Sagem my405X - opinie
Telefony Sagem Sagem my405X Opinie o Sagem my405X

Sagem my405X

w sumie: 13
  • 0

    1.  2006-03-13 06:59:40

    szkoda ze bez irdy albo BT :(

  • 0

    2.  2006-03-13 08:45:16

    lepsze my400X/401X
    Wzbogacony o mp3.
    Wydaje mi sie ze konkurent k700i pod wzgledem funkcji

  • 0

    3.  2006-03-13 09:00:33

    wygląda jak nokia 6020 połączona z samsungiem x100 :P

  • 0

    4.  2006-03-15 09:25:44

    kamil-penie, zę to konkuret i to lepszy bo napewno będzie tańszy a i pamięci ma więcej : )

  • 0

    5.  2006-03-15 14:54:15

    ale czy bedzie mial bluetootha i chociaz Irde ?? - bo nie mam pewnosci ale zaraz sprawdze na innej stronie

  • 0

    6.  2006-03-15 14:56:02

    nie niestety nie ma ani tego ani tego
    ale za to ma USB v1.0 czyli pwenie w zestawie bedzie kabelek - ale szkoda ze nie ma chociaz Irdy - ale i tak jest dobrze

  • 0

    7. ~  2006-04-10 12:47:26  host: bkx139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tak sobie widze ze ma mozliwosc odwarzanai mp3 i karty pamieci.. czyli moge z niego zrobic zwykly odwarzacz mp3 tez czy juz nie? ;P

  • 0

    8.  2006-04-10 19:31:30

    tak mozesz normalnie na nim sluchac mp3 tak samo jak to jest naprzyklad w sagemie myX6-2 lub myX8

  • 0

    9. ~antyżabol  2006-04-13 05:17:37  host: 195.116.35.23

    Nie jeżdżę francuskimi złomami, nie gustuję w żabich udkach, nie używam francuskich komórek ani perfum. Ogólnie jestem antyfrancuski więc na mnie nie zarobią.

  • 0

    10. ~czarny  2006-05-13 12:08:15  host: cid240.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A kiedy to w Polsce będzie????

  • 0

    11.  2006-07-18 23:24:26

    wiem ze ma 64 mega... nic wiecej

  • 0

    12. ~ooooooooooooooooooooooooooooooo  2007-02-23 21:23:48  host: aaov236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak na moje oko to bardziej nadawal by sie na wibrator niz na telefon !!! hehe

  • 0

    13. ~minako  2007-08-03 14:32:11  host: eny202.internetdsl.tpnet.pl

    Telfon bez Irdy i Bletootha jest do niuczego.Lepij jakby były te funkcje w tym telefonie.Jak zależy wam na klijentach to sie postarajcie o lepszy model.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-247-205.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet