Sagem my400X - opinie
Telefony Sagem Sagem my400X Opinie o Sagem my400X

Sagem my400X

w sumie: 681
‹ Poprzednia | 1 | 2 | 3 | Następna ›
  • 0

    1. ~GreY  2006-02-20 22:27:02  host: xdsl-3618.walbrzych.dialog.net.pl

    Stylizacja to taki Sony Eryk + Nokia 6030.Pierwowzory dobrze sie sprzedaja (szczeolnie SE)wiec zebaczymy co z tego sie ulepi.Pozatym ciekaw jestem czy to kolejny tkai plastik jak to zwykle sagem robi czy juz cos lepiej wykonczonego.

  • 0

    2.  2006-02-21 07:41:11

    nastane tej pamięci 3,2mb haha

  • 0

    3. ~ferdek  2006-02-25 18:50:27  host: 195.205.64.10

    ...jupi we wtorek bede miec tak tel. iiii bardzo mi sie podoba ciekawe jak bedzie działał ale mam wielką nadzieje że wspaniale :D

  • 0

    4. ~Wróżka  2006-02-26 20:43:31  host: cd234.internetdsl.tpnet.pl

    Jeśli ktoś może napisać, czy ten telefon ma jakieś większe wady, lub zalety to bardzo proszę napisać xD Bo mam zamiar go kupić. A właśnie, jestem ciekawa jakie on ma w ogóle menu... OK, pozdrawiam!

  • 0

    5. ~raj  2006-02-28 19:57:19  host: cag107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super tel wykonany o niebo lepiej niz badziew nokia, tel o dużo lepszej cenie a oferuje wystarczająco dużo, super wygląd

  • 0

    6. ~czarny  2006-03-01 16:39:38  host: 82.177.1.12

    dajcie znać czy dobry telefon.Lepszy samsung x200 czy sagem my400x?????
    Napiszcie

  • 0

    7. ~PoRtER  2006-03-02 16:31:06  host: bursztynnet.vip-net.pl

    masowy telefonik bo już w sobote chce kupuje go. w plusie mix ten telefon ma bardzo dużo funkcji podobno. robi zawaliście zdjęcia i kameruje dobrze ....

  • 0

    8. ~maxas  2006-03-03 15:12:19  host: 212.160.172.70

    Ludzie to nic innego tylko MyX 5-2v w (powiedzmy) lepszej obudowie!!!I zaszaleli i powiekszyli pamiec o 0,2 mb!!!!SZALENI!!!!

  • 0

    9.  2006-03-03 23:07:08

    do Wróżka : brak Bluetooth , a reszta to same zalety :DDD

  • 0

    10. ~docent  2006-03-04 19:19:57  host: dkc140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam, design ładny telefon naprawdę płaski, lekki, ale wyświetlacz ciut mały, ale telefonik bardzo prościutki jak na premierę 2006. na pewno za 1 zł to super ale jak drożej to się zastanówcie. wolna obsługa multimediów.

  • 0

    11. ~  2006-03-08 20:25:44  host: sm42.internetdsl.tpnet.pl

    nic ciekawego :/ sagem to sie lipny robi - teraz jedyny dobry tlefon tej firmy to
    MyX6-2

  • 0

    12. ~Max  2006-03-10 18:16:06  host: cvs58.internetdsl.tpnet.pl

    Z opcji ten telefon jest bardzo podobny do Sagema x5-2v. Ma on jednak jedna przewagę, którą już teraz zauważyłem, a jest nią jego grubość.

    sagem.ovh.org - tu macie sporo tapet, dzwonków i innych rzeczy dla My400x. Co prawda strona jest o x52v ale na bank wszystko jest kompatybilne z My400x :)

  • 0

    13. ~karien  2006-03-11 19:37:07  host: awy130.internetdsl.tpnet.pl

    Super telefon. Właśnie go kupiłam. Ma irde aparat( dobra jakość zdjęć) i w ogóle jest super. Leciutki, płaski. Jedna wada to to że ma kiepskie gry!!!

  • 0

    14. ~adam14  2006-03-12 14:40:34  host: dxh25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a mi sie podoba bo zajefajny aparat VGA
    :D:D:D:D

  • 0

    15. ~nieznam sie  2006-03-16 19:09:23  host: chello087207011099.chello.pl

    wiecie czy da sie tego fona podlaczyc do kompa bo ja niewiem jak zgrac zdjecia na kompa :(

  • 0

    16. ~Marcin87  2006-03-17 16:38:12  host: 83.238.233.16

    Mam ten telefon od wczoraj i jest suuuper. Ja zgrywam zdięcia za pomocą irdy i na kompie naprawde wuglądają rewelacyjnie. Jedynym minuset tego telefonu na mała ilość pamięci.

  • 0

    17. ~Marcin87  2006-03-17 16:39:21  host: 83.238.233.16

    Mam ten telefon od wczoraj i jest suuuper. Ja zgrywam zdięcia za pomocą irdy i na kompie naprawde wuglądają rewelacyjnie. Jedynym minuset tego telefonu na mała ilość pamięci.

  • 0

    18. ~Marcin87  2006-03-17 16:46:38  host: 83.238.233.16

    Mam ten telefon od wczoraj i jest suuuper. Ja zgrywam zdięcia za pomocą irdy i na kompie naprawde wuglądają rewelacyjnie. Jedynym minuset tego telefonu na mała ilość pamięci.

  • 0

    19. ~devil  2006-03-19 20:35:04  host: aou202.internetdsl.tpnet.pl

    ja mam ten telefon od 2 tygodni jest zajefajny ma spoko wyswietlacz zdiecia 1KLASA jak narazie jest wywalisty

  • 0

    20. ~Koala  2006-03-20 22:27:19  host: l7-pr.koba.pl

    Nie moge dzwonić z tego telefonu, dodam ze karte mam ważna, ale jak sie chce do kogos zadzwonic to mi wyskakuje komunikat : usługa dodatkowa odrzucona. Nie wiem co z ty zrobic :(

  • 0

    21. ~khalll  2006-03-24 09:46:46  host: 195.205.97.8

    czy prawdą jest to ze bateria w tym telefonie trzyma 4 dni anie 14 ????

  • 0

    22. ~lepso  2006-03-24 21:03:06  host: axb154.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefonik i jestem very happy fajniusi jest. Ładny, funkcjonalny, elegancki. Lux.

  • 0

    23. ~janek  2006-03-25 12:00:00  host: de90.internetdsl.tpnet.pl

    telefon kupilem godzine temu ;] nawet fajny tylko mam problemy z tymi dzwonkami ;] musze to rozszyfrowac ;] pozdrawiam

  • 0

    24. ~Radzio  2006-03-26 22:12:05  host: qq162.internetdsl.tpnet.pl

    wyjebisty telefonik jestem z niego zadowolony!! ale mogłby miec wiecej pamieci :P

  • 0

    25. ~tomas  2006-03-27 15:47:24  host: chello084010063236.chello.pl

    ten telefon mam od wczoraj, całkiem całkiem, wcześniej miałem sagema myX-6, menu bardzo podobne, ten jest lżejszy, ma nieco więcej pamięci. Mam do was pytanko - czy obsługuje dźwięki w mp3? W instrukcji jest napisane, że zależy to od oferty sprzedaży. What the f*** does it mean?>pozdro

  • 0

    26. ~jaco  2006-03-27 19:47:29  host: boi239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tylko jak z tego sagema sciagnac sim-locka. nawet na gieldzie elektronicznej sie nie da.

  • 0

    27. ~bladziak  2006-03-28 10:50:00  host: eio11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a czy ten sagem ma wymienne obudowy

  • 0

    28. ~norbi9999  2006-03-28 21:44:09  host: evv225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Też mam zamiar kupić ten telefon i wychodzi z waszych opisów że warto mam nadzieje że nie bede żałowac!!!

  • 0

    29. ~Serwis Gsm  2006-03-28 22:04:55  host: eix200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon rozni sie od sagema myx 5-2v tym ze nie czyta mp3 to znaczy ze nie ustawisz se dzwonka mp3 jak to mogles zrobic w sagemie myx5-2v , oraz w tym telefonie krecisz filmiki po 10 sekund a w sagemie myx5-2v kreciles filmiki takie ile miales pamieci :P

  • 0

    30. ~Rafal1  2006-03-29 18:12:38  host: 80.51.206.50

    Jak myślicie jaki lepiej kupić telefon Sagema my400x czy my301x? Proszę o jak najszybszą odpowiedz. Pozdrawiam :)

  • 0

    31. ~Damik  2006-03-31 13:09:04  host: klient-239-238.petrus.com.pl

    za dwa tygodnie prawdo podobnie bede mial te komorke i niewiem czy to jest super komorka bo sa rozne opinie.doradzcie mi plz

  • 0

    32. ~Gati  2006-03-31 15:56:46  host: bma50.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam ten telefon i jak na razie jest zajebisty. Polecam!!!! Naprawde nie pozłujecie:)

  • 0

    33. ~slidek  2006-03-31 20:55:11  host: pa153.przemkow.sdi.tpnet.pl

    znacie może oprogramowanie dzięki któremu połącze się przez IRDE z tym telefonem??

  • 0

    34. ~Damik  2006-03-31 21:01:49  host: klient-239-238.petrus.com.pl

    Ja chce kupic se ten telefon ale niewiem czy jest dobry fajnie wyglada ale ma citke malu ekran:(

  • 0

    35. ~kasia  2006-04-01 23:40:56  host: system858917511.mtvk.pl

    ej wy , jak chce sobie na ten fonik sciagnac z wapstera dzwonek real tone to pisze ze obsluguje , a jak z innej strony chce real tone to nie ma tego telefonu ze obsluguje :/

  • 0

    36. ~  2006-04-02 13:01:14  host: proxy.uznam.net.pl

    Telefon jest bardzo fajny. Ładnie wykonany i dobrze się prezentuje. Ładne menu, dobry wyświetlacz, dobre zdjęcia. Ogólnie Bardzo Dobry Telefon!

  • 0

    37. ~mario-94  2006-04-02 14:13:38  host: erx167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajowo bede mial ten telefon w poniedziałek 2006-04-03

  • 0

    38. ~indor  2006-04-04 19:52:37  host: edw114.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie, a mianowicie czy dzialaja w nim dzwonki wav? i czy mozna polaczyc sie nim z innym telefonem np. siemensem poprzez irde? chodzi mi o tel. my400x

  • 0

    39. ~bateria  2006-04-05 13:31:45  host: absq233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jeśli chcecie aby bateria dłużej trzymała musicie wyłączyć podświetlenie klawiszy. Ja tak zrobiłam i bateria wytrzymuje 10
    dni

  • 0

    40. ~anitka017  2006-04-05 16:31:00  host: aqc67.internetdsl.tpnet.pl

    mam zamiar kupic ten telefon zastanawiam sie tylko czy ma dzwonki polifoniczne pozdrawiam

  • 0

    41. ~Marcin400x  2006-04-05 17:44:35  host: dvs238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest zajeb... Mam go 2 tygodnie i jest super bateria trzyma 6dni super zdjecia i bardzo głośna i dobra polifonia.

  • 0

    42. ~kizio17  2006-04-07 18:06:12  host: bwe10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie ilo sekundowe filmy kreci

  • 0

    43. ~Sebaszek15  2006-04-08 21:09:58  host: 83.238.88.1

    ten telefon jest boski mam go juz 1,5 miesiaca i zajefajny jest. fajnie panienki leca na ten telefon i jest ladny i fajny ma aparat tylko ma jedna mala wade, malo ma pamieci

  • 0

    44. ~piotrek 1986  2006-04-11 09:06:43  host: host1g.frh.faurecia.com

    Telefon ogólnie bomba jestem z nie go bardzo zadowolony mówią ze ma on mało pamięci ale można to wybaczyć poniewaz telefonik nadrabia tą wade bardzo dobrym aparatem i dobra jakościa zdjeć

  • 0

    45. ~pabblo  2006-04-13 00:26:38  host: eca170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    koala wyłącz ukrywanie numeru i bedziesz mugł normalnie dzwonic tez tak miałem to jest w opcjach:)

  • 0

    46. ~PABBLO  2006-04-13 00:29:51  host: eca170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mi sie ten fon bardzo podoba mam go juz miesiąc i nie załuje.tylko ciezko do niego dostac kabel.wypaśnie na nim wychodzom wav-y bo fajnie słychac basik jednym słowem bardzo kapowy telefon

  • 0

    47. ~radziu  2006-04-13 11:15:45  host: 80.244.149.251.ostrow2.tnp.pl

    mam ten telefon od miesiąca i sprawuje mi sie dobrze . moim zdaniem to bedzie telefon roku 2006

  • 0

    48. ~tysiiiiia  2006-04-13 17:20:29  host: cye162.internetdsl.tpnet.pl

    Moge ten telefon polecić wszystkim :) Jest świetny. Tak się do niego przywiązałam, że nie wymieniłabym go na zaden inny :D

  • 0

    49. ~Clean  2006-04-13 21:59:50  host: c74-228.icpnet.pl

    Mam ten telefon jakieś 3 dni. Nie będę się tutaj rozpływał, że działa super i w ogóle( chociaż do tej pory działa bez zarzutów)bo mam go za krótko by to oceniać. Wszyscy tutaj mówią, że wielkim minusem jest mała pamięć. Fakt minusem jest, ale czy wielkim? W tym telefonie jednorazowe nagranie wideo( ok 30 sec) poddawane jest takiej kompresji, że zmieści się ich sporo na tych 3 mb ( jedno nagranie zajmuje 3% pamięci przeznaczonej na filmy prawdopodobnie).
    Na dzień dzisiejszy musze powiedzieć, że się mile zaskoczyłem.

  • 0

    50. ~MoNiA  2006-04-14 21:12:44  host: szombierki-12.streamcn.pl

    ten telefonik jest coooooool :) zdjęcia są superanckie dużo opcji i wogóle ładnie się prezentuje poprostu bomba polecam ;)

  • 0

    51. ~ziomek  2006-04-15 01:56:31  host: host-81-190-145-75.olsztyn.mm.pl

    a tak na oko to dużo fotek się zmieści ??

  • 0

    52. ~paulina:):):):)  2006-04-15 15:47:44  host: 195.136.123.150

    pli$ napiszcie czy ten telefonik jest warty kupna;)bo mam zamiar sobie go kupic..i jakie sa jego zalety i wdy:):):)z dóry dzieki:*

  • 0

    53. ~MUFI 171  2006-04-16 09:26:16  host: bqt134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Taki Sobie zobaczymy jak go wypróbuje ale z tego co widze to ujdzie nawet

  • 0

    54. ~meteo  2006-04-17 19:32:22  host: pf62.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl

    do czarnego mam sagema ijest zajebista jedyne wady to brak Bluetooth i mp3 a samsuga miałem popsuł mi się po 2 miesiącach

  • 0

    55. ~Pancza  2006-04-18 13:53:45  host: aaln41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupujcie ten telefon :) jest naprawdę na poziomie, zdjęcia super, kamera na także :) a jeśli ktoś chce mp3 to niech sobie kupi odtwarzacz :)

  • 0

    56. ~kropa  2006-04-19 16:55:42  host: czh170.internetdsl.tpnet.pl

    Gdzie mozna kupic do tego zestaw sluchawkowy?? na allegro nie ma w servisie tez nie!!

  • 0

    57. ~Damian  2006-04-19 21:01:51  host: xdsl-3719.bielsko.dialog.net.pl

    Pyty juz wole sony ericssona sagem ładnie beznadziejna firma aha kijowa polifonia :P

  • 0

    58. ~Virgin15  2006-04-22 13:35:01  host: cje66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    I co ludziska kochane sądzicie o tym fonie?
    Warto go kupić?
    Odpiszcie jak najszybciej...plosie

  • 0

    59. ~Damned  2006-04-24 16:47:29  host: deq188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w jaki sposob moge zgrywac fotki z aparatu na kompa i muzyczke z kompa na telefon??

  • 0

    60. ~Tysia :):)  2006-04-26 10:31:45  host: dup34.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefonik od 16 dni, jest świetny. Zdjęcia zgrywam na kompa za pomocą irdy ;) Na Allegro kupiłam taką za 11 zł + przesyłka + koszt przelewu i wyszło za nią 20 zł :) Telefonik jak dla mnie ma wszystko, jego jedynym minusem jest mała ilość pamięci, choć jak na razie mi to nie doskwiera. Teraz w era fun ten tel kosztuje 111 zł :) POLECAM!

  • 0

    61. ~tysiaaa  2006-04-26 11:39:29  host: dup34.internetdsl.tpnet.pl

    W tym telefonie jest kalendarz i to bardzo fajny, a nie ma stopera ani minutnika, wiem bo posiadam tego Sagema:)

  • 0

    62. ~jaco27  2006-04-27 15:22:39  host: bpb250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jedyna wada tego fonu jest to ze nie da sie sim-locka z niego sciagnac

  • 0

    63. ~kicek  2006-04-27 20:54:05  host: adg198.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytnie ludzie!!??? kupilem telefonik,ekstra,przesylalem i odbieralem irdą,wszystko dzialalo ok,ale po 3 dniach jak reka odjal irda tylko wysyla..:/ co robic??

  • 0

    64. ~kicek  2006-04-27 21:03:09  host: adg198.internetdsl.tpnet.pl

    cze mam telefonik i jest spoko.Podoba mi sie i dziala bez problemow,procz jednej rzeczy ktora mnie zaczyna frustrowac coraz bardziej.Gdy go kupilem moglem wysylac i odbierac przez irde.Teraz moge tylko wysylac...:/co jest !!!???a stalo sie tak po 3 dniach od zakupu:((

  • 0

    65. ~krzychu  2006-04-28 09:50:28  host: 207-163.is.net.pl

    ale o co tu chodzi??

  • 0

    66. ~krakow  2006-04-28 13:54:54  host: host-ip97-225.crowley.pl

    jak dlugie filmy mozna krecic?? PLZ NAPISZCIE bede wdzieczny !! PLZ

  • 0

    67. ~cruz  2006-04-28 22:24:10  host: chj251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy zdjęcia tego telefonu z włączonym wyświetlaczem są robione takim samym modelem?

  • 0

    68. ~Magda  2006-04-29 20:08:51  host: brzesko-217.75.59.234.brzesko59.ptc.pl

    Super telefonmam go od 4 dni i rewelacja, wszyscy mowia,ze super zdjecia robi, irda jeszcze si enei bawilam ;) Ale wyglad ma fajny i cieniutki i fajne przycioski, narazie same plusy. Pozdrawiam.papa

  • 0

    69. ~michalek  2006-04-29 20:36:26  host: host-ip97-225.crowley.pl

    halllo czy ktos mi powie jak dlugie filmy mozna krecic??

  • 0

    70. ~Niki  2006-04-30 11:28:13  host: dxv91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a czy ma zooma i jakiego?prose o odp

  • 0

    71. ~ja_Majka  2006-05-01 14:42:47  host: bfg135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siema:) nawet nawet ten tel oczywiscie pamiec jest za mala ale to juz niektorzy tu pisali:P com do filmow to sa 30 sek ma zooma 4 krotnego:) niestety raz mi spadl i sie strasznie obdrapal wczesniej mialam nokie i uczyla sie latac bardzo wiele razy ale tak bardzo sie nie scierala:/ ale zostalo mi jeszcze 19 doladowan to dam rade hihi pozdro1474524956301784 hihi

  • 0

    72. ~tychy  2006-05-02 21:44:54  host: aaol135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny telefon ale bardzo mało pamieci ma jak narazie to praktycznie jeszcze nic niewiadomo na temat tego tel mam go sam i jestem zadowolony ale bym wolal sony eriksona w800i ale nie nazekam na sagema my400x warto kupic i polecam

  • 0

    73. ~RobSon  2006-05-03 19:44:40  host: bwj149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zastanawiam się nad kupnem tego fona i mam jedno pitanie czy ten fon obsługuje dzwonki mp3 (realfone) ???
    i gdzie można kupić do niego kabelek

  • 0

    74. ~Damian  2006-05-04 22:06:53  host: aaz37.internetdsl.tpnet.pl

    Polecam ten telefon !!! Jest naprawde dobry. Aparat robi dobre zdjecia, głośniczek jest bardzo dobry (ma basik az sie telefon trzesie)no i bateria, ktora trzyma tydzien. Na pewno jest lepszy od SE k300i ktory ma smieszny wyglad, zenujacy glosniczek i wyswietlacz!!! A na pamieć nie patrzcie bo to jest malo wazne.
    POZDRO!!!

  • 0

    75. ~nie chce dzownic  2006-05-05 10:59:19  host: czh170.internetdsl.tpnet.pl

    jak nie chce dzownic to wyłączyc telefon i włączyc jescze raz i bedzie ok

  • 0

    76. ~logan  2006-05-05 14:11:59  host: babilon.nat.student.pw.edu.pl

    Mam sagema My400x i chce sobie kupić irde, musze mieć jeszcze jakiś program do obsługi? Możecie jakiś polecić?

  • 0

    77. ~ullaaa  2006-05-05 18:45:51  host: egy178.internetdsl.tpnet.pl

    ja wąłsnie chiałam sobie kupic ale słyszała ze sagemy sa ogolnie lipne i sie tną ;/ prawda to ?

  • 0

    78. ~misiaaa  2006-05-05 23:57:13  host: ejx160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej! ja takze zastanawiam sie nad kupnem tego tel(rodziciele powiedzieli-"ten albo zaden") i po przeczytaniu waszych opinii zauwazylam wiecej plusów. juz raczej jestem na tak, ale chcialaby, jeszcze sie dowiedziec ile fotek sie w nim miesci? aha i czy to prawda ze polifonia jest kijowa, jak to ktos wczesniej napisał? odp prosze to pilne :* dzieki

  • 0

    79. ~michalek  2006-05-06 09:10:38  host: host-ip97-225.crowley.pl

    polifonie ma zajebista bo ma real music!! czyli prawie mp3:] jak puscisz muzyczke to telefon drzy od bassow. a fotek sie miesci ok 100. :) awiec telefon bardzo dobry sam chce sobie go kupic:P

  • 0

    80. ~misiaaa  2006-05-06 17:05:26  host: eja69.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dziekuje ci michalku za odp. bardzo mi pomogłeś tez go kupuje :***

  • 0

    81. ~Princess  2006-05-07 14:34:57  host: acll83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten tel od kilku dni, jest świetny...:Dpolecam wszystkim

  • 0

    82. ~Martyna  2006-05-08 20:32:55  host: cco51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie do was ile wam działa bateria bo według produzenta powinna działać ok 14 dni a mi 4-5 trzyma;/ o co chodzi?? pierwsze ładowanie oczywiście ponad 12 godzin ładowałam...ehhh

  • 0

    83. ~Łukasz :::  2006-05-09 13:52:26  host: 217.153.162.42

    jak by miał mp3 to był by spoko :D:P

  • 0

    84. ~wajsik  2006-05-09 22:15:48  host: dcp127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    DODATKOWE INFORMACJE
    Opis
    USB
    pokazcie mi gdzie on ma USB , bo albo ja jest mglupi albo slepy , a moze jedno i drugie ? :P

  • 0

    85. ~Sylwii :D  2006-05-10 22:46:16  host: dial-1377.lodz.dialog.net.pl

    Mam ten telefon i powiem szczerze , ze jest naprawde oki...Wcześniej miałam sony ericssona 300i i wcale ten sagem nie ejst od niego w niczym gorszy...Obsługuje wszystkie rodzaje dzwonków i jestem zagowolona :)

  • 0

    86. ~liki  2006-05-11 19:39:19  host: ddj161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest do niego jakis soft moze? :D

  • 0

    87. ~michalek  2006-05-12 17:35:47  host: host-ip97-225.crowley.pl

    kupilem go sobie przed wczoraj i juz wczoraj mi brakowalo pamieci xD mam 67zdjeci + kilka tapet, 1sciagnieta piosenke + te co byly w komie, i 6 filmow po 30,20,6,10,10,15sekund:)mam to wszystko i to prawie fulll!! mozna jeszcze kilka zjeci jedynie dorzucic. Tel ogulnie dobry zdjecia robi wypasne jak na 0,30mega piksela!:) tylko ta pamiec!!!....

  • 0

    88. ~CitruSs  2006-05-13 10:14:40  host: ekj43.internetdsl.tpnet.pl

    Telefonik spoko tylko jest maly problem z irDa. Kiedy chcialem se przeslac grę na sagema gówno mi wyslalo... Wyswietlil sie tylko napis ODMOWA tak samo mialem z real miusic :/ Ciekawe Dlaczego Wie ktos moze?

  • 0

    89. ~Kto$  2006-05-14 13:04:36  host: kopalnia.proton.net.pl

    Czy ten fonik ma kamerę?? Jakie formaty dzwonków obsługuje ??

  • 0

    90. ~ex  2006-05-14 17:39:00  host: bfk211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak dla mnie moze byc. wkurzaja mnie tylko dzwonki.. a mianowicie to ze nie mozna nastawic jednczesnie wibracji i dzwonka, tylko najpierw jest sama wibracja a pozniej dopiero zaczyna dzwonic ;| denerwujace ale po za tym i mala pamiecia to wporzo :)

  • 0

    91. ~Moooonia=)  2006-05-15 17:56:36  host: cache-170.netpark.pl

    Mam ten tel. od dwóch dni i jest naprawde zajebisty super wyswietlacz, suuper zdjęcia filmy i wogóle....jest leciutki i z wyglądu tez wypasiony polecam wszystkim niezdecydowanym=]=]Pozdro:)

  • 0

    92. ~jUuUUUuStAaA:D  2006-05-16 19:40:02  host: aqg2.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten fonik od jakiegos tygodnia i jak narazie nie narzekam;)zdjecia sa dobrej jakości,filmiki tez tylko szkoda ze krotkie (30 sekund).Batreia pełne działanie uzyskuje dopiero po kilku pierwszych ładowaniach.ma Duuuuużo tapetek dzwonki nie zaciekawe;))Ale oglonie polecam bo jest super;)

  • 0

    93. ~Paulinka.Fashx  2006-05-17 08:43:13  host: abtk209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie polecam tego fona!!!! Nie kupujcie go!!!! ja go mam od jakiegoś miesiąca i stale mi się sam wyłancza!!!!:-(

  • 0

    94. ~Olek~  2006-05-17 22:35:31  host: siedlce8-tp.sdl.vectranet.pl

    Ludzie nie kupujcie sagemów! a ten to w ogóle wygląda jak niewiadomo co ;d taka płaska cegiełka, faktycznie ma aparat. No niestety pochwalić się nowoczesnym wyglądem nie może ;) Jak masz sagema to czekaj, kiedy się zatnie tak aż nie odetnie, ewentualnie poczekaj az bateria sie popsuje.
    OOO... niektóre sagemy mają fajną "irdę" , niestety w cudzysłowiu, gdyz to tylko kawałek plasticzku na obudowie, ktory nie prześle danych...no niestety...
    Siemens- słaba bateria, zacina się, wyłącza
    Alcatel- Wytrzymały na wstrząsy (oprocz OT 311), choc ma strasznie skomplikowane Menu
    Motorola - Jak się zepsuje, to zostało się modlić do Św.Antoniego
    Sony Ericsson- Ładnie wyglądają, ładne dzwonki mają, wiele bajerków mają(te nowsze), no ale niestety..delikatne
    Samsung- No wlasnie, tu nie ma na co narzekac, no chyba ze to telefon-klapka to uważać na wyświetlacz :)
    Nokia- wiadomo...wszystko gra jak ta lala
    Bosch- No koment :)
    Sendo- kosmiczny?
    Mitsubishi- Polifonię mają ładną, są tanie (nawet te kolorowe i polifoniczne), ale... także delikatne.
    Philips- Jakis uraz mam...jak zobaczyłem jakiegos Fisio...wyglądał jak rasowa cegła :D taki duży i gruby, mimo tego ze nie był bardzo stary i ubogi w funkcje

    Starczy... zapewne znalazło się jakieś ale w czyjejś duszyczce :)

  • 0

    95. ~łukasz128  2006-05-17 23:25:25  host: cmielow.jomar.ostrowiec.pl

    telefon jest spoko pod względem czasu czuwania trzyma do 8 dni w porównaniu do siemensa cx65 który trzymał mi do 4 dni
    no niestety obsługa nie jest tak komfortowa jak w siemensie.

  • 0

    96. ~  2006-05-18 14:15:35  host: 217.153.162.42

    zajebisy jak ktos mowi ze sagem sie psuje to mial chyba starego bez kolorowego ten my4000x jest spoko plaski zdjecia robi niezle a polifonia bebni jak zadna :):)::P:P:PD:D::D

  • 0

    97.  2006-05-18 16:38:31

    ciężka cegła, zdjęcia zwalone i wogóle!! I tyle pamięci że ohoho:):):) Lepszy jest siemens C75

  • 0

    98. ~Beny  2006-05-20 20:47:03  host: acxh217.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten Telefonik jest troszke Kijowy Ale podoba mi sie i tak wole nokie 7600

  • 0

    99. ~hubertus  2006-05-22 07:52:50  host: siedlce3-tp.sdl.vectranet.pl

    mi też się wyłączał ale wystarczy podłożyć kawałek papierka między baterię a panel i wszystko gra, telefon spoko jak na taką cenę

  • 0

    100. ~muka  2006-05-22 10:08:14  host: aawr33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy da się na ten telefon ściągać dzwonki nie przez irde tylko z gazet?? Moja siotra ma Sagem MyX5-2v o podobnym sofcie i podczas ściągania pisze błąd data? Czy taki sam błąd jest w tym fonie?

  • 0

    101. ~michal;ek  2006-05-22 13:29:18  host: host-ip97-225.crowley.pl

    da sie sciagac z gazet

  • 0

    102. ~andrzej  2006-05-23 15:40:30  host: systemy45.toya.net.pl

    czy w tym telefonie sa mp3??

  • 0

    103. ~pietras  2006-05-24 12:21:09  host: host1g.frh.faurecia.com

    Ogolnie fajny telefonik mam go od jakis dwoch miesiecy i nie moge na niego narzekac dla mnie bombka. zdjecia z aparatu jak na komorke wychodza calkiem niezle, nie ktorzy mowia ze ma on malo pamieci ale wedlug mnie ma jej wystarczjaco Telefonik godny polecenia

  • 0

    104.  2006-05-24 15:09:05

    do andrzej: nie ma, są wav

  • 0

    105. ~Zajcew  2006-05-24 18:16:39  host: xdsl-6211.lubin.dialog.net.pl

    Po prawej stronie jest USB ciołku :]

  • 0

    106. ~Stodola  2006-05-25 00:22:45  host: 87-205-91-194.adsl.inetia.pl

    @Kto$ Jak by cię nauczyli czytać to byś zauważył niżej ktoś pisał, że ma filmy (3gp)

    @CitruSs - Do Sagemów nie idzie wysyłać gier. Ani przez Irde, Kabel albo Bluetooth (np. my401x) Trzeba wrzucić ją na serwer (www.laduj.pl) i przez WAPa pobrać (wyjątkiem jest my6-2 bo tam można na karte wrzucić i zainstalować)

    @liki - po co Ci Soft do niego

  • 0

    107. ~chce kupic taki  2006-05-26 09:28:01  host: acgs174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ..fon ale nie wiem czy warto bo tyle negatywnych komentarzy

  • 0

    108. ~jakotaki  2006-05-26 10:22:28  host: dfd240.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej mam problem który telefon jest lepszy sagemmy400x czy sagem my x5-2v

  • 0

    109. ~AgNieSzkA_LoL!xD  2006-05-26 11:42:02  host: 213.155.165.1

    Noo ja mam zamiar kupić sobie ten fonik, ale jeszcze nie jestem zdecydowana...Szczerze to ja niewieże w to wszystko co mówicie! Sama sie przekonałam że niektórzy ludzie kłamią!! Czytałam komentarze na temat motoroli RAZR V3i !! Pisaliście ze jest fajna a tak na prawde jest do dupy!! Wiec juz was nie slucham! I kupuje se teo sagemka!! Pozdro xD

  • 0

    110.  2006-05-26 16:04:00

    ~jakotaki to to samo, Różnią się tym, że x5-2v ma mp3, ale my400x jest ładniejszy :mrgreen:

  • 0

    111. ~  2006-05-26 16:05:49  host: enx127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jo mom tyn telefon i rzym nigdy nie narzekał kto zle muwi ten jest banmprem a dekcie mi spokuj

  • 0

    112. ~Berni  2006-05-26 20:11:16  host: en242.internetdsl.tpnet.pl

    fon jest super i łatwy w obsłudze aparat robi niezłe zdjęcia POLECAM !!!

  • 0

    113. ~  2006-05-26 20:17:59  host: aul198.internetdsl.tpnet.pl

    Jest to superancki fonik!!! Ludzie nie wieżcie w to co mówią inni!! Tak jak ktoś już mówił.Ja go mam 5 miesięcy i jest spoko.Lepiej mówiąc... luzikkk..Kupujcie,naprawde warto.

  • 0

    114. ~ania  2006-05-28 11:01:39  host: 81.zyrardow.mediaclub.pl

    ja mam zamiar sobie wlasnie tego sagema kupic... wczesniej mialam nokie eraz siemensa c65... ten sagem jakos mi tak podpasowal wiec piszcie czy warto wymienic siemensa na niego...z gori dzieki :)

  • 0

    115. ~Sagemowiec  2006-05-28 15:31:44  host: kopalnia.proton.net.pl

    Mam pytanko o dzwonki tego tela: Jakie formaty dzwonkow obsluguje, bo nie ma tu podanych konkretnych parametrow.

    Z gory dzieki :))

  • 0

    116. ~TomasZZZ  2006-05-28 21:14:48  host: 212.160.69.47

    Witam! posiadam ten telefonik od marca tego roku i jestem bardzo zadowolony..neizłe foty..leciutki..cieniutki..wejdzie do kazdej kieszonki..bardzo dobra polifonia...moze troche za mało bajerów i pamieci jak dla nastolatka..ale ogółem złozyło sie na bardzo dobry telefonik.. :).. pozdrawiam! =D

  • 0

    117. ~QandQ  2006-05-31 14:10:10  host: dzh13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej! mam takie pytanko dotyczące aparatu:a mianowicie czy podczas robienia zdjęć tez macie tak, ze jest zblizenie 1, 2 i od razy 4? chyba powinno byc jeszcze 3? tez tak macie czy to tylko ja mam jekis bubel?

  • 0

    118. ~  2006-05-31 16:17:14  host: dvk90.internetdsl.tpnet.pl

    Jaka jest jego cena, bo naraziem zastanawiam sie nad innymi fonami z mp3

  • 0

    119. ~oleska  2006-05-31 19:04:50  host: dxw66.internetdsl.tpnet.pl

    mam od wczoraj ten telefon. czy moze ktos wie, czy mozna sciagac na niego motywy? jak tak to prose o kontakt gg:) 8204086 dziex z gory

  • 0

    120. ~wojtek  2006-06-01 08:17:38  host: aakw97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy na sagem my400x można ustwić dzwonek na sms normalny jakiś krótki a nie taki że mi się będzie powtarzał przez 14 sekund??

  • 0

    121. ~laczi:)  2006-06-01 13:36:33  host: 213-238-120-163.adsl.inetia.pl

    ja wlasnie nie wiem czy mam go sobie kupic...
    jedni mowia ze warto drudzy ze nie to sama nie wiem w sumie jak bym go kupila to wszystko do niego mam irde itp.A mp3 to nie sa mi potrzebne poniewarz mam wlasna :)tylko nie wiem jaki kolorek wybrac czarny czy srebrny.jak uwazacie?

  • 0

    122. ~darolos  2006-06-02 15:07:32  host: dvq178.internetdsl.tpnet.pl

    czy ten telefon ma ściąganą przednią obudowe, bo mam duzo kurzu pod wyświetlaczem???

  • 0

    123. ~  2006-06-02 18:28:16  host: axi210.internetdsl.tpnet.pl

    czy mozna sie polaczyc irda z wszystkimi fonami??????????????????????????????????????

  • 0

    124. ~bebech  2006-06-02 19:47:14  host: buf186.internetdsl.tpnet.pl

    każdy telefon da sie rozłożyć na łopatki!! :-)

  • 0

    125. ~pancza  2006-06-03 19:37:47  host: aamo174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    da się zdjąc przedni panel, IRDA łączy się z wszystkimi telefonami, nie można ściągać motywów, zdjęcia są dobrej jakości, filmy również. Jeśli wystarczą Wam takie bajery, to ten telefon jest dla was. Niestety GŁÓWNĄ wadą jest mała pamięć, ale nie pozostaje nam nic innego, jak kupić sobie kabel USB. Naprawde warto kupić ten telefon.

  • 0

    126. ~Piotrek  2006-06-04 22:33:10  host: alo2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam ten tel i jest bardzo fajny:) jest plaski choc troszke skaplikowany. ale mozna sie przyzwyczajic. wyglada bardzo elegancko.od spodu nie ma zadnych wejsc i jest OK!!

  • 0

    127. ~EvOoś  2006-06-06 14:03:37  host: abdk93.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja polecam srebrny, jest elegancki i typowo damski. Jak pisze sie na nim esa to jak zrobić dużą literę bez wchodzenia w >sformatuj< ????????????

  • 0

    128. ~turzanin  2006-06-06 15:40:09  host: cgl56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy ten fon ma mozliwosc nagrywania sekwencji video?? i czy umi odtworzyc mp3 tak jak myx 5-2v

  • 0

    129. ~  2006-06-06 21:33:13  host: bsp175.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fonik spoko:-] jak za te kase:-) to sie opłaca

  • 0

    130. ~maciek  2006-06-06 22:29:48  host: dan244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon super ale mam takie pytanie czy mozna w nim zdejmowac przednia czesc obudowy . bo szarpi i nie moge zdjac a nie chce zlamac .

  • 0

    131. ~maciekt  2006-06-06 22:31:32  host: dan244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mozna w nim wymienic obudowe??

  • 0

    132. ~bartis  2006-06-08 15:30:03  host: evm203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    phon spoko wszystko sie wymienia panele ptrzednie i tylne troche mało pamieci fotki robi całkiem fajne i zaden problem z połaczeniem przez irde z kazdym kompem

  • 0

    133. ~sladko  2006-06-08 17:13:00  host: 217.153.157.130

    w takim razie macie szczescie!! kupilem go 3 tyg temu i od tego czasu prawie osiwialem!! absolutnie nowy, nie spadl, traktowany jak a po najmniejszym wstarzasie jakgdyby nigdy nic sie wylacza!!!! tu juz nie chodzi o bieganie czy cos podobnego..zwykle odlozenie tel na biurko powoduje wylaczenie ap... raz uruchomienie go zajelo mi 15 min!! co chwile siada klawiatura nie dzialaja 2 klawisze.. trzeba tel zrestartowac traktujac go oczywiscie jak jajko bo inaczej znowu siadzie... obudowa tez juz zaczela trzeszczec /dodam ze nie jestem maniakiem kom.. uzywam tel codzien ok 15min rozm + kilka smsow.. a tel widocznie juz sie zuzywa / szczerze radze sie zastanowic.. za pare dni zaniose go do serw..ciekawe co mi powiedza /to juz moj drugi sagem i jedno wiem 3ego nie kupie!!! jak dla mnie ten tel do ladnie opakowany KIT!!! ZŁOM!!!

  • 0

    134. ~piotr  2006-06-09 11:40:41  host: duu242.internetdsl.tpnet.pl

    można ściągnąć przedniom obudowe zaczynając od dołu a do góry trzeba z drugiej strony zaczaski wychopic srubokretem albo czyms podobnym

  • 0

    135. ~piotr  2006-06-09 11:42:47  host: duu242.internetdsl.tpnet.pl

    moim zdaniem telefonik jest super mam go 6 miesiecy i nie narzekam maly i poreczny kamerka aparacik czego wiecej

  • 0

    136. ~wEsKa  2006-06-09 17:03:27  host: 213-238-85-230.adsl.inetia.pl

    no ja się zastanawiam czy kupic tego fon w sumie widze tu dużo pozytywnych cech tego koma ale cały czas słysze o tej pamięci;/;/;/
    ale w sumie widz eże jets niezły nampoczątku jak go oglądałmw ielkośc mi przeszkadzał ale wcale nie ejst dużo i
    w ponedziałek se go kupujem :D:D pozdr:*

  • 0

    137. ~Sylwinka  2006-06-10 11:38:26  host: 81.219.8.26

    chce ten telefon !

  • 0

    138. ~turzanin  2006-06-11 13:50:09  host: cfp98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no musze powiedziec cos na temat tego telefonu po pierwsze to go mam nie moge powiedziec o nim zlego slowa
    wiec zacznijmy od tego ze bardzo poprawila sie stylistyka bardzo jest lajtowa podswietlane klawisze na nieebiesko lepsza rozdzielczosc wyswietlacza filmiki do nagrywania lajtowe efekty przy robieniu zdjec schuldne menu a z czego jestem najbardziej zadowolony to z wydobywajacego sie glosu ludzie leszego efektu dzwiekowego na telefon 1 glosnikowy nie znajdziecie bass wychodzi zajebiscie musze powiedziec ze jak z srednie klasy radia polecam tego fona bo naprawde warto!!!!!!!!

  • 0

    139. ~michalek  2006-06-11 21:20:48  host: chello062179029122.chello.pl

    do "sladko" to ze ty masz takie problemy z tel to nieznaczy ze wszystki sagemy sa takie. Moze trafiles na wadliwy towar czasem sie to zdaza u kazdych marek!!

  • 0

    140. ~  2006-06-13 15:44:25  host: 213.172.183.146

    Mam pytanie czy tez macie problem ze nie mozecie wysłac niektórych dzwonków przez Irde??

  • 0

    141. ~Luki9314  2006-06-13 15:49:37  host: 213.172.183.130

    Mam pytanie czy tez macie taki problem z dzwonkami ze nie mozna niektórych przesłac ani
    przez irde ani MMS.odpiszcie

  • 0

    142. ~ktosik  2006-06-13 22:22:23  host: dds89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no z niektorymi tak mam , np. z tymi ktore mam z wapstera

  • 0

    143. ~XxX  2006-06-15 11:47:23  host: esn28.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moim zdaniem ten tel jest super tylko mały szczeguł ma mało pamięci. MAm ten tel i jestem zadowolona i czarny jest lepszy. :-)

  • 0

    144. ~pako96  2006-06-15 15:13:30  host: buk146.internetdsl.tpnet.pl

    mozna do niego dodac karte pamieci do ma troche mało pamieci

  • 0

    145. ~hihoh  2006-06-15 18:00:39  host: 80.51.241.154

    jest super
    ma malo pamieci tylko

  • 0

    146. ~~~~~laska z kęt~~~~  2006-06-15 18:15:43  host: bvx154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jutro będę mieć tego fona. Mam nadzieje że mogę wam zaufać i nie pożałuję. pozdro :*

  • 0

    147. ~sandra.  2006-06-17 21:34:39  host: alfa.grybow.net.pl

    Mam pytanie do pako96: a ile taka karta pamięci może kosztować?

  • 0

    148. ~sandra.  2006-06-17 21:37:48  host: alfa.grybow.net.pl

    I mam jeszcze pytanie, czy można zmienić klawiaturkę?

  • 0

    149. ~kuba  2006-06-18 19:24:17  host: abrp197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od 3 miesiecy i jestem zadowolony....... Jedyna wada tego telefonu to mała pamięć :/
    A co do pytania czy można zdjąć przedni panel to tak :)

  • 0

    150. ~jo  2006-06-18 22:07:21  host: xdsl-4796.bielsko.dialog.net.pl

    nie można niestety zmieniać klawiaturki Sandi

  • 0

    151. ~MĄdRAŚ  2006-06-19 10:37:03  host: absc248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ehh jest fajne .. ale ja mam k750i TO jest różnica :):D

  • 0

    152. ~Anetka  2006-06-20 15:24:42  host: djh107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tak niektórych nie można przesłać ani irdą ani mms.i to jest porąbane!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    153. ~karolcia-dnb  2006-06-20 21:26:03  host: acqb252.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik fajniusi...ale czy kiedys da sie z niego zdjąć sim locka??

  • 0

    154. ~jean reno  2006-06-21 20:08:02  host: 213.25.48.14

    nie dodasz do niego pamieci w zaden sposob;]

  • 0

    155. ~toja  2006-06-22 17:53:37  host: acxl232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko a jak zdjecia wychodzą??odpiszcie

  • 0

    156. ~falusik  2006-06-25 09:11:45  host: azm189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    sam mam ten telefon i jestem z niego bardzo zaowolony polecam wszystkim ten telefon :)

  • 0

    157. ~Nieznajoma  2006-06-25 18:21:41  host: masq21.stk.net.pl

    Jutro ide sobie kupić tego fona bo jest naprawde fajniusi :* polecam go każdemu bo ma proste menu fajne dźwięki itd. no to tyle pozdrawiam wszystkich posiadaczy tego fonka :*

  • 0

    158. ~tyska646  2006-06-26 20:58:49  host: dyi97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zastanawiam sie nad kupnem tego fona ale nie jestem pewna pomozcie!Czy to prawda ze nie da sie zciagnac klawiatury>>

  • 0

    159. ~danielmilicz  2006-06-26 23:45:14  host: bcu130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    miałem już nokie3200 se610 se500 nokie 6310i nokie3310 nokie3510i sagema x5my samsunga c100// teraz miałem nokie 3650 i coś sie stało że nie moge jej włączyć i postanowiłem kupić telefonik. chciałem sprawdzić co znowu sagem wymyślił ciekawego... odrazu wpadł mi w oko ten telefon i go kupiłem z ciekawości. polecam jest zarypisty i dużo potrafi...

  • 0

    160. ~agness  2006-06-27 21:13:22  host: abwn241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a co myślicie o wymiarach tego fona bo wlasnie chce go kupic ale sie zastanawiam czy nie jest za bardzo ceglasty...

  • 0

    161. ~oxide  2006-06-28 11:31:50  host: 82.139.42.89

    ja mam juz tego fona ponad miesiac i problemu z irda nie mialem przysylalem na k300 k700 i oni do mnie teraz cos mi sie zjebalo nie slysze sygnalu jak dzwonie i w ogole rozmowy :|

  • 0

    162. ~ox1de  2006-06-28 11:32:52  host: 82.139.42.89

    bateria mi trzyma 9 dni na zabaWIE i to mnie zaskoczylo :> jedyne minusy to brak mp3 i mala pojemnosc zdjecia wychodzą niezle pozniej dam link do jakiegos :]

  • 0

    163. ~Martinka  2006-06-28 13:43:51  host: proxy.rawa.maron.net.pl

    A czy ma on kamere ?? I jak wychodzą zdjęcia...? odpiszcie szybko błagam

  • 0

    164. ~ziom  2006-06-28 14:05:46  host: asl41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Od dzis mam ten tel i szczerze polecam bo jest zaje****y!!! Ma prawie wszystko co ktoś potrzebuje ale niejest to telefon dla wiochmanów które musza nim szpanowac!!!

  • 0

    165. ~talit  2006-06-29 09:12:29  host: bwi103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    spoko telefonik tylko faktycznie mało pamięci ma.......

  • 0

    166. ~CUdownie  2006-06-29 09:27:43  host: aaq74.internetdsl.tpnet.pl

    Ja dzis jade po tego tela wiec jak uwazacie lepszy czarny czy srebrny ??

  • 0

    167.  2006-06-29 12:27:52

    mozna nagrywac filmiki w nim ?

  • 0

    168. ~turzanin  2006-06-30 14:24:22  host: cgm232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mozna nagrywac filmiki do 30 sekund

  • 0

    169. ~marta  2006-06-30 15:02:34  host: klient-212-18.petrus.com.pl

    mam ten fon juz trzy miesiece i jest bardzo poreczny bo dosc plaski jedyna wada w nim to mala pamiec. ale zdjecia wychodza w porzadku no i bateria dlugo tzyma a i jeszcze jedno jest strasznie glosny

  • 0

    170. ~  2006-06-30 15:16:35  host: cqz120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy można nagrywać filmy video i jaką ma pamięć? Ada2

  • 0

    171. ~qba  2006-07-01 11:58:11  host: cig159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    3,2 mb A video 30 sek

  • 0

    172. ~ewela  2006-07-01 13:28:16  host: bvw211.internetdsl.tpnet.pl

    heja właśnie mam sobie kupić fonik i nie wiem jaki........pomyślałam o tym jest ładny ma nawet nizłe bajery , a w co o tym sądzićie ???

  • 0

    173. ~~kasia  2006-07-03 11:25:32  host: osrodek-tpnet1.wlan.sse.pl

    telephone jest super i dzisiaj idę kupić identix. Ale mam pyt. obudowa to jest zmienna??odp jak najszybciej

  • 0

    174. ~Magda  2006-07-05 22:42:21  host: cjb225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja właśnie kupiłam sobie dziś tego fona,jest świetny,ja akurat kupiłam czarny..ma świetnr dzwonki i zdjęcia robi nie złe,szkoda że nie ma mp3

  • 0

    175. ~Karolinka  2006-07-07 19:58:59  host: aaz154.internetdsl.tpnet.pl

    Mam tefonik juz 3 dni i jest bardzo fajny jestem zadowolona i polecam!!:-)

  • 0

    176. ~karolus  2006-07-07 23:55:30  host: acft26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No nieżle się ten sprzet sprawuje to mój pierwszy telefon i mam go od wczoraj ale jest fajny wszysko w nim jest jeden minus to brak mp3 pzdrawiam.

  • 0

    177. ~gosia  2006-07-09 16:10:47  host: eef130.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od marca i jestem bardzo zadowolona. Oczywiście czarny ładniejszy :) Tylko jeden problem - kupiłam kabel USB i nie wiem jaki program jest mi do niego potrzebny. My Pictures & Sounds nie rozpoznaje mojego telefonu. Proszę o szybką pomoc!

  • 0

    178. ~gosia  2006-07-09 16:12:07  host: eef130.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od marca i jestem bardzo zadowolona. Oczywiście czarny ładniejszy :) Tylko jeden problem - kupiłam kabel USB i nie wiem jaki program jest mi do niego potrzebny. My Pictures & Sounds nie rozpoznaje mojego telefonu. Proszę o szybką pomoc!

  • 0

    179. ~krzywy  2006-07-09 21:47:15  host: host-ip19-94.crowley.pl

    mam pytanie czy jest mozliwosc dokupienia kabla usb do tego komputera i czy odbiera true tones ? =) prosze o szybka odpowiedz bo mam zamiar kupic go w Erze mistrzowskiej promocji

  • 0

    180. ~wioluś  2006-07-12 12:42:39  host: host01.rakow.pl

    mam ten telefon od trzech miesięcy.jest zarąbisty!!!robi super zdjęcia i ma dyktafon,kamerke, fajną polifonię.i wogole jest wszystko ok!full wypas!polecam.

  • 0

    181. ~michals  2006-07-12 14:40:38  host: xdsl-10959.wroclaw.dialog.net.pl

    mam ten fonik od wczoraj i bardzo mi sie podoba xD tylko szkoda że ma mało miejsca... zdjęcia wychodzą w średniej jakosci ale jest ok... polecam srebrny model ;) pozdro

  • 0

    182. ~  2006-07-12 17:16:23  host: crb218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam telefon od kilku dni. Jest bardzo elegancki i funkconalny, jest w nim wszystko co potrzebujesz. To nie jest telefon do szpanerów, ale dla ludzi ceniących sobie funkcjonalność i estetyke. Po zatym kto wam powiedział, że telefon nie odtwarza mp3? Odtwarza wszystkie dzwonki nagrane w tym formacie!!!

  • 0

    183. ~Karolinka  2006-07-12 20:05:36  host: aaz154.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanko: czy Wam też tak żółwiosko chodzi wysyłanie mms i odbieranie??? i jeszcze jedno: co mam zrobić żeby móc z neta pobierać jakieś pierdoły,np z wapstera bo miałam problem...odpiszcie please:-) a ogólnie tefonik fajniutki:-)

  • 0

    184.  2006-07-12 21:30:55

    wszyscy piszecie o kablu usb ale czy ktoś może powiedzieć gdzie można go dostać????

  • 0

    185.  2006-07-12 21:47:16

    wszyscy piszecie o kablu usb ale czy ktoś może powiedzieć gdzie można go dostać????

  • 0

    186. ~swat  2006-07-13 18:28:23  host: cja127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kabla do tego fona nie ma kup sobie irde to najlepsze wyjscie fota robi bardzo fajne ;) polecam

  • 0

    187. ~michal  2006-07-13 20:09:27  host: chello062179029122.chello.pl

    kabel mozna kubic na allegro.pl jest tam calkiem sporo tego wpiszcie w szyszukiwarce allegro kabel usb sagem i znajdziecie:) MMS-y wysyla normalnie tak samo odbiera moze trwa to troche ale bez przesady a z sciaganiem z wapstera niema problemow:)

  • 0

    188. ~Alucard  2006-07-14 16:20:47  host: gigant.artvox.pl

    siemka - ile smsów mieści ten fon?? PLZ

  • 0

    189. ~luccy  2006-07-14 17:42:54  host: nat.udn.pl

    własnie kupiłam tego fona jest super :D

  • 0

    190. ~jack  2006-07-15 13:31:27  host: c185-222.icpnet.pl

    kupiłem irde i chce przesłac gre ale pisze odmowa. co mam zrobic zeby przesłac jakąś grę na ten telefon, czytałem że przez irde się nie da. A jak można inaczej????

  • 0

    191. ~mamiek  2006-07-15 20:48:55  host: cvs82.internetdsl.tpnet.pl

    też mam taki telefon ogólnie mi się podoba ale największym minusem jest 3.2 mb poprostu lipa

  • 0

    192. ~nick  2006-07-16 20:55:41  host: eji199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam ten telefon i jestem dumna ze go mamszkoda ze tak mało pamieci tyko

  • 0

    193.  2006-07-17 01:14:46

    siemacie zamierzam kupic sobie ten telefonik tylko nie wiem czy warto wedlug waszych opini to on jest super a ja chcialbym wiedziec czy naprawde ten telefon jest taki dobry na jakiego wyglada ,ile w koncu wytrzmuje ta cholerna bateria ,ile fotek zmiesci ten telefon i jakie zdjecia i filmiki wychodzom na tym telefoniku bardzo prosze o szybka odpowiedz

  • 0

    194.  2006-07-17 01:18:00

    warto kupic ten telefonik czy nie

  • 0

    195. ~marzenka16  2006-07-17 23:12:57  host: evf209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hm...moze i warto kupic...ale ...jest ale..jak juz to czarny kolor(estetyczny) wogóle jest cały estetyczny tylko chodzi o to ze niejestem w pełni z niego zadowolona ...mało trzyma bateria bo z 4 dni(miałam motorole i trzyamła mi tydz.)zdjecia moga byc...no i niema tych MP3 =( buzkaaaaa

  • 0

    196. ~karolina15  2006-07-18 14:07:43  host: div57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od 3 tygodni i pekło mi szkielko na wyswietlaczu i nie moge nigdzie dostac gdzie moge to kupic albo sprowadzic bo w tym glipim gorzowie to nawet nie ma etui prosze o szybką pomoc

  • 0

    197. ~mego_1  2006-07-18 15:55:42  host: aczm138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam zamiar se kupic ten kom ale nie wiem czy jest on taki dobry jak o nim pisza

  • 0

    198. ~Szafran  2006-07-18 20:42:51  host: acql20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Proszę pomóżcie !! :/ Kupuje tą kome w najlbiższy piątek i chciałbym wiedzieć czy w tym sagemie można ustawić swój profil albo czy jest dostępny profil "milczy" ? Jest mi to bardzo potrzebne, albo czy chociaż można wyłączyć dzwonek jak ktoś dzwoni. PLISS POMÓŻCIE !!

  • 0

    199.  2006-07-18 23:07:09

    mozna jedynie wylaczyc dzwieki przez przytrzymanie klawisz #

    Javy nie wgrasz ani irda, kablem, bluetoothem.

    Jedyna opcja to WAP

  • 0

    200. ~Orzełek  2006-07-18 23:18:16  host: c57-55.icpnet.pl

    Mam tego fona niecaly miesiac i bryka jak chce. Nie bylo zeby cos sie zacielo albo zeszcze cos innego. Srebrny model jest lepszy niz zaden inny. Polecam!!! Pozdro dla wszystkich ziomow co uzywaja tego Sagema:-)

  • 0

    201. ~~mOnika~  2006-07-19 14:56:12  host: 210-163.compnet.com.pl

    telefon mam już przeszło 2 tygodznie. jest bardzo fajny. polecam czarny model. zdjęcia wychodzą bardzo fajnie. nagrywany dżwięk też fajnie wychodzi. dużo miejsca w książce telefonicznej. można szybko pisać esy. bardzo chudy jest. praktyczny. i ma dużo bajerów. ; ) pozdRRawiam. ; )

  • 0

    202. ~Monisia16  2006-07-19 15:19:19  host: twsmw1.rdi.pl

    hyh wlasnie sie zastanawiam czy kupic ten telefon...i wlasnie nie wiem.A wiec mam pytanko ma on w koncu Mp3??czy nie??a jak tam irda dziala bez zarzutów??

  • 0

    203. ~Miszczunio  2006-07-19 16:20:16  host: acpa32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    IrDa podobno troche zamula, ale o chyba zalezy od samego modelu. Ja kupuje w salonie nowiutki, więc powinno być OK, a ten Sagem nie ma MP3, ale polifonia zajebista. Na kilometr można poznać, że to sagem my400x :D

  • 0

    204. ~S  2006-07-21 15:16:40  host: acpe151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Właśnie kupiłem sobie i jestem zadowolony. Tylko IrDa jest do dupy :/ Ale oprócz tego telefon godny polecenia ;)

  • 0

    205. ~DJ Mikel  2006-07-22 10:52:48  host: bnj152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fon czy ja wiem no nic specjalnego mało pamieci i nie ma MP3 poza tym fon jets alll ok mam go 1 mies i na baterie nienaekam

  • 0

    206. ~mibi  2006-07-23 09:58:44  host: nat-01-038.rtk.net.pl

    mam ten tel jakiś tydzień i jestem zadowolony. jest wytrzymały i dzwoni

  • 0

    207. ~dave  2006-07-23 11:49:04  host: fs222.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten tel od prawie miecha a minusem są pamięć, brak mp3 i to ze gry mozna tylko przez wap sciagac i to tylko do 100kb:(:(:( irda dziala bez zarzutow, nic nie muli, polecam, a bateria trzyma mi tydzien spokojnie przy dosc meczącym uzywaniu!!

  • 0

    208. ~artur2160  2006-07-24 14:52:02  host: bmn207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam małe pytanko czy jest możliwość dokupienia sobie pamięci do tego telefonu?
    i jaką długość maksymalną trwają filmiki?i czy są dobrej jakości? prosze o odpowiedż:)

  • 0

    209. ~mam_kffiatka  2006-07-24 18:20:57  host: cvg26.internetdsl.tpnet.pl

    nie bylam za bardzo przekonana do kupna tego fona... jakos nigdy nie myslalam o sagemi(zawsze myslalam, ze te telefony to "bagno") ale facet z salonu polecil mi ten fonik... i z tego co wiem sagem jest teraz dobrym fonem ;D irda dziala WSPANIALE:p bez zarzutow! mp3 nie ma... ale mi est w sumie nie potrzebne bo mam osobno:P srebrny kolorek polecam:D faktycznie jedynym minusem jest mala pamiec, ale co tam.

  • 0

    210. ~adek  2006-07-24 23:22:23  host: bus250.internetdsl.tpnet.pl

    A czy moze ktos napisac czy da się zdjąć simlocka z tego telefonu? Pytałem w kilku punktach zajmujacych się zdejmowaniem simlocków i powiedzieli mi że nie można? Czy to prawda :(

  • 0

    211. ~wolf156  2006-07-26 19:34:22  host: aw75.internetdsl.tpnet.pl

    witam! mam ten telefon od dziś jeszcze nie poznałem jego wszystkich funkcji ale ogólne wrażenie suuuper!!! polecam

  • 0

    212. ~_Groosik_  2006-07-27 12:23:42  host: 193.239.62.142

    Mam go od tygodnia, i jestem zadowolona z niego. Mogłby co prawda mieć jeszcze bluetooth'a ale nie nażekam. Filmy są średniej jakości, ale ogólnie spełnia moje oczekiwania. Polecam ;)

  • 0

    213. ~MEFIU  2006-07-27 18:08:59  host: aai35.internetdsl.tpnet.pl

    JA MAM ZAMIAR KUPIĆ MY400X I CHCIAŁ BYM SIĘ DOWIEDZIEĆ CZY W ZESTAWIE JEST KABEL USB I ILE MAX DZWONKÓW MOŻNA ŚCIĄGNĄĆ

  • 0

    214. ~sabit  2006-07-28 10:50:17  host: pb173.sanok.sdi.tpnet.pl

    w zestawie nie ma kabla, ale można kupi podczerwień do kompa. J amam około 75 dzwonków inie miałem problemów z ściąganiem dzwonków

  • 0

    215. ~jacus69696  2006-07-28 12:22:58  host: aakk151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak ktoś ma kod sim lock do tego telefonu to prosze o natychmiastowy kontakt na numer gg 9511862 lub kom 504619262 pozdro

  • 0

    216. ~dAMIAN pOMOCY  2006-07-28 13:43:56  host: aclk129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    POMOCY MAM SAGEMA MY400X I KABEL USB ICD JAKI TRZEBA MIEC PROGRAM ZEBY WRZUCIC GADZETY NA KOMORE PISZCIE NA GG 5551366 Z GÓRY DZIEKI

  • 0

    217. ~Paulina18  2006-07-28 15:27:01  host: aup83.internetdsl.tpnet.pl

    mis ie bardzo podoba ten telefonik latwo w nim wszytko znales i ciesze sie ze mam taki telefon

  • 0

    218. ~  2006-07-28 18:32:23  host: abzp145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No ciekawy telefonik i mam pytanie.
    Te 3 mb to można zapchać np. samymi grami Java. Czyli czy pamięć jest współdzielna ?

    Aha i jeszcze jedno. Ile minut max można nagrać dyktafonem ?

    Pozdrawiam :)

  • 0

    219. ~turzanin  2006-07-29 17:33:20  host: cge209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mafiu ja go kupilem na abonament wiec nie dostalem kabla usb a co to sciagania to jest bardzo roznie poniewaz to zalezy jakie dzwonki chcesz tam dac tel ma 3.2 mb pamieci wiec jak djaesz pliki typu wav to sie szybko zapelnia ale da sie przezyc

  • 0

    220. ~MaDz!a  2006-07-29 18:01:01  host: ejr66.internetdsl.tpnet.pl

    ja chyba tesh kupie sobie ten telefon ale nie wiem ktory jest lepszy ten sagem czy samsung X640 ... no to mam dylemat...

  • 0

    221. ~lucyferek  2006-07-29 20:57:15  host: arb250.internetdsl.tpnet.pl

    ja mam ten telefon od wczoraj.jak narazie sie sprawuje dobrze.tylko czasem rozmazane zdjecia wychodza a tak pozatym jeste super telefonik.POLECAM

  • 0

    222. ~CzArNa  2006-07-30 18:38:16  host: baa133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chcialam tylko napisać żę mam ten telefon 2 dni i wymiata:DD polecam warto go kupic:)) pozdro dla Mariusza:*

  • 0

    223. ~KubbeR  2006-08-01 22:00:56  host: 82.177.35.11

    Ja podam pare minusów:
    Mala pamiec
    Gry java tylko z wapa
    Brak mp3
    Brak zarzadzania motywami (tzn kompozycjami)- 3 standardowe i tylko niebieskie.
    Ogólny brak obslugi aplikacji, programow.
    Po 30 sekundach sluchania dzwieku tel sam wychodzi do menu.

    Najlepszy w telu jest aparat chociaz trzeba sie troche znac na rozswietlaniu bo zwykle wychodza niebieskie zdjecia.

    Poza tym- bez zarzutu

  • 0

    224. ~wioluśka  2006-08-02 18:04:30  host: bartoszyce-TPNet-1.brt.vectranet.pl

    mm.. telefon jest super.. wszystko jest idealne:*.. podoba mi się :)

  • 0

    225. ~Ozi  2006-08-03 21:06:23  host: anr96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Cześć!!!Mam pytko,bo zamierzam kupić ten fonik.Da się ściągnąć z niego SIMLOCKA???
    Piszcie!!!Dzięki:)

  • 0

    226. ~kiniuśia92  2006-08-04 11:40:57  host: lan.smtvsat.pl

    Heyka...dziś kupuje tenn telefon... i jest wymienna obudowa dp tego tel i jak długo w koncu trzyma bateria?? ile jest w niej gier początkowo... duzo tapet się mieści itd????? szkoda ze ma tylko 3,2 Mb ale przeżyć się da:P wczesniej miałąm sony ericssona T230 ale ekranik mi się rozlał a tam było 1 Mb pamięci i mialam ok 55 tapet i 30 dzwonków więc dużo wesżło... mi ten sagem się podoba jest zgrabny ale trochę duży nie sądzicie?????? odp

  • 0

    227. ~kinga  2006-08-04 21:37:31  host: lan.smtvsat.pl

    jak rozładowac tu baterie calkiem??

  • 0

    228. ~kinga  2006-08-05 08:05:39  host: 80.54.69.1

    kupilam ten fonik wczoraj i jest bardzo świetny-proste menu... fajny aparat.irda działa bez zarzutów tylko czy jest taka opcja ''rozładować baterie'' pierwszy raz czyli dzis w nocy ładowałam 12 godz bo potem bateria dluzej trzyma... ;] ja polecam srebrny model;) jest trtoche duzy ale płaski;P

  • 0

    229. ~Terrorystka  2006-08-05 15:24:22  host: xdsl-3494.walbrzych.dialog.net.pl

    Ja chce se kupic ten fon...ale niewiem czy irda jest do kompa czy do telefonow????? prosze odpiszcie mi...

  • 0

    230. ~...  2006-08-05 16:34:09  host: mainframe.rene.com.pl

    Mam kilka pytań, a mianowicie: czy można w nim pisać długie wiadomości? czy mozna ustawić krotszy dźwięk dostarczenia wiadomosci sms? czy przez Irde można łączyć się z każdym telefonem?

  • 0

    231. ~...  2006-08-05 16:36:59  host: mainframe.rene.com.pl

    A także czy obsługuje dzwonki real music?

  • 0

    232. ~...  2006-08-05 16:46:29  host: mainframe.rene.com.pl

    A także czy obsługuje dzwonki real music?

  • 0

    233. ~Pokito  2006-08-05 21:44:29  host: nat-1.elb.vectranet.pl

    Mam ten telefonik i jestem zadowolony z tego zakupu.....Telefonik odtwarza Real music i Waw-y a podczerwien dziala ze wszystkimi telefonami....co prawda fonik ma troche malo pamieci jak na mozliwosc nagrywania filmikow i robienia zdjec ale da sie zyc.......telefonik jest łatwy w obsludze i ma bardzo ciekawy wyglad Zachecam do Kupna POZDRO

  • 0

    234.  2006-08-06 11:29:14

    Czy można nim nagrywać filmiki?

  • 0

    235. ~...  2006-08-06 21:15:21  host: mainframe.rene.com.pl

    Czy mozna w nim pisac dlugie wiadomosci i ustawic krotszy dzwiek nadejscia smsa?

  • 0

    236. ~didu  2006-08-07 11:23:03  host: bwr66.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon jest extra gdyby mial tylko irde to juz by byl idealny

  • 0

    237. ~KOsa  2006-08-07 13:02:15  host: 195.205.225.121

    jest tragiczny nie polecam

  • 0

    238. ~...  2006-08-07 15:28:56  host: mainframe.rene.com.pl

    No przeciez ma IrDe!

  • 0

    239.  2006-08-07 22:39:49

    Ja mam 401 on jest troche lepszy co prawda ceglasty ale jest suuuperrrrrrrrr!!

  • 0

    240. ~paulina  2006-08-08 13:03:32  host: eiu170.internetdsl.tpnet.pl

    Ja chce kupic sobie ten fonik ale jeszcze sie zastanawiam mama do wyboru go i se k300i
    pomuzcie mi wybrac

  • 0

    241.  2006-08-08 13:06:50

    mam tego koma 4dni. Narazie suuper. Bateria jeszcze czyma. Polecam go wszystkim.

  • 0

    242. ~terro  2006-08-08 13:45:48  host: xdsl-3494.walbrzych.dialog.net.pl

    Za niedlugo se kupuje ten fonik :D. Jak czytalam to bardzo ma duzo zalet :D. A to ze ma mało pamięci to nic. :D

  • 0

    243. ~...  2006-08-08 16:26:38  host: mainframe.rene.com.pl

    a mozna w nim pisac dlugie wiadomosci i ustawic krotkie dzwieki dzwonka??

  • 0

    244. ~Gosia  2006-08-08 18:25:40  host: acpl107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej mam pytanko czy ktoś nie jest zainteresowany takim fonkiem bo mam do sprzedania telefon ma cztery miesiące jest na gwaranci i jego stan jest bardzo dobry

  • 0

    245. ~Kasienka  2006-08-08 22:16:31  host: xdsl-17100.wroclaw.dialog.net.pl

    Wlasnie kupilam ten telefonik i to byl strzal w dziesiątkę :) jest cieniutki, ma wspaniale dzwieki i aparacik... Nic dodac nic ująć. POLECAM!

  • 0

    246. ~Kasienka  2006-08-08 23:57:00  host: xdsl-17100.wroclaw.dialog.net.pl

    Wlasnie kupilam ten telefonik i to byl strzal w dziesiątkę :) jest cieniutki, ma wspaniale dzwieki i aparacik... Nic dodac nic ująć. POLECAM!

  • 0

    247. ~Gosiunia  2006-08-10 16:41:16  host: acxi89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupiłam sobie ten telofon 3 dni temu. Jest świetnie wyposażony super aparat i wideo. jest cienki i ma fajne dzwonki można pisać długie wiadomości. niezły jest kolor srebny dla dziewczyn a czarny dla chłopców

  • 0

    248. ~terrorystka  2006-08-10 21:44:05  host: xdsl-3494.walbrzych.dialog.net.pl

    Jak w tym fonie zmienia sie motyw???

  • 0

    249. ~Bartek  2006-08-11 14:22:32  host: cache.btk.net.pl

    Witam chcem go kupić mam kilka pytań jaki kolor podświetlenia ma klawiatura czy menu jest proste w obsłudze i czy szybko sie znajduje funkcje lub jest może jakiś klawisz skruty (jak w niektórych nokiach)

  • 0

    250. ~przemo  2006-08-11 18:15:51  host: 81.15.180.194

    irda iest do tego i tego

  • 0

    251. ~marta  2006-08-11 20:00:25  host: eof229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej wszystkim!ja kupilam ten telefon 5 dni temu...nie powiem jest fajny i wogole ale mi sie po psul....bateria trzymala tylko 2 dni!i sie sam wylaczal....normalnie masakra....ale ogolnie jest spoko

  • 0

    252. ~Adrian  2006-08-11 20:25:54  host: prosie14-1.aster.pl

    Srebny dla chłopców czarny dla dziewczyn!!!!:P

  • 0

    253. ~jacek24g  2006-08-12 09:57:59  host: nat4.viknet.pl

    ja tam mam ten fon i mi sie podoba a co do dzwonkow i wideo to posiada Real Miusic oraz mozliwoac nagrywania filmikow troszke malo ma pamieci tylko 3.2Mb ale jest super polecam i zapraszam do zakupow

  • 0

    254. ~mara  2006-08-13 08:52:29  host: pc110.kopnet.pl

    telefonik spoczko śmiga jak ta lala

  • 0

    255. ~mara  2006-08-13 08:56:44  host: pc110.kopnet.pl

    telefonik naprawde spoczko ja zrzucam zdiecia na kompa przez irde sa super
    bateria trzyma długo polecam trzymka

  • 0

    256. ~m@rcioszka  2006-08-16 17:04:03  host: host-ip218-122.crowley.pl

    własnie się zastanawiam czy wysępić od mamuski ten telefonik...hm.........????pomózcie

  • 0

    257. ~Piotrrek  2006-08-16 22:15:22  host: ewk172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    UWAGA tel ma wrazliwy panel!! wyswietlacze pekaja!!

  • 0

    258. ~Karolson  2006-08-18 09:42:36  host: abpc106.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jest napisane, że telniby obsługuje USB, ale nigdzie kabla nie moge znaleźć. Wiecie gdzie moge kupić do niego kabel?

  • 0

    259. ~  2006-08-18 23:49:14  host: acqj60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    beznadziejny-bateria to skrajna słabizna i nie ma nic wspólnego z tym, co piszą w reklamach. są problemy ze wskakiwaniem liter przy pisaniu smsów. a aparat foto-beznadziejny

  • 0

    260. ~rafal  2006-08-19 09:47:42  host: aakp226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy oplaca sie kupic tego tela bo kupie go chyba z ery fun za 1 zl a czy mozecie mi pomoc jaki jesli nie ten wybrac za 1zl siec niewazna

  • 0

    261. ~GGG  2006-08-19 14:39:59  host: bqj26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie kupujcie tego telefonu!! Nie ma sensu!! Jest beznadziejny!! Ostrzegam wszystkich!!

  • 0

    262. ~Pytanie  2006-08-20 12:31:34  host: abqj156.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witajcie jaka wersje Irda ma ten on bo chce kupic kabel irda ale niewiem z jaka wersja i czy kazdy pasuje

  • 0

    263. ~  2006-08-20 13:20:57  host: epd238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam do was pytanko jesli znacie odpowiedz kierujcie to do mnie pod email marta-sara4@wp.pl ostatnio kupilam kabel usb do tego telefonu my400x i nie moge go zainstalowac wszystko jest o.ki ale nie moge wysylac zdjec z kom na komputer ....prosze o ratunek z gory dziekuje

  • 0

    264. ~kunio  2006-08-21 00:02:44  host: eir54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    frajer ten telefon

  • 0

    265. ~  2006-08-21 08:39:01  host: ake29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    DZiekuje wszystkim za opinje... bazowqlem sie na nich i jest ok.. ma do niego dwa zastrzezenia jeden gry... eh "aplet nie jest kompatybilny" a kase i tak zzarlo... pozatym nie idzie przez irde i BT javy tylko wap (srednio za jedną gre 70gr[orange]) a druga... SOFT ORANGE AAA!!! normalnie masakra jeden glupi motyw orange... orange menu... nie ma gry lord of the rings... ale cuz mialem prac za 29zl siemensa C65 albo za 1zl nokie6030... ewentualnie siemensa c75 za 99zl... zetafon to fajna promocja... ajak ktos juz kupi i ewentualnie telefon zacznie go wkurzac(malo mozliwe) to moze go sprzedac za ok.300zl moze dolozyc z 80zl i juz gotowy k700i ale ja nie mam zamiaru sie z nim rozstawac... chyba ze za pozadne kilka lat sagem myx6-2 ale to juz inna bajka...

  • 0

    266. ~Darek  2006-08-23 13:57:11  host: 212.244.155.234

    Kupiłem ten telefon żonie na urodziny i padł po dwóch dniach a dokładniej po pierwszym formatowaniu baterii. Zawiodłem się ogromnie...

  • 0

    267. ~holenkondek  2006-08-23 14:01:30  host: host-81-190-205-119.gorzow.mm.pl

    to dobry telefon ale nie wykluczam perwersji mentalności technicznych zaowocowań piromana suki
    ksgdtkjrefdfg






























































  • 0

    268. ~magda  2006-08-24 16:53:59  host: bme171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co myslicie o tym telefonei warto go kupic jak wam sie sprawuje?

  • 0

    269. ~  2006-08-25 02:29:36  host: dvn173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dizajn odpychający (czyli spoko :)) ciekawe jaka cena.

  • 0

    270. ~adasko  2006-08-25 15:16:16  host: host-217-172-253-51.lodz.mm.pl

    czy można nagrywać filmiki, jak długie?

  • 0

    271. ~magda  2006-08-25 15:58:34  host: aczr107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bateria trzyma 2 dni!!!!!!!!masakra

  • 0

    272. ~natalia  2006-08-26 18:20:09  host: vlan.efekt.net.pl

    ja mam taki telefon, jest super, chociaz mam problem ze strona wap:[ nie moge sobie wysyłas kolorowych tapet z internetu na ten telefon:( nie wiem dlaczego:(

  • 0

    273. ~bulwiqqq  2006-08-28 07:30:03  host: enk40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak dla kogoś co używa tela do rozmowy i pisania esów jest gitess!! bateria trzyma i do 5 dni. Nie zawiesza sie i na cegłowatego to on nie wygląda!! Pozdro:)POLECAM

  • 0

    274. ~angelo  2006-08-28 19:08:35  host: cuj242.internetdsl.tpnet.pl

    telofon zarombisty wszystko gites ale troche pamienci mało.:|ale niby 3,2 mewga a mam 23 piosenki w w ciul tapet

  • 0

    275. ~agatka  2006-08-28 20:04:26  host: net.3.pl

    Telefon super! Polecam go wszystkim. Dla dziewczyn idealny jest kolor perłowy... Bajka!!! Zdjęcia robi nawet ładne. Wygodna klawisze, świetnie nagrywa dźwięk!!!!!!

  • 0

    276. ~karlitto  2006-08-29 10:59:53  host: host-n3-86-180.telpol.net.pl

    ktoś tu napisał ze wyświetlacze pękają cośw tym jest coraz częsciej słysze o włąscicielach my400x i ich pekajcychwyswietlaczach coś w tymjest bo ja jestem tymneiszczesnym posiadaczme mi też PĘĘĘĘĘKŁ """!!!UWAGA!!!"""

  • 0

    277. ~tysia  2006-08-29 13:32:56  host: inet20907-1.eranet.pl

    Słyszałam że "ten telefon nie ma odtwarzacza mp3, ma tylko dzwonki w tym formacie." Mam ten telefonik i mp3 faktycznie nie odtwarza, więc o co chodzi z tymi dzwonkami, bo nie wiem??

  • 0

    278. ~magda  2006-08-29 20:34:43  host: 80.50.77.134

    nie gadajcie glupoy telefonik fajniutki. bateria mi trzyma bez problemu 6 dni...nie wiem o co wam chodzi;> zdjecie super wychodza a dzwonki to poprostu BAJKA. nagrywanie tez wypasione :). ja doradzam go każdemu mam go już od dość dawna i nie mam z nim najmniejszego problemu:P jestem bardzo bardzo zadowolona jesli sie wachacie to nie róbcie tego tylko go kupcie

  • 0

    279. ~gajek  2006-08-30 08:48:47  host: CLIENT-prograk-12.zgora.dialog.net.pl

    Telefonik jest fajny ale ma jednom wade ze ma mało pamięci!!! ale mozna powiedziec, ze warto go kupic !!!POLECAM!!!

  • 0

    280. ~Niunia  2006-08-31 12:12:45  host: dfh26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wie mam ten telefon od około miesiaca i jestem bardzo zadowolona..bateria trzyma ok 4 dni ( z tym, że dużo rozmawiam i sms-uje) bajer i tyle :) warto kupić, nie zawiedziecie się :)

  • 0

    281. ~dracull  2006-09-02 16:00:30  host: akq146.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon i dziala bez zarzutow
    :)

  • 0

    282. ~nati  2006-09-02 21:42:23  host: dun74.internetdsl.tpnet.pl

    Mam tel od 1 mies byłam upszedzona ale nie potrzebnie sie zastanawiałam nad kupnem. Mi jeszcze nic nie pękło bateria też długo trzyma i dżwięki spoko zdjęcia też. Irda chodzi jak mażenie!! polecam

  • 0

    283. ~Oray  2006-09-05 02:35:48  host: pa3.lodz-dabrowa.sdi.tpnet.pl

    my 400X mam juz kilka miesiecy i moge stwierdzic kilka wad , mala pamiec ( i do tego dziwna ) - gdy sciagam dzwonki z netu i wgrywam na telefon przez irde juz kilka razy ukazal mi sie komunikat " lista zapelniona " - nie wiem co jest , ladowarka , niestety mialem to nieszczescie ze moje kochane pieski pogryzly mi ladowarke i??? Nigdzie jej nie moge dostac !!! Poracha na calej linni , zoom tapet i innych rzeczy sciaganych z netu , moj stary tel siemens c65 powiekszal obrazy z netu bez problemu , sagem niestety tego nie robi ( moze ja nie wiem jak to sie robi , whatever ) , caly czas widze zminimalizowane obrazy :( , problemy z poli gdy plik zajmuje zbyt duzo pamieci . Niestety Sagem nie radzi sobie z tym , sciagnalem poli o dlugosci 103KB i?? Na siemensie dziala bez zarzutu a na sagemie niestety wogole. Dobra glownymi zaletami tego fona to jest przejzysta obsluga , zywotnosc baterii ( 7-9 dni ) , jakosc zdjec , irda ( zajebicho ) , i wiele innych rzeczy. Jesli wady Wam nie przeszkadzaja kupujcie go koniecznie gdyz ten Sagemik jest wart swojej ceny :D

  • 0

    284. ~lola;)  2006-09-05 16:11:28  host: ekd106.internetdsl.tpnet.pl

    ja tez jestem szcześliwą posiadaczka tego bajeranckiego phoniku;))) jest elegancki poręczny i w ogóle supeeeerrrr!!!;) mam ten telefon od kilku miesiecy i ajk narazie nie narzekam bo pzeciez każdy tel. ma swoje wady...naprawde warto go mieć:)

  • 0

    285. ~gandis  2006-09-06 19:01:51  host: host244-245.smgr.pl

    spoko bateria trzyma dobrze tylko trzeba ja dobrze sformatowac:D jest spoko tylko szkoda ze nie ma MP3 reszta 10

  • 0

    286. ~mary_lou  2006-09-10 12:12:14  host: fii75.internetdsl.tpnet.pl

    ja mam zamiar kupic ten telefon jutro, ale jak przeczytałam pare komentarzy to troche się wacham... :
    w sumie cena dobra, a zależy mi głównie na aparacie cyfr.

  • 0

    287. ~Sagemmanix  2006-09-11 22:03:47  host: dvh52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    U mnie trzymają od 5 do 9 dni. Jesli macie jakieś pytania piszczie pod numer gg 9685498. Dużo wiem o tym telefonie, bo go posiadam.

  • 0

    288. ~  2006-09-12 09:08:22  host: czv50.internetdsl.tpnet.pl

    a można nagrywać filmy?

  • 0

    289. ~Dont_Hurt_Me  2006-09-14 13:37:57  host: 213.199.192.60

    Yhy mam pytanie ... w salonie gdy kupowałam ten telefon powiedziano mi że ma mp3 ... okazuje sie że nie ma :/ albo ja jestem juz tak cofnięta w rozwoju ze nie moge znalesc ... jak ktoś wie o co chodzi niech mi pomoze :P:D zavieroocha@interia.pl :*

  • 0

    290. ~pytanko  2006-09-16 13:11:35  host: efg106.internetdsl.tpnet.pl

    Czy są do niego wymienne obudowy ???? Jak się ustawia powitanie ???? A tak to telefon jest super. Pomużcie . Jak ktoś wie jak ustawić powitanie to niech napisze opinię z odpowiedzią.

  • 0

    291. ~ mesa  2006-09-17 11:26:19  host: enb50.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanko, czy ja wezme sobie t en telefon w jakiejs sieci to dostaje gwarancje na aparat ?? jesli tak to jak dluga jest ??

  • 0

    292. ~karoolka  2006-09-20 13:13:36  host: abxx33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik jest zarąbisty!.. Mam go krótko ale jestem z niego baardzo zadowolona.. Nie wiem o co chodzi niektórym z "małą pamięcią".. Pamięć wcale nie jest mała.. Sagem my400X jest łatwy w obsłudze i bardzo wygodny:) Nie macie się po co zastanawiać tylko bierzcie! Polecam!;) P.S. Kalendarz jest bo tutaj npisali że brak danych..

  • 0

    293. ~mika  2006-09-20 21:40:56  host: bnl49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    część mam pytanko! co zrobić by pozbyć się kompozycji,chiałabym mieć wszędzie białe tło!

  • 0

    294. ~wiedzacy  2006-09-22 21:46:19  host: cfh203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mika niestety nie pozbedziesz sie tych kompozycji, jedynym wyjsciem na biale tlo jest zmiana softu

  • 0

    295. ~  2006-09-23 10:55:27  host: inet20907-2.eranet.pl

    Telefon pod względem wizualnym rewelacyjny ,wysokiej jakości dzwonki, jednak bateria i pamięć to co chciałbym w nim zminić, poza tym wada w klawiszu w "bok" trzeba mocniej nacisnąć aby uzyskać porządany efekt, podoba mi się w nim że jst lekki i smukły, aparat foto pozostawia wiele do życzenia miałem starą motorolę e365 i robiła o niebo lepsze zdjęcia******

  • 0

    296. ~kaska  2006-09-23 13:54:48  host: bws150.internetdsl.tpnet.pl

    ja mam ten fon jestem zadowolona tylko szkoda że można wymienić panelu:( a tak to naprawde polecam :):)

  • 0

    297. ~mika  2006-09-24 13:34:55  host: boo30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    cześć wszystkim! wiedzący wielkie dzięki za odpowiedż!pozdrawiam Cię serdecznie! jeśli możesz to napisz jak,gdzie można zmienić soft będe Ci bardzo wdzięczna!

  • 0

    298. ~mika  2006-09-24 13:35:50  host: boo30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wiedzący bardzo dziękuję za odpowiedz pozdrawiam!

  • 0

    299. ~Gall  2006-09-24 16:19:07  host: aqw202.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon kawałek czasu i zdecydowanie musze powiedzieć, że ma więcej wad niż sie spodziewałem....

    Po pierwsze jest spory problem z irdą... telefon ma chumory i raz na jakiś czas mu odbija irda niedziała... co dziwne już nastepnego dnia jest wszystko ok...

    Wykonanie jest słabej jakości obudowa niebudzi zaufania jeżeli chodzi o trwałośc


    ale telefon ma też plusy... jak na taką cene robi naprawde świetne zdjęcia... ale zooma odradzam bo po rzuceniu ich na komupter zdjęcie przeradza sie w niewyraźne kwadraty... bez zuma są za to naprawde genialne...

    telefon moge polecic bo bateri trzyma naprawde długo... i ogólnie telefon żadko zawodzi... ale jeżeli chcecie mieć telefon dla szpanu kupujcie raczej nokie albo SE...

  • 0

    300. ~Agussia  2006-09-25 17:27:16  host: 82.160.122.75

    nie no telefon jest w sumie ok ale troche sie zawiodlam bo ma strasznie malo pamieci mam zaledzwie ok 30 zdjec i nie moge juz robic wiecej bo telefon nie ma juz pamieci ;/ ale tak pozatym jest ok!! no bateria w sumie dlugo trzyma...

‹ Poprzednia | 1 | 2 | 3 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-75-176.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet