Sagem my500X - opinie
Telefony Sagem Sagem my500X Opinie o Sagem my500X

Sagem my500X

w sumie: 45
  • 0

    1.  2006-03-13 06:20:11

    sagemowski k750i

  • 0

    2.  2006-03-13 07:01:54

    jesli ma IRDE i BT jest juz moj :D

  • 0

    3.  2006-03-13 09:48:18

    zawalisty :D ciekwe jaka bedzie cena :P

  • 0

    4.  2006-03-13 12:05:49

    sagem .. a feee :P

  • 0

    5. ~cinek  2006-03-13 16:17:29  host: ahx143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    puki co to tylko brak dabych i tylko jedno zdjęcie

  • 0

    6. ~szymon_z  2006-03-17 16:04:30  host: pa204.iwonicz-zdroj.sdi.tpnet.pl

    Nie wygląda na interesującego...Kolejna mizeria w piachu :P

  • 0

    7. ~rafał  2006-03-18 08:34:11  host: router.tvgawex.pl

    Jeśli działa tak beznadziejnie jak X301, to Sagem już powinien zamykać fabrykę

  • 0

    8. ~Waldzio  2006-04-01 17:23:59  host: adam23.neoplus.adsl.tpnet.pl

    cinek, szymon_z, rafał:
    Przeczytajcie moją opinię dot. SAGEMA myx-8

  • 0

    9. ~kkkkkkkk  2006-04-06 18:03:20  host: aip162.internetdsl.tpnet.pl

    to najgorszy telefon jaki widziałem

  • 0

    10.  2006-04-10 19:30:15

    co wy chcecie telefon z dobrymi funkcjami za rozsadna cene - nie kazdego stac na nokie n90 albo cos w tym stylu !!

  • 0

    11. ~hej to ja  2006-04-23 15:29:46  host: alh114.internetdsl.tpnet.pl

    jedno zdjęcie zupełnie nie oddaje tego jak ten model wygląda. Na zachodnich stronach np: na www.mobile-review.com jest więcej zdjęć i tam można zobaczyc jak wygląda ten telefon. Szczególnie ładny jest w białym kolorze. Jak tylko pojawi się na polskim rynku kupuję go. technicznie zbliżony do my x6-2 choć wydaje się ze ma większy wyśietlacz. jeżeli bedzie tak samo dobry jak 6-2 to wróże duży sukces.

  • 0

    12.  2006-05-31 13:42:50

    czy to telefon?'
    brak danych

  • 0

    13. ~adrian6600  2006-07-21 09:33:01  host: bpq220.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kami1221-znalazł się nam obrońca Sagemów :P
    Sagem Syf...
    Nokia Rulezzz!
    Niby ten sagem nowoczesny telefon,a według tych danych nawet BT nie ma,ha ha ha! ! !

  • 0

    14. ~danpe_  2006-07-23 22:36:50  host: z-debica.mt.pl

    ma BT Bardzo przyjemny telefon - polecam kazdemu, procz dresow lubiacych sie chwalic iloscia Mpixeli w komorce...

  • 0

    15.  2006-08-29 12:06:13

    z wyglądu ładny, ale brak irdy oraz bluetoothu robi swoje :(

  • 0

    16. ~kate  2006-10-28 23:56:35  host: host-81-190-238-157.chelm.mm.pl

    On ma Bluetooth;D Jakcys niedoinformowani jesteście;p Kupiłam noowke za 549 PLN;D

  • 0

    17. ~  2006-11-03 23:36:11  host: unregister033029239087.c29.msk.pl

    Wygrałem ten telefonik w simplustur do tej pory miałem nokie 3310 z przerobionym softem i mi wystarczał bo jak coś miałem mp4 na którym czytałem książki i słuchałem muzy :] Dla mnie telefonik jest super w końcu to przeskok jak z roweru do samolotu :D Ale teraz może o telefonie : W pudełku z telefonem brak słuchawek (co bardzo utrudnia życie lecz można dobrać pasujące słuchawki ponieważ ma standardowe wejście 2,5mm) brakuje również kabla USB (który też jest standardowy jego zakupienie nie rodzi problemów i cena jest przystępna) Telefon po połączeniu przez kabel ma 3 tryby może działać jako dysk wymienny (widzimy 2 dyski, 1 to pamięć telefonu 32MB drugi to karta jeśli jest włożona) wiec przenoszenie do telefonu mp3, tapet , a nawet programów i gier JAVA nie stwarza problemu dla każdego kto ma komputer. niestety jak na razie jest mało gier i programów PRAWIDŁOWO działających na ten telefon. 2 tryb to modem, a 3 to drukarka. Telefon ma mnóstwo możliwości :] przypisywanie osobie z listy kontaktowej dzwonków to standard, ale dodatkowo wyświetlanie zdjęcia lub obrazka umila korzystanie z tego telefonu. jeśli chodzi o odtwarzacz mp3 to dobrym pomysłem było umieszczenie bocznych klawiszy służących do sterowania odtwarzaczem, w odtwarzaczu możemy stworzyć swoje własne listy utworów co ułatwia korzystanie z mp3 za wadę można uznać brak przewijania którego brak trochę drażni... Aparat trochę mnie zaskoczył rozdzielczością zdjęć ale jakość nadal nie jest zadowalająca,zawsze uważałem ze od robienia zdjęć jest aparat fotograficzny a nie telefon. Wyświetlacz tego telefoniku mnie zaskoczył jest naprawdę dobry, jest ostry widać każdy szczegół, gdy spotkałem się z bratem i zobaczyłem wyświetlacz w jego sagemie my300 widać było ogromna różnicę na korzyść my501x Dzięki komunikacji bluetootch wymiana dzwonków i tapet między telefonami jest dziecinnie prosta niestety jeśli chodzi o gry JAVA tu sprawa jest nieciekawa bo albo ja mam z tym problem albo zablokowane jest odbi

  • 0

    18. ~MARIO  2006-11-28 16:36:31  host: cyb138.internetdsl.tpnet.pl

    Zgodzę się z kamilem1221. Nie każdy ma tyle kasy, aby kupić np. Nokie z serii N. Jak na telefon, który kosztuje niecałe 500zł jest to naprawdę dobra propozycja. Ma go mój kumpel(znaczy się my501X ale to prawie ten sam fon)i spisuje się znakomicie jak na ten przedział cenowy. Osobiście używam SAGEMA my700X i jestem nim zachwycony :)

  • 0

    19. ~;D  2006-12-15 23:32:15  host: bvo10.internetdsl.tpnet.pl

    jak nie ma bt na innych stronach jest napisane ze ma

  • 0

    20. ~ja  2007-01-15 21:00:19  host: dsl.reszel.arkusnet.pl

    sorki czym on sie różni od my501x???????????

  • 0

    21. ~xx  2007-01-16 18:31:16  host: cxi187.internetdsl.tpnet.pl

    moj kumpel ma taki i nie ma bt

  • 0

    22. ~MARIO  2007-02-04 15:20:51  host: cyb138.internetdsl.tpnet.pl

    Bo my500X nie ma BT, a my501X ma i to jest podstawowa róznica.

  • 0

    23. ~pablo  2007-03-03 00:14:02  host: eie70.internetdsl.tpnet.pl

    Dostalem tel w prezencie i jest naprawde super .my 500 nie ma BT a 501 ma BT .Mam jeszcze nokie 6230i i niczym sie w funkcjach nie rozni od tego sagema a nawet ma ich jeszcze wiecej . no oprocz radia ale to wedlug mnie w telefonie jest zbyteczne.

  • 0

    24. ~anka  2007-03-28 17:29:39  host: dhs179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon super co wy od niego hcecie?zamierzam go sobie kupić

  • 0

    25. ~Pitas  2007-04-08 17:56:05  host: chello062179031228.chello.pl

    Tam jest blad ten telefon ma Bluetooth wiem bo go mam :)

  • 0

    26. ~~Gabi~  2007-05-05 10:48:10  host: apn-99-89.gprspla.plusgsm.pl

    Ja także zamierzam go sobie kupić, z wyglądu jest bardzo interesujący, a w środku jeszcze lepszy:) i także potwierdzam, że ma Bluetooth.

  • 0

    27. ~kot  2007-05-17 13:20:49  host: ecf130.internetdsl.tpnet.pl

    Chce kupić ten telefon ale nie wiem czy on ma BT i irda.Odpiszcie.

  • 0

    28.  2007-05-22 20:59:34

    mam pytanie dla intewligetnych i znających sie na zeczy czym sie rozni ten tel od sagema my501x dla mnie tylko nazwą jesli ktos cos wie to za odp dzienks pozdro...

  • 0

    29. ~mezik  2007-06-01 17:03:37  host: host-81-190-247-207.malbork.mm.pl

    telefon zajebisty polecam mp3 zajefajnie brzmi ma bloototh bardzo szybki i ogolnie ladny jest. w zestawie dostajecie karte minisd 128 mb i sluchawki fajnio. kupilem go i jestem happy !!

  • 0

    30. ~BuLiK  2007-06-03 09:39:06  host: pc201a162.interpc.pl

    Telefon ten spelnia wymagania wielu ludzi ma odpowiednie i potrzebne funkcje :) Polecam kazdemu komu nie zalezy wylacznie na marce telefonu. W PlusMixie mozna dostac karte pamieci 256 mb oraz zestaw sluchawkowy czego wiecej chciec :) pozdrawiam

  • 0

    31. ~Właściciel tego fonu  2007-08-09 00:49:17  host: dny21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Przestańcie się kłócić, że czy nie ma bt. Otóż mam model my501x, i to on ma bt. natomiast to jest model my500x, który bluetotha NIE mA. Wyraźnie jet napisane w instrukcji Coć tam np. "Bluetoth (model my501x) bla"... Dziękuję

  • 0

    32.  2007-08-14 01:42:22

    Robi super zdjęcia i ma szybkie wychwytywanie, ale z wideo same problemy... obudowe da się wymienić... ale nie ręcznie. mp3 nie można przewijac. maszk nagrywania dzwięków 30sek lub notatek 1min. Minusem jak i plusem jest szkło [plsatik] chroniące wyświetlacz, można go łatwo zmniażdzyć, szansa na uszkodzenia wyświetlacza jest mała ponieważ szkiełko ma swoją odległośc... edycja zdjęć jest nawet bogata :). bluetooth ma szybki transfer. (zazwyczaj macie problemy z wysyłanię plików z kompa na kome przez bt, należy włączyć transfer danych, i prawym przyciskiem wybrać opcję "send object" i w komórce potwierdzić przyjęcie pliku od x. transfer z kompa jest wolniejszy niż z komy na kompa...[o wiele] Bardzo wygodnie się pisze, układ klawiszologi jest poręczny jak i dodatkowe klawisze boczne choćby do odtwarzacza. głośnik z przodu jest dobrej jakości i można go włączyć przed rozmową. mam nadzieje że coś z tego wam pomoże

  • 0

    33. ~Kamol93  2007-09-17 18:38:08  host: 88-199-28-188.tktelekom.pl

    ja mam my501x.czym on sie rozni od my 500x?

  • 0

    34. ~Grzesiek868  2007-11-13 13:36:14  host: 19-243.89-161.tel.tkb.net.pl

    ja mam jedno pytanie ile trzyma bateria w takim telefonie podczas normalnego uzytkowania nie graja bo u mnie trzyma niecale 2 dni

  • 0

    35. ~Dranzer  2007-11-13 20:01:03  host: efi109.internetdsl.tpnet.pl

    O jakiej njwiększej pojemności karta pamięci jest w stanie działać w 500x i 500x

  • 0

    36. ~Bonio  2008-04-07 16:52:24  host: gml110.internetdsl.tpnet.pl

    jaka chcesz ;) i za to go kocham

  • 0

    37. ~baraaaaa  2008-04-17 12:49:11  host: cug218.internetdsl.tpnet.pl

    Co wy chcecie od Sagema? To są bardzo solidne telefony!! Ja już mam chyba trzeciego i nie zamierzam zmieniać marki, bo dla mnie te telefony są niezwykle wytrzymałe :D

  • 0

    38. ~ciubel  2008-07-08 21:34:07  host: aegy219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam taki fon ale on jest cienki ma 30 sekund nagrywania

  • 0

    39. ~se  2008-09-04 16:38:30  host: inet20909nj-3.eranet.pl

    Telefon do kitu! Psuje sie ma slaby aparat i niepotrzebnie kupilem karte bo dwa dni pozniej mi juz nie dzialal;/ SE rzadzi i niuema mocnych :D a do tego slabe nagrywanie i nie odtwarza filmow.........

  • 0

    40. ~D  2008-09-20 11:44:06  host: ip-195-136-192-8.broker.com.pl

    Dziadostwo!!! NIEPOLECAM!!!!!!!!!!!!

  • 0

    41. ~lotos  2008-11-12 13:16:50  host: abap224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go 2 lata, nic się nie dzieje-niezawodny!Świetnie trzyma zasięg, dobra słyszalność w słuchawce i bardzo czuły mikrofon, bardzo dobry głośnik-słychać że dzwoni!

  • 0

    42. ~Lomax  2008-11-13 16:12:22  host: abaz195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dobrze trzyma zasięg, dobry głośnik, czuły mikrofon mam go 2 lata i wszystko działa bez problemów!

  • 0

    43. ~posiadacz  2009-04-05 18:26:22  host: chello089078180010.chello.pl

    telefon świetny nie zrażajmy się markom sagem jest dobra telefon się nie psuje jest dobry ma blototh więc irda nie jest potrzebna polecam ten telefon spoko

  • 0

    44. ~posiadacz  2010-07-26 19:56:11  host: user-188-33-50-171.play-internet.pl

    jak jest wtyczka popsuta od ładowarki do sagema my500X to ile wynosi naprawa

  • 0

    45. ~???  2012-12-15 01:43:10  host: d226-80.icpnet.pl

    siema moze mi ktos napisac jakie gry ma sagem my 500x od nowosci

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-161-168-21.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet