Sagem my405X - opinie
Telefony Sagem Sagem my405X Opinie o Sagem my405X

Sagem my405X

w sumie: 13
  • 0

    1.  2006-03-13 06:59:40

    szkoda ze bez irdy albo BT :(

  • 0

    2.  2006-03-13 08:45:16

    lepsze my400X/401X
    Wzbogacony o mp3.
    Wydaje mi sie ze konkurent k700i pod wzgledem funkcji

  • 0

    3.  2006-03-13 09:00:33

    wygląda jak nokia 6020 połączona z samsungiem x100 :P

  • 0

    4.  2006-03-15 09:25:44

    kamil-penie, zę to konkuret i to lepszy bo napewno będzie tańszy a i pamięci ma więcej : )

  • 0

    5.  2006-03-15 14:54:15

    ale czy bedzie mial bluetootha i chociaz Irde ?? - bo nie mam pewnosci ale zaraz sprawdze na innej stronie

  • 0

    6.  2006-03-15 14:56:02

    nie niestety nie ma ani tego ani tego
    ale za to ma USB v1.0 czyli pwenie w zestawie bedzie kabelek - ale szkoda ze nie ma chociaz Irdy - ale i tak jest dobrze

  • 0

    7. ~  2006-04-10 12:47:26  host: bkx139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tak sobie widze ze ma mozliwosc odwarzanai mp3 i karty pamieci.. czyli moge z niego zrobic zwykly odwarzacz mp3 tez czy juz nie? ;P

  • 0

    8.  2006-04-10 19:31:30

    tak mozesz normalnie na nim sluchac mp3 tak samo jak to jest naprzyklad w sagemie myX6-2 lub myX8

  • 0

    9. ~antyżabol  2006-04-13 05:17:37  host: 195.116.35.23

    Nie jeżdżę francuskimi złomami, nie gustuję w żabich udkach, nie używam francuskich komórek ani perfum. Ogólnie jestem antyfrancuski więc na mnie nie zarobią.

  • 0

    10. ~czarny  2006-05-13 12:08:15  host: cid240.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A kiedy to w Polsce będzie????

  • 0

    11.  2006-07-18 23:24:26

    wiem ze ma 64 mega... nic wiecej

  • 0

    12. ~ooooooooooooooooooooooooooooooo  2007-02-23 21:23:48  host: aaov236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak na moje oko to bardziej nadawal by sie na wibrator niz na telefon !!! hehe

  • 0

    13. ~minako  2007-08-03 14:32:11  host: eny202.internetdsl.tpnet.pl

    Telfon bez Irdy i Bletootha jest do niuczego.Lepij jakby były te funkcje w tym telefonie.Jak zależy wam na klijentach to sie postarajcie o lepszy model.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-30-26.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Red Bull Mobile?

Red Bull Mobile zaprezentował nową energetyczną ofertę

 

Zobacz wynik | Opinie (3)

Archiwum Ankiet