Sagem my501C - opinie
Telefony Sagem Sagem my501C Opinie o Sagem my501C

Sagem my501C

w sumie: 346
‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›
  • 0

    1. ~Joe  2006-06-28 00:50:32  host: bpk14.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma szansę tylko jeśli nówki będą za ok 500zł.

  • 0

    2. ~ja  2006-06-28 10:06:04  host: host-D9ADA5E9.elsat.net.pl

    no, no, no...
    Bardzo fajny...
    Sagem pnie się w góre...!!!
    Brawo!

  • 0

    3.  2006-06-28 10:07:32

    nie jest najpiekniejszy, nie jest naladniejszy, nie jest najbardziej zaawansowany technicznie, a w dodatku to Sagem...-Jaki z tego wniosek?? Kup sobie Nokie

  • 0

    4. ~polpopop  2006-06-28 10:15:15  host: bli188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Z zewnątrz ten telefon bardzo przypomina mi Samsunga

  • 0

    5.  2006-06-28 13:15:50

    Juz dawno w dziale sagema przdstawialem ten i my500X
    telefony gites ...i do tego ten wyglad...

  • 0

    6.  2006-06-30 10:20:09

    z zewnątrz samsung, klawiaturka motorolki.. :))
    PS. do blazej1992 czemu w takim razie masz SEK500i?? ;-) Kup sobie Nokie...

  • 0

    7.  2006-07-04 13:11:49

    Z zewnątrz przypomina mi Samsunga X660, a z wewnątrz to Z300...

  • 0

    8.  2006-07-08 10:02:47

    klawaitura jak w Motoroli , skrzydelka tez trochę,ale nie ma iTapu:) czyli może byc fajny - przy mojej niechęci do większosci francuskich produktów tak ten model mnie zainteresował i dałem mu mocne 8 pkt:)

  • 0

    9. ~cinek  2006-07-14 16:46:18  host: aib145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No nie jest najgorszy. :)

  • 0

    10. ~martynka  2006-07-16 14:03:30  host: gj130.internetdsl.tpnet.pl

    czy ktos mi powie ile on moze kosztowac??

  • 0

    11. ~Zbyszkol  2006-07-21 18:48:55  host: cyj42.internetdsl.tpnet.pl

    fajny sprzęcik.ale gorszy od mojej motki e398.jej nic nie pobije.

  • 0

    12.  2006-07-22 15:52:33

    tys .... cgyba na głowe upadl jak muwisz ze e398 jest lepsze od tego sagema - sagem malepszy wyswietlacz, aparat

  • 0

    13.  2006-08-08 15:12:41

    slyszałem ze juz jest dostepny w Erze - ale to nic pewnego

  • 0

    14.  2006-08-12 22:33:48

    juz dzis jest w erze fun

  • 0

    15.  2006-08-12 22:34:38

    - potwierdzone telefon jest w erze w taryfie erafan i to tanio 299zł na 24 miesiące !!

  • 0

    16. ~elos  2006-08-13 10:31:40  host: c-62-40-64-41.rtr-lena1-1.Cieszyn.sgi-net.pl

    Witam czy Sagem my501C jest lepszy od sonyerikssona k510i???? prosze o otpowiec:)

  • 0

    17. ~Lianhua  2006-08-13 10:57:55  host: staticline25105.toya.net.pl

    Jest w Erze na 100%... :]

  • 0

    18. ~miromen  2006-08-14 22:32:36  host: awk91.internetdsl.tpnet.pl

    do Elos: jeśli chodzi o funkcje to tak!! Ale wiesz nazwa Sagem psuje mu renome:/ ja bym mimo wszystko brał Sagema bo ma zewnętrzną pamięć.

  • 0

    19. ~oktan  2006-08-16 23:31:35  host: duy126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy warto kupic ten telefon?nie ma narazie nigdzie testu...mam pytanie czy nie bedzie on lapal luzów podczas otwierania ?

  • 0

    20. ~Herki  2006-08-17 14:34:45  host: 80.48.142.96

    właśnie jade do salonu ery i zamierzam go kupic w tej ofercie era fun jak go rozkminie to dam znac ale tak z danych technicznych to ten tel jest fajny :P

  • 0

    21. ~ya12  2006-08-18 17:02:14  host: ecc18.internetdsl.tpnet.pl

    Herki, podziel sie wrażeniami koniecznie!

  • 0

    22. ~body  2006-08-19 00:08:43  host: ffg234.internetdsl.tpnet.pl

    mam sagema i juz nie chce wiecej. A popatrzecie na ten model? Co to ma byc? wyswietlacz 65tys kolorow? ha! smieszne

  • 0

    23. ~17iter  2006-08-20 10:44:29  host: bej37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hallo bugł by mi ktoś powiedzieć ile kosztyje ten sagem

  • 0

    24. ~cv3n  2006-08-22 21:01:04  host: 82.160.49.133

    własnie go nabyłem :) w erze na abonament kosztuje od chyba 269zł (i wtedy po 25 miesiąc) / 99zł (40zł miesiąc) w rzeczywistości wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciach :) co do fotek to zauważyłem iż na "auto' bardzo ładne fotki wychodzą :) (miałem kilka z "aparatem" i było 3ba bardzo uważa na oświetlenie - za dużo... za mało... a tu takiego problemu nie ma :D ) jeszcze tylko musze dokupic Bluetooth na USB (ok 60zł) i karte microSD (też ok. 60zł) zeby w pełni odkryc jego możliwośc :D jak by nie pisac jest to bardzo łądny telefon + aparacik (128x1024) czyli bardzo przydatny na imprezki ;) + dodatkowo odtwarzacz mp3 ;) polecam =)

  • 0

    25. ~seba  2006-08-22 21:52:10  host: acpx127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak popatrzyłem na dane techniczne tego phona i jego cene to mnie troche zaskoczylo pozytywnie oczywiści telefon jest tani ale mam wątpliwości co do firmy "sagem" słyszałem o niej wiele niezbyt pozytywnych opini że ich telefony sięwieszają itp. zastanawiam sięnad jego kupnem i chciałem sięzapytać kogoś kto ma ten telefon czy sąz nim jakieś problemy??? prosze o odpowieź ;)

  • 0

    26. ~arni  2006-08-23 13:53:38  host: proxy.computerland.pl

    cv3n: czekamy na recenzje z uzytkowania tego telefoniku. Co Ci sie podoba, co jest do bani, ile trzyma bateria, czy mozna ustawic dzwonek i budzik jako mp3, czy mozna dzwonek polaczyc z wibra, czy sa grupy w ks.adr. Pozdrawiam

  • 0

    27. ~arni  2006-08-23 14:00:09  host: proxy.computerland.pl

    jeszcze jedno: za 60 PLN kupisz i karte (40PLN) i Bluetooth (20 PLN) nowe i z gwarancja - pamietaj o Allegro.pl !!!

  • 0

    28. ~Paulina Z.  2006-08-23 16:11:19  host: host-81-190-36-81.szczecin.mm.pl

    Jestem w pelni zadowoloną posiadaczką tego modelu i polecam... wybrednym - przy abonamencie 40zl, cena TAKIEGO telefonu 99zl jest wymarzona. Aparat po prostu idealny, poręczny i elegancki kształt, wygląd tylko i wyłącznie na plus, a funkcjonalnosc - chyba nie musze juz wspominac o bardzo dobrej jakosci zdjec, wideo jak wideo ale nikt tego nie bedzie uzywac do filmow dokumentalnych bez przesady, dyktafon, MP3 (!) wszystko na swoim miejscu i jak trzeba. Aha, chcialabym zwrocic uwage tez na dobrą organizację kalendarza, jest opcja na każdego rodzaju notatkę :) W dobie Motoroli L6 i Sony Ericssonow K700i, wybrednym użytkownikom polecam SAGEMa MY501c. Dziekuje. :P

  • 0

    29. ~fliostyn  2006-08-23 18:25:59  host: cye162.internetdsl.tpnet.pl

    czy ktos moze mi powiedziec jak długo trzyma bateria? czy sie zawiesza i jak trzyma sie klapeczka?

  • 0

    30. ~Domin  2006-08-23 18:26:21  host: chello062179005250.chello.pl

    Wie ktos gdzie mozna kupic sluchawki do tego telefonu? Nigdzie nie moge ich znalesc :/

  • 0

    31. ~cv3n  2006-08-24 09:36:03  host: 82.160.49.133

    http://img205.imageshack.us/img205/2664/obraz0007xl4.jpg oto jedna z pierwszych fotek :) własnie w takich warunkach (pomieszczenie dobrze / średnio oświetlone) wychodzą najlepiej - przynajmniej jak narazie :P tel jest po pierwszym 10h łądowaniu i od wczoraj rana nawet jedna kreska nie spadła z poziomu baterii a używam doś dużo - zabawy aparatem kamerą, rozmowy smsy itd... a z minutami sie raczej nie licze wiec 3ma spoko ;) co mi sie nie podoba? zewnętrzny wyświetlacz - mało wyraźny w miejscach o dużym nasłonecznieniu (ale przeczytac godzinke sie da ;P) jak narazie podoba mi sie cała reszta ;) wszelkie późniejsze komentarze zamieszcze :)

  • 0

    32.  2006-08-24 21:50:19

    zakupilem go we wtorek i jestem zadowolony. Jedynym - jest to iz nie dostajemy w zestawie sluchwek. I na dzien dzisiejszy jeszcze nigdzie nie widzialem sluch. do tego sagema. Tel moge polecic wszystkim to ju moj 4 sagem i z zadnym nie mialem problemow. A ci co lubia nokie to niech se ja kupia. Zycze im powodzenia na nokie o podobnych parametrach wydadza owdziesiąt zł. Bateria rewelka bawie sie caly dzien i dopiero kreseczka spadla
    sagem gora :D

  • 0

    33.  2006-08-25 11:31:17

    Zastanawiam sie nad kupnem tego telefonu w Erze za 299zł, ale jeszcze zastanawiam sie nad Samsungiem x660.Według was który jest lepszy ?

  • 0

    34. ~Sataeo  2006-08-25 23:29:47  host: terminal-1-145.retsat1.com.pl

    dzieniska
    wez sagema- szczerze ci radze! Samsung ma niedzialajaca irde(tylko wpisy ksiazki telefonicznej ida) i tylko!! 10 mega pamieci !! takze biorac pod uwage dane techniczne jak i to ze samsung ma do kitu przesylanie danych(wiem bo sam posiadam samsunga tyle ze x200, ale jest to samo oprogramowanie)
    podsumowanie: radze wziasc sagema :D
    pozdro 4all

  • 0

    35. ~flio  2006-08-26 14:56:26  host: cye162.internetdsl.tpnet.pl

    wczoraj zakupilam sobie tego sagem i oto mini recenzja: poczynajac od bateri wczoraj ja formatowalam jakies 12h zaczelam sie nia bawic od 8 skaczylam o 14 tel chodzil na non stopie poszla tylko 1 kreska, wiec jest niezle naprawde:) bradzo fajne funkcje, jest m.in wylaczenie loga operatora daty i zegara na ekranie głównym co pozwala na wieksza przejrzystosc tapet...polifonia nie najgorsza, słyszlane b. dobrze dzwonki, aparat róniez fajny, łatwe menu (przynajmniej dla mnie) praktycznie czarno na bialym, duza pojemnosc tylko te smsy mam niepokoleji i nie wiem jak mam ustawic aby byly chronologicznie, ale to mniejsza z tym;>mp3 niezla jakosc. za takie pieniadze naprawde oplaca sie kupic ten fonik, bo fakt faktem ma wiele opcji. dla mnie wazna jest wibra, mozliwosci jej ustawienia bo w samsungu x660 chodzi sama nie moze byc z dzwonkiem.

  • 0

    36. ~jak wyżej  2006-08-26 15:50:28  host: cye162.internetdsl.tpnet.pl

    nie moge tylko znalesc przelicznika sms, mam tego sagema na abonament i nie wiem ile smsow wyslalm, jak to sprawdzic? moze mi ktos pomoc? bo jesli chodzi o minuty to mam a smsow nie!

  • 0

    37. ~synkka  2006-08-26 20:40:56  host: pa109.glowno.sdi.tpnet.pl

    hmmmm-ludzaco podobny do miotorolo V360 z wygladu...co oznacza ze jest ladniusi:)

  • 0

    38. ~  2006-08-26 21:13:07  host: pa109.glowno.sdi.tpnet.pl

    mialo byc oczywiscie "do motoroli" :)

  • 0

    39. ~michaelb1  2006-08-27 15:49:21  host: ejn139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie czy mozna ustawiac mp3 jako dzwonek?

  • 0

    40.  2006-08-28 15:10:37

    tak mozna ustawic mp3 jako dzwonek

  • 0

    41. ~Bil@  2006-08-28 15:30:08  host: buf58.internetdsl.tpnet.pl

    witam wszystkich. chciałbym się dowiedzieć czy ten telefonik w erze jest z zestawem sluchawkowym i czy do tego jest karta pamięci ? oraz czy nie wiesza sie zbytnio i czy przy pełnej karcie nie wyłancza sie sam bądz ledwo co dyszy :) pozdrawiam

  • 0

    42. ~oktan  2006-08-28 20:19:29  host: dwc226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon w erze jest dostepny goly...to znaczy tylko z ladowarka.... widzialem go dzisiaj i zlacze na sluchawki wchodzi chyba w port usb??moze ktos sie wypowiedziec na ten temat?
    prosze o wrzucenie jakis linkow o kilka zdjec z tego phona

  • 0

    43. ~gosi@ 15  2006-08-29 16:23:47  host: dij100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pomóżcie mi wybrać między: 1.sagem my501c 2.sony ericsson k501i i 3.nokia 6103. z góry dziękuję za pomoc:]

  • 0

    44. ~karsym  2006-08-29 22:02:18  host: w3cache.wro.vectranet.pl

    mam pytanie!!!jak moge w tym telefoniku usunac zegar z głownego wyswietacza??i jak ustawic by na zewnetrznym wyswietlaczu palił sie cały czas zegar??z góry dziekuje

  • 0

    45. ~Virgo  2006-08-30 17:30:41  host: ip-89.171.49.150.crowley.pl

    Ogólna opinia o telefonach Sagem nie jest zbyt przychylna i stąd ich ceny! Miałem kilka różnych modeli tego producenta, nigdy nie narzekałem. A to właśnie aparaty innych popularnych marek są zawodne, psują i wieszają się nzacznie częściej niż sagemy. Reasumując - napewno kupię sobie ten model, bo to właśnie Sagem :) Polecam każdemu, kto nie jest uprzedzony do czegoś nowego, niekoniecznie gorszego. Pozdr

  • 0

    46. ~Virgo  2006-08-30 17:38:39  host: ip-89.171.49.150.crowley.pl

    Ogólna opinia o telefonach Sagem nie jest zbyt przychylna i stąd ich ceny! Miałem kilka różnych modeli tego producenta, nigdy nie narzekałem. A to właśnie aparaty innych popularnych marek są zawodne, psują i wieszają się nzacznie częściej niż sagemy. Reasumując - napewno kupię sobie ten model, bo to właśnie Sagem :) Polecam każdemu, kto nie jest uprzedzony do czegoś nowego, niekoniecznie gorszego. Pozdr

  • 0

    47. ~QuiGonn  2006-08-30 18:04:32  host: 80.51.88.66

    czy mógóby ktoś powiedzieć zcy ten telefon można do kompa podłączyć takim samym kabelkiem jak do aparatu cyfrowego czy odtwarzacza mp3? bo zauważyłem że ma wejście mini-usb

  • 0

    48. ~papuła  2006-08-30 18:32:12  host: pg182.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl

    ten telefon jest super. poprostu go kocham. ma wszystko i jest super.

  • 0

    49. ~dragi  2006-08-31 16:44:47  host: 82.160.71.29

    kupiłem ten telefonik i jak narazie jest super. Mozna go podłączyć do kompa przez kabelek mini-usb

  • 0

    50. ~filo  2006-09-01 10:43:30  host: cye162.internetdsl.tpnet.pl

    do karsym: wchodzisz w menu-->ustawienia-->telefon---> na smamym dole masz data i czas--> zegar i tam sobie ustwiasz jaki rodzaj i na ktorym wyswietlaczu:)

  • 0

    51. ~waski555  2006-09-01 11:25:51  host: aon13.internetdsl.tpnet.pl

    Mam tego Sagema okolo tygodnia i jestem bardzo zadowolony. Fajny aparat, duzo pamieci, mp3 i dobrze pisze sie esemesy :P Polecam ten telefon.

  • 0

    52. ~daniel  2006-09-01 12:12:28  host: eff34.internetdsl.tpnet.pl

    on kosztuje 299zł w erze na karte??:):):)

  • 0

    53. ~maspex  2006-09-01 14:47:17  host: ego34.internetdsl.tpnet.pl

    ogladalem go w szkocji,w komplecie byl zestaw sluchawek stereo i kabel usb. Telefonik super,kosztowal tam 70 funcikow

  • 0

    54. ~Oktan  2006-09-01 17:29:07  host: dts220.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czemu na tego sagema jest tylko rok gwarancji??nie powinno byc 24 miesiace??slyszalem ze sa takie przepisy Unijne!

  • 0

    55. ~daniel  2006-09-01 21:30:09  host: lesna6-72-0-127.euro-net.pl

    witam, mam jedno pytanie odnosnie formatowania baterii, chcialbym to zrobic porzadnie tak jak nalezy, prosze o info pozdro

  • 0

    56. ~  2006-09-02 19:19:10  host: pa109.glowno.sdi.tpnet.pl

    jest juz moze w necie test tego telefonu?? bo ja nie moge zadnego znalezc.. :/

  • 0

    57. ~  2006-09-03 10:37:27  host: pa109.glowno.sdi.tpnet.pl

    do daniel:gdzie ty znalazles ten telefon w erze za 299zl na karte???podaj linka do tej strony bo ja nic takiego nie znalazlam...

  • 0

    58. ~maspex  2006-09-03 13:38:37  host: ego34.internetdsl.tpnet.pl

    prosba do posiadaczy my501c - czy telefon ma wejscie mini jack ,ze moge normalne sluchawki podlaczyc ?? Pozdrawiam

  • 0

    59. ~pawel  2006-09-03 14:22:44  host: abiw152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    gdzie można zdobyć kebelek usb do tego telefoniku ??

  • 0

    60. ~daniel  2006-09-03 19:40:20  host: efa66.internetdsl.tpnet.pl

    o jejus tylko spytałem bo było wyżej napisane:P:p

  • 0

    61. ~Asiorek  2006-09-04 16:38:53  host: eff196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W ERA Fun kosztuje 299zl przy umowie na 24 miesiace :)

  • 0

    62. ~Kasia  2006-09-05 07:13:17  host: 34.111.jawnet.pl

    Hej ;)
    Ja mam pytanie,bo mam ten telefonik od wczoraj ;D i tak sie zdarzylo,ze jak wylaczam dzwonki i przy okazji wibracje,lecz gdy sie dzwoni to on i tak wibruje. ;( czy da sie to jakos inaczej ustawic?! ;) prooosze o pomoc ;)
    z góry ślicznie dziekuje ;):*

  • 0

    63. ~Kasiunia  2006-09-05 07:21:31  host: 34.111.jawnet.pl

    KUPUJCIE ten telefonik bo naprawde warto ;D znam same jego plusy ;D przynajmniej narazie ;) ale fajny ma apatar i wiele innych funkcji ;D a pozatym jak sami widzicie jest ładnt z wygladu ;) Pozrdoo 600 for all ;* ;*

  • 0

    64. ~  2006-09-05 13:21:39  host: pa109.glowno.sdi.tpnet.pl

    do daniel: juz sie tak nie tlumacz ;]

  • 0

    65. ~benben  2006-09-07 15:09:53  host: bpl46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupiłem sobie ten telefonik za granic wszystko spoko ale nigdzie sim locka mi nie mogą scignąc wszyscy mówią ze nie da rady pomózcie plisss bartek467@op.pl gg 2264123 będe bardzow dzieczny za wszelka pomoc

  • 0

    66. ~cinek  2006-09-09 13:08:43  host: aiu206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co lepsze ten czy sonyericsson k700i??????? prosze o jak najszybszą odpowiedź

  • 0

    67. ~Cie  2006-09-09 17:22:32  host: gw.po.elpoinfo.pl

    cinek lepszy sagem ;) też go nabywam ;) aale po weekendzie ;) pozdro!

  • 0

    68. ~zarys  2006-09-10 06:52:27  host: abcq24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy wiecie z jaka maksymalnie pojemnoscia mozna podpiac karte microSD

  • 0

    69. ~karol  2006-09-10 14:44:12  host: abtz32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Pytanie do urzytkowników tego telefonu. Mam tego sagema już jakiś czas i ogulnie bardzo fajnie się go używa. jednakże jedna rzecz mnie denerwuje. chodzi o to że jak chce słuchać na słuchawkach muzyki i włączam odtwarzacz w słuchawkach słychać bardzo głośny trzask. I chodzi mi o to czy w innych też tak jest czy może to wada mojego egzemplaża. Zaznaczam że to się dzieje tylko na słuchawkach bo przez głośniczek jest bez tego trzasku. Proszę o pomoc.

  • 0

    70.  2006-09-12 21:34:51

    se zmien sluchawki lub masz uszkodzone wejscie pozdro for @ll

  • 0

    71. ~Wewela ;)  2006-09-13 17:23:41  host: gw.po.elpoinfo.pl

    Przed wczoraj zakupiłam ten telefon, jak narazie i jak na moje wymagania jest świetny, dlatego też polecam wszystkim jego zakup ;) pozdrawiam!

  • 0

    72. ~celulozowy  2006-09-13 20:24:05  host: do.gw-cz5.z.kat1.spidernet.pl

    do karol: gskad masz sluchwki do tego telefonu?? ja szukam wszedzie i nie moge znalezc

  • 0

    73. ~IzaKce  2006-09-14 17:03:56  host: router.kosa.net.pl

    Który model lepszy sagem my501C czy nokia 6103 nie moge sie zdecydować jak w ogóle trzyma bateria w tym sagemie i czy jako dzwonek mozna ustawić mp3 i ostatnie pytanie ile piosenek mieści sie na tym telefonie w ramach tego "odtwarzacza" MP3 z góry dzieki za odp

  • 0

    74.  2006-09-18 23:50:50

    witam co jest lepsze SE k510i czy sagem my501c??? help me:P

  • 0

    75. ~sylwia  2006-09-20 10:43:00  host: aakx40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    właśnie skąd wzieliście słuchawki do tego fona? albo gdzie mozna kupić kabelek? a tak ogólnie to telefon jest super :)

  • 0

    76. ~Marcin  2006-09-21 11:32:48  host: reserved13.232.daminet.pl

    Sluchawki pasuja kazde. Idzcie do sklepu audio i kupcie sobie przejsciowke Mini Jack 3.5 na Mini Jack 2.5

  • 0

    77. ~sylwia  2006-09-21 15:20:44  host: aakg216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dzięki:) a jeszcze jedno:) jak sie wyłącza polskie znaki w smsach?

  • 0

    78. ~aska  2006-09-22 15:19:45  host: proxy.onecik.pl

    hej tel. jest naprawde fajny ale denerwuje mnie że jak ktoś puszcza sygnał to nawet nie słychać dzwięku dopiero jak ktoś dłużej dzwoni a dzwięki nie są ustawione rosnąco.czy można jakoś to zmienić?i ile trzyma w nim bateria?

  • 0

    79. ~Asiorek  2006-09-22 21:50:15  host: 80.50.228.194

    Telefonik nabylam juz 2 tygodnie temu i mogę go śmiało polecic:) Dzwonki jako mp3 spisuja sie znakomicie,bateria przy dosyc intensywnym uzytkowaniu(ok 20 minut roznow dziennie) trzyma 3 lub 4 dni, a aparat tez niczego sobie:) Moim zdaniem w porównaniu do nokii 6103 (mialam okazje sie nią 'pobawic')wypada znacznie lepiej.
    Polecam kazdemu kto nie jest do końca zdecydowany:)

  • 0

    80. ~Ratajo  2006-09-24 11:39:38  host: achw242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a czy ten fon odtwarza jakies inne pliki oprocz acc i mp3 typu amr wav ??

  • 0

    81. ~Eldir  2006-09-24 16:25:31  host: aben245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fon super lepszy niz Se k510i ma karte pamięci chodź troche gorszy wyświetlacz

  • 0

    82. ~madz  2006-09-25 01:26:23  host: 65-19-226-122.dsl.3rivers.net

    polskich znakow nie da sie wylaczyc w zadnych sagemach.ale nie sa one wysylane wiec to w niczym przeszkadza.polskie znaki sa widoczne tylko podczas pisania.co do wibracji to nie sadze aby cos sie w sagemie zmienilo i takze nie da sie jej wylaczyc jak we wszystkich innych.co do dzwieku sygnalu ktorego nie slychac,mysle ze to zalezy od rodzaju dzwonka a nie trybu.mam sagema,co prawda innego ale one niewiele sie roznia...a szkoda

  • 0

    83.  2006-09-26 18:47:03

    czy jest MOZLIWOSC ustawienie TAPETY (zdjecia zrobionego przez tel) zeby miec ją na calym ekranie ? a nie tak dziwnie wysrodokowane :/ i czy jest mozliwosc usuniecie albo chociarz przesuniecie liter WTOREK godziny i wogole... bo to jest zenada.... na srodku =/

    czekam na odp.

  • 0

    84. ~Silent  2006-09-27 17:32:19  host: proxy1.bsk.vectranet.pl

    Mam telefonik od miesiąca i jestem bardzo zadowolony, telefon ma bardzo dobry wyswietlacz, super aparacik i jeszcze wiele innych bajerów... Podoba mi sie duzo bardziej od noki 6230i... Mam tylko jedno pytanie.. czy da się przewijac mp3 w odtwarzaczu? Jak tak to co musze zrobić...? Bo zamówiłem sobie słuchawki sagema i kartę pamięci...:)

  • 0

    85. ~Predator  2006-09-29 08:58:25  host: chello084010211068.chello.pl

    Mam pytanie na niaktórych stronach pisze że odtwarza video ale czy to też oznacza, że nagrywa? Prosze powiecie mi czy nagrywa =D Z góry thx

  • 0

    86.  2006-09-30 14:04:56

    nagrywa ! a wyświetlacz ma beznadziejny... mowi to osoba przyzwyczyajona do minimum 256k kolorów.

  • 0

    87. ~Gibcio  2006-09-30 15:07:00  host: host12.smgr.pl

    Nie kupujcie tylko sagemow bo sa gówno warte miałem gadoma my x 5-2 i był najgorszym telefonem jaki miałem w reku ;]

  • 0

    88. ~AK_acja  2006-09-30 15:49:42  host: sn-prokocim.ramtel.pl

    Powiem osobiscie ze telefon jest super.. sama go mam.. :)) narywa filmy.. :)) ma dyktafon.. i mp3... sluchawki z kabelkiem mozna zamowic w kazdym salonie.. :) sama zamowilam.. :) tylko nie wiem jak jesy z oprogramowaniem.. ;/ pozdrawiam papa

  • 0

    89. ~leyqu  2006-09-30 17:05:22  host: ahk6.internetdsl.tpnet.pl

    czy da sie z niego sciagnac simlocka??

  • 0

    90. ~michal  2006-09-30 22:08:46  host: dsu135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktos moze wie jak za pomoca bluetootha przeslac z kompa mp3 na ten telefon??bo ja nie moge tego zrobic.uzywam programu bluesoleil

  • 0

    91. ~leyqu  2006-10-01 22:04:20  host: ahk6.internetdsl.tpnet.pl

    czy da sie sciagnac simlocka

  • 0

    92. ~  2006-10-03 18:34:06  host: chello084010211068.chello.pl

    Mam mały problem. xD Który fon byście wybrali Sagem my501c czy Samsung X680?? Chodzi mi głównie o jakoś zdjęć i mp3...

  • 0

    93. ~akri  2006-10-04 15:18:24  host: bog157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    gdzie ten telefon ma dyktafon?? sorry ale piszecie ze ma, aczkolwiek ja nie znalazłam:P

  • 0

    94. ~pibi  2006-10-05 16:28:07  host: proxy10.os1.kn.pl

    mam ten telefonik i ma dyktafon nawet dwa jeden do nagrywania dzwiekow ktore potem mozna ustawic jako dzwonek i taki ktorym mozna nagrac rzecz w kalendarzu. 1.wchodzisz w glaerie z multimediami i tam w moje dzwieki potem w opcjach szukasz nowe potem wybierasz dzwiek i nagrywasz 2.pisze jak wół w kalendarzu

  • 0

    95. ~marr  2006-10-06 18:53:57  host: abvx253.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam tego sagema i glownie jestem z niego zadowolony. jakosc zdjec i pliki mp3 sa dosc dobrej jakosci. mam jedynie zastrzezenia do baterii trzyma mi tylko 1 dzien moze 2 jak kompletnie nic nie robi?? czy u posiadaczy tego sagema tez tak jest??? czy to wada baterii, a i jak jest wlasnie z tym tygdafonem ??gdzie on niby jest??

  • 0

    96. ~Przemo  2006-10-07 12:58:02  host: w3cache.strong-pc.com

    mam ten telefonik - ogólnie fajny, ale ma 1 wade... nie można słuchać muzyki i np pisac sms'y, czy przeglądać zdjęcia;/ pozatym ok;) Wie ktoś moze, czy te usb w telefonie, to jest 1.1, czy 2.0? bo przesyła mi mp3, jakby było 1.1 i teraz nie wiem, czy mam coś nie tak z kompem, czy telefon szybciej nie może;) dyktafon jest-tylko jeszcze nie wiem, gdzie zapisuje pliki... Jeśli chodzi o aparacik, to w świetle dziennym jest niezły (jakosć zdjęc 4x lepsza niż vga! przykładowe zdjęcie http://1.blurg.com/i/?082439700az0055.jpg ), oczywiście tez ma zestaw głośnomówiący (np można słuchać mp3 na głośniku-jakość zadawalająca) ogólnie jestem z niego zadowolony;)

  • 0

    97. ~ejj sylwia  2006-10-08 10:28:38  host: aatr187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kabelek to standardowy kabel mini usb (taki jak do aparatu foto) a słuchowki można kupić na lallegro za 3 zyla lub załatwić przejsciówkę by podłączyć zwykłe. Tak po za tym fonik super- jeden minus mało gier java

  • 0

    98. ~r2r  2006-10-10 15:09:13  host: 199.67.203.140

    A więc mam go od wczoraj. Po pierwszym kontakcie to plusy: wyraźny ekran, wygodne klawisze, ładny desing, stosunkowo proste menu (jest nieco odmienne od tego co oferuje Nokia albo SE, ale po chwili się przyzwyczajamy), złącze mini-usb (można kupić kabelek za 5pln, a nie szukać jakiegoś specjalnego), podobnie słuchawki na jack 2.5'. Minusy: klapka od baterii - straszna kicha, podejrzewam, że bez lepszego jej zabezpieczenia w chałupniczy sposób, obluzuje się po kilku miesiącach, standardowe dźwięki są beznadziejne, ale zawsze możemy sobie wgrać cokolwiek ;-). Dokładną opinię napisze po kilku dniach.

  • 0

    99. ~kika  2006-10-11 13:37:58  host: host-81-190-252-20.elk.mm.pl

    czy da sie bez problemu sciagnac simlocka z tego telefonu?

  • 0

    100. ~Emil  2006-10-16 15:03:59  host: pj224.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl

    do seby- mam go od 4 wrzesnia i w cale nie zaluje, ze go kupilem!!!Jest super!Z nim nie ma problemow!

  • 0

    101. ~kowal  2006-10-16 20:28:39  host: bex238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    aaa i ten telefon posiada dyktafon :D!

  • 0

    102. ~waski555  2006-10-17 20:18:31  host: aon13.internetdsl.tpnet.pl

    mam takie pytanie: CZY JAK PODLACZYCIE SLUCHAWKI DO TEGO SAGEMA TO SLYCHAC NA DWIE CZY NA JEDNA SLUCHAWKE. u mnie slychac na jedna i nie wiem czy to jest wina telefonu czy poprostu tak jest. Prosze o odp. dzieki

  • 0

    103. ~neO  2006-10-19 14:55:50  host: bfh15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest poprostu boski ludzie !! bierzta go bo sie opłaca. nie ma problemu z przesyłaniem rzeczy na fona wystarczy mini usb i problem z glowy koszt ok 10-20zl zdjecia sa swietne poprostu wypas.BATERIE jak sie dobrze sformatuje trzyma ok 4-5 dni wypasisty wyswietlacz ostry i wyrazny duzo pamieci mozliwosc dolaczenia kart sd no ludzie czego wy chciecie? przeszkadza wam ze to sagem? napewno lepiej wypadl niz nokie balasiste i SE w ktorym bezprzerwy sie galki psuja ahahahah POLECAM!!!!!

  • 0

    104. ~Derri  2006-10-22 10:27:34  host: static-81-219-99-244.devs.futuro.pl

    Telefonik marzenie :] maly i niewyrazny ale za to ma naprawde spore mozliwosci... mam go od 1 miecha i nie zawiodl mnie... dolozylem sobie do niego 1bg pamieci i mam fona i mp3 w jednym :] a dzwiek jest naprawde dobrej jakosci. aparat 1.3mpix jest w miare dobry choc bez rewelacji... jedyne co mnie wkurza to naprawde slaby wyswietlacz... gdy sie patrzy na niego z boku ciezko cokolwiek dojrzec... ogolem chodza na nim gry z praktycznie wszystkich telefonow ( z SE chyba wszystkie:])Podsumowanie... jak dla mnie 9.5/10 za wyswietlacz... i zgadzam sie z ne0... to ze sagem to znaczy gorszy?? SE kumpla przy moim sagemiku wymieka:]

  • 0

    105. ~pata  2006-10-23 21:49:09  host: fce194.internetdsl.tpnet.pl

    gdzie i za ile mozna go kupic??!!! prosze o dokladne info i zy tio prawda ze nie trzeba oprogramowania tylko kabel usb zeby sciagac dzwonki , tapety, i filmy?????

  • 0

    106. ~evcia  2006-10-24 16:18:47  host: edw2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~michal wystarczy przeczytac instrukcje. klikasz dwa razy na tokulke na srodku okna w programie poczekaj az znajdzie twoj fon.jak juz to zrobi kliknij dwa razy na ten fon co go znalazl a potem na 7 ikonke od lewaj nacisnij prawym przyciskiem i wybierz send obiects i wybierz pliki ktore chcesz,a jezeli ich nie widzi w typach wez all. i to tyle filozofi:)

  • 0

    107. ~gosia86  2006-10-29 09:00:04  host: abnp217.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik ale nie moge dostac do niego słuchawek.prosze o dokladne informacje na ich temat.jakie to jest wejscie i czy od innych modeli tez pasuja sluchawko.prosze o odpowiedz

  • 0

    108. ~Medyk  2006-10-31 20:52:35  host: ekc202.internetdsl.tpnet.pl

    Po wielu staraniach wreszcie kupiłem ten fonik jest ok tylko skąd przez wap zassać mp3 czy te które smgają na SE też działają?

  • 0

    109. ~Bober  2006-11-02 18:00:48  host: abdu131.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siemka.Czy moze mi ktos napisac jak skonfigurowac telefon albo podac stronke gdzie to mozna zrobic bo jak narazie to nie moge mms-ów wysylac. Z góry dzieki. Telefon luzik.

  • 0

    110. ~askia  2006-11-03 18:14:53  host: 96-133.espol.com.pl

    Czy łatwo jest do niego sciagnac sim-loka???

  • 0

    111. ~wnb  2006-11-05 22:58:04  host: tb114.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon mam 4 miesiące zanim był dostępny w polsce już go miałem ostatnio wgrałem nowego softa polskiego telefoj bajka . Jedyny wielki minus strasznie cicho odtwarza na głośniczku mp3 a takto wymiata

  • 0

    112. ~napalony na tel  2006-11-07 00:11:08  host: c26-244.icpnet.pl

    jak duza karte mozna do tego cudenkas wrzucic??

  • 0

    113. ~dylu  2006-11-07 12:40:27  host: host-87-101-16-147.proxnet.pl

    ile mozna do niego pamieci wlozyc??? wszedzie szukam i nie moge znalezc odpowiedzi :/nawet na tej jebanej stronie ery :/

  • 0

    114. ~jurek  2006-11-07 12:41:55  host: host-87-101-16-147.proxnet.pl

    ile pamieci mozna do niego wrzucic ???

  • 0

    115. ~murzyn z wioski  2006-11-07 13:22:40  host: host-87-101-16-147.proxnet.pl

    ile pamieci moge wrzucic do tego fona ??????? nawet na stronie kingstona nic nie pisze o kartach pamieci do sagema my501c :/

  • 0

    116. ~kruchy  2006-11-09 20:15:16  host: acom127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wychwalacie go caly czas a ja jestem przy dylemacie kupna go czy se no i on odbiega troche poziomem... nie liczac wygladu nie ma nic szcegolnego. aparat slaby 1,3. wyswietlacz maly ~~ takei wady ja widze speobujecie poszukac wad...

  • 0

    117. ~kaban  2006-11-11 18:24:53  host: aua74.internetdsl.tpnet.pl

    palcia takiego se kupi:P

  • 0

    118. ~  2006-11-13 19:35:20  host: 213.199.238.170

    Ludzie wy chyba żartujecie, przecież pisze wyraźnie, że telefon obsługuje karty microSD! Wpiszcie sobie to na googlach i już będziecie wiedzieli jakie są dostępne opcje pojemnościowe dla microSD...

  • 0

    119. ~danioel  2006-11-15 14:09:05  host: efa66.internetdsl.tpnet.pl

    ile ten sagem kosztuje w anglii??

  • 0

    120. ~kruchy  2006-11-15 19:36:56  host: acqa146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    o ile sie nie myle to 512 mb :S trudno powiedzeic czy duzo. jak na phona chyba wystarczajaco chyba, ze ktos go chce uzywac jako przenosnego dysku :) ale na mp3 wystraczjaco

  • 0

    121. ~OSKARboy  2006-11-16 18:14:27  host: 14.nat.ino.tvknet.pl

    Mam zamiar go kupić ale czytalem na jakimś forum że nie można słuchać mp3 jeśli się nie ma słuchawek i że słuchawki bardzo trudno dostać!jak to jest??czytałem wypowiedź jednego kolesia który pisał że można nawet korzystać ze zwykłych słuchawek bo wejście jest uniwersalne!proszę o pomoc!jak to jest z mp3!

  • 0

    122. ~WloseK  2006-11-16 22:04:07  host: ztpnet-76-115.ztpnet.pl

    Zakupilem ten fonik jak na razie super ale mam pytanko do osob, ktore go maja jakis czas:czy na pewno karty pamieci do tego fonu to microSD?? prosze o szybka odpowiedz:)

  • 0

    123. ~Qbusp  2006-11-17 18:46:40  host: chello087206195018.chello.pl

    Mam problem... kiedy polaczam sluchawki to muzyka leci nie z sluchawek, ale z glosnika. wie ktos moze jak to zmienic w opcjach??

  • 0

    124. ~qbusp  2006-11-17 21:42:16  host: chello087206195018.chello.pl

    Mam problem... kiedy polaczam sluchawki to muzyka leci nie z sluchawek, ale z glosnika. wie ktos moze jak to zmienic w opcjach??

  • 0

    125. ~  2006-11-18 21:36:21  host: ate128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Potrzebuje porady nie moge wybrać między sagemem my501c, a motorolą v360?? Prosze o porade:D:]

  • 0

    126. ~yocohama  2006-11-18 23:21:28  host: abdk103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam telefon od dwóch dni i jest supppeer:D! czaiłam się na niego już z miesiąc:) powiedzcie mi jak to jest z kablem usb?mam kabel od aparatu który pasuje, za pierwszym razem komputer zdefiniował telefon jako dysk wymienny, a juz za drugim razem kaze instalowac sterowniki.. co mam zrobić??? ktoś pytał jak ustawić zdjecia na całym ekraniku- wystarczy zmienić jakos zdjec!

  • 0

    127. ~Przemo  2006-11-19 20:49:52  host: w3cache.strong-pc.com

    ten telefon moim zdaniem ma tylko 1 minus! nie mozna jednocześnie słuchać muzyki i pisać sms'a:/ czy wie, ktoś jak można zmienić ustawienia tego fona, ewentualnie zmienić soft?

  • 0

    128.  2006-11-20 15:48:47

    Siemka!! Ja mam pytanie jak cicho ten sagem dodtwarza mp3 bo mam zamiar go kupić i niewiem czy go wziąc ale jak przeczytałem opinie o nim to jest ogólnie the best ! PROSZE O ODPOWIEDŹ Z GÓRY DZIEX :D

  • 0

    129. ~mariusz  2006-11-21 13:15:30  host: babilon.nat.student.pw.edu.pl

    mam pytanie bo rozwazam zakup tego telefonu. czy jezei sie go podłączy do telefony tym kablem to on go wykrywa jako wysk wymienny czy potrzebne jest specjanle oprogramowanie wielkie dzieki

  • 0

    130. ~edi  2006-11-22 17:23:17  host: aczg186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten telefon ma funkcje nagrywania filmów prosze napiszcie

  • 0

    131.  2006-11-23 13:27:31

    tak nagrywa sekfencje video

  • 0

    132. ~ewa  2006-11-24 11:09:36  host: dwo147.internetdsl.tpnet.pl

    z tego co przeczytałam to ten tel obsługuje karty micro SD do 2 GB, ludzie wystarczy trochę poszukać

  • 0

    133. ~DAWID12  2006-11-24 20:49:13  host: 116.157.rev.vline.pl

    MAM PYTANIE CZY OPŁAC SIE GO KUPIC BO JUYTRO JADE Z TATA PO NIEGO I CZY MA IRDE I KAMERE DZIEKI

  • 0

    134. ~Michał  2006-11-24 23:58:05  host: gl250-28.master.pl

    Widzę, że jest znaczna większość pozytywnych opinii. Szkoda, że niema tego telefonu w plusie, bo sieć era niezbyt mi pasuje, ze względu na znajomych. Telefon elegancki,funkcji też ma dużo, cieszy mnie to, że można dołożyć pamięć zewnętrzną. U mnie w mieście te fony schodzą jak świeże bułki, byłem ostatnio spytać i 2 zostały, dobrze że koleś był ziomek i mi go do 30.11 przetrzyma, wtedy tez go kupie:)Mam nadzieję, że nie dostanę jakiegoś wadliwego modelu... Pozdrawiam. aha i wszyscy są za Nokiami, a ja sądzę, że kupując Nokie płacisz za firmę!

  • 0

    135. ~Albi  2006-11-25 19:39:20  host: dse40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam tego fona od dzis (25.11.06) i jestem bardzo zadowolony !!!! polecam go jest wypasisty !!!

  • 0

    136. ~Gocha  2006-11-25 20:39:06  host: ecg68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    z tego co wiem to mozna miec nawet 1 gb w tym fonie ;) Dawid on nie ma irdy ale ma blooto :P i kamerke tez ma ;) polecam bede go miec ;)

  • 0

    137. ~zel  2006-11-25 23:02:50  host: ip155-c2.elgrom.laz.digi.pl

    qpiłem go i powiedzieli mi że przyjmooje karty do 2 GB sprawdziłem i dizałają cacy ten telefon jest nieziemski

  • 0

    138. ~j17  2006-11-26 19:22:25  host: bolek.awf-bp.edu.pl

    kupilem fona i dzis go odbieram:) bedzie sie dzialo

  • 0

    139. ~Nati  2006-11-26 23:54:20  host: ads148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten fonik od tygodnia i jest super, tylko oryginalne akcesoria trudno dostępne. Wie ktoś może gdzie można dostać kabel do usb albo ładowarke do niego?Bo ja w necie szukałam ale nie znalazłam. zgóry thx. buziaki pa

  • 0

    140. ~adamek  2006-11-27 11:58:24  host: mail.epstein.com.pl

    a wyswietlacz mam ładny, czy duzy jest czy mały ? Animowane menu czy zwykle ? Prosze o odpowiedz

  • 0

    141.  2006-11-27 16:56:32

    Mam pytanko, kupiłem sobie do fonika przejściuweczke i działa tylko jednba słuchwaka !!!! prosze o pomoc!!!!!!!

  • 0

    142. ~asia1988  2006-12-02 17:36:21  host: abow218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wie ktoś gdzie można znaleźć instrukcje obsługi??

  • 0

    143. ~asia1988  2006-12-02 17:39:16  host: abow218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wie ktoś gdzie można znaleźć instrukcje obsługi??

  • 0

    144. ~muzyk  2006-12-02 19:41:12  host: sub203-246.elpos.net

    kupilem tego telefona i jak narazie jestem zadowolony. teraz do tych co dziala im tylko jedna sluchawka u mnie tez tak bylo jak kupilem przejsciowke bo ona nie dochodzi do konca wymaga interwencji nozyka obcielem jej troche tej czarnej gumy i dzialaja obie jest super !!!

  • 0

    145. ~ALBI  2006-12-03 09:06:29  host: dse125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    EJ LUDZIE WIECIE GDZIE W WARSZAWIE MOGE DOSTAC KABEL DO TEGO TELEFONU ??? Z GóRY THX

  • 0

    146. ~  2006-12-04 19:48:23  host: dqy235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jezeli chcecie przesyłac cos z kompa na kome to razem z kartą pamieci dostajecie adapter dokupujecie do niego TravelLite i karte pamieci wkładacie do adaptera a adpter do TraveLite-a i zzucacie na karte tylko musicie powiedziec sprzedającemu ze macie karte memory stick duo - ja tego travellite-a kupiłem na giełdzie komputerowej w warszawie za 25zł i jestem zadowolony

  • 0

    147. ~  2006-12-04 19:51:23  host: dqy235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wie ktos moze gdzie moge dostac słuchawki do niego

  • 0

    148. ~luter  2006-12-05 16:26:56  host: dkf212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chcialbym kupic ten telefon ale niektorzy mowia ze sagemy to telefony jednoroczne. czy to jest prawda bo moim zdaniem sagemy sie poprawily

  • 0

    149. ~  2006-12-05 22:27:51  host: bytom-15.streamcn.pl

    Ludzie pomóżcie mi, któego lepiej wybrać?? Sagema my501c czy sony eryka k510i??

  • 0

    150. ~Yashin  2006-12-06 09:29:58  host: xdsl-6992.elblag.dialog.net.pl

    mialem podobny dylemat, na poczatku bylem nastawiony na se, ale jakzobaczylem sagema wiedzialem odrazu, co biorę... OFC SAGEM ^^

  • 0

    151. ~oskar  2006-12-06 13:55:08  host: 226.nat2.g1.isko.net.pl

    Mam pytaniebo nie wiem ktory telefon wybarc...Lepszy jest ten sagem czy nokia 6103...prosze o pomoc bo nie wiem ktorego kupic...

  • 0

    152. ~pablo  2006-12-06 19:19:11  host: 80.51.91.252

    mam pytanie czy wejscie na słuchawki jest pod minijacka czy pod macrojacka

  • 0

    153.  2006-12-06 22:14:45

    pod microjack mniejsze od jacka:P

  • 0

    154. ~Nie wiem  2006-12-07 14:09:28  host: bytom-15.streamcn.pl

    wiecie czy można w jakiś sposób dorobić IRDĘ?? Bo telefon byłby super gdyby IRDA była...

  • 0

    155. ~~~  2006-12-09 13:30:06  host: bly173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Po co ci IrDa jeżeli masz lepszy- Bluetooth ?? =/ Przez bluetootha przeciez mozesz z jakiejkolwiek odległości przesylac dane a IrDe musisz przystawiac, więc nie kapuje cie.. Ten telefon jest i tak super! Pozdro dla zadowolonych z tego telefonu

  • 0

    156. ~Laura  2006-12-09 13:33:11  host: bly173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten fonik od wczoraj (8.12.06r.) Czekałam na niego półtora miesiąca w Erze, bo nie mieli nigdzie na magazynach.. Powiem tylko ,że opłacało się tak długo czekac bo telefon jest naprawdę superaśny :)) Wyświetlacz- super, Odtwarzanie- super, Aparat- super, bluetooth, naprawdę polecam! Pozdro ;]

  • 0

    157. ~Laura  2006-12-09 13:44:48  host: bly173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W dodatku rodzice kupili mi go za 199zł w taryfie Era Fun na okres 30 miesiecy (chyba, bo kupowali mi go beze mnie). Natomiast na okres 24 miesięcy kosztuje 249 zł, na 36 miesięcy- 149zł. Dodam jeszcze ze cennik jest wazny do 31.01.2007. Pozdrawiam :)

  • 0

    158. ~cervus  2006-12-09 16:12:41  host: hostwew.accessnet.com.pl

    czy ten tel ma dzwonki mp3??

  • 0

    159. ~JoteR  2006-12-09 18:06:20  host: dlf191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Po paru dniach użytkowania wylazło parę wad: 1. Brak jakiegokolwiek sensownego oprogramowania do zarządzania sytemem plików przez BT. 2. Nie przyjmuje plików *.jar przesłanych przez BT. 3. Po przesłaniu pliku 3gp automagicznie zabiera się za kompresowanie - kij wie po co, bo efekt to 2-3% zmniejszenie wielkości pliku 4. Instrukcja - dno poniżej mułu. 5. Budzik - brak możliwości ustawienia, w jakie dni tygodnia ma dzwonić. To tak na gorąco. Może po dokupieniu kabelka parę wad zniknie, bo tak na razie jedyne co mi się w nim podoba to klawiatura. Ale żona jest zachwycona...

  • 0

    160. ~matii  2006-12-09 21:04:22  host: host-89-228-35-133.elk.mm.pl

    mam wielka chrapke na to cudo :) bede go kupował w erze (w żadnej innej sieci go niema!!! buhaHAHA!!!) THE BEST COM :P

  • 0

    161. ~  2006-12-10 08:41:35  host: static-81-219-99-244.devs.futuro.pl

    ekhmmmm mam problema... zostawilem raz koma w lazience gdzie bylo wilgotno lezela tam max godzine... po czym wziolem ja do pokoju i po 5 min zaczela "brzeczec" nawet jak jest wylaczona (ale jest wlozona bateria) te brzeczenie polega na tym ze komorka tak lekko caly czas wibruje... ktos wie moze co z tym jest ? :/

  • 0

    162. ~Derri  2006-12-10 08:45:56  host: static-81-219-99-244.devs.futuro.pl

    ufffff wysuszylem go i !! nie "brzeczy" juz sie balem ze konieczna bedzie wizyta w salonie :] matko jedyna ale strecha mialem :] a fona jestem zadowolony 1gb pamieci na micro sd 37 mb sam fon ma. Dzialaja gry az praktycznie wszystkich innych modeli fonow :] tylko te sluchawki... slychac tylko na jedna slychawke.. a jak pisal poprzednik "rozciac"- boje sie :dale sproboje chyba :] aparat 1.3mpix dziala dobrze. Jedyny minus... Koma ma jakiegos dziwnego "laga" wolno reguje przy otwrciu klapki itd. no i holera wie po co konwertuje sobie filmiki 3gp :/ troche to denerwuje... ale ogolem za taka cene lepszej komy na swiecie nie ma :]

  • 0

    163. ~Derri  2006-12-10 08:48:27  host: static-81-219-99-244.devs.futuro.pl

    I nie kumam ludzi ktorzy chca kabel do tego phona... jest bluetooth. Jezeli bluetooth za wolno dziala... to mozna robic tak jak ja :] Pendrive do karty micro sd (przez adapter sd) i 1 gb kore mam w 6-8 min zapelnione :] kabel kompletnie nie potrzebny bo nawet jak ktos chce to z micro sd mozna zgrywac dane na phona. Goroca polecam! Ave

  • 0

    164. ~cervus  2006-12-10 14:31:18  host: hostwew.accessnet.com.pl

    to mozna ustawic mp3 jako dzwonek?? bo dzis chce po niego jechac...

  • 0

    165. ~hekate  2006-12-10 22:57:41  host: 213.25.159.85

    mam go od niedawna i sporo problemów ze sciągniećiem czegokolwiek na niego z neta badz z eraomnix;/

  • 0

    166. ~polok  2006-12-11 09:20:32  host: 80.48.21.214

    ja mam zamiar kupić sagema ale ma pytanie czy jest lepszy od nokii 6230i i który warto kupić

  • 0

    167. ~Luk@s  2006-12-12 15:56:41  host: proxy27.is.net.pl

    myslicie ze sony ericsson k510i jest lepszy czy nie bo mi sie wydaje ze bardziej mi pasuje(jakos klapki mi sie kojarza z dziewczynami) ale z drugie strony ma karte pamieci.....help!!

  • 0

    168. ~rookie  2006-12-12 20:02:02  host: aasz201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten fon na pewno jest lepszy od nokii, ponieważ ma ciekawy design i nie ma go zbyt dużo osób, czyli można szpanować fonem wśród znajomych:)

  • 0

    169. ~kruchy  2006-12-12 21:54:09  host: acph118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupile tego phona wypasik jest xD trzeba u niego ksztaltowac baterie?

  • 0

    170. ~Roxi  2006-12-13 15:31:02  host: efm44.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie, jak sadzicie lepiej wziac tego sagema czy samsunga x680????????????????????

  • 0

    171. ~request  2006-12-14 21:50:35  host: abty126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    od 6230i na pewno nie jest lepszy ale telefonik bajerka i wart swojej ceny mam go co prawda nie długo ale już mi się podoba! Wady może wyjdą po czasie martwi mnie jednak krótki okres gwarancji na baterię (6msc) no i telefon (12msc) mam jednak nadzieje ze pochodzi troche dluzej:P

  • 0

    172. ~Karol  2006-12-15 13:22:57  host: eft133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Prosze niech mi kros powie czy ten telefon ma dyktafon????????

  • 0

    173. ~aamu  2006-12-15 19:23:07  host: abir195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nigdy jeszcze nie mialam sagema i mam 2 pytanka: 1) ile tak mniej-wiecej dni trzyma bateria? 2) jakie jest menu? jest moze podobne do menu w nokiach, czy nie bardzo? posze o szybka odp ;]

  • 0

    174. ~misiek  2006-12-15 22:02:05  host: xdsl-12579.lubin.dialog.net.pl

    ej ludzie czy ten telefon posiada profile lub szybkie i latwe przelaczanie na bezdzwiekow?

  • 0

    175. ~Łukasz  2006-12-16 09:43:24  host: abdb163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a odtearzacz gra głośno???

  • 0

    176. ~  2006-12-16 21:39:31  host: abka96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej.. prosze o opd na te pytanka.. bo nie wiem jaki tel wybrac.. pisze jeszcze raz: 1) ile tak mniej-wiecej dni trzyma bateria? 2) jakie jest menu? jest moze podobne do menu w nokiach, czy nie bardzo?

  • 0

    177. ~  2006-12-16 21:54:08  host: abka96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej.. prosze o opd na te pytanka.. bo nie wiem jaki tel wybrac.. pisze jeszcze raz: 1) ile tak mniej-wiecej dni trzyma bateria? 2) jakie jest menu? jest moze podobne do menu w nokiach, czy nie bardzo?

  • 0

    178. ~Mądry  2006-12-17 16:00:46  host: gbg114.internetdsl.tpnet.pl

    A ja go kupiłem w Erze za 199 zł potpisójąc umowe na dwa i pół roku.polecam ten fonik. ma dosłowne wszystko bo mam go już dwa miesiące

  • 0

    179. ~Mądry  2006-12-17 16:01:42  host: gbg114.internetdsl.tpnet.pl

    tak są dzwonki MP3

  • 0

    180. ~marti 22  2006-12-17 17:21:55  host: nat-194-57.globalconnect.pl

    Mam pyt. czy odtwarzacz mp3 jest dobry? moge wgrac sobie utworki i czy sporo ich sie miesci?

  • 0

    181. ~Medyk  2006-12-18 20:48:54  host: ekc202.internetdsl.tpnet.pl

    Zależy od wielkości utworów ale bez karty pamieci to ok 6.A co do wgrywania to można a nawet trzeba!!!

  • 0

    182. ~req  2006-12-19 09:52:52  host: abuc131.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik bajerka jak na razie martwi mnie tylko bateria :(

  • 0

    183. ~kasiunia  2006-12-19 21:37:06  host: eoo170.internetdsl.tpnet.pl

    a co z tym dyktafonem? ma czy nie ma? a bateria ile trzyma mniej więcej?? aha i jeszcze czy ma tryb głośnomówiący??plissska odpiszcie:*

  • 0

    184. ~borek  2006-12-22 12:10:09  host: aow137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam mam ten telefon coprawda od niedamwa ale prztestowalem go w roznych warunkach...a mianowicie pod wzgledem poboru mocy...a wiec 4dni na maxymalnym obciazeniu ...przysrednim bateria "trzyma" ok6 dni a jak tylko "lezy" sobie to ponad 7 dni ;) telefon pełen wypas...tylko troche mozna sie przyczepic do glosnika jak ustawimy na max głoś. to jak mp3 ma "big bass";) to mozna wyczu charczenie delikatne a takto polecam....posiadam....uzytkuje:)

  • 0

    185. ~...  2006-12-22 18:24:34  host: ip-87-204-120-253.netia.com.pl

    telefon super :P ma wszystko :D:D tylko szkoda ze tak cicho mp3 sie odtwarza :(:( mozan cos z tym zrobic ?? pomuzcie !

  • 0

    186. ~Paweł  2006-12-22 20:42:24  host: bhn229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dzwonek narastający dasie go wylączyc zeby byl normalny dzwonek ?? Proszęo szybką odpowiedź

  • 0

    187. ~arvena  2006-12-25 19:42:17  host: client-86-29-38-62.leed.adsl.tesco.net

    Bardzo prosze odpowiedzcie, mam ten telefonik od wczoraj:) i mam problem, gdzie w nim (jesli w ogole) sa dzwonki i tapety? w albumie multimediow w "dzwieki" a takze w "obrazki" jest pustka..... :( HELP

  • 0

    188. ~  2006-12-25 22:01:32  host: acsy228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile kosztuej taki fonik w abonamencie za 25 w orange? plis odp

  • 0

    189. ~Agnieszka  2006-12-27 14:09:33  host: xdsl-5195.elblag.dialog.net.pl

    telefonik mam jakieś cztery dni i jest wspaniały xD Bardzo się cieszę z wyboru. ~arvena, dzwięki- ustawienia--> telefon -->tony dzwonka-->połączenia, albo sms --> zainstalowane, tak samo z obrazkami tylko, bierzesz "tło" i "tapeta" czy też "wygaszacz"/ ~Paweł- dzownek narastający możesz zmienić w tonach dzwonka (wybierasz jaki chcesz mieć dzownek, akceptujesz i wyskakuje Ci głośność. ~

  • 0

    190.  2006-12-27 23:48:36

    hey wlasnie kupilam ten tel. i mam pytanie jak zrobic żeby dzwonek nie był narastający tylko ciagły. i czy da sie wstawic zdjęcie żeby sie wyświetlało jak ktoś do mnie dzwoni??pliss o szybką odpowiedź

  • 0

    191. ~Herki  2006-12-29 17:54:12  host: 80.48.142.96

    aneto... Da sie tak zrobi? wchodzisz w ustawieniach danego kontaktu na dole jest zdjecie i tam ustawiasz sobie jakeis zdjecie. A tak pzoatym to jesli kto? chce mam ten telefon na sprzedaz za ok. 330 z? z kabelkiem do kompa ?adowark? i jest na gwarancji jeszcze 7 miesi?cy.

  • 0

    192. ~piterr  2006-12-30 10:32:35  host: host-81-190-17-81.torun.mm.pl

    kupilem ten telefon z era fun na 2 lata za 249 zloty plus 20 na startowke no i nie wiem jednego gdzie jest dyktafon czy tam gdzie jest zapiska audio w kalendarzu to toma byc dyktafon troche nie zadowala mnie ta kamera aparat wyjarany

  • 0

    193. ~kasiek1103  2006-12-30 20:01:30  host: systemy14.toya.net.pl

    powiem ze ten tel...to nie rewelacja...ale jest ok..tylko jedno ale mam do niego jest za cichy...takto jest spoko ;))

  • 0

    194. ~kryniu  2006-12-31 08:48:19  host: bpr59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej, wlasnie mierze sie na taki tel wiec co do ostatniego postu Herki kontakt ze mna na maila kryniusz@wp.pl

  • 0

    195. ~dizziol  2007-01-02 18:06:59  host: 162-56.ds.pap.edu.pl

    wlasnie sobie kupilam ten telefonik i jestem zadowolona,mp3 głośne;nie ma dyktafonu; poza tym menu, tak jak w i-podzie Apple...bardzo wygodne!polecam telefonik...nie wiem, ile mp3 się mieści,ale muzę można puścić bez otwierania klapki...niestety bateria nie trzyma długo (zaledwie 180MINUT)...więc zapomnij o dłuuuugich rozmowach....warto...

  • 0

    196. ~gruby  2007-01-02 22:56:09  host: aben184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon i jest nawet niezly ma odtwarzacz i takie tam i jest prosty w uzyciu

  • 0

    197. ~Papusia22  2007-01-05 16:59:54  host: aajy105.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak zmienić ten narastający dzwone bo jak ktos dzwoni to janpierw cicho gra a potem głosniej. I próbowałam wejsc na tony dzwonka i wybrac dzownek nastepnie go zaakceptowałam i potem głośność ustawiłam ale dalej tak samo. Mozna ustawic ciągły ton. Prosze odpowiedzcie.

  • 0

    198. ~Papusia22  2007-01-06 12:20:03  host: aajx40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko jak mozna zrobić takie coś zeby na głównym wyświetlaczu pokazało sie miejscowość w jakies sie znajduje. Bo w SE było to w informacje lokalne a jak w Sagem mozna to ustawić. Prpsze pomóżcie

  • 0

    199. ~niewiedząca  2007-01-09 21:09:42  host: eoo170.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanko czy on ma stoper i dyktafon??:D bo nie za bardzo mogę znaleźć i nie wiem czy tam wogóle są...buźka z góry dzięx...

  • 0

    200. ~bialy  2007-01-10 20:05:51  host: bed243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od jakis 3 tygodni jestem z niego bardzo zadowolony tylko ma ciche dzwonki i jak sie idzie to nie slychac ale w domu gra glosno super telefonik warto go kupic. Pozdrawiam

  • 0

    201. ~Albi  2007-01-10 20:50:37  host: dqv215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    elo mam taki problemik chodzi oto ze w wideo ustawiłem na dlugosc filmu :brak czyli jak samo wskazuje nieograniczona dlugosc filmu az do konca pamieci ale i tak i tak jest ze 20 sekund pomocy i jeszcze jedno da sie to jakos zrobic zeby sie filmiki tak dlugo nie zapisywały z góry thx

  • 0

    202. ~łosiu  2007-01-12 21:20:56  host: nat1.telkonet.pl

    telefonik spoko mam go od dzisiaj i jest wyrąbany w kosmos nie ma negatywów.

  • 0

    203. ~łosiu  2007-01-12 21:21:38  host: nat1.telkonet.pl

    telefonik spoko mam go od dzisiaj i jest wyrąbany w kosmos nie ma negatywów.

  • 0

    204. ~PAPUSIA21  2007-01-15 07:48:48  host: aamq231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej pomóżcie mi . Jak mozna ostawić aby na głównym wyświetlaczu pojawiała sie miejscowość w jakies sie znajduje. Gdzie to się ustawia. Odpiszczcie prosze.

  • 0

    205.  2007-01-15 19:08:09

    jakby jeszcze miał opje wideorozmow byłoby cool. . . ...

  • 0

    206. ~GrEloS  2007-01-18 15:04:47  host: dzl20.internetdsl.tpnet.pl

    Elo. Telefon mam około 3 dni ale zdarzyłem się dokładnie zapoznać z jego funkcjami gdyż jest bardzo prosty w obsludze. Każdy kto poświeci troszke czasu bedzie mogł poznać jego wszystkie tajniki. Jesli chodzi o porównanie do SE k510i to moim zdaniem SE sie chowa przy my501c. Ja nie lubie SE za ich wybajerownie, które nie jest zawsze potrzebne. Zdjecia wychodza 1klasa, mp3-wlaśnie piszecie, że cicho graja-wystarczy dobry program do obróbki i wszystko da się ustawic ze bedziec GIT(głośność oraz wielkość). Ogolna ocena 9/10. A jak ktos sie chce czepiac firmy Sagem to niech troche poszuka o niezawodności modeli (przebija tak "wspaniała" NOKIE!!!).

  • 0

    207. ~dar  2007-01-19 21:12:25  host: de3.tcompressor.com

    bardzo mi się podoba, a można go kupić gdzieś na kartę???

  • 0

    208. ~dar  2007-01-19 21:16:56  host: de3.tcompressor.com

    bardzo mi się podoba, a można go kupić gdzieś na kartę???

  • 0

    209. ~  2007-01-19 22:30:22  host: xdsl-119-124.wist.com.pl

    telefon jest zajebisty i ja na niego nie narzekam a jeśli chaodzi o słuhzawki to mam 2 pary do niego

  • 0

    210. ~magda1405  2007-01-22 13:55:13  host: nat-zak-192-48.globalconnect.pl

    mam pytanie-dosc wazne! czy da sie w tym telefonie zmienic kompozycje na jakąs inna niz te 3 kolory ktore sa fabrycznie wgrane?w instrukcji jest napisane ze tak ale nie ma nic o tym jak to zrobic...Prosze o szybka odpowiedz! Ps.Telefon rewelacja!

  • 0

    211. ~KaMiLa  2007-01-24 14:01:43  host: dhz123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chcę go sobie kupić w erze ale nie wiem czy ma dyktafon?Czy ma kamerę?Czy ma odtwarzacz mp3?Mam do wyboru samsunga x660 lub tego sagema, Co jest lepsze?Proszę pomórzcie mi!!!!!!!!buziaki

  • 0

    212. ~Manisz  2007-01-24 18:53:51  host: ip-80.54.191.5.eltronik.net.pl

    Wiem ze karte mozna 1 GB ale wiecej to sam nie wiem kabel USB moze byc to kabel od cyfrowki pasuje i jest OK nie trzeba niczego wgrywac. Jesli ma ktos cos do niego jakies dodatki czy cos takiego dajcie znac gg 3900700 a co do słuchawek jakie do niego pasuja ?? moge kupic słuchawki z radiem i bede mial radio ?? DZIEKI za jakiekolwiek info !!!

  • 0

    213. ~debolszoi  2007-01-27 09:06:52  host: aczz251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon ma odtwarzacz MP3 i można zapisywać notatki dźwiękowe czyli ma dyktafon. Kamerkę ma i to o dobrych parametrach. Posiada bluetooth,który łączy bezproblemowo i pozwala na transmisję z innymi urządzeniami. co do samsunga to powiem ci ,że napewno będzie problem z wymianą plikow przez irdę. Sagem jest lepiej wyposażony i według mnie ładniejszy.

  • 0

    214. ~Drako  2007-01-27 22:35:47  host: nat-0.euronet.net.pl

    GrEloS a jak ten programik się nazywa ?? prosze daj znac :) z góry wielkie dzięki

  • 0

    215. ~polit  2007-01-30 12:46:08  host: cfc164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie calkiem banalne;p ale czy widac dzwoniacego na tym malym wyswietlaczu? z gory dzieki za odp

  • 0

    216. ~jessa  2007-01-31 14:46:12  host: gne34.internetdsl.tpnet.pl

    A ma podczerwień??????Napiszcie proszeeee

  • 0

    217. ~Polit  2007-01-31 19:00:11  host: cgf17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pewne banalne pytanie odnosnie tego telefonu: czy widac dzwoniacego na malym wyswietlaczu? no i czy jest mozliwosc odebrania telefonu przez otwarcie klapki?

  • 0

    218. ~lol  2007-02-01 16:21:12  host: timm.pl

    Ktory mam wybrac Samsung E250 Czy ten sagem prosZe o pomoc!!!!!!!

  • 0

    219. ~zone  2007-02-01 20:06:25  host: cnet-u-252-202.petrus.pl

    Mam do wybrania sagema my501c i 501x który lepszy?

  • 0

    220. ~kaiska  2007-02-04 16:11:15  host: epr93.neoplus.adsl.tpnet.pl

    CO WYŚLIETLA SIĘ NA MAŁYM WYŚLIETLACZU?jESTEM NA NIEGO PRAWIE ZDECYDOWANA ALE NIE WIEM CZY WIDAĆ Z PRZODU KTO DZWONI I KTO PRZYSYLA SMSY.PROSZĘ ODPISZCIE!

  • 0

    221. ~debolszoi  2007-02-04 18:40:35  host: aczn208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    z przodu widać nazwę kontaktu -zdjęcia sie nie pojawia ale nazwa (albo numer jesli nie ma kontaktu w książce telefonicznej). podczas odtwarzania mp3 pojawia się przewijajacy sie napis o tytule i wykonawcy a w czuwaniu po przyciśnięciu przycisku z boku info o bateri,zasięgu i godzina. telefon używam z kartą godram 512Mb(obecnie to ok 30 zł) i działa bezproblemowo(dość szybko) kabel USB to standardowy kabel taki jak do aparatów albo zewnętrznych czytników więc nie dajcie się nabrać na "specjalne" kable za 25 zł,bo wystarczy taki za 5 zł. telefon jest wart swojej ceny i dla sredniowymagających wystarczy zupełnie. Wyświetlacz jak na 65000 kolorów dość dobry ale bardzo kirunkowy i patrzenie pod kątem niemożliwe. aparacik do pstrykania fotek na telefon wystarczy. odtwarzacz MP3 jest i gra poprawnie- generalnie porównując do SE k750 który również mam w domu to i wyświetlacz i aparat i MP3 o dwie klasy niżej,ale cena też 2 razy niższa więc tu nie ma co wybrzydzać. bateryjka przyzwoicie przy oszczędnym używaniu starczy na 5-7 dni a przy obciążeniu dużym 2-3 więc podobnie jak większość fonów z podobnym wyposażeniem- podsumowując cena /jakość zdecydowanie jest korzystna i można polecić ten fonik-ale jak ktoś oczekuje podobnej jakość (zwłaszcza MP3 i fotek) jak np SE k750 to się rozczaruje dość mocno. ps. właśnie zakupiłem drugi taki sam sagem dla drugiej córki więc widzicie ,ż enaprawdę szczerze go polecam bo jest tani i poprawny. pozdrawiam

  • 0

    222. ~PaczuS  2007-02-04 18:43:32  host: 194-63-130-145.akk.net.pl

    mam pytanie jak skonfigurować Wap w sagemie my 501 C prosze o odpowiedź bo nie mogę wchodzi na Internet. Dzięki

  • 0

    223. ~kamilka  2007-02-07 00:44:52  host: xdsl-847.wroclaw.dialog.net.pl

    czy ten telefon ma system głośnomówiący i czy jest dostępny w jakiś innych kolorkach ?

  • 0

    224. ~agulek  2007-02-07 20:46:52  host: gcm18.internetdsl.tpnet.pl

    telefon jest ładny wizualnie,ale ma strasznego muła,zdjecia w dzień w mieszkaniu wychodza w miare dobrze ale na trybie nocnym,bo normalnie to masakra,

  • 0

    225. ~gfdgfd  2007-02-09 14:48:55  host: acxr181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    sagem 501x jest lepszy a szczególnie jego wspaniały wyświetlacz ogólnie to spoko telefon i cena tez jest bardzo przystapna

  • 0

    226. ~madzia1405  2007-02-09 17:32:03  host: nat-zak-192-48.globalconnect.pl

    czy probowal ktos zmieniac wyglad kompozycji w tym Sagemie??? Sa 3 kolory do wyboru(masakra)ale mnie interesuje czy mozna w jakis sposob zmienic je na jakies inne obrazki lub dodac kolory...prosze o info.Pozdrawiam wszystkich uzytkownikow

  • 0

    227. ~Latox  2007-02-14 10:06:25  host: static-62-233-185-54.devs.futuro.pl

    Ja też używam tego telefonu i jest extra. Na karte można go dostać w MIXie w Erze.

  • 0

    228. ~szupersznikersz  2007-02-14 18:09:58  host: eoo170.internetdsl.tpnet.pl

    też przymierzam sie do kupna w erze ale jescze nie wiem czy nie wybrac SE k510i

  • 0

    229. ~gerus  2007-02-16 13:54:27  host: gateway02.darnet.pl

    mozna go kupic w media markt za klupilam za 140zł

  • 0

    230. ~przecwirek  2007-02-19 23:45:14  host: ead41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam kupilem ten tel w lipcu ubieglego roku za 300zl w angli nowego w salonie z oryginalnymi sluchawkami kabelek usb mialem z cyfrowki zdjecia robi ladne filmiki kreci niezle mp3 na obu sluchawkach jest niesamowite czysta barwa dzwieku jedyne co mi sie nie podoba to boczne meni na pulpicie i chcialbym zmienic softa a tak to wszystko gra dodatkowo mozna zmieniac tapety na obu wyswietlaczach karte pamieci mozna wlozyc spokojnie 1GB a moze i wiecej telefon ogulnie latwy w obsludze minelo 7 miesiecy odkad go mam nie robilem zadnej regeneracji czy formatowania bateri a teraz bateria trzymie mi do 5 dni przy normalnym urzytkowaniu telefon naprawde fajny polecam jedyne wady to menu i kompresja zdjec wiecej plusow niz minusow jesli kogos to ciekawi to kupujac go w anglii jest w nim polski jezyk i bez simlocka. teraz pewnie jest tanszy minelo 7 miesiecy a tam telefony kosztuja tyle co u nas dobre spodnie ;) pozdrawiam

  • 0

    231. ~Adriano  2007-02-20 19:15:02  host: bxq86.internetdsl.tpnet.pl

    Zakupilem tego fona dzisiaj w mixie w erze i jak narazie bardzo mi sie podoba jest naprawde super ale mam wachania co do klapki czy jest wytrzymala i niewiem czy mi sie nie wylamie moze ktyos mnie o tym zapewni pisac bo chcem wiedziec ale naprawde polecam go chociaz mam od paru godzin pozdro all

  • 0

    232. ~Sylwia  2007-02-23 16:11:47  host: aot194.internetdsl.tpnet.pl

    Mam zamiar kupić ten telefon w era fun, ale nie mogę go znaleźć w żadnym salonie. Jakby ktoś wiedział, gdzie go można kupić w Krakowie to proszę o informacje. Z góry dzięki.

  • 0

    233. ~Sylwia  2007-02-24 17:42:12  host: aot194.internetdsl.tpnet.pl

    Już znalazłam i wkrótce będziemy razem!!! :)

  • 0

    234. ~OLKA  2007-02-26 14:44:19  host: eao212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~lol WYBIEŻ SAGEM E250!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JA MYŚLĘ ŻE ON JEST O WIELE LEPSZY!! ~jessa TEN TEL NIE MA PODCZERWIENI!! :)POZDRO

  • 0

    235. ~schaber  2007-02-26 20:01:19  host: eq138.internetdsl.tpnet.pl

    Podczerwień????? Kobieto kto używa 10x wolniejszej podczerwieni???? Looknij na górę i zobaczysz tam BLuetooth ktory jest o niebo szybszy, wygodniejszy, praktyczniejszy. Telefonik jest spoko, jedynym minusem jest wyświetlacz(mógłby mieć większą rozdzielczość).

  • 0

    236. ~KaSiA;)  2007-02-26 21:21:51  host: eoo170.internetdsl.tpnet.pl

    czy fonik ma system glosnomowiacy??????

  • 0

    237. ~TylKo Ja....  2007-02-27 18:49:21  host: aganet.rene.com.pl

    Czy wie ktoś może,czy do tego telefonu mozna wgrać jakies motywy?jeśli tak to w jaki sposob?Prosze o odpowiedz!

  • 0

    238. ~darkos  2007-03-02 18:03:59  host: fer34.internetdsl.tpnet.pl

    z miejsca bym wybral sagema my501x owiele lepszy po pierwsze liczba kolorow;] i wogole mialem ostatnio z klapka i teraz juz nie chcem miec;]

  • 0

    239. ~ttt  2007-03-03 10:16:40  host: eow250.internetdsl.tpnet.pl

    sagem my501c jest lepszy mam go od grudnia i jestem z niego zadowolony

  • 0

    240. ~kam1l  2007-03-04 09:10:54  host: j76.osiedle.net.pl

    Czy karta pamięci o Wymiarach 11 mm x 15 mm x 1 mm Będzie pasować do tego Sagema my501c?

  • 0

    241. ~WIEWIOOR  2007-03-04 11:29:46  host: aig154.internetdsl.tpnet.pl

    może mi ktoś powiedzieć jak zmienić sygnał alarmu w kalendarzu? bo nie mogę do tego dojść...

  • 0

    242. ~kyfu11  2007-03-04 12:25:02  host: 088156096147.stk.vectranet.pl

    mam zamiar kupić ten telefon, jak myślicie warto go kupić za 119zł?? i mam pytanie czy w zestawie jest dołączony kabel usb, słuchawki lub karta pamięci, z góry thx

  • 0

    243. ~kajtek  2007-03-04 17:49:59  host: staticline699.toya.net.pl

    mam ten phon od 3mc i jestem bardzo zadowolona, ma system głośnomówiący polecam go każdemu!!!!!!

  • 0

    244.  2007-03-06 17:13:00

    Kto mi powie!!!!! czy w tym komie można zmieniać motywy?? Ogólnie jest spoko wszystko hula itp. tylko te motywy da sie je zmienić??

  • 0

    245. ~madi  2007-03-06 22:56:29  host: host81-129-36-68.range81-129.btcentralplus.com

    Czy ktos tu udzieli odpowiedz na pytanie czy da sie z niego sciagnac simlock? Jest do kupienia za 40 funtow i chcialabym go wziasc dla siostry. Wiec jak? da sie?

  • 0

    246. ~schaber  2007-03-11 15:27:18  host: eq138.internetdsl.tpnet.pl

    wczoraj kupiłem tego fonika i jest spoko, ładny dźwięk, aparacik też niczego sobie

  • 0

    247. ~margaretka  2007-03-16 17:35:15  host: ayj169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mógłby mi ktoś przysłac zdjęcie jak wygląda włączony ekranik ? I przy okazji jak wygląda Menu? PROSZĘ! Wysyłajcie na marga_ret@o2.pl

  • 0

    248. ~  2007-03-19 22:41:18  host: bxq82.internetdsl.tpnet.pl

    powiem wam ze ten fon jak na fona z klapka jest wytrzymaly spadl mi z duzej wysokosci i tylko pare rysek ma nawet klapka sie nie uszkodzila dziala zajefajnie polecam go

  • 0

    249. ~  2007-03-21 08:50:29  host: zmp-225-156.ray.net.pl

    ile nówka kosztuje??

  • 0

    250.  2007-03-27 08:22:40

    Siema, mam pytanie jaki telefon wybrać, bo sama nie wiem. Lepiej SE K510i czy Sagema my501C? Czekam na odpowiedź.

  • 0

    251. ~  2007-03-28 13:51:16  host: xdsl-5195.elblag.dialog.net.pl

    carot- ja bym wybrała sagema; [nikt] - nie wiem, ile kosztuje nówka, kupiłam na mixa

  • 0

    252. ~alibabaja  2007-04-02 23:34:04  host: 82.139.47.65

    super telefon - z kartą pamięci to kombajn do mp3 fajny aparat foto - ładne zdjęcia polecam go bardziej niż nokie a już na pewno bardziej niż siemensy czy sonyericssony do tego bardzo wytrzymały mimo że z klapką

  • 0

    253. ~papierek398  2007-04-03 13:59:49  host: 195.116.80.1

    witam. czytając komentarze przeczytałem że wystarczy "posłużyć się nożykiem aby dwie słuchawki działały. czy to skutkuje? bo kupiłem przejściówke i gra tylko na jednej słuchawce. Odpiszcie na GG: 1039324

  • 0

    254. ~Miśka  2007-04-03 18:28:11  host: 82.177.244.150

    Hejo!Czy ten fon ma wejście na kabel USB??Czekam na odpowiedź.Z góry thx!

  • 0

    255.  2007-04-05 18:37:31

    MIŚKA!!! CZY TY UMIESZ CZYTAĆ?? zobacz sobie dodatkowe informacje. rece opadaja... phon fajny ale jest w tej samej cenie co my501X a ma gorszy wyswietlacz... wiec polecam my501x

  • 0

    256. ~Luke  2007-04-06 13:25:12  host: bxa114.internetdsl.tpnet.pl

    Jaki ten telefon ma zoom?

  • 0

    257. ~Luke  2007-04-06 14:47:57  host: bxa114.internetdsl.tpnet.pl

    Jaki jest zoom w tym telefonie???? Bardzo prosze o odpowiedz

  • 0

    258. ~szczepan  2007-04-08 23:36:52  host: abqp213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zoom jest 8x. nowka tel kosztuje chyba cos kolo 500zl (chyba). co do sluchawek to faktycznie trzeba troszke obciac wtyczke, bo gniazdo jest gleboko, ale po obcieciu 1mm gumy dziala rewelacyjnie (tj 2 sluchawki). mam kilka zastrzezen. u mnie jest tak ze jak slucham muzyki i jak ktos zadzwoni to mi automatycznie odbiera polaczenie, ja slysze co osoba mowi ale ta osoba mnie nie slyszy, bo mikrofon nie dziala ze sluchawkami ;/ do tego jak odlacze sluchawki to polaczenie jest konczone :( ogolnie telefon jest wytrzymaly i nawet fajnie smiga a pasuje do niego standardowy kabel usb od aparatu (mozna go nim ladowac :D). ogolnie zadowolony jestem

  • 0

    259. ~Luke  2007-04-09 13:27:01  host: bxa114.internetdsl.tpnet.pl

    8x przy robieniu zdjecia mozna pprzyblizyc czy tak jak np w nokii 6020 po zrobieniu zdjecia powiekszyc je sobie????

  • 0

    260. ~szczepan  2007-04-09 23:41:59  host: abvy32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    przyblizasz podczas robienia zdjecia, ale tak naprawde jest robiony mniejszy wycinek zdjecia i tyle. zblizenie masz na ekranie, ale jak ogladasz na kompie, to zdjecie jest maluskie ;/

  • 0

    261. ~Luke  2007-04-10 13:41:48  host: bxa114.internetdsl.tpnet.pl

    ok wielkie dzieki

  • 0

    262. ~PATA  2007-04-10 20:11:24  host: fce194.internetdsl.tpnet.pl

    hejka a nie wiecie czy ten telefon ma problemy z oprogramowaniem?? bo ja mam motorole l6 i dzisaj mi wszystkie aplikacje (wraz z eraGG) skasował!!! i w erze powiedzieli ze to wina oprogramowania!! bardzo prosze o odpowiedź!!:)

  • 0

    263. ~kyfu11  2007-04-10 20:48:10  host: host-89-228-65-27.olsztyn.mm.pl

    podaj mi sprzedawce dam mu za niego 200zł :P

  • 0

    264. ~Luke  2007-04-13 17:17:13  host: bxa114.internetdsl.tpnet.pl

    Czy kabel USB z SE k510i bedzie pasował do tego modelu??

  • 0

    265. ~Potrzebująca  2007-04-15 15:30:04  host: 193.16.229.70

    Ratunku, czy ktoś wie, jak usuwa się simlocka z tego cudownego telefonu? :(

  • 0

    266. ~sarda  2007-04-15 15:53:57  host: fce194.internetdsl.tpnet.pl

    hejka a czy ten fon ma dźwiek przy otwieraniu klapki?? i czy mozna robic zdjecia (autoportret) za pomocą małego ekranu?? z góry thq

  • 0

    267.  2007-04-15 15:55:25

    hejka czy tym fonem mozna robic autoportret za pomocą malego ekranu?? bo za bardzo nie wiem? :) thq

  • 0

    268. ~Basia K  2007-04-16 12:22:58  host: host-87-101-19-188.proxnet.pl

    Od paru dni mam ten telefon.Musze kupic karte pamieci.Jaka polecacie?Za nowy zaplacilam 399 zl.SARDA-ma dzwiek przy otwieraniu klapki.

  • 0

    269. ~Rosedos  2007-04-19 17:48:45  host: ds.pk.edu.pl

    Nie można robić autoportretu.

  • 0

    270. ~asiek  2007-04-19 19:55:23  host: aapw124.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja osobiście mam sagem'a my501c od 7 m-cy. Wytrzymały jest na róznego rodzaju upadki.. itp. jednak nie jestem z niego zbytnio zadowolona.. bo od klawiatury porysował mi sie ekran. Od pewnego czasu ale zadko zawiesza mi sie, ekran nie kontaktuje. Ale jest spoko. Z dodatkową kartą pamięci to naprawde zajebisty fon. Nawet klapka sie nie pozluzowała... tylko ten nieszczęsny ekran.. zarysowany prze klawke. ;/

  • 0

    271.  2007-04-29 12:32:43

    czy ma ktos moze zdjecia menu tego telefonu?? poniewaz nie wie mjak menu wyglada.... i czy ten fon potrzebuje oprogramowania do przesylania danych z kompa??

  • 0

    272. ~Agaaa  2007-04-30 19:12:47  host: xdsl-5195.elblag.dialog.net.pl

    1mysza: a przesylam dane za pomocą bluetootha, wiec wiesz ;p Daj jakiegoś maila albo gadu to wysle ci zdjecia menu ;]

  • 0

    273. ~Basia K  2007-05-03 18:01:26  host: host-87-101-19-188.proxnet.pl

    Jeszcze jedno....Nie potrafie wyslac mmsa :/

  • 0

    274. ~mara  2007-05-05 22:20:20  host: exa191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fonik jest super.nie moge na niego nazekac.Jest poprostu cudowny.jak ktos jest przeciwny temu fonikowi to nie wie co mowi!!!!

  • 0

    275. ~ewka  2007-05-12 20:39:34  host: aog115.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie.. podswietlenie klawiatury mi sie automatycznie wylancza.. czy jest jakas opcja ze moglam wylaczyc??? tel jest z angielskim menu. jak go wlanczam podswietlenie jest na sekunde a pozniej sie wylancza. pomozcie. plose:*

  • 0

    276. ~szczepan  2007-05-15 12:05:26  host: c26-244.icpnet.pl

    uporalem sie z przejsciowymi problemami w tym phonie. juz mi nie odbiera polaczen kiedy tego nie chce (szczeze nie wiem co mu odbilo) ogolnie tel jest spoko, ja mam karte 1gb (mozna smialo wrzucic nawet 2gb) i muzyka jest zarabista. odtwarzacz pierwsza klasa, bo mozna kilka list sobie zrobic bez zadnego problemu. kazda mptrojke mozna ustawic jako dzwonek (do kazdej osobny mozna inny). portrety sa, ale tylko na glownym wyswietlaczu. dzwiek klapki mozna wylaczyc. bateria trzyma ok 3 dni, a jak sluchalem muzyki na glosniku przez caly dzien to dala rade przez 10 godzin. fakt ten rekompensuje bardzo szybkie ladowanie (ponizej godziny). aparat robi bardzo przyzwoite zdjecia ktore mozna bez zadnego dodatkowego oprogramowania przezucic na kompa za pomoca standardowego kabla usb (koszt 5zl). a telefon i karta wykrywane sa jako dodatkowe dyski. co do wytrzymalosci to jest on pancerny. juz kilka razy mi spadl dosc mozno i poza odpadnieciem klapki od baterii nic mu sie nie stalo :) do podlaczenia tradycyjnych sluchawek trzeba dokupic przejsciowke (ok 5zl). co do simlocka to ciezko jest znalezc miejsce gdzie by go zdjeli, ale jest to wykonalne (koszt niestety przekracza 50zl). to chyba wszystko. pozdrawiam szczesliwych wlascicieli SAGEMow

  • 0

    277. ~  2007-05-22 21:07:15  host: trzemeszno2.serv-net.pl

    tel wizualnie bardzo fajny... wyswietlacz jak na te 256 tys troche slaby tzn widzialem inne 256 tysiączniki i jakos gorszej jakosci mi sie widzial moze to moje odczucie foto terz przecietnie na nim wychodzą mp3 gra ladnie ale nie raz jak ktos dzwonil a bylem w ruchliwszej czesci miasta to nie doslyszalem dzwonka mp3 wina slabego glosniczka... moze wada mojego tela a moze standardowo jest troszke zbyt cichy ogolnie tel na alkcji 250-300 zł wiec jak na jego funkcje i wyglad taniocha polecam...(sie nie wiesza):]

  • 0

    278. ~  2007-05-23 15:20:44  host: user20.70.udn.pl

    hejka mam ten telefonik od jaqiś 3 miesiency i jestem z neigo bardzoo zadowolona:)) ma dyktafon, aparat, kręci filmiki, miałam mały problem z dokupieniem słuchawek ale znalazłam słuchawki nokii i odtwarzają bez większych problemów:) mówicie że ma słaby wyświetlacz... mi on w 100 procentach wystarcza, zdjęcia po przerzuceniu na komputer mają świetną jakość i są bardzoo duże:P niektórzy są niezadowoleni z menu ale jest ono w porządku...:) ja używam do niego zwykłego kabelka z mp4 i działa dobrze... minusy... hmm... nei da się robić zdjęć z zamkniętą klapką, nie da sie zmienić kolorów menu (oprócz 3 okrrrropnych: niebieski, różowy, pomarańczowy), sstrasznie się zwiesza i wolno chodzi , cicha muzyka, zapisywanie zdjęć i filmów:// o zgrozo!! filmik zapisuje sie czasami ładne 5 minut a zdjęcie koło pół minuty... nio a taq to chyba wszystko w porządku... osobie bez strasznie wielkich wymagań powinnien bez problemów wystarczyć w ogóle bardzo ładnie wygląda:))

  • 0

    279. ~kngsyo  2007-05-27 14:36:10  host: drk224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej wiecie moze czy da sie słuchac muzyki i robic jezcze cos np przeglądac zdjenciA ??? JEZELI TAK TO JAK bo ja prubowałem na rózne sposoby i nic !!!

  • 0

    280. ~szczepan  2007-05-30 15:24:09  host: c26-244.icpnet.pl

    jest jedno wyjscie na pisanie sms i sluchanie muzyki. a mianowicie jak ktos do ciebie napisze w trakcie sluchania muzy, to mozesz bez przerywania sluchania odczytac i odpisac. innej mozliwosci nie ma. jak chcesz cos napisac i masz dostep do net-a to sobie w trakcie sluchania sms-a wyslij z bramki spokojnie odpisz i nie zapomnij przedw yslaniem zmienic listy dystrybucyjnej. pozdrawiam

  • 0

    281. ~gregor  2007-05-31 20:36:01  host: aakm251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    przestroga dla wszystkich NIE FORMATUJCIE karty pamięci funkcją Format w telefonie ! takie formatowanie niszczy kartę. formatujcie z kompa.

  • 0

    282. ~  2007-06-06 17:00:52  host: 80.48.149.196

    czy obudowa w tym telefoniku jest wymienna??:( bo mi sie qurcze tak zarysowal ze;/ eh chcialabym ja wymienic

  • 0

    283. ~Djkarols  2007-06-11 17:29:54  host: enx146.internetdsl.tpnet.pl

    o jezu ludzie 8 pkt tylko? ja mu dałem 10!!:) Oj Sagem ty mały sbuju będę cie miał we własnych rękach... mówcta co chceta ja i tak biorę Sagema tego:* BEZ DWóCH ZDAń!!

  • 0

    284. ~Ulka  2007-06-16 12:18:23  host: fij234.internetdsl.tpnet.pl

    Proszę o pomoc kupiłam zagranicą samsung my 501C ma simlocka którego nie potrafią ściągnąć w salonie byłam nawet już z nim w komisie i nic proszę o odpowiedź z góry dziękuje.

  • 0

    285. ~Ulka  2007-06-16 12:40:36  host: fij234.internetdsl.tpnet.pl

    Proszę o pomoc kupiłam zagranicą samsung my 501C ma simlocka którego nie potrafią ściągnąć w salonie byłam nawet już z nim w komisie i nic proszę o odpowiedź z góry dziękuje.

  • 0

    286. ~szczepan  2007-06-18 09:39:12  host: c26-244.icpnet.pl

    obudowy nie sa wymienne. ja swoja tez porysowalem i chcialem na nowo polakierowac, ale pdczas rozbiorki zerwalem tasme i tyle mam z phona ;/ jezeli Ci obicie lakieru przeszkadza, to kup drobny papier scierny i zesrzyj caly lakier w ch... nawet sie spoko wtedy prezentuje jak jest taki matowo-kremowy :D

  • 0

    287. ~peska2006@wp.pl  2007-06-22 16:38:16  host: ebw42.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanie jaka w tym phonie jest rozdzielczosc najwieksza. Ma jakis zoom?

  • 0

    288. ~azbee  2007-06-26 18:33:33  host: user4.38.udn.pl

    witam mam pytanie...potrzebuje do niego baterii, który model ma taką samą?? prośba

  • 0

    289. ~Kamila  2007-07-08 23:31:57  host: 088156065007.bsk.vectranet.pl

    Mam pytanie co zrobić jeśli po podłączeniu telefonu przez kabel usb do komputera w ogóle mi go nie odczytuje? Słychać dźwięk,że podłączono nowe urządzenie, ale nie wyświetla żadnego nowego dysku..

  • 0

    290. ~ja  2007-08-02 21:46:21  host: dhcp5-178.eastwest.com.pl

    telefon ciei naprawde w niekturych cierzka bsługa a tak apropo ile on kosztuje???????????????????????????????????????????????????????? ??a tak ja go nie mam tylko mój kolega:D:D:D:D:d

  • 0

    291. ~  2007-08-06 13:27:06  host: bmp244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    peska - 1280x1024 zoom x8

  • 0

    292. ~Anusia:)  2007-08-08 11:41:54  host: cms56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy da sie wyłączyć w nim wibracje jak jest tryp cichy??????????

  • 0

    293. ~bEniO  2007-08-13 20:19:21  host: proxy.star.com.pl

    hmmm...telefon spox ale mam awarie :] poprostu ktoregos dnia zastałem telefon wyłaczony ;] probuje właczyc i na wyswietlaczu zamiast animacji powitalnej widze na zmiane biały i czarny ekran, telefon wg sie nie włancza; po chwili telefon odpala, z tym ze na obu wyswietlaczach miga zegar z datą :]; po kolejnym właczeniu jeszcze wieksza lipa: tym razem obraz sie zlewa, nic niewidac ;/ CO TO MOZE BYC ??? :(:(, a najlepsze jest to ze telefon nigdy nie zaliczył upadku,=/ , piszcie jak wiecie , pozdrawiam

  • 0

    294. ~martin  2007-08-14 12:27:10  host: acvx156.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do bEniO: miałem podobny problem. ja po zlaniu obrazu wyłaczyłem tel. to było wieczorem. Następnego dnia próbowałem bezskutecznie włączyć. Oddałem na gwarancje. W serwisie te debile stwierdziły zalanie tel, którego tak naprawdę nie było. Moim zdaniem wina producenta.

  • 0

    295. ~ma  2007-08-14 12:32:32  host: acvx156.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do benio. miałem podobny problem. Ja po zlaniu obrazu wyłączyłem tel. Było to wieczorem. Następnego dnia już nie udało się włączyć. Oddałem na gwarancję. W serwisie te debile stwierdziły zalanie telefonu, którego tak naprawdę nie było. Moim zdaniem wina producenta. (podejrzewam, że tak będzie się działo z każdymi kolejnymi sagemami 501C).

  • 0

    296.  2007-08-17 20:29:59

    jak moge aktywowac usluge mms?

  • 0

    297. ~Monika  2007-08-21 09:54:23  host: nat.dzi.vectranet.pl

    Mam pytanie nie moge zrobic sobie grup w ksiazce telefonicznej niech mi ktos powie jak to zrobic.

  • 0

    298. ~mobilman  2007-08-27 21:07:45  host: host-86-63-148-116.pronet.lublin.pl

    cześć mam pytanie. czy ktoś może wie czy da sie w tym telefonie nagrywac filmiki z dzwiękiem??

  • 0

    299. ~mobilman  2007-08-27 21:12:12  host: host-86-63-148-116.pronet.lublin.pl

    cześć mam pytanie. czy ktoś może wie czy da sie w tym telefonie nagrywac filmiki z dzwiękiem??

  • 0

    300. ~bialy  2007-09-06 16:54:46  host: atropos.tpi.pl

    da sie nagrywac z dzwiekiem tez mialem tenm problem ale juz wiem jak to robic

‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-161-241-199.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet