Sagem my501X - opinie
Telefony Sagem Sagem my501X Opinie o Sagem my501X

Sagem my501X

w sumie: 1056
‹ Poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | Następna ›
  • 0

    1.  2006-06-28 08:33:07

    przypomina mi najnowszą serię Sony-Ericssonów typu W:P

  • 0

    2. ~ja  2006-06-28 10:07:09  host: host-D9ADA5E9.elsat.net.pl

    Jak na mój gust to jest K750i...
    Mógłby Sagem coś swojego wymyślić...
    Ale tak ogólnie to OK nawet

  • 0

    3. ~mustek  2006-06-29 18:36:29  host: abwf189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hm ja tu nie widze żadnego podobienstwa do K750i no chyba że to że jest czarny:) W dzisiejszych czasach telefony sa podobne do siebie i nie sadze żeby sagem ściągał z SE wzorce, wszystkie nowe telefony tej rrancuskiej marki są robione właśnie w tym stylu. Wiec jakie tu podobieństwo do SE?? Jest czarny i tyle nic wiecej.

  • 0

    4.  2006-06-30 10:23:05

    mustek, podobny to nie to samo co taki sam :))) mi także przypomina SE...Telefonik naprawde cool jeśli chodzi o wnętrzności :)))

  • 0

    5. ~Bob_Wydra  2006-07-01 12:10:07  host: pc167.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl

    Nie ma karty pamieci w zestawie a w K750i jest, nie ma IRD a w K750i jest, nie ma radia a w K750i jest, K750i ma 2 Mpix aparat a tu jest 1,3 Mpix,tutaj jest bateria Litowo-Jonowa a w K750i jest Litowo - Polimerowa, Sagem nie ma radia a w Soniaku jest. Takze roznice i to wcale nie male te aparaty miedzy soba maja. Ale trzeba przyznac ze w koncu Sagem wypuszcza telefony z coraz wieksza pamiecia. Ich fon MYX6-2 jest bardzo dobry, moze sie smialo rownac z Sonikami.

  • 0

    6. ~Bob_Wydra  2006-07-01 12:17:12  host: pc167.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl

    Nie ma karty pamieci w zestawie a w K750i jest, nie ma IRD a w K750i jest, nie ma radia a w K750i jest, K750i ma 2 Mpix aparat a tu jest 1,3 Mpix,tutaj jest bateria Litowo-Jonowa a w K750i jest Litowo - Polimerowa, Sagem nie ma radia a w Soniaku jest. Takze roznice i to wcale nie male te aparaty miedzy soba maja. Ale trzeba przyznac ze w koncu Sagem wypuszcza telefony z coraz wieksza pamiecia. Ich fon MYX6-2 jest bardzo dobry, moze sie smialo rownac z Sonikami.

  • 0

    7. ~abramq  2006-07-03 11:09:54  host: xdsl-1034.zgora.dialog.net.pl

    Bob, to ze bateria jest poli to tylko tyle, ze jest lzejsza a moim zdaniem ten Sagem na swojej jonowej potrzyma dluzej niz te marne 2-3 dni, ktore ma K750.

  • 0

    8. ~S(E)agem  2006-07-06 22:18:54  host: adaa17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wiesz co Bob.. no może i masz racje że K750i jest troche bardzije wypasiony niż ten Sagem ale nie musisz katować sagema dwa razy tym że nie ma radia :PP pozdrowienia :)

  • 0

    9.  2006-07-19 17:03:12

    no wiecie-sagem... Ja też chciałem sagema myx6-2 ale okazało się że ma jakieś Orange Menu. A ja mam heyah i nie chcę pomarańcza w menu...

  • 0

    10. ~kaj  2006-08-07 18:18:36  host: ady106.internetdsl.tpnet.pl

    moim zdaniem telefon jest do dzwonienia, wysylania eskow czy mmesko a reszta bajerow, po co?? dla szpanu?? ogolnie telefon jest fajniutki..ppozdro

  • 0

    11.  2006-08-21 16:33:47

    Niezly chyba (nie bawilem sie) ten fon i podobno od 22.08 ma byc w Simplusie za 479zl brutto...

  • 0

    12.  2006-08-21 18:03:53

    Jak ktoś będzie już miał ten telefon, to zapraszam na sagem.fora.pl i wyrażanie swojej opinii.

  • 0

    13.  2006-08-29 11:23:02

    Rozmaryn ale reklama ;)

  • 0

    14. ~slave  2006-08-29 16:32:58  host: eiz133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest ok

  • 0

    15. ~Adrian  2006-09-05 14:20:14  host: duh226.internetdsl.tpnet.pl

    Moim zdaniem za tą cene nie kupi sie lepszego i zarazem nowego telefonu

  • 0

    16. ~rookie  2006-09-06 11:27:22  host: 195.245.213.9

    Polecam sagema my501C który ma te same parametry ale bajerancką klapkę i wygląda na telefon z najwyższej półki:)

  • 0

    17. ~  2006-09-07 15:27:41  host: dyo66.internetdsl.tpnet.pl

    W Simplusie jest za 479zl brutto to bardzo tanio jak na tel z 1,3 mpix i kartami pamieci. A ze karty nie ma w zestawie to nic nie szkodzi bo w se jest chyba 30 mb, a ta do niego idzie w jakims sklepie na necie kupic za 55 zl(512mb)

  • 0

    18. ~Arthas  2006-09-07 15:32:48  host: dyo66.internetdsl.tpnet.pl

    Szkoda ze nie ma klapki na obiektywie. W zadnych telach tego nie ma (ciekawe czemu) tylko w se sa np w k600 k750 k500 k800 k 790 w800 d750 itp no i jeszcze w kilku nokiach a gdyby zrobili taka jak w k500i ze sie nie zalancza aparat przy otworzeniu to i tak super by bylo bo sie nie usyfi obiektyw

  • 0

    19. ~krzysiek  2006-09-07 23:07:34  host: con238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Prosze o pomoc mam problem ze zlaczem Usb . Wiec wyglada to tak do telefonu 501x pasuje zlacze od mojego paratu sony wiec uzywam go, go ale do usb jest to samo wejscie co do ladowania baterii i podczas przesylu danych laduje mi sie bateria!! Nie wiem o co chodzi moze musze kupic specjalny kabel ale gdzie?

  • 0

    20. ~przemas22  2006-09-11 00:14:06  host: abpx26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy to prawda ,ze nagrywanie filmików jest tylko kilkunastosekundowe a nie zalezy od pojemnosci karty ?

  • 0

    21.  2006-09-11 15:30:42

    @krzysiek - to, że w czasie używania usb ładuje Ci się bateria, jest normalne. Trzeba to traktować jako zaletę, chociaż mogłaby być opcja wyłączenia tego, ale jednak jej nie ma.

  • 0

    22. ~Siwy  2006-09-11 15:55:16  host: dum74.internetdsl.tpnet.pl

    co ty nagrywasz ile wlezie;) az ci miejsca brakniewlasnie bylem uzytkownikiek tego i nastepnego tel myx6-2 tel wporzadku za taka kase sie oplaca.... teraz posiadam k800i 3.2 Mpix, zoom x16, wideo, wystarcza mi:) POLECAM.... ale trzeba wsadzic troszke w niego kasy ja mam na abonament dostalem za 50 gr:d because jestem uzytkownikiem tej sieci juz 3,5 lata

  • 0

    23. ~piter  2006-09-12 21:10:03  host: bus194.internetdsl.tpnet.pl

    pytanie do kogos kto ma ten sprzet czy ma on glosniki stereo jak nie to czy ten sam co w myx6-2???

  • 0

    24. ~mati100  2006-09-14 09:11:05  host: dial-1123.elblag.dialog.net.pl

    niezły fon szkoda że nie ma irdy jest super

  • 0

    25. ~tom  2006-09-14 10:13:06  host: dyl162.internetdsl.tpnet.pl

    Czy w zestawie simplusa z tym telefonem są słuchawki??

  • 0

    26. ~mikoangelo  2006-09-14 18:40:19  host: proxy.kozmin.net

    Zastanawiam się nad kupnem tego fona jest on najtańszym (nowym) fonem z takimi funkcjami myślałem też nad SPV C500 ale ten wydaje się lepszy i ładniejszy. Mam obecnie Siemensa S65 i sprzedaje go z tego powodu że nie odtwarza MP3 i że to siemens a osobiście nie lubie tej marki.

  • 0

    27. ~tom19  2006-09-15 07:55:15  host: dyl162.internetdsl.tpnet.pl

    Czy da sie nagrywac filmiki dluzsze niz kilka sekund?Czemu jak wgram filmik z kompa to kompresuje sie w telefonie? Mozna to wylączyć??

  • 0

    28.  2006-09-19 21:41:50

    Da się załadować mp3 na dzwonek w tym telefonie bo porównuje go z myx6-2 i chyba ten
    501x nie ma tej opcji!! jak ktoś wie niech podzieli sie wiadomością !!!

  • 0

    29. ~leyqu  2006-09-20 17:03:21  host: ahk6.internetdsl.tpnet.pl

    czy da sie zdjac simlocka z tego fona?? jestem zainteresowny ale siec plus mnei nei interesyje

  • 0

    30. ~ilewlezie  2006-09-24 21:01:50  host: acpt12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    powiniem byc w orange bo w orange sa prawie wszystkie sagemy i pewnie bedzie w erze a plus sie nie liczy w stawce

  • 0

    31. ~ilewlezie  2006-09-24 21:03:52  host: acpt12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    powiniem byc w orange bo w orange sa prawie wszystkie sagemy i pewnie bedzie w erze a plus sie nie liczy w stawce

  • 0

    32. ~tom  2006-09-25 11:07:57  host: acsc197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mozna ustawic mp3 jako dzwonek!!!

  • 0

    33. ~dier  2006-09-29 22:33:12  host: kw6.zory.msk.pl

    Pyt.: Czy mozna przypisac do SMSa oraz do alarmu obojetnie jaki dzwonek czy sa do wyboru na sztywno (np jak w SE 1 z szesciu i nie wiecej)?

  • 0

    34.  2006-09-30 11:05:51

    ostatnio pojawił się w simplus w cenie 479 zl z VAT, oj kusi kusi.

  • 0

    35. ~luka121288  2006-10-03 22:13:48  host: 82.160.254.181

    Wygląda apetycznie...a ktoś sie orientuje,czy ten fonik będzie w mixplusie?? :) mam wymiane za niecały miesiąc :P

  • 0

    36. ~geno  2006-10-04 17:25:11  host: bln49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Odp: mozna przypisac kazdy dzwiek i to do czego tylko chcesz (połączenie,sms,mms itd..) !!

  • 0

    37. ~Kosiarz  2006-10-05 18:30:47  host: cyr74.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanko do Sagema my501x. Czy w tym tel da się wyłączać znaki polskie w słowniku. Żeby ich nie wysyłało. Nadziałem się kiedyś na telefon który tak robił i mówię że to lipa!!! Wysyłane są długie SMS-y bez potrzeby. STRATA KASY jak dla mnie.Proszę o odpowiedz

  • 0

    38. ~dm  2006-10-07 12:54:52  host: user-87-248-89-62.promax.media.pl

    ludzie co myslicie o tym fonie ??

  • 0

    39. ~forest  2006-10-08 12:21:19  host: cvw130.internetdsl.tpnet.pl

    A czy można słuchać muzyki i jednocześnie pisać smsa albo grać w gry? Bo chcę go kupić a taką opcję mam w mojej 5letniej nokii 5510

  • 0

    40.  2006-10-08 15:41:15

    Czy ktoś wie ,czy możliwe jest nagrywanie filmów dłuższych niż kilkusekundowe?

  • 0

    41. ~dier  2006-10-08 19:20:28  host: kw6.zory.msk.pl

    Szperałem w sieci kilka dni w poszukiwaniu fona w podobnej cenie. Po przewertowaniu kilkunastu stron z opiniami (forum) stosunek jakosc/cena przekonal mnie wlasnie do zakupu MY501X. Dostane go dopiero za kilka dni. Mam pyt do bardziej zorientowanych: czy jesli kupie zestaw sluchawkowy Bluetooth np firmy Motorola to bede mogl sluchac mp3? czy tylko przez sluchawki sie da? 2gie pyt: czy obojetnie jakiej firmy karta mini-SD BEDZIE TU PASOWAC? jakis max rozmiar?

  • 0

    42. ~Maniek  2006-10-09 13:51:21  host: vs26.internetdsl.tpnet.pl

    Wie ktos może czy w tym telefonie da rade ustawic zdjecie na tapete na caly ekran.Bo mi zostaja po boku male paski i za cholere nie moge rozciagnac zdjecia?

  • 0

    43.  2006-10-09 17:49:27

    Czy mozna ten telefon kupić gdzieś w internecie? Nie interesuje mnie allegro.

  • 0

    44.  2006-10-12 14:07:04

    czy ktoś wie ,czy jest możliwość nagrywania dłuższych filmów?

  • 0

    45. ~Cream  2006-10-12 20:56:26  host: hr234.internetdsl.tpnet.pl

    "maniek" to weź sobie po prostu wytnij zdjecie idealnie dopasowane do tego wyświetlacza czyli w rozdziałce 176*220 i juz nie będzie tych pustych pasków

  • 0

    46. ~qwerty  2006-10-13 12:43:04  host: gate.ergom.com

    niestety nie ma radia - ciekawe czy da się wgrać jakąś aplikacje Java aby mieć radio FM ?

  • 0

    47. ~j.fit  2006-10-14 23:24:47  host: cvw130.internetdsl.tpnet.pl

    max rozmiar kart mini sd to 2gb, takze sporo, w internecie mozna go kupic na pixmanii bez simlocka za 679zł, otóz qwerty nie da sie wgrac jakiejs aplikacji zeby miec radio, bo to mechanicznie niewykonalne, ale mozesz sobie kupic sluchawki sagema z radiem fm za 20zł na allegro, jesli ktos go ma to bede wdzieczny za napisanie czy da sie sluchac muzyki w tle jak w sagemie my700x i ile maks mozna nagrac filmik? z góry dzięki, pozdrawiam

  • 0

    48. ~mucha  2006-10-18 19:15:29  host: akm99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    E mozna zdjac z niego simlocka,bo jestem nim zainteresowany?

  • 0

    49. ~moduL  2006-10-19 21:56:38  host: 80.54.41.131

    telefon jest dostępny w zestawie simplus za 479zł!!!

  • 0

    50. ~jaro  2006-10-29 11:26:04  host: cay236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon ten jest dostępny TYLKO w PLUSIE!!!!

  • 0

    51. ~  2006-11-03 11:36:24  host: plus-96-101.polkomtel.com.pl

    o przepraszam, u nas też jest! w simplusie za 479 pln z vat bardzo fajny i ładny telefon

  • 0

    52. ~jaro  2006-11-04 11:46:13  host: pl177.sosnowiec.sdi.tpnet.pl

    Tak w plusie jest ale tylko w reklamie internetowej bo w salonach jest niedostepny!!!!!

  • 0

    53. ~Error 3gp  2006-11-04 17:43:39  host: 80.54.16.22

    Mam pytanko do wlascicieli tego fonika.Zgrywalem ostatnio z sieci filmiki w formacie 3gp i......?Porazka!!Po przeslaniu na fona i probie odtworzenia pliku pojawia sie napis"ODMOWA".Probowalem przeslac blutem na SE750 i tam sprobowac odtworzyc ale w opcjach niema nawet mozliwosci przesylu takiego pliku.Spotkal sie juz ktos z takim czary mary??

  • 0

    54. ~Browar  2006-11-04 23:41:22  host: asz206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    musi byc odpowiednio konwertowany uzyj do tego programu nokia multimedia conventer :)

  • 0

    55. ~czefsdf  2006-11-18 13:47:43  host: aama105.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupie sobie go ze simplusa za 479zł!!!!!!!! aa eee mam pytko czy ktoś wie czy ten fon ma wymienne obudowy czy jak kupie czarny to do końca będe miał taką kupe

  • 0

    56. ~Bozia  2006-11-21 12:13:38  host: host-ip134-131.crowley.pl

    tak MOZNA ZNAKI POLSKIE WYŁĄCZYĆ , filmy dluzsze mozesz nagrac za pomaco karty miniSd , mozna dawac na dzwonek nagrania i mp3 , YTYLKO MAM PYTANIE GDZIE I ZA ILE MOGE USB kupic?:D

  • 0

    57. ~DAWID  2006-11-22 08:21:24  host: xdsl-6744.lubin.dialog.net.pl

    Telefon ogolnie fajny. Kupilem go w niedziele w SIMPLUSIE i mam walnieta baterie, ladowalem ja juz 2 raz przez 12h i...trzymal tyle samo, wysypala sie na trybie oszczednym przez noc, dzisiaj oddam go na gwarancje!!! PS mi telefon w menu i po podlaczeniu do PC pokazuje 37mb a nie 32...chyba jakis gratis...

  • 0

    58. ~mariuuuu  2006-11-22 12:13:58  host: 213.76.140.22

    ile trzyma bateria przy sluchaniu mp3 i normalnym urzytkowaniu jednoczesnie?

  • 0

    59. ~nick  2006-11-22 17:05:13  host: aaln13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam tego fona i powiem że jest całkiem całkiem fajne opcje jest spoko ale czy ktoś może powiedzieć skąd ściągnąć gry

  • 0

    60. ~jadrek123  2006-11-23 19:26:03  host: ip-152-43.piotrkow.net.pl

    Kupiłem dziś ten telefon w simplusie, ale zaraz oddałem bo miał dziwnie nierównomiernie podświetloną klawiature.Czy u was jest ładnie podświetlona klawiatura? czy ten model tak ma.

  • 0

    61. ~mic  2006-11-24 19:01:51  host: net12.mlyniec.gda.pl

    ciekawe, czemu tego telefonu nie ma w innych ofertach poza zestawem simplusa.... ciekawie się zapowiada, a operatorzy wolą pakować do ofert 25 nokii i 15 se.... swoją drogą, skoro jest w simplusie - mogło by być w mixie lub na abon. w plusie właśnie

  • 0

    62. ~kowal  2006-11-29 14:50:53  host: bey116.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jutro kupuje ten telefon ktos wie ile czasu da sie nagrywac filmy

  • 0

    63. ~2Paj  2006-12-02 23:42:29  host: bee42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ktos wie Gdzie mozna do niego dokupic futeral silikonowy? szukalem wszedzie ale nia ma:/ albo chociaz moze ktos wie od jakiego modelu pasuje futeral do my501x?

  • 0

    64. ~SHOCKMP  2006-12-12 11:47:36  host: shockmp.t17.ds.pwr.wroc.pl

    wie ktoś gdzie mogę zdjąć sim-locka z tego phona ??

  • 0

    65. ~SHOCKMP  2006-12-12 12:01:30  host: shockmp.t17.ds.pwr.wroc.pl

    wie ktoś gdzie mogę zdjąć sim-locka z tego phona ??

  • 0

    66. ~Bua  2006-12-15 21:06:50  host: user-87-248-66-136.promax.media.pl

    czy tylko ja w nim widze K750i i W serie SE??

  • 0

    67. ~kam  2006-12-16 16:53:32  host: cjc20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko jakie z djecia robi ten tel (w skali od 1-10 )

  • 0

    68. ~WhiteMonk  2006-12-16 17:17:36  host: ipfw.wisz.edu.pl

    Telefon jest już dostępny w abonamencie

  • 0

    69. ~kam  2006-12-16 17:35:01  host: cjc20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko jakie z djecia robi ten tel (w skali od 1-10 )

  • 0

    70. ~drak  2006-12-17 10:54:50  host: bjf39.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bardzo zainteresował mnie tan fonik , i mam pytanko czy jest on już dostepny w plus mix, bo w internetowej ofercie jest , ale z wcześniejszych wypowiedzi wynika ,że tylko w internetowej ofercje jest ?? wie ktos cos na ten temat ??

  • 0

    71. ~Whist  2006-12-17 14:48:26  host: alq119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest od piątku w ofercie MixPuls

  • 0

    72. ~torafal  2006-12-17 20:17:22  host: abxu27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanko, jak się sprawdze ten odtwarzacz mp3 w tym telefonie? Czy są dołączone jakies słuchawki do zestawu?? Jezeli nie to gdzie można kupić słuchawki i za ile, ewentualnie z jakiego innego modelu sagema pasują ?

  • 0

    73. ~torafal  2006-12-17 20:28:37  host: abxu27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanko, jak się sprawdze ten odtwarzacz mp3 w tym telefonie? Czy są dołączone jakies słuchawki do zestawu?? Jezeli nie to gdzie można kupić słuchawki i za ile, ewentualnie z jakiego innego modelu sagema pasują ?

  • 0

    74. ~torafal  2006-12-17 20:34:41  host: abxu27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanko, jak się sprawdze ten odtwarzacz mp3 w tym telefonie? Czy są dołączone jakies słuchawki do zestawu?? Jezeli nie to gdzie można kupić słuchawki i za ile, ewentualnie z jakiego innego modelu sagema pasują ?

  • 0

    75. ~kam  2006-12-18 22:57:57  host: chh156.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Moze ktos wie w jakich salona na terenie warszawy telefon dostepny jest juz w mixie??

  • 0

    76. ~ks  2006-12-20 21:23:05  host: user-87-248-87-239.promax.media.pl

    Dostępna pamięć (MB) to 37 a nie 32

  • 0

    77. ~serano  2006-12-22 08:24:54  host: bmt38.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do kowala gdzies wyczytalem ze tylko 15sek

  • 0

    78. ~rys  2006-12-22 18:21:24  host: oo8.ipartners.pl

    fajny kom:D

  • 0

    79. ~Arthasek  2006-12-22 20:22:54  host: dyo66.internetdsl.tpnet.pl

    Ten tel jest sp[oko a sluchawki sa bod micro jack'a czyli poprostu trzeba kupic przelaczke z micro na mini za 3 zl na allegro i wejda zwykle sluchwaki od mp3 a kabel do kompa to zwykly mini usb za 7 zl na allegro

  • 0

    80. ~Redi  2006-12-23 07:54:50  host: 088156072206.kro.vectranet.pl

    Mam zamiar kupic ten telefonik,doradzcie czy warto??

  • 0

    81. ~boss  2006-12-24 14:37:48  host: ebo92.internetdsl.tpnet.pl

    oczywiscie ze warto, jestem posiadaczem tego fona i jak narazie jestem zadowolony (polecam www.sagem.fora.pl tu sie dowiesz wielu rzeczy o tym modelu ktore przekonaja CIe do zakupu..) na poczatku tez sie tak zastanawialemjak Ty, ale go kupilem i nie zaluje! pzdr

  • 0

    82. ~Dany  2006-12-25 10:48:36  host: egb152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co do opinii nr 66, to wg mnie telefon ten jest może podobny do k750i, ale (gdyż sam k750i posidam) uważam, że jednak jest wiele szczegółów ich wyróżniających, m.in. aparat: SE - 2Mpix a S - 1,3Mpix itp. no ale za to jaka cena! ^^

  • 0

    83. ~ewelina  2006-12-25 17:50:43  host: edl201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    trzeba placic aktywacje w plusie mixie?

  • 0

    84. ~  2006-12-26 11:26:48  host: acrr114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile kosztuje taki fonik w abonamencie 25 orange?

  • 0

    85. ~gul wam chodzi  2006-12-27 16:38:48  host: cyx58.internetdsl.tpnet.pl

    Nie jest podobny do SE, raczej do Motoroli. A Wam po prostu gul chodzi, np. dlatego że Sagem jest lepszy jakościowo niż np. Nokia czy SE.

  • 0

    86. ~Sagemowiec  2006-12-27 21:34:40  host: piastowska3.miedzyrzecz.com.pl

    Jak czytam wasze pytanie to mnie się płakać chce. Ten telefon ma normalne wejście słuchawkowe czyli można wstawić dowolne słuchawki. Jeżeli chodzi o pytanie ile kosztuje w orange to proponuję zaglądnąć na stronkę lub do salonu.

  • 0

    87. ~twoja stara  2006-12-27 23:39:32  host: ehz251.internetdsl.tpnet.pl

    www.orange.pl i działasz leniu...

  • 0

    88. ~TarcerM  2006-12-28 23:13:58  host: xdsl-8114.elblag.dialog.net.pl

    Siemanko. Sprawiłem sobie ten telefon, narazie spoko, tylko nie mogę rozgryźć nagrywania wideo. Czy w tym telefonie naprawde nie można nagrać dłuższego filmu niż 10-15 sekund?? Dodam że ustawiłem ograniczenia rozmiaru na brak.

  • 0

    89. ~David  2006-12-29 10:41:24  host: fdb202.internetdsl.tpnet.pl

    ten sagem ma lampe blyskowa??

  • 0

    90. ~  2006-12-31 00:05:38  host: xdsl-8114.elblag.dialog.net.pl

    nie ma lampy

  • 0

    91. ~  2007-01-04 18:09:56  host: xdsl-8114.elblag.dialog.net.pl

    nie ma lampy ale robi ładne zdjęcia.jak chcesz lampe i dobre zdjęcia to kup sobie cyfrówke.

  • 0

    92. ~joseph  2007-01-05 12:33:37  host: acww154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie kupilem ten telefon wczoraj i nie ma w nim rzadnych dzwonków czy to normalne w tym telefonie sagem nie ma nawet prostych dzwonków takich jak w noki ??

  • 0

    93. ~  2007-01-06 00:07:44  host: xdsl-8114.elblag.dialog.net.pl

    są normalne zainstalowane dzwonki.Musisz wejść w ustawienia -> telefon -> tony dzwonka -> połączenia,sms,mms,itd. -> strzałkami w dół lub góre znajdź "zainstalowane"(to są dzwonki standardowe)

  • 0

    94. ~Dress  2007-01-06 12:39:58  host: static6.debica228.tnp.pl

    Mam pytanko. Chce kupić tego koma lecz powala mnie jedna wiadomość... czy ten fon serio może nagrywać filmiki coś koło 15sek??

  • 0

    95. ~Siemek  2007-01-06 23:43:52  host: sub197-34.elpos.net

    Telefon kozacki musze powiedzieć że za taką cene wszystkie motorolki czy SE czy Nokie nie mają tyle funkcji poza tym telefon bardzo ładnie odtwarza pliki mp3, słuchawki również są dobrej jakości.. dodatkowo można 37MB zwiększyć nawet do 1GB kartą co ważne miniSD a nie microSD, miniSD jest o wiele tańsza, jak widać same plusy..

  • 0

    96. ~  2007-01-07 00:49:44  host: xdsl-8114.elblag.dialog.net.pl

    mam ten telefon i niestety nie moge dalej rozgryźć dłuższego nagrywania niż 10-15 sekund. Jest to totalna bzdura tego telefonu przy 37 mb pamięci wbudowanej, a karty pamięći...

  • 0

    97. ~paulo  2007-01-07 16:26:51  host: net142.netcontrol.pl

    znacie jakies stronki gdzie mozna sciagac darmowe dzwonki mp3?piszcie...

  • 0

    98. ~bosman3478  2007-01-07 17:34:22  host: bhx47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    powiem ci gdzie sa w mix plusie sa w grojcu za 49zl w umowie na 36 miesiecy

  • 0

    99. ~paulo17  2007-01-08 09:40:04  host: net142.netcontrol.pl

    znacie jakies stronki z darmowymi mp3 na telefon??piszcie jak znacie...

  • 0

    100. ~grzesiekMDT  2007-01-09 12:37:38  host: aboy56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam mam pytanie odnosnie T9 czy działa podobie do nokii lub sonyericssonów i czy pokazuje ile znaków zostało już wpisanych w sms

  • 0

    101. ~Ziomal  2007-01-09 21:32:22  host: beh16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten telefon ma flesza ??

  • 0

    102. ~mariuuuu  2007-01-10 16:59:49  host: 213.76.140.22

    jak ustwawić film by miał poprawny obraz?bo jakosc jak nagrywam jest zła!!!gosza nawet jak w starym moim se k 300i?foto zdjecia robo ok tylko mnie frapują te filmy...dzieki za pomoc

  • 0

    103. ~xaxenator  2007-01-10 17:40:59  host: ip-89.171.41.116.crowley.pl

    ten fon nie ma minimalizacji odtwarzacza mp3 zeby chodzil w tle telefonu i zeby mozna bylo zablokowac komorke beznadzieja!!!!, ani zadnego equalizera!! to sa powazne wady w odtwarzaczu mp3 w mixplusie ten fon stanial z 249zł na 129zł na 24doladowania po 30zł niezabardzo jestem zadowolony z tego fonu chyba go sprzedam zamienie na se k750i

  • 0

    104. ~Jack  2007-01-10 17:46:36  host: acwa97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wiaam ma pytanie czy tym telefonem swobodnie sie pisze smsy? i jak długo trzyma bateria. ile godzin mozna rozmawiac?? dzieki

  • 0

    105. ~Misieq  2007-01-11 21:24:28  host: aclw206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Qrde.Mam dylemata czy se kupic tego sagema czy Motke L7. Dusho czytalem o tych fonach i wydaje mi sie ze sagem bedize lepszy. Qrde napaliłem sie na niego xD. Musze go miec!! P.s.Dziex za opinie bardzo mi pomogliscie

  • 0

    106. ~  2007-01-12 08:08:16  host: host-89-228-251-180.kalisz.mm.pl

    jak sie wgrywa mp3

  • 0

    107. ~Damian  2007-01-12 09:31:04  host: aawm82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy warto kupować ten telefon, poniewarz chce go kupić piszcie i odpowiedzcie na to pytanie

  • 0

    108. ~seru  2007-01-12 15:22:53  host: ads82.internetdsl.tpnet.pl

    bede go miał za tydzień co mówicie że nie ma lampy błyskowej mam bo go trzymałem w rękach a o nagrywaniu że4 15 sec. nagrywa to nie wiedziałem.serio?????????ekstra że ma MP3,a vaw też ma;d

  • 0

    109. ~david  2007-01-12 15:33:21  host: fdb202.internetdsl.tpnet.pl

    wiecie moze czy ten fon jest w TARNOWIE?? odp:)

  • 0

    110. ~  2007-01-13 00:05:43  host: ain18.internetdsl.tpnet.pl

    smsy pisze sie szybko i sprawnie, warto go kupic, jest wart kazdej wydanej zlotowki :)

  • 0

    111. ~Putin  2007-01-13 10:18:36  host: auc250.internetdsl.tpnet.pl

    Siema kupiłem własnie tego fona:) Spoodobał mi sie wiec już jest plus:D Teraz pytanie-ile on ma własnej pamięci?? niech mi ktos powie:)

  • 0

    112. ~david  2007-01-13 14:49:44  host: fdb202.internetdsl.tpnet.pl

    ten fon dostepny jest w TARNOWIE??

  • 0

    113. ~dumbo  2007-01-13 19:55:58  host: eon114.internetdsl.tpnet.pl

    czy ten telefon obsługuje format MPEG-4 ?

  • 0

    114. ~Larsson  2007-01-13 23:06:33  host: xdsl-7851.walbrzych.dialog.net.pl

    ludziska czyta mp4???

  • 0

    115. ~  2007-01-14 10:02:18  host: ain18.internetdsl.tpnet.pl

    pamiec telefonu 37MB umie ktos wylaczyc w nim wibracje :) bo jak sie ustawi w opcjat to i tak wibra dziala

  • 0

    116. ~jamjest  2007-01-14 15:12:55  host: 83-145-189-193.cable-modem.tkk.net.pl

    seru - mam telefon i zapewniam Ci ze on nie ma lampy blyskowej, to z tylu to takie blyszczace to na pewno nie jest lampa blyskowa bardziej lusterko :P Putin - pamieci wewnetrznej wykazuje mi ze ma 37 mb ale zamierzam sobie kupic z minimum 512 david nie wiem czy ten telefon jest w tarnowie ale wiem ze jest w koszalinie jak masz blisko to sie przejedz

  • 0

    117. ~jamjest  2007-01-14 15:18:04  host: 83-145-189-193.cable-modem.tkk.net.pl

    seru - mam telefon i zapewniam Ci ze on nie ma lampy blyskowej, to z tylu to takie blyszczace to na pewno nie jest lampa blyskowa bardziej lusterko :P Putin - pamieci wewnetrznej wykazuje mi ze ma 37 mb ale zamierzam sobie kupic z minimum 512 david nie wiem czy ten telefon jest w tarnowie ale wiem ze jest w koszalinie jak masz blisko to sie przejedz

  • 0

    118. ~pies  2007-01-14 17:00:13  host: bmu157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jakiej klasy jest mp3 w tym fonie

  • 0

    119. ~konar1313  2007-01-14 19:19:01  host: clp254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siema!! Super fon! Zastanawiam się który wziąć czy ten czy SE K510i! Doradźcie, który lepszy! Z góry dzięki! Nara!

  • 0

    120. ~  2007-01-14 21:00:14  host: aalt77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy wie ktoś w końcu czy można nagrywać dłuższe filmy niż 15 sekund??? i jak to zrobić jeżeli tak... prosze help napaliłam sie na tego fona do zamiesiąc kończy mi sie umowa...

  • 0

    121. ~eja  2007-01-14 21:02:15  host: aalt77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej jak zrobić zeby nagrać dłuższy film niż 15 sekund????

  • 0

    122. ~adrian  2007-01-14 22:20:18  host: djv198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny telefon ale minusem sa te krotki filmy 15 sek to przesada kupilem go miesiac temu i poza tym bardzo mi sie podoba nie wiecie moze ile kosztuja do niego sluchawki ?

  • 0

    123. ~Waldik  2007-01-14 23:14:52  host: dqw152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy w Plusie ten telefon ma oryginalne menu ? czy spaczone i okrojone jak w orange ?, przez co caly kom zamula ? i czemu tylko 15 sekund filmiki ? moze to sprawka orange ? bo z tego co wiem w oryginalnym sofcie nie ma takich glupot, jak ograniczenie dlugosci filmikow.

  • 0

    124. ~gralec  2007-01-15 12:11:18  host: chelm.silesnet.net

    telefon dostępny w Ustroniu!!!! polecam

  • 0

    125. ~Kuba  2007-01-15 13:09:38  host: nat.kaskada.net

    Może wiecie jaką największą kartę obsługuje może do 1 gb albo więcej prosze napiszcie. p.s. Putin mam telefon i ma około 37 mb pamięci

  • 0

    126. ~Hofi  2007-01-16 18:42:25  host: abqz223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon i jt z niego bardzo zadowolony, ale mam małe pytanie: Co należy zrobić, by móc wysyłać zdjęcia z tego telefonu?? Jeśli ktoś by mógł mi poradzić, co mam zrobić?

  • 0

    127. ~FORZA JUVENTUS  2007-01-16 23:32:10  host: debica-217.75.53.9.debica53.ptc.pl

    ema mam tego fona pare dni i musze przyznac ze jest to super fonik lepszy nic se 750i zdjecia super moze wada ze filmiki 15 sek ale jakosc super mp3 tez gra bardzo fajnie wogole wszystko ma oka polecam kazdemu tego fona zamiast jakiegos se czy noki ktora jest droga i nic fajnego nie ma POZDRO 4ALL

  • 0

    128. ~  2007-01-17 13:31:21  host: edu106.internetdsl.tpnet.pl

    Witam, czy ktoś może udzielić mi informacji na temat tego gdzie można w woj. świętokszyskim dostać ten telefon w ofercie mix??

  • 0

    129. ~;DOMELO  2007-01-18 11:20:04  host: user-87-248-69-50.promax.media.pl

    MISIEQ ja na twoim miejscu chyba bym wybral motke l7 co prawda sagem jest do bulu podobny do se i tez mi sie podoba a zwlaszcza w srebrnym kolorze nie widac wogule ze jest plastikowy bteraz jest w plusie srebrny bajka ;d;d;d;d

  • 0

    130. ~tomek  2007-01-18 12:18:51  host: wojciech-bialasz.pol.akademiki.lublin.pl

    gdzie on ma dyktafon??

  • 0

    131. ~tomek  2007-01-18 12:23:26  host: wojciech-bialasz.pol.akademiki.lublin.pl

    gdzie on ma dyktafon??

  • 0

    132. ~ona2303  2007-01-19 14:28:55  host: abvx125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej jak zrobic zeby filmiki byly dluzsze niz 15sekund???prosze o odpowiedz! :)

  • 0

    133. ~Peq  2007-01-19 17:01:21  host: ib3.rudanet.pl

    spoko fonik. mam go juz 5 dni i batria trzxyma sie niezle. 5 dni i polowa bateri, a bawie sie nim czesto, robie foty itp. Sluchawki byly w zestawie. Za kabel dalem 9 zeta. Pozatym nie trzeba zadnego programu zeby zgrac zdjecia na kompa, wgrac tapety czy gry. minusem sa wspominane 15 sekundowe filmy, tylko 3 motywy... i to chyba tyle minusow. polecam ten fonik wszystkim!!

  • 0

    134. ~neom  2007-01-19 22:17:41  host: dzk186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    konar1313- ja sprzedaje k510i zeby kupic tego, bo sagem jest lepszy. lepszy wyswietlacz, wiecej pamieci i mozna karty władowac.

  • 0

    135. ~Cement  2007-01-19 23:47:08  host: cyq162.internetdsl.tpnet.pl

    Jak kupiłem ten kom to bateria mi potrzymała ledwno 4 godziny. A po 1 ładowaniu trzymała jedynie jeden dzień, wy tez tak macie ? CO jest?

  • 0

    136. ~jankeska  2007-01-20 10:17:50  host: bzs6.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten fon jest wypasiony !mp3 leca lepiej niz w odtwarzaczu mp.3 z ktory zapłaciłam 200zl a teraz lezy na polce naprawde polecam goraca ten fonik!

  • 0

    137. ~PLUS+  2007-01-20 11:55:31  host: bxz19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy on ma MP4?Czy mozna wgrywac Aplikacje podobnie jak w k750? I czy można nagrywac filomiki dłuższe 15sekund?I czy odpisze ktoś wreszcie?

  • 0

    138. ~TOM  2007-01-20 20:57:50  host: actt196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam go juz z 4 miechy i jestem z niego nawet zadowolony :)Niestety filmiki tylko 15s. :(

  • 0

    139. ~TOM  2007-01-20 20:59:48  host: actt196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mozna nagrywac tylko notatki glosowe do 1 minuty.

  • 0

    140. ~luk  2007-01-21 14:03:34  host: 80.51.227.9

    Hi. Ja mam ten tel od wczoraj, ogólnie jest oki ale .... nie ma motywów, ma tylko trzy badziewne kolory do podświtlania ekranu gdy chodzimy po menu, czasami dość wolno reaguje na klawisze, zwłaszcza gdy chce przypisać dzwonek do osoby z książki, mp3 też róznie brzmią, tzn. gdy używam odtwarzacza wszystko jest oki, ale gdy tą samą mp3 przypisze np do kontaktu, to juz jakos dziwnie "charczy" ;] no i nie można wyłączyć dzwięku narastającego gdy ktoś do nas dzwoni !!! a co za tym idzie, gdy ktoś mi puszcza jeden sygnałek to nawet go nie słysze .. porażka ;] programiści z Sagem nie spisali sie... gdy by nie tych kilka szczegółów które z pewnością w łatwy sposób mogli by rozwiazać, był by to naprawde dobry tel... a no i czas nagrania wideo też jest bardzo krótki, na stronie sagema przeczytałem że to dlatego żeby można było przesyłac te filmiki mms-ami ;] chyba nie pomyśleli że ktoś może chcieć wgrać sobie filmik na kompa ..

  • 0

    141. ~baju  2007-01-21 19:29:31  host: gniezno9.serv-net.pl

    ma to lampe blyskowa?? bo na dniach kupuje go

  • 0

    142. ~swr  2007-01-21 20:58:00  host: lsbnet.pl

    długo sie nie zastanawiałem kupiłem i nie załuje (wymagajacym byłem w wielu markach tel)wiele osób sie dziwi ze za takie małe pieniadze mozna miec tak wiele funkcji tak zgadza sie 15s.nagrywa film ale myśle ze aparacik 1.3 i zbilzenie 8 razy zadowoli wymagajacych.Naprawde polecam sam sie krzywiłem na samym poczatku co do firmy Sagem teraz zmieniłem juz o niej zdanie!

  • 0

    143. ~POMOCY  2007-01-22 17:27:14  host: duj133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siema mam tego fona i mam 2 pytanka mam kabel i jak cos na niego zgrac normalnie daje zapisz obrazek i daje folder? i ajk to jets w przypadku dzwonka? i druga sprawa jak musze ustawic mms abym mogl je normalnie odczytywac a nie wchodzic na neta i sprawdzac go?? Prosze o pomoc

  • 0

    144. ~PLUS+  2007-01-22 20:59:01  host: byx253.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Musicie mnie do niego przekonac!...heh... Zastanawiam sie...myśle...nie moge spać... ...hmmm...Chciałbym ,żeby ten tel wytrzymałmi 2 latka.Sagem niby dobra firma ,ale miałem Philipsa 362 i nie jestem zadowolony.Mam pytanko czy on maże otwierac takie gry jak na k750i i aplikacje,Odpowiedzcie Plis.

  • 0

    145. ~PLUS+  2007-01-23 16:46:36  host: byx49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak czarne to odrazu k750 heh ludzie przyjrzyjcie się.

  • 0

    146. ~MAćko !!  2007-01-23 23:46:08  host: eqh162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siemanko wszystkim !! ja mam małe pytanko ! czy ten telefonik ma lampe blyskowa...bo tam na zdjecie z widoku od tyłu cos jest !! i sie zastanawiam czy to lampa czy takie lusterko małe ?? bo tak w ogole to za pare dni kupuje ten fon :D:D bo wydaje sie ekstra :D:D z gory dzieki !! pozdro dla was !!

  • 0

    147. ~Myszon  2007-01-24 14:10:08  host: apq70.internetdsl.tpnet.pl

    wczoraj kupiłem ten fon, super jest, lapmy flesh nie ma! widze że często o nią pytacie i choć są odp to dalej ktoś pyta :) ja mam natomiast pytanie jaka max MINI_SD ktośtam wsadził, bo ktoś pisał jutro kupie 1 gb ale nie napisał co dalej, ja myśle nad 1gb i dlatego pytam, czekam na odp, gg 7865426 , pozdrawiam a ogólnie to tylko ten narastający dzwonek denerwuje bo strzałek nie słychać, a po za tym ok :D 15 sekundowy filmik przy zapisywaniu sie dosyc długo kompresuje, ale niewiem czy poprsotu to jest standardowa predkosc w kazdej komorce czy tylko w tej, czekam na odpowiedx związaną z maksymalną miniSD. pozdr

  • 0

    148. ~virus512  2007-01-24 16:06:08  host: euh145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy to prawda ze mozna tylko 15 sekundowe filmiki krecic ??

  • 0

    149. ~PLUS+  2007-01-24 19:26:25  host: bxy200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co wybrać jego czy motke L7???

  • 0

    150. ~jack  2007-01-24 21:46:34  host: acwd70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od 2 tygodni i jest naprawde spoko. Wada jego jest bateria mi trzyma 1 dzie n moim uzytkowaniu. Ale mysle ze jak ktos mniej uzywa to 2-3 dni wytrzyma. reszta jest super. A filmiki dłuzsze mozna podobno nagrywac jak sie ma karte pamieci. Ja mam takie pytanie. Czy ma ktos w tym telefonie karte pamieci 1gb jak sie telefon sprawuje z nia czy sie przypadkiem nie wiesza. jesli ktos wie to prosze odpowiedziec. Jesli ktos ma pytania dotyczace tego telefonu pytajcie chetnie odpowiem. Pozdrawiam. polecam tego fona

  • 0

    151. ~  2007-01-25 08:46:32  host: bie188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    może być fajny.. chyba go kupię...

  • 0

    152. ~MarioMix122988  2007-01-25 11:44:31  host: ehp66.internetdsl.tpnet.pl

    zdecydowanie L7

  • 0

    153. ~klaudiaa  2007-01-25 15:34:58  host: eiu250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupuje tan telefon jest super i ma duzo bajerów :PP

  • 0

    154. ~jack  2007-01-26 16:29:55  host: acyi223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Lepiej tego bo motorola jest droga i nie jest tak fajna jak ten sagem. Moze firma ładniejsza ale nie warto patrzec na firme bo za to sie duzo płaci ale jesli chodzi o funkcje to ten sagem jest lepszy. I cena jest bardzo przystepna

  • 0

    155. ~~bonzo  2007-01-26 19:04:35  host: 87-205-83-20.adsl.inetia.pl

    Ja juz jakies 3 tygodnie temu nabylem ten telefon i na niego nie narzekam:D

  • 0

    156. ~Arthas  2007-01-27 11:25:55  host: tc170.internetdsl.tpnet.pl

    Ja mam karte w tym fonie 1GB i chodzi no problem wszystko

  • 0

    157. ~Marcin  2007-01-27 18:36:36  host: 85-31-233-114.marsoft.net

    mam ten telefon juz kilka dni i jestem raczej zdowolony :) ale mam kilka pytan do jego posiadaczy i mam nadzieje ze ktos mi odpowie ;) Mianowicie czy wy tez po podłączeniu słuchawek gdy włączacie mp3 z odtwarzacza na macie taki jakby pisk ( nie wiem jak to opisac takie głośne pyknięcie cos w tym stylu ) ??? bo u mnie pojawia sie to za kazdym razem :( a drugie pytanko dotyczy podświetlenia klawiatury: czy u was rzad 4,5,6 tez jest gorzej opdswietlony ?? ogólnie klawiatura nie jest równomiernie podswietlona :( i przycisk 7 dziwnie u mnie chodzi ( wkurza mnie to troche )prosze o odpowiedz :) pozdro

  • 0

    158. ~rdekkkk  2007-01-28 13:33:55  host: acft61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super telefon,brak tylko przewijania mp3.mam karte 512 mb i wystarczy...mam ponad 3000 tapet i ponad 250 gier...super...troche kamera tnie...ale ogolnoe super...no i glosno gra...

  • 0

    159. ~@areczek  2007-01-28 13:49:43  host: cvy122.internetdsl.tpnet.pl

    Hej siema wszystkim... mam pytanko,mam do wyboru 2 telefony i niewiem ktory mam wybrac??? moge miec sony ericsonaK510i lub wlasnie tego sagema my501x..ludzie powiedzcie co mam wybrac,podoba mi sie w sagemie Karta pamieci i dlatego jakos kusi mnie ten telefonik,tylko niewiem czy jak jest np.karta 1gb to ten fon,niewiesza sie??? i jak jest karta czy mozna wtedy krecic dluzsze filmiki??? Ludzie odpowiedzcie mi, na moje pytanka... z Gory wszystkim DUŻE DZIĘKS!!!

  • 0

    160. ~@areczek  2007-01-28 14:31:03  host: cvy122.internetdsl.tpnet.pl

    siema co mam wybrać? sony ericsona ? czy sagema my510x???? pozdro dla wszystkich..

  • 0

    161. ~gosc  2007-01-28 17:18:19  host: 80.54.97.4

    kupiłem tego fona i jestem zadowonony jak i z fona i z baterii trzyma 4-5 dni po dobrym sformatowaniu i przy dobrym bawieniu sie

  • 0

    162. ~rapier  2007-01-29 12:37:12  host: aca22.internetdsl.tpnet.pl

    Witam.MAm kilka pytan poniewaz instrukcja jest koszmarnie okrojona. 1 Jak u licha wylaczyc polskie znaki w sms-ach???? 2 CZy jesli wloze karte to bedzie dostepna opcja nagrywanie dluzszych filmow?Bo poki co nie da sie dluzej niz 15s pomimo wylaczenia ograniczenia. 3 Gdzie mozna dostac na niego pokrowiec silikonowy???Na allegro prozno szukac :-( A dla zainteresowanych pytajacych o kabel - PASUJE DOWOLNY KABEL USB Z MIKRO WEJSCIEM ( do kupienia w kazdym komputerowym za ok. 6zl )

  • 0

    163. ~Bury  2007-01-29 13:07:42  host: cmpc025-143.cnet.gawex.pl

    Czy ten telefonik ma elastyczny soft, tak jak np. SE? Mam Sagema myX5-2. Mam go ponad 2 lata i doszedlem do wniosku ze to nawet dobry telefon. Jest mocny, wytrzymaly. Tylko ten soft. Bardzo zabezpieczony, nic nie mozna zgrac z niego wiekszego, albo wgrac, bo przesylam poprzez kabel com. a jak sie komunikuje ten fonik z kompem ?? Proszę powiedzcie troche o sofcie i moze jakies zdjecia z menu itp. Z góry dzieki i pozdrawiam

  • 0

    164. ~ja  2007-01-29 23:30:37  host: eeu10.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie piszecie ze bateria trzyma 4-5 dni po dobrym sformatowaniu czyli jakim ??

  • 0

    165. ~rapier  2007-01-30 08:59:50  host: aca22.internetdsl.tpnet.pl

    Ehhh..Powala mnie zawsze tekst sprzedawcow ktorzy twierdza ze trzeba ogniwa formowac( to nie sa baterie bo baterie sa jednorazowe. W telefonach zawsze sa i byly akumulatory litowo jonowe i litowo polimerowe )Formowac trzeba bylo zawsze ogniwa Niklowo cadmowe ( NiCD ) lub niklowo wodorkowe ( NiMH ) ale to juz przeszlosc.Robilo sie to ze wzgledu na efekt pamieciowy jakie te ogniwa posiadaja . W przypadku akumulatorow jonowych i polimerowych efekt ten nie wystepuje!!! i zbedne jest formowanie. NAturalnym jest ze jazde ogniwo nabiera pelnej sprawnosci i pojemnosci po kilku ladowaniach ale to jest naturalne i robi sie samo podczas zwyklego urzytkowania komorki. Co do wyzszosci polimerowych to jest taka ze sa lzejsze i maja lepszy stosunek pojemnosci do masy wiec teoretycznie maja wieksza pojemnosc przy tej samej pojemnosci ..ale nie ma nic za darmo...W przypadku uwalenia elektroniki sterujacej rozladowywaniem i ladowaniem efektownie eksploduja capalajac wszystko wokolo. TAk wiec mili moi...Formowanie to mit poprzedniej epoki akumulatorow i juz przeszlosc. Owszem prawda jest ze akumulator zyskuje pelna pojemnosc po kilku ladowaniach ale to sie stanie samo w wyniku urzytkowania telefonu. No i najwazniejsze..W wyniku braku efektu pamieciowego Akumulator mozna ladowac kiedy tylko przyjdzie nam na to ochota

  • 0

    166. ~@reczek  2007-01-30 11:07:38  host: cvy122.internetdsl.tpnet.pl

    Hej... co mam wybrac tego Sagema czy sony ericsona K510i????

  • 0

    168. ~kociniak6  2007-01-30 13:02:12  host: bwp225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam.Chciałbym zakupic ten telefon ale mam jedno pytanie do użytkowików tego sagema. Mianowicie czy można ustawić dowolny utwór mp3 jako dzwonek ??

  • 0

    169. ~pietras0091  2007-01-30 15:26:42  host: dvo179.internetdsl.tpnet.pl

    ten fon mi sie podoba tylko że już się zawiodłem na sagemie...kupuje go niedługo tylko mam nadzieję że ten fon mi tego nie zrobi co X5-2

  • 0

    170. ~pietras0091  2007-01-30 15:28:30  host: dvo179.internetdsl.tpnet.pl

    Acha!!!przypomniałem sobie jeszcze jedno...jak ktoś ma ten telefon to niech mi troche o nim opowie...Dzięx z góry...narq

  • 0

    171. ~  2007-01-30 20:44:35  host: host-80-54-90-1.eimg.pl

    heh no to troszke wam opowiem bo jestem szczesliwym posiadaczem tego telefonu 1 uwagi tekl jest zajefajny:D ma super dzieki mp3 robi fajne foto:) i jest malutki a mp3 mozna ustawic na sms itp na wszystko :)tel ma wbudowane 37mb pamieci w sobie=karta pamieci moim zdanie m tel jest lebszy od se k750 heh polecam wszytskim

  • 0

    172. ~pietras0091  2007-01-31 15:12:14  host: dvo179.internetdsl.tpnet.pl

    Dzięki za informacje na temat tego fona...nie moge się doczekać aż go sobie kupię...jeszcze 3 dni...jak możesz to opowiedz mi troche więcej na temat układu kolorów.acha jeszcze SOFT...jaki on wogóle jest???narq

  • 0

    173. ~Sledziu  2007-01-31 15:18:49  host: 88-199-93-3.tktelekom.pl

    Stosunek ceny do możliwości tego telefony jest nieprawdopodobny. Próżno szukać telefonów u innych marek z takimi własciwościami za tak przystepną cene, jak ten sagem. "Dobry i tani, bo jest tani i dobry"

  • 0

    174. ~pietras0091  2007-01-31 15:21:52  host: dvo179.internetdsl.tpnet.pl

    Jeszcze jedna kwestia...Mianowicie BATERIA:czy bateria trzyma dość długo???czy jeżeli jestem w szkole i słucham mp3 na lekcjach to przez cały dzień telefon bedzie jeszcze działał czy bateria już w tym czasie padnie i trzeba ją bedzie ładować???czy jeżeli prawidłowo sformatuje baterię to będę z niej zadowolony???

  • 0

    175. ~AtoooM  2007-01-31 19:07:15  host: cve66.internetdsl.tpnet.pl

    a jak z klawiszami? miekie są fajie sie poisze i obsługuje go też przyjemnie ?

  • 0

    176. ~mistrzu  2007-01-31 20:30:39  host: staticline22434.toya.net.pl

    czyli warto go wziasc? :) dzieki za komenty ;) mam nadzieje ze bede z niego zadowolony;)

  • 0

    177. ~mistrzu  2007-01-31 20:58:49  host: staticline22434.toya.net.pl

    czyli warto go wziasc? :) dzieki za komenty ;) mam nadzieje ze bede z niego zadowolony;)

  • 0

    178. ~pietras0091  2007-01-31 21:23:36  host: dvo179.internetdsl.tpnet.pl

    Siemka wszystkim!prosze was odpiszcie mi na moje pytania bo jak narazie to gówno o tym telu wiem...interesuje mnie wszystko co w nim jest zajebiste...mam nadzieję że ten telefon nie jest taki duży jak sagem X5-2 bo nie lubie bardzo dużych telefonów...Sledziu mam do ciebie osobiste pytanie.Ile dałeś za tego fona???bo ja mam zamiar kupić go w (mix plusie)też kupowałeś w mixie???z góry dzięx...Narq

  • 0

    179. ~fdsfsdf  2007-01-31 22:45:37  host: acwo71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej marcin niestety taki pisk jest w kazdym telefonie i podswietlenie jest w kazdy telefonie tekie samo i tez nie dokładne. Ale ja je całkowicie wyłaczyłem bo jest mi zbedne to jest dobra funkcja ze mozna to wyłaczyc zawsze mozna cos bateri zaoszczedzic. Bo w tym telefonie bateria jest słaba tylko 1 dzien wytrzymuje przy moim uzytkowaniu

  • 0

    180. ~  2007-02-01 04:19:01  host: 104-165.espol.com.pl

    Telefon nice tylko skąd można ściągnać gierki do tego telefonu ??? i czy jak macie krótki dzwonek na smsa to on powtarza wam sie 3 razy :| ???

  • 0

    181. ~kik  2007-02-01 14:15:42  host: c22-221.icpnet.pl

    czy ktoś wie czy ten telefon ma video i real music?

  • 0

    182. ~Benny  2007-02-01 18:51:41  host: staticline640.toya.net.pl

    Witam... zamierzam sobie kupic ten telefonik i mam takie pytanie... Czy probowaliscie wkladac do niego 1 Gigowa karte pamieci i czy sie ciol podczas jej uzywania?! Drugie pytanie.. :] Czy da sie nagrywac filmiki dluzsze niz 15 sek?!?! prosze o odpowiedz i z gory dziekuje.. :]

  • 0

    183. ~Benny  2007-02-01 18:51:58  host: staticline640.toya.net.pl

    Witam... zamierzam sobie kupic ten telefonik i mam takie pytanie... Czy probowaliscie wkladac do niego 1 Gigowa karte pamieci i czy sie ciol podczas jej uzywania?! Drugie pytanie.. :] Czy da sie nagrywac filmiki dluzsze niz 15 sek?!?! prosze o odpowiedz i z gory dziekuje.. :]

  • 0

    184. ~Benny  2007-02-01 18:53:02  host: staticline640.toya.net.pl

    Witam... zamierzam sobie kupic ten telefonik i mam takie pytanie... Czy probowaliscie wkladac do niego 1 Gigowa karte pamieci i czy sie ciol podczas jej uzywania?! Drugie pytanie.. :] Czy da sie nagrywac filmiki dluzsze niz 15 sek?!?! prosze o odpowiedz i z gory dziekuje.. :]

  • 0

    185. ~Benny  2007-02-01 18:54:42  host: staticline640.toya.net.pl

    Aha i jedno jeszcze pytanie... :] czy ma on wymienna obudowe?!?!

  • 0

    186. ~PIŁA  2007-02-01 21:30:21  host: gprs9.orange.pl

    Witam!!! mam ten telefon od 3 tygodni i jestem bardzo zadowolony mp3 aparat 1.3 i wogole... tylko właśnie gier nie moge do niego znależć:( a tak to super

  • 0

    187. ~Koper  2007-02-01 21:44:27  host: gla118.internetdsl.tpnet.pl

    Sagem my501x jest o wiele mniejszy niz 5-2 robi ekstra zdjatka, ja kupilem ten telefon w mixplusie za 129 zl na 24 doladowania :)

  • 0

    188. ~Koper  2007-02-01 21:45:59  host: gla118.internetdsl.tpnet.pl

    w przyszlym tygodniu bede mial 1 gb karte :) i sprawdze czy bedzie zamulala kome :)

  • 0

    189. ~mistrzu  2007-02-01 21:46:10  host: staticline22434.toya.net.pl

    Pamiętam ze ktos mowil ze ma 250 gier w tym telefonie..oczywiscie na karcie minisd wiec...pochwal sie z kąd je masz:PP?:>będziemy ci wdzięczni:D

  • 0

    190. ~~Dawid~  2007-02-01 22:12:03  host: eqf17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam takie pytanko: czy filmiki można nagrywac z określonym czasem,czy to zależy od karty pamięci?

  • 0

    191. ~Sledziu  2007-02-01 22:39:20  host: 88-199-93-3.tktelekom.pl

    Pietras. Ja go kupiłem w mixie za 49 zł po 36 doładowań po 30zł. ale najkozystniej jest go wziąść na 24 doł. za 129.

  • 0

    192. ~Sledziu  2007-02-01 22:43:06  host: 88-199-93-3.tktelekom.pl

    a jeszcze jedno żyby bateria dobrze trzymała to nalezy wyłączyć bluetooth'a i bedzie ok

  • 0

    193. ~pietras0091  2007-02-02 11:31:52  host: acyy198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dzięki śledziu za odpowiedz na temat tego telefonu.jutro go kupuję i zobacze jeszcze jak to bedzie z tymi doładowaniami...jeszcze raz DZIĘX bardzo za odpowiedzi

  • 0

    194. ~Levoos  2007-02-02 16:23:29  host: bvn236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten tel od dwóch dni i jest spoko.Prosty w obsludze i wogóle wszystko jest na miejscu. Dostalem w MIX'ie w zestawie słuchawki stereo i karte miniSD 128mb. Bardzo dobry w tym telu jest dyktafon.

  • 0

    195. ~Bodzio  2007-02-03 15:59:00  host: 212.244.79.115

    Witam. Mialem my6-2x ale sprzedalem bo niestety tylko z Orange. Teraz mam zamiar kupic ten model. Ma podobne parametry i cene ( i wkoncu bez simlocka). POLECAM!!! a... i tak wogóle to sagem spoko firma niewiem dlaczego niektorych tak odpycha...

  • 0

    196. ~Szarlotka  2007-02-03 19:36:41  host: gw-lan.mcon.pl

    Czym on się różni od my500x i my501c :D ??? Ile trzyma bateria przy dziennym użytkowaniu np. pół godzinki słuchania muzyki i wysłaniu 5 smsów :D

  • 0

    197. ~deeerut  2007-02-03 22:16:40  host: eam6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy mozna przewijac mp3 ? lepiej gra niz k750i ?

  • 0

    198. ~kisiel  2007-02-03 23:00:47  host: 80.48.189.143

    Kupilem taki wczoraj, jestem bardzo zadowolony, jest super tylko wadą jest cienka jakos Wideo ale to szczegol, fajne ma klawisze i ogolnie super!!

  • 0

    199. ~kisiel  2007-02-03 23:06:54  host: 80.48.189.143

    Kupilem taki wczoraj, jestem bardzo zadowolony, jest super tylko wadą jest cienka jakos Wideo ale to szczegol, fajne ma klawisze i ogolnie super!!

  • 0

    200. ~Ktoś  2007-02-04 09:29:30  host: edu32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupiłem telefon w mixie i telefon ma 37mb i bateria dobrze trzyma:) Jestem zadowolony z tego telefonu:)

  • 0

    201. ~LP  2007-02-04 10:51:31  host: agu250.internetdsl.tpnet.pl

    Filmiki mozna nagrywać tylko 15 s. Mp3 graja ładnie choć nasłuchawkach cicho troche ale ma mini jack wiec mozna podpiąć swoje słuchawki usb tez bardzo upraszcza kopiowanie bo do sagema 6-2 2 mega kopiuje 15 minut a tu 15 sekund kupiłem do niego karte 1 gb i min nic niemuli bateria przy prawie całym dniu słuchania muzyki to 2 dni tak to wiecej napewno by dała rade ale nie prubowałem

  • 0

    202. ~komórkowiec  2007-02-04 14:56:35  host: abwe96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Szarlotka: my500x nie ma bluetooth. Teraz ja zadam pytanie: Czy mając włączony odtwarzacz mp3 można go zminimalizować tak, żeby używać innych funkcji(np.pisanie sms)??

  • 0

    203. ~dysan44  2007-02-04 19:14:59  host: 83-145-189-193.cable-modem.tkk.net.pl

    gry szukajcie na motorole V3 70% gier dziala i szukajcie w rozdzielczosci 176x220. Acha i gry 3D nie chodza wiec odpada. Wystarczy przez kabelek wrzucic plik .jar i cieszyc sie gra

  • 0

    204. ~  2007-02-04 19:22:21  host: 83-145-189-193.cable-modem.tkk.net.pl

    komórkowiec co Ty dajesz jak nie ma bluetooth jak ma. Jak nie masz telefonu to sie nie wypowiadaj. Nie ma podczerwieni ale bluetooth jak najbardziej ma bo jej uzywam

  • 0

    205. ~  2007-02-04 19:23:26  host: 83-145-189-193.cable-modem.tkk.net.pl

    NIE MOZNA PRZEWIJAC MP3 ANI NIE MOZNA SLUCHAC JEJ W TLE

  • 0

    206. ~mat_extrem  2007-02-04 23:07:34  host: aakr176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja obecnie mam na swoim sagemie my501x kolo 300 gier z czego sprawdzilem kolo 100 i dzialaja poprawnie

  • 0

    207. ~  2007-02-05 12:06:37  host: xdsl-13483.wroclaw.dialog.net.pl

    ZAMIERZAM GO KUPIC ALE PORADZCIE CZY WARTO !!!!!!!!!

  • 0

    208. ~adrian  2007-02-05 13:40:16  host: aaym149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak wgrywac do niego gry??? jakim programem ?? pomozcie ;)

  • 0

    209. ~kamil88886  2007-02-05 14:06:32  host: host-80-54-90-1.eimg.pl

    hey:) jestem szcesliwym posiadaczem tego tel tel jest po prostu zajefajny ma mp3 ktore slychac jak w normalnym radiu ma wbudowane 37mb+karta pamieci ma zjefajne kolory zywe itp ma fajna klawiature na kturej sie fajnie pisze bateria 3ma mi 6 dni a jak sie podlonczy usb to wykrywa go i wzucasz co chcesz i masz na komie polecam tego fona wszystkim a w zestawie simplus sa tesz sluchawki i karta pamieci 124 mb kratis:)naprawde ten tel jest lebszy nish se k750 ktorego nei polecam bo sei psuje dzojstik jak w kazdym SE

  • 0

    210. ~marbrzez  2007-02-07 19:07:07  host: h-87-199-12-67.dolsat.pl

    Siemano. Fonik zakupiłem poprzez serwis Allegro za cenę niższą od ceny zestawu Simplus w salonie. Dla bardziej zaint. odsyłam na alledrogo. Ogólny wizual fona - bardzo dobry, jest ładniejszy niż na obrazkach, ładna obudowa, zgrabne klawisze, nic nie trzeszczy (a spotkałem sie z opiniami ze wszystko lata jak w ruskim czołgu - to nieprawda). Wyświetlacz wręcz boski - duży i wyraźny, ikonki menu troche tandetne, mogliby sie bardziej postarac. Zdjęcia robi dobre, nie ma tutaj hopsztosów, jak ktoś chce miec super zdjęcia to niech sobie kupi aparat cyfrowy. Bateria trzyma 3-4 dni, nie wierze ze trzyma 6, no chyba ze leży na półce i sie kurzy, ewentualnie ktos dobrze pokombinowal z funkcjami oszczedn. energii bo takowe są przewidziane w fonie. Co wkurza: piszac dlugiego smsa telefon strasznie muli... literki "wklikuja" sie jakby chcialy a nie mogly, klawiaturka jest jakos nierownomiernie podswietlona ale to wada wszystkich tych telefonow bo wczesniej widzialem komentarze ludzi ktorzy tez se na to skarzyli. Oglolnie telefon troche zamula, jesgo soft jest wolny wiec do tego trzeba sie przyzwyczaic. Odtwarzacz gra glosno i wyraznie ale jezeli ustawimy mp3ojke jako dzwonek to slychac jakies straszne charczenie - beznadzieja. Klawisz 7 najwidoczniej jest indywidualista bo jest nieco inny niz wszystkie - jakby odstaje. Filmiki mozna nagrywac ale co najwyzej 10 sek. Juz nawet nie 15 jak tutaj ktos komentował. Uwaga - problem z żelowym condomkiem na telefon. Pamiec telefonu mozna rozszerzyc do 1 gb, ladowanie mozliwe również przez USB, transfery plików kabelkiem i Bluetooth'em bezproblemowe, choc do konca jeszcze nie testowałem możliwości. Aha, na milosc boską, w tym telefonie nie ma lampy błyskowej, przecież trąbią o tym wszędzie. Wystarczy sie zainteresowac i poszukac a nie siedziec i czekac az ktos napisze. To narazie wszystko, pozdro.

  • 0

    211. ~fazka  2007-02-07 19:29:03  host: ega10.internetdsl.tpnet.pl

    Mam wielki PROBLEM. Jestem posiadaczem Sagemka My501X, kupiłem sobie bluetootha ale coś nie moge ściągać mp3 i wogóle wszystkiego z kompa, (no folderze w bluetooth swieci się tylko 3 ikonki) ściągłem program MPAS-7-09 pojawia sie folderik i pokazuje się ,,wyślij" ,,odbierz" ale jak próbóje coś wysłać to na tel wyskakuje odmowa, Co się dzieje. POMOCY.

  • 0

    212. ~jack  2007-02-07 22:14:08  host: acyc192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    JAk mozna wgrywac w niego gry??

  • 0

    213. ~ja;-)  2007-02-08 07:39:06  host: gmu194.internetdsl.tpnet.pl

    mam jedno pytanko. bo chcem se kupić sagema my501x i nie wiem czy ma dużo pamięci bo koleżanka ma my401x i ma bardzo mało pamięci pomóżcie!

  • 0

    214. ~RFŁK  2007-02-08 12:22:11  host: cjn55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej ten telefonik jest na wypasie mam go od miesiąca i znajduje w nim same zalety duza pamiec niezly głosniczek mozna bez programuw bez trudu wgrywac mp3 tamety itp. wysarczy usb lub bloototh czy jak to sie tam zwie;P polecam go wszystkim wyglada elegancko ma wypasioną kamerke tylko lipa ze nagrywa tylko 15sec ale damy rade naprawde dobry phone:D:D

  • 0

    215. ~St4nko  2007-02-08 22:37:48  host: taos.magma-net.pl

    HEllo, zakupiłem dzisiaj telefonik w plus mix.Jest soczysty, Bluetooth smiga jak trzeba, mp3 ladnie slychac, aparat zamula, a video słabej jakości, sluchac w tle nie można, filmy 15 sek., bateria nie wiem formatuje ją ;) po za tym pozytywna opinia wszystko ma co powinien mieć jeśli chodzi o ta cene polecam!!! Tanio , nie przepłacasz, a posiadasz naprawde konfortowy tel ;)

  • 0

    216. ~Monia...  2007-02-09 12:09:01  host: 82.160.115.131

    heh...chciałabym sobie kupic ten telefon, ale narazie nie moge go znalezc w zadnym salonie. mam pytanie do urzytkowników tego telefonu. teraz mam tez sagem tylko ze model myx5-2 i strasznie denerwuja mnie klawisze w tym telefonie,bo sa bardzo "głosne"(pomimo ze nie mam dzwieku właczonego)... moja siostra tez ma sagema model myx5-2v tam juz klawisze nie sa takie "glosne".nie chciałabym miec znow takiego telefonu z "glosnymi"klawiszami...czy przy tym modelu klawisze tez sa takie?czy tym razem firma sagem lepiej wykonała swoje zadanie?prosze o szybko odpowiedz...

  • 0

    217. ~Przemo  2007-02-09 13:17:38  host: evt36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siema :) mam pytanko: czy ktos sprawdzał czy w tym fonie chodzą gry z SE k750i z rozszezeniem .jar ???? Obydwa foniki mają niby taka sama rozdzielczosc i ilosc kolorów wiec teoretycznie powinny chodzic ;) Dzięki za odpowiedz :) Pozdrawiam

  • 0

    218. ~pantera  2007-02-09 13:19:46  host: faa54.internetdsl.tpnet.pl

    ludzie naprawde ten tele musibyc dobry bo nie mozna go nigdzie dostac ani w sieradzu i w ostrowie i kaliszu :((((( wielka lipa pozdro

  • 0

    219. ~Przemo  2007-02-09 13:24:42  host: evt36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siema :) mam pytanko: czy ktos sprawdzał czy w tym fonie chodzą gry z SE k750i z rozszezeniem .jar ???? Obydwa foniki mają niby taka sama rozdzielczosc i ilosc kolorów wiec teoretycznie powinny chodzic ;) Dzięki za odpowiedz :) Pozdrawiam

  • 0

    220. ~Rafcio  2007-02-09 18:29:26  host: cpa159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    człowieku!! Rozszerzenie .jar to java, więc nie zadawaj głupich pytań. Jeśli telefony mają taki sam rozmiar wyświetlacza to ci pójdzie.

  • 0

    221. ~buehuehue :D  2007-02-10 03:30:45  host: gp118.internetdsl.tpnet.pl

    Przemo:Widocznie nikt nie sprawdzał. A tak z innej beczki ... jest to telefon średniej ceny czy za taką samą cenę znajdzie się jakiś lepszy (pod względem aparatu[kamery] i głośniczka)???

  • 0

    222. ~Levoos  2007-02-10 11:19:22  host: bxc188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten tel od tygodnia i jestem zadowolony. Jest wrecz banalny w obsludze, latwo sie do niego przyzwyczaic. SMS pisze sie wygodnie. Bateria po drugim ladowaniu trzymala mi 4 dni przy dosc intensywnym uzytkowaniu. Polecam go wszystkim.

  • 0

    223. ~REG  2007-02-10 16:28:38  host: chello084010016020.chello.pl

    mam pytanko ile kosztuje kabelek USB do sagema i czy jest on tylko pod 501x czy taki sam jak pod 401x itp?

  • 0

    224. ~BadButterfly  2007-02-10 18:50:50  host: eew210.internetdsl.tpnet.pl

    Słuchajcie... mam ten telefon od wczoraj .. jak na razie jestem z niego zajebi*cie zadowolona.. Jest fajny.. ma duzo pamieci .. ok 37 mb,(w mixie jest dostepny z karta pamieci 128 mb) nawet ma dośc głośne dzwięki, wyraźny ekran.. wg mnie jest to zajebi*ty fonik POLECAM !!

  • 0

    225. ~Krystian  2007-02-11 09:50:45  host: host-89-228-150-147.gorzow.mm.pl

    Kupiłem Sagem my501x i jestem bardzo zadowolony. Ma on wejście na słuchawki 2,5mm , a gdy kupi się za ok.3,50zł przejście to można kupić zajebiste słuchawki!! Ma dobry aparat i odtworzy czasem MP4!!!!! Jest on bardzo łatwy w obsłudze, POLECAM!!

  • 0

    226. ~Levoos  2007-02-11 10:58:58  host: bvb206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @REG: Chyba nie musisz kupować kabelka specjalnie do Sagema my501x bo ja uzywam kabla od motoroli c550 i dziala poprawnie. Czytalem tez gdzies na iym forum ze pasuja do niego kable od cyfrówek Samsunga.

  • 0

    227. ~Levoos  2007-02-11 11:00:52  host: bvb206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @REG: Zapomnialem jeszcze dopisac ze na Allegro kabel do my501x kosztuje 25zl.

  • 0

    228. ~Maciek...  2007-02-11 13:43:09  host: xdsl-5056.wroclaw.dialog.net.pl

    siema.mam ten tel od wczoraj i jak narazie mi sie ani razu nie zaciol ani nic.nie ktorzy ipsza ze źle sie na nim eski pisze.jak dla mnie sie pisze jak na kazdym a nawet lepiej.filmiki nie sa za dlugie ale akurat mi to nie przeszkadza..wielkim plusem tego telefonu jest to ze mozna kupic karte pamieci.mialem do wybory ten tel lub SE K510i wybralem ten poniewaz podobal mi sie bardziej...zanim kupilem czytalem na tej str o tym tel i o SE K510i i i tu i tu czytalem duzo wad ale jakos w SE K510i widzialem ich wiecej. Polecam tego sagema poniewaz jest jednym słowem zajebisty i tyle natemat tego tel:) Pozdrawiam

  • 0

    229. ~fafik  2007-02-11 21:31:48  host: fad171.internetdsl.tpnet.pl

    witam na dniahc mam miec ten telefon rowniez mialem prolem bo nigdzie go nie am ale znalazlem rozwiazanie sklep internetowy plusgsm tam jeszcze go maja na stanie i normalnie mzona go kupic tak jakw kazdym salonie caly zestawik aparat i karta 128mb pozdrawiam

  • 0

    230. ~Balbun  2007-02-12 01:27:50  host: bxs89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon mam już tydzień fajny ma jeden minus nie można przewijacz piosenek to nie jest soniak nawet soniak k300i ma przewijanie a to nie ma dało by rade coś zrobić z tym :Dpozdrawiam

  • 0

    231. ~Cobra  2007-02-12 12:28:38  host: fbb2.internetdsl.tpnet.pl

    CZY SĄ NA TEN TELEFON JAKIEŚ GRY????????? mam ten tel ale nie mam na niego żadnej gry oprócz fabrycznej... POMÓŻCIE!!!!!!! GDZIE MOŻNA TAKIE GRY ZNALEŻĆ????? RATUNKU!!!!!!!!

  • 0

    232. ~dado  2007-02-12 13:54:06  host: acxx98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chce kupic ten telefom w mix plus okropnie mi sie podoba jest super polecam wszystkim

  • 0

    233. ~Stempek  2007-02-12 20:35:52  host: abte46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam zamiar jutro kupic ten tele bo troche poczytalem i jedyna wade jaka zauwazylem to filmiki krotkie a tak telefon zapowiada sie spoko teraz tylko miec nadzieje ze bedzie w salonie plus:D:D

  • 0

    234. ~Krzysiek  2007-02-12 21:40:42  host: 217.153.246.33

    elo wam mam pytanko jak sie w tym sagemie 501x zmienia kontrast bo niemam pojecia zadnej opcji tam niema takiej.pomuzcie:)

  • 0

    235. ~JaCa  2007-02-13 21:10:43  host: eeq122.internetdsl.tpnet.pl

    zależy mi tylko na tym czy ten telefon współpracuje z kartą 2 MB ??

  • 0

    236. ~ctr  2007-02-13 23:24:50  host: ghw10.internetdsl.tpnet.pl

    Witam. mam inne pytanie, nigdzie nei znalazłem podpowiedzi - jak uzywać zestawu słuchawkowego? bo domyślam się że powinien działać od razu po wpięciu słuchawek, jednak rozmówca słyszy tylko siebie a ja słysze jego bardzo cicho...

  • 0

    237. ~dj fryś  2007-02-14 13:33:04  host: abxi248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny fajny telefonik,dwa minusy ,nie ma przewijania w odtwarzaczu mp3,i Ciezko dostac dop niego kabel z laczem usb...przez blutush sie troszke wiesza transmitujac piosenki z kompa ale nie jest zly jak za taka cenee pozdro..

  • 0

    238. ~rociak  2007-02-14 14:40:35  host: ajp195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam problem ze znalezieniem odpowiedniego konwertera 3gp, tak aby sagem go otworzył POMOCY!!! a propo połączenia z komputerem to poco wydawać na bluetooth skoro za tańsze pieniądze można kupić mini USB i cieszyć się muzą w telefonie.

  • 0

    239. ~rociak  2007-02-14 14:41:47  host: ajp195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma ktoś stronke z grami java do niego??

  • 0

    240. ~masa  2007-02-14 18:08:56  host: dxa242.internetdsl.tpnet.pl

    mam sagema już ok miesiaca i musze stwierdzic że ma parę minusów... same minusy??? To bardziej cyfrówka niż telefon... jako komórka jest popieprzony np. pisanie smsów.klawisze za małe i zbyt blisko. Raczej dla dziewczyny!!! Pamieci jest luks. Mini sd dla bardziej potrzebujących...

  • 0

    241. ~mcpiecia  2007-02-14 21:16:09  host: emo43.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie. jak wgrac na ten telefon gry java przez kabel? bo jak wgrywam to wyskakuje ze aplet nie jest kompatybilny;/ blagam o pomoc / a telefon zajebongo:D

  • 0

    242. ~Snoopy  2007-02-15 15:29:11  host: exb80.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam!! mam zamiar sobie kupić tego tela:-)ae niewiem ile on ma pamięci w komie bo wiem ze ma wejscie SD PzDr:-)

  • 0

    243. ~me  2007-02-15 18:04:39  host: bnl96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja też mam problem z bluetooth'em ;// Mój jest firmy bluesoleil

  • 0

    244. ~  2007-02-15 19:47:37  host: 80.54.117.3

    mam pytanko!! czy jakbym kupił ten telefon w Plusie, to czy w zestawie jest kabel USB i karta pamięci???????????? prosze o odpowiedż!!!!!!!

  • 0

    245. ~Bury  2007-02-15 20:00:00  host: eij237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam! Czy z tego telefonu można zdjąć simlocka? W serwisie chcą 200 zł !!! To prawie połowa ceny telefonu. Czy można zdjąć poprzez zmianę softa na oryginalnego, tego ze sklepu ?

  • 0

    246. ~wodzunio  2007-02-16 13:07:19  host: chello087207247067.chello.pl

    ja mam tego fona i irytuje mnie ze nie moge przez bluetooth przy kompie przesylac gier i filmikow 3gp, a reszta smiga ze HEJ!!!! fajny ten fon i simlocka nie mozna sciagnac super :-/ na 39mb pamieci dostepnej wchodzi mi okolo 15 calych mp3,ze 100 tapet i jeszcze pare dzwonkow mp3 czyli kolo 30.tego fona nie zamienie.nokia wymieka hehehehe.pozdro fani sagemika

  • 0

    247. ~gimzik  2007-02-16 14:16:53  host: ffg234.internetdsl.tpnet.pl

    telefon ogólnie zajefajny mam go od kilku dni ma aparacik 1,3 MPix i odtw. mp3 zdjęcia dobrej jakości ale ma pare minusów po pierwsze nie można przewijać piosenek, muzyka na słuchawkach jest trochę za cicha, no i te nieszczęsne niewygodne słuchawki (ale planuje już zakup nowych z którymi nie powinno być problemu bo maja złącze micro-jack), filmy nie wychodzą najlepiej i zupełnie niezrozumiana przezemnie konwersja filmów. poza tym ma same plusy przede wszystkim uniwersalność. złącze micro-Jack pozwala podłączyć fon do niemalże każdego sprzętu audio a wymiana danych przez miniUSB przy jednoczesnym ładowaniu telefonu to coś wspaniałego złącze na karty miniSD pozwala poszerzyć i tak dużą pamięć wewnętrzną aparatu ( na tej stronie jest błąd ten tel. ma aż 36MB pamięci wewnetrznej) a 128MB karta w komplecie pozwala na gromadzenie 40 utworow w dobrej jakości. jeszcze jedno do czego mógłbym się przyczepić to mikroskopijne literki w menu ale w niczym to nie przeszkadza. po prostu taka sugestia. w skali od 1-10 daje 8+. bierzcie ten tel. bo naprawde warto

  • 0

    248. ~~~DaWiD~~  2007-02-16 20:43:05  host: dbn190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemka.Jestem posiadaczem tego fona od 2 dni i jestem bardzo z niego zadowolony.Ale mam takie pytanko...czy można nagrywac dłuższe filmiki niz 15 sek. i jak ??

  • 0

    249. ~norbi9999  2007-02-17 12:01:25  host: dae246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej! Mam ten telefon od środy tj. 3 dni i wszystko jest ok w tym telefonie. Ogólnie to mi się podoba, ale mam małe pytanko! Dlaczego jak się na karcie zapełni miejsce na sms-y to nie chce ich zapisywać na telefonie, a tem jest pamiec na 100 esek??? Proszę o odpowiedź! Z góry dziękuje!!!!!!!!!!

  • 0

    250.  2007-02-17 12:18:55

    Witam! Od jakiś trzech dni jestem posiadaczem tego telefonu i wszystko mi się w nim jak narazie podoba. Tylko mam pytanko bo jedna sprawa mnei irytuje! Gdy na karcie zapelni sie pamiec sms-ów to dlaczgo wyskakuje komunikat o braku meijsca mimo ze na telefonei jest jeszcze pameic na 100 sms-ow????? Za szybka pdpowiedz bardzo dziekuje!!!! Będe wdzięczny!!!!

  • 0

    251. ~barney  2007-02-17 13:18:24  host: edg121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy mozna sciagnac simlocka z plusa ? zeby dac karte od orange plx odp !

  • 0

    252. ~OverMyHead  2007-02-17 15:50:44  host: abvs125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik mam od 3 dni :) jestem zadowolona :) bateria.. narazie trzyma króciutko ;P ale to dlatego że wiadomo nowym telefonem sie bawie :P filmiki krótkie :( szkoda.... no i czasami troszeczke zamula :/ co chwile odkrywam w nim nowe mozliwości :) dzisiaj rano odkryłam tryb głosno mówiacy ;P Polecam telefonik :) aaa i co najlepsze w zestawie jest karta pamięci 128MB :)

  • 0

    253. ~limona  2007-02-17 16:39:05  host: ewh216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam!!!!!! telegon jest git poprostu superrrrrrrrrrr i nie mam nic więcej do powiedzeina hehe

  • 0

    254. ~gemi  2007-02-17 19:34:41  host: arj114.internetdsl.tpnet.pl

    słuchajcie telefon jest super!!! i chcę sobie go kupić tylko akurat w salonie go nie ma! czekam już tydzień. mam tylko jedną pytanie: bateria długa wytrzyma jeśli będę dość często słuchał muzyki albo oglądał filmy?

  • 0

    255. ~~~~~++==BUNHO==++~~~~  2007-02-17 20:43:16  host: grota.110.133.martel.pl

    fonik jest zajebisty. plusy: (+)karta 128MB w zestawie + 37MB w fonie= 10h muzy i ok 50 piosenek (+)aparat 1,3 mega piksela (+)bluetooth (+)zestaw słuchawkowy w zestawie (+)wideo (+)sporo różnych bajerów (+)mocna bateria (+)duży wyświetlacz 1,9 cala (+)256 tys. kolorów (+)łączność usb 2.0 minusy: (-)krótkie nagrywanie wideo (-)brak IrDA (-)tylko 1 gra na fonie 10(+)3(-) moja ocena 9/10

  • 0

    256. ~Siewa  2007-02-17 21:29:31  host: host-81-190-34-135.szczecin.mm.pl

    ten telefonik jest zajebisty polecam muwie dokupilem do niego karte 1 giga i mucha niesiada polecam naprawde bajeranckji fonik mam go juz prawie 5dni

  • 0

    257. ~  2007-02-17 22:21:23  host: 213-238-77-147.adsl.inetia.pl

    Przecież to tania i beznadziejna podróba SE D750i i K750i!!!

  • 0

    258. ~gimzik  2007-02-18 09:43:33  host: ffg234.internetdsl.tpnet.pl

    to nie tania beznadziejna podróbka tylko nowa konstrukcja tyle że z przerobionym softem z my6-2. poczekajmy na nowe softy do tego telefonu (o ile wogóle się pojawią). Ten telefon ma możliwości o których nawet nie wiemy a tylko nowy soft może je przed nami otworzyć. przeszkodą w tym może być dość wolny procek ale wszystko da sie zrobić :-)

  • 0

    259. ~chudziutki  2007-02-18 10:20:52  host: aaau163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ei mam pytanie czy jesli kupie go w plusie to moge sciagnac simlocka ?? i czy kupic tega sagema czy sony ericssona K700i ?? i czy za bluetooth sie buli ??

  • 0

    260. ~Monia...  2007-02-18 11:19:32  host: 82.160.115.131

    mam ten telefonik w koncu dostalam go w ofercie mixa plusa.ogolnie jest super tylko troszke glupio ze pisali ze jest dyktafon a tak naprawde mozna nagrywac tyle minut ile w starszych modelach sagema (0:30-1:00) syf:(( z telefonem dstalam karte pamieci 128mb bardzo mi sie to podoba po moge zgrywac na kom tapetki z kompa:)) ale mam takie pytanko: jak wlasnie zgrywa sie na ta komorke mp3, tapety itp to uzywam kabla od aparatu hehe:)) ale mam takie pytanko czy jak wy podlaczacie kabelek usb do komorki to tez zaczyna sie ona wam ładować?? to mi sie bardzi nie podoba:(( odp pilne...

  • 0

    261. ~Monisia..:):)  2007-02-18 11:49:42  host: ip-83-2-93-210.static.xcore.pl

    Hejeczka mam ten foniczek od jakiś 3 dni..:] Jest zajebisty.. Ma wszytko jak narazie bateria trzyma mi zaledwie 2 dni..:P:P No bo wiecie nie dośc że nowa to jeszcze przy moim bawieniu się..:) Dzisiaj znów ją ładuję ale tak 7 godzinek. Ten foniczke ma wszytko załączną kartę pamięci.. Czyli 37MB(w plusie)+121MB..(dołanczana karta).. Boski.. Wgrałam już 30 pioseneczek całych MP3.. mAM JESZCZE chyba z 30 dzownków i chyba ze sto zdjęc i jeszcze mam wolną pamięc.. Aparat bardzo podobny do SE K750i jest super.. Dodaje że kupiłam ten fonik w PLUSIE przy umowie na 3lata. Miesieznie po 30 złotych.. A zapłaciłam 50 złotych.. Chyba tyle.. Moja rada..?? KUPOWAC TEN FONIK

  • 0

    262. ~klusio  2007-02-18 12:10:37  host: host-89-229-249-194.grudziadz.mm.pl

    mi sie wydaje ze fajny telefonik:))

  • 0

    263. ~virus  2007-02-18 13:14:10  host: dhf101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wiecie czy mozna obejsc nagrywanie zeby bylo mozna dlusze nagrywac niz 15s?

  • 0

    264. ~man  2007-02-18 13:55:03  host: cvx186.internetdsl.tpnet.pl

    który jest lepszy myX6-2 czy my501x ???

  • 0

    265. ~~mały~  2007-02-18 15:26:56  host: aasv128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy można wgrywać mp3 przy pomocy bluetootha??

  • 0

    266. ~Monia...  2007-02-18 16:49:39  host: 82.160.115.131

    do "virus" jasne ze nagrywanie moze byc dluzsze... jezeli masz wlozona dodatkowa pamiec np 128mb. wejdz w glowne menu->ustawienia->pamiec->lokalizacje domyslne->moje pliki wideo->(i zaznacz) karta pamieci/moje pliki wideo. i wtedy tam beda zapisywac sie filmiki nio i bedziesz mogl/mogla krecic je dluzsze bo bedzie wiecej miejsca na zapisanie:)) pozdrawiam

  • 0

    267. ~Klucha  2007-02-18 17:19:27  host: frevay.pl

    ahhh ... ten telefonik jest boski . .i juz jutro moj XD .. polecam .. ;-)

  • 0

    268. ~Gemi  2007-02-19 15:54:28  host: arj106.internetdsl.tpnet.pl

    ej a znacie może jakiś dobry konwerter dzięki któremu mógłbym zmienić np:filmik avi na 3gp - bo tylko ten format obsługuje sagemik?? sam znalazłem kilka ale w wersjach niezarejestrowanych jest jakiś wielki napis albo jeszcze co innego

  • 0

    269. ~nowy  2007-02-19 16:39:17  host: aamh10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wlasnie kupilem nie dawno sobie ten fonik ;) ale wie ktos jak wyciagac karte SD z fona ?jakas rada plzzzzz

  • 0

    270. ~Koper  2007-02-19 19:05:47  host: gla118.internetdsl.tpnet.pl

    do monia to nie prawda ze jezeli sie dokupi karte i zmieni lokalizacje zeby zapisyawac na karcie to i tak filmiki bedzie mozna nagrywac 15s ;/ mam karte pamieci 1gb i nic nie dalo nadal 15s max ;/

  • 0

    271. ~  2007-02-19 20:22:47  host: cnb246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak znalesc dyktafon

  • 0

    272. ~  2007-02-19 20:27:34  host: ggy66.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten tel. od dwóch dni jest cool! Zdjęcia wychodzą fantastycznie! Tyle, że ciągle brakuje mi miejsca na smski i musze często kasować... to trochę irytujące, ale poza tym to bez zarzutów! Polecam! Buźka ;)

  • 0

    273. ~Vegeta  2007-02-20 11:13:34  host: ans26.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik od jakiegoś 1,5 miecha i dopiero widze niedopracowania w nim. Najgorsze co moze byc to długa kompresacja, i czesto robią się uszkodzone pliki video. i moze mi ktos odpowiedzec co powinienem dostac do zestawu jak kupywalem w plusie???

  • 0

    274. ~smerfetka  2007-02-20 14:29:41  host: 80.48.105.222

    niektórzy macie głupie pytania:D mam ten telefon..jest okej ;] no to tak:D : za bluetooth się nie płaci-to po pierwsze:D a jeszcze jedna odpowiedz na pytanie: jak sie podłącza kabel USB, to komórka się ładuje i to nie jest nic złego:D lol..pzdr

  • 0

    275. ~Gemi  2007-02-20 16:06:37  host: fcp234.internetdsl.tpnet.pl

    heh już mam... jakby ktoś chciał to nazywa się Allok Video to 3GP Converter

  • 0

    276. ~  2007-02-20 16:22:13  host: 82.160.115.131

    do koper... nio wiesz a masz moze wolna pamiec na tej karcie 1gb??ja jak mialam nie zapelniona 128mb i zrobiklam tak jak powyzej napisalam to filmiki moglam nagrywac dluzsze. niby wideo ale u mnie jakos tego jest kiepska u was tez?? ogolnie fonik jest calkiem spoko.. jak narazie bateria wytrzmuje mi 2 dni... ale to w wyniku czestego bawienia sie komorka:D:D pozdrawiam

  • 0

    277. ~olech90  2007-02-20 19:52:07  host: enb165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam Mam takie pytanie co powinienem dostac do zestawu kabel USB ?? wiekaszą karte pamieci?? słuchawki ?? bo zauwazyłem ze nie raz sprzedawcy wyciagaja pewne rzeczy prosze o odp. z góry dziekuje Pozdrawiam

  • 0

    278. ~ukasz  2007-02-20 21:36:13  host: gw.bajtnet.lca.pl

    Naprawdę daje radę :). Za taką kasę nie dostaniecie lepszego telefonu :). Polecam ;).

  • 0

    279. ~anakkin  2007-02-20 21:45:09  host: w3cache.n.intelink.pl

    no, w ciagu 2 tygodni fonik wpadnie w moje raczki... juz ja go wymecze ;) jak go rozpracuje to podziele sie opinia ;)

  • 0

    280. ~tom  2007-02-21 09:15:06  host: aaeg101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pewnie że można ustawić mp3 jako dzwonek. trzeba ustawienia / telefon /tony dzwonka/wybrać połączenia lub Sms , mms wybrać multimedia i z multimedi jakomś mptrujke i potierdzić

  • 0

    281. ~tom  2007-02-21 09:26:56  host: aaeg101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jeżeli myx6-2 ma nieograniczone filmowanie tojest lepszy pozdro

  • 0

    282. ~Qui :)  2007-02-21 09:44:50  host: aer90.internetdsl.tpnet.pl

    A ja ten telefonik bede miec dzis wieczorkiem hihi :].

  • 0

    283. ~tom  2007-02-21 09:48:44  host: aaeg101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jeżeli myx6-2 ma nieograniczone filmowanie tojest lepszy pozdro

  • 0

    284. ~tom  2007-02-21 09:54:22  host: aaeg101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w Swiętokrzyskim w przedborzu sa sagemy my501x

  • 0

    285. ~kiki  2007-02-21 10:23:20  host: 213.25.141.130

    ustawilem telefon tak jak podała "Monia" i dalej filmiki wychodżą max 15 sek. Kartę się wyciąga poprzez wciśnięcie jej do środka, po wciśnięciu sama wyskoczy :-) W plusie dostałem w zestawie słuchawki i kartę 128MB (kabel USB musialem sobie dokupić)a płyty zadnej nie dali. A jak u Was? co dostaliście

  • 0

    286. ~  2007-02-21 17:34:35  host: dgk234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej idzie przewijac muzyke hmm bo nie wiem czy sie da albo jestem ciemny i nie wiem jak to sie robi???????????????

  • 0

    287. ~jaaaa  2007-02-21 17:50:04  host: aqu140.internetdsl.tpnet.pl

    wszystko ladnie pieknie tylko te krotkie filmiki dolują czlowieka.. a zdjecia zaskakująco dobre.. za ta cene nie wymagajcie nic lepszego ;)

  • 0

    288. ~suchy  2007-02-21 17:56:35  host: baj199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko jak sie przwija mp3 w odtwarzaczu?? bo nie daje rady tego znalezc... prosze o odp..z gory dzieki:):) pozdro..

  • 0

    289. ~suchy  2007-02-21 18:03:42  host: abpe83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko jak się przewija mp3 w odtwarzaczu? jeżeli wogóle sie przewija?? prosze o dop.. z góey dzieki.:)

  • 0

    290. ~olech90  2007-02-21 21:19:38  host: emy82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    DO KIKI...a orientujesz sie czasem czy w kazdym zestawie bedzie karta i słuchawki?? dzieki za odpowiedz

  • 0

    291. ~kazik  2007-02-21 21:30:51  host: aasd252.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam mam pytanko kupuje ten tel ale chcialem sie dowiedziec czy ten tel odczytuje jakis format typu avi??dziex

  • 0

    292. ~JoLLeY  2007-02-21 22:22:15  host: h-rze-2.resetnet.pl

    słuchawki które byly dolaczane do zestawu sa dobrej jakosci? jak z bassem ;)? bo sie zastanawiam nad tym telefonem :) z gory dziex

  • 0

    293. ~rado  2007-02-21 23:32:37  host: 145.155.97.217.interkam.pl

    nie da rady nic zrobic z tymi filmikami??

  • 0

    294. ~Schmitz  2007-02-22 00:16:15  host: abhc131.neoplus.adsl.tpnet.pl

    O tym telefonie pisać można godzinami. Nie mówie że best in the world, ale jak pomyśle jak mało za niego zapłaciłem to na mojej jażwie pojawia sie uśmiech. W Plus Mixie: Karta 128mb + słuchawki (dobrej jakości)... o kabel USB sie nie martwcie, wejście jest tak uniwersalne że można kupić za 9zeta w komputerowym, nie trzeba zadnej CD, karte i koma widzi jako dyski wymienne. Co do uwag na temat krótkich filmików, kupujesz koma, bawisz sie kamerka przez 1 miesiac, potem si e nudzi. Zdjęcia ... Nic dodac nic ująć... Jak ktoś sie zastanawia co w Mixie zassac to polecam tego sagemka.

  • 0

    295. ~panek  2007-02-22 11:08:57  host: duf194.neoplus.adsl.tpnet.pl

    główna wada to brak przewijania mp3!! ale jak sie wgra nowy soft to pewnie bedzie dało rade :)

  • 0

    296. ~wiolka  2007-02-22 12:34:23  host: gah34.internetdsl.tpnet.pl

    tel jest spox :) ma wszystko co powinin miec telefon. tylko szkoda ze nie ma jeszcze podczerwieni.

  • 0

    297. ~Alfi  2007-02-22 13:56:23  host: edk127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupiłem sobie sagema my501x i jestem bardzo mile zaskoczony. Telefon ma bogatą ofertę i na dodatek jest w dobrej cenie.Zapewne gdybym kupił nokie to pewnie zapłacił bym 3 razy więcej.Naprawdę polecam ten model,telefon jest godny uwagi.

  • 0

    298. ~Levoos  2007-02-22 15:48:18  host: bwi226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do Suchy: W tym telefonie nie da sie przewijac piosenek w odtwarzaczy MP3. Do Olech90: Sluchawki i karta 128mb jest w kazdym zestawie sprzedawanym w Mix Plusie. Niestety nie wiem jak jest w Simplusie.

  • 0

    299. ~Asia  2007-02-22 16:00:39  host: dvb162.internetdsl.tpnet.pl

    tez mam ten telefonik i jest super ,,,jedynie co mnie smuci to że jakos mi bluetoo jakos cieżko chodzi. ale ogólenie jest superrrr

  • 0

    300. ~andrew jl  2007-02-22 16:54:52  host: abnk243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam mam 501 tydzień i pytanie czy jak wyłącza się ekran przy zablokowanej klawiaturze to wyświetla się wam zegarek jak np w nokiach?? czy dopiero po przyciśnięciu np.ok?????

  • 0

    301. ~  2007-02-22 17:22:21  host: eby98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    DO Asia....mówiąc ciężko pewnie chodzi Ci o szybkość transmisji zobacz w ustawieniach /łączność/szybkość transmisji/automatyczne/ to powinno rozwiązać problem.Lecz to nie wszystko prędkość z jaką pobierasz zależy od od osoby od której pobierasz.Wiadomo,że nie ściągniesz czegokolwiek mając predkośc 115200 a osoba od której pobierasz ma ma np.9600

‹ Poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-185-107.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet