Sagem my401X - opinie
Telefony Sagem Sagem my401X Opinie o Sagem my401X

Sagem my401X

w sumie: 698
‹ Poprzednia | 1 | 2 | 3 | Następna ›
  • 0

    1.  2006-02-20 23:33:17

    widze ze z sagema Eryka robią :)

  • 0

    2. ~m@Ti+)  2006-02-21 17:48:08  host: nat-gts-1.tcz.vectranet.pl

    W erze jest my400x, a ten dostępny jest w Plusie+)

  • 0

    3. ~Aśka  2006-02-21 18:22:54  host: bzq138.internetdsl.tpnet.pl

    tosyc ale sie muli

  • 0

    4. ~tomek  2006-02-22 14:31:41  host: cache13-4.ruh.isu.net.sa

    troce biedny ten telefon

  • 0

    5.  2006-02-22 14:33:27

    eeeee czym on sie rozni od 400x ?? bo ja nie zauwazylem roznic :D

  • 0

    6.  2006-02-22 22:48:15

    Ciekawy telefon.Słyszałem że ma on płynny zoom ! Ale nie dorównuje mojej nokii 6630 Music Edition ! Pozdrawiam
    !!!!!

  • 0

    7. ~f  2006-02-24 23:55:46  host: chello084010242173.chello.pl

    @MiCH@Ł: ten model ma Bluetooth i o ile się nie mylę lepszy wyświetlacz (matryca TFT) w przeciwieństwie do my400x

  • 0

    8. ~Nick  2006-02-26 20:08:58  host: v20-s1.itpp.pl

    400x to to samo co 4001x Nie roznia sie niczym procz nazwa dla zmyly

  • 0

    9. ~my xm  2006-03-02 19:18:06  host: alh114.internetdsl.tpnet.pl

    401 różni sie od 400 tym że ta pierwsza oprócz irdy ma bluetooth śiwetny telefon niestety jeszcze nikt nie oferuje 401 ale jak tylko się pojawi kupuję

  • 0

    10. ~maxas  2006-03-03 15:21:34  host: 212.160.172.70

    A ten na Bluta i jest taki sam jak MyX 5-2v!!!Hehe !!!
    PO CO przepłacać!!!Ja zkupilem Myx5-2v za 260 zł!!!Dalem 10 zł za Irde i niczym sie nie przejmuje!!!!HIHI!!

  • 0

    11. ~tralalala  2006-03-13 23:47:24  host: 213-238-102-67.adsl.inetia.pl

    Zapomnieliście dodać, że Sagem my400x różni się jeszcze od 400-ki, że jest 3rój zakresowy :P czyli można nim wszedzie dzwonić (no i o tym Bluetooth to wiadomo :D )

  • 0

    12. ~BONUS  2006-03-30 19:58:12  host: 213-238-91-33.adsl.inetia.pl

    Myśle że bede mieć ten telefon w najbliższym czasie bo go z zagranicy ściągne fajny jest.POZDRO

  • 0

    13. ~bartek  2006-04-13 20:50:05  host: avx114.internetdsl.tpnet.pl

    ale zjebany tel mam go i sie cały czs psuje

  • 0

    14. ~kal  2006-04-20 13:47:01  host: aczk203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bartek to kup se kombajn>>>>>

  • 0

    15. ~Norbi  2006-04-30 14:11:02  host: dys118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a czy ten fon ma zooma? my400x ?? chyba nie

  • 0

    16.  2006-05-03 22:21:42

    ma zooma w przyciskach

  • 0

    17. ~LOLas  2006-05-14 13:02:30  host: kopalnia.proton.net.pl

    Mam pytanko: czy ten fonik ma kamerkę ?? I jakie formaty dzwonków obsługuje, MP3 ??

  • 0

    18. ~Gandzia  2006-05-14 14:44:03  host: host-87-101-77-96.leon.com.pl

    hey ma ten fon mp3 i czy wchodzą fajne dzwąnki na ten fon pa pozdrawiam!!!!:D:D

  • 0

    19. ~Mleko  2006-06-04 17:06:31  host: ato147.internetdsl.tpnet.pl

    Ale wy jestescie MŁOTY.Az mi sie płakać chce jak czytam te wasze wypowiedzi :/

  • 0

    20. ~Hellboywb  2006-06-06 16:15:02  host: w3cache.ino.tvknet.pl

    Ten się różni tylko i wyłącznie tym od my 400x że ma bluetooth i odtwarza dodatkowo mp3. O ile wiem można zrobić 400 na 401 ale to juz oprogramowanie trza zmienic

  • 0

    21. ~SenSi  2006-06-12 10:00:33  host: cdr84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten Telefon Mi sie Podoba Bo Zajebiscie na Nim
    Gra Muzyczka (wav) A wasze wypowiedzi... Dno...

  • 0

    22. ~  2006-06-18 14:06:28  host: 212.160.172.70

    zapraszam jutro do orange, będzie w sprzedaży.

  • 0

    23. ~Maryla  2006-07-04 18:21:22  host: etna.magma-net.pl

    Proszę powiedziec mi jak przesłac zdjecia przez podczerwien

  • 0

    24. ~cya  2006-07-04 21:01:36  host: 62.29.133.85

    o boze lepeij kupcie se eri k750i

  • 0

    25.  2006-07-07 12:27:43

    ma aparat kamera zetafon juz go mam

  • 0

    26.  2006-07-10 19:39:07

    do Marcel: długo na nigo czekałeś

  • 0

    27. ~tomi  2006-07-11 15:52:38  host: 213-133.compnet.pl

    mozna go kupic juz na raty nietylko w salonach kupiłem wczoraj w rtvmix agd (naraty :D:D)ale telefonik pierwsza klasa pozdro

  • 0

    28. ~kasi  2006-07-11 20:28:29  host: asn32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam chce kupic ten telefon powiedcie obiektywnie czy wart??bo slyszalam ze sagemy kiepska firma

  • 0

    29. ~  2006-07-11 20:29:52  host: asn32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    z tego co widze to ma mala pamiec ??

  • 0

    30. ~  2006-07-11 20:44:52  host: asn32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    z tego co widze to ma mala pamiec ??

  • 0

    31. ~tadek piaski brzóstowskie pm  2006-07-12 08:20:00  host: bms45.neoplus.adsl.tpnet.pl

    spoko jest :PP mam do juz 2 dni tylko szkoda ze sagem :( NIE NOKIA

  • 0

    32. ~madzik  2006-07-12 13:26:34  host: btw246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja wczoraj pojechalam go kupic do salonu a tam mi mowia ze nie maja narazie i wogole innych telefonow tez nie ......normalnie kicz. a telefonik jest spoksio

  • 0

    33. ~m  2006-07-12 13:28:09  host: btw246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak to jest mozliwe zrby do salonow orange nie dowozili telefonow ?? chore jakies.

  • 0

    34.  2006-07-13 18:38:49

    JA TEZ NIE ROZUMIEM JAK MOZE NIE BYC. WKURZYLAM SIE BO POJECHALAM JUZ SPECJALNIE Z MYSLA ZE GO KUPIE W ORANGE GO Z ZETA! A TU NIC Z TEGO NIE DOSC ZE NIE BYLO TO JESZCZE OBSLUGA NIE MILA...GLUPIA BABA.

  • 0

    35. ~kasi  2006-07-13 20:56:07  host: aom12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja mam nowego my401x i bardzo mi sie podoba zwlascza muzyczka..ale mam porabane z tymi profilami a wlasciwie brak zmiany wlasnego profilu..

  • 0

    36. ~kasia  2006-07-13 20:59:16  host: aom12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma swietny aparat swietna jakosc lepszy od noki bo ja juz rodukuja na ilosc a nie na jakosc..super tel

  • 0

    37. ~kafe_mlawa  2006-07-13 23:08:46  host: drv95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik jest wyjebany poza tym ze ma malo pamieci bo dzisiaj wyszlem do kolegow kazdy cos tam przeslal i juz cala pamiec i pytanie czy mozna zlikwidoac ten dodatkowy pasek menu na tapecie po prawej i czy mozna a jak mozna to gdzie sie zmienia tematy?

  • 0

    38. ~shilton  2006-07-15 10:42:18  host: chello087207059101.chello.pl

    a kt mi moze powiedzxiec ile t rzymabateria w tym telefonie ?? :) mam nadzieje ze dlugo

  • 0

    39. ~Nikki  2006-07-15 15:00:30  host: static-81-219-249-36.devs.futuro.pl

    Mam ten telefon i uważam że jest zajefajny! Do Maryli: musisz wejść w ustawienia-> łączność-> IRD-> aktywuj. Potem już tylko wystarczy wybrać zdjęcie-> wyślij przez-> port podczerwieni-> przyłożyć drugi telefon i cześć pieśni:*

  • 0

    40. ~Nikki  2006-07-15 15:02:29  host: static-81-219-249-36.devs.futuro.pl

    P.S.
    Wie ktość czy są do niego wymienne obudowy? Nie chodzi mi o zmianę np. ze srebrnego na czarny tylko o obudowę np. ze wzorami:)

  • 0

    41. ~  2006-07-16 21:24:04  host: asm19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wszyscy tak narzekaja na sagem ze niby kiepska firma ale ja mysle ze podbudowali marke i te nowe telefony sa super

  • 0

    42. ~  2006-07-16 21:26:29  host: asm19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do nikki widzialam u jednego kolesia ze mial ten telefonik w innej obudowie kolorowej ale pewnie trudno dostac.

  • 0

    43. ~  2006-07-16 22:10:46  host: azj218.internetdsl.tpnet.pl

    Super telefonik mam go kilka dni..i na nic nie nazekam..spox ;D nizła jakosc aparaciku lol..polecam..dostępny w orange..lol

  • 0

    44. ~  2006-07-17 10:54:37  host: asy167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    swietny telefonik mam go juz bardzo dug i bez awaryjny jest..ma fajne menu a nie takje samo jak wszystkie noki bo to badziewie robione juz na ilosc kazdy taki sam a ten jets naprawde super..poleca, my 401x bo ma mp3

  • 0

    45. ~żabek  2006-07-18 22:50:49  host: 62.233.130.98

    kupilem w markecie dla idiotow bez simlocka w czarnej obudowie za 499zl z oryginalnym menu.Kupilem na 20 rat 0% Teraz jak zobaczylem ile zestaw w orange go kosztuje to widze ze przeplacilem;( A ogolnie bardzo fajny telefonik i czarna obudowa jest bardzo ładna. Srebrnej chyba bym nie chciał.

  • 0

    46. ~ilka  2006-07-19 07:18:26  host: rybnicka.gl.digi.pl

    Wiadomo że jak dobra promocja to wszyscy chca telefony.. ale nie ma lekko. Zeby sie zalapac najlepiej dzwonic codziennie do kilku salonow. Ja w jednym jestem zapisana na liscie oczekujacych. Jak byly te 2 sagemy to facet dal cynk i moi rodzice bez problemu je sobei sprawili i sa extra podobaja mi sie bardzo -polecam! Fajne zdjecia robi, latwy w obsludze ;) Ja jednak wole Siemensy, dlatego oczekuje Siemensa C75 i czekam na telefon od goscia :) Trzeba trafic na dobry salon Orange.. ;P bo widze ze tu niektorzy maja problem, bo nie ma tych telefonow.. Oni przywoza kilka modeli po ok. 2 sztuki to wiecie, najlepiej dzwonic zaraz po otwarciu salonu czyli przewaznie o 10:00 ;) Pozdrowka :P

  • 0

    47. ~MAGIC_KLZ  2006-07-19 12:45:48  host: 88.220.100.2

    telefon jest zajefajny,baterja mogła by być lepsza ale nie jest zła..mam juz pewien czas i nie ma na nim śladu zarysowania co normalnie u innych już wystempuje po noszeniu w kieszeni. aparat należy do tych lepszych.. ogólnie mówiąc zajebicho...tylko to orange menu mnie dobija.. Pozdro :)

  • 0

    48. ~pyska  2006-07-19 16:28:46  host: proxy-09.stella.net.pl

    mam ten telefon jeden dzien jest łady i fajny tylko nie ma w nim tapet i dzwonków trzeba ścuagnac...

  • 0

    49. ~ilka  2006-07-19 19:21:29  host: rybnicka.gl.digi.pl

    Ten telefon NIE MA ODTWARZACZA MP3!! Owszem mozna wgrac mp3 do dzwonkow, ale dzwonki moga miec do 30 sekund, wiec calej nie przesluchamy, chyba ze macie tak krotkie mp3-ki. Odtwarzacz mp3 to taki ktory odtworzy cala empetrójke.. a nie tylko pierwsze 30sek :/ Inna sprawa - wymienne obudowy - nie ma..! Jest jedna na stałe przymocowana i tą sie trzeba zadowolic :P Wadą tez jest w tym telefone to, ze w ustawieniach dzwonka mozna ustawic 1 wibracja 2 dzwonki a w rzeczywistosci jest odwrotnie - 2 wibry 1 dzwonek - i to jest wg mnie chore. Powinno byc wibra + dzwonek a nie takie byle co.. Jeszcze jedno. Na wygaszaczu nie widac czy ktos dzwonil do nas albo pisal. Jest tylko granatowe tlo i zegar. Te wady zauwazylam. Jak bedziecie mieli jakies pytania to piszcie, ja tu zagladam kilka razy dziennie :) Procz tych wad telefon jest ok :p

  • 0

    50. ~Zdzichu  2006-07-19 19:22:47  host: user-87-248-92-41.promax.media.pl

    ogulnieto ten telefon zarąbisty tylko jak by miał więcej pamięci i odtwarzał mp3 to by było fajnie.(Dla nikki nie jestem pewien ale oryginalnego panelu poza czarnym, białym i szarym to innych nie ma)

  • 0

    51. ~~julka  2006-07-19 19:39:44  host: bor4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej ale sądziecie że opłaca się brać ten telefon??? ja mam już sagema5 i mam ochote wywalić go za okno... a przy tym sagemie też psują się baterie i wejścia na ładowarki??? bo same ładowarki to poprostu złomy zjebane....

  • 0

    52. ~  2006-07-20 09:28:17  host: anz205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wie ktos jak zlikwidowac to orange menu?????????

  • 0

    53. ~max8810  2006-07-20 10:13:22  host: 62.233.162.210

    a da sie zapisac na liste oczekujacych po ten telefonik bo bym sobie tez sprawil a za 1 zł sie oplaca i nie wiem czy trafie na odrazu

  • 0

    54. ~  2006-07-20 13:43:21  host: yq106.internetdsl.tpnet.pl

    Pare spraw... W MY301X [wiec pewnie i w tym] slyszalem ze mozna oddac telefon do fabryki gdzies pod radomiem [czy jakos tak ;)] i przywracaja ustawienia fabryczne... Ale slyszalem to gdzies tam i nie wiem nawet gdzie ta fabryka jest i czy w tym tez tak mozna :) Mam go dopiero 24h ale mnie juz to orange !@#%@#$... Wiec sie jakos zainteresuje tym :] Druga sprawa, a mianowicie ten caly !@#!@# bluetooth to po wala on w tym telefonie jest ? Mam bluetootha pod kompa podlaczonego, sie lacze z telefonem ale opcja transferu plikow jest nieaktywna :/ Nie wiem czy to ten wspanialy wytwor francuskiej mysli technicznej nie moze przez bluetootha sie polaczyc z komputerem czy cos robie zle... Bylbym wdzieczny gdyby mi ktos powiedzial jak sie z tym srebrnym gownem polaczyc do kompa tak zeby moc przesylac pliki... I czy ta opcja z przywracaniem fabrycznego menu jest mozliwa... Z gory dzieki.

  • 0

    55. ~ilka  2006-07-22 22:13:10  host: rybnicka.gl.digi.pl

    Bluetooth działa (przynajmniej mi). Pewnie źle coś robisz, a odrazu krytykujesz telefon.

  • 0

    56. ~matej  2006-07-23 01:49:25  host: host-81-190-254-24.elk.mm.pl

    pomuzcie mi powiedzcie mi ile kosztuje wyswietlacz do tego telefonu help !! :(:(:(:(

  • 0

    57. ~enka  2006-07-23 17:01:21  host: bpp222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co trzeba mieć zeby kupić tela w zetafonie????

  • 0

    58. ~zainteresoany kupnem  2006-07-24 21:14:49  host: h206.nettel.pl

    siemka mam pytanie c zy on wam wystarcza co do pamięci mb?? odpowiadajcie

  • 0

    59. ~Klala  2006-07-25 21:09:32  host: bzy2.internetdsl.tpnet.pl

    Powiedzcie mi, po ile min lub sekund mozna nagrywać na tym telefonie VIDEO?

  • 0

    60. ~lolo  2006-07-25 22:00:36  host: tatanka.veranet.pl

    6 godzin

  • 0

    61. ~Polcia :D  2006-07-26 00:21:38  host: 56.161.wmc.com.pl

    mam srebrny :P dzisiaj kupilam ale ogolnie to wydaje mi sie ze ladniejszy jest czarny no i lipka ze nie moge teraz zmienic obudowy :( ale ogolnie phon wydaje sie byc ffajny no i ta pamiec troche slaba :( ale polecam bo wszystko inne ma cacy :D

  • 0

    62. ~koziz  2006-07-26 11:59:54  host: bus11.internetdsl.tpnet.pl

    u nas w radomu to jest lipa nie ma żednych telefonów w zetafonie tylko te najsłabsze co nie schodą

  • 0

    63. ~krystian  2006-07-26 13:00:35  host: 088156107203.stk.vectranet.pl

    Sagem my401X jest zajebisty ja ten telefon będe miał za 15 dni

  • 0

    64. ~Olka  2006-07-26 13:01:48  host: acwy180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie!!!Pilne!!!Zamierzam kupić ten telefon w Orange za 199zł i nie wiem czy się opyla!Jaki inny jest lepszy i w porównywalnej cenie?I nie wiem co z tymi mp3 w jednym opisie pisze ze są a w innym, że nie ma. Proszę piszcie nawet jak jestem niedostępna gg: 7678184 lub mail olusiaxxx@op.pl

  • 0

    65. ~  2006-07-26 13:18:25  host: 179-dom-2.acn.waw.pl

    jak ktoś wie co to jest za opcja w tym sagemie my401x talk mow

  • 0

    66. ~ilka  2006-07-26 14:13:02  host: rybnicka.gl.digi.pl

    do enka: Dowód, zaswiadczenie o zarobkach lub jakis rachunek np za telefon (zeby wiedzieli ze zarabiasz, bo jak zarabiasz to i placisz). Zreszta, wszystkiego dowiesz sie w salonie.. Wystarczy sie ruszyc i isc spytac :P

  • 0

    67. ~sabi  2006-07-26 15:25:58  host: awk226.internetdsl.tpnet.pl

    niom ale moze mi ktoś..doradzić...mam dylemat czy wybrać ten telefonik czy motorole L6...jak myślicie który lepszy...?z góry dziekuję...:D

  • 0

    68. ~Daniel  2006-07-26 16:02:50  host: aawv207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    enka wystarczy miec zaswiadczenie z pracy lub 3 rachunki ze oplacasz mieszkanie moze byc czynsz lub rachunek za telefon z 3ostatnich miesiecy za gaz te sprawy!:)

  • 0

    69. ~ilka  2006-07-26 16:42:19  host: rybnicka.gl.digi.pl

    do enka: Dowód, zaswiadczenie o zarobkach lub jakis rachunek np za telefon (zeby wiedzieli ze zarabiasz, bo jak zarabiasz to i placisz). Zreszta, wszystkiego dowiesz sie w salonie.. Wystarczy sie ruszyc i isc spytac :P

  • 0

    70. ~  2006-07-26 18:30:03  host: axs222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    enka: najlepiej dwa dokumenty ze zdjeciem (ewentualnie nowy dowod) i do wyboru:
    -rachunek za tel stacjonarny
    -rachunek za gaz, prąd, wode
    -zaswiadczenie o zatrudnieniu
    -decyzja o nadaniu renty/emerytury
    Nie musze chybda dodawac, ze te powyzsze papierki musza byc na tą samą osobę co dowód osobisty. Czyli jesli Jan Kolawlski przyniesie swoj DO i np Prawo jazdy, to trzeci papier np rachunek z TP tez musi byc na Jana Kowalskiego, a nie np na Marie Kowalską.

  • 0

    71. ~karolina  2006-07-27 13:22:50  host: anr10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej wie ktos jak zlikwidowac orange menu bo mnie irytuje

  • 0

    72. ~  2006-07-27 17:06:01  host: public-gprs24104.centertel.pl

    Ja mam zamiar kupić ten telefon. Będę wdzięczny, jak powiecie mi o nim jak najwiecej. Np. Na co mam uwazac itd.

  • 0

    73. ~ilka  2006-07-27 20:55:42  host: rybnicka.gl.digi.pl

    do Olka: Hmm no opyla sie bo ten fon normalnie kosztuje wiecej.. Ja jednak mam go z zetafonu za 1zl ;)

  • 0

    74. ~Gregory  2006-07-28 13:00:16  host: bzp120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam,mam pytanko! posiadam sagema my401x i mam podpiętego Bluetootha do kompa on go widzi ale niemoge nic z kompa zgrywac na telefon, prosze pomóżcie :):) pozdrawiam

  • 0

    75. ~Gregory  2006-07-28 13:11:50  host: bzp120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam,mam pytanko! posiadam sagema my401x i mam podpiętego Bluetootha do kompa on go widzi ale niemoge nic z kompa zgrywac na telefon, prosze pomóżcie :):) pozdrawiam

  • 0

    76. ~wujek dobra rada  2006-07-28 15:27:15  host: CMPC008-218.CNet2.Gawex.PL

    lepaiej nie kupuj tego modelu.... jezeli wezmiesz Twoj Plan w Orange to ten telefonk przy kwocie deklarowanej od 46zł do 66zł masz za 29zł. W tej samej ofercie i przy tych samych deklarowanych kwotach jego nowszy kumpel myX6-2 kosztuje 99zł, według mnie to bardziej opłacalne wyjscie z tej sytuacji poniewaz doplacając te 70 zł masz 10mb pamieci wewnetrznej a nie 3.2!!!! a to duza roznica. wyswietlacz w my401x ma tylko 65tys kolorow a w myX6-2 256tys kolorow!!!! grzechem bylo by nie powiedziec ze X6 ma odtwarzacz MP3 o czym w 401X mozemy omarzyc..... decyzja nalezy do Ciebie!

  • 0

    77. ~warcz  2006-07-28 16:06:49  host: eac106.internetdsl.tpnet.pl

    ja trafilem na ten fonik. I tu jest popełniony błąd, a mianowicie: Sagem 401x moze odtwarzac pliki mp3. Bardzo dobra jakosc dzwieku. Tel super , zeby jeszcze tylko wiecej pamieci to bylby lajcik. Pozdro

  • 0

    78. ~wujek dobra rada  2006-07-28 16:06:54  host: CMPC008-218.CNet2.Gawex.PL

    lepaiej nie kupuj tego modelu.... jezeli wezmiesz Twoj Plan w Orange to ten telefonk przy kwocie deklarowanej od 46zł do 66zł masz za 29zł. W tej samej ofercie i przy tych samych deklarowanych kwotach jego nowszy kumpel myX6-2 kosztuje 99zł, według mnie to bardziej opłacalne wyjscie z tej sytuacji poniewaz doplacając te 70 zł masz 10mb pamieci wewnetrznej a nie 3.2!!!! a to duza roznica. wyswietlacz w my401x ma tylko 65tys kolorow a w myX6-2 256tys kolorow!!!! grzechem bylo by nie powiedziec ze X6 ma odtwarzacz MP3 o czym w 401X mozemy omarzyc..... decyzja nalezy do Ciebie!

  • 0

    79. ~  2006-07-29 08:51:16  host: asq213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest bardzo fajny i praktyczny w obsludze ale kup 401x bo ma mp3 i bloothufa suer aparat napewno nie pozalujesz tego zakupu..mozna latwo zniszczyc obudowe bo jest delikatna

  • 0

    80. ~AGata  2006-07-29 08:55:42  host: szilo-masq.media4.pl

    hmm czy może mi ktoś napisać jezeli przychodzi sms badz polaczenie i nie odczytam go po dluzszym czasie nastapi blokada klawiatury do zegara to na niej nic nie ma ze cos przyszlo;/ dopiero kiedy sie odblokuje tel mozna zobaczyc? tak jest???

  • 0

    81. ~sagemik  2006-07-29 19:33:12  host: djb24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wlasnie go kupilem w zetafonie za 1zl na 3 latka i bardzo mi sie podoba, wiec polecam :)

  • 0

    82. ~BiałyZmc  2006-07-29 21:54:55  host: router012.jowisz.cyberbajt.pl

    Ja sobie go kupie w Zetafonie mam nadziejee ze bedzie :D ale powinny byc i jak cos wam nie działa to zanczy ze sie nie znacie. Albo cos zrobiliscie i zwqalacie na telefon Chamstwo jedyna wada tego koma jest 3,2 pamieci smieszne troche powino byc przynajmniej z 10:D
    Pozdrawiam

  • 0

    83. ~dzidzia1999  2006-07-31 18:44:09  host: acm51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak z tym mp3?? jest czy nie ma??

  • 0

    84. ~Nieznajoma55  2006-08-01 15:18:08  host: 80.48.45.248

    A ja nie polecam....... wole sony eriksona z520i. bo jest o wiele, wiele lepszy i ładniejszy

  • 0

    85. ~pantera  2006-08-01 21:13:22  host: 213-238-121-195.adsl.inetia.pl

    sagem my401x to zajefajny telefon i właśnie
    jutro go kupuje.Jeśli ktoś wie czy dyktafon jest do kitu czy nie to mówić,i to samochce wiedzieć o filmikach.piszcie.
    szkoda tylko że obudowa niewymienna...

  • 0

    86. ~Kasia  2006-08-02 08:57:55  host: host-217-172-234-5.gdynia.mm.pl

    dziwne, u mnie w Gdyni takich fajnych telefonow nie ma w zetafonie, tylko same słabe lub stare modele... w Elblągu nie ma wcale zetafonow mimo ze jest oferta wywieszona

  • 0

    87. ~SAGEM MY401X  2006-08-02 09:02:12  host: user-87-248-92-41.promax.media.pl

    Mam tego fona już ponad miesiąc i jestem z niego bardzo zadowolony, aparat, kamera, irda, Bluetooth, nie ma odtwarzacza mp3, mp3 można słuchać ale tylko 30 sekund. Irytująca mała pamięć zbyt krótkie nagrywanie dyktafonem i kamerą. Poza tym wszystkom ok.

  • 0

    88. ~mysza  2006-08-02 09:40:01  host: 81.15.201.31

    niewiem dlaczego nie dochodza mi wiadomosci mms. koperta mi miga i wszystko mam ustawione.awiadomosci dalej nie dochodza odpiszcie blagam

  • 0

    89. ~kuba  2006-08-03 18:03:10  host: akv26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile to mozna nie nie go czekac?? (zetafon) (białystok)

  • 0

    90. ~Mat  2006-08-04 14:39:20  host: ip-193-19-212-17.static.metro.comel-it.com

    Ja mam problem z naładowaniem akumulatora

  • 0

    91. ~Marta  2006-08-04 21:13:08  host: dgf165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie ile srednio wytrzymuje bateria piszczie na maila marta7891@poczta.onet.pl i o niezadowoleniach tez... z gory dzieki

  • 0

    92. ~  2006-08-04 23:22:07  host: dun74.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie i proszę o szybką odp ponieważ mam do wyboru nokie6020 i sagema my402x i niewiem co wybrać??i niewiem jakie z tego tel wychodzą fotki??

  • 0

    93. ~Justa  2006-08-04 23:28:41  host: host-183-10.gaja.net.pl

    Siemkaa:) Ja chyba własnie jutro go kupuje:) fonik w sumie ładny tylko mało pamięci..:( szkoda, ale trudno:) podoba mi sie! pozdro

  • 0

    94. ~Justa  2006-08-05 16:01:24  host: host-183-10.gaja.net.pl

    Siemkaa:) znowu ja. kupiłam go dzisiaj:) masakrycznie mi sie podoba:D:D w sumie jeden dzień to troche mało na ocenienie telefonu, ale co tam:) POLECAM!:D fonik jest jakby to powiedzieć Elegancki? hihi:D pozdrosy!

  • 0

    95. ~Boniek  2006-08-05 19:25:16  host: 213-238-115-24.adsl.inetia.pl

    mam tego sagema od paru godzin i jak sie zapoznaje z funkcjami to widze ze jest bardzo fajny i latwy w obsludze:)polecam go wszystkim osobom. pzdr

  • 0

    96. ~prezes  2006-08-06 20:55:33  host: blt129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam mam pytanko mianowicie , z której sieci jest lepiej wziąść ten fonik - z orange czy z ery

  • 0

    97. ~psla  2006-08-06 22:41:38  host: fag154.internetdsl.tpnet.pl

    generalnie sagemik w porzadku. Dzialaja dzwonki mp3 i jakos gra. Mankamentem jest fakt, ze przez bluetooth nie mozna wgrac aplikacji java i ze sagem, na swojej stronie internetowej sie do niego nie przyznaje ;) (mam go juz drugi dzien, z zetafonu)

  • 0

    98.  2006-08-07 17:54:31

    hejka mam pytanie.. czy sagema my401x da sie wyciszyć tak żeby nie było wibracji? bo obecnie mam sagema tylko my x-2 i tam nie da się tak kompletnie wyciszyc telefonu zostaje wibracja... proszę o odp

  • 0

    99. ~gośka  2006-08-07 21:05:53  host: 217.97.246.5

    A JAK JEST Z BATERIĄ?? PROSZE POWIEDZCIE MI BO TEZ MAM DO WYBORU INNY I NIE WIEM... ILE TRZYMA??=D ;P czekam... możecie na e-maila malagosia140@op.pl no i o jego wadach jak wiecie cos na ten temat to PROSZE!! Piszcie=D..**

  • 0

    100. ~karolina  2006-08-08 09:12:25  host: ahj210.internetdsl.tpnet.pl

    obrzydliwy wole alkatela z antenką jest lepszy

  • 0

    101. ~Dawid  2006-08-08 16:03:10  host: byv34.internetdsl.tpnet.pl

    Kupiłem Takiego mam nadzieje ,że będzie dobrze chodził.:)

  • 0

    102. ~Myszka  2006-08-09 14:55:52  host: 68.163.wmc.com.pl

    tez mam ten telefon i troche kijowo ze ma tak malo pamieci bo nie mam go nawet miesiaca a juz mam jej brak ..;/ ma niestety jeszce jedna wade ze nie ma mp3 ale bez tego da sie zyc ;)

  • 0

    103. ~Korzeń  2006-08-09 22:38:54  host: dyg50.internetdsl.tpnet.pl

    kupiłem go dzisiaj fajny wygląd i stylistyka aparatu ale mało pamięci kijowo że nie ma miejsca na karte pamięci i trzeba osobno kupować kabel do pc albo podczerwień mam nadzieje że będzie dobrze chodził

  • 0

    104. ~Mat  2006-08-09 22:42:21  host: ip-193-19-212-17.static.metro.comel-it.com

    wie ktos dlaczego w trybie cichym gdy przychodzi SMS telefon daje znak wibracją, mimo iz wibracje są wyłączone. Jak to zlikwidowac, aby w trybie cichym nie dawal zadnych znaków?

  • 0

    105. ~adiks  2006-08-10 12:13:21  host: xdsl-532.wroclaw.dialog.net.pl

    ja go kupilem i mi przyslą a 3 dni i powiedzieli ze ten telefon ma mp3 i jest telefonem nowej generacjii i do wyboru jeszcze miałem nokie 6030 to był dobry wybór ??

  • 0

    106. ~Kulas  2006-08-10 16:12:17  host: w3cache.g.intelink.pl

    telefonik spox szkoda ze tak mało pamieci... :( da rade go wyciszyc (myx-2 tez da rade :P)
    wie kto czy da rade podlaczyc go z PC??

  • 0

    107. ~Artur  2006-08-10 18:37:10  host: abry123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupiłem ten telefon w ofercie Twój Mix w Orange i jest super ale czy ktoś mi może powiedzieć jak korzystać z Irdy i Bluetootha bo ja mam z tym problem. Na razie zainstalowałem Wellphone na kompie ale nie wiem co dalej. Nie wykrywa mi żadnego urządzenia ani nic. Proszę o pomoc.

  • 0

    108. ~dżołzii  2006-08-10 19:23:16  host: acsm101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja w poniedziałek ide kupić ten telefonik...mam nadzieje, ze nie bede załowała ... zastanawiam sie, czy on naprawde ma taki mały wyświetlacz, czy tylko mi sie zdaje.

  • 0

    109. ~t  2006-08-11 09:07:21  host: xdsl-3494.walbrzych.dialog.net.pl

    Jak w tym telefonie zmienia sie motyw????

  • 0

    110. ~~kubix~  2006-08-12 07:43:15  host: host240-66.smgr.pl

    Telefonik z wyglądu fajny, dosyć bogato wyposażony. Tylko bardzo mało pamięci bo 3,2MB. Z mojego poprzedniego telefonu też byłem zadowolony (Nokii 5510) pomimo tego że to nie jest najnowszy telefon, ale miał mp3, radio, funkcja nagrywania piosenek z radia i to naj ważniejsze 64MB pamięci. fakt że nie miał głośniczka zewnętrznego i zeby posłuchać np. mp3 trzeba podłączyć słuchawki. Polecam wszystkim telefon Sagem my401x. (~_*)

  • 0

    111. ~yamakashi-man  2006-08-12 11:33:03  host: xdsl-6306.lodz.dialog.net.pl

    niewiem ale zajzyj do instrukcji

  • 0

    112. ~ADA  2006-08-12 16:23:07  host: ip-81-210-12-34.netia.com.pl

    ja go kupuje w erze w erafun za 59 zl :) mam nadzieje ze bede zadowolona :Doby bo jak nie to sie wkurze :P

  • 0

    113. ~  2006-08-13 22:40:49  host: 86-63-112-76.asta-net.com.pl

    jest fajny wygodny prost w opsłudze oprogramowanie jest ciekawe! z baterią jest już gorzej ale może być!

  • 0

    114. ~traszka  2006-08-14 18:21:22  host: erv72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kmurka w porzadku!!! Idę ją kupić w środę!! Czy ona ma mp3? Niektóre serwisy informacyjne piszą że tak

  • 0

    115. ~marcin'  2006-08-14 18:45:08  host: bzq162.internetdsl.tpnet.pl

    lipa bo ma maBo pamieci i nie ma mp ale jest zajebisty

  • 0

    116. ~  2006-08-14 22:41:22  host: awk91.internetdsl.tpnet.pl

    do traszka: ma mp3

  • 0

    117. ~przeciwnik  2006-08-14 22:45:15  host: awk91.internetdsl.tpnet.pl

    jeśli firma sagem chciała ulepszyć my400x to mogła się bardziej postarać!! mogli zwięszyć pamięć albo dodać slot na karty pamięci!! a tak to to prawie to samo tylko tyle że ma dodanego Bluetooth i dźięki mp3!! Ale z taką pamięcią to tylko wgrywać mp3:) Badziew:)

  • 0

    118. ~NOKIA  2006-08-15 12:10:52  host: byn178.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hmm... to sie rozczarowalam,prawie kazda osoba nazeka na pamiec tego fona :/ a mialam zamiar sobie go kupic... nio i w tym przypadku musze dobrze to przemyslec ! a mam pytanie jaka jest pamiec w sagemie myX6-2 ???

  • 0

    119. ~sam  2006-08-15 13:05:37  host: awk91.internetdsl.tpnet.pl

    do NOKIA: 10mb wbudowane + karta pamięci microSD do 256mb. Ps.jaki problem sprawdzić w bazie telefonów telepolis??!

  • 0

    120. ~Znam się.  2006-08-15 16:08:50  host: abqo158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No więc ten telefon odtwarza mp3 ale tylko 30 sekund w trybie cichym nie da się wyłączyć wibracji. Co do tego że MMS nie dochodzi - skonfiguruj ten telefon (na stronie internetowej operatora lub SMSem, zależne od operatora).Bateria powinna trzymać około tygodnia jeśli za pierwszym razem ładowaliście minimum 4 godziny. Jednak pełną funkcjonalność osiąga gdy kilka razy ją rozładujecie do końca i naładujecie do pełna. Co do Orange menu - pewnie jest jakiś sposób by je wyeliminować ale nie radzę po prostu się przyzwyczajcie. Zdjęcia robi bdb czterokrotny zoom filmy ok. 30 sekund. Dyktafon działa bardzo dobrze, bez szumów, nie zacina się. Ktoś pisał o dzwonkach SMS. No więc: jeśli kupisz telefon w Orange to dostajesz 2 dzwonki (Orange SMS i Orange MMS). Bluetooth i Irda działają bez zarzutu tylko trzeba sie nimi umieć posługiwać. Nie wiem tylko czym jest usługa Talk Now, na opakowaniu pisze że to nie jest dostępne w Polsce (w sieci Orange).Pamięć jest mała (3.2 MB) ale powinna wystarczyć. Zalecam kupić kabel USB i przesłać zdjęcia na komputer a następnie usunąć je z telefonu. Ogólnie telefon jest ładny, płaski i posiada dużo opcji (ma kalendarz mimo że tu pisze "brak danych"). Polecam go w sieci Orange w zetafonie lub w ofercie Twój Mix w zależności od upodobania. Pozdrawiam.

  • 0

    121. ~K.W  2006-08-15 17:07:59  host: atl121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    MAT NO W USTAWIENIACH MASZ OPCJIE WYL DZWIEKI POZNIJE WIBRACJA I WYLACZ JA I BEDZIE GIT

  • 0

    122. ~  2006-08-16 13:36:00  host: pd214.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl

    gdzie znaleść oprogramowanie do przegrywania zdjęć z tellefonu na peceta chodzi o sagem400x

  • 0

    123. ~monika_123  2006-08-16 16:22:48  host: ect189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dzięki wielkie za odpowiedź dla osoby o nicku "znam sie"

  • 0

    124. ~adrian_15  2006-08-17 17:15:16  host: duk169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do zgrywania dzwiekow lub tapet do telefonu lub odwrotnie sluzy program "my pictures and sounds":)

  • 0

    125. ~znam_sie  2006-08-18 09:25:24  host: abte68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Albo Wellphone, który jest wg. mnie lepszy.

  • 0

    126. ~kate  2006-08-19 15:06:57  host: agr150.internetdsl.tpnet.pl

    tel jest oki.zastanhawia mnie tylko jak dlugo trzyma bateria.wie ktos?moze ktos juz sprawdzil?

  • 0

    127. ~Motorollauser  2006-08-19 17:17:11  host: w3cache7.zwm.punkt.pl

    mam zamiar kupić ten fonik w poniedizałek, jak narazie mam Mtorolle E365, bardzo fajna, no ale ma mało opcji, naprzykład brakuje tych funkcji Bluetooth i IrDa. Mam nadzieję że ten Sagem jest tak dobry jak piszecie^^

  • 0

    128. ~  2006-08-19 23:00:46  host: ajg92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja tez nz niego czekam az przyjda di ogange no i niestety malo pamie ci ale lepszego w zetafonie nie ma:/

  • 0

    129. ~Tyśka ;)  2006-08-19 23:15:21  host: chello084010201011.chello.pl

    Telefonik fajny. Tylko nie bierzcie go w Zetafonie, za drogo. W Zetafonie (umowa na 24 m-ce) kosztuje 249 zł. A w Twoim Planie (umowa 24 m-ce i doładowanie co miesiąc 25 zł) kosztuje 149 zł. Taki mig. ;)

  • 0

    130. ~Jazzzzz  2006-08-21 00:01:21  host: dxw48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefonik od dwoch dni i jestem zadowolony i mam nadzieje ze mi posluzy przez pare latek.Tylko...Nie mam pojecia jak usunac pasek mane na ekranie glownym.Ktos cos wie na ten temat;]Z gory dzieki wielkie

  • 0

    131. ~  2006-08-21 08:32:35  host: ake29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon polecam bo sam mam w zetafonie i ty tyśka :) tu nie odrażaj... zapomnialas wspomniec ze mozna go kupic za zeta w umowie na 3 lata i nie musisz co miech 25zl mozesz co trzy 50zl:)

  • 0

    132. ~  2006-08-21 12:30:03  host: chello084010201011.chello.pl

    Dobra, dobra. :P Szczegóły. :D Ale ja osobiście wolę 25 zł. :P

  • 0

    133. ~  2006-08-21 12:31:10  host: chello084010201011.chello.pl

    Aha. I wie ktoś kiedy może być nowy cennik w Twoim Planie? ;>

  • 0

    134. ~Jungle man  2006-08-22 11:24:37  host: ake90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ten telefon posiada możliwość wymiany karty pamięci?

  • 0

    135. ~Luks  2006-08-22 14:41:20  host: eeh90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do Nokia: Do Sagema mozesz włożyś nawet 1Gb karte pamięci, wszystko zależy os softu! Starsze softy obsługują tylko karty do 256Mb! Ja mam 512Mb i chodzi :) Myx6-2 jest super telefonem, polecam go!

  • 0

    136. ~nowy  2006-08-22 14:44:53  host: akn170.internetdsl.tpnet.pl

    ...a jest taki przycisk z lewej na obudowie w 400 włącza aparat i robi zdjęcia a ja mam 401 i wygląda że to atrapa bo tylko piszczy ktoś wie do czego służy?

  • 0

    137. ~Goska  2006-08-23 14:19:36  host: asw254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chce zmienic telefon i zastanawiam sie nad tym.. naipszcie prosze cos o nim, czy jest wytrzymaly na upadki i takie tam :P cos czego nie powiedza mi w salonie xD

  • 0

    138. ~znam_sie  2006-08-24 17:17:03  host: abso231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W opini nr. 120 jest dużo rzeczy. Przycisk z lewej służy do włączenia usługi Talk Now w Polsce dostępna w Plusie, niedostępna w Orange, ale nie wiem jak jhest w Erze. Polecam zajrzeć na forum.

  • 0

    139. ~agusia16000  2006-08-25 21:24:42  host: mireckiego.venaritmo.com

    ja go qpuje jutro w zetafnie na 3 latka bedzie umowa po co komu mp3 jak mozna sobie qpic zwylky odtwarzacz telefon jest od dzwonienia aha napiszcie prosze czy jest odporny na upadki i czy nic mu nie bedzie jak wpadnie do wody heh pozdraffiam thx z gory

  • 0

    140. ~Sagem my401X  2006-08-27 09:47:54  host: user-87-248-92-41.promax.media.pl

    Witam mam ten tel. od miesiąca i jestem z niego zadowolony... Fonik byłby lepszy gdyby miał więcej pammięci... Nie wiem czy u was też tak jest ale np. jak słucham muzy to gdy mi sie wył. podświetlanie chwilę później mi sie wyłącza wszystko i włącza sie wygaszacz ekranu
    Prosze o odpowiedź co mam z tym zrobić ...
    Ludzie w bijajcie sie na tą stronke:
    http://theSMSzone.com/?ref=Jakupa
    To zajefajna stronka do wysyłania sms z czyjegoś nr. Wejdźcie i rejestrujcie sie!!!

  • 0

    141. ~komis  2006-08-27 09:49:40  host: user-87-248-92-41.promax.media.pl

    dlaczego przy tym telefonie sie wyłącza wszystko po zgaśnięciu wyświetlacza???

  • 0

    142. ~  2006-08-27 18:08:36  host: ant78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w twoj plan za abonament 50 zl tel jest za 29zl i narawde warto go miec

  • 0

    143. ~  2006-08-27 18:11:41  host: ant78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a mnie sie wcale nie wylacza ale ja mam 401x

  • 0

    144. ~heniek  2006-08-28 14:24:43  host: ajw234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny telefon tylko mało pamieci

  • 0

    145. ~portek  2006-08-28 22:31:49  host: prosie23.aster.pl

    Szlak mnie trafił, wchodzę do salonu Orange Wybieram NOKIE 6030 na 3 latka za zeta, już przystępujemy do pisania umowy, a gościu mnie informuje, że niestety dziś zmienił się cennik, i teraz trzeba wybebeszyć 99PLN. To poproszę Sagema my401X - odparłem, a ON mi na to że to na zapisy, do 3 tygodni trzeba czekać. Ale tak do rzeczy porównałem wszystkie szczegułowe dane techniczne, i mi wychodzi na to że SAGEM my401X jest pod każdym względem lepszy od NOKII 6030, (no nie ma radia). Na SAGEMA się zapisałem i mam nadzieję że poczekam krócej niż 3 tygodnie. NARKA PZDR.

  • 0

    146. ~Ryszard  2006-08-29 00:50:06  host: chello084010046037.chello.pl

    Kasiu w Gdyni są te telefony w Klifie

  • 0

    147. ~wichniar  2006-08-29 11:40:55  host: abv2.internetdsl.tpnet.pl

    mam małe pytanie jak ustawić dzwonki w 401x pod jakąś osobe czy da się tak ???? prosze o pomoc :P:) i jaki program najlepiej używac by działały dzwonki przez siebie samego zrobione :P:) ogułem jestem zadowolony z tego telefonu :OP:

  • 0

    148. ~Urgi  2006-08-29 17:13:02  host: bxr108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wątpie, wez sobie sagema w erze jest taniej i nie trzeba czekac dostajesz telefon na miejscu:D

  • 0

    149. ~RKS1910  2006-08-29 23:52:48  host: aww100.internetdsl.tpnet.pl

    Witam.Mam ten telefon 5 dni i moge powiedzieć - dobry.Prosty w obsłudze,ładny wygląd (czarny) i co ważne nie jest za duży.Aparat dobry,z 4x zoomem.Kamera 30 sekund nagrywanie,niestety tu brak zoomu ale da sie przeboleć.Troche mała pamieć (3,2MB) ale ujdzie.Jeśli ktoś szuka telefonu z bajerami typu mp3,flash, to polecam inny model.A jezeli tylko kamera,aparat i dzwonki (tu bardzo dobrej jakości) to ten.Nie jest drogi,zrobiony sprawnie.Mnie osobiście telefon sie podoba,cena też dobra. POLECAM :)

  • 0

    150. ~agatka:))  2006-08-30 13:02:44  host: mail.memrb.com.pl

    Witam, my401x jest w moim posiadaniu dopiero od tygodnia, ale jak narazie nie narzekam, jest w porządku, tylko ma ciut przymałą pamięć, mam takie małe pytanko, czy wie ktoś może czy można z niego jakoś wykasować standardowe dzwonki i tapety. Dzięki i pozdrawiam hej

  • 0

    151. ~Iwonka  2006-08-30 14:01:25  host: dur201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bateria bez zabawy trzyma 7 dni. Jesli sporadyczni piszesz esy 3-4 dni. Ogółem telefon bardzo fajny.

  • 0

    152. ~Iwonka  2006-08-30 14:06:06  host: dur201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A propo opini 138. Opcja Talk now jest dostepna w Orange!! Tylko ze w Twoim Planie!!!

  • 0

    153. ~Julia  2006-08-30 14:12:29  host: dur201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ludzie opcja TALK NOW jest dostepna, tylko trzeba wiedziec jak ja zalaczyć!! Ja wiem.

  • 0

    154. ~Iwonka  2006-08-30 14:13:00  host: dur201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bateria bez zabawy trzyma 7 dni. Jesli sporadyczni piszesz esy 3-4 dni. Ogółem telefon bardzo fajny.

  • 0

    155. ~  2006-08-30 14:18:01  host: nat.udn.pl

    witam mam kolegę w serwisie i mowi ze w sagem MY401X ma słabą płyte główną że czesto siadają .Ale fajnie jest bo dają ci nowy telefon jak plyta siądzie!tylko gorzej jak gwarancja sie skonczy.telefon do wyrzucienia :( zastanawiam sie czy brać ten telefon czy brać sony ericsson k300i.

  • 0

    156. ~katka  2006-08-31 10:17:42  host: chello087206150054.chello.pl

    Mam pytanko - czy można jakoś sprawić żeby wyświetlacz był wyraźniejszy? Czy można powiększyć litery "głównej strony"?? Ja jestem całkowitym lajkonikiem... :( Menu też mi się średnio podoba wizualnie :/

  • 0

    157. ~katka  2006-08-31 10:55:22  host: chello087206150054.chello.pl

    Mam pytanko - czy można jakoś sprawić żeby wyświetlacz był wyraźniejszy? Czy można powiększyć litery "głównej strony"?? Ja jestem całkowitym lajkonikiem... :( Menu też mi się średnio podoba wizualnie :/

  • 0

    158. ~kate  2006-08-31 15:39:28  host: aep206.internetdsl.tpnet.pl

    W my401X ten boczny przycisk z lewej strony obudowy sluzy do wlaczenia aparatu.Na poczatku u mnie tak bylo,ale teraz SAMO zmienilo sie i wlacza sie Talk Now.Nie wiem jak to sie stalo i jak zmienic ustawienia,zeby znowu byl to skrot do aparatu.Co mam zrobic?Probowalam wrocic do pierwotnych ustawien ale sie nie da... POMOCY!

  • 0

    159. ~Kuka  2006-08-31 16:04:26  host: nat-mi2.aster.pl

    mam pytanie czy mozna w nim ustawiac zdjecie gdy ktos dzwoni?? i czy mozna zmieniac wyglad menu?? pozdro!!

  • 0

    160. ~kris  2006-08-31 17:35:19  host: 196.62.jawnet.pl

    fajny telefon mam go kilka tygodni i jestem zadowolony,uzywam go normalnie i laduje najwyzej raz na tydzien,choc bateria nigdy nie wyczerpala sie calkowicie i pewnie jeszcze dwa trzy dni by trzymala,polecam ten telefon.

  • 0

    161. ~tiki-taka  2006-08-31 17:54:35  host: dyo98.internetdsl.tpnet.pl

    Witammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!
    Mam go wreszcie całkiem spoko ..polecam dla wachających się nad kupnem wole czarna ale nie było i wziełam srebrną.Jeszcze mam trudności z bajerami do tej pory miałam philipsa 355 i nie było irdy ...właściwie trudno mi z tą irdą sprawdzić a bluethoo,nowa generacja.:Dpolecam dla spragnionych wszystkich funkcji pod ręką.Ja ogólnie mam do dzwonienia no ale...jeszcze z tym blue kombinuje...ZAPRASZAM NA EPULS NICK: tiki-taka pozdro :*:*

  • 0

    162. ~znam_sie  2006-08-31 18:17:35  host: abqy31.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mi na opakowaniu piszę że niedostępna w Polsce talk now. Julia jak wiesz to powiedz - chętnie skorzystamy.

  • 0

    163. ~portek  2006-08-31 20:43:46  host: prosie6.aster.pl

    Jak myślicie ile można czekać na sagema my401X w zetafonie, bo zapisałem się w salonie orange w warszawie na pańskiej?

  • 0

    164. ~malarz  2006-09-01 16:54:15  host: ace82.internetdsl.tpnet.pl

    kupilem go dzisiaj jest SUPER polecam bardzo bardzo bardzo jest dosc cienki robi fajne fotki i ma dobry glosniczek:D fajne basy POLECAM

  • 0

    165. ~mala  2006-09-01 17:19:07  host: drw217.neoplus.adsl.tpnet.pl

    odp do postu 147 da sie ustawic dzwonki pod osobe tylko trzeba najpierw skopiowac wpis albo wszystkie wpisy z ksiazki na telefon i w opcjach wybrac modyfikuj kontakt a potem trzeba tylko wybrac dzwiek dzwonka ;)
    a co do postu 155 to jak chcesz SE to wez K700i albo K310i sa lepsze chociaz troszke drozsze (przynajmniej w orange)
    pozdrawiam

  • 0

    166. ~nowy1986  2006-09-02 00:20:25  host: chello087206164062.chello.pl

    Witam wszystkich,wlasnie kupilem ten telefon i juz do mnie jedzie bedzie za kilka dni.Mam pare pytan:
    -czytalem w jednej z opini ze psuje sie wejscie do ladowania,czy to prawda?
    -gdzie znalezc oprogramowanie zeby zgrywac zdjecia na kompa?
    -ile trzyma bateria?
    -jak dlugie mozna filmy nagrywac?
    -czy to prawda ze jak przyjdzie sms albo bedzi nieodebrane polaczenie to po czasie ekran wygasa i nie widac ze cos jest
    Z gory dziekuje za odpowiedzi,jak zauwazyliscie jaies jeszcze wady to prosze o informacje THX:)

  • 0

    167. ~leon  2006-09-02 07:44:29  host: eee2.internetdsl.tpnet.pl

    witam mam problem nie moge wgrac zdjec z SAGEM MY400X na komputer prosze o porade dzieki

  • 0

    168. ~bartek  2006-09-02 13:27:53  host: acld108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wiatam . mam pytanie czy telefon opsługuje mp3?? bo na allegro pisze ze obsługuje a tu w recenzji nie ma ;/?! prosze o odp uzytkownika takiego tele.pozdrawiam

  • 0

    169. ~agata  2006-09-02 16:24:43  host: 212.160.86.251

    fajny telefon tylko taki troche bardzo delikatny, spadł raz i juz sie troche tnie a mam go dopiero od 4 dni;/

  • 0

    170. ~kinioszka  2006-09-02 16:50:48  host: bnj185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten fon. jestem nim zachwycona. zapytam was coś: czemu nie zapisują sie wiadomosci wysyłane przeze mnie. nie moge zmienic kompozycji. nie mam takiej funkcji a wy??czekam na wasze odpowiedzi. całuje i pozdrawiam. papatki

  • 0

    171. ~kibic  2006-09-03 22:07:34  host: ebu47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Musisz wejść w menu: wiadomości/opcje/sms/zachowaj wysłane wiadomości/aktywuj

    Co do kompozycji, niestety brak tego w sofcie z "orange menu" :(

  • 0

    172. ~Dusieńka  2006-09-03 22:42:38  host: dsj183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej wszystkim.Sagem my401x to bardzo fajny fonik:) jego wadą jest mała pamięć, ale na podstawy starczy.Trzeba na niego uważać bo to dość delikatny sprzęt:)POLECAM!!!

  • 0

    173. ~kiioszka pomocy szuka  2006-09-04 13:24:38  host: blf121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak chce robić w tym telefonie zdjecia to sie robia pomarańczowe
    co zrobic aby były kolorowe????

  • 0

    174. ~Zdesperowana  2006-09-04 19:32:37  host: zq202.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanie jakie opcje mam włączyć, żebym mogła wykonywac połączenia wychodzące, bo jak narazie pokazuje mi się : usługa dodatkowa niedostępna!
    Szukam pomnocy!Proszę...

  • 0

    175. ~daroo  2006-09-04 19:51:34  host: alr222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    odpowiedz do pyt 173 poprostu włacz aparat i klikaj strzałke w prawo to wtedy przełaczasz style zdjecia z sepia na negatyw tryb nocny itp

  • 0

    176. ~Kasienka  2006-09-04 21:23:48  host: aai34.internetdsl.tpnet.pl

    Witam mam ten fonki juz od jakiegos miesiaca;)) polecam gobardzo. ale mam pytanko moze ktos wie jak zmienic menue i czy mozna cos zrobic z tym ze nie jest widoczne po pewnym czasie ze ktos dzwonil badz przyslala wiadomosc?prosze o odpowiedzi na gg4799586

  • 0

    177. ~Kasienka  2006-09-04 21:33:22  host: aai34.internetdsl.tpnet.pl

    Witam mam ten fonki juz od jakiegos miesiaca;)) polecam gobardzo. ale mam pytanko moze ktos wie jak zmienic menue i czy mozna cos zrobic z tym ze nie jest widoczne po pewnym czasie ze ktos dzwonil badz przyslala wiadomosc?prosze o odpowiedzi na gg4799586

  • 0

    178. ~Kasia  2006-09-04 21:41:05  host: aai34.internetdsl.tpnet.pl

    mozna ustawiac trzeba wybrac kontakt i zmodyfikowac go i tam bedzie dodaj zdjecie a potem zapisac zmiane

  • 0

    179. ~blindman  2006-09-04 21:54:50  host: aaom87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam tel juz okolo miesiaca i tak:
    1. Pierwszego dnia strzelił mi wyświetlacz, dobrze że gwarancja pokryła, inaczej 193 PLN nie moje.
    2. Aparat robi ładne zdjęcia, nie to co w K750i no ale i klasa telka nie ta, generalnie jest OK
    3. Pamięć wbudowana 3,2 MB, maxymalna porażka, przydało by się więcej albo najlepiej obsługa kart flash, no a już szczególnie jeśli rzecz idzie o model my401x, w koncu miala to byc poprawiona 400.
    4. Kolejny zonk przy dźwiękach, 2 wibry i potem dzwonek, troche to pomylone.
    5. No i wreszcie NIE MA odtwarzacza MP3. Telefonik obsługuje format MP3 w postaci dzwonków i można odsłuchać tylko 30s ale takiego stricte odtwarzacza nie ma. Chyba nikt nie bedzie włanczal sobie menu/ustawienia/dzwieki i sluchal dzwonkow bo sa MP3, no prosze was, to niedorzeczne.
    6. Jakos wyswietlacza, niezła, IrDA dziala, Bluetooth toże.
    7. Bateria, 2-4 dni zależy jak się użytkuje, wynik średni, no ale sagem nie slynal z mocnych baterii.
    8. Jest obsługa javy i calkiem ladnie to wszystko smiga.
    9. Aaa... wlasnie procesorek nie niajmocniejszy, animacje z k300i zwyczajnie haczyły.

    Podsumowujac, telefonik fajny, ma sporo do zaoferowania ale ma tez niemało braków. Generalnie jestem zadowolony, moja ocena w skali 1-10 to 6,5.
    Wzialem telefonik nad morze i zapomnialem zabrac cyfraka, wiec sluzyl mi za aparat i calkiem niezle sie sprawil. Mozna polecic.

  • 0

    180. ~Ligia  2006-09-06 17:16:45  host: host-81-190-21-221.torun.mm.pl

    Z postów wynika że to super fon ale delikatny:-) Piszcie jak najwięcej bo za niedługo na 90% dostanę Sażema

  • 0

    181. ~Tiesto  2006-09-06 19:16:01  host: ant169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy w erafun daja do niego bluetootha czy trzeba oddzielnie dokupic?

  • 0

    182. ~kasi  2006-09-07 07:36:55  host: ant228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do kiioszka pomocy szuka--- skoro ci robi pomaranczowe tzn ze masz wlaczona sepie musisz przyciskiem w prawo na tym duzym klawiszu zmienic na kolor mozna tez na czarno bialy:)

  • 0

    183. ~  2006-09-07 23:05:44  host: aai34.internetdsl.tpnet.pl

    jesli chodzi o orange menu to ja rowniez chcialam je zlikwidowac wiec wybralam sie w tej sprawie do salanu(poniewaz chcialam je zlikwidowac w ramach gwarancji) i z salonu zadzwolinli do serwisu sie zapytac czy jest tak mozliwosc powiedzieli ze nie a i jeszcze nie radzili mi robic tego na wlasna reke iz moge przez to stracic gwarancje na fona ale jest mozliwe usuniecie tego menu

  • 0

    184. ~Amber  2006-09-08 13:26:45  host: box.szwajcarska.pl

    Orange Menu niech sobie i będzie, tylko dlaczego przez nie usunięte są fabryczne funkcji tekefonu jak np. kompozycje? To normalne oszustwo. Na razie czekam na odpowiedz z Orange. Jak trzeba bedzie to zachaczę o producenta aparatu i urząd ochrony konsumentów. Ciekawa jestem czy tak bezkarnie i bezczelnie można oszukiwać klientów.

  • 0

    185. ~Szychu  2006-09-08 19:33:30  host: proxy.traco.pl

    To jak z tym samoistym wygaszaniu się nieodebranych połączeń i sms, prawda to czy nie?

  • 0

    186. ~Marcin :D  2006-09-08 20:12:31  host: ago35.internetdsl.tpnet.pl

    Aha spoko ~Ligia napisałaś SAŻEMA (Sagem) Buhahah

  • 0

    187. ~natasza  2006-09-09 23:22:49  host: actq112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik spisuje sie naprawde OK.Nie jest idealny( zwłaszcza ta mała pamięc:/ No ale jak próbowalam kupic kabelek USB to niestety gdańskie serwisy sie nie spisały...nigdzie nie znalazłam:/ a moze lepiej kupic podczerwien? bo chcialabym juz sciagąc fotki...

  • 0

    188. ~nnn  2006-09-10 20:11:54  host: chello087206156088.chello.pl

    mam pytanie:czy kabel USB z innego modelu sagema pasuje do tego?bo na allegro sa wszystkie oprocz kabla do my401x:(. Z gory dziekuje:)

  • 0

    189. ~Nickaa  2006-09-11 18:47:39  host: cpw54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mp3 nie ma, ale ładnie nagrywa ( tyle że krótko ), kabla USB jescze nie ma bo to nowy model.

  • 0

    190. ~nnn  2006-09-12 15:22:30  host: chello087206156088.chello.pl

    dzieki za odpowiedz:)mam jeszcze jedno pytanie,a mianowicie: czy szybko psuje sie wejscie do ladowarki?gdzies to czytalem w jednym z komentarzy,a i czy sa jakies naprawde powazne wady tego telefonu? dzieki bardzo za odpowiedzi

  • 0

    191. ~dafi  2006-09-13 14:48:44  host: 195.205.180.57

    słuchajcie nie wiem co mam zrobić chodzi mi o pobranie aplikacji pobrałem ale nie moge nigdzie jej znależ moze mi pomożecie z góry dziękuje

  • 0

    192. ~kibic  2006-09-14 01:05:47  host: ebl106.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do 188 raczej nie. Miałem kabel od MY-C2 wszystko "niby" pasowało, ale nie można było nawiązać połączenia miedzy kompem i telefonem.

    Mam pytanie: Czy u Was też nie działa boczny przycisk? Ja za jego omocą mogę jedynie wyłączyć wygaszacz ekranu. Chyba nie o to chodziło producentowi? (wg instrukcji ma to być szybki dostęp do aparatu - u mnie nie działa :(( )

  • 0

    193. ~help  2006-09-15 20:51:25  host: chello087206156088.chello.pl

    gdzie mozna kupic kabel USB do 401x??????? prosze o szybka odpowiedz,z gory dziekuje:)

  • 0

    194. ~Basieńka;)  2006-09-16 09:24:00  host: qp198.internetdsl.tpnet.pl

    Mam Pytanie czy ten Sagem naprawde ma mp3 czy nie :-/ bo Na jednych stronkach pisze ze tak a gdzie indziej ze nie :-/.... pomocy:|

  • 0

    195. ~kazik  2006-09-20 10:34:07  host: 213.76.147.71

    Robi nie wyrażne zdjęcia?
    Na wyświetlaczu da sie obrobić(ostrość itp.)a po przesłaniu na kompa obraz jest rozmazany?

  • 0

    196. ~mika  2006-09-21 11:28:29  host: boc127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    cześć!co zrobić aby pozbyć się ustawionej kompozycji,chciałabym mieć wszędzie białe tło!

  • 0

    197. ~vasd  2006-09-25 23:32:31  host: f76.osiedle.net.pl

    CZy ten telefonik ma gry i jesli tak to jakie ,bo ja chce sobie kupic ten tel. :-)

  • 0

    198. ~dawid  2006-09-26 19:19:36  host: 62-148-87-107.gress.com.pl

    do vasd: u mnie jest tylko jakaś jedna gierka internetowa, w którą nie gram, ale przecież jest java więc zawsze możesz ściągnać. :))

    Ogólnie telefonik mi się podoba, aparat ok, mp3 działa, irda, blutooth ok, tylko pamięci mało żeby mp3 wgrywać....

  • 0

    199. ~dawid  2006-09-26 19:25:02  host: 62-148-87-107.gress.com.pl

    do vasd: u mnie jest tylko jakaś jedna gierka internetowa, w którą nie gram, ale przecież jest java więc zawsze możesz ściągnać. :))

    Ogólnie telefonik mi się podoba, aparat ok, mp3 działa, irda, blutooth ok, tylko pamięci mało żeby mp3 wgrywać....

  • 0

    200. ~Basia  2006-09-27 13:04:14  host: abne8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fajnie! Ja juz mam nowy sagem my401x jest super! Ja bardzo bardzo kocham sagem my401x! papa :)

  • 0

    201. ~nick:D  2006-09-28 16:20:30  host: f76.osiedle.net.pl

    Mam pytanko : Czy ten telfonik ma dzwonki video???

  • 0

    202. ~nick:D  2006-09-28 17:17:08  host: f76.osiedle.net.pl

    Mam pytanko : Czy ten telfonik ma dzwonki video???

  • 0

    203. ~my401x  2006-09-29 10:16:31  host: host-89-229-192-166.gizycko.mm.pl

    hmmmm... telefon ładny, ale już po tygodniu zepsuł się wyświetlacz. Pojawiły się takie paski.. nie polecam telefonu

  • 0

    204. ~aga16  2006-09-29 15:26:31  host: f76.osiedle.net.pl

    czy on ma wymienne obudowy ?? a i czy on ma dzwonki video?? to dla mnie wazne . Z gory dziekuje :-)

  • 0

    205. ~dziula  2006-09-29 16:54:44  host: 195.116.183.22

    sagem my 400x jest io wiele lepszy mam go i jest zajebisy a ten jest gorszy a drozszy :|

  • 0

    206. ~maciek  2006-09-30 17:46:22  host: n10do2.resetnet.pl

    ma mp3 i odwarza i jest super

  • 0

    207. ~Darko  2006-10-01 15:25:08  host: mikrus.nat.student.pw.edu.pl

    Nie ma stopera, brak wejścia dla kabla, po kropce pisze z małej litery - aby zmienic na duza litere trzeba wejsc w formatowanie i zmienic na male litery, potem jeszcze raz to samo by z mienic na male litery. Bo jak tu pisać po kropce z małej litery ?

  • 0

    208. ~wlif  2006-10-02 07:08:52  host: 116.5.rev.vline.pl

    ludzie co wy mowicie ..... ten telefon jest super ma wszystko tylko najgorsza jego wada jest taka ze ma po pierwsze za malo pamiecie ...... :( a po grugie nie ma mp3 .... :(

  • 0

    209. ~Bodygard  2006-10-02 09:11:22  host: 81.15.189.245

    Mam sagema my 401x i niemam mp3 pisza tu ludzie ze ma a jak mi ktos przesle to cos pisze ze nieznane cos tam czy te mp3 sie wlacza czy co plx prosze o odpowiec

  • 0

    210. ~CHOCO  2006-10-02 20:21:12  host: epe98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam, mam pytanie dotyczące funkcji talk now bo mam ja tam gdzie nie powinna byc czyli pod bocznym przyciskiem gdzie powinnien znajdowac sie aparat, czy wie ktos jak to zmienic zeby było normalnie:/??

  • 0

    211. ~  2006-10-02 22:06:28  host: dxk218.internetdsl.tpnet.pl

    zepsół sie wyświetlacz pojawiły sie apski taka jakby błyskawica posiadam telefon na gwarancji a ci w serwisie powiedzieli ze to uszkodzenie mechaniczne spowodowane przezemnie no sorry nie lae toparanoja i kaza mi płacic 190 za naprawe jasne dziadostwo a nie orange zjebany telefon

  • 0

    212. ~andrew  2006-10-03 14:57:48  host: ecr82.internetdsl.tpnet.pl

    siemka ludzie powiedzcie co jest z tym komem nie tak wszystko super dziala jest naprawde fajny blut i irda jak najbardziej dzialaja ale pisza ze ma mp3dzwonki a u mnie nie chodza:/ czy musze go jakos w serwisie konfigurowac?? dajcie znac pozdrawiam

  • 0

    213. ~andrew  2006-10-03 15:00:20  host: ecr82.internetdsl.tpnet.pl

    siemka ludzie powiedzcie co jest z tym komem nie tak wszystko super dziala jest naprawde fajny blut i irda jak najbardziej dzialaja ale pisza ze ma mp3dzwonki a u mnie nie chodza:/ czy musze go jakos w serwisie konfigurowac?? dajcie znac pozdrawiam

  • 0

    214. ~andrew  2006-10-03 15:18:16  host: ecr82.internetdsl.tpnet.pl

    siemka ludzie powiedzcie co jest z tym komem nie tak wszystko super dziala jest naprawde fajny blut i irda jak najbardziej dzialaja ale pisza ze ma mp3dzwonki a u mnie nie chodza:/ czy musze go jakos w serwisie konfigurowac?? dajcie znac pozdrawiam

  • 0

    215. ~GULA  2006-10-06 19:41:44  host: btk164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    eee jak by to powiedziec foonik całkiem przyzwoity tylko szkoda ze robi niewyrazne zdiecia

  • 0

    216. ~Magda:)  2006-10-07 12:01:25  host: 195.116.183.61

    siemkaa wlasnie sie zastanawiam nad kupnem tego fona? ale chusteczkowo bo malo pamieci tylko 3.2 mb ;/ yh i tylko 30 sekund nagrywa:( a chcialam kupic se k310i ale u mnie w miescie w salonie nie ma juz 3 tydzien;/ nie chce czekac, no i nie wiem co zrobic, w sumie ten sagem tez jest fajny :) ale.. heh ;) teraz tez mam sagema tyle ze staarszy model...chcialabym cos nowego, no nie wiem;> doradzziic!;))

  • 0

    217. ~Konra@d  2006-10-07 20:45:32  host: abyz208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do Drako> buhaha!!!!!!! frajer normalnie sie pisze, nie sciemniaj wystarczy przytrzymac dluzej gwiazdke buhaha!! Drako... lol

  • 0

    218. ~Skiera  2006-10-09 09:31:01  host: 101.160.wmc.com.pl

    ANDREW. Słuchaj w sprzedaży są sagem-y my4001x z ogsługą formatów mp3, lub wav. Widocznie masz obsługę formatu wav. (Jak masz książeczkę obsługi do telefonu to otwórz na stronie 62 i przeczytaj o danych technicznych.

  • 0

    219. ~madzia:-)  2006-10-09 16:58:10  host: dym50.internetdsl.tpnet.pl

    czesc wam ja mam ten telefonik 1 tydzien i jest baaardzo super jestem z niego zadowolona tylko szkoda ze robi niewyrazne zdjecia,ale jest ok

  • 0

    220. ~ArAsH  2006-10-09 19:42:00  host: cbl140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon ma MP3!!!!!!!!!!!

  • 0

    221.  2006-10-09 22:44:35

    Telefon bajera! wszystko ok, jedyny minus to malo pamieci ( dla tych ktorzy chca miec przenosny dysk:P ) dla mnie wszystko ok , tylko irytuje mnie menu Orange ze sie go nie da wylaczyc ale to juz nei wina telefonu;). DO sagema sie przekonalem jak mialem MY5m , ktory z impetem zostal rzucony przezemnie ze zlosci w podloge i sie rozlecial ( pekl wyswietlacz i polowa sie zalala, plytka i obudowa pekla) ale posklejalem kropelka i telefon dziala juz ponad pol roku od wypadku i dziala w nim wszystko!! a wczensniej nawet byl zalany:P uwazam ze Sagem to teraz najbardziej solidna firma na rynku.. bo nowe SE i Nokie ciagle sie psuja :|

  • 0

    222. ~Perez  2006-10-10 20:52:54  host: boz13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. Mam problem. Chce usunąc sim-lock'a. Czy to jest mozliwe?

  • 0

    223. ~milcia :]  2006-10-13 12:20:55  host: siedlce3-tp.sdl.vectranet.pl

    nie piszcie głupoty sagem jest bardzo dobry jak się nie wie jak coś zrobić to niech się nie pisze , że tego nie ma , bo jest (do Darko)wszystko działa okej , trezba się znać , a może ta firma nie jest tak znana jak NOKIA , ale jest super bez zastrzeżeń !!! jestem z niego zadowolona

  • 0

    224. ~karwan  2006-10-13 15:07:57  host: router.pwsz.legnica.edu.pl

    nie moge przeslac aplikacji pod jave z siemensa czy niokii irdom, a da sie blotutem?

  • 0

    225. ~kabinho  2006-10-14 10:38:52  host: avp147.internetdsl.tpnet.pl

    jestem w kropce poiewaz moge ten telefon miec z orange lecz niewiem zy go wziasc bo robi niewyrazne zdjecia i chcialbym ie dowiedziec czy ma mp3

  • 0

    226. ~PabloX  2006-10-14 23:32:13  host: acxh146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam ma broblem, telefonik jest super tylko moim zdaniem 30 s nagrywania video to trochę mało można jakoś zwiększyć czas nagrywania ??, bo u mojego kumpla który ma nokie można pomużcie jeśli można to jak to zrobić ?

  • 0

    227. ~help;(  2006-10-15 21:00:54  host: chello087206155203.chello.pl

    do "perez"- niestety nie da sie usunacsim-lock'a,niektore telefony tak maja,niestety:(moze kiedys bedzie mozna ale nie sadze ze to bedzie szybko.telefon mam juz jakis czas i jestem zadowolony TYLKO CHCIALBYM SIE DOWIEDZIEC GDZIE MOZNA KUPIC KABEL DO TELEFONU ZEBY Z KOMPEM POLACZYC. PROSZE POMOZCIE,TO DLA MNIE WAZNE,Z GORY DZIEKI ZA SZYBKIE ODPOWIEDZI

  • 0

    228. ~Hmmm  2006-10-17 22:29:32  host: 3.134.219.81.static.kielce.msk.pl

    heh ludzie wszystko ok ale wiecie co mnie napewno boli pamiec popatrzcie :Djest aparat jest kamera jest mp3 przynajmniej u mnie a 3 mb nie rozumiem ludzi ktorzy to robili chociaz 20 to bym nie ubolewal ale 3 skandal ale takto jest super a i pytanie da sie kupic kabel usb do tego telefonu?

  • 0

    229. ~itung  2006-10-18 13:33:31  host: 80.51.233.154

    ma odtwarzacz mp3 co oni wogule o tym fonie wiedzom

  • 0

    231. ~zelik333  2006-10-18 18:01:33  host: aaxd176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest super pisza tu glupoty. a litery Zmnienia sie inaczej. nie trZeba nic formatowac tylko trezeba dlurzej przytrzymac przycisk,,*" SUPER!!!

  • 0

    232. ~  2006-10-20 19:27:43  host: cgs114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do cholery czy ten sagem ma wkoncu to mp3 czy nie????????????

  • 0

    233. ~Sania  2006-10-21 10:41:22  host: acgy188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do 228[hmmm] tak,da się kupić kabel.Koleś w salonie pwoeidział, że u nich kosztuje ponad 100zł,dlatego nie poleca kupywać tam,a na allegro.Wiadomo-taniej. No i właśnie..Telefon mam od wczoraj:)jest fajny,ale kilka rzeczy mi się nie podoba: mały wyświetlacz i jakieś takie duże literki:/, dziwnie się ładuje, gdy jest wyłączony.. Właśnie: też tak macie, że wyskakuje wam "zacznij" ? chodzi o rozpoczęcie ładowania czy włączenie telefonu? a no i drugie pytanie.. co to jest te TALK NOW ???? w dodatku nie działa:/

  • 0

    234. ~Doncio  2006-10-21 23:05:22  host: atx218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemka czy ten telefon ma dzwonki mp3??i czy tylko mozna nagrywac prze 30 sekund??

  • 0

    235. ~jarek  2006-10-21 23:23:57  host: dkl229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak tak czytam niektóre wypowiedzi to mi się smiac chce. Telefon sagem my401x ma mp3 . Pamięc to 3.5 mb wydaje się ze to mało ale po przerobieniu pliku mp3 na taki specjalny format 3min piosenki zajmą 300 kb i kawalki są w przyzwoitej jakosci. więc spokojnie można wrzucic 10 kawałków . wiem bo sam mam ten telefon!!!

  • 0

    236. ~jarcin  2006-10-21 23:29:01  host: dkl229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    po przesłaniu na kompa zdjęcia z tego phona wyglądają naprawde super!! są bardzo wyrażne telefon ma mp3 !!! mozna zmiescic calkiem sporo kawalków po konwersji. ;)))

  • 0

    237. ~Melissa999  2006-10-23 20:28:55  host: ablu82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hejka! Fajnie sagem my401x :):):

  • 0

    238. ~kaja  2006-10-23 20:52:28  host: abrp36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    elo! ludzie czy jest tu do dokupieniea karta z dodatkową pamięcią ??? piszcie szybka pleas

  • 0

    239. ~elena  2006-10-23 20:54:47  host: abrp36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    o eleny! czy wiecie moze jak tam jest z pamięcią bo kolesie piszą ze slaba odpiszce . bo nie wiem do bulby czy go kupowac!!!!!!!!!!

  • 0

    240. ~elena  2006-10-23 20:58:12  host: abrp36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    FUNKCJE GŁOSOWE Wybieranie głosowe Nie Dyktafon Tak System głośnomówiący Tak Radio Nie ODTWARZACZ MP3 NIE Wideokonferencja Nie a jakis ziomal pisze ze ma mp3?!?

  • 0

    241. ~łoś super ktoś  2006-10-25 14:26:33  host: 82.139.43.32

    jeśli chodzi o mp3 to jest tak. Jako takiego mp3 nie ma, ale potrafi odtwarzać muzykę np. w formacie AAC lub AMR. AMR nie polecam bo słaba jakość. Na tą karte wejdzie gdzieś 3-4 utowry w AAC. Tak akurat żeby poustawiać na dzwonki, bo do słuchania mp3 to są odtwarzacze

  • 0

    242. ~łoś super ktoś  2006-10-28 19:25:20  host: 82.139.43.32

    Ahh... pomyliłem się w poprzednim poście. Telefon odtwarza pliki mp3, ale ja i tak przerabiam je na AAC bo zajmują dużo mniej miejsca. Nieprawda jest także to, że telefon odtwarza tylko pierwsze 30 sek utworu, bo odtwarza całosć

  • 0

    243. ~JANEK  2006-10-29 15:39:17  host: abmj187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    TO JEST POPROSTU ZAJEBISTA KOMÓRKA!!

  • 0

    244. ~michau  2006-10-29 17:00:15  host: host-81-190-238-165.chelm.mm.pl

    mam ten fon!! obsluguje mp3,amr,aac,midi,amr nie polecam ze wzgledu na jakosc, z obrazow z tego co wgrywalem to 3gp,jpg,gif,bmp, bmp nie polecam ze wzgledu na wielkosc pliku,aparat 4xZoom płynny, kamera troche kiepska,irda,bluetooth, tylko 3mb pamieci, ale dzieki PRZY POMOCY EASY CD-DA EXTRACTOR JEDNA MP 3 ZAJMUJE DO 1MB !! ogolnie telefon wart polecenia!! nie mam z nim zadnego problemu!!

  • 0

    245. ~wojta121  2006-10-30 16:15:06  host: dgn112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma mp3 mam go juz długo

  • 0

    246. ~mon  2006-10-31 10:08:59  host: abnw29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mialam kiedys innego sagemika nie narzekalam na niego dopoki nie chcial sie ladowac,wiec kupujac tego co nieco juz o nim wiedzialam z poprzednich doswiadczen, ktos napisal , ze ma duze literki moze dlatego , ze dluzej przytrzymales klawisz"#"po tym literki sa male i zgrabne co miedzy innymizawsze odpowiadalo mi w tym telefonir , przyznam , ze we wczesniejszym sagemie bardziej odpowiadala mi animacja np ladowania baterii albo wyboru menu lecz ten przycisk "ZACZNJ"oznacza mozliwosc wlaczenia telefonu poniewaz bateria na tyle sie juz podladowala , wczesniej byla na to niegotowa, ogolnie do sagemikow mam sentyment, strasznie podoba mi sie to , ze jest taki plasciutki i poreczny:)

  • 0

    247. ~mon  2006-10-31 10:34:10  host: abnw29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefoniki sagem sa swietne, ale mam jedno pytanie czy Wy tez nie mozecie pisac polskich znakow wydaje mi sie , ze to wina orange , ktory wgral taki soft, bo mam niedawno rowniez wziety z salonu sony ericsson i tam rowniez nie moge uzywac takich znakow , prosze o pomoc czy moge to zmienic czy orange zniszczyltak cudowny telefonik, bo z wczesniejszym , ktory kupilam tak normalnie nie mialam w tej kwestii zadnych problemow

  • 0

    248. ~Damian  2006-11-01 14:14:51  host: tiv16.itcomp.pl

    Witam, zwracam sie z uprzejma prosba do osób ktore posiadają to cudeńko. W telefonie najberdziej cenie funkcje glosnego mowienia. Wiem, ze jak każdy Sagem owa posiada. I teraz pytanie. Jak oceniacie ww funkcje? Czy rozmowca ktory z wami rozmawia nie narzeka (jak w Nokiach to bywa)? Dzieki

  • 0

    249. ~aga89  2006-11-02 15:22:08  host: chello089078072185.chello.pl

    niom ludzie... sluchajcie tez mam tego fona jak tam mozna dodac mp3 i jak je odsluchac.. bo nie kumam podobno nie mozna jednak ludzie maja o co chodzi niech mi ktos pomoze:D

  • 0

    250. ~Loku  2006-11-02 22:35:04  host: ava122.internetdsl.tpnet.pl

    wydaje mi sie ze trzeba mieć innego softa tak samo jak w nokii 6610i

  • 0

    251. ~Edwin  2006-11-04 14:50:07  host: terc.internet.radom.pl

    mam ten telefon, jest super, ale dlaczego jak chce go podladowac to jest napisane "niedozwolona ladowarka"???? PLZ pomocy

  • 0

    252. ~witas  2006-11-04 20:52:11  host: aia201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest super jastem w wieku dwunastu lat jak dla mnie najlepszy telefon jaki miałem mam go jakis miesiąc nie ma z nim kłopotu ma mp3 bo se często odtwarzam do czego służy usługa "talk now" pomużcie

  • 0

    253. ~`SEBASTIAN  2006-11-04 21:22:59  host: chello084010043238.chello.pl

    Cześć czy u was też klawiatura świeci nierównomiernie ? To znaczy niektóre klawisze świecą mocniej a inne nie ? Proszę o odpowiedź bo nie wiemc czy tak ma być czy mam coś zepsute.

  • 0

    254. ~witas  2006-11-05 19:30:29  host: aif78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    u mnie świecą równomiernie wiadomośc dla sebastiana

  • 0

    255. ~witas  2006-11-05 19:33:03  host: aif78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon ma mp3 wiadomość dla eleny

  • 0

    256. ~Patros  2006-11-07 18:56:12  host: 194-63-130-153.akk.net.pl

    Gdy wysylam przez WAP pliki ACR lyb AAC to wyskakuje mi komunikat nie obslugiwany rodzaj formatu jesli chodzi o Wave to wszystko ok.Czy moze ktos pomóc?

  • 0

    257. ~Patros  2006-11-07 19:24:15  host: 194-63-130-153.akk.net.pl

    Gdy wysylam przez WAP pliki ACR lyb AAC to wyskakuje mi komunikat nie obslugiwany rodzaj formatu jesli chodzi o Wave to wszystko ok.Czy moze ktos pomóc?

  • 0

    258. ~Patros  2006-11-07 21:25:43  host: 194-63-130-153.akk.net.pl

    Gdy wysylam przez WAP pliki ACR lyb AAC to wyskakuje mi komunikat nie obslugiwany rodzaj formatu jesli chodzi o Wave to wszystko ok.Czy moze ktos pomóc?

  • 0

    259. ~Danielo  2006-11-08 01:28:59  host: 213-238-98-146.adsl.inetia.pl

    po co mp3 jezeli fonik obsluguje wav bardzo dobry dzwiek i na dodatek zajmuje bardzo malo miejsca

  • 0

    260. ~izba  2006-11-08 13:59:09  host: host-81-190-137-143.olsztyn.mm.pl

    proszę napiszcie mi czy ma funkcję dyktafonu i w ogóle jaki jest w użytkowaniu,warto czy nie warto go mieć?

  • 0

    261. ~izunia  2006-11-08 18:10:11  host: 213-238-103-132.adsl.inetia.pl

    pomożcie:(((mam telefonik sagem my401x i jak zaczyna dzwonić to najpierw jest dzwonek taki cichy dopiero coraz głośniej gra:(jak ktoś nawet mi puści jednego głchego to nigdy go nie słychać:(ratujcie czy można ustawić żeby juz przy pierwszym sygnale telefon grał odrazu glośno???????

  • 0

    262. ~Robo  2006-11-09 15:47:51  host: auy90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czes wszystkim mam pytanko jakie ten Fonik robi zdjęcia ?? obsługuje mp3 ?? i jaki jest w codzienym użyciu??? odpiszcie :) :)

  • 0

    263. ~blindman  2006-11-09 15:51:23  host: cgq95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @ izunia poczytaj instrukcję, dowiesz sie jak ustawić dzwieki :)

  • 0

    264. ~blindman  2006-11-09 15:57:56  host: cgq95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Heh, bluetooth dziala ale zapomnijcie o wyslaniu aplikacji z kompa albo cos w tym stylu. Zdjecia, dzwieki itp i owszem ale aplikacje... lipa. Przypuszczam, ze wine ponosi soft z orange`u, ktory posiada jakies badziewne funkcje, miedzy innymi podmienia sposob dzialania klawisza z boku telefonu (okragly, oryginalnie sluzacy za spust aparatu, oferuje bezuzyteczna funkcję "Talk Now"), soft poza tym uniemozliwia korzystanie z kompozycji pulpitu, chociaz producent zaswiadcza ze taka mozliwosc jest, no i wyzej wspomniana wada bluetootha. Nie pozostaje nic innego jak wgrac inne oprogramowanie, co swoja droga pozwoli pozbyc sie tego wkurw... paska menu.

  • 0

    265. ~siekier  2006-11-09 18:18:48  host: il30.internetdsl.tpnet.pl

    funkcja talk naw jest nową opcją w telefonach ma ją a raczej będzie mial se k310i talk naw jest to funkcja do rozmów jak przez krutkofalówke oczywiście z telefonami które terz mają tą funkcję niestety jeszcze niefunkcjonyje musimy poczekać

  • 0

    266. ~wojtek6000  2006-11-09 18:57:16  host: bkr134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzie co zrobic zeby powiekszyc pamiec. slyszalem ze mozna jakos usunąc zbedne elementy menu (przez kabel rzecz jasna)typu jezyki t9 inne od polskiego. czy sie tak da?

  • 0

    267. ~lolus  2006-11-10 20:48:03  host: biz74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do izba- ma dyktafon wchodzisz w ustawienia-dzwieki -rejestrator. polecam sagem jest swietny

  • 0

    268. ~Zielonek  2006-11-10 20:51:59  host: 86-63-120-238.asta-net.com.pl

    Ładnie odtwarza mp3 a jeśli komus asnie zaraz po wylaczeniu sie podświetlenia to neich naciśnie dowolny klawisz, ale wkurza mnie ze ma tylko 3 mb pamięci mam dobry program do zmniejszania mp3 np 5min zajmuje mi 1.2mb. Ogólnie nie podoba mi sie wolałbym mieć se k300i.Jeszcze denerwujące jest że przez irde lub bluetooth nie można wżucać na niego plików java

  • 0

    269. ~kosiarz3  2006-11-12 12:02:08  host: bcy136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ej Zielonek!A jak nazywa się ten program do zmniejszania plików mp3???

  • 0

    270. ~zygmunt  2006-11-12 17:56:22  host: gw2.knc.pl

    czy można usunąć orange menu?????? bo to jest pierd....ęte !!!!!!!!! ale poza tym super!!!!!!!fon na medal!!!! mało pamięci ale to szczegół!

  • 0

    271. ~Devion  2006-11-15 11:13:58  host: 212.122.214.206

    Ave wszystkim. Mam palące pytanie : Jaki telefon wybrać? SAGEM MY401X , czy PHILIPS 362 ? I drugie pytanie : o co chodzi z tym orange menu , bo sporo osób na to nażeka. Proszę o szybką odpowiedz , bo muszę za kilka dni kupić jakiś telefon!!!! Z góry dzięki.

  • 0

    272. ~kasia  2006-11-16 15:49:55  host: staticline12777.toya.net.pl

    jak przenieść zdjęcia na komputer???potrzebny jest kabel usb?nie da się tego zrobić bez niego?:/

  • 0

    273. ~jusia  2006-11-19 16:45:16  host: acra144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a czy telefon ma gry?

  • 0

    274. ~klodzia  2006-11-19 21:25:56  host: 87-204-66-149.ip.netia.com.pl

    ten telefon jest najlepszy ma latwa obsluge i jest lekki i ma fajne funkcje i nadodatek modne nigdy jesszcze nie mialamm takiego telefonu:D

  • 0

    275. ~GREG  2006-11-21 22:42:05  host: awl10.internetdsl.tpnet.pl

    Czy w tym telefonie w wiadomościach SMS można używać polskich znaków ó ą ę ż? Ja nie umiem tego zrobić i mnie to wkur.....? Proszę o pomoc.

  • 0

    276. ~GREG  2006-11-21 23:05:42  host: awl10.internetdsl.tpnet.pl

    Czy w tym telefonie w wiadomościach SMS można używać polskich znaków ó ą ę ż? Ja nie umiem tego zrobić i mnie to wkur.....? Proszę o pomoc.

  • 0

    277. ~  2006-11-22 09:06:48  host: cache.piekary.net

    Można zwiekszyc nagrywanie z rejestratora ??:>

  • 0

    278.  2006-11-23 13:28:21

    tak... zobacz na forum sagema na telepolis i znajdz temat o tym ... :)

  • 0

    279. ~  2006-11-25 20:53:57  host: h204.nettel.pl

    hej iziunia: kliknij: -menu, ustawienia, dzwięki, tony dzwonka,połączenia i tam kliknij na melodie a potem se ustaw.

  • 0

    280. ~ktos_xD  2006-11-26 16:37:53  host: 52-195-54-80.promax-ck.pl

    wy jestescie jacys niektorzy nienormalin pytacie sie czy ma dyktafon oczywiscie ze tak i pytacie sie czy ma mp3 czy nie ?! ;/;/ przeciez wszytko pisze w danych technicznych ...

  • 0

    281. ~zioom  2006-11-27 15:29:17  host: d2-99-64-127.euro-net.pl

    lipka koma ma małą pamięć i co się okzuje... odtwarza mp3. Przez przypadek wysłał mi kumpel plik mp3 i chodzi:P:D

  • 0

    282. ~asiunia  2006-11-27 19:33:38  host: nat-224-12.man.bydgoszcz.pl

    ja mam go od 4 m-cy i jestem bardzo zadowolona... zdjęcia bdb hedynym mankkamentem jest to, ze zdziera sie farba z joysticka, ale poza tym oky

  • 0

    283. ~izba  2006-11-28 15:47:26  host: host-89-228-78-106.olsztyn.mm.pl

    kupiłam sagem my401X,głównie dlatego,że posiada dyktafon-tak pisaliście,chcę powiedzieć,że aparat ten nie ma dyktafonu tylko rejestrator a to zupełnie coś innego,proszę zanim coś napiszecie przemyślcie to,zaufałam Wam-żałuję,mogłam wybrać inny aparat

  • 0

    284. ~izba  2006-11-29 07:07:13  host: w3cache.dolsat.pl

    kupilem niedanow ten telefon i jest good i ma dyktafon:P

  • 0

    285. ~BOniek  2006-12-01 21:50:46  host: 213-238-115-123.adsl.inetia.pl

    mam Sagema od jakis 3-4 miesiecy i jestem zadowolony nic sie nie psuje wszystko funkcjonuje tak jak powinno i naprawde wszystkim polecam super telefonik

  • 0

    286. ~czubusiek  2006-12-02 16:12:57  host: 195.205.124.17

    możee mi ktos podac jak sie zmniejsza mp3 jkais program czy cos ;p pozdrawiam :P

  • 0

    287. ~madzia:))  2006-12-03 00:18:42  host: abxk26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefonik jest super-serrio!!!Polecam a jest nawet tani!Mam go od paru miesięcy i wszystko jest gittttt!!!Pozdrawiam papatki Madzia

  • 0

    288. ~pitro  2006-12-03 17:59:23  host: bxj194.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja sobie kupuję kabel usb poniewaz mozna zdjecia sciagac na komputer i spokojnie za darmo na telefon rozne rzeczy z neta... ogolnie telefon mi sie podoba...wkurza mala pamiec i male mozliwosci sciagania java...

  • 0

    289. ~klaudia  2006-12-04 12:16:31  host: bfv29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    spoko telefon tylko troche mało pamięci

  • 0

    290. ~Cathen  2006-12-05 19:21:01  host: public-gprs4082.centertel.pl

    hymmm...... telefon OK ale denerwuje mnie menu orange i mała ilość pamięci, wg mnie jedno wejście w telefonie do wszystkiego to zaleta a jak wy uwarzacie please napiszcie :))

  • 0

    291. ~marcini3543  2006-12-06 18:40:06  host: dht55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    gdzie jest odwarzacz mp3

  • 0

    292. ~Qoyl  2006-12-07 22:05:05  host: user-87-248-92-41.promax.media.pl

    Ludzie nie kupujcie tego badziewia!!! Mam go od paru miesięcy sidła mi w nim płyta główna. Po za tym słaby aparat, bardzo mała pamięć (co do MP3 -> NIE MA MP3, lecz odtwarza pliki w tym formacie jeśli nie przekraczają 3MB) Ale jednak są też plusy tego tela jest cienki i lekki ma łatwe w obsłudze menu i dobry głośnik (bateria po dobrym sformatowaniu trzyma ok 4 dni... Odradzam kupna tego badziewia...

  • 0

    293. ~krzysiek  2006-12-08 15:04:44  host: ban253.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy w tym telefonie jest mp3

  • 0

    294. ~natalia  2006-12-08 21:35:35  host: aczh164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon świetny. mam go. a do zrobienia z tego telefonu badziewia trzeba mieć talent. nie zauważyłam nic złego w nim.

  • 0

    295.  2006-12-09 09:21:08

    to poprostu padziew mało pamięci szybko się psuje ale wszystko wyjaśnia marka SAGEM

  • 0

    296. ~RADEX_12  2006-12-09 11:24:53  host: gcx122.internetdsl.tpnet.pl

    No nie zły tel mam sony ericson K310i i jest fajny polecam bo ten to jeden wielki prostokąt ale wypaśny i mam dla niego jedną wade :mało pamięci !!

  • 0

    297. ~K750i  2006-12-09 19:30:12  host: user-87-248-92-41.promax.media.pl

    Ja zamieniłem ten telefon na K750i (troche dopłaciłem, ale opłacało się )

  • 0

    298. ~glutek  2006-12-09 19:31:35  host: gw4.knc.pl

    pomóżcie mam kupić sony ericsson k310i czy sagem my401x???????????????????!!!!!!!!!!!!!ten ma dużo pamięci a ten ma bluta

  • 0

    299. ~bobson87  2006-12-09 22:17:25  host: chello084010020245.chello.pl

    telefonik jest spoczko,gdyby nie mała pamięć i słabo trzymająca bateria... :/

  • 0

    300. ~Sagem  2006-12-14 20:22:43  host: user-87-248-92-41.promax.media.pl

    Sagem to kiepska firma (nie polecam)

  • 0

    301. ~kuba  2006-12-15 20:39:17  host: bkg95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak zdjąc obudowe z sagema my 401x bo nie moge sie do niego dobrac a nie chce go uszkodzic

‹ Poprzednia | 1 | 2 | 3 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-147-211-117.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet