Sagem my401C - opinie
Telefony Sagem Sagem my401C Opinie o Sagem my401C

Sagem my401C

w sumie: 206
  • 0

    1. ~Shiryu  2007-03-13 21:33:29  host: proxy.idealan.pl

    Niezły konkurent dla SE W300 ;) Nie ma radia, ale jeśli będzie od niego tańszy, to może być przebojem ;)

  • 0

    2. ~iwonis  2007-03-14 18:40:15  host: tomt.toya.net.pl

    wizualnie tem telefon bardzo mi się podoba, lecz nie wiem jakie jest menu i nie chciałabym się zawieść. ogólnie uważam, że najleprze są nokie jeśli chodzi o osługę ale ten jest prześliczny. więc jak by ktoś był tak miły i napisał coś o jego obsłudze byłabym wdzięczna.

  • 0

    3. ~młoda  2007-04-07 20:41:44  host: ddf3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chciałabym go kupić, ale zastanawiam się nad samą marką sagem`a bo też uważam, że nokie są najlepsze. gdyby ktoś mógłby mi doradzić, czy sagem jest wart zaufania, bardzo byłabym wdzięczna.

  • 0

    4. ~bobo  2007-04-08 13:49:26  host: 80.51.241.234

    wg. danych niemieckich telefony m-ki "sagem" są najmniej awaryjne, chyba tylko w Polsce jest takie zauroczenie telefonami nokii (też są dobre ale tylko te z wyższej półki). pozdr.

  • 0

    5. ~grzanka  2007-04-09 09:36:52  host: chello089078108131.chello.pl

    witam!!! Mam dylemat, batrdzo bym chciala ten telefon, ale nie wiem czy sagemy sa dobre w produkcji komorek!! Jest on bardzo fajni i moim zdaniem wart go kupic!! Prosze was wszscy posiadacze telefony odpisac na moj komentarz, czy jest dobry sagem! Z gory bardzo serdecznie dziekuje ;)

  • 0

    6. ~rolo  2007-04-10 19:44:41  host: 106-17.espol.com.pl

    bardzo dobry telefon mam go i jestem zadowolony, zobaczymy jak wytrzyma umowę :D

  • 0

    7. ~bara  2007-04-10 20:07:40  host: ip-83-2-94-71.static.xcore.pl

    posiadam ten telefon od pewnego czasu i w pelni moge go polecic.wyglad zewnetrzny bardzo zachwyca a do tego ma funkcjonalne choc troche skomplikowane manu;)jestem z niego bardzo zadowolona

  • 0

    8. ~bara  2007-04-10 20:19:12  host: ip-83-2-94-71.static.xcore.pl

    posiadam ten telefon od pewnego czasu i w pelni moge go polecic.wyglad zewnetrzny bardzo zachwyca a do tego ma funkcjonalne choc troche skomplikowane manu;)jestem z niego bardzo zadowolona

  • 0

    9. ~bara  2007-04-10 20:35:10  host: ip-83-2-94-71.static.xcore.pl

    posiadam ten telefon od pewnego czasu i w pelni moge go polecic.wyglad zewnetrzny bardzo zachwyca a do tego ma funkcjonalne choc troche skomplikowane manu;)jestem z niego bardzo zadowolona

  • 0

    10. ~madzia  2007-04-12 19:11:09  host: adx146.internetdsl.tpnet.pl

    POMOCY. Dlaczego nie moge ściągać dzwonków? Jak łącze się z GPRS to wyskakuje mi "błąd połączenie: data"? POMOCY

  • 0

    11. ~Edyta  2007-04-12 23:12:57  host: tmp2.star.net.pl

    pisze ze ma odtwarzacz mp3 , a można ustawiać mp3 jako dzwonek?. czy tylko dzownki polifoniczne? prosze o odpowiedź.

  • 0

    12. ~madzia  2007-04-13 14:23:50  host: adx146.internetdsl.tpnet.pl

    tak można ustawiać mp3 jako dzownek

  • 0

    13. ~werk@  2007-04-13 20:05:58  host: abeo27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ktoś by mogł podac jego cene???????????

  • 0

    14. ~madzia  2007-04-14 10:17:20  host: apt50.internetdsl.tpnet.pl

    w ERA MIX dostępny jest już od 49 zł

  • 0

    15. ~robo  2007-04-14 11:30:15  host: pc191-233.rzepicha.ds.polsl.pl

    Zastanawiam sie nad zakupem 401c lub SE w200i. Czy ktoś z posiadaczy moze powiedziec jaka jest jakosc muzyki w sagemie i jak dlugo trzyma bateria?

  • 0

    16. ~madzia  2007-04-14 12:50:46  host: adx146.internetdsl.tpnet.pl

    bateria w sagemie my401c trzyma krótko - około 3 dni. Jakość muzyki jest dobra.

  • 0

    17. ~madzia  2007-04-14 13:21:46  host: apt54.internetdsl.tpnet.pl

    bateria w sagemie my401c trzyma krótko bo ok. 3 dni. jakość muzyki jest dobra

  • 0

    18. ~gormar  2007-04-18 22:00:03  host: aaum88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ponieważ chcę kupić ten telefon, a wiem że krótko trzyma bateria, chciałem zapytać czy można go ładować z portu USB?

  • 0

    19. ~wodzo  2007-04-20 15:10:10  host: chello089076097199.chello.pl

    oczywiscie mozna go ladowac pod portem usb, podlacz go do kompa i sie bedzie ladowal pzdr

  • 0

    20. ~ziomeki  2007-04-22 13:09:48  host: evw177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moze ktos wie jaka jest maxymalna mozliwa wielkosc karty jaka mozna dolaczyc do tej komorki??? bede wdzieczny o nie wiem o jakiej wielkosci mam kupic :)

  • 0

    21. ~Ravi888  2007-04-23 15:38:19  host: dcx65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hey zastanawiam się czy go kupić :D Przeczytalem gdzies ze on ma normalne wejscie na sluchawki czy to prawda? I mam jeszcze prosbe... Czy moglby mi ktos wyslac na maila (ravi8@o2.pl) jakas fotke zrobiaona tym telefonem z gory thx xD

  • 0

    22. ~gormar  2007-04-24 20:02:38  host: dsw66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tak ten telefon posiada wejście mini jack w prawym górny rogu. Zdjęcie, które to potwierdza możesz znaleźć tu: http://www.mgsm.pl/katalog/sagem/my401c/galeria/01.jpg

  • 0

    23. ~firemen  2007-04-25 18:59:45  host: 213-238-90-213.adsl.inetia.pl

    wlasnie go kupilem spoko fon ma praktycznie wszystko polecam!!

  • 0

    24. ~paxi  2007-04-26 14:02:41  host: rally.ds4.agh.edu.pl

    Jakie sluchawki pasuja do tego telefonu?? Te z mikrofonem czy bez?? Pozdrawiam

  • 0

    25. ~alex  2007-04-27 18:21:38  host: 41.177-247-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be

    sagem to dobra firma,miałem już ich model tel.i spisywał się dobrze.myślałem że sagem to francuska firma, a telefon ten model to sobie kupie.

  • 0

    26. ~VerTeX  2007-04-29 11:42:56  host: host-n4-88-69.telpol.net.pl

    Mam parę pytań odnośnie tego telefonu. Mianowicie czy gry wysłane przez bluetooth można od razu zainstalować (jak to jest w SE), jak wygląda połączenie tego telefonu z komputerem(wykrywa jako nowy dysk, czy trzeba oprogramowanie) jak wygląda w nim wyświetlacz, jakość muzyki, oraz czy mp3 można ustawić na dzwonek. chciałbym się przesiąść na ten fon z SE k510i. Pomóżcie dokonać wyboru.

  • 0

    27. ~elka  2007-04-29 11:49:35  host: ip-89.171.49.147.crowley.pl

    telefon super!!! bardzo funkcjonalny,jakosc mp3-naprawde bardzo dobra!! no i to ze mozna wkladac karte pamięci!! polecam! spadl mi juz kilka razy z duzej wysokosci i wszystko okey:)no i napis- sagem-praktycznie niewidoczny;P

  • 0

    28. ~kasiulka  2007-04-30 19:26:53  host: aln118.internetdsl.tpnet.pl

    Dzisiaj miałam kupionego tego tela no i chce przepisać sobie kontakty ze starego na ten i nie mam napisu OK po wpisaniu nazwiska... Co mam zrobić???? (Czytałam instrukcję) HELP!!!

  • 0

    29. ~Paula  2007-05-01 19:28:12  host: 217.153.246.33

    Czy ten tel posiada dźwięk przy otwieraniu i zamykaniu klapki?:)

  • 0

    30. ~bara  2007-05-04 18:08:22  host: ip-83-2-94-71.static.xcore.pl

    tak posiada.gdzies w ustawieniach to sie znajduje:)

  • 0

    31. ~Niski  2007-05-05 23:17:03  host: 1-4-dziald.tdi.tktelekom.pl

    Mam ten fon i jestem bardzo zadowolony co prawda bateria trzyma mi 1 dzien (ale jak caly czas grzebie;])mp3 dobre ladny, maly poprostu ful wypas a nowy z salonu bez umowy to tylko 400zl! a inne podobne modele po 600-700zl!!

  • 0

    32. ~mariosdh  2007-05-09 12:17:05  host: m195.class147.petrotel.pl

    czy w tym fonie normalnie dziala bluetooth ? odp

  • 0

    33. ~szybki  2007-05-10 19:13:25  host: dtq102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chce kupic ten telefon . mógłby ktos mi wysłac fotke robione z tego aparatu? z góry dzięki. email czarek19946@wp.pl . a i powiedzcie czy ten telefon mam menu takie ikonki na iednym ekranie czy tak jak w noki 3510i?? i czy w nowy telefonie jak sie kupi tez trzyna bateria 3dni?? help

  • 0

    34. ~szybki  2007-05-10 19:15:23  host: dtq102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a i czy ma kamere powiedzcie!

  • 0

    35. ~Ravi888  2007-05-13 13:42:28  host: deg159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon super mam go od paru dni :D Ma wszystko... Za tak nie wielka kase mozna miec taki super telefon!! Mialem tylko problemy z kablem usb ale kupilem karte 512mb i czytnik i smiga :D

  • 0

    36. ~Ravi888  2007-05-13 13:47:03  host: deg159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon super mam go od paru dni :D Ma wszystko... Za tak nie wielka kase mozna miec taki super telefon!! Mialem tylko problemy z kablem usb ale kupilem karte 512mb i czytnik i smiga :D

  • 0

    37. ~Kuba  2007-05-13 16:58:01  host: host-81-190-144-133.olsztyn.mm.pl

    Mam ten telefon od 2 tygodni i jestem z niego zadowolony. głośnik na bardzo dobry, kamerka i aparat jest spox polecam go!!!

  • 0

    38. ~Ozzy  2007-05-14 16:57:26  host: amz90.internetdsl.tpnet.pl

    Bardzo fajny telefon ma wszystkie funckje jakie powinien miec naprawde dobry telefon. tylko troche lipna jakosc obrazków ale da sie przezyc wejscie na sluchwaki mini-jack, moze nagrywac filmy, bluetooth działa normalnie, mozna wgrywac przez USB rozne rzeczy tylko majac karte pamieci, karta pamieci moze miec wielkosc jaka chcesz tylko musi to byc karta microSD Na allegro po 30zl 1GB taka kupiłem. Jedynym minusem tego telefonu jest słaba bateria.. zreszta kazdy nowy sagem tak ma niestety :( Pozdrawiam i Polecam

  • 0

    39. ~Ozzy  2007-05-14 17:07:09  host: amz90.internetdsl.tpnet.pl

    Przepraszam źle napisałem we wczesniejszym komencie i źle jest na stronie i prosze o poprawienie tego a to dot. wejścia audio nie jest mini jack - 3.5mm tylko micro jack - 2.5mm ^_^

  • 0

    40. ~Aga  2007-05-16 09:38:52  host: host-ip69-29.crowley.pl

    Hej mam pytanko jaki jest lepiej wziąć telefon sagem my411x czy sagem my401c ?Pomóżcie bo nie mogę sie zdecydować.

  • 0

    41. ~Soriaz  2007-05-22 13:02:27  host: h-87-199-23-172.dolsat.pl

    Mam ten sam problem co Aga... Nie wiem który fonik jest lepszy :( Sagem my401C czy Sagem my411X??? Jeżeli ktoś miał styczność z tymi telefonikami to proszę o poradę... Pozdrófka Soriaz

  • 0

    42. ~  2007-05-22 21:03:05  host: trzemeszno2.serv-net.pl

    tel w realu prezentuje sie naprawde bardzo fajnie (duzo lepiej niz na fotkach) mp3 jak w wiekzosci sagemow gra dosc glosno i co tu duzo gadac bez zastrzezen wyswietlacz nie jest zly ale nie kluje soczystoscia kolorow...w koncu czego mozna chciec od wyswietlacza 65 tys k...;/ no i aparacik hmmm jak na wyswietlaczu nie najgorzej po przeslaniu na kompa slabo wypada tyle wiem na jego temat... ogolnie tel spoko i polecam:)

  • 0

    43.  2007-05-24 16:12:13

    Parę komentów wyżej chwaliłem ten telefon jednak dziś całkowicie zmieniłem zdanie. Cos sie w nim popsulo - nie słychac nic podczas rozmowy mp3 nie graja... Domyślam się, że chodzi o taśmę łączącą klapkę z drugą częścią telefonu... cos chyba nie kontaktuje.. To jest lekka przesada żeby telefon sie psul po miesiącu użytkowania... Szkoda... :(

  • 0

    44. ~MAGDA  2007-05-26 15:33:00  host: z-proxy2-do-rs1.ptp.duna.pl

    ILE KOSZTUJE KABEL USB DO TEGO TELEFONU???

  • 0

    45. ~Anusia:)  2007-05-27 12:00:09  host: bya195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kabel kosztuje 20 zl:)

  • 0

    46. ~Anusia:)  2007-05-28 18:04:41  host: bxp165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam kilka pytan...czy ktos mi moze powiedziec, czy karte microSD trzeba dokupic oddzielnie?? i jakie oprogramowanie trzeba sciagnac zeby komputer wykryl polaczenie z telefonem przez USB??sciągalam z netka oprogramowania wellphone i MPAS ale zadne mi nie chce wykryc podlaczenia...czy ktoś wie dlaczego??:/ bede bardzo wdzieczna jesli ktos mi pomoze:)

  • 0

    47. ~ewelka  2007-05-30 14:34:33  host: abmn61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten tel jest superowy bardo mi sie podoba i mam zamiar go kupić , ale on śliczny a poza tym ma mp3 to superowo i Bluetooth to jeszcze lepiej no nie pozdrawiam was wszystkich

  • 0

    48.  2007-05-31 18:18:49

    mam pytanie który telefon jest lepszy sagem my401c czy sagem my411x???? I ile trzyma bateria po dobrym sformatowaniu????

  • 0

    49. ~siser  2007-06-02 23:32:29  host: gmd75.internetdsl.tpnet.pl

    sie ktoś jaką największą kartę pamięci idzie włożyć w ten telefon ?

  • 0

    50. ~Biedrona  2007-06-03 13:14:48  host: cuc218.internetdsl.tpnet.pl

    Czy z tego telefonu da sie ściągnąć simlocka? Błagam odpowiedzcie mi jak najszybciej!

  • 0

    51. ~justa  2007-06-03 13:52:04  host: xdsl-6394.walbrzych.dialog.net.pl

    powiedzcie mi czy mozna tutaj mp3 ustawic na dzwonki??

  • 0

    52. ~Dzida  2007-06-05 19:43:21  host: abga107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Marioshd, bluetooth działa dobrze, tylko parę pierwszych razów musiałam go "ugrzecznić". Ale teraz jest super. Możecie mi powiedzieć, gdzie jest dyktafon? W instrukcji nic o nim nie ma, w telu też nic nie mogę znaleźć...

  • 0

    53. ~pawel  2007-06-07 18:44:22  host: abul104.neoplus.adsl.tpnet.pl

    elo elo wlasnie co kupilem sobie ten fon i jestem z jego bardzo zadowolony spisuje sie super tylko niewiem gdzie mozna znalezc wiencej dzwonkow bo znalazlem tylko 1 sedecznie go polecam i pozdrawiam

  • 0

    54. ~Aga  2007-06-08 18:27:07  host: abdt15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja właśnie sobie kupiłam tą komórke i nie narzekam co prawda mam tylko 11lat i moja opinia się nie liczy ale Bluetooth działa jak należy i jestem z niego zadowolona

  • 0

    55. ~marcin_wo  2007-06-09 11:28:46  host: base8.g-net.pl

    ja mam ten telefon i jestem bardzo zadowolony można władować do niego karte pamięci ja np mam 1GB i jest ok wprawdzie bateria z poczatku coś słabo trzymała ale sie wyrobiła i teraz trzyma znacznie dłużej Polecam

  • 0

    56. ~  2007-06-09 13:33:47  host: public-gprs20677.centertel.pl

    telefonik jest ok, mozna zgrywac zdjecia podlaczajac zwykly kabalek USB z mała koncówka taka jak do modemu, zdjecia po zgraniu na kompa prezentuja sie calkiem niezle, mozna wstawic mp3 jako dzwonek, wada jest tylko to ze telefon troszke sie czasem zawiesza i bateria trzyma krotko, mimo wszystko polecam

  • 0

    57. ~Benia  2007-06-09 13:58:16  host: deflektor.betanet.pl

    Kupiłam go 9 czerwca zajerzysty moge nim robic wszystko kupiłam do za zł na katre ale on tak fajny ze po prostu niemoge sie wysłowic kocham go !!!!

  • 0

    58. ~pawel  2007-06-10 11:48:56  host: aabc157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jakie jest haslo do blutufa

  • 0

    59. ~Kamila  2007-06-11 21:26:04  host: cmw63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten tel. jest super, Mp3 odtwarzają sie super, i ogolnie grafika jest bardzo dobra.

  • 0

    60. ~edyta  2007-06-14 17:35:29  host: eqv156.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam pytanko!bardzo bym chciala zeby ktos mi udzielił odpowiedzi!bardzo:) no wiec ..czy kabel usb od aparatu np. moze mi zapewnic polączenie telefonu z komputerem? mam ściagniety program do bluetooth i nie udaje mi sie połaczenie z komputerem. a moze to trzeba miec specjalny kabel do tego akurat telefonu????? BARDZO PROSZE O ODPOWIEDZ I DZIEKUJE!!!!:):)

  • 0

    61. ~pawel  2007-06-16 10:54:54  host: abtm92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jakie sluchawki pasuja do tego sagema

  • 0

    62. ~Madzia  2007-06-18 13:34:57  host: 249.52.jawnet.pl

    mam pytanie kupil ktos moze ten telefon w mixie w erze jak tak to mozecie mi powiedziec ile placiliscie napiszcie na mail POLMEGI@interia.pl z gory wielkie dzieki

  • 0

    63.  2007-06-21 00:01:48

    który fon jest lepszy - sagem my401c czy sagem my411x? proszę o odpowiedź i uzasadnienie

  • 0

    64. ~raiders  2007-06-21 18:42:18  host: gateway.chelm.gda.pl

    do d@arQ: oba praktycznie maja takie samefunkcje tyle ze sagem my401c ma złacze mini jack i mini usb czego my411x nie ma a jest wygodniejsze bo w mini usb wykrywa ci fona z karta jako dysk przenosńy i to jest na zasadzie kopiuj wklej i tyle ;]

  • 0

    65. ~  2007-06-24 11:33:26  host: acrm36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tak mp3 idzie ustawić na dzwonki ten telefon maprawde jest super mam go

  • 0

    66. ~WeRoNikA  2007-06-25 10:01:41  host: gju234.internetdsl.tpnet.pl

    ja mam zamiar go kupic jeszcze przed chwilą sie zastanawiałam ale po przeczytaniu tych komentarzy kupie go .. !!!

  • 0

    67. ~Kinia  2007-06-25 18:17:10  host: n2.radzyn.com

    Jakiego programu uzywacie do bluetootha?bo u mnie zaden nie chce dzialac:/

  • 0

    68. ~Macius  2007-06-25 20:46:52  host: euq130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Radze kupic SE W300i a nie to gowno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    69. ~adussia  2007-06-26 13:53:52  host: axx45.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kurde niewiem czy ten telefon jest fajny...bo mam go dostac i niewiem czy wybrac se inyy...

  • 0

    70. ~  2007-06-28 12:13:35  host: duy194.internetdsl.tpnet.pl

    ogolnie telfon jest dobry... troche mnie wkurza bateria ale od pewnego czasu juz nawet dobrze trzyma:) czasami wkurzaja mnie gry bo sa niedosteepne...;/

  • 0

    71. ~sandra  2007-06-29 22:33:21  host: ajh64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten tele od poniedziałku i sie spisuje zajebiscie jestem bardzo zadowolona do justi tak mozna ustawic mp3 polecam wam do kupna

  • 0

    72. ~Sylwia  2007-06-30 12:37:53  host: host-81-190-0-200.gdynia.mm.pl

    ja mam ten telefon od tyg. kupilam sobie go w mix plus za zlotowke i jestem z niego bardzo zadowolona z tego co czytal bateria wam dlugo nie trzyma a mi ze sluchaniem trzyma ok 2 do 3 dni .... a co do dyktafonu ja nie moge go znalezc znalazlam cos podobnego do dyktafonu ale kurcze to tak cicho nagrywa ze poraszka... ale tak ogolnie telefon zarabisty i bluetooh mi dziala a jesli macie z nim problem poprostu wylaczcie i wlaczcie telefon to pomaga:)

  • 0

    73. ~ficu  2007-07-05 13:30:50  host: ns3.netmax.net.pl

    chce sie dowiedziec czy mozna dopiąc słuchawki do tego telefonu z gory dzieki...

  • 0

    74. ~BaH.  2007-07-05 20:01:40  host: xdsl-10518.wroclaw.dialog.net.pl

    z pudełka i instrukcji obsługi wynika, że istnieje podobny model, my400C, ale ja nigdzie nie mogę znaleść informacji na jego temat. ktoś może się zetknął? i czy to prawda, że w Polsce jest dostępny tylko w jednej wersji kolorystycznej (czarno-czerwone modele ominęły Polskę)? przynajmniej tak powiedział mi Miły Pan w Głogowskim Salone Ery. hmm?

  • 0

    75. ~robaq  2007-07-08 23:44:04  host: 96-197.espol.com.pl

    unikajcie Bluetootha w tym tel. Wellphone(kompletne nieintuicyjne dziadostwo + BlueSoleil to katastrofa. Łączy się jak chce i kiedy chce. Krew moze człowieka zalać. Straciłem 3 godziny by zciągnąć kilka gó.wnianych zdjęć z telefonu.

  • 0

    76. ~Chester  2007-07-09 16:20:58  host: host-d9ada35e.elsat.net.pl

    Zastanawiałem sie nad kupnem tego telefonu, po tych komentarzach jestem pewny ze oplaca sie wydac te 350zł!

  • 0

    77. ~Kosmo  2007-07-10 19:38:41  host: buw66.internetdsl.tpnet.pl

    Co to jest ten mini jack ?? prosze o podpowiedz :) i czy jest w pudełku z telefonem z góry dzięki :)

  • 0

    78.  2007-07-11 18:32:39

    wie ktoś może, czy w tym sagemie można zminimalizować odtwarzacz mp3 i pisać jednoczenie sms, itp?

  • 0

    79. ~mania  2007-07-11 21:13:29  host: cvq20.internetdsl.tpnet.pl

    czy ten telefon ma kamerkę??

  • 0

    80. ~maszka  2007-07-11 22:04:59  host: proxy.lipska.net.74.13.83.in-addr.arpa

    Kupiłam go w Euro Agd za 349 zł. Jest piękny. Niestety przy mojej bezmyślności zgubiłam tylną klapkę.Może ktoś wie gdzie mozna kupić taką klapkę do tego modelu. Z góry dziękuje za pomoc.

  • 0

    81. ~mm  2007-07-12 22:48:54  host: cvq20.internetdsl.tpnet.pl

    czy ten tel ma kamerke?? ktory jest lepszy sagem my411x czy sagem my401c ??

  • 0

    82. ~poison-ivy  2007-07-13 13:53:05  host: 96-197.espol.com.pl

    telefon całkiem spoko(jak na 2 dni)ale ma jakąś dziwną klawiaturę(chodzi o materiał z którego została wykonana)ogólnie działa wszystko dobrze:)

  • 0

    83. ~hela9314  2007-07-13 19:03:37  host: dzg233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    skończył mi sie abonament w innej komórce i mam teraz możliwość zakupienia tej komórki za 1zł i zastanawiam sie?? można w niej ustawić Mp3 na dzwonek/?? dobrz jest????

  • 0

    84. ~Charli  2007-07-14 00:04:49  host: host-89-238-21-82.smgr.pl

    sagem my 411x jest zdecydowanie lepszy ... co do minimalizacji jesto ona mozliwa jesli ktos pusci ci sygnała w czasie sluchania muzyki i jeszcze w czasie trwania polaczenie nacisniesz czerwona sluchawkie nacisniesz zniknie ci polaczenie ale spyta sie czy dalej ma grac odtwarzacz naciskasz tak i cieszysz sie jak gra ci mp3 w tle a ty cieszysz sie telefonem ...w ten telefon jedyne co jest wkurzajace to troche cicho na sluchawkach odtwarza mp3 troche sie nad tym zawiodlem ... a nie ma mini jacka czyli micro jacka :D:D sa przejsciowki latwo do kupienia z micro jacka na mini jecka (takiego jak naprzykład w mp3) polecam ten telefon ... posiada on aparacik vga ktory robi w miare ładne zdjecia widoczne w miare plynie takze otwiera przerobione filmiki pelnometrazowe :D:D jak sie ma do niego dolaczona karte to poprostu dla ludzi ktorzy potrzebuja telefon do zabawy napewno jest godzien polecenia za takie pieniadze... goraco polecam

  • 0

    85. ~linka :):)  2007-07-18 16:11:39  host: ase246.internetdsl.tpnet.pl

    hej:)mam ten telefon od pieciu dni i jestem narazie zadowolona:) polecam go do kupienia wszystkim ktorzy przywiazuja duza wage do elegancji jak i do zabawy

  • 0

    86. ~maly333  2007-07-20 19:04:21  host: aaa54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktos moze wie jak zminimalizowac odtwarzacz mp3 aby mozna bylo chodzic po menu. Z gory dzieki

  • 0

    87. ~misia  2007-07-21 11:08:38  host: 88-199-89-130.tktelekom.pl

    ej no gdzie jest ten dyktafon ????????????

  • 0

    88. ~ewelus  2007-07-23 13:58:40  host: cky192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    cze nie wiecie jak w erze uaktywnia się mms-y.błagam pomóżcie

  • 0

    89. ~karola  2007-07-24 15:42:24  host: abwo252.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mi sie w nim nic nie miesic?czy to znaczy ze mam dokupic sobie pamiec?ile taka kosztuje?pozdrawiam

  • 0

    90. ~rysioww  2007-07-24 16:26:57  host: 88-199-142-3.tktelekom.pl

    do ewelus: aby odbierać mms-y musisz pójść do salonu ery aby ci aktywowali profile na internet, mms-y i wap. (jeżeli umiesz to możesz to sam zrobić, np. przepisać profile z innego telefonu w sieci era, który ma ja aktywowane) ;] Pzdr.

  • 0

    91. ~Bolec  2007-07-24 20:07:02  host: dxg140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bałagam powiedzci emi jak si eminimaluzuje odwarzać Mp3w tym telefonie ??? :(

  • 0

    92. ~Kosmo  2007-07-25 21:04:53  host: fec146.internetdsl.tpnet.pl

    Zobacz sobie na Allegro ile kosztuje micro SD ;d jak sie orientuje to gdzes 40 zl :)

  • 0

    93. ~nann  2007-07-27 22:52:45  host: hr131.internetdsl.tpnet.pl

    nie wiem czy kupić ten teloefon :( zastanawiam sie ciagle nad nim :( w tym co tu piszecie widać że ładnie się prezentuje ale w praktyce jest nie zabardzo :( także nie wiem co robić :( pomocy! bo ja 30 lipca jade po telefon i nie wiem czy brac ten czy inny :( pomóżcie! proszę !!

  • 0

    94.  2007-07-29 19:53:10

    do nann: telefon jest bardzo dobry, ja bym sie nie wachal tylko go bral, sam posiadam my700X i jestem zachwycony

  • 0

    95. ~zibi  2007-07-29 21:53:33  host: dvu12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy w tym tel. dziala dobrze bluetooth? Prosze o szczera i szybką odp.

  • 0

    96. ~Natusia;*  2007-07-31 21:42:57  host: acvq32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja widziałam 2 wersje kolorystyczne

  • 0

    97. ~sandrii  2007-08-02 13:50:15  host: ajt163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do zibi: bluethooth dziala bardzo dobrze mam go od 2 miesiey i polecam do kupna:)

  • 0

    98.  2007-08-03 21:59:01

    Ej mam takie pytanie czy ktos juz instalował na tym telefonie aplikacje ale nie z wapa tylko z kompa ??????????????????????????????

  • 0

    99.  2007-08-03 22:02:53

    Ej czy da sie wgrac na ten telefon aplikacje tylko nie z wapa tylko z kompa przez kabel !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    100. ~tomekkoral  2007-08-03 23:41:16  host: bka96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam tego sagema jest zajebisty i nie zamienie go na zaden inny telefon pozrdo a kto wie jak simlocka ściągfnąć z niego ???

  • 0

    101. ~majka  2007-08-04 00:14:30  host: bro86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wlasnie chce kupic ten telefon ale chciaalabym sie dowiedziec czy jak chodzi odtwarzacz mp3 to mozna zlozyc klapke zeby nadal odtwarzal on muzyke???? prosze o odpowiedz wlascicielow tej kom:)

  • 0

    102. ~Olga  2007-08-08 18:05:21  host: public-gprs75676.centertel.pl

    mam ten telefonik=] Jest Extra!!! Polecam go, ma aluminiową obudowę, co pozwala na dłużej utrzymanie telefonu w dobrym stanie, mp3 mozna ustawić na dzwonek i zamknąć klapkę, też bedzie otwarzał.. jest super, zdjęcia wychodza leprze niz w Samsungach, lekki, cienki i płaski, naprawde polecam, w razie pytań- piszcie=]

  • 0

    103. ~Ewelina  2007-08-18 18:03:32  host: 217.113.131.85

    Mam sagema od 3miesiecy bylam z niego zadowolona ale chcialam wiecej pamieci wiec kupilam sobie karte micro SD 512 i co....oczywiscie ciagle malo pamieci ...jestem dzisiaj taka zla nie wiem co mam zrobic ten telafon nie czyta karty pamieci;/przynajmniej nie chce mi dzialac nibydjecia wchodza ale muzyka zero ;/;/ ogolnie nie mam do niego zadnch zastrzezen

  • 0

    104. ~Crome  2007-08-19 18:50:43  host: ip108.zabrze.net.pl

    Mam pytanie do tych co posiadają ten telefon (sam się jeszcze zastanawiam nad jego kupnem): wszyscy zawiedliście się na niskiej głośności odtwarzacza mp3 na słuchawkach, czy to tylko kwestia niskiej jakości słuchawek?

  • 0

    105. ~Martyna  2007-08-20 21:50:32  host: get194.internetdsl.tpnet.pl

    ja mam takie pytanie czy jak zamkne klapke to mp3 bedzie gralo ?:)

  • 0

    106. ~sajmonus07  2007-08-21 17:27:45  host: epk115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od 2 mcy, jest tragiczny, bateria trzyma mi maks 2 dni, wyłącza się sam kiedy mu pasuje, głośniczek przestaje od czasu do czasu działać, trzba wtedy go przydusić(rada na przyszłosć), dawałem do serwisu już go ze 3 razy i nic nie pomaga, badziew że masakra

  • 0

    107. ~bienio  2007-08-26 22:57:30  host: apn-101-20.gprsbal.plusgsm.pl

    czy nie macie wrażenia,że troche cicho słychać w słuchawce głos rozmówcy?? jak dla mnie to troche słabo mimo podgłośnienia na maxa. może ktoś z użytkowników wypowie się, bo nie wiem czy warto iść z tym do reklamacji, czy taka natura fonika. pozdrawiam.

  • 0

    108. ~madziq  2007-08-27 18:39:32  host: gsq178.internetdsl.tpnet.pl

    czy da sie sciagnac simlocka z tego telefonu ?? blagam pomozcie!!

  • 0

    109. ~uscisk  2007-08-27 20:18:49  host: adb174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam zamiar kupić ten telefon ale nie wiem jakiej jakosci robi zdjecia????????

  • 0

    110. ~Sagemowiec  2007-08-31 12:25:47  host: bia177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja na 99% będe go miał. Fajny no nie.

  • 0

    111. ~Fach  2007-08-31 12:39:36  host: bia177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do 103. Chyba wiem o co chodzi, sprawdź zdjęcia, muzykę itp. Może masz zapisujesz na wbudowaną pamięć telefonu.

  • 0

    112. ~a JA Jupi Jupi jej  2007-08-31 12:52:26  host: bia177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Weźcie nie piszcie czym się różni sagaem my 401c od 411x, bo wytłumaczył wam raiders, komentarz 64.

  • 0

    113. ~bienio  2007-09-02 23:39:56  host: apn-99-11.gprspla.plusgsm.pl

    ja dla mnie to strasznie słabo słychać osobe z którą się rozmawia. mimo podgłośnienia namaxa jest strasznie słabo.negatyw za taką jakość. a co do mp3 i głośności - to w normie. da się słuchać.

  • 0

    114. ~gg1303310  2007-09-03 18:15:07  host: pb106.bialystok.sdi.tpnet.pl

    dla mnie telefoniki pracuje lux kupilem karte pamieci 1gb i wszystko sie miesci ;] taka karta kosztu kolo 40-50 zl ';]

  • 0

    115. ~michal 94  2007-09-04 16:20:41  host: proxy4.tkdami.net

    mam ten telefon od dwoch miesiecy i jest wkurzony rzlcial sie a w serwisie mi powiedzieli ze to z mojej winny ale mi nigdy nie upadl ani nic juz polecam nokie 5200 lub 5300

  • 0

    116. ~Bllazz  2007-09-12 19:32:47  host: proxy.tvgawex.pl

    pytanie : jak długo trzyma bateria jeżeli używamy go jako odtwarzacz mp3 ? ;]

  • 0

    117. ~eros1987  2007-09-16 13:52:52  host: tf218.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon to ogolny badziew jak wszystkie sagemy. ja mam teraz n6131 i jestem z niej bardzo zadowolony. i nie piszcie nawet ze ta klapka jest aluminowa bo i tak nie uwierze. to jest tylko polerowany i lakierowany plastik i tyle. ZłOM I JUż

  • 0

    118. ~marlena  2007-09-17 21:22:56  host: aagm213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od paru tygodni i kolezanka poprzesylala mi muze na mp3 ale tylko 3 mogla przeslac piosenki a wiecej nie bo pisalo ze ,,za mało pamieci'':/:/ mam tylko 3 piosenki i wiecej nei moge miec:/ czy ktos wie o co jest grane?????PROSZE O ODPOWIEDZ:):):):)

  • 0

    119. ~mysiunia  2007-09-23 10:20:02  host: aio211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bienio - mi tez telefon przerywał jak rozmaiwalam i dalam do serwisu i czekam a tak jest zahbeisty:)polecam

  • 0

    120.  2007-09-24 16:16:48

    Czy ten tel ma długość nagywania filmów w zależności od pojeności karty SD?

  • 0

    121. ~Kaczy  2007-10-01 13:00:57  host: aoi170.internetdsl.tpnet.pl

    Ma strasznie słabiutką baterię. :( Niestety, gdyby była lepsza to byłoby już super - mi trzyma maks. 4 dni. Kiedy dużo rozmawiam, słucham muzy tylko 2 dni :(

  • 0

    122. ~enjoyment  2007-10-02 18:08:26  host: 87-205-237-131.adsl.inetia.pl

    !!!!!! już kilka razy padało pytanie o minimalizowaniu odtwarzacza, tzn. możliwości przemieszczania sie po menu głównym,pisaniu sms-ów itp, podczas odtwarzania plików muzycznych. I ja postanowiłam spytać sie jeszcze raz: czy ktos wie jak to zrobić??????? Powiem szczerze,że mi udało sie zrobić to tylko raz i kompletnie przez przypadek - dlatego wiem,że sagem 401c taką funkcję posiada. PISZCIE CZEKAM !!!!!!

  • 0

    123.  2007-10-03 15:22:11

    !!!!!!!! Już kilka razy padało pytanie co do minimalizacji odtwarzacza, tzn. możliwości odtwarzania plików muzycznych podczas poruszania sie po menu głównym telefonu.Faktycznie gdy zamkniemy telefon muzyka odtwarza się normalnie, a tytuł utworu wyświetla się na wyświetlaczu dodatkowym. Myślałam,że kombinacja jak w np. SE z minimalizacją całkowitą w tym samsungu jest niemożliwa,ale wczoraj przez kompletny przypadek udało mi się to zrobić!Teraz kombinuję i nic mi nie wychodzi... Zaczęłam nawet wątpić,że mi się to po raz drugi uda :( Wie ktoś jak zrobić? Pozdrawiam i czekam

  • 0

    124. ~DoSiA ;)  2007-10-03 17:17:32  host: azuro.erydan.net

    Mam tegO fonA może od ok. 2-3 godz. i jestem w cholerkE zadowolona ! :D

  • 0

    125. ~gonia  2007-10-03 20:58:30  host: aba215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    szkoda tylko że nie można do niego dostać zestawu słuchawkowego,chodze od 2 tygodni po sklepach i serwisach i nie ma :/

  • 0

    126. ~beatka  2007-10-04 15:23:56  host: c73-154.icpnet.pl

    chce kupic ten telefon i mam pytanie czy nie ma problemu z softem tz czy sie nie zacina??

  • 0

    127. ~Piotrek BTM  2007-10-06 08:19:16  host: router.pogodanet.pl

    Czesc mam zamiar kupic sobie nowy telefon w erze i nie jestem pewien ktory mam kupic sagem my411x czy sagem my401c ... CZy ktos moze mi doradzic?? czeka na odp. gg:9284621

  • 0

    128. ~wiki =)  2007-10-07 18:06:52  host: abki193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy można do tego telefonu zestaw słuchawkowy?? proszę o odpowiedź

  • 0

    129. ~HectoR  2007-10-09 13:45:15  host: 1-4-dziald.tdi.tktelekom.pl

    zgadzam sie!! ten tel jes the best, zdjecia super, mp3 gra czysto, ale z lekka za chcho ;/ nie wszystkie gry dzialaja!! ale to tylko takie jak asphal 3 itp.!! ale czy ktos wie czy mozna w nim sciagac motywy?

  • 0

    130. ~Hector  2007-10-09 13:48:04  host: 1-4-dziald.tdi.tktelekom.pl

    do 120 tak jezeli nagrywasz na karte microSD to nagrywa w granicach pojemnosci (do 20 mb) to dos dlugie nagrywanie ;]moze tak z 30 - 40 min filmiku nagrywanego!!!!!

  • 0

    131. ~mik  2007-10-09 16:52:47  host: ablg246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Poza baterią która faktycznie daje w kość wszystko jest ok. Telefon dobry, funkcjonalny i przede wszystkim malutki i lekki :)

  • 0

    132. ~PAULINA  2007-10-13 13:38:38  host: proxy.tvgawex.pl

    ktoś wie może czy są do tego telefonu wymienne obudowy????

  • 0

    133.  2007-10-13 22:19:24

    co do obudowy to polecam użycie inteligencji i poszukanie w necie (np. allegro) ale i tak nie zmienisz w nim obudowy. (nie ma śrubek żeby mozna było rozkręcić) bateria fakt słaba ale jeżeli chce się mieć telefon dobry pod tym względem to polecam NOKIE kurcze a 411 i 401 są kompletnie inne to tak jakbyście porównywali SE T630 do SAMSUNGA E900i !!

  • 0

    134. ~MIKI  2007-10-14 14:43:15  host: ip88.bnet.pl

    tel. lekki i malutki grafike do d...a bateria jeszcze gorsza kilka godz. sluchania mp3 i po bateri mam dlugo i NIE POLECAM

  • 0

    135. ~maszka  2007-10-15 00:12:10  host: proxy.lipska.net.74.13.83.in-addr.arpa

    Ja w zestawie miałam słuchawki.Ogólnie telefonik o.k. Bateria trzyma mi 3-4 dni, ale używam go tylko do rozmów i smsów. Niestety soft się zawiesza i poszedł do seriwsu.

  • 0

    136. ~Kinia  2007-10-15 09:08:28  host: aabg240.neoplus.adsl.tpnet.pl

    powiedzcie mi czy to prawda ze ciezko dostac w erze tego fona????Mam zamiar sobie go kupic ale słyszałam ze jest to prawie niemozliwe.pozdrawiam

  • 0

    137. ~LuDEk :D  2007-10-15 19:48:08  host: azuro.erydan.net

    Czy można zrobić coś, żeby fon dłużej trzymał baterię ? No i jak gadam przez tego fona to mi się jakby głos rozdwaja i słyszę moje .. ECHO xD Do Kini: W Erze ja dostałam i bez problemu ;D

  • 0

    138. ~qwesty  2007-10-18 11:46:20  host: gfq242.internetdsl.tpnet.pl

    Ej marlena!! ja mam odpowiedz!! Bardzo trudną do wywnioskowania.... MASZ ZA MAŁO WOLNEJ PAMIECI! o.O tak , tak... ten telefon ma 13mb czyli 3-4 piosenki... jesli chcesz wiecej to dokup karte pamieci

  • 0

    139. ~barti  2007-10-23 20:43:41  host: xdsl.208.c74.petrotel.pl

    bardzo fajny fonik podobny wyglądem do v3 ale leprze parametry ;D polecam bo to sagem

  • 0

    140. ~Gosieenka  2007-10-26 17:37:11  host: abxa149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kurde! Strasznie mi sie ten fon podoba! Ale nie wiem czy go dostane w Era Mix??? Zapewne tak... tylko gorzej jak go akurat nie bedzie w salonie... To można zamówić sobie? Czekam na odpowiedz :):) Pozdrawiam ciepluko=)

  • 0

    141. ~maszka  2007-10-28 11:12:06  host: proxy.lipska.net.74.13.83.in-addr.arpa

    Wrócił z serwisu. Ma wgrany nowy soft i już jest o.k. Nie zawiesza się. Poza słabą baterią jest rewelacyjny. Jest przede wszystkim malutki i na tak niską cenę ma wszystko.Jest super.Jest to mój drugi sagem,i kiedyś gdy będę wymieniać telefon, to następny też będzie sagem.

  • 0

    142. ~lukii  2007-10-28 19:24:50  host: nat-243-13.man.bydgoszcz.pl

    bateria jest do dupy 2-3 dni i kicha trzeba ładować

  • 0

    143. ~sagem fan  2007-11-05 22:07:49  host: 87-205-32-116.adsl.inetia.pl

    zgadzam się z poprzedniczką, też raz przez przypadek mi się zminmalizował tylko niewiem jak..

  • 0

    144. ~marcia1000  2007-11-06 17:13:51  host: die93.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a mozna bez problemu dostac go z ery? bo slyszalam ze jest cięzko osiagalny

  • 0

    145. ~Jup  2007-11-09 22:39:53  host: host-89-238-21-82.smgr.pl

    Mam ten telefon pół roku i już 3 razy był w serwisie z powodu softu tylko...nic innego nie nawala ... telefon sam w sobie z funkcjami jest bardzo fajny ma duzo możliwosci wraz z kartą micro sd ale za to soft w nim to przekleństwo ... strasznie jest z softem moze dlatego ze jeszcze soft do tych telefonów nie został dobże dopracowany ... ogulnie telefon godny polecenia .... soft jak soft w kazdym telefonie nawala a bateria jak wiekszosc telefonów z klapka z dwoma ekranami podświetlanymi trzyma troche krócej od telefonów z jednym monitorkiem... pozdrawiam telefon dostepny bez problemu w erze ...

  • 0

    146. ~lol  2007-11-29 19:52:59  host: efm10.internetdsl.tpnet.pl

    ludzie jak macie malo pamieic a kupujecie karte pamieci to se ustawcie tam w ustawieniach i juz bedzie cie mieli duzo i sie wam zmiesci ok 110 muzykogolnie ten fonik jest zarabisty

  • 0

    147. ~TOBIK911  2007-12-01 09:57:22  host: xdsl-5649.walbrzych.dialog.net.pl

    Telefon z wygladu jest fajny, ogulnie ma wszystko Mp3 karte pamiecioche :) wszystko jest dobry jedyna jego wada ze po jakims czasie sie puje mam go juz z jakies 3 miesiace i fiksuje sam sie wyłancza nie darady go wyłonczyc lub włonczyc zacina sie, Własnie bede szedl go odac na gwarancje, polecam ten telefon tym co maja dobre nerwy, ten telfon jak i sagema my411x jego brata

  • 0

    148. ~  2007-12-11 14:30:20  host: acji228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od 15 min.:P i narazie dobrze sie sprawuje ale uważajcie jak kupujecie bo ja kupiłam 1 raz i po 15 min. wyswietlacz mi padł!!!!!!!!! i tata musieł wymieniac na ten sam:P:P

  • 0

    149. ~sandra  2007-12-18 13:51:00  host: ajp54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    majka--------do Ciebie kieruje otóz można zamknąć jak się slucha mp3 bo sama mam ten telefon i jest super

  • 0

    150. ~  2007-12-19 14:15:52  host: aagb165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czesz mam ten telefon od 3 miesiecy po 1 miesiacu zozwalilem sam wyswietlacz i nigdzie nie moge dostac drogiego a od wczesniejszego modelu nie pasuje bo byl zakladany i byl zly. Czy w kioncu bede mog ten wyswietlacz kupic i ile to bedzie kosztowac. pozdro;p

  • 0

    151. ~pawelek94  2007-12-20 20:24:52  host: aehj225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no mozna istalowac aplukacje i gierki przesalne przez kabel tylko nie wszystkie

  • 0

    152. ~?????  2007-12-28 16:57:21  host: cqs48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jaki foniak jest lepszy sagem my 401c czy 411x???

  • 0

    153. ~Angela  2007-12-29 12:04:10  host: 195.205.199.10

    Ja tam nie mam do niego zastrzezen chociaz chyba pomylili sie wkladajac do tego telefonu aparat VGA :( Gdy by bylo przynajmniej 1 MGPikseli to moze by cos z tego wyszlo a tak to slabe zdjecia wychodza ... ;( SMS'y pisze sie szybko i w miare wygodnie. Z przykroscia stwierdzam ze ten telefon nei jest do zabawy ;( Ale na tą cenę... (kupowalam w erze za 60 zł)

  • 0

    154. ~ja  2007-12-29 12:21:15  host: 85-31-236-66.marsoft.net

    Mam go od grudnia, może to niedługo ale jestem zadowolona z niego.

  • 0

    155. ~Marek  2007-12-30 11:57:49  host: adac172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon pol roku . miesiac chodzil a reszto lezy bo nigdzie nie mogo znalesc wyswietlacza do niego . bateria 2-3 dni troszke malo ale po za tym moze byc. a za ile moge kupic taki wyswietlacz do niego i od wczesniejszego modelu nie bedzie do niego pasowal bo juz zakladalem . pozdro

  • 0

    156. ~anette  2008-01-01 17:03:23  host: alfa.pronetsystem.pl

    telefonik super, bateria trzyma krótko, ale da się wytrzymać :) mam jednak inny problem .. czy można w nim ustawić pojedynczy dźwięk dzwonka sms? jakikolwiek ściągnę dzwonek, powtarza mi go parę razy... jeśli wiecie, piszcie !! :)

  • 0

    157. ~szymon  2008-01-02 16:32:17  host: bmc96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile kosztuje zdjęcie simlocka z niego da sie może jakis programem ??? prosze odp. zajefajny telefonik

  • 0

    158. ~sarka  2008-01-03 14:43:59  host: dynamic-78-8-66-145.ssp.dialog.net.pl

    ja osobiscie posiadam ten telefon jest maprawde swietny wczesniej mialam motorole v3 i nazekalam na nia ale ten telefon polecam kazdemu

  • 0

    159. ~bartek  2008-01-04 15:50:03  host: acxv175.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wie ktos jak sie minimalizuje w nim odtwarzacz?? mi sie udalo przez 2 razy zminimalizowac przez przypadek. piszcie!!

  • 0

    160. ~Pawlek94  2008-01-06 15:14:24  host: aefl99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam tego fona od 7 miechów. Na początku uważałem że ten fon jest super. Ma mp3,butufa i dwa wyświetlacze. Przy zakupie nie zwróciłem niestety uwagi na baterie a ona teraz wytrzymuje mi przy normalnym użytkowaniu góra 2 dni. Tragedia.I jeszcze jedno: czasami sam się wyłancza i włancza i czasami gry działają a czasami nie. Zależy od dnia. Zawiodłem się na nim.

  • 0

    161. ~bartek  2008-01-06 20:45:20  host: acwu89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mozna przewijac w nim piosenki??

  • 0

    162. ~Mateusz  2008-01-11 14:01:55  host: 79.173.17.211

    Tak jasne ze mozna mam My401c i jestem zadowolony ..tylko niewiem jak sie minimalizuje odtwarzacz ??jak ktos wie to prosze o odp

  • 0

    163. ~Margot  2008-01-17 14:07:03  host: abgf209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To jest mój ulubiony tel. I wierzcie lub nie innych nie chcem:)

  • 0

    164. ~HeqToR  2008-01-20 00:36:22  host: 1-4-dziald.tdi.tktelekom.pl

    nie idzie zminimalizowac odtwarzacza ;p

  • 0

    165. ~patrykxx  2008-01-20 20:01:57  host: awf186.internetdsl.tpnet.pl

    Mam go dwa mieśiące isprawuje się dobrze,nic się nie psuje w sumie ok

  • 0

    166. ~Q  2008-01-21 19:58:39  host: adia49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w jaki sposób można przewijać piosenki ? ja jakoś nie moge..

  • 0

    167. ~lol  2008-01-26 18:53:28  host: efm10.internetdsl.tpnet.pl

    do mateusza jak przewijasz piosenki ?

  • 0

    168. ~Aga  2008-02-21 21:57:46  host: apx212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten fonik od chyba prawie pół roku, i jakoś nie doszłam jeszcze do tego jak można zminimalizować odtwarzacz, czyli tego chyba nie można zrobić... No chyba, że wiecie jak to piszcie!! No i piosenek też się nie da przewijać... Troche lipa no i jego grafika też nie jest najlepsza... :/ ale pozatym ok :) pozdrawiam ;*

  • 0

    169. ~majasek  2008-02-24 21:22:38  host: 212.122.206.38

    mam pytanie.... czy podczas słuchania muzyki można wejść w menu?? z góry dziękuję....

  • 0

    170. ~minimalizacja mp3  2008-02-28 21:16:56  host: ip-81-210-16-2.netia.com.pl

    "1.Włączamy odtwarzacz ustawiamy jakie piosenki chcemy sluchac i jak glosno 2.Jesli jestesmy w erze dzwonimy na swoj numer(jesli nie mamy poczty ;) dostaniemy sms-a od "kto tam"), jesli jestesmy w innej sieci to wysylamy sms-a na swoj numer z internetu itp. , ogolnie o to chodzi aby za chwile przyszedl do nas sms. 3.Wchodzimy w odtwarzacz i odpalamy piosenke, przychodzi do nas sms, odczytujemy go i zanim pojawi sie napis "czy wznowic odtwarzanie.." (czyli prawie natychmiast) wduszamy czerwona sluchawke. Wtedy pojawi sie napis "czy wznowic.." dusimy "tak" i gra muzyka :) Nawet po kolei piosenki jakie mamy ustawione i wygasza sie ekranik, jak nic nie robimy :)"

  • 0

    171. ~It's me  2008-03-02 10:51:33  host: 193-34-3-1.chelmnet.pl

    SŁUCHAJCIE JEZELI MACIE ZAMIAR KUPIC TEN BEZNADZIEJNY TELEFON TO STANOWCZO WAM ODRADZAM

  • 0

    172. ~Lolka  2008-03-02 11:01:02  host: 193-34-3-1.chelmnet.pl

    SŁUCHAJCIEE WIECIE MOZE JAK SIE USTAWIA ZEBY MIEC KARTE PAMIECI BO U MNIE W TYM TELEFONIE MOGE MIEC MAX 3 PIOSENKI !!!!!! POMOZCIE

  • 0

    173. ~Kirka14  2008-03-02 15:37:20  host: egg179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ten tel. posiada słuchawki ??? Kupuje ten tel i chce sie upewnic. a jesli wam soft szwankuje to przy usb sa dolaczane płyty z softem. I po problemie.Czekam na odp. z góry dzieki. :D

  • 0

    174. ~Kocurrrr  2008-03-05 18:41:28  host: bln206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dziś odebrałem z serwisu 4 nowy telefon...jego żywotność u mnie to 2 miesiące:)srednio co tyle sie psuje i dostaje nowy..bop mam jeszcze gwarancje...tele wporządku...ale co że funkcjonalny jak tak awaryjny...Siema..:)

  • 0

    175. ~GIRL  2008-03-08 21:51:36  host: 193-34-3-1.chelmnet.pl

    SŁUCHAJ Lolka!!!!!!!!!!!! musisz poprostu dokupic karte pamieci i tyle ;) i bedziesz wtedy miala duzo pamieci

  • 0

    176. ~martynka11122  2008-03-11 19:06:05  host: dbt168.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest tragiczny nie sprawdza sie w niczym zawiesza sie czesto mam go 1,5 roku i juz jeden klawisz nie dziala.... jego kupno to jest wielki błąd!!! szkoda pieniedzy na takie dziadostwo... na dyktafonie mozna nagrac tylko 30 sekund... to jest dramat co sie z tym telefonem dzieje... po mimo ze ani mi nigdzie nie spad ani nic sie z nim nie stalo i musialam 3 razy oddac do reklamacji z powodu: bateria wyladowala sie przez 1,5 godziny, zawieszal sie, nie dzialal blutuf... a na tescie bateri i innych ni nie wykazalo... to jest skandal zeby takie cos sprzedawac w sklepach i na aukcjach internetowych!!! kto to wogole wyprodukowal jakis nieuk...!?

  • 0

    177. ~paucia  2008-03-15 23:53:27  host: 75-14.espol.com.pl

    też mam ten telefonik jestem z niego w miare zadowolona, odtwarzacz można zminimalizowac jedynie wtedy jak dostanie się smsa trzeba szybko nacisnąc czerwony guzik,,miłego kombinowania ja już umiem. denerwóje mnie jak się zacina blutut, nie można nic przesyłac;/

  • 0

    178. ~enjoyment  2008-03-22 17:14:27  host: 77-253-152-16.adsl.inetia.pl

    moja ocena to zdecydowane NIE. telefon jest dobry dla ludzi którzy mało z niego korzystają.Dla mnie bateria jest za słaba.Owszem - prosty i elegancki ale nad jego funkcjonalnością baardzoo długo bym sie zastanawiała. DO ~minimalizacja mp3 próbowałam i w ogóle mi nie wychodzi! Czuje sie jak blondynka..

  • 0

    179. ~JA:D  2008-04-01 10:44:12  host: cuk106.internetdsl.tpnet.pl

    a ja wiem, jak zrobic, zeby na pamieci wbudowanej (jak jest karta pamieci zewnętrzna wyciagnieta) bylo ok, 30 piosenek:D

  • 0

    180. ~bartek  2008-04-02 21:18:52  host: acyp88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam tem telefon juz kilki miesiecy na poczatku nie moglem przeslac muzyki powyzej 3MB myslalem ze bez karty tak jest ale kupilem karte pamieci, ustawilem zapisywanie odrazu na karte i dalej nie moge przesylac muzy powyzej 3MB. w tych telach tak jest czy to tylko moj telefon tak ma???

  • 0

    181. ~Monika  2008-04-07 22:31:18  host: aaqu193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    sagem my401c to dno postępu...gołębie są bardziej niezawodne niż jego producent i pomysłodawca softu...świr nie telefon..ODRADZAM

  • 0

    182. ~mitelek  2008-04-13 10:24:57  host: host-217-172-240-210.gdynia.mm.pl

    Do Bartka, bedziesz musiał niestety zaniesc swoj fon do serwisu ja tez nie moglem przeslac dluzszych kawalkow nawet jak kupilem karte, teraz po naprawie( a wlasciwie wymianie na nowy tel jest oki)

  • 0

    183. ~  2008-04-18 03:41:15  host: cnd83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    macie szczescie mi bateria trzyma max 1 dzien ale jak sie bawie to 1 h, nie moge wysylac mms chociaz mam usluge skonfigurowana w Erze mi powiedzieli ze mam wymagania, zawiesza sie i nie dziala bluetooth. Nie wiem czy to jest tez u mnie ze na tapete nie mozna ustawic ruchomych obrazkow. Prosze o informacje jak jest u was. Nie polecam Sagema, sa bardzo awaryjne, nie dam sie wiecej namowic na te firme a to drugi tel w rodzinie, poprzedni tez byl do d. Mam tez sony ericssony-kilka sa super. Polecam zamiast tego modelu W300i, ma wszystko, nie psuje sie, jest latwy w obsludze, lepszy jakosciowo, naprawde bez porownania. Nigdy wiecej nie dam sie zlapac na nizsza cene.

  • 0

    184. ~Sandra  2008-04-22 15:29:51  host: ahh110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Monika kto tu daje takie komentarze to jest zbędne.Ja mam telefon od czerwca zeszłego roku, i bardzo dobrze się sprawuje, jedyne to że słąbo trzyma bateria, telefon co prawda jest do dzwonienia, sms, mms a nie do jakiś bajerów.Jest prosty, elegancki telefon.Polecam, tym którzy nie lecą tylko na bajery:)Ale w miare jest.Pzdr

  • 0

    185. ~m*r*a  2008-05-01 15:57:16  host: public14724.xdsl.centertel.pl

    Mam tan teleefonik i sprawuje sie dobrze ale niewiem jak moge słuchać muzyki i w tym samym czasie np.sprawdzać sms wiem ze tak sie da pomóżcie...

  • 0

    186. ~Mateusz  2008-06-28 22:34:16  host: ns2.sti.net.pl

    Wszystko OK, pięknie gra :) jedyna wada-bateria mogłaby być lepsza.. Polecam :)

  • 0

    187. ~Ania  2008-07-10 20:05:56  host: host-89-228-134-15.gorzow.mm.pl

    Słuchajcie: mam ten telefon od dokładnie 8 kwietnia tego roku. jestem bardzo zadowolona, ale niedawno zauważyam że nie działa mi żółty i zielony kolor diody. telefon ma gwarancję, czy w takim razie mogę zgłosić reklamację?

  • 0

    188. ~aina1301  2008-07-14 19:01:23  host: apn-77-112-24-180.gprs.plus.pl

    Nie polecam tego telefonu!!! Mam go już ponad rok i nie dość że często bluetooth i aparat siada, to już kolejny raz muszę go oddać do naprawy z powodu baterii i łącza USB.

  • 0

    189. ~  2008-07-23 08:06:29  host: vlan.efekt.net.pl

    jak w ogóle się wlacza ten telefon ???

  • 0

    190. ~wish_of_angel  2008-07-26 11:44:31  host: 212.122.206.39

    Ja jestem zadowolona z tego telefonu pomimo tego iż był 3 razy w naprawie i za 4 razem dali mi nowy no ale cóż 1 telefon był felerny a drugi działa pięknie tylko szkoda, że trzeba tak kombinować z tym zminimalizowaniem mp3, ale telefonik za takie pieniądze warto kupić.

  • 0

    191. ~xtwixx6  2008-07-30 18:01:26  host: 213.25.140.190

    ogólnie może i jest fajny, ale mi się śrenio podoba ;P słaba bateria a wyświetlacz jeszcze gorszy. mi jeszczę ani razu się nie zepsuł. fajne ciche i miękkie klawisze :) nie jestem przekonana do sagemów ale narazie sprawuję się dobrze.

  • 0

    192. ~d  2008-09-22 17:38:12  host: system858917593.mtvk.pl

    Ale sliczny jest ten fonik! ^^ Musze se go kupić bo jest tani i ma mp3! ;)

  • 0

    193. ~ewa  2008-10-03 18:21:21  host: icq2.internetdsl.tpnet.pl

    Ogólnie telefon jest super, ale nie wiem czemu od pewnego czasu nie dochodzą do mnie mms i pokazuje się tylko "wiadomość zniekształcona". Wie ktoś czemu??

  • 0

    194.  2008-10-16 08:58:02

    Ludzie, czy nie macie żadnych oczekiwań od telefonu? ten telefon to chała, miałem go przez 15 min. WYSTARCZY!!! Apatat VGA? - to zabytek.Wyświetlacz- 65536 kolorów? Polifoninia 32 głosowa? Dlaczego część ludzi nie przyjmuje do wiadomości, że mierna firma nie jest w stanie wyprodukować dobrego telefonu!!! (Patrz Nokia lub SonyEricsson) Za każdym razem, gdy wchodziłem w folder multimedia, telefon po prostu sie zawieszał i musiałem go restartować. A dla ludzi którzy chcą kupić telefon, ale nie wiedzą jaki mam jedną radę: TELEFON BEZ SYMBIANA - TYLKO STACJONARNY

  • 0

    195. ~marcin w  2008-10-26 20:10:48  host: host-89-228-208-250.kalisz.mm.pl

    Telefonik fajny obecnie mam sagem my411x ale chce wlasnie kupic sobie z klapka bo mi sie podoba.zreszta kazdy sagem ma jakiegos innego softa wiec sie nie przejmujcie negatywnymi zdaniami o nim

  • 0

    196. ~moniapippi  2008-12-02 18:03:33  host: pc057182.godula.net

    ten fon to masakra !!! kumpela go miała i była z niego zadowolona więc se pomyślałam a może se taki kupie i kupilam .... po jakimś czasie sam się wyłączał np. gdy ktos w poblizu odbiral tel. moj siadal !!! nie radze go kupować zawiodł mnie a na dodatek jakosc obrazku to kompeltna zniewaga jak na rok produkcji :( nighy wiecej

  • 0

    197. ~magda  2008-12-13 13:59:18  host: btw130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon ok, tylko bateria strasznie słaba. Przy normalnym użytkowaniu 2 dni. Jak słucham muzyki około 24 h. Aparat słaby.

  • 0

    198. ~antysagem  2008-12-14 10:33:37  host: 80.50.54.134

    złom mam i sie zepsół po 3 miechach

  • 0

    199. ~Paula.R/  2008-12-25 18:21:16  host: 212.244.76.139

    ja mam taką komórkę i jakoś mi się nie psuje. mam ją ponad 2lata!. fajna koma...

  • 0

    200. ~leenss  2009-04-07 14:05:19  host: adgi195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon to totalna beznadzieja! Cały wyświetlacz się sam zepsuł i nie widze kto dzwoni albo pisze sms:/ juz nic z nim nie moge robić jedynie odbierać telefony ale i tak nie widze kto dzwoni więc super:/ wgl ciągle się wiszał i zacinał stanowczo ODRADZAM!!

  • 0

    201. ~andzia  2009-06-18 17:48:48  host: 77-254-30-206.adsl.inetia.pl

    Jestem posiadaczką tego telefonu i jestem z niego bardzo zadowolona. Jest super. Telefon ma wszystko: mp3,aparat i złącze kart micro sd. Ma fajne mp3. Jest mały, lekki i zgrabny. Jestem bardzo zadowolona z jego kupna i polecam go wszystkim. Jedyna wada jaką zauważyłam to jest lekkie zawieszanie(czasami), ale mi to nie przeszkadza. Polecam go wszystkim.:)

  • 0

    202. ~lilka152  2009-06-18 17:51:50  host: 77-254-30-206.adsl.inetia.pl

    O co chodzi z tym minimalizowaniem odtwarzacza? Co to znaczy? Jak mi powiecie to może będę pomóc.

  • 0

    203. ~madej7777  2009-06-22 13:19:33  host: ip-85-219-222-47.static.system77.pl

    mam jedno pytanie co do tego tele gdzie on ma głosnik do muzyki

  • 0

    204. ~asia  2009-11-29 22:31:51  host: adgo102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a moj juz ma dwa lata i działa bez zarzutu :)

  • 0

    205. ~C  2010-01-31 09:27:08  host: cdw113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dostałam go, wielkiego wyboru nie miałam. Miał być podobny do Nokii, miał miec mp3, miał miec aparat. wszystko super. Mp3 się zacina, nie działa w tle, więc kiedy chcę sprawdzić godzinę muszę je kompletnie wyłączać. Aparat jest do nie powiem czego, jedyny plus, że zdjecia nie są rozmazane, chociaż co mi po tym jak ogólnie są śmiesznej jakości. Wygląd ala Nokia? bez żartów. Jest tak porysowany że cały czas się dziwię jak coś jeszcze widać na małym wyświetlaczu, wejście na karty jest idiotycznie zrobione bo trzeba zdejmować tył obudowy, tak samo przy zakładaniu breloczka! Od czasu do czasu się zacina w cholerę. Słaba bateria. Mało motywów a jak ci któryś nie pasuje to plus se w brodę, Nokię było kupić. Jedyny plus: ma klapkę, można z niego dzwonić i ma wygodną klawiaturę. Bo nawet gry są idiotyczne.

  • 0

    207. ~pati  2010-06-08 21:41:04  host: bhz127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jedna jakaś pisała, że sagem to niemiecka firma, a to nie prawda, bo to Francuzka firma

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-50-16-107-222.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet