka2k wynika ze ma 0.3 ale moze to byc kwestia ustawien aparatu.

  • 0

    77. ~tomek2k  2007-05-08 17:02:37  host: chello083144124051.chello.pl

    mam ten telefon wlasnie w ręku(wziałem go w promocji zetafon w orange)i w ustawieniach zdjecia jest 320x240 lub 640x480. nie daj sie zwieść opisom tego telefonu na innych stronach. ja sie oszukalem.kupując myslalem ze bedzie 1.3 mpix a jest 0.3!!

  • 0

    78. ~mikezo  2007-05-08 19:33:47  host: xdsl-5373.elblag.dialog.net.pl

    ej to jest 1.3 ale nie robi fotek w wiekszej rozdzielczosc.porownaj sobie fotki innych fonow z 1.3 aparatem.ale szkoda ze nie robi fot w wiekszej rozdzielczosci

  • 0

    79. ~mikezo  2007-05-08 20:01:28  host: xdsl-5373.elblag.dialog.net.pl

    ej to jest 1.3 ale nie robi fotek w wiekszej rozdzielczosc.porownaj sobie fotki innych fonow z 1.3 aparatem.ale szkoda ze nie robi fot w wiekszej rozdzielczosci

  • 0

    80. ~mazil  2007-05-09 21:03:31  host: 80-99.espol.com.pl

    prawie wszystko super - tylko pytanie...czy ktos probowal synchronizowac ten tel przez bluetooth? po zainstalowaniu aplikacji "wellphone" przy probie zsynchronizowania telefonu z ksiazka numerow z mojego starego sagema(zapisane na PC) pojawia sie komunikat ze tel zle podlaczony albo korzysta z niego inna aplikacja (a tak nie jast)....dla mnie bardzo wazna sprawa wiec kupujac tel z blue. mam swiadomosc ze wymiana danych PC->TEL to zaden problem a tu "dupciazbita". moze to kwestia aplikacji? jesli ktos wie jaki powinien byc do tego program to please HEEELP!!!

  • 0

    81. ~mikezo  2007-05-11 18:07:26  host: xdsl-5373.elblag.dialog.net.pl

    ja probowalem programem bluesoleil i nie da sie wymieniac plikow miedzy pc a komorke.jedynym wyjsciem jest czytnik kart SD ktory kosztuje ok 20zl.ja mam czytnik i jestem zadowolony

  • 0

    82. ~lukaszek  2007-05-12 00:22:57  host: 195.205.225.12

    Odtwarzacz na 100% jest lepszy w Sagemie. Nokia 5200 sie chowa... Wiem bo kumpel ma Nokie a ja właśnie tego Sagemka. Najwieksza karta jaka w nim śmiga to 2GB. Mam tylko problem z aplikacjami java... Wrzucam je przez czytnik kart, ale telefon nie może odczytac tych plików(jad i jar). Nie mam pojecia co nalezy zrobić:/:/:/

  • 0

    83. ~lukaszek  2007-05-12 00:24:11  host: 195.205.225.12

    Ten fon nie ma 8 krotnego zooma!!!! Ja mam dwukrotne!!

  • 0

    84. ~jurek  2007-05-13 11:11:27  host: aazf88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mnie denerwuje ten tel ciagle w nim myga mi wyswietlacz niewiem czemu cos sie jebie a mam go dopiero jeden dzien jest nowy muzyke odtwaza dobrze ale sie psuje mi...;/ nie polecam go nikomu..

  • 0

    85. ~maniol  2007-05-13 21:45:44  host: 113-71.echostar.pl

    lukaszek - Mam ten sam problem. Dzwonilem do centrum sagema w polsce (0801801101) i tam powiedzial mi ze musze wymienic softa i jesli telefon jest na gwarancji to oddac do serwisu. Ja dalem w srode i narazie czekam na odpowiedz

  • 0

    86. ~*****misia  2007-05-17 12:48:19  host: auh34.internetdsl.tpnet.pl

    hej.. od tygodnia jestem wlascicielem tego fona i mam maly problem nie moge wysylac zdjec:(

  • 0

    87. ~MichałM  2007-05-18 00:57:30  host: byh51.internetdsl.tpnet.pl

    Ma go kolega u mnie w pracy i to jest aparat VGA i ma tylko dwu krotny zoom.

  • 0

    88. ~mikezo  2007-05-19 16:34:14  host: xdsl-5373.elblag.dialog.net.pl

    a ja mam pytanie.macie cos takiego ze fon wam zdjec nie zapisuje.mi czesto zdjec nie zapisuje.plzz od odp

  • 0

    89. ~sandra  2007-05-20 10:10:04  host: aih7.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak oceniacie ogólnie ten telefon... W kilku zdaniach?

  • 0

    90. ~mikezo  2007-05-22 23:40:24  host: xdsl-5373.elblag.dialog.net.pl

    telefonik jest ladny.ma duzo funkcji.jest dosc wytrzymaly.bateria dlugo trzyma.dobry aparat.telefonik mam jak narazie 2 tygodnie wiec nie wiem jakie ma konkretnie wady.pzdr^^

  • 0

    91. ~  2007-05-24 14:44:12  host: acfp182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    cos mala kamerka do video rozmow

  • 0

    92. ~millek  2007-05-25 08:17:48  host: epx52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    elo czy ktos wie czy mozna zminimalizowac odtwarzacz????

  • 0

    93. ~technoON  2007-05-26 17:08:11  host: bzi194.internetdsl.tpnet.pl

    Ten telefon to gówno jakich mało!!! Zacznijmy od odtwarzacza muzyki nie da sie z niego wyjść bez wyłączania muzyki oraz nie da sie przewijać, co chwila sie zawiesza z napisem"zasoby audio nie dostępne".. po drugie ma 2-krotne powiększenie a nie 8-krotne.. po trzecie aparat sie zawiesza przy robieniu zdjęć.. po czwarte aplikacje jad i jar odtwarza tylko z pamięci telefonu wiec jeśli dana aplikacja jest na karcie pamięci jej nie uruchomimy.. i po piąte ten fon jest tak zamulony że szok.. PO PROSTU DNO ! ! ! Absolutnie nie polecam!

  • 0

    94. ~genotz  2007-05-29 22:48:07  host: emz235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak ustawie dzwonek mp3 i ktoś dzwoni do mnie to raz dzwoni mp3 a raz standardoowy dzwonek, o co chodzi odpiszcie plis!!!!!!!

  • 0

    95. ~genotz  2007-05-29 22:50:08  host: emz235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak ustawie dzwonek mp3 i ktoś dzwoni do mnie to raz dzwoni mp3 a raz standardoowy dzwonek, o co chodzi odpiszcie plis!!!!!!!

  • 0

    96. ~miniu  2007-06-01 14:58:31  host: xdsl-10606.walbrzych.dialog.net.pl

    ja słyszałem ze ten telefon mozna sobie tylko i wyłącznie w dupe wsadzic bo jest zjebany na maxa haha współczucia dla tych co go mają pozdrawiam

  • 0

    97. ~sht  2007-06-02 21:56:15  host: erj56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam mam pytanie jak kupie bluetooth za 20 zl na allegro to bedzie dzialac z tym telefonem bo nie wiem czy sobie go kupic prosze napiszcie z gory dziekuje

  • 0

    98. ~sht  2007-06-02 21:58:36  host: erj56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    albo czytnik kart pozdro all

  • 0

    99. ~kamil:)  2007-06-03 10:36:52  host: mtan22.alfanet24.pl

    fajny telefon kupilem go wczoraj ma niezly aparat i kamere jest troche wolny ale to nic ma przejrzyste menu kupilem go w orange w zetafon szkoda ze aparay ma tylko 2 krotny zoom optyczny poza tym super telefon

  • 0

    100. ~radko  2007-06-03 10:58:19  host: gpu10.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanko, czy w ofercie Zetafon w Orange ten telefon ma w zestawie kartę pamięci SD? pozdrawiam

  • 0

    101. ~Nive  2007-06-03 12:07:31  host: aaog232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jeżeli chodzi o gry w sagemach trzeba je pobrać z wapa i będą działać (jest stronka gdzie ładuje sie grę na serv a potem pobiera przez wap na kome) Pozdrawiam

  • 0

    102. ~Gregor  2007-06-03 12:42:14  host: fbt170.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon z miesiąc i za tą cenę uważam że możę być. Owszem ma wiele wad, ale coś za coś. Zalety: duży, czytelny wyświetlacz, dobra jakość aparatu(nie biorąc pod uwagę matrycy), nie trzeba otwierać obudowy aby włożyć kartę pamięcy, wideokonferencje i telewizja w telefonie, dobra jakość dźwięku z odtwarzacza mp3 oraz tworzenie list utworów, profile dźwiękowe oraz możliwość ich edycji (na zewnątrz, spotkanie itp) stoper, minutnki, dodatkowe przyciski na obudowie do: aparatu i regulacji głośności, wyświetlacz nadaje się do oglądania filmów w bojowych warunkach jeżeli film jest dobrze przerobiony na 3gp(dostosowany do wielkości wyświetlacza(samemu oglądam na wykładach), odpowiednia czułość przycisków(nie trzeba mocno naciskać), powiększanie zdjęć(gdzieś 12-to krotne i za każdym razem wyostrza obraz że wszystko dokładnie widać) i wiele innych, ale te są najważniejsze które zauważyłem. Wady: aparat tylko 0,3mega, wiesza się ale BARDZO RZADKO, czasem po zrobieniu zdjęcia jest czarny ekran(zdjęcie trzeba zrobić jeszcze raz), gniazdo do podłączenia ładowarki i słuchawek niedopracowane (łatwo się odłanczają), brak możliwości minimalizacji odtwarzacza mp3, małe przyciski(mogą sprawiać trudności przy pisaniu smsów jeżeli ktoś ma duże palce,ale można się przyzwyczaić), jak na razie trudność ze znalezieniem kabla ale do wgrywania do telefonu i odwrotnie używam BLUETOOTHA a do większych plików adaptera i wgrywam bezpośrednio na kartę pamięci. Na strone planetsagem znalazłem soft do mojego telefonu więc jak tylko zdobędę kabelek, to aktualizuję i pewnie większość wad telefonu zostanie wyeliminowanych :) REASUMUJĄC: biorąc pod uwagę cenę i jakość telefonu, to telefon jest wart uwagi. Jak dla mnie jedyną wadą jest matryca aparatu. Osobiście szukałem modelu MY501X (z aparatem 1,3mega),ale tylko ten był w ofercie orange(i był najbardziej opłacalny w tej ofercie) więc zdecydowałem się zdecydowałem.

  • 0

    103. ~  2007-06-03 12:46:58  host: ffv106.internetdsl.tpnet.pl

    Siema.Zaczne od tego ze mam juz ten telefon i nie bede pisal sciem....dobry w tym telefonie jest glosnik bo swietnie gra..dosc glosno i czysto...i malo tel ma taki baaaas jak ten:D wyswietlacz tez dobry...ale jedno co czasami doprowadza do szału TO TO ZE MULI...(mam karte 128,moze dlatego)i nie radze dusic kilku guzikow naraz bo bedzie potrzebny reset;d i tak jak ktos u gory wspominal ze,robia sie zasoby audio niedostepne ;/ [rawda i nie wiem czemu :/jak ktos jest nerwowy albo wymaga od tel SZYBKICH REAKCJI to nie polecam go hahaha ale ogolnie jak sie PRZYZWYCZAISZ to jest dobrze...noo mozna go polecic.

  • 0

    104. ~bobex  2007-06-06 21:07:48  host: aya178.internetdsl.tpnet.pl

    MAM MALUTKIE PYTANKO JAK WYŁĄCZYĆ GPRS W TYM TELEFONIE DZIĘKUJE:)

  • 0

    105. ~Zidane  2007-06-10 19:52:09  host: eoy90.internetdsl.tpnet.pl

    Witam..Mam tego telefonu od 4-5 miesiecy..Na poczatku mialem problem ze zrobieniem zdjec,wychodzily czarne i sie nie zapisaly,ale po miesiac juz robil zdjecie normalnie wszystkie sie zapisuja.Jedyna wada tego telefonu według mnie to soft z orange,ktory spowalnia telefon i blokuje niektorych opcji.Mam juz sciagane soft do telefonu tylko czekam na kabel:-)Mysle ze jak zmienie tego softu z Orange to juz wszystko bedzie okey.Jesli chodzi o cene to na taki telefon bardzo malo.Moim zdaniem to problem jest tylko w sofcie z orange!

  • 0

    106. ~magdziej86  2007-06-12 21:09:25  host: eis175.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do d..y z tym zlomofonem! nie dosc ze szybko i latwo lapie awarie to jeszcze mam problem z kupieniem kabla USB i zestawu sluchawkowego;/

  • 0

    107. ~pomocy  2007-06-15 20:59:36  host: abud206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak sie ustawia dzwiek wiadomosci bo nie wiem

  • 0

    108. ~Szymon  2007-06-20 19:46:11  host: sggw137-004.sggw.waw.pl

    Witam! Mam ten telefon od miesiąca i chcę tu wyrazić swoją opinię w celu pomocy przy wyborze dla tych, którzy rozpatrują zakup tego modelu. Otóż: - aparat jest dobry - ciekawe efekty takie jak sepia, czarno-białe, negatyw, rbg. Zdjęcia całkiem dobrej jakości. - mp3 - muzyka dobrej jakości z mocniejszym basikiem. - naprawdę dobry wyświetlacz, jasny, ładne kolory i dobra rozdzielczość. Teraz druga strona medalu: -kupiłem ten telefon w Orange z ich głupim menu, co burzy całą harmonie pulpitu, menu to jest beznadzieje i nieużyteczne. -nie można przypisać szybkiego wybierania do klawiszy dodatkowych. pod prawym jest aparat - i takiż też jest z boku aparatu - więc to przynajmniej jak dla mnie jest o jeden za wiele. - umiejscowienie niewypukłych klawiszy obok klawisza z czerwoną słuchawką sprawia,że nie raz i nie dwa zdarza się podczas pisania smsa - poprostu wyjść z całości przez co cała treść nam przepada. - czasami podczas pisania smsa - niektóre klawisze jakby nie łączyły. Może aparat za mną nie nadąża, a może trzeba mocniej przycisnąć - nie wiem, jednak czasami zdarza się pominąć jakąś literkę. - jak już jakiegoś słowa nie ma w słowniku - to trzeba pikać literki, aż wyświetli się okienko z możliwością wpisu (autentycznie kiedyś zanim pojawiło się to okienko wklepałem ponad 20 przypadkowych liter), bo nie ma możliwości wstawienia słowa kiedy się chce. - literki w smsie są bardzo małe - więc jeśli ktoś ma problemy ze wzrokiem - to odradzam. - u mnie po dwukrotnym włączeniu budzika- za trzecim razem włącza się tylko wibrator, bez dźwięku, a także nie działają mp3 i żadne audio w telefonie - póki się go nie zrestartuje. - Wibrator jest słaby, i nie wibruje osylacyjnie tylko ciągle. Czasami prawie go nie czuć. - jak włączy się odtwarzacz mp3 - to nie można zrobić nic innego - bo wyjście z listy audio oznacza wyłączenie muzyki - nawet klawiatury nie można zablokować - LIPA! - bateria trzyma jakieś 3 dni - zakładając, że

  • 0

    109. ~Szymon cd.  2007-06-20 19:47:58  host: sggw137-004.sggw.waw.pl

    - jest więcej minusów niż plusów tego telefonu i jako ostateczne zdanie - zdecydowanie odradzam! Już lepiej kupić SE 310i - jest dużo tańszy zwłaszcza w ofertach - a przy tym praktyczniejszy.

  • 0

    110. ~SniCkers  2007-06-21 10:38:28  host: gvr34.internetdsl.tpnet.pl

    Heya.... Mam tego fona około dwa tygodnie... I jest niezły, chodź ma kilka minusów : Niewyjaśniony komunikat "Zasoby audio są niedostępne", Brak irdy, Radia, i mały zoom.... Chodź jakość zdjęć jest świetna... Noi wreszcie odkryłem jak się ustawia dźwięk dzwonka...;d;d;d

  • 0

    111. ~mnietek  2007-06-21 18:48:38  host: ip-89.171.148.195.crowley.pl

    technoON - wszystkie wady ktore opisales u mnie tez wystepujq. Dno, dno, dno! A raczej soft do niego

  • 0

    112. ~Michał  2007-06-21 21:43:34  host: 195.136.49.171

    A JA MAM K750I i sie ciesze :):):):):):):))))))):PPPPPPPPPPP

  • 0

    113. ~major  2007-06-22 17:02:03  host: rybno.abp.pl

    kupilem se dzis ten tel i musze powiedziec ze sie muli troche....ale rzeaszta sagemow tez sie muli takze jest ok ;)

  • 0

    114. ~major2  2007-06-22 17:03:25  host: rybno.abp.pl

    ps tel jest spox ale orange menu itp tak go spowalniaja polecam ten telefon

  • 0

    115. ~Klusek  2007-06-22 21:16:02  host: hsiproxy.astra-net.com

    Ten telefon jest w miare dobry choć ma wady odtwarzacz bez możliwości minimalizacji mało aparat tylko 0.3 mpx problemy z aparatem (czasami po zrobieniu zdjęcia robi się czarny obraz) wspomniany wyżej komunikat zasoby audio niedostępne ciężko jes dostać akcesoria do tego telefonu, muli się (;. Zalety: świetny głośnik, dobry wyświetlacz, karty pamięci do tego telefonu sąstosunkowo tanie tanie,dobry wygląd zdjęć na telefonie , lecz po wrzuceniu na kompa zdjęcia wyglądają marnie ( rozdzielczość ) Mam pytanie czy jest możliwość zminimalizowania odtwarzacza po zmianie softa?

  • 0

    116. ~Kamil44  2007-06-24 17:03:15  host: btw135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon 6 miesiecy i mysle o sprzedarzy bo mnie denerwuje .Jesli chce go ktos kupic to naprawde od tego odradzam.Pozdrawiam wszystkich uzytkowników tego cudnego telefonu.

  • 0

    117. ~mikezo  2007-06-25 10:44:40  host: xdsl-5373.elblag.dialog.net.pl

    kupilem tego fona w orange juz jakies 2 miechy temu.telefon na poczatku fajny sie wydawal.po kilku dniach zaczal strasznie zamulac.zdjecia sie nie zapisywaly tylko czarny obraz sie zrobil.zanioslem go do orange.powiedzieli ze to normalne.pozniej zanioslem go do kumpla serwisu.poradzil mi zmienic softa.wiec zostafilem fona na jeden dzien.na drugi dzien przyszedlem odebrac telefon.po wlaczeniu smigal mi jak nalezy.mozna bylo zminimalizowac odtwarzacz mp3.telefon juz nie zamulal wogle.trudno stracilem gwarancje i wydalem 60 zl za zmiane softu ale na nowym sofcie moge robic zdjecia w rozdzielczosci 1024x768 nie tracac na jakosci.polecam zmiane softu wszystkim uzytkownikom tego fona.pzdr

  • 0

    118. ~kamil  2007-06-27 01:31:03  host: lomza2.lom.vectranet.pl

    czy ktos moze mi powiedziec jak sie zmienia dzwiek wiadomosci w tym telefonie ?

  • 0

    119. ~  2007-06-28 17:51:05  host: gom74.internetdsl.tpnet.pl

    mam zamiar kupić ten telefon ale nie wiem

  • 0

    120. ~nikt taki  2007-06-29 08:45:30  host: awu226.internetdsl.tpnet.pl

    Witam! Padło juz klikakrotnie pytanie odnośnie zmiwny dźwięku smsa, i ja także muszę sie powtórzyć, jak się zmienia te durne dźwieki smsa???!!! niech ktos pomoże!!!

  • 0

    121. ~c0nfetti  2007-06-29 14:10:44  host: host-89-238-24-250.smgr.pl

    Do wszystkich co nie wiedza jak sie zmienia dzwiek sms: ja tez tego nie wiem, ale prawie caly czas mam wylaczone dzwieki, wiec mnie to nie obchodzi czy mozna zmienic czy nie, ale probowalam szukac, nie znalazlam... poszukajcie w tej ksiazeczce co daja.. ja nie szukam, bo mi to nie potrzebne ;) A co do telefonu: na poczatku bylam zachwycona, bo przeszlam z nokii 6100 na tel. 3G, ale po miesiacu posiadania Sagema coraz bardziej przestaje mi sie podobac... Zdjecia z aparatu robia sie rozmazane, jezeli nawet nie rusza sie aparatem podczas robienie foĆ... zacina sie, przy pisaniu smsa nieraz niechcacy przyciscie sie jakis klawisz i odrazu sie wysyla wiadomosc.. zastanawiam sie nad zmiana telefonu... a WOGOLE MA KTOS KABEL DO TEGO TELEFONU? JA POSZUKUJE ALE NIGDZI ENI EMOGE ZNALEZC :/ prosze jak ktos ma, to niech napisze skad ma, poda z kad zamawial i jaka jest cena ;) Pozdrawiam (:

  • 0

    122. ~macias  2007-06-29 23:51:42  host: nat-a.bsk.vectranet.pl

    jak usunąć ten boczny panel na wyświetlaczu??

  • 0

    123. ~macias  2007-06-29 23:54:58  host: nat-a.bsk.vectranet.pl

    zeby zmienic dzwiek dzwonka sms trzeba nacisnac boczny klawisz + - i sie pojawią profile naciskasz lewym i wyskakuje ,,aktywuj" lub ,,edytuj" wciskacie edytuj pozniej profil i tam macie dzwonki wchodzicie w to i zmieniacie :)

  • 0

    124. ~JaRoM  2007-07-01 23:50:44  host: 217.153.241.204

    Gregor przeabiaj filmy na mp4 a nie 3gp mp4 to duza lepsza jakość :) Sam ogladam na sagemie my600x

  • 0

    125. ~  2007-07-02 20:44:17  host: ffv106.internetdsl.tpnet.pl

    siema.ja tez posiadam ten telefon i wiem jak zmieniac dzwieki...;Ppoprostu wchodzimy w ustawienia>>>profile>>>i mamy do wyboró WRÓC albo OPCJE i wybieramy OPCJE>>>EDYTUJ i tam sa dzwonki :D:D:D

  • 0

    126. ~koszaj  2007-07-02 20:45:49  host: ffv106.internetdsl.tpnet.pl

    JAK USTAWIC DZWIEKI.... : Ustawienia>>>profile>>>edytuj>>>dzwon ki>>> :Dpozdro:D

  • 0

    127. ~Pati  2007-07-02 21:47:15  host: nat-1.elb.vectranet.pl

    Mam pytanie... jak wyłączyć wibracje w tym tel. i czy można ustawić własna melodię na przychodzące esy i jak to zrobić.. proszę o odpowiedź

  • 0

    128. ~c0nfetti  2007-07-03 17:53:56  host: w3cache.sistbg.net

    Pati: Ustawienia->profile->edytuj->powiadomienia->alarm wibracyjny ;) A ma ktos kabel USB? Prosze o odp

  • 0

    129. ~c0nfetti  2007-07-03 17:55:50  host: w3cache.sistbg.net

    Macias: jego sie nie da usunac, to jest skrot ;) Pozdro;0 ma ktos KABEL USB?

  • 0

    130. ~Carl92  2007-07-06 13:55:40  host: 88-199-125-248.tktelekom.pl

    Świetny telefonik. Robi naprawdę dobrej jakości zdjęcia. Ma bardzo ładny wyświetlacz i kolory. Jakość MP3 jest głośna a bardzo dobra. Czasami się zawiesza, ale to chyba jak każdy taki telefon. Polecam bo jest naprawdę fajny.

  • 0

    131. ~djcma  2007-07-11 14:48:50  host: ean11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wiele osob szuka jak sie zmienia dzwonek sms w tym telefonie ja sam szukalm ze 3/4 dni ale znalazłem dla tych którzy jeszce nie znaleźli nalezy zrobic tak :D : - nalezy wejsc w profile i mamy np. normalny dajemy pocje a potem edytuj i tam mamy dzwonki i zmieniamy ;-)

  • 0

    132. ~major3  2007-07-11 14:55:56  host: w3cache.abp.pl

    jakie on odtwarza formaty filmow???

  • 0

    133. ~Ash  2007-07-11 21:56:45  host: zaczek.nat.student.pw.edu.pl

    Dzwiek to jeszcze male piwo. Niech ktos mi lepiej powie jak sie dostac do ustawien sieci, zeby chociazby ustawic prezentacje nazwy nadajnika. Jak ustawic po jakim czasie ma sie klawiatura blokowac? Jak wylaczyc tryb ECO w ustawieniach podswietlania? no i tego typu pytan mial bym jeszcze kilka. telefon prezentuje sie niezle ale soft psuje wszystko.

  • 0

    134. ~cycek  2007-07-11 22:38:38  host: dsg163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wie ktos może jak sie zmienia dziwięk sms-a?

  • 0

    135. ~Carl92  2007-07-12 11:18:02  host: 88-199-125-248.tktelekom.pl

    Do wszystkich którzy poszukują kabla USB!!! Do tego telefonu nie używa sie kabla USB tym bardziej, że prędkość zapisu trwa bardzo długo. Do tego służy już adapter Bluetooth podłączamy go do kompa przez USB i przez oprogramowanie BlueSolei. Przesyłamy różne pliki mp3, tapety itp; Prędkość przesyłania trwa bardzo krótko.

  • 0

    136. ~daro4703  2007-07-13 15:21:05  host: ebt173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja tu widze że wszyscy ostro odpisują na temat dzwonkó sms,, jak to ustawić.. ale chyba jednak coś tu jest nie halo,,jeżeli jest ktoś kto naprawde wie to niech pisze!

  • 0

    137. ~tombog  2007-07-14 11:20:37  host: ip-195-140-238-4.unreg.tvk.wroc.pl

    telefon bardzo dobry, a przedewszystkim mp3 player, karta pamięci mini SD to duży plus ja kupiłem sobie kartę 4GB na muzykę i filmy. pozatym na karcie tej mam full plików które po wyjeciu karty moge odczytać w laptopie:) pozdrawiam i zachęcam do kupna telefonu.

  • 0

    138. ~Carl92  2007-07-14 16:23:28  host: 88-199-125-248.tktelekom.pl

    Jak się nie da ustawić dzwonków SMS'a jak się da wszystko mu się dać. USTAWIENIA/PROFIL/EDYTUJ i tu wszystko jest. Mam takie pytanie jaką maksymalnie ten telefon może unieść kartę mini SD tak, żeby było jak najwięcej a żeby się nie wieszał?

  • 0

    139. ~laki  2007-07-17 13:19:48  host: 1.ver.airbites.pl

    jak otworzyc ten telefon zeby wlozyc karte SIM tak wogole?????

  • 0

    140. ~c0nfetti  2007-07-17 20:52:38  host: host-89-238-24-250.smgr.pl

    Carl 92_ mam pytanie. A ile kosztuje adapter USB? Z gory thnx za odpowiedz ;)

  • 0

    141. ~  2007-07-18 18:33:25  host: 88-199-125-248.tktelekom.pl

    c0nfetti Adaptera USB raczej sie już nie stosuje bardziej popularną i szybszą metodą przesyłania danych jest Adapter Bluetooth Bezprzewodowa sieć łączności. Mozna go kupić za niewielkie pieniądze na Allegro ok. 19zł. A naprawdę warto.

  • 0

    142. ~pro100wnick  2007-07-19 01:20:31  host: nat-60.ghnet.pl

    Na kabel trzeba jeszcze trochę poczekać, oryginalny można znaleźć na e-bay ale jego cena to ok. 50 euro! Myślę, że za jakiś czas pojawią się kable nieoryginalne w rozsądnej cenie i będzie można w końcu wy***ać ten soft orange (podobno telefon na oryginalnym sofcie chodzi jak złoto). Na razie do wymiany danych z telefonem polecam kupić adapter bluetooth (ok. 20 zł na allegro) - można przez niego wgrywać gry i aplikacje (w przeciwieństwie do kart pamięci - ach ten orange...)

  • 0

    143. ~Łukasz  2007-07-19 23:58:48  host: sobieszow.clk.pl

    Witam... mam problem.. spaliła mi sie ładowarka... i nigdzie nie moge dostać... wie moze ktos gdzie mogłbym dotac ładowarke.. do tego modelu ?? dziekuje

  • 0

    144. ~  2007-07-20 09:30:55  host: 195.205.171.253

    mam ten telefonik ale nie wiem jak wylaczyc GPRS prosze o pomoc

  • 0

    145. ~c0nfetti  2007-07-20 14:50:16  host: host-89-238-24-250.smgr.pl

    kurcze, :d chodzilo mi o adapter bluetooth :P ile kosztuje wie ktos?

  • 0

    146. ~Sagem  2007-07-21 16:51:41  host: 195.205.171.253

    jak sie wyjmuje karte mini sd dzx za odpowiedz

  • 0

    147. ~Mtuz  2007-07-23 10:41:11  host: abmm179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie opłaca sie kupować adaptera bluetooth ponieważ jest wolniejszy transfer!!! posiadam adapter bluetooth i czytnik kart pamięci. Bardziej opłaca sie kupić czytnik, zgrywanie muzy jest dużo szybsze. Pozdrawiam

  • 0

    148. ~Pinky  2007-07-23 21:01:59  host: adv202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ludzie super telefon mam go 2 miesiące ale ładowarki do niego nie dostaniecie łatwo, Moja spaliła sie w wyniku przepiecia i nie moge dostać nowej nawet operator (orange nie jest stanie jej sprowadzic dla mnie)

  • 0

    149. ~Pinky  2007-07-23 21:05:59  host: adv202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ludzie super telefon mam go 2 miesiące ale ładowarki do niego nie dostaniecie łatwo, Moja spaliła sie w wyniku przepiecia i nie moge dostać nowej nawet operator (orange nie jest stanie jej sprowadzic dla mnie)

  • 0

    150. ~BarteQ  2007-07-24 21:43:13  host: dpd109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemQ Mam pytanie: niedługo konczy mi sie umowa i moge mieć ten telefon... co o nim sądzicie?? Mozna w nim ustawić Mp3 jako dzwonek??

  • 0

    151. ~M@G  2007-07-26 20:57:33  host: abpc45.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jakie są wady tego fonu?

  • 0

    152. ~M@G  2007-07-26 21:53:53  host: abpc45.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jakie są wady tego fonu?

  • 0

    153. ~c0nfetti  2007-07-27 20:48:04  host: host-89-238-24-250.smgr.pl

    Ja na poczatku tez chcialam zmienic go na inny, ale stwierdzilam ze jednak ten telefon jest fajny, ma duzo baYerów, i teraz sagemy zaczely byc modnymi telefonami! tzn. sa reklamowane ;) ja tam juz nie chce zamienic go na sony ericssona ;) a mp3 da sie ustawic jako dzwonek;0 wystarczy przy utworze mp3 zrobic opcje 'ustraw jako dzwonek' i gotowe ;) pozdrawiam :)

  • 0

    154. ~lucaaszz  2007-07-29 13:36:13  host: dou246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    rany boskie co wy ludzie z tym dzwiekiem sms. wiec zmienia sie go wchodzac w profile, przechodzimy do edytuj,dzwonki,schodzimy w dol na Wiad.przychodzaca i wciskamy ten wielki srodkowy guzior, wybieramy dzwiek jaki chcemy,przechodzimy do wybierz,zapisz i po wszystkim... to nie jest takie trudne, mam nadzieje ze komus pomoglem

  • 0

    155. ~yolka  2007-07-30 13:05:32  host: inet20908na-3.eranet.pl

    lipa totalna !!!! jeszcze jak żyje i na tyle co miałam rodzaji tel;niewidziałam takiej lipy!!!!!

  • 0

    156.  2007-07-30 20:49:04

    hejka. amm ten telefonik juz jakis czas:) jest naprawde spoko mimo ze czasami sie zacina. Denerwuje mnie jedna rzecz na ekranie po lewej stronie jest pasek z menu mozna go usunac aby nie byl widoczny?? i czy mozna usunac z ekranu date i godzine albo przesunac je jakos w bok?? z góry dziekuje wam za pomoc.

  • 0

    157. ~kama  2007-08-03 10:26:36  host: abpb139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ktos pytal o wady tego telefonu a wiec najwieksza jest to ze czasem sie zawiesza(nie tylko mi) z tego powodu go sprzedalam.

  • 0

    158. ~Kasia  2007-08-04 15:33:40  host: fil42.internetdsl.tpnet.pl

    i co z tą ładowarką można ją w ogóle gdzieś dostać>

  • 0

    159.  2007-08-06 18:41:30

    Kasia można, ale we Francji (jeśli masz znajomego) lub na ebay (również z Francji) - w tym przypadku ładowarka kosztuje ok. 7 euro ale trzeba doliczyć koszt transportu kurierskiego 9 euro. Pozdrawiam.

  • 0

    160. ~Damiano  2007-08-10 09:28:52  host: abzx235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Lucaszzz : Mi akurat nie pomogłeś w Profilach nie ma Czegoś takiego jak edytuj(dzwonki) :p ! Czy KToś wię jak Ustawic dzwonek Sms mms itd. ?

  • 0

    161. ~kasia  2007-08-14 12:26:41  host: djy61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    oglnie z wygladu jest nawet fajny ale ma go pierwszy dzien i chyba sie troche wieszaja klawisze.....i wogfle ale tak ogólnie to jest spk

  • 0

    162. ~czesioo  2007-08-16 09:18:47  host: ns3.sfc.pl

    wszystko da sie zrobic mnie wlasnie interesuje czytnik kart pamieci ktos moze sie orientuje po ile chodzi?? pozdro

  • 0

    163.  2007-08-18 10:50:14

    Szczerze mówiąc miałem chyba z dwa miesiące dwa sagemy my501x i strasznie muliły trzeba było powoli naciskać klawisze na szczęsie nie zawieszały się dlatego je sprzedałem myślę , że z tym modelem możebyć podobnie w zamian kupiłem sobie k800i oraz lgku800

  • 0

    164. ~Grześ  2007-08-25 11:49:23  host: fbt170.internetdsl.tpnet.pl

    Co wy z tymi dzwonkami??!! Czy dla was menu w telefonie jest zbyt skomplikowane? :/ Ustawienia->Profile->Opcje->Edytuj->dzwonki Dokładniej się już nie da tego wytłumaczyć :) A przy okazji, jak ktoś wie gdzie dostać kabel (W POLSCE,bo w innych krajach są ale za drogo wyjdzie razem z przesyłką) to niech się wypowie :) Pozdrawiam

  • 0

    165. ~krystianasd  2007-08-25 22:47:05  host: aanz189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    lucaaszz dzienki za pomoc jestes spock dzienks i to nawet proste dzienki

  • 0

    166. ~owca  2007-08-29 19:21:11  host: gpm221.internetdsl.tpnet.pl

    telefon super zmiesci sie do 2 giga pamieci

  • 0

    167. ~  2007-08-30 21:36:03  host: aant101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak wgrac gry jawa do sagema my600x prosze niech ktos odpisze z gory dzienki za odp

  • 0

    168. ~  2007-08-30 23:28:07  host: aant101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak wgrac gry jawa do sagema my600x prosze niech napisze kto wie pozdro

  • 0

    169. ~Agniecha  2007-09-01 13:59:27  host: dmo198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon to totalna beznadzieja!! juz mój poprzedni za zlotowke byl lepszy. po tygodniu zaczal wolniej sie ruszac! a w moich wiadomosciach jest pokazana godzina o dwie do tylu i nie moge ustawic! nie mozna normalnie smsa wyslac, bo trzeba najpierw zapisac numer zeby mozna bylo to zrobic! (np gdy siostrze pozyczam zeby napisala do kol)fatalny prezent na moja 18-tke!

  • 0

    170. ~Aga  2007-09-04 16:01:26  host: dlm34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    beznadzieja na maksa!!! za duzo pisania, wiec napisze choc jeden powód, gdy odbieram telefon, nic nie slychac, glos calkiem wylaczony, choc prawidlowo dobrze byla ustawiona

  • 0

    171. ~szczurrrrrrr  2007-09-13 15:42:36  host: 82.160.64.8

    totalna bezzznadzieja

  • 0

    172. ~*****  2007-09-13 16:27:46  host: auh34.internetdsl.tpnet.pl

    ha ha ha mam tego fona 4 miesiace polecil mi znajomy procz tego ze sie wiesza i ze chodzi naprawde wolno to spoks:)naijwyodniej kupic zamiast kabla czytnik kart pamieci za ok 20-25 zl. na allegro:) mam i jest zajefajna sprawa.dzwieki sms da sie zmienic wchodziw z boku w profile robisz edytuj wchodzisz w wiadomosci przychodzace podswietlasz na pomaranczowo i przyciskasz jojstik i i wyswietlaja sie wszystkie dzwonki:)jedymy problem jaki mam to nie moge wysylac mms:(:(:(:(:( i nie wiem juz probowalam w rozny sposob. zmienialam ustawienia konfigorowalam i nic:( ale pozatym mysle ze jest ok:)

  • 0

    173. ~tomcio  2007-09-18 17:30:56  host: abkx144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon lipny. Nie dość że sie zwiesza to jeszcze ładowarka jak sie zepsuje to trzeba z francji ściągać. telefon niby 3 generacji a aparat ma VGA

  • 0

    174. ~wodzunio  2007-09-23 09:00:03  host: chello089076086064.chello.pl

    kupilem sobie tego fona,ma ladny kolorek bo jest czarny;-)telefon odtwarza swietnie mp3 glosno,wyraznie,aparat moze VGA ale on mnie nie interesuje zbedny gadzet mam cyfrowke do robienia foto,wszystko spoko tylko czasami lapie go zawiecha ale to przez oprogramowanie ORANGE;-/dalem za niego 270zl bo byl uzywany 2tygodnie,mam gwarancje,telefonik oferuje sporo bajerkow i wyglad ma super,mialem do wyboru albo za 300zl nokia6230 albo my600x,wybralem tego i nie zaluje,bateria trzyma 6dni i jest ok.pozdrawiam fanow i przeciwnikow tego fona.

  • 0

    175. ~adthas  2007-09-25 23:55:09  host: aatb185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    beznadziejny telefon, jesli ktos szuka telefonu, niech sie na niego nie decyduje... Uroki ma (cena + bajery) ale mysle ze nie jedna osoba dostaje juz cholery kiedy zacinaja sie klawisze lub caly telefon (wciskajac nie wiadomo czy tel sie zawiesil czy nie docisnelismy klawisza). Moja znajoma ma my600x i podobny problem. Teraz na rynku chyba najlepszy jest SE. Ale brakuje mi Siemensa, ktory jedyne co mial kiepskie to bateria...

  • 0

    176. ~zzz  2007-10-01 20:34:13  host: xdsl.083.c76.petrotel.pl

    nie slyszysz bo jestes głab wystarczy podglosic w czasie rozmowy z boku sluchawki ale pewnie ejstes blondyna zal mi ciebie

  • 0

    177. ~fwefew  2007-10-01 20:35:03  host: xdsl.083.c76.petrotel.pl

    podglos gosnik z boku telefonu w czasie rozmowy i bedziesz slyszec myslenie nie boli

  • 0

    178. ~  2007-10-16 23:48:03  host: acrk14.neoplus.adsl.tpnet.pl

    może ktoś wie gdzie można kupić usb do my600x?? ja znalazłem w sklepie internetowym, zamówiłem i przysłali mi kabel... do samsunga. Porażka. Pomocy!!!

  • 0

    179. ~  2007-10-20 05:11:13  host: 71-36-192-77.blng.qwest.net

    ktos pytal o gry java, robi sie to tylko przez karte pamieci, bezprzewodowe lacza tego nie obsluguja. gry beda w formacie jar. o ile sie nie myle wystarczy potem je zainstalowac juz w komorce. ja mam myx6-2 i mysle ze w tym bedzie tak samo:)

  • 0

    180. ~c0nfetti  2007-10-20 21:08:13  host: host-89-238-24-250.smgr.pl

    Kabel mozna znalesc na allegro. Sama dzis widziałam. Wystarcze wpisac sagem my600x i wyskoczy Ci :) kosztuje ok. 50 dych :) zalezy jak wylicytujesz ;p

  • 0

    181. ~marek.....  2007-10-22 22:02:36  host: aadj214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten fonik od kilku mies. i umiem raczej wszystko... 2553957 - jeśli komuś trzeba pomóc np. w zmianie dzwonka sms... niech pisze to wytłumacze... NarQ

  • 0

    182. ~zadowolony kupiec  2007-11-04 11:27:07  host: aae162.internetdsl.tpnet.pl

    kupiłem tego sagem za kwote 300zł nowego z kartą pamieci 128 i simlockiem sieci orange telefon ani mi sie nie tnie ani nie zwiesza chodzi tak jak trzeba odtawrza pliki mp3 bardzo dobrze chodz nie da sie przewijac piosenek oczywiscie ja i tak nigdy nie przewijam wiec mam to gdzies jestem bardzo zadowolony z telefonu polecam i pozdrawiam

  • 0

    183. ~gil  2007-11-05 13:01:29  host: dep53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon to kupa ciulowego plastiku

  • 0

    184. ~  2007-11-08 23:10:27  host: eps82.internetdsl.tpnet.pl

    fuck do bani ten tel. kto wie jak ustawic dzwonek na sms-a bo ja wiem

  • 0

    185. ~sagemowicz  2007-11-10 14:16:46  host: abje20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Po oddaniu na serwis nie zawiesza się praktycznie wcale, ale polecam inne telefony (ten ma wady o których piszą użytkownicy) - ten model nie spełnia moich oczekiwań. Pzdr

  • 0

    186. ~wsx  2007-11-12 16:31:42  host: anj134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon do niczego totalne padło aparat 0.3 mp3 jak z gramofonu.odradzam kupna tej beznadzieji,wzamian proponuje kupno nokii 6280 lub e50

  • 0

    187. ~mika  2007-11-13 19:53:35  host: bix198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak zmienić dżwięk sms w sagemie my600x

  • 0

    188. ~POSIADACZ  2007-11-17 18:39:05  host: adgv251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam sagema my600x i jestem z niego zadowolony extra glosnik,karta pamieci itp. polecam to sama przyjemnosc go miec POZDRO

  • 0

    189. ~Taki jeden....  2007-11-23 14:37:40  host: adoo111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chcialem sie dowiedziec czy ktos wie, jak jest z przewijaniem mp3 w tym telefonie....

  • 0

    190. ~k@milek  2007-11-23 15:56:37  host: ip-89-174-40-76.multimo.gtsenergis.pl

    Elo. Ma KtoS proBlem z ustawieniem dzwieku na smsa? Ja wiem jak ustawic!!

  • 0

    191. ~;-(  2007-11-26 08:24:23  host: 213-238-119-109.adsl.inetia.pl

    mam bluetoth i jak ściągam gry na niego to ich nie wykrywa

  • 0

    192. ~kitty  2007-11-26 15:15:25  host: chello089076178090.chello.pl

    sagem jest cool ja mam taki sam ten czarno-czerwony:)

  • 0

    193. ~kitty  2007-11-26 15:16:47  host: chello089076178090.chello.pl

    ja juz mialam 9 komorek w tym 3 sagemy uwielbiam je:D

  • 0

    194. ~Ludzie Myślcie  2007-12-17 18:37:02  host: 217.153.241.204

    Ile razy można pisać JAK ZMIENIĆ DZWONEK SMS?!?! MYŚLCIE CZY JESTEŚCIE AŻ TAKIMI NIEDIROZOWOJAMI ŻE NIE UMNIECIE WEJŚĆ W PROFILE CO ZA ŻAL... SETNY RAZ NIE BEDE ODPOWIADAL NA TO SAMO PYTANIE

  • 0

    195. ~hiszbut  2007-12-23 10:27:24  host: ccm97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ktos wie jak otworzyc ten tel???w sensie fizycznie?

  • 0

    196. ~magick girl  2007-12-28 15:14:46  host: dynamic-78-8-17-119.ssp.dialog.net.pl

    Moim zdaniem to fajny telefon. Jest porządnie wykonany. Ten telefon jest prosty w obsłudze. Ma różne dodatki tj. bluetooth, aparat, kamera, mp3 itp. Mi się bardzo podoba.

  • 0

    197. ~damianek  2008-01-15 19:18:48  host: dta141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak wylączyc wyciszenie w tym sagemie ? prosze pomozcie

  • 0

    198.  2008-01-17 11:27:22

    Małe pytanie: czy słuchawki od my411x będą pasować do my600x? Bo mi padły (przetarł się kabelek przy wtyczce) a do tego modelu nigdzie nie ma. Na zdjęciach widziałem, że słuchawki od my411x mają prawie taką samą wtyczkę więc może będą pasować?

  • 0

    199. ~magick girl  2008-01-20 13:28:55  host: dynamic-78-8-16-195.ssp.dialog.net.pl

    Jeżeli chcesz wyłączyć wyciszenie to przytrzymaj krzyżyk, to proste.

  • 0

    200. ~vegetto  2008-01-31 19:56:35  host: acns140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon lipa zgadzam sie z tymi którzy mowią ze jest do dupy mam ten telefon i żałuje że go kupiłem lepiej sobie kupic sony ericsona albo nokie sagme to gówno...

  • 0

    201. ~taki sobie  2008-02-21 14:02:25  host: dng203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupiłem go używanego za kwotę 190 zł. Miał poł roku ... na gwarancji... Tnie się cholernie... może i przeszkadza to w jego użytkowaniu ale jak dla mnie wszystko pozostałe jest the best! Mp3 zajebiście głośno slychać,prosta obsługa...No i jeszcze nie wygodnie pisze się sms-y bo klawisze są bliziutko siebie... ale ogólnie polecam :)

  • 0

    202. ~haha  2008-02-26 16:03:20  host: apn-77-114-116-60.gprs.plus.pl

    Nie dziwię się, że tylu przeciwników tego fona-bo nie potrafiąc nawet zmienić dzwonka sms... hehe-jak ja czegoś nie umiem to też od razu sie mi to nei podoba :D Trochę techniki i już zagubieni :D :P

  • 0

    203. ~Dominium1992  2008-03-04 18:54:26  host: ccm160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon ma pewne wady i zalety zacznę od zalet bo jest ich mało:dobra jakość MP3,dobry aparat i wyświetlacz,wady:zacina sie,ma tendencje do nadmiernego psucia się,brzydkie menu"Orange" przyciski potrafią sie wciskać na raz.Mam ten fon od pół roku i popsuł mi sie już 3 razy i zapewne popsuje się kolejny,jak bym wiedział że to takie gówno nawet bym tego fona nie brał

  • 0

    204. ~Lol  2008-03-14 09:44:53  host: inet20909nj-3.eranet.pl

    Kupiłem ten telefon i jak narazie wszystko jest ok!.. POLECAM!!!!!!!!!!@

  • 0

    205. ~jjj  2008-04-10 19:08:58  host: public4433.xdsl.centertel.pl

    kupiłam ten tel jest superowy.....

  • 0

    206. ~waski  2008-04-14 15:40:55  host: 91.146.232.1.ip.airbites.pl

    Kupiłem ten telefon w ZETAFONie. Dla mnie totalna porażka. Mam go niecałe półtora roku i jest już to mój 4 telefon wymieniony na nowy w serwisie. Sypie się notorycznie to samo - kłopoty z softem i klawiaturą. Dobrze że telefon jest na gwarancji. Nie polecam.

  • 0

    207. ~hal80  2008-04-25 19:43:47  host: aasx82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupilem za 150 na wyprzedazy w orange. badziew. zawiesza sie. zadna aplikacja do pgs nie dziala

  • 0

    208. ~myju14  2008-05-01 12:56:22  host: client-maxnet-a-80.zgora.dialog.net.pl

    telefon jest spoko nie zacina się i bardzo fajnie odtwarza mp3.a co do aparatu to ma 0,3 megapiksela i nie VGA kolega ma SE k510i i sagem robi wiele lepsze zdjęcia.a kabel chodzi od sagema my411x i innych z oznaczeniem my---x ładowarka tak samo.inne telefonu(oprócz sagem-ów) innych tak nie grają.POLECAM

  • 0

    209. ~JJJ  2008-05-01 12:58:07  host: client-maxnet-a-80.zgora.dialog.net.pl

    telefon może wam się zacinać bo on używa karty pamięci jako RAMU.czym więcej pamięci to się nie będzie zacinał.a klawisze są pod skosem dlatego czasami nie załapuje

  • 0

    210. ~jjjjj  2008-05-05 16:14:40  host: host-81-190-47-57.lodz.mm.pl

    i co ladowarke mozna kupic za 3-5 nowa nie orginalna na allegro + koszt przeylki a jak sie poszuka dobrze to w komisach sie znajdzie

  • 0

    211. ~Monia  2008-05-23 01:12:25  host: dds101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Klawisze są do dupy ogólnie rzecz biorąc

  • 0

    212. ~Syl.  2008-05-28 18:16:51  host: 83.2.24.254

    BŁAGAM ! JAK MAM WYŁĄCZYĆ G P R S W SAGEMIE MY511X ? PROSZE ! HELP !

  • 0

    213. ~Kitty  2008-06-03 09:10:39  host: 213.172.178.174

    klawiatura w tej komórce jest debilna trzeba tak mocno naciskac i nie dziala a i tak potem inna literka wskakuje;/;/

  • 0

    214. ~mart.yś  2008-06-29 14:32:33  host: public1773.xdsl.centertel.pl

    mam ten fonikwrzysyko git gdyb tylko nie to że godzinach w esach jest nie taka jaj być powinna Da sie to ustawić?? help.. no i czasem sie muli ale to chyba przeżsłabą baterje??? kupie nową i sie okaże ale no wlaśnie gdzie znaleść baterje jedynie na allegro???

  • 0

    215. ~martyna  2008-06-29 14:36:07  host: public1773.xdsl.centertel.pl

    ej.. czy każdemu sie wiesza??

  • 0

    216. ~mam problem!!! pomocy!!!  2008-06-30 19:33:15  host: dynamic-78-8-18-179.ssp.dialog.net.pl

    Czy ktoś wie ja na sagemie my600x robi się numer zastrzeżony? jezeli ktos wie to prosze o pomoc!!! błagam!!! napiszcie mi na ty portalu?!

  • 0

    217. ~piotrek14  2008-07-05 18:24:13  host: aae162.internetdsl.tpnet.pl

    Witam wszystkich kupiłem ten telefon jakies pol roku temu i nie polecam go poprostu badziewny jak malo który bardzo czesto się scina co mnie dobija, nie da sie przewijac mp3, ale głośno chodzi mp3, mi słuchawki sie zepsuly po 1 miesiacu poprostu żałosne jesli ktoś ma cierpliwosc może sobie kupić ale odradzam!!!

  • 0

    218. ~wojtekcls  2008-07-20 13:00:25  host: cox91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bardzo mi się podoba bo lubię słuchać muzyki a dźwięk z niego jest czysty i to bardzo. Fajny basik można narzucić. Fajnie się trzęsie oprócz tego że się wiesza to nie mam nic do niego

  • 0

    219. ~Kama  2008-08-13 14:42:13  host: cache2.piekary.net

    mam ten telefon juz ponad rok, z początku był okej, ale po czasie zaczął sie wieszać, - sms pisze sie chyba 3 razy dłużej, - a co pewien czas jak chce odtworzyć muzyke wyskakuje " zasoby audio nie są dostępne ". wtedy trzeba go wyłączyć i włączyć. -potem kolejna sprawa - dzwonek na sms, nie pytam jak ustawic bo wiem, tyle ze np. dzwonek jest to przypuscmy ze wiadomosc gg, nie odtwarza sie jeden raz tylko okolo 4 czy 5 !nie mozna w jakis sposob ustawic jakiegos czasu odtwarzania tego dzwonka ?! - i jeszcze jedno, kiedyś d oskrzynki wchodzilo mi chyba tylko 100 wiadomosci, teraz telefon ogranicza sie do 43 - 50, i wyskakuje ze skrzynka jest pelna. napewno nie jest spowodowane to tym ze mam malo miejsca, pamieci, bo sprawdzalam. a jak automatyczne kasowanie wiadomosci ustawic to nie wiem ... :/ - a ostatnio jak kolezanka wyslala mi mms, to nie szlo go odczytac i wyskoczyl komunikat " wiadomosci niedozwolone " miał ktoś podobny problem ? i wie jak temu zaradzic ? jak tak to prosze o odp .

  • 0

    220. ~david18  2008-09-21 21:29:38  host: host85.132.murka.net

    telefon porażka !! nigdy takiego copstwa nie widziałem ! zawiesza sie...jednego smsa możesz przez cały dzień pisać !!hehe - sagemy pierdolce

  • 0

    221. ~marco  2008-10-01 21:25:39  host: 88-199-97-4.tktelekom.pl

    no cóż ,jak to mówią z ładnej miski sie nie najesz -ten telefon to jest pokuta dla mnie ,najwieksze badziewie jakie miałem ,.a dlaczego- skubaniec sam sie wyłącza,żeby go odblokować potrzeba ok.1 min ,napisanie smsa zajmuje tyle czasu ,że woda w czalniku szybciej sie gotuje ,po zakonczonej rozmowie zawiesza sie i jedynym ratunkiem jest wyjecie baterii i powtórne jej włożenie ,ogólnie rzecz ujmując tandeta , a chciałem zaznaczyć że mam go już prawie dwa lata

  • 0

    222. ~Usiek20  2008-10-06 20:06:10  host: aeaq189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny telefonik wszystko śmiga(mms,e-mail,wideo rozmowy...)większość gier działa.a pozatym jest jeden problem Nigdzie nie można dostać sluchawek do tego modelu!!!Szla...

  • 0

    223. ~eablack  2008-10-26 10:22:12  host: apn-77-112-48-119.gprs.plus.pl

    marco to masz chyba cos zwalone bo ja tez go mam awiec jesli chodzi o wiadomosci to mogles wlaczyc funkcje T9 np jak chcesz wpisac "slowo" to naciskasz na przyciski z tymi literami po 1 razie i telefon sam zgaduje co powino byc i mnie pisanie wiadmosci takich jak ten post zajmuje na telefonie ok 1 min aha i ja mam juz go prawie 3 rok

  • 0

    224. ~hujnia  2008-10-28 17:11:27  host: aclv61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tego telefonu nieoplaca sie kupywac poniewarz po roku robi sie tak wolny ze to zal ... juz prawie nic sie nie da zrobic

  • 0

    225. ~  2008-12-09 15:00:19  host: 77-253-114-19.adsl.inetia.pl

    222. ~Usiek20 Słuchawek? 2 lata temu już monza były je dawno dostać. Kłopot jest z kablem uSB. 2 plusy bateria(moja trzyma czasem nawet 7 dni) i zabójszy głośnik xD a całą reszta to gówno

  • 0

    226. ~rgk  2009-01-06 20:11:13  host: 80.50.125.78

    ten telefon jest dobry chociaż coś mi się dzieje z kartom bo jak chce ja włożyć do czytnika to pokazuje że karta nie jest sformatowana a jak ją sformatuje to wyskakuje że nie można jej do końca sformatować pomocy

  • 0

    227. ~Paulina16006  2009-01-10 22:23:55  host: crowley-nat.greenlan.pl

    Mi się nic nie zawiesza - mam go 10 miesięcy i działa jak nowy ;)

  • 0

    228. ~claudi666  2009-01-11 21:33:39  host: crowley-nat.greenlan.pl

    telefon jest dobry ale...jak się ustawia dźwiek smsa?

  • 0

    229. ~lucaaszz  2009-01-15 21:31:42  host: dom23.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon już ponad 2 lata i z czystym sumieniem mogę powiedzieć ,że to najgorszy telefon jaki kiedykolwiek miałem czy nawet widziałem!! Owszem jeśli chodzi o sam wygląd to da się przeżyć, ale już cała reszta to jakaś kompletna porażka!! Mp3 nie da się przewinąć, kabel usb właściwie nie do kupienia, nic na nim nie działa nawet nie wszystkie mp3 działają, ciągle się zawiesza - trzeba wyjmować baterie albo czekać ok. 2 minuty, pisanie smsów to tragedia! Można się dorobić wrzodów i nadciśnienia. Klawisze się zacinają, nie wbijają liter albo robią to z opóźnieniem, bluetooth się zawiesza, a jak już działa to oczywiście nie ma paska postępu przesyłania. Może to i szczegóły ale za to jakie irytujące... W tym telefonie nic nie działa poprawnie. Ale są plusy... naliczyłem aż dwa, mianowicie jest tani i ma całkiem przyzwoitą baterie. Podsumowując nie polecam nikomu tego złomu, chyba ,że jakiemuś masochiście.

  • 0

    230. ~Paulina6  2009-01-24 16:19:15  host: crowley-nat.greenlan.pl

    super telefonik POLECAM!

  • 0

    231. ~Draer  2009-05-18 13:30:51  host: chello089077091195.chello.pl

    229. true...true... Tak samo mam go ponad 2 lata i totalan mass`akra. Az dziwne, ze nie zwariowalem :P

  • 0

    232. ~artur  2009-11-13 16:47:01  host: afea149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam ten telefon juz ponad 2 lata i ani razu mi sie niezepsuł Super jakośc mp3 itp ogólnie fajny telefon

  • 0

    233. ~0  2009-11-16 12:18:07  host: klienci-net3.pai.net.pl

    Mam ten telefon i tak: 1) klawisze faktycznie ciężko się wstukuje 2) Mnie się nie zawiesił ani razu ( mam go już 2 lata) 3) Muzyczka z głośnika jest extra, jak jakaś mp3 z basami to telefon skacze po blacie ;] 4) Kabel USB pasuje od my411x, aczkolwiek trzeba sterowniki wgrać do kompa, i można przesyłać 5)Słuchawki od my411x niestety NIE pasują, a do my600x znaleźć ciężko :/

  • 0

    234. ~  2009-12-10 19:35:26  host: 188.33.157.49

    Witam mam pytanie jak w tym telefonie zmienia sie dzwiek sms-a

  • 0

    235. ~Agnieszka  2010-01-05 14:04:50  host: 84-38-23-203.metrolink.pl

    Mialam ten telefon 4 dni i oddalam na gwarancje!Byl juz 6 razy w naprawie i nic,dalej szwankuje.Telefon poprostu do d..y Nie mozna ustawic dzwiekow wiadomosci,resertuje sie,ciagle wyłacza.Kijowo sie pisze smsy.Z wiadomosciami mms to juz wogole tragedi.Jego plus to ladny wyglad i glosny odtwarzacz muzyki.NIE POLECAM GO!!!! Obecnie od pol roku mam LGkm380 jest super..Poczutajcie opinie:)warto..

  • 0

    236. ~Kinga  2011-08-03 02:08:17  host: 91-202-175-14.internetia.net.pl

    Moja mama miała taki telefon i z całego serca odradzam bo się męczyła gdyż klawisze to totalna porażka!! Nie da się normalnie użytkować,bo trzeba ciągle mocno przyciskać. Odradzam!!

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-198-71.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet