Sagem my419X - opinie
Telefony Sagem Sagem my419X Opinie o Sagem my419X

Sagem my419X

w sumie: 13
  • 0

    1.  2007-04-27 18:53:43

    Ten sam Sagem, z ubogimi funkcjami i wyzszą ceną od identycznego modelu.

  • 0

    2. ~  2007-04-27 21:26:37  host: public-gprs18449.centertel.pl

    ooo nowu telefon z UMA!!!

  • 0

    3. ~Mystik  2007-04-28 12:13:59  host: cable19315176-200.astral.lodz.pl

    Istnienia tego telefonu nie rozumiem!!!!

  • 0

    4.  2007-04-28 13:01:04

    Ten telefon zawiera nowoczesne technologie Wi-Fi i UMA. I to go odrożnia od my400/401X

  • 0

    5. ~mroku  2007-04-28 22:08:51  host: aex202.internetdsl.tpnet.pl

    beznadzieja jak kazdy sagem :( :(

  • 0

    6. ~maikel905  2007-04-29 19:45:12  host: ip-89-174-120-70.multimo.gtsenergis.pl

    beznadziejny telefon, nie wiem czy to mi siętylko wydaje ale praktycznie kazdy sagem to jest jedno wielkie g***no

  • 0

    7.  2007-04-30 00:03:19

    to że ma UMA to duży +

  • 0

    8. ~a  2007-05-01 18:18:01  host: public-gprs71129.centertel.pl

    każdy sagem jest lepszy od nokii. i mnie nie wpieniać!!:P ja tylko sagemy kupuje i nie narzekam;) a ten sagem zbyt drogi nie jest pewnie a ma UMA :) ale pewnie malo kto wie co to jest :P

  • 0

    9.  2007-05-02 14:14:57

    Technologia UMA (Unlicensed Mobile Access) pozwala Ci wykorzystywać bezprzewodowe szerokopasmowe łącze internetowe w telefonii komórkowej. Dostępne usługi obejmują połączenia głosowe, mobilny Internet, pocztę elektroniczną, MMS, SMS oraz właściwie każdą usługę mobilną, z której korzystasz będąc w sieci.

  • 0

    10. ~  2007-05-22 21:22:16  host: trzemeszno2.serv-net.pl

    widząc paramrtry tego tela utrwala mi sie haslo "brak danych" xD tak zwana kinder niespodzianka tak?? :P

  • 0

    11. ~:)  2007-06-29 13:32:20  host: aaic63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co to jest "UMA" :p???

  • 0

    12.  2007-10-21 18:20:23

    ma mp3 i slot kart pamięci ;]... jak w kazdym sagemie mp3 ma mocny bass...

  • 0

    13. ~JanosiQ  2014-04-11 19:30:15  host: 89-67-44-226.dynamic.chello.pl

    Tylko ta pamięć

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-87-121-0.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet