Sagem my511X - opinie
Telefony Sagem Sagem my511X Opinie o Sagem my511X

Sagem my511X

w sumie: 123
  • 0

    1. ~Magda  2008-01-30 13:17:57  host: 213-92-179.serv-net.pl

    Podoba mi sie, jest śliczny cieniuśki zaledwie centymetr grubosci! Klawiatura dotykowa widziałam go na jakiejs wystawie w Niemczech- na zywo robi duuzo więkze wrazenie. Jak będzie dostępny u polskich operatorów napewno sprawie cobie taki!!!

  • 0

    2. ~Aron  2008-01-30 13:19:39  host: 213-92-179.serv-net.pl

    Mam nadzieje ze MP3 będzie z takim samym Bassem jak w my411x bo tam grało pięknie!!! SE k550 mojej siorki sie chował. Widze ze wyswietlacz i aparat uległy wreszcie znacznej poprawie- teraz zamiast CSTN mamy TFT no i aparacik 1.3 mpix w zupelnosci jak na telefon wystarczy:-)

  • 0

    3. ~niki  2008-01-31 14:57:51  host: atropos.tpi.pl

    ten fon to nieporozumienie

  • 0

    4. ~znawca  2008-01-31 15:28:17  host: atropos.tpi.pl

    Telefon zarąbisty.

  • 0

    5. ~KD  2008-02-02 21:31:52  host: cable-4-103.stella.net.pl

    bzdury piszecie, nie wierzę że ma taką rozdzielczość, skoro my501x ma 176x220...

  • 0

    6. ~Mazee0  2008-02-06 14:39:13  host: hmt218.internetdsl.tpnet.pl

    ...SAGEM...no cóż, jako użytkownik telefonu tej marki (Myx6-2) muszę przyznać że jeśli chodzi o wygląd zewnętrzny to całkiem nie źle, tylko szkoda że dalej trzymają się 1.3Mpx i tych śmiesznie małych w erze dzisiejszych telefonów wyświetlaczy. Mam nadzieję że zrobili w końcu coś z tym soft'em i Mp3 Player'em... I ciekawe jak przedstawia sie sytuacja z akustyka, bo wydaje mi się że będzie podibna do My411x... choć ta nie jest taka do końca zła... Zastanawiam się nad kupnem tego tel. (Allegro) Ale czy opłaca się kupować tel. o takich samych parametrach jak poprzedni czy lepiej iść z technologią do przodu (???) Poczekamy...Zobaczymy... Pozdro 4All & TELEPOLIS.pl

  • 0

    7.  2008-02-23 10:29:54

    nie wiem kto tworzy te opisy do telefonów ale jeśli już na siłę chcecie wpisywać jakieś dane zamiast słynnego "brak danych" to wpisujcie poprawnie... ten telefon ma odtwarzacz mp3 i 32 mb wbudowanej pamięci...

  • 0

    8. ~bartii  2008-02-26 16:54:40  host: xdsl.039.c73.petrotel.pl

    tak serio ma 178x220 pix wyświetlacz i 262 000 kolorów kosztuje 300zł i jest cool zagemy sa cool

  • 0

    9. ~minac  2008-02-26 21:46:16  host: abas224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do barti Skąd wiesz ze ma taki wyswietlacz masz tn telefon?Szukałem info o wyswietlaczu ale nigdzie nie moge znalezc.A moze napiszesz cos o pamięci wewnetrznej-ile jej jest bo i tu nie wiadomo 10mb czy 32mb.

  • 0

    10. ~ej  2008-02-28 19:20:22  host: 195.94.215.34

    to on ma klawiaturę dotykową?? bo w sklepie jak go macałam do da sie nacisnąć ten panel hm...

  • 0

    11. ~miro  2008-02-28 20:28:35  host: duy220.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie ma mp3???????????

  • 0

    12. ~Jagoda  2008-03-03 15:20:12  host: dhd154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chcialam ich poprawic ( mam ten telefon) on ma MP3!!!

  • 0

    13. ~rzezwik  2008-03-08 09:01:39  host: apn-77-113-13-206.gprs.plus.pl

    co z tego że ma mp3 jak nie ma słuchawek i nie da się nigdzie kupić słuchawek do tego telefonu??!!!

  • 0

    14. ~.  2008-03-08 19:33:23  host: 77-253-80-137.adsl.inetia.pl

    Ma dyktafon?

  • 0

    15. ~?  2008-03-08 19:34:28  host: 77-253-80-137.adsl.inetia.pl

    Jaką ma pamięc? lepsza od Sagem my411x?

  • 0

    16. ~  2008-03-09 03:18:43  host: 213-92-179.serv-net.pl

    Do telefonu pasuje zwykły kabel miniUSB - taki sam jak do: aparatów, odtwarzaczy mp3/mp4 itd Jeżeli takiego nie masz to idziesz do sklepu komputerowego i prosisz o kabel miniUSB. Koszt - do 10 zł. 2. Słuchawki idą przez micro jack'a - pomniejszona wersja mini jack'a (czyli takie jakie wchodzą do MP3, komputera, disc-mana, walkmana, telewizora, sprzętu Hi-fi itd itp). Są dwie możliwości - albo kupno adaptera z mini jack'a na micro jack'a, aby słuchać muzyki ze słuchawek które masz aktualnie, albo szukać słuchawek z wyjściem micro-jack. Przejściówkę taką dostaniesz w elektronicznym za grosze...

  • 0

    17. ~  2008-03-09 03:20:54  host: 213-92-179.serv-net.pl

    kupilem go niedawno i jak dotad super sie sprawuje i super wyglada. mp3 jakosc naprawde niezla!! no i ten wyglad klawiszy bez guzikow extra pomysl. polecam telefon jak za taka kase bomba!!...

  • 0

    18. ~poison  2008-03-11 19:18:50  host: 213-92-179-221.serv-net.pl

    pasują słuchawki od sagema my411x!!

  • 0

    19. ~jaa  2008-03-11 20:44:32  host: aair152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest do nabycia u polskich operatorów, poniewaz dzisiaj sobie go kupilam;)

  • 0

    20. ~deeby  2008-03-12 17:43:44  host: bao25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie, co lepiej brac, tego sagema czy nokie 3500classic? w podobnej cenie, ale nokie ogolnie sa lepsze, a znowu ten sagem tez swietnie sie zapowiada... a czy ktos wie czy odtwarzacz mp3 da sie zminimalizowac (czego nie ma w 501x) i czy nie wyłacza się po wysłaniu smsa?

  • 0

    21. ~milka4don  2008-03-13 18:53:55  host: proxy.tvgawex.pl

    jezeli ktos chciałby go na zywo zobaczyc, lub potrzymac to w €O RTV AGD w Auchanie w Bydgoszczy są wystawione telefony.. i on akurat tam jest. chcę go własnie kupic i szczerze mówiąc jestem na tak. ma naprawde niezly wyświetlacz, podobnie jak my501 gra pewnie głośną muzyke co mi sie najbardziej podoba :) robi niezłe zdjęcia.. i z łatwością sie zgrywa na

  • 0

    22. ~Bietek  2008-03-16 21:41:26  host: 16-254.89-161.tel.tkb.net.pl

    No nie mogę się zdecydować... który telefon wybrać?? Sagem'a my511x czy może Nokie 3500?? Oba są dostępne w mixPlusie, niemal tyle samo kosztują... no ale... z jednej strony nokia oferuje aparat 2Megapixele i radio, z drugiej zaś Sagem (mam już Sagema więc wiem co i jak) ze świetnym wyglądem i kartą 1GB w zestawie. Jestem również ciekawy jak sprawuje się numeryczna klawiatura dotykowa??

  • 0

    23. ~Weo  2008-03-17 13:53:26  host: cyg138.internetdsl.tpnet.pl

    Jak się na nim pisze smsy?

  • 0

    24. ~milka4don  2008-03-17 15:48:34  host: proxy.tvgawex.pl

    ma notatnik, stoper.. nie ma minutnika.. ale telefon polecam.. posiadam go i bardzo mi się podoba. muzyka głośno gra, aparat robi dobre zdj.. i ogolnie w telefonie jeszcze nie widze wad.. ale jak zobacze to napisze. Pozdro for all :*

  • 0

    25. ~Nox  2008-03-21 16:11:44  host: d90-129-77-23.cust.tele2.pl

    Czy u was tez tak jest ze chociaż mam włączoną blokadę klawiatury to jak przyjdzie sms to ona się wyłącza?

  • 0

    26. ~somebody  2008-03-29 15:38:41  host: ip-89-174-242-132.static.system77.pl

    EJ!! niech ktoś kto ma tego fona napisze jak jest z tą klawiaturą! dobrze sie pisze na niej ?

  • 0

    27. ~Dober  2008-03-31 19:05:36  host: d90-129-238-121.cust.tele2.pl

    Kwestia przyzwyczajenia się. Na początku trudno a potem powoli coraz łatwiej.

  • 0

    28. ~ktos  2008-04-02 15:25:18  host: byy36.internetdsl.tpnet.pl

    a jak z baterią? długo trzyma?

  • 0

    29. ~Miedziol  2008-04-02 18:14:43  host: adjt47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    awięc tak zacznijmy od tego że ten telefon niema 260 000 kolorów co jakiś debil napisał tylko 65 000 i niema rozdzielczości 178x220 tylko 128x160!!!!!!!TELEFONIK JEST DOBRY JAK ZA TĄ CENE A PONIEWAŻ MAM DOŚWIADCZENIE PONIEWAŻ MUJ BRAT PRACUJE W FABRYCE W KTUREJ SKŁADAJĄ TE TELEFONY DOWIEDZIAŁEM SIĘ ŻE BATERIE TRZYMAJĄ W CHŁODNIACH WIĘĆ JEŻELI CHCEMY ZDEFRAGMENTOWAĆ BATERIĘ (BĘDZIE TRZYMAĆ DO 4DNI DŁUŻEJ) NALEŻY WYCIĄGNĄĆ BATERIĘ Z TELEFONU WSADZIĆ W WORECZEK FOLIOWY MOCNO ZAWIĄZAĆ I WSADZIĆ NA 8 GODZIN DO ZAMRAŻALNIKA.

  • 0

    30. ~  2008-04-03 19:11:00  host: 243.160.rze.vectranet.pl

    Bietek !!! klawiatura ne jest ditywa... klikasz i wciska sie pzycisk... jest na microstki...

  • 0

    31. ~  2008-04-05 15:08:40  host: 83-238-146-252.ip.netia.com.pl

    Mam pytanie co mają te tele, czy jak gra muzyka to basy sa czy ich niema??

  • 0

    32. ~yyy  2008-04-09 20:03:32  host: nat09-baz.metronet.pl

    miedziol co ty gadasz? chcesz,zeby ludzie popsuli sobie baterie? sal sie wloz do woreczka

  • 0

    33. ~fajna ;)  2008-04-11 15:40:25  host: ip-89-174-175-218.ibd.gtsenergis.pl

    nie ma basów :P

  • 0

    34. ~polikola  2008-04-12 00:37:07  host: 87-205-202-144.adsl.inetia.pl

    posiadam ten telefon od kilku dni, jestem z niego zadowolona, cieniutki, elegancki, jakość zdjęć niezła, dźwięku bardzo dobra, jest problem z akcesoriami, ale słuchawki można dokupić jeśli się bardzo chce :D są takie same jak do my411x, my 200c i my 202c i pewnie jescze paru innych modeli :) ja swoje kupilam w dużym sklepie znanej sieci :) ma swoje wady - np. klawiatura się odblokuowuje gdy przychodzi sms, ale ogólnie zalety przeważają :D

  • 0

    35. ~natalia  2008-04-13 16:26:24  host: abfz211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    2 pytania, czy wibra tego telefonu jest krotka? wczesniej mialam starszy model sagema ale wibracja byla okropna, ponadto czy da sie ustawic pojedynczy dzwiek na dzwonek sms-a?

  • 0

    36. ~bartez  2008-04-14 11:46:48  host: 82.177.200.90

    telefon prezentuje sie dobrze.mysle go kupic.ile trzyma bateria??to mnie bardzo ciekawi.....

  • 0

    37. ~  2008-04-14 19:05:57  host: sipostro.blokowe.pl

    Telefon jest swietny z wygladu. Na poczatku myslalam ze to dotykowa klawiatura ale okazalo sie ze tak nie jest uff . Robi nie zle zdjecia jak na 1,3 :) .Świetnie odtwarza muzyke . Ale czy da sie zminimalizowac odtwarzacz?? i nie moge znajsc gier..:/ kto wie gdzie sa niech napisze . ogolnie telefon godny polecenia . pozdrawiam

  • 0

    38. ~inf@  2008-04-20 18:28:36  host: baj218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy odtwarzacz się wylacza po wyslaniu smsa? i czy można go zminimalizowac?

  • 0

    39. ~TJ  2008-04-23 12:45:51  host: asr6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co zrobić aby odtwarzało teledyski przesłane z kompa???

  • 0

    40. ~Kasiaa  2008-04-24 17:23:47  host: 82.160.17.98

    Mam prożna miośbę:) Czy są w tym telefonie jakieś gry? Mnimalizować odtwarzacz? Jak można wyjąc kartę pamięci z telefonu?:) Kupiłam go w Orange i karta była od razu w tel i nie mogę jej wyjąć;] Trzeba tam cos nacisnąć? Proszę o pomoc:)

  • 0

    41. ~  2008-04-24 18:04:12  host: aclh65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    można w nim minimalizować odtwarzacz?

  • 0

    42. ~Karina  2008-04-25 20:15:44  host: chello089077004056.chello.pl

    Mam tego fona i jeśli chodzi o klawiature NIE JEST DOTYKOWA, tel jest super polecam tylko troche cichy. Za dzwoenk możan brać mp3. Słuchawki to praktycznie chyba tylkow zestawie możan kupić bo to sąsłuchawki do Sagema z wtyczką podłużną . KAbla nigdzie nie mogłam znaleź więc kupiłam czytnik kart pamieci (w każdym sklepie z Usb będą to mieli). Batreria przy średnim dzwoniienu i smsowaniu aczkolwiek przy długim słuchaniu muzyki trzema 2 dni. aparat całkiem niezły. Karta ładnie wchodzi . Polecamtego fona (jeśli chodzi o wygląd musze przyznac cudny )

  • 0

    43. ~Kamil  2008-04-27 10:17:16  host: r7.ists.pl

    mam tego koma i wcale nie jest taki swietny jak go opisuja poprzedni k510i preznetuje sie lepiej chodz gorzej wyglada. wie ktos jak wrzucic ta tego sagema jakies gry? jar i jad nie obsługuje?;/

  • 0

    44. ~Ewelus4dons  2008-04-29 19:06:27  host: proxy.tvgawex.pl

    Mam ten telefonik jakiś czas .... gdybym wiedziała za nic bym go nie kopiła, teraz muszę sie z nim użerać ,,, To tak .. Odtwarzacza nie można zminimalizować- dostaniesz sms'a odczytasz ok.... jeśli chcesz ODP to muzyka sie wyłącza ,,, moja siostra tez go kopiła w tym samym czasie robiły nam sie te same błędy .. chcesz zrobić zdjęcie a tu bu bo wyskakuje błąd- wyłącz i wałącz telefon... nie można ściągnąć motywów są tylko 3kolory i to wszystko . gry są beznadziejne ..jak coś to pobrać nowe z czego nie wszystkie sie nadają. UWAGA lepiej po zrobieniu jakiego kol wiek zdjecia zgrać je na komputer ponieważ telefon sie zawiesza i kasują sie niektóre zdjecia. Muzyka gra cicho nie robi furory.

  • 0

    45. ~Kawec  2008-05-01 00:12:42  host: host-217-172-245-67.lodz.mm.pl

    Ja telefon kupiłem w orange za 35 zł w zestawie otrzymałem: telefon, baterie, ładowarke, słuchawki i karte pamieci 1 GB. Do tego dokupilem sobie karte 2 GB Kingston za 39,90 zł i czytnik kart za 39 zł. W sumie wydalem 113,9 zł ale telefon jest wart tego. Jakośc Mp3 jest dosc dobra i glosna na sluchawkach takze niezle gra. Zachecam do kupna bo za takie pieniadze to naprawde dobry telefon.

  • 0

    46. ~  2008-05-05 14:49:44  host: chello089079192224.chello.pl

    telefon ok. robi bardzo dobre zdjecia. do klawiatury sie szybko przyzwyczaja. odtwarzacza sie nie da zminimalizowac. gry ja mam w prawym gornym rogu w menu taki napis jest GRY :P

  • 0

    47. ~adaś  2008-05-05 16:40:03  host: 85-14-75-121.static.akk.net.pl

    prosze niech ktoś napisze jak w tym aparacie trzyma bateria??? i czy w zestawie jest kabel miniUSB??

  • 0

    48. ~pyśka  2008-05-06 15:16:52  host: eqq126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon i jest super zdjęcia pzry dobrym oswietleniu robi super MP3 działa bardzo dobrze w plusie słuchawki są do zestawu moim zdaniem nie ma żadnych wad

  • 0

    49. ~  2008-05-06 15:17:51  host: eqq126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bateria mi trzyma 5 dni - 6 dni

  • 0

    50. ~Karola.  2008-05-09 14:09:07  host: 81.85-237-190.tkchopin.pl

    a ja mam takie cacko, i jest suuper! naprawde :D mp3 gra bardzo fajnie :] mega! ;]

  • 0

    51. ~aga  2008-05-09 20:53:12  host: sipostro.blokowe.pl

    nie mozna w nim minimalizowac odtwarzacza. co do karty pamieci to zdejmujesz obudowe i z boku masz karte pamieci naciskasz na nia i i ci wyskakuje.. odtwarzacz sie zamyka po napisaniu esa. (wiem bo go mam)gier nie ma. :) pozdrawiam

  • 0

    52. ~  2008-05-09 20:54:42  host: sipostro.blokowe.pl

    co do teledyskow... chyba sie nie da.. przynajmniej u mnie ich nie czyta. ale nigdzie nie pisze ze obsluguje mp4 :)

  • 0

    53. ~malyk27  2008-05-13 19:20:18  host: 212.244.101.11

    czy chodzi na tym telefonie gadu gadu??

  • 0

    54.  2008-05-13 21:21:52

    kupiłam ten telefon dziś w erze za 39 zł ale nie dostałam ani słuchawek ani kabla usb ani karty pamięci ;/ i dlatego pytam czy musze sobie to dokupić ? z czytanych wczesniej wypowiedzi wynika ze słuchawki pasują takie jak do mp3? to prawda?

  • 0

    55. ~aga  2008-05-17 12:15:17  host: sipostro.blokowe.pl

    kabel usb jest bardzo trudno znajsc;/ znalazlam na aukcji na allegro.. bo w sklepach nie bylo.. co do gg.. mi nie chodzilo..:/

  • 0

    56. ~Nokia E50  2008-05-24 20:17:25  host: host50.abaks.pl

    Ludzie drodzy a co wy się spodziewaliście po firmie SAGEM przecież od lat pozostaje w tyle na rynku telefoni komórkowej taki bubel mówiąc krótko

  • 0

    57. ~kaj  2008-05-24 22:03:57  host: rejon37.ztpnet.pl

    mam pytanie jak jest z tymi smsami jak przychodzą to blokada klawiszy sama automatycznie sie odblokowuje?

  • 0

    58. ~agagggggatKKKKA  2008-05-25 15:08:22  host: aebd75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    MAM WIELKIE PYTANIE ( ZNACZY SIE WAZNE ) PROSZE, PODAJCIE MI ADRES JAKIEGOS SKLEPY W POZNANIU GDZIE MOZN KUPIC KABEL USB :((( bARDZO PROSZE :))))

  • 0

    59. ~slimak85  2008-06-07 11:25:10  host: 243.160.rze.vectranet.pl

    Fajnie wyglada i to tyle zalet tego apratu... Gubi zasieg, przerywa polaczenia , zanim sie z kims polacze musze wybierac numer dwa razy bo za ierwszym razem rzadko kiedy sie chce laczyc!!! mimo iz zasieg jest na 4 kreski ( czyli max), ma wejscie na karte pamieci ale co z tego jezeli gniazdo nie ma blokady karty !!! karta wyskakuje na sprezynce i ma ja niby trzymac obudowa ktora sie odksztalca i karta nie ma polaczenia z telefonem... moja dziewczyna wziela ten tel razem ze mna i ma takei same problemy !!! mialem juz bardzo wiele telefonow... poprzednio SE k810i i sprzedalem bo pomyslalem ze nie chce miec telefonu z bajerami bo sa zbedne ale to co kupilem w zamian to totalna paranoja !!! Najgorszy telefona jaki mialem w zyciu!!! ODRADZAM BRAC W PLUSIE !!! maja uszkodzone serie, rozmawialem z kolezanka ktora pracuje w innym miescie w salonie i potwierdzila moje przypuszczenia !!! kicz i tandeta !!!

  • 0

    60. ~slimak85  2008-06-07 11:27:42  host: 243.160.rze.vectranet.pl

    OPINIE O SLUCHAWKACH Z MP3 SA NIEPRAWDZIWE ! SLUCHAWKI WCHODZA NA GNIAZDO ZASILANIA!!! TAKIE NIBY USB...NIE MA INNEGO PORTU W TM TELEFONIE...

  • 0

    61. ~  2008-06-08 20:25:50  host: sipostro.blokowe.pl

    do kaj: tak

  • 0

    62. ~Basieńka  2008-06-08 23:06:40  host: 81.15.199.111

    Mam pytanie i pilnie potrzebuję odpowiedzi ... Czy ten telefon ma może złącze mini USB, tzn czy pasuje do niego taki kabelek co do większości odtwarzaczy mp4 i niektórych mp3?? Proszę o pomoc i z góry dziękuję !!

  • 0

    63. ~  2008-06-11 12:14:07  host: sipostro.blokowe.pl

    do slimak85: hym.. ja mam ten tel z orange. jeszcze nigdy nie wyskoczyla mi karta pamieci. z zasiegiem nie mam wogole problemu. nom moze to wina Plusa. tel sie czasem wiesza..tzn.. pojawia sie niebieski albo bialy ekran. :/ ale zadko. przy przegladaniu piosenek (u mnie ok. 130)zwalnia z przelaczaniem(trzeba czekac az sie przeloczy) ale i tak bardzo lubie ten tel :) pozdrawiam :*

  • 0

    64. ~niwazne  2008-06-13 00:11:40  host: host-217-172-253-94.lodz.mm.pl

    Ja pie***le po co wy piszecie ze SAGEM to syf itp jak wam sie podobaja jakies nokie za 110x wiecej to kupujcie SAGEM jest poprostu nie rozpowszechnioną w POLSCE firma ale we francji gdzie jest glowny producent tych telefonow SAGEM jest najpopularniejszy !!! I nie krytykujcie bo to bez sensu !

  • 0

    65. ~gaaga  2008-06-21 14:41:36  host: ajc18.internetdsl.tpnet.pl

    czy ma on duzo pamieci ? jak nie to mozna kupic do niego karty pamieci ? odp. prosze ;)

  • 0

    66. ~tomek  2008-06-24 20:30:38  host: acnr100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy w tym tel naprawde nie działaja gry?

  • 0

    67. ~kolo  2008-06-25 14:16:11  host: bst45.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy on ma latarka ? prosze o odpowiedż mam zamiar go kupić czy się opłaca?

  • 0

    68. ~andriu  2008-06-27 12:40:40  host: byz98.internetdsl.tpnet.pl

    gdzie moge kupić suchawki do niego z gury dżeki

  • 0

    69. ~  2008-06-27 20:02:24  host: sipostro.blokowe.pl

    gier nie ma zadnych. nie nie ma latarki. ani nawet flasha.. moj jest wlasnie w naprawie :] pozdro

  • 0

    70. ~wiki  2008-06-28 19:50:19  host: user30-170.satfilm.net.pl

    wiecie co . jak patrze na wszystkie marki tel. nokie sagemy itp. to na każdy telefon narzekacie . a tak na prawde to tez zależy od sieci . mi sie ten fonik podoba i miałam juz dwa sagemy i nokie i samsunga i sagem najdłużej wytrzymał i był najlepszy

  • 0

    71. ~Weo  2008-06-28 23:34:18  host: d90-129-70-3.cust.tele2.pl

    telefon spoko, są czasem jakieś komplikacje, ale jak ktoś jest nie cierpliwy i bardzo wybredny to jego strata. telefon warty uwagi

  • 0

    72. ~jas  2008-07-01 12:30:50  host: 80.51.168.70

    czy ma on klawiaturkw dotykową czy co czekam na odp dzięki z góry :)

  • 0

    73. ~kasiaaaaaaaa  2008-07-06 20:49:18  host: dug167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie: czy można w tym telefonie ustawić jako dzwonek true tone/mp3??

  • 0

    74.  2008-07-08 23:14:28

    wady już mam jeną telefon przy zablokowoniu klawiatury po wcisknięciu gdzieś 5 razy cyfry "1" odblokowuje sie ponadto brak lampy co dodało by mu ładnego wdzięku po za tym spoko fonik tylko delikatny można go łatwo uszkodzić

  • 0

    75. ~Rafał  2008-07-09 14:15:24  host: evdo-78-30-106-136.subscribers.sferia.net

    ~gaaga-można włożyć kartę pamięci do 2 gb. ~tomek-w telefonie gry działają ale ich nie ma,przynajmniej w Orange. ~kolo-nie ma latarki.

  • 0

    76.  2008-07-09 19:42:59

    ma ok 11 mb wbudowanej pamięci którą można śmiało powiększyć za pomocą karty micro SD (najtańsze jakie są na rynku :D ) Niestety nie posiada latarki ale fotki z tego aparatu nie są złe jak na 1,3 Mpix to nawet bardzo dobre bym powiedział:-) Gry oczywiście że działają ale trzeba je przesłać za pomocą czytnika kart (ok 5 zł na allegro) przez bluetooth tylko muza i tapety pójdą gry wymagają instalacji. Posiadam ten telefon wcześniej miałem my411x (przeszkadzał mi troszkę słaby wyświetlacz) Ogólnie nie wyobrażam sobie innego tel miałem wcześniej k550i i w810i jeśli chodzi o fotki to polecam!:) ale mp3 na słuchawkach i głośniku SE sie chowa do Sagema i nikt mi nie powie... :]

  • 0

    77. ~NET !Gothic114!  2008-07-12 15:51:34  host: bbservice220.mmpnet238.tnp.pl

    Nic nei rozumiem ... bo z tego większość jest kłamstwem !Na przykład kolorów jest 72 tys. . Niewiem który model Sagema wybrać bo mam jeden z dobrą kamerą a drugi wodo i wstrząso-odporny

  • 0

    78.  2008-07-19 13:26:22

    bardzo polecam my511X :) Wyswietlacz jest duzzzooo lepszy od my411X, na słuchawkach gra świetnie, na głośniku również OK, spasowanie obudowy i jakosc materiałow to po prostu najwyższa półka, piękny design. Polecam w 100% :)

  • 0

    79. ~razor  2008-08-18 19:58:21  host: xdsl.194.c74.petrotel.pl

    mam ten telefon od kilku dni i mie nie zawodzi co prawda nie mozna minimalizowac odtwarzacza ani przewijac piosenek ale tak ogólnie to jest ok.

  • 0

    80. ~baroslav  2008-08-21 22:58:36  host: aard226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ten telefon ma kamere? bo gdzieś czytałem ze nie gdzieś ze tak i już sam nie wiem

  • 0

    81.  2008-09-11 00:02:03

    pewnie że ma mozesz nagrywac tyle ile masz na karcie pamięci nawet kilka godzin...

  • 0

    82.  2008-09-12 00:02:49

    ma kamerę zapisywać można tyle na ile pozwala nam karta pamięci

  • 0

    83. ~danielll  2008-10-08 18:46:09  host: acbn8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siema mam ten telefon :P ale dla mnie za cichy głośnik . :P zamieniam się z tatą za Nokie 6500 Classic :D pozdro

  • 0

    84. ~sagem 411x  2008-10-14 09:39:28  host: inet20909nh-3.eranet.pl

    mam 411x i chce zmienić na 511x , tylko jestem ciekawy czy ma tez takie basy ja 411 ???

  • 0

    85. ~Weo  2008-11-04 16:58:37  host: d90-141-77-40.cust.tele2.pl

    klawisz blokady mi się zepsuł, zdenerwowałem się! nie polecam tego telefonu!

  • 0

    86. ~  2008-11-06 16:59:53  host: apn-77-113-218-251.gprs.plus.pl

    jak zminimalizować odtwarzacz w 511x ??

  • 0

    87. ~:)  2008-11-14 17:32:09  host: ipa13.bjm.pl

    Jak chcesz wyjac karte pamieci musisz wyjac tą obudowe na baterie i tam gdzie pisalo przycisnac karte pamieci to sama wyjdzie.

  • 0

    88. ~dider  2008-11-27 20:53:39  host: ip-77-223-225-5.atol.com.pl

    Kupiłem ten phon w AGD Euro RTV gry są i to bardzo spoko aparacik całkiem całkiem mam to szczęśćie że wcześniej miałem my411x i mam kabel usb

  • 0

    89. ~ciekawy  2008-12-28 12:26:02  host: 77-253-167-255.adsl.inetia.pl

    witam. czy mozna w tym telefonie zaktualizowac soft. jesli tak to jak??

  • 0

    90. ~Heretyk33  2009-01-07 20:37:25  host: byo87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ja mam taki problem. I pilnie proszę o odpowiedz! Otóż kupiłem sobie kartę pamięci 2 GB i telefon jej po prostu nie czyta. Karta jest KingStona.

  • 0

    91. ~Klaudia  2009-01-18 11:59:43  host: bwz44.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej! Nie miałam słuchawek w zestawie. Może ktoś wie, czy można kupic je osobno, i ile kosztują.. proszę o odp.

  • 0

    92. ~  2009-02-19 19:59:36  host: 119-035-192.adsl.szeptel.net.pl

    Naprawdę jestem baardzo zawiedziona tym telefonem. Nie będę się tu rozwodził nad wadami lecz chciałbym ogólnie przestrzec kupujących. Może jest wyposażony w wszystko co potrzeba, jednak jestem tak zawodna, że sama lepiej bym go wykonała nawet z drewna. Niestety. Słaba bateria, nie mozna zminimalizować odtwarzacza MP3... Cichy.. I jest ogolnie bardzo delikatny. Jestemm zawiedziona :/ kiedy chciałam go sprzedać w komisie bo mi się nie podoba to gościu powiedział że tego telefonu nie kupi bo i plastików nie kupuje, Tak określił SAGEMY

  • 0

    93. ~noname  2009-03-08 18:31:25  host: 80.249.5.100

    @ciekawy, da się aktualizować soft, musisz zarejestrować się na stronie www.planetsagem.com @Heretyk33, ja mam 1GB też firmy Kingston i u mnie działa poprawnie @Klaudia, słuchawki do tego modelu kosztują 20 - 30 zł oryginalne, więc nie tak bardzo drogo Telefon kupiłem w listopadzie zeszłego roku i można powiedzieć, że przez pierwsze 3 miesiące byłem zadowolony, pretensji do niego nie mogłem mieć biorąc pod uwagę cenę. Niestety ostatnio zaczynam mieć coraz gorsze opinie o tym tel. Bateria trzyma stanowczo za krótko (jak się go nie dotyka to jakoś trzyma jeszcze, ale jak zacznę pisać kilkanaście esów, pstrykać parę zdjęć w ciągu dnia telefon niestety pada szybko), dla przykładu jak miałem SE Z530 bateria spisywała się znacznie lepiej. Mimo tego, że telefon mam już wystarczająco długo wciąż nie mogę przyzwyczaić się do klawiatury. Ładnie ona wygląda, ale do praktycznych i wygodnych nie należy. Korzystanie z programów JAVA też wiąże się trudem, ponieważ często gaśnie mi ekran nie wiadomo dlaczego oraz korzystanie z klawiatury jest jeszcze bardziej uciążliwe niż normalnie (np. jeśli chcę zrobić spację to muszę naciskać 2x przycisk 0, nie wiem po co tak). Niestety z zasięgiem mam coraz większe problemy, niby 4 kreski zasięgu pokazuje mi się a rozmowy zacinają lub przerywają się (inne telefony tego typu problemy nie stwarzają). Jeszcze coś znalazłoby się, ale już nie zamierzam tych wad wymieniać, ponieważ są to tylko drobiazgi, zresztą nie ma telefonów bez wad. Jeśli chodzi o plusy na pewno znajdą się: ładny telefon, nie najdłuższy czas ładowania baterii, przyzwoite zdjęcia, muzyka gra dobrze, wyświetlacz całkiem odporny na słońce (inne radzą z tym znacznie gorzej)... To byłoby na tyle, tak jak pisałem im dłużej mam ten telefon tym więcej problemów mam, czasami myślę, że mam do czynienia telefonem chińskiej jakości. Największy uraz mam niestety do zasięgu oraz baterii i jest on niewybaczalny (z tego powodu rozstaję się już z nim), na inne jego wady mógłbym przymkną

  • 0

    94. ~  2009-03-08 18:38:18  host: 80.249.5.100

    Chciałbym też dodać jeszcze, że rozmowy są zdecydowanie za ciche, może jakościowo wypadają bardzo dobrze ale na ulicy dogadać się z kimś jest bardzo ciężko (inne telefony mają sporo głośniejszy głośniczek), tak jak napisała wyżej koleżanka sprawia wrażenie bardzo delikatnego telefonu, aż strach go upuścić na podłogę. "tego telefonu nie kupi bo i plastików nie kupuje, Tak określił SAGEMY" Przesadził gość, ponieważ ten telefon kosztuje zaledwie 200 zł a w tej cenie każdy telefon ma plastik nie najlepszej jakości. Cenę pod uwagę też należy brać bo jak wiadomo nie kupi się telefonu za 200 zł ze złota.

  • 0

    95. ~jagoda  2009-03-12 17:09:50  host: dmk248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    em... mam ten telefon od roku i go zmieniam, ale nie dlatego że jest zły czy cos, po prostu mi sie znudził.;p;p Nigdy mi się nie zepsuł, rozmowy sa wspaniałe, MP3 także.;) Szkoda tylko ze nie ma USB nigdzie.; p ale tak to polecam fonik.;)Od razu mówie ze mam go z Orange.;p

  • 0

    96. ~rock  2009-03-14 09:16:03  host: arv195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam, nie wiem, czemu Wy kupujecie ten telefon?? ja mam my700x z 2006r i na głowę bije my521x oraz inne modele z 2008r. mimo że jak go kupowałem to kosztował 700zł, za to teraz można go kupić nawet za niecałe 100zł na allegro!!! Jest on o tyle lepszy, ponieważ wyświetlacz ma 262 tyś. kolorów gdzie my521x ma ich 65 tyś. mp3 można zminimalizować oraz super jakość odtwarzania, da się oglądać filmy w mp4 (osobiście obejrzałem ich wiele min "Cienka czerwona linia") poza tym aparat też 1,3 Mp ale zum 8x, nawet GPS mam zainstalowany, tylko moduł by się przydał:) i wiele innych przydatnych rzeczy( word, pdf, excel), internet śmiga całkiem szybko bo przecież EDGE(technologia 2,5 G) do czegoś zobowiązuje:) Mimo jego wieku dorównuje współczesnym telefonom!!! poza tym przez ponad dwa lata zero awarii!!! także polecam go każdemu z was :D

  • 0

    97. ~rock  2009-03-14 09:21:33  host: arv195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    sorry miało być MY511X a nie jak napisałem my521x, ale tu i tak nie widzę różnicy ;)

  • 0

    98. ~rybahehe  2009-03-19 08:28:21  host: blo103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    najwiekszy badziew jaki widzialem....moglbym codzienie wstawac i rzucac takimi telefonami o sciane...

  • 0

    99. ~  2009-03-20 13:09:18  host: 213.25.189.50

    Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną. Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów

  • 0

    100. ~ptrzz  2009-03-25 19:43:58  host: 6.wod.airbites.pl

    Bardzo przepraszam, mam ten telefon ponad rok. Sprawuje się świetnie. Mp3 śmiga przyzwoicie, a jakość NAPRAWDĘ zadowala. To że się nie minimalizuje jest jedynym minusem. Jeśli chodzi o baterię: 4-5 dni. Akurat to nie sprawia żadnego kłopotu. Jakość zdjęć i filmów również dobra. Ludzie, nie mówcie że sagem to złom, który wydaje buble. Jeśli oczekujecie turbokomórki to sobie kupujcie telefony za 1500zł. "My511x nie czyta ani gier, ani aplikacji JAVA" - nic bardziej mylnego. Jeśli macie kartę microSD i czytnik tych kart w komputerze/laptopie to problem z głowy. Wystarczy wrzucić sobie na micro co chcecie ( gry, programy, tapety, muzykę etc. ) i podpiąć kartę do telefonu. FIN!

  • 0

    101. ~komar  2009-03-30 23:45:59  host: abqc108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon koło miesiąca i jedyny problem to klawisze...trzeba delikatnie. a poza tym telefon ok.tylko szkoda że nie obsługuje a2dp.może wymyślą jakieś słychawki bluetooth stereo, które tego nie potrzebują. albo nawet mono ale żeby to jakoś wyglądało.ogulnie polecam.

  • 0

    102. ~res  2009-06-16 20:59:51  host: evdo-78-30-91-39.subscribers.sferia.net

    Wie ktoś może jak wyłączyć to menu startowe na ekranie bo jakoś nie moge...

  • 0

    103. ~Kizia  2009-07-06 15:04:31  host: host-89-229-198-163.gizycko.mm.pl

    Mam ten telefon i musze przyznac ze to kicha mam go niecaly rok a juz byl w naprawie . Klawisze sie strasznie szybko psuje.Łatwo sie psuje. spad mi i juz obudowa peknieta.A te klawisze wystarczy dotknac i juz brudne i trudno je wytrzec . Wiec nie polecam.

  • 0

    104. ~Wsk(aVe)  2009-07-19 15:49:20  host: chello087207188145.chello.pl

    najpierw przeczytajcie szegolowo recenzje telefonu po tem o cokowliek pytajcie....

  • 0

    105. ~k.  2009-07-25 10:31:08  host: 195.116.128.174

    Telefon fajny ale denerwuje mnie w nim to że zdj. mi się czasem same kasują :( ale tak to spoko. MP3 działa bez zarzutu. :D

  • 0

    106. ~bomba  2009-09-04 15:32:30  host: host-91-200-27-231.leon.com.pl

    mam pytanie gdzie znajduje sie plik z karta pamieci??

  • 0

    107. ~huyiyoy  2009-09-08 18:05:42  host: 093105099217.pila.vectranet.pl

    do niczego lepszy my 411x

  • 0

    108. ~Omen  2009-09-22 22:12:56  host: dqn131.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten fonik juz prawie dwa lata i szczerze to nie moge nic złego o nim powiedzieć :) (może z wyjątkiem ze cięzko kupić dobry kabel do pc do niego, niby pasują ale jednak nie dokońca), nie zacina sie, nie nawala, bateria... no jak na muzyczny telefon mogłą byc mocniejsza. Ogólnie polecam każdemu

  • 0

    109. ~  2009-12-12 13:22:35  host: public-gprs66143.centertel.pl

    jeszcze nie mam tego telefonu ale chce se kupic chyba bedzie mi sie sprawowal

  • 0

    110. ~beton punk  2010-01-19 16:06:02  host: gng212.internetdsl.tpnet.pl

    kupiłam dziś karet micro SD 2gb i mi nie czyta jej... na internecie było napisane ze mi ją bedzie czytac a tu ch***!!!;/ sie zdenerwowałam jak nie wiem i teraz nie wiem co mam zrobic bo 1 gb wycofali z produkcji;/ czy jest jakiś tajny sposób o ktorym może nie wiem zeby ta karta mi działa Heretyk33 widze ze masz ten sam problem;/...! a lecz karte mojej koleżanki z innej firmy czyta... już mnie tak ten telefon grzeje ze chyba kupie inny...!

  • 0

    111. ~arab  2010-03-25 11:39:46  host: iha133.internetdsl.tpnet.pl

    co to jest jad

  • 0

    112. ~Cyśka044  2010-03-28 17:46:05  host: bbservice64.mmpnet255.tnp.pl

    Właśnie postanowiłam dziś że zakupie ten telefon ale mam jedną watpliwość czy jeśli był kupiony w plusie to gorzej działa . ? bo słyszałam kilka takich opini .

  • 0

    113. ~Kolozo  2010-04-07 17:46:19  host: 87-205-251-89.adsl.inetia.pl

    do~Magda klawiatura nie jest dotykowa wiem co mówię bo posiadam ten tel

  • 0

    115. ~  2010-05-23 20:30:38  host: 27.ludowa.netcominternet.pl

    ktoś tu napisał że ten telefon nie ma słuchawek i nie prawda bo jak go kupiłam to słuchawki były w komplecie ale osobiście nie polecam tego telefonu ma dużo wad a mało zalet:(

  • 0

    116. ~Niezadowolony  2010-08-04 16:26:53  host: 109.231.56.4.koba.pl

    Ogólnie nie polecam telefonu i tej marki klawiatura jest grom wie jaka ni dotykowa ni przyciskowa ( każdy kto ją zobaczył z moich znajomych myślał że jest dotykowa a po chwili się osoba zniechęcała bo to płaska klawiatura w której palce "nie czują" ( nie czuć różnicy między przyciskiem ,a odstępem ) przycisków także pisanie bez patrzenia w klawiature jest trochę ciężkie ( nie raz zdarzało mi się wpisać zły pin bo naprzykład zamiast 8 przycisnąłem 0 itd )) wysyłanie sms-ów jest czasem toporne zależy od szczęścia smsów o długości 5 sms-ów się już ciężko edytuje czasem nie można wysyłać sms-ów ( recepta trzeba usunąć wszystkie wiadomości odebrane i wysyłane chociaż to jest żenujące bo zostaje jeszcze około na 100 slotów mam 80 wolnych ) odbieranie smsów niektóre smsy się kasują po odebraniu co na tą metode też jest dobra recepta aby usunąć wszystkie odebrane sms, wyłączyć i włączyć telefon i jest szansa że się tego sms-a odczyta ( ten się nie usuwa ) ( dodam iż nigdy nie zapchałem skrzynki odbiorczej i wysyłczej powyżej 50% ) pisanie sms-ów uuuuu to jest naprawdę ciężkie z tą klawiaturą nie polecam dla ludzi mniej cierpliwych ( jestem młodym w miare znającym się na rzeczy logicznie myślącym umysłem ścisłym :P ) czyli nie polecam go dla osób które omawiają sms-ami jakieś służbowe sprawy nadzwyczaj ważne gdyż telefon jest zawodny i ciężki a pisanie dłuższych wypracowań sms-owych jest hmm "nieco" irytujące klawiatura jest ciężka ogólnie nie polecam dla starszych osób które cenią wygodę i "wielkie" łatwe do trafienia przyciski internet jest wolny ( przepust 4 KB/s ( kilobajty nie kilobity ) domyślna przeglądarka jest ekhm słaba jak internet to tylko opera mini ale i to ciężko czasem korzystać się tnie i chodzi na niskich detalach karta micro SD dobrze obsługuje nie zauważyłem żadnych wad + jest dobry system przesłania plików z karty na pamięć telefonu ( jest dosyć analogiczna do total commander-a ) bluetooth nie z

  • 0

    117. ~Niezadowolony cz 2  2010-08-04 16:27:27  host: 109.231.56.4.koba.pl

    cz. 2 muzyka mój telefon ( sagem my 511x ) nie obsługuje większych utworów niż jakieś 500 KB a więc same dzwonki można sobie wegrać Podsumowanie: (może inne telefony są lepsze ale ja opisze ten który mi się trafił ) ogólnie nie polecam sagemów ( mam kolegów z innymi modelami i mają troche podobnie ) ten telefon ma za słaby procesor jak na rzeczy które powinien obsługiwać ( muzyka internet ogromne smsy ) może i ma bluetootha itp ale jeśli chcesz sms-ować i dzwonić wybierz jakąś nokie ( najlepsze są cegły mojej mamy miała 8 lat i w ostatnim roku były lekkie problemy związane z uszkodzeniami zewnętrznymi ) to jest moje zdanie po użytkowaniu prawie 2 lat nie mogę się doczekać zmiany bo co do czego przychodzi ważny sms i nie moge odpisać ( lub go nie mogę odczytać a wtedy nawet nie wiem czy jest ważny czy nie ( OMG czyż nie ? )

  • 0

    118. ~majcin  2010-12-08 17:15:01  host: public62740.cdma.centertel.pl

    mi się ten telefon zbytnio nie podoba, aparat ma trochę wad,jednak zdjęcia są jeszcze w miarę, ciężko się pisze esy, zbytnio funkcji nie ma.

  • 0

    119. ~Marek  2010-12-12 08:43:04  host: h-87-199-34-60.dolsatbelchatow.pl

    Badziewny telefon nie radze kupować aparat dno przyciski się szybko ścierają głośniki jak podgłośnicie to charczy jak macie jakieś większe zdjęcie w menu to się bardzo tnie ja teraz będe miał LG GT505 jak dlamnie to to jest super telefon

  • 0

    120. ~aneta  2011-02-03 18:26:42  host: user-46-112-252-119.play-internet.pl

    co wy kurde chcecie jest zarąbisty telefon był zalany wodą i spadł z drugiego piętra i nadal działa wiem bo ten telefon mam:)

  • 0

    121. ~Młoda ;]  2011-03-22 16:07:16  host: iyl244.internetdsl.tpnet.pl

    Siema ;)) Czy ktoś wie jak zminimalizować odtwarzacz muzyki .? :]

  • 0

    122. ~Bfk  2011-04-20 21:51:01  host: host-91-195-92-106.wieszowanet.pl

    telefon to totalne dno głosnik jak jest troche basu to chce wyskoczyc z tego telefonu klawisze straszne i mala rozdzielczosc ekranu jedyny plus tego telefonu to tylko to ze fajnie wyglada ;/ NIE polecam tego telefonu

  • 0

    123. ~ew  2011-06-28 12:59:10  host: public64928.cdma.centertel.pl

    Szukam nowego telefonu i czytając opinie na temat innych telefonów (np. se j10i2) zastanawiam się o czym niektórzy piszą... Ja sama posiadam jeszcze Sagema my511x i gdyby nie to, że potrzebuję bardziej "wybajerzonego" fona (chodzi głównie o Wi-fi) to nie zamieniłabym go na inny... Gdy kupowałam mojego Sagema byłam trochę przerażona po przeczytaniu zawartych tu opinii... A co do telefonu to bardzo sobie chwalę. Mam go ponad 1,5 roku, telefon wytrzymał ok.3 lądowania dziennie, kąpiel w stawie, wielkokrotne pochlapania wodą, 30 metrów po asfalcie i działawidać tylko nie duże ślady poważniejszych upadków... bateria przy intensywnym korzystaniu (ok.100 smsów dziennie, odtwarzacz po 3 godziny dziennie) wytrzymuje ok.2 dni, przy mniej intensywnym do 4 dni. Zdjęcia jak na 1.3 całkiem dobre, klawisze wbrew pozorom wygodne, zasięg trzyma całkiem dobrze, wiadomości max. 4 strony stoper jest, notatki w tzw.''Organizerze,,. Dźwięk przez słuchawki bardzo dobry, pamięć wew ok.10 MB. Ogólnie jestem zadowolona tak więc czytając te jak dla mnie wyssane z palca opinie nie zważając na to co mówią inni kupuję Elma. I jeszcze jedno jeśli wymagacie nie wiadomo czego to kupujcie telefony za 600zł i więcej... Choć spodziewam się, że i na tamte też będziecie narzekać. Sagem telefon godny polecenia osobie, która chce mieć telefon a nie zabawkę... Pozdrawiam.

  • 0

    124. ~HDI  2013-09-14 16:39:01  host: dkf103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ten Sagem ma takie same basy na głośniku jak my411X i my700X?

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-161-241-199.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (8)

Archiwum Ankiet