Sagem my301X - opinie
Telefony Sagem Sagem my301X Opinie o Sagem my301X

Sagem my301X

w sumie: 331
‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›
  • 0

    1.  2005-10-31 07:54:48

    to wygląda jak sony ericsson k750 :O

  • 0

    2. ~krystek  2005-10-31 08:13:56  host: aai58.internetdsl.tpnet.pl

    łooo a ile ma pamięci :E

  • 0

    3. ~  2005-10-31 11:00:35  host: c73-61.icpnet.pl

    mp3 i 3,2 mb????żenada jak zawsze w wykonaniu sagema!!!

  • 0

    4. ~Thomson  2005-10-31 12:48:45  host: 87.207.168.60

    Ale shit!!! i to chcą sprzedawać wogule??? ale sagem nie zawsze robi badziewia. przykładem jest myx6-2

  • 0

    5. ~pop  2005-11-03 14:04:05  host: pa135.zawady.sdi.tpnet.pl

    a za ile mogę go kupić w Erze i na allegro, proszę podajcie aktualne ceny!

  • 0

    6. ~M@rek :)  2005-11-03 18:15:53  host: bhr6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chyba ktoś tu nie umie czytać... Chyba pisze jak wół, że nie ma empetrójki. Z kim ja sie zadaje... :D:D:D

  • 0

    7.  2005-11-04 21:30:41

    No fakt ten model to chyba nieporozumienie :| robić nowy telefon i nie wsadzic aparatu??:| ale nie zgadzam sie ze inne to szmelc!!! Mam sagema myx7 i jest zajefajny!! a te krytyczne wypowiedzi to chybe kieruja osoby ktore w nigdy w reku telefonu tej marki nie mialy !!!!!!

  • 0

    8.  2005-11-05 21:32:38

    Jacy wy niektórzy jesteście dziwni to fajny telefonik,co z tego że bez aparatu i MP3.Sagem to dobra firma i fakt TE KRYTYCZNE WYPOWIEDZI KIERUJĄ OSOBY KTÓRE NIGDY NIE MIAŁY W RĘKU TELEFONU TEJ MARKI...

  • 0

    9. ~Adriannn  2005-11-10 09:12:33  host: yr186.internetdsl.tpnet.pl

    Nie ma aparatu bo ma byc tanim telefonem przecierz musza tez robic fony dla ludzi ktorzy chca je kupic tanio a nie tylko mega wypasy ze wszystkim co sie da za kilkaset zl

  • 0

    10. ~  2005-11-10 17:08:54  host: 217.153.161.178

    kolejny badziew sagema tylko 3,2 mb HAHA!! i gdzie mają zmieścić się mp3?? Nawet aparatu co za badziewie!!!! ;)

  • 0

    11. ~blabla  2005-11-11 15:59:45  host: chello212186130016.chello.pl

    Co za bezsens. Skoro dają bluetooth w telefonie takiej klasy to mogli również albo zamiast niego wrzucić aparat. I jeszcze te marne 3,2MB... Żenada.

  • 0

    12. ~Kasia  2005-11-20 17:54:04  host: bzu45.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Pisze wyraźnie że jest bez mp3 co poniektorzy mają problemy z czytaniem ze zrozumieniem :> A telefon mam i jestem z niego zadowolona :) Ładny ,lekki, chodzi szybko, łatwy w obsłudze i ma w sobie to co potrzebne ;) Polecam jego zakup ;)

  • 0

    13. ~HMMM  2005-11-22 18:40:36  host: awq189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mysle, ze karte pamieci mozna kupic osobno wieksza i wpakowac...zupelnie jak do aparatow cyfrowych wiec i tu nie widze problemu...prawie pewien jestem ze do myx6-2 mozna tak zrobic i zastapic 10mb na np 512....poza tym ludzie mp w jakosci 98kbs niewiele dla sluchu rozni sie niz 128 czy 320 a zajmuje tone miejsca mniej [nawet 400kb]

  • 0

    14. ~#BaRtEk#  2005-11-25 20:39:15  host: csknet-84-234-32-190.csk.pl

    #TeN TeLeFoNiKiK JeSt SuPeRaNcki I JeSt ZaWaLiScIe CiEnKi No I To TyLe...#

  • 0

    15. ~M@rek =)  2005-12-01 16:44:07  host: bic239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mi tam ten telefon sie podoba. Mi nie potrzebny jest aparat, a pozatym jak już jest to zdjęcia są fatalnej jakości. A pozatym mam cyfrówke :D:D:D

  • 0

    16. ~tadek  2005-12-04 19:49:58  host: gprs5.orange.pl

    Mam dwa pytania do uzytkowników.
    1. Czy można przesłać z komputera zdjęcie do telefonu i przypisac do numeru tel. z ksązki tak aby się wyświetlało gdy dana osoba dzwoni?
    2. Czy jest notatnik w którym mógłbym zapisac sobie np. rozkład jezdy autobusów alo-co?
    Jesli odpowiedzi na oba pytania to tak - moja ocena bedzie 10/10. Nie wiem po co Wam aparat w telefonie - lupcie sobie cyfrówkę, jak chcecie robić zdjęcia - róniez mp3 jest niepotrzebne - znów -ukupcioe sobie oidwtarzacz mp3. Jak coś ma nyc :do wszystkiego" to będzie "do niczego". telefon to telefon.

  • 0

    17. ~piotr  2005-12-04 21:18:34  host: 150.254.72.134

    Nie mialem telefonu ale z wygladu mi sie podoba. Moj ojciec kiedys mial sagema-bardzo dawno temu,jego pierwszy tel.i nie bylo zadnych problemow. Jesli chodzi o wbudowanie aparatu do tel. to moim zdaniem to glupota- niska jakosc,zajmuje miejsce,pamiec i bardziej skory jest do zawieszania sie.Jak szukam telefonu to zawsze BEZ aparatu-zdjecia robie Nikonem d70s :)

  • 0

    18.  2005-12-09 07:08:51

    Cholera jasna !!!!!
    Do wszystkich którzy mówią, że nie ma mp3.
    To wy jesteście ślepi !!!
    A dlaczego?
    Proszę:
    "Polifonia (param.) 64 głosy, AMR Midi, mp3, AAC"
    Drugie od końca jakbyście jeszcze niedowidzieli.

  • 0

    19. ~Seba  2005-12-11 13:34:34  host: arx250.internetdsl.tpnet.pl

    Napisze krótko ale calkiem madrze:) Jak cos jest do wszystkiego to jest do niczego!Mialem juz duzo telefonow, z roznymi opcjami mp3, aparat, radio itd ale powiem Wam tyle..gdyby aparaty w telefonie byly tak dobre to nie produkowano by aparatów cyfrowych itd jesli mp3 bylo by tak genialne to nie robiono by mp3 playerow itd
    Telefon naprawde godny XXI wieku, ergonomiczny, ladny i co najwazniejsze funkcjonalny. LUDZIE przypomnijcie sobie do czego tak naprawde sluzy telefon, wielu traktuje to jako zabawke!!! a ON sluzy do dzwonienia! Nie zapominajcie o tym, mysle ze telefon warto polecic mimo iz go nie posiadam to poluje na niego od dluzszego czas. Jak juz bede szczesliwym posiadaczem to napisze cos wiecej na temat jego uzytkowalnosci. Pozdrawiam

  • 0

    20. ~futuro79  2005-12-12 12:57:23  host: ded136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    posiadam ten telefon od tygodnia.. i jak widac w opisie nie ma on wbydowanego odtwarzacza mp3, ale z opisu tez wynika ze powinien miec mozliwosc ustawienia mp3 jako dzwonka; niestety jak probuje przeslac dzwonek mp3 przez bluetooth to 301-ka nie akceptuje tego formatu, wiec albo jest blad w danych, albo trafilem sztuke z innym softem :D; denerwuje mnie tez nokiowa rozdzielczosc wyswietlacza (jest troche za niska - ale nie mozna miec wszystkiego) poza tym telefon jest super i spelnia wszystkie moje wymagania co do urzadzenia za pomoca ktorego sie dzwoni i co najwazniejsze jest tak plaski ze niemal niewyczuwalny w kieszeni. to i jego wyglad to jego najwieksze zalety. aha musze dodac ze licze na jego bezawaryjnosc, taka jaka mialy ostatnie modele sagem'a. pozdrawim wszystkich

  • 0

    21. ~darekk310  2005-12-13 22:31:12  host: cdu11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Moim zdaniem tel jest spoko
    pozatym żaden telefon nie bedzie aparatem foto. i wybijcie sobie to z głowy
    miałem se d750i i nie jest to aparat foto*za słabe zdięcia( ani walkman*cicho gra) ani dobry fon bo jest troche gruby

  • 0

    22. ~nasa3000  2005-12-22 10:16:21  host: egk134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon to nie wierza HI-FI, jak kogoś nie stać na Aparat 5 - 8 mil pix, to niech
    kupuje sobie telefon z z aparatem.
    Mam tego my301X i jestem zadowolony. w drugiej kieszeni mam iPad - bo telefon musi robić dryn dryn i przekazywać informacje, jest to sprzęt do komunikacji, a nie psełdo aparat cyfrowy , czy pozytywka.:)
    Szkoda , że jest na tym świecie tylu laików którzy myślą , że jedna firma zna się na wszystkich technologiach. Nie ma i nie będzie zajebistej wierzy HI-FI zlożonej z paneli jednej marki. Jak potrzebny jest zajebisty sprzęt to kupuje się go u profesjonalisty - akustyka , u którego 1m kabala kosztuje 5000,a końcówki dwa razy tyle,a nie w RTV i AGD . Macie telefony z aparatami, które robią pseudo zdjęcia i muzyką która brzmi jak ze starego wiadra i się jaracie.

  • 0

    23. ~Agnieszka  2005-12-26 11:19:58  host: abxq85.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam taki telefon i dla mnie jest super chociarz niema aparatu i mp3.Naprawde polecam jego zakup!!!

  • 0

    24. ~raczek  2005-12-29 14:57:31  host: absb206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bardzo fajny telefon i jak znam sagem'a jest niedrogi, podoba mi sie ale pewnie nie jest tak wytrzymały jak moja nokia (3510i), jeszcze raz + dla sagem'a!

  • 0

    25. ~goly  2005-12-29 23:12:48  host: 12b.int.pl

    mam tego fona już miecha i jest świetny, nie ma aparatu i mp3 ale od tego są inne użądzenia, a ten sagem spełnia sie doskonale w swojej roli, ma bloototh i irde więc zawsze można sobie poprzesyłać obrazki i dzwonki z innego telefonu albo kompa, a pamięć 3.2mb w zupełności wystarczy do normalnego użytkowania

  • 0

    26. ~putek  2005-12-30 11:09:28  host: aqg131.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy on ma aparat jako akcesorium?????????

  • 0

    27. ~positiv  2005-12-30 12:46:31  host: ip-82-177-96-24.nm.e-zet.pl

    co do mp3, wyczytalem ze to jakas opcja zalezna od operatora ???;/// dziwne ://
    ale co by nie bylo ma w zastepstwie wav ;)

  • 0

    28. ~...  2005-12-30 21:13:37  host: abbx122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nareszcie jakiś wyróżniający się telefon. Fajny design, brak kiepskiej jakości "aparatu". Długo nie mogłem znależć następcy dla Alcatela 715. Nie mogę patrzeć na te nowe plastikowe zabawki. Sagem wyróżnia się na wyglądem. Musze go dokładniej obejrzeć i jak będzie miał jeszcze dobrze zrobiony organizer/kalendarz to kupuję.

  • 0

    29. ~Arkas  2006-01-01 12:08:31  host: pas-meteorow-1.ekspres.net.pl

    macie w ustawieniach/tło taki folder kompozyje bo w instrukcji pisze że ma to tam byc ale ja tego niemam. macie to?? jak nie to powiedzcie gdzie zmieniacie kompozycje?? odp szybko pilsssss

  • 0

    30. ~OlQaa  2006-01-06 14:36:33  host: host-81-190-21-145.torun.mm.pl

    Telefonik fajny, co z tego ze bez aparatu, kupcie sobie cyfrowke i bedziecie mieli porzadne zdjecia a nie jakies cienkie z telefonu, i tak miesiac poznij ten aparat nie bedzie uzywany:P

  • 0

    31. ~danpe  2006-01-06 21:31:36  host: nat2.mt.pl

    Jak to Sagem - bardzo fajny.
    W kieszeni go nie czuc, to chyba przez minimalna grubosc :)
    O samym telefonie - nie ma niestety grup rozmnowcow (nie znalazlem), ak jak np w myx5m było, czyli nie można sobie do grupy rozmówców (indywidualnie tym bardziej) pzypisać dzwonka - to minus. Zdjec tez nie mozna przyporzadkowac.
    Nie ma też notatnika (ale to można ominąć zapisując sobie coś jako smsa na karcie),poza tym ma jakies "zadania" niby codzinne - moznasobie ustawic co do zrobienia o ktorej porze i przypomni, a jak sie budzika nie ustawi to mozna tez tam informacje przechowywac, ma tez kalendarz przypominajacy o spotknaiach itp pierdoly.

    Nie ma odtwarzania mp3. Do tego zreszta mi sluzy mp3 player. Aczkolwiek w opisie jest, ze odtwarza dźwięki mp3 jako dzwonki.
    Nie ma aparatu, no ale do zdjec to mi sluzy Fed i Pentax :)

    Generalnie - telefon ma swoja wade (brak grup rozmówców), ale poza tym to moge go polecic kazdemu czlowiekowi, ktory robi zdjecia aparatem fotograficznym a nie telefonicznym, zas sagem bedzi mu sluzyl jako telefon ew. organizer :)

  • 0

    32. ~tenten_k  2006-01-07 12:59:22  host: 80.50.170.186

    hey a eli on sms-ow moieści?? nie wiem, po co aparat w telefonie! aparat to aparat, a telefon to telefon - to możę poprośmy jakąs firmę, żeby zrobiła kamery cyfrowe z wbudowanym telefonem:P hahaha

  • 0

    33. ~dioda  2006-01-09 15:08:28  host: nat14.piotrkow.net.pl

    witam. mam pytanie do użytkowników tego modelu:
    1. czy jest licznik znaków w trakcie pisania smsów??
    2. czy można przypisaćzdjęcie do osoby dzwoniącej
    3. I ile tak naprawde trzyma bateria, a ile sięładuje??
    z góry dzięki :)

  • 0

    34. ~KRISTOV007  2006-01-10 18:55:20  host: dec141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dokładnie telefon jest do dzwonienia!!!!!
    Mam ten model i jest zajebisty cienki i wogóle wygląd oceniam 10/10 Denerwuje mnie tylko to ze gdzie sie nie zajży na stronke o telefonach pisza różnie jedni ze ma mp3 a drudzy ze nie ma niech sprecyzuja wkoncu te dane. Ja twierdze ze nie ma mp3 bo jak prubuje cos przesłac (mp3) to wyskajuje błąd.OCENA 9/10

  • 0

    35. ~  2006-01-11 11:10:50  host: cas182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co to jest bluetooth może mi ktoś odpowiedzieć

  • 0

    36. ~  2006-01-12 13:19:11  host: 212.160.70.90

    KOZAK!!!;D

  • 0

    37. ~xx  2006-01-16 13:08:41  host: fx94.internetdsl.tpnet.pl

    Ludzie!! Wszyscy krytykują Sagema, przecież to dobra firma, mam telefon od paru dni i jest wyjeb .... co z tego, że nie ma aparatu i mp3, czy wszystkie nowe telefony muszą to mieć?? Niektórzy może chcą coś tańszego, przynajmniej ma Irde i Bluetooth :) Nic więcej mi nie trzeba, fakt mało pamięci, ale to nie jest problem

  • 0

    38. ~blady  2006-01-18 14:33:16  host: cmd1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    myśle że to fajny telefon. jes prosty w obsłudze i wogóle...

  • 0

    39. ~MarioUtd  2006-01-24 16:59:54  host: ajm155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik jest fantastyczny pod marynarke. Jest superpłaski i bardzo lekki. Czesto myle go z wizytownikiem. Poza tym kupujac go kupowalem aparat telefoniczny a nie fotograficzny! Spelnia wszystkie funkcje telefonu, ma rozbudowany terminarz i mocna baterie.

  • 0

    40. ~mari  2006-01-25 15:04:44  host: dwa18.internetdsl.tpnet.pl

    ten sagem to może i troche nie wyszedł bo teraz to we wszystkich telefonach jest foto
    ale inne to są super np myx6-2 albo myx 7
    pozdro :D:D:D

  • 0

    41. ~mari  2006-01-25 15:06:40  host: dwa18.internetdsl.tpnet.pl

    ten sagem to może i troche nie wyszedł bo teraz to we wszystkich telefonach jest foto
    ale inne to są super np myx6-2 albo myx 7
    pozdro :D:D:D

  • 0

    42. ~KOLUMB  2006-01-26 16:14:18  host: ip-83-238-130-219.netia.com.pl

    polecam dla tych, ktorzy przez telefon po prostu rozmawiaja, jak chcesz zeby twoj telefon bawil dzieci, robil pranie i krowy doil to sie nie nadaje

  • 0

    43. ~andy779**  2006-01-27 23:53:54  host: 80.51.166.77

    ten telefon jest świetny kupuje go sobie

  • 0

    44. ~Damian katowice  2006-01-28 11:01:40  host: 62.233.185.38

    Niewiem jaki jest ten fonik, ale straciłem zaufanie do SAGEMów, bo miałem kiedys MC912 i mi sie zepsół po 3 miesiącach a w serwisie debile za 3 razem w naprawie powiedzieli, że go zalałem, bo nie chcieli mi dac nowego ;[ dlatego tez uważam Sagem za nie za dobry tel. ale ogólnie MyX6-2 jest nieźle wypasiony i najważniejsze jest 262tys kolorów ;0 :P czy jakos tam :D:D: aktualnie mam SE k700i i jestem z niego bardzo zadowolony!!!!!!!!!!!!!!! :-]

  • 0

    45. ~MaNiEk  2006-01-29 13:19:43  host: 82.160.19.65

    Mam ten telefon i jeste z niego zadowolony fakt że nie ma aparatu ale mam cyfrówkę no i mp3 ale mam odtwarzacz mp3 więc po co mi to w telefonie!!!

  • 0

    46. ~mikul  2006-01-29 23:16:35  host: nat-200-16.internet.v.pl

    Prosty,funkcjonalny,bez zbędnych bajerów(długa żywotność baterii:) Cieszy oko:))

  • 0

    47. ~alcatraz  2006-01-30 13:37:19  host: os-witosa.bochnia.pl

    to zajefajny telefon a aparat jest nie potrzebny bo telefon jest do dzwonienia a nie podniecania sie lipnym aparatem ktury wpierdal... baterie mialem ericssona z aparatem k700 i musze powiedziac ze aparaty w telefonach to badziewie a naiwni ludzie (szczegulnie malolaty) sie podniacaja ze maja wypasny tel. sagem my301x jest wypasiony z wygladu i funkcji...

  • 0

    48. ~Tymek  2006-02-01 02:05:45  host: h82-143-134-236-static.e-wro.net.pl

    Ja posiadam na stanie takiego Sagem i powiem Wam, że pierwszy raz kupiłem telefon tej marki, gdyż nigdy nie ufałem wcześniej tej marce... Ale, co się okazuje zupełnie niepotrzebnie... Telefon ma wszystko, co potrzeba w telefonie... Czyli można z kompa przesłać fotki i przypisać do osoby dzwoniącej, bluetooth pozwala na szybką i bezproblemową komunikację z innymi urządzeniami... Pamięci ma wystarczającą by wgrać kilka dzwonków mp3 i zdjęć... Jest mały i bardzo ergonmiczny... Posiada wiele przydatnych "bajerów" typu: notatnik głosowy i notanik zwyczajny... Cóż długo by wymieniać, jeśli chodzi o cenę to też nie przeraża[nówka około 400 pln, w komisach, u operatorów w zależności od oferty ceny są różne]... Od kilku lat jestem właścicielem kilku komisów z telefonami na Dolnymśląsku i muszę przyznać, iż jest to pierwszy telefon który otrzyma ode mnie ocenę 10/10... Warty uwagi i zakupienia...

    A, co do ludzi, którzy twierdzą, iż taki sprzęt to "żenada", to muszę Wam powiedzieć jedno: już kończy się moda na ostre, drogie, i ciężkie telefony... Jeśli stać Ciebie na kombajn [telefon z aparatem i odtwarzaczem mp3, i kinem domowym] za około 3500 pln, to czyż nie lepiej kupić sobie każdy tego typu sprzęt osobno, by naprawdę robił dobrze to, do czego jest przeznaczony?!

    Pozdrawiam i polecam!

  • 0

    49. ~Olka  2006-02-01 23:57:37  host: m176.c241.petrotel.pl

    miałam kiedys sagema było to daweno temuy!ale mi uikradli:(!na chwile obecna jestem przed podjeciek decyzji kupna tego modelu!i mam pytanie do szczesliwych posiadaczy?czy piszac smsa trzeba dłuzej przyciskac przyciski żeby osiagnac np literkie "o", bo pamietam ze to byba jedyna wada tego telefoniku!palec bolał!!!jesli chodzi o aparat i mp3 to zgadzam sie z opinniami tych którzy twierdza ze telefon nie jest do zabawy i szpanoweania tylko do dzwonienia!!!ja osobiscie szukam własnie telefonu BEZ APARATU I MP3!!!!!!!bo zawala miejsce!!!!pozdrawiam

  • 0

    50. ~Aneci@  2006-02-03 17:02:22  host: host-62-141-246-242.tomaszow.mm.pl

    Ja mam ten telefonik, i mi się on podoba. Jest cienki, ładny a przede wszystkim łatwy w obsłudze. W prawdzie nie ma aparatu ani mp3 ale mi to nie przeszkadza. 3,2 MB hmmm... nie powiem, że nie mogło byc więcej, ale jak narazie mi to wystarcza. Mam go gdzies od 1 miesiąca i jestem bardzo zadowolona :) Bardzo polecam jego kupno :)

  • 0

    51. ~bggardn12  2006-02-03 19:32:53  host: agv250.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten tel i jest super
    shity to sa goscie którzy tak pisza o tym telefonie

  • 0

    52. ~BADBOY  2006-02-04 21:55:47  host: deh38.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od kilku dni i mi sie podoba, telefon ma służyć do rozmawiania a nie do robienia zdjęć, moze jeszcze ma służyć jako laser lub pilot od telewizora... bez przesady on ma po prostu dzwonić :)

  • 0

    53. ~Rebe  2006-02-05 14:49:57  host: duu31.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dla sprostowania: Telefon może odtwarzać mp3, ale nie ma odtwarzacza takiego jaki jest np w nokii n-Gage. A więc da sie sluchać mp3! A tak na marginesie: Telefon ładny ale mogliby go troche dopracować. Ma pare luk i może czasem nie mile nas zaskoczyć zwiechą. To tyle odemnie. Pozdrawiam

  • 0

    54. ~esako@interia.pl  2006-02-05 22:16:44  host: dial-599.lubin.dialog.net.pl

    Mam tego fona i chcem go sprzedac cena 370zl do lekkich negocjacji telefon nie ma mp3 ale wav:)basik z glosnika jest elegancki:) aha fon ma sim-locka na orange. moge sciagnac jak ktos bardzo chce:) ale progsy do tego sa w necie:) pozdro

  • 0

    55. ~zbychu1986  2006-02-06 15:44:02  host: w3cache.infoplus.com.pl

    mam ten telefon i tez mam problem z nim z przeslaniem mp3 przez bluetooth. w moim telefoniku nie było tez nie których opcji w menu. np. nie mogłem zmienic kompozycji ekranu, wyłaczyc logo operatora, wylaczyc zegarka i przy dzwonieniu do kogos wyswietlalo mi sie CALLING, a jak ktos do mnie dzownił to wyswietlalo sie POŁĄCZENIE Z. oddalem go do serwisu i mam nadzieje ze go zrobia.

  • 0

    56. ~WIEPER  2006-02-07 22:51:51  host: abfe36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja patrze na wyglad telefonow a nie na ich funkcje a telefon to telefon ma tylko dzwonic i ladnie sie prezentowac

  • 0

    57.  2006-02-07 22:52:14

    fajny ale raczej poczekalbym na my401X jakbym byl zainteresowany sagemem :)

  • 0

    58. ~Iwonka  2006-02-09 17:55:51  host: gz54.internetdsl.tpnet.pl

    Ja mam tego sagema i jak narazie to nie narzekam na niego:) Zawsze mozna sobie nagrac 30sek utworku jakiegos jak sie chce i ustawic go na dzwonek:)Ale jesli ktos jest malo spostrzegawczy to jego problem:))

  • 0

    59. ~Iwonka  2006-02-09 18:31:03  host: gz54.internetdsl.tpnet.pl

    Ja mam tego sagema i jak narazie to nie narzekam na niego:) Zawsze mozna sobie nagrac 30sek utworku jakiegos jak sie chce i ustawic go na dzwonek:)Ale jesli ktos jest malo spostrzegawczy to jego problem:))

  • 0

    60.  2006-02-09 20:08:29

    Telefon nawet spoko, ale to orange menu jest do... kitu :/ zamula i jeszcze utrudnia tylko dostanie sie do niektorych funkcji... :/ chyba pojde do salonu i kaze im wgrac orginalny soft xP a co do samego telefonu, to troche slaby glosniczek jest... ale moj stary samsung (x100) byl latwiejszy w obsludze :/

  • 0

    61. ~ŁoS!u  2006-02-10 11:00:22  host: 217.96.15.66

    Ludzię czepiacie sięsagema mam ten telefon wszystko działa bluetooth zaasieg z siemensem na nawet do 200 m to jest szok po porstu boski . Niektórzy myśląze on posiada mp3 nie tylko w tym formacie mozan dzwoni zgrywac a nie cąłe piosenki !!

  • 0

    62. ~aa  2006-02-11 10:51:56  host: hc50.internetdsl.tpnet.pl

    siemka ja mam pytanie czy prze irde co ma ten telefon mozna zgrywac gry czy nie prosze o odpowiedz a nie rozumiem tych co muwia ze ten telefon jest kijowy mi sie wydaje ze jest fajny i tyle :P

  • 0

    63. ~Jarek  2006-02-11 19:10:04  host: aul191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chcem tylko powiedzieć, że jak daje się opis do jakiejs rzeczy to najpierw trzeba ją dobrze poznać!!! A niektóre z wypowiadające się tu osoby to i nawet czytać nie potrafią !!! HAHAHA ludzie zastanówcie się !!!

  • 0

    64.  2006-02-11 19:41:04

    Frasio- to nie są mp3 jak w odtważaczu-to są dzwonki mp3!!!!!!

  • 0

    65. ~baran  2006-02-13 09:54:38  host: vr138.internetdsl.tpnet.pl

    piszcie konkrety !!!!!!!!!!!!!

  • 0

    66. ~tobi12  2006-02-13 20:37:35  host: eru228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy ten telefon w kokcu ma mp3 czy nie??

  • 0

    67. ~MavericK  2006-02-13 21:09:10  host: 213.199.243.150

    Zauważcie zę on nie ma odtwarzacza mp3 tylko dzwonki mp3(real music)-które mają maksymalnie 120kb jeden !! Polifonia 62 głosy-najlepsza i najczystsza, ogólnie telefon ma zajfajny design, jest bardzo fajny kolorystyka jest bardzo fajna, a tak apropo od robienia zdjęc to są aparaty cyfrowe a nie telefony komórkowe !!

  • 0

    68. ~Gibon  2006-02-14 09:17:34  host: dix231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik od wczoraj, oczywiscie sie zgadzam ze jest zajebisty ;) , jeden szczegol, wczesniej mialme samsunga x450, i trzeba powiedziec, za samsung robi wspaniale wyswietlacze (fakt ze baterie one ciągną jak smok), a tu mi sie wydaje ze sgaem w ekranach dobry nie jest, bo to niby 65k kolorow, a wygladem przymomina nokie 6610i mojej siorki, ale oczywiscie i tak sagem jest zajebisty i ta slim-owość :P

  • 0

    69. ~viz  2006-02-14 13:45:50  host: nat1.daminet.pl

    Dzieki za "jak cos jest do wszystkiego, jest do niczego", madre.

  • 0

    70. ~mejandra  2006-02-18 14:40:47  host: w3cache.dolsat.pl

    telefonik super.secjalnie szukalam telefonu bez aparatu w końcu aparaty w telefonach to szmelce, a ja mam i tak swoją cyfróweczke.polecam, naprawde fajny i ładny, elegancki i stylowy :D

  • 0

    71. ~kozia14  2006-02-18 17:56:21  host: edi229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bardoz fajny telefon wlasnie dzisiaj sobie go kupilam i jestem zadowolona

  • 0

    72. ~Graca87  2006-02-21 19:46:54  host: ato22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od niedawna i jak narazie nie sprawia zadnych problemow. Minusem jest tylko brak dolaczonego kabla USB, trzeba osobno dokupic. Ale poza tym to wszystko dziala i wyglada bez zarzutu. Goraco polecam!!!!!

  • 0

    73. ~Weo  2006-02-24 21:12:40  host: eav34.internetdsl.tpnet.pl

    A jak długie może pisać wiadomości?

  • 0

    74. ~ryś  2006-02-28 22:54:48  host: efj3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zdecydowałem się na niego ze względu na wymiary. Za kilka dni ORANGE dośle mi go za 1zł + VAT. Szukałem telefonu małego do dzwonienia bez aparatu fotograficznego. Do tego celu dźwigam czasem coś co robi zdjęcia. Mam nadzieję że będzie działał bezawaryjnie. Na to liczę. No i czasem potrzebuję zapisać krótką notatkę głosową. Jak go dostanę i poużywam napiszę o wrażeniach z eksploatacji. Pozdrawiam

  • 0

    75. ~Misiek  2006-03-02 19:15:23  host: eeo133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon !!Powiem szczerze,ze jest fajnym telefonem !!

  • 0

    76. ~EKI  2006-03-05 14:15:27  host: 213-238-84-12.adsl.inetia.pl

    mam ten telefon i jest zajebi.... Wgrałem parenaście tapet i dzwonków REAL i wszystko jest OK ;)Jak mi się znudzą to poprostu wgram nowe:)Pozatym ten telefon jest super płaski i fajnie lerzy w ręce polecam

  • 0

    77. ~  2006-03-08 13:13:17  host: 80.54.97.42

    Dobry aparat. Szkoda tylko, że nie ma mp3, cyfrówki, sokowirówki, mikrofalówki, lodówki odkurzacza i dojarki krów. No i tak mało pamięci - nawet nie zapamięta komu jestem winien forsę... To jest TELEFON!!! i ma służyć przede wszystkim do komunikacji.

  • 0

    78. ~Lelek  2006-03-10 16:05:51  host: ecw241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie zgadzam sie z wami ze ten telefon to badziewie :( mam go i jestm z niego zadowolony !!! miałem telefon z aparatem i w ogóle z niego nie kożystałem a więc po co mi komórka z aparatem??

  • 0

    79. ~elwirka_13  2006-03-11 14:02:21  host: abyu165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jeju !!!!!! Moj brat ma ten telefon i jest bardzo cienki i superancki. W ogole nie ma wad. A i ten telefon nie ma mp3.

  • 0

    80.  2006-03-11 18:12:30

    Tragedia kompletna! Kto wmontowuje MP3 to telefonu ktury ma 3 Mega pamieci...tragedia powtazram trageedia...

  • 0

    81. ~Kuba  2006-03-14 14:52:32  host: host193-239-56-169.ip.WRO.Korbank.PL

    Painkiller, uwierz mi że jeszcze niektórzy używają telefonu do rozmawiania. Do zdjęć wyobraź sobie, że używam aparatu fotograficznego. Muzyki słucham w domu na porządnym systemie audio, a standard mp3 to dla mnie dźwiękowy śmietnik. A w branży audio siedzę dość mocno. Nie potrzebuję zatem tanich i byle jakich gadżetów, z których i tak nie będę korzystać. Takich ludzi poszukujących telefonów bez zbędnych wodotrysków jest całkiem sporo. Prawda jest taka, że my301x jest skierowany do poważnych odbiorców szukających dobrego urządzenia telekomunikacyjnego, dobrze wyposażonego (irda, bluetooth, mocna bateria) i o eleganckim wyglądzie. Nie jest to telefon dla smarkaczy upychających w telefon melodyjki i obrazki oraz lubiących świecidełka i tanie efekciarstwo.

  • 0

    82. ~natalia  2006-03-14 20:47:08  host: aru226.internetdsl.tpnet.pl

    mi sie telefonik bardzo podoba! sma go posiadam i jestem bardzo zadowaolaona: prosty w obsłudze, duzo funkcji, jest podczerwien, ultra cienki i po co wam aparat?????????

  • 0

    83.  2006-03-15 15:20:12

    Ludzie bo wy jestescie *******
    my300X nie ma mp3,
    a my301X ma mp3 - poprostu nie ma podzielonego telefonu jako 2 tylko zastosowali na 1

  • 0

    84. ~Rdzenio  2006-03-16 07:09:19  host: CMPC008-243.CNet2.Gawex.PL

    Mam telefon od.ok miesiąca.Nic sie nie psuje.Bateria trzeyma ok 9dni!A dzwonki w formacie mp3 można wgrywac ale tylko przez kabel:/Tak naprawde te 3,2 mb pamięci jak dla telefonu bez aparatu i jak dla przeciętnego użytkownika w zuepłności wystarczy.Mam już tony dzwonków w formacie midi i amr i klilkadziesiąt tapet i ciagle wolne 1500kb.Więdz lufdzie którzy nie mieliście telefonu w ręku zatrzymajcie swoje głupie komentarze dla siebie:/

  • 0

    85. ~al  2006-03-17 22:09:36  host: 83.238.147.106

    witam mam sagema my x5-2,zaczynam przez niego siwiec ze zlosci a mam dopiero 19 lat Polecam sagem-y hehe

  • 0

    86. ~  2006-03-18 20:41:56  host: bfa125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest zawalisty nie ma w nim zbędnych funkcji typu: aparat, Mp3. kupuje go w tym tygodniu choc by nie wiem co :)

  • 0

    87. ~grzero  2006-03-18 20:46:07  host: bfa125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    My301x jest w nim cos.. ten telefon mi dusze...piękna sprawa:>

  • 0

    88. ~Yogi  2006-03-20 09:22:30  host: user-87-248-72-61.promax.media.pl

    Mi tam sie ten telefonik podoba i i tak go kupie.Mi nie jest potrzebny aparat w telefonie bo to badziewstwo zżera baterie całkiem niepotrzenbnie.Jak bede chcaił aparat to kupie cyfrówke i tak samo moge zrobić z MP3.Narazie pozdrawiam

  • 0

    89. ~Pawel  2006-03-20 19:48:04  host: acfn188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    CO wy downy jestescie czy co on nie mam otwarzacza mp3 obsługuje tylko dzwonki w tym formacie a nei całe piosenki barany stuknijcie sie w lep ten telefon jest wypas tyle funkcji i tak tanio:D:D idzie najpierw poczytac a potem piszcie kometarze barany :D

  • 0

    90. ~Mariuszkrak  2006-03-21 06:34:33  host: jagna.zax.pl

    Mam pytanie co z głosem dzwonkó? Czy moze byc oceńcie.

  • 0

    91. ~kazyn  2006-03-22 17:54:26  host: dzb43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ło bo nie ma aparatu buuuuu jacy wy jesteście lewi, jak chcecie aparat to se kupcie cyfrówkę bo i tak zdjęcia z telefonów są do niczego, ło bo ma 3,2 MB pamięci buuuuuuuuu no bo to nie jest pamięć żeby wgrywać i słuchać mp3 bo do tego są mp3 playery a nie telefony, a ta pamięć w zupełnośći wystarczy na kilkanaście dzwonków i tapet. Ogólnie telefon wypasiony według mnie, cieniutki w extra wyglą

  • 0

    92. ~Właściciel takiego telefonu !  2006-03-22 19:51:40  host: host-62-141-247-229.tomaszow.mm.pl

    Nie mi sie podoba ten tlefon.. jest cool ! sprawuje sie dobrze :) Czasem przydałby się aparat, ale jak coś to biore od siostry :D jest bardzo ładny i w ogole ...;)

  • 0

    93. ~MALI MALI MALI  2006-03-24 23:34:29  host: 83.238.71.2

    JAK KTOŚ MÓWI ŻE TEN TELEFON JEST DO BANI TO ALBO JEST CHORY ALBO MA NIERÓWNO POD SUFITEM TEN TELEFONIK JEST POPROSTU ZAROMBISTY ŻAL MI TYCH KTÓRZY TEGO TELEFONU NIE DOCENIAJĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    94. ~ola  2006-03-26 11:21:49  host: bct75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    spoko wczoraj go kupiłam nic nie szkodzi ze nie ma aparatu i mp3 darady bez tego zyc jest spoko dobra pamięc ma jak cos ja kupiłam za 303zł

  • 0

    95. ~JA!!  2006-03-26 14:57:53  host: host8514962.hardcom.3s.pl

    dlaczego wszyscy tak narzekaja?? prosze sobie porownac powiedzmy 301x z Samsungiem x200, ktory jest znaczaco gorszy od 301x i drozszy. przykladow takich porownawczych jest pelno.

  • 0

    96. ~pruchy  2006-03-26 18:57:19  host: masq21.stk.net.pl

    a ja to tylko jedno chcialbym wiedziec KIEDY BEDA GRy java

  • 0

    97. ~pruchy  2006-03-26 19:08:37  host: masq21.stk.net.pl

    czytam i nie moge was zrozumiec DEBILE po co wam aparat w tel albo mp3 kupcie sobie odtwarzacz albo cyfrowke jestem posiadaczem tego telefonu do 3 dni i jestem z niego bardzo zadowolony tylko nie moge znalejsc na niego gier java aha 3.2 pamieci wystarczy spokojnie a jak wam sie cos nie podoba to kupcie sobie przenosnego twardziela:P

  • 0

    98. ~Foks  2006-03-28 19:50:41  host: abyp156.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Pomóżcie bo nie wiem co mam wybrać ! Sagema my x-5-2v czy sagema my301x ??? Oprócz tych jakiego sagema oplaca sie wziąć ???

  • 0

    99. ~chudy  2006-03-28 20:25:33  host: abvr101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon super, posiada ekstra dzwonki, tylko troszke szkoda ze wszystkie SEGEMy z kolorowymi wysiwtlaczami mają takie same menu. ale i tak telefon ekstra dzonki mp3 poprostu EKSTRA

  • 0

    100. ~szatynka89  2006-03-30 13:46:57  host: bye84.internetdsl.tpnet.pl

    siemka ja myśle ze ten telefonik jaet spoko kupuje go sobje jutro. i niemam nic do tego modelu! mugłby miec tylko wiekszy wyswietlacz ale nic poza tym podoba mi sie w nim to ze jest cieniutki i wogóle a aparat i mp3 to niemusi byc obowiakowe zdiecia w aparatach wyhodza tak sobie wiedz wole sobie kupic odzielnie aparat i dzielnie telefon moze kiedys wymysla ten telefon w ulepszonej wersji z aparatem i który bedzie mniał wiecek kolorów aby zdiecia lepiej były bardziej wyrazne i wogule JESLI KOMUS NIEPASUJE TEN MODEL TELEFONU TO NIECH LEPIEJ SIE NIE WYPOWIADAJA NA JEGO TEMAT I NIECH NIE ZNIECHECAJA INNYCH KTÓRZY CHCA SOBIE GO KUPIĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!;-)

  • 0

    101. ~Weo  2006-04-03 22:24:49  host: eav34.internetdsl.tpnet.pl

    Da się na nim pisać długie wiadomości sms?

  • 0

    102. ~dere  2006-04-03 22:59:45  host: public-gprs29654.centertel.pl

    Ja wlasnie dzisiaj kupilem sagema my301x i jestem bardzo zadowolony!!No i co z tego ze nie ma mp3 i aparatu!!Wystarczy ze ma blootufa i podczerwien!!Po co wam aparat w w telegonie jak mozna kupic w sklepie cyfrowke!!!!

  • 0

    103. ~sd  2006-04-04 18:46:13  host: eav34.internetdsl.tpnet.pl

    da się na nim pisać długie wiadomości sms? a po 2 czy warto go brać w promocji orange?

  • 0

    104. ~gal_anonim  2006-04-07 15:05:27  host: eio102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktoś wie gdzie można znaleźć gierki do sagema my301x??

  • 0

    105. ~zosia16  2006-04-08 23:00:24  host: ayv157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    od lutego mam ten telefonik i bardzo mi sie podoba no tak ma troche mało pamieci ale jest super :)lekki płaski i ok polesam i pozdro:)

  • 0

    106. ~kamil321  2006-04-09 11:59:35  host: aath78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon i jest SUPER . Tylko nie wiem czemu nie moge wysyłać nic przez IrDE na CPU bo z innym telefonem działa.

  • 0

    107. ~iziu  2006-04-11 14:16:24  host: bnk109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Spoko jest bo sam mam takiego!!!

  • 0

    108. ~Mac  2006-04-11 21:25:31  host: dch180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest super - zrezygnowalem dla niego z N70 - i nie załuje!!!! lekki , sprawny i ładniejszy od kazdej(prawie ) nokii

  • 0

    109. ~Kuki12  2006-04-12 15:18:30  host: 83.68.67.130.kutno67.tnp.pl

    ja kupiłem ten telefon i jestem bardzo zadowolony według mnie pierwszys udamy model

  • 0

    110. ~Trade29  2006-04-13 07:14:15  host: but130.internetdsl.tpnet.pl

    Niedługo kupuję tą komórkę, bo bardzo mi sie podoba... Mój kumpel go ma i mówi, że jest extra a co do tych nowości typu mp3 lub aparatu to sagem chciał pewnie zacząć produkować dobre i eleganckie telefony za niską cenę niż wypasione duperelami i za cenę, którego kupilibyśmy nawet takie 2 czy tam 3 telefony!!!!!! Po co niby jest komórka??? Moim zdaniem żeby dzwonić a nie wyładowywać baterię grami i słuchaniem bez sensu dzwonków... Miejcie chociaż dobrą opinię o tym telefonie bo nie każdy producent komórek jest idealistą i robi w telefonie najnowsze opcje!!!!!!!!

  • 0

    111. ~sm  2006-04-15 17:09:53  host: chello084010054023.chello.pl

    Tak, wszystko pieknie, MP3 itp bajery ALE:

    wersja sprzedawana w Orange jest okrojona ze aparat nie odtwarza plikow mp3 i ma tylko 32 tony polifoni (a nie 64...) Nie wiem jak w innych sieciach, podejrzewam ze podobnie...

  • 0

    112. ~Fajny  2006-04-17 11:35:15  host: pb151.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl

    Super telefon zgadzam sie z futuro79 też go mam i działa dzwonek mp3 umje

  • 0

    113. ~kosibek  2006-04-17 16:30:21  host: wd82.internetdsl.tpnet.pl

    telefonik mam juz miesiąc i wszystko jest OK, nie liczac tego ze bluetooth sie zepsuł:P nie da sie wykryć innego telefonu:/ jeszcze jednym problemem moze być problem z zakupem kabla USB. ale polecam wszystkim zakup Irdy ( zaoszczedziłem 15 zl, bo kabel kosztowalby ok30zł a irda tylko 15:]) ogolnie jestem zadowolny:D

  • 0

    114. ~koza97  2006-04-18 17:01:58  host: proxy-14.tvk.torun.pl

    bardzo fajny i przyjemny telefonik, co ważniejsze ma szybkiego i intuicyjnego softa którego łatwo kalibrować i dopisac coś od siebie. Ten telefon został zrobiony aby uzupełnic luke tanich telefonów, on nie ma żadnych bajerów dlatego że ma tylko służyć i jako tako wyglądać. Szczerze mówiąc podoba mi się ten telefonik głownie za jego skromność i fukcjonalność, naprawde polecam,chodz dlatego że nie ma takich lipnych góziczków

  • 0

    115. ~Kamil  2006-04-19 14:15:08  host: agw122.internetdsl.tpnet.pl

    a po co komu aparat? I tak lipne zdjęcia wychodzą w komach (no poza Samsungiem D600). Ogólnie fajny telefon;)

  • 0

    116. ~ZIOMEK  2006-04-19 20:53:14  host: cyl210.internetdsl.tpnet.pl

    TO JEST ZAJEFAJNY TELEFON ma irde i blototh co prawda bez aparatu i MP3 ale jest fajnie płaski i ma fajny wygląd miałem poprzednio nokie6600 ale sie zajechała to zajebi................... fon

  • 0

    117. ~znawca  2006-04-21 18:03:58  host: aa223.sptelek.com.pl

    poproastu zajebisty.!!!!!!!! Kto się nie zgadza to oczywiście ma prawo nie każdemu sie podoba!!nonie?? niedługo byde go mial:) zajefajnie

  • 0

    118. ~maciov  2006-04-21 20:19:24  host: c32-36.icpnet.pl

    ten telefon nie ma mp3 nie wiem czemu wszyscy piszom ze 3/5mb jest mal....A GO MAM I JESTEM ZADOWOLONY

  • 0

    119. ~wiślak z krakowa  2006-04-22 10:22:25  host: chello087206246084.chello.pl

    mam ten telefon od 2 tygodni i jestem z niego bardzo zadowolony

  • 0

    120. ~kyau  2006-04-22 13:39:19  host: baf132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik spoko jest tylko lipa z eaparatu ni ma ;(

  • 0

    121. ~miśka  2006-04-22 16:20:50  host: bpc130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    właśnie dzisiaj kupiłam sobie ten tel... mój wcześniejszy miał aparat, kamerę ale było to straszne badziewie ponieważ wyrzymało to tylko rok i siadło oprogramowanie. moja siostra miała sagema i była z niego zadowolona więc to chyba nie jest taka zła firma jak niektórzy ją oceniają

  • 0

    122. ~Furdalini  2006-04-22 19:31:19  host: clx100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam ten model od miesiąca i jestem z niego bardzo zadowolony. Jest płaski, lekki, dobrze leży w dłoni no i oczywiście ma suuper baterię która starcza na 1,5 tyg. Owszem nie ma aparatu ale co z tego, przecież większość telefonów ma aparat klasy VGA co daje bardzo słabą jakość zdięć więc nie wiem czy lepiej by było żeby 301x posiadał aparat i był o 300 zł droższy? Wszystkim polecam ten telefon bo jest naprawde super!

  • 0

    123. ~karol@bob  2006-04-23 20:32:17  host: 213-17-144-154.bpa.pl

    berdzo fajny telefon dzisiaj dostalem go na urodziny i wypas w wogle tylko szkoda ze niema mp3

  • 0

    124. ~DomiNo  2006-04-26 07:21:28  host: nat-196-50.globalconnect.pl

    mam pytanie czy ten telefon obsluguje dzwonki Real Music?

  • 0

    125. ~EwEliNA=)  2006-04-27 12:12:23  host: 82.160.130.34

    Sądze, że ci którzy nie mają tego telefonu, a piszą tu dosyć dziwne komentarze na jego temat powinni najpierw zobaczyć ten telefon na oczy aby mogli oceniać go. A jeśli chodzi o osoby, które lubią telefony z aparatem, video, mp3 to chyba zapomieli juz o prawdziwym zastosowaniu telefonów komórkowych. Mnie ogólnie telefonik bardzo sie podoba, przede wszystkim plus za ladny wygląd. Mam ten telefon i spełnia moje wszystkie wymagania. Sadze, że aparat jest w nim niepotrzebny. I cieszy mnie, że pomimo braku mp3 ma dźwięki vav. Telefonik polecam tym, ktorzy niekoniecznie patrza na funkcje telefonu ale na jego wygląd. POZDRAWIAM =)=)

  • 0

    126.  2006-04-30 20:51:28

    mam ten telefon od 4 dni , po pierwszym ładowaniu bateria trzymała 3 dni , czy to normalne . Może ktoś kto ma ten fon powie mi jak jest z tą baterią ? Bo czytam że komuś trzyma 9 dni !! ??

  • 0

    127. ~niszczyciel  2006-05-01 10:04:07  host: boh229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Moim zdaniem fajny fonik sprawie go sobie no i dla niewiedzacych sagem my300x ma mp3 a sagem my301x niema ale za to ma bluetootha fakt moze malo pamieci ale trudno nic nie jest idealne poza tym telefon bardzo dobrze wykonany no i typowo meski :D

  • 0

    128. ~kicius  2006-05-03 12:50:30  host: host-81-190-226-57.zamosc.mm.pl

    kupiłem sobie ten telefon i jest super. Ani razu nie zawiesił mi się. Podczerwień działa bez zarzutu tak jak i Bluetooth. Próbowałem wgrać dzwonki mp3 ale nie chce przyjąć. Jednak działają wyśmienicie dzwonki realmusic którę miałem kiedyś w siemensie. A ci idioci którzy myślą że mp3 w telefonie jest potrzebne ... . Po co wam telefon z mp3 który nie ma kart pamięci np: SE k700i. kupcie sobie tani odtwarzacz i będziecie mieć lepszy efekt. Polecam zwłaszcza że jest tani

  • 0

    129. ~Z0rG  2006-05-03 18:00:54  host: eby250.internetdsl.tpnet.pl

    Hmm. Panowie i Panie. Jeżeli chodzi o mp3 i super aparaty to tu piszą dzieci, albo ludzie którzy nie maja co z kasa robić. Mozna zrozumieć ze ludzie idą za rozwojem i szukają czegoś co by kosiło trawe, kręciło filmy, posiadało wieze HIFI. Telefon, słuzy do dzwonienia, kazdy kieruje się swoim zapotrzebowaniem: w tym przypadku sagem my301x daje naprawde dużo za nie wielką cene. Sam mam zamiar go sobie kupic, tylko wnerwia mnie to ze soft z orange jest troche kiepski :/. Z tego co tu czytam to 95% komentarzy i opini jest jak najbardziej pozytywna. Szukasz kombajna zapraszam do salonu po samsunga D600, szukasz ładnego, funkcjonalnego fona proponuje my301x. Pozdrawiam.

  • 0

    130. ~SPyCH  2006-05-04 21:04:32  host: bll9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    boze ludzie myslcie zanim cos napiszecie. To jeden z lepszych telefonow w tej cenie, bo wlasnie nie ma tego hujowego aparatu ktorym nic sie nie zrobi, ma dobry desing, i wszystkie funkcjie potrzebne do nowoczesnego telefonu. tyle

  • 0

    131. ~smakosz012  2006-05-05 19:02:47  host: ai34.internetdsl.tpnet.pl

    kupiLem go dziś i jestem zadowolony,ale nie nie mogę do niego przesłać MP3,poza tym WPORZO!!!


  • 0

    132. ~daniel  2006-05-09 19:29:28  host: cpg144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja tez uwazam ze jest spoko mam go 2 dni i jest super

  • 0

    133. ~Obrońca SE k700i  2006-05-10 18:53:40  host: tn154.internetdsl.tpnet.pl

    k700i bije na głowę ten SHIT!!!!!!!!!
    Co z tego że nie ma kart pamięci za to odtwarza mp4 co przy 41mb pamięci daje znaczne możliwości

  • 0

    134. ~ktus  2006-05-11 19:00:59  host: efw18.internetdsl.tpnet.pl

    może on i ładnie wygląda i jest super . ale BATERIA ???!!! 2-3 DNI , TO WSZYSTKO . używam telefonu tylko do rozmów , do tego zazwyczaj słożą telefony , mam ten telefon od 2 tygodni i gdyby bateria trzymała nieco dłużej byłbym z niego zadowolony . może ktoś wie czy aktywne blutu może tak bardzo skracać czas dzialania ? a jeszcze jedno piszcie więcej konkretów a nie achy i echy .

  • 0

    135. ~Dziubin  2006-05-14 23:34:52  host: net3.pai.net.pl

    Witam, i ja zakupilem Tene telefonik... potrzebny byl mi fonik do laczenia sie z netem przez laptopa i ... nie oszukalem sie! Sprawdza sie znakomicie - net dziala nawet na IRDzie, boskie. Co do menu - Orange zawalilo sprawe, ale nie umiejsza to jego funkcjonalnosci jako prosty telefon biznesowy! POLECAM do dzwonienia, bez bajerow - nio moze ten dzwiek bassowy ;) Upodobniony softwarem do Nokii, designem do niczego co do tej pory spotkalem, ciekawe zamykanie baterii ... a wytrzymalosc - SOLIDNA - POLECAM

  • 0

    136. ~gabbi  2006-05-15 16:10:25  host: 217.153.162.42

    fajny fon:) tylko mam problem,nie jestem pewna czy go kupic czy nie:| jakbym kupowala to w Orange a z tego co sie naczytalam to cos z menu jest nie tak...ale sa tez pozytywne opinie :D i to mnie cieszy pozdrawiam:)

  • 0

    137. ~gawenof  2006-05-16 18:27:11  host: cup243.internetdsl.tpnet.pl

    mam 3 tygodnie i jestem jaknajbardziej zadowolony.. jezeli chodzi o baterię... pisze ponad 100 smsow dziennie a bateryjka trzyma mi srednio 6 dni..mi odpowiada.. jezeli chodzi o aparat i mp3.. no brakuje tego niektórym .. mi nie.. ale niech mi ktoś powie skad nabrać na ten telefon gry java?? juz przeszukalem calego neta wpoprzeg i wszerz ale NIC

  • 0

    138. ~DRK  2006-05-16 22:15:08  host: system8589174237.ptvk.pl

    Tak Bluetooth potrafi szybko rozładować baterię. Koleżanka ma nokię która wktórej bateria potrafi po 2 godzinach jazdy autem paść o połowę. Wiem że obecne sagemy mają dobre baterie któe długo trzymają. Mi osobiście podoba się ten telefon choć kupiłem wczorać siemensa CX75 i jest to naprawdę wypas to zastanawiam się na sprzedaniem go i zakupem sagema. Sagem jest prostszy ale i tak bdb a różnica w cenie będzie na abonament :)

  • 0

    139. ~~~rudy  2006-05-17 09:58:36  host: nat-242-247.man.bydgoszcz.pl

    czy ktos wie jak w tym fonie uruchomic wibracje tak zeby działała razem z dzwonkami.bo teraz albo dziła mi wibracja albo dzwonki. razem sie nie da. zawsze miłem nokie i jakos jestem do tego przyzwyczajon.pomocy:)

  • 0

    140. ~Z0rG  2006-05-17 10:18:12  host: eby250.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telfonik od 3 dni, i jest naprawde wporzo. Bluetooth troche ssa baterię, przesłałem kilkanascie dzwonków i bateria spadła o połowe, choc jeszcze chyba nie jest do końca sformatowana. Fajnie pisze się smsy, telfon w pełni funkcjonalny, ma to co potrzeba, aparat nie jest potrzebny. Dzwonki naprawde super brzmią. Najgorsze jest to że soft orange troche przydusił ten telefon między innymi o kompozycje, mp3 oraz 32tonowe dzwonki zamiast 64(choc w tych tonajach roznie bywa, moze i jest 64. bo brzmi naprawde dobrze). Telefon wytrzymały godny polecenia, nowy mozna z allego kupic juz za 250zł. Pozdrawiam

  • 0

    141. ~Spajooo  2006-05-20 16:23:22  host: proxy.leczna.enterpol.pl

    Kupiłem dzisiaj tego fona i szlak mnie z nim tarafia

  • 0

    142. ~  2006-05-21 11:49:39  host: 217.153.162.42

    jesli mozna spytac,czemu cie szlak trafia??

  • 0

    143. ~  2006-05-23 12:25:26  host: df124.internetdsl.tpnet.pl

    Ja zamierzam go kupic i z tego co sie dowiedzialem o nim w necie i po zobaczeniu jego opcji na zywo stwierdzam ze ten fonik jest na prawde zajeb... i chodz nie ma aparatu i mp3 to posiada dzwonki real sound ktore tez sa cool i do tego irda i bluetooth.... i świetna grafika i dzwonki polifoniczne.. a ci co pisza że ten fonik szybko sie rozladowuje to chyba nie potrafi formatowac baterii i tyle

  • 0

    144.  2006-05-23 12:40:31

    ja postanowilem zakupic ten fonik i z wiadomosci z netu i gdy przyjrzalem sie tej komórce z bliska stwierdzilem ze jest on zajeb.... i chodz nie ma aparatu i mp3 to posiada fajne dzwonki real sound ktore tez sa fajne i te dzwonki i wyswietlacz.. cudo a do aparatu to po co komu taki hujo.. jak mozna sobie kupic zwykly a ci co pisza ze krotko mu trzyma bateria to chyba nie umie jej zformatowac nara

  • 0

    145. ~mona  2006-05-24 17:01:23  host: host-ip1-108.crowley.pl

    telefon dobry, tylko po miesiacu irda przestala mi dialac!!teraz jest w naprawie i mam nadzieje ze wszystko bedzie wporzo.

  • 0

    146. ~jaaaaaa  2006-05-24 17:04:06  host: host-ip1-108.crowley.pl

    zjebany jest soft z orange,slabo trzyma bateria 3 dni..i nie moge [przyjmowac dzwonkow mp3.a tak ogolnie to spoko telefon

  • 0

    147. ~  2006-05-26 11:17:24  host: pf157.rzeszow.sdi.tpnet.pl

    Mam ten telefonik od wczoraj, ogolne pierwsze wrazenie - rozczarowanie, chcialam zapytac czy istnieje mozliwosc ustawienia specjalnego sygnalu dzwonka dla danego rozmowcy, a poza tym czy jest mozliwa zmania wg wlasnego uznania informacji na ekranie poczatkowym wyswietlacza tzn. np. usuniecie z niego logo operatora, daty, czasu czy tez modyfikacja paska narzedzi?

  • 0

    148. ~Z0rg  2006-05-26 13:43:10  host: eby250.internetdsl.tpnet.pl

    Mi bateria trzyma 7 dni przy mały urzytkowaniu a przy duzym 4 dni. Z tego co wiem to można usunąć logo operatora używając kabelka i programu telm...coś tam? nie pamiętam, Soft orange mocno krzywdzi ten telfon, nie można zmieniac paska obok, w zasadzie duzo funkcji jest poblokowana np mp3, ale przy takiej pamięci to jest to nie potrzebne. Telfon naprawde mi się podoba mam go już 2 tygodnie i nie wide w nim wad.. choć troszke obudowa trzeszczy :/..

  • 0

    149. ~ita  2006-05-27 15:49:22  host: ludwik.warynski.net

    Ja mam pytanko po co jest ta płyta która jest dołączona i czy można na ten telefon ściągać gry Java? Prosiłabym też o dokładne dane ponieważ zamierzam kupić ten telefonik i nie wiem czy się opłaca?

  • 0

    150. ~krycha  2006-05-28 22:24:21  host: ip-193-19-212-17.static.metro.comel-it.com

    Co trzeba zrobic zeby mogł odtwarzac mp3 jak ktos wie to piszcie

  • 0

    151. ~Kerthan  2006-05-29 14:33:08  host: wipll-252-10-static.31b.radomsko.pilicka.pl

    Telefon bardzo dobrze wygląda i jest poręczny (przecież to bardzo ważne w telefonach komórkowych) lepiej według mnie mieć taki telefon niż przykładowego SE P900, którego włożyć do kieszeni może być trudno. Sagem nie wiesza się wszystko działa jak należy. Jedynie męczy mnie trochę ten długi sygnał po przyjściu SMS'a. Może mi ktoś z użytkowników tego modelu, powiedzieć czy da się to skrócić ? Polecam ten telefon każdemy rozsądnemu użytkownikowi Telefonow Komórkowych, którzy oczekują od telefonu przedewszystkim wygody.

  • 0

    152. ~DonMariano  2006-05-29 15:02:19  host: czh98.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od 3 miesięcy i jestem bardzo zadowolny, jest funkcjonalny, tani i co najważniejesze ładny. Jednyne co mis ię w nim niepodoba, to brak silikonu i to badziewiaste "Orange menu" (bleah), zawsze kiedy go włączam to chce mi sie wymiotować, przecież on niewykorzystuje nawet połowy możliwości ekranu a te koszmarne kolory to doprawdzają mnie do epilepsi, po zakupie do tego telefonu adaptera Bluetooth do kompa, i zainstalowaniu programy : "Skrót do My Pictures And Sounds" jestem w niebo wzięty, ale to menu.... A co do mp3, to ten telefon odtwarza mp3, tylko w odpowiedniej kompresi(nigdy Lame MP3 al;bo inne badziewia).

  • 0

    153. ~Daria  2006-05-29 17:31:52  host: 82.177.36.1

    mam pytanie który tel jest lepszy?? sony ericsson k300i czy sagem my301x??? ile bateria trzyma??jak działa podczerwień?? odpiszczie plis

  • 0

    154. ~Z0rG  2006-05-29 22:09:18  host: eby250.internetdsl.tpnet.pl

    Który jest lepszy?? SEK300i raczej nie, troche słąbo znam ten model, ale dla Pani polecem sagema my301x. Bateria po dobrym sformatowaniu (3 razy max zdechnięta i ładowanie nawet po 6/8h) trzyma mi przy małym urzytkowaniu 7dni a przy dużym 4 dni. Podczerwien działa z kazdym modelem telfonu, atutem tego tel jest wygląd i bluetooth, za taką cene nie prędko znajdziemy tel z BT, który mi działa swobodnie na kilkanascie metrów. Wada (orange menu- ale idzie żyć), brak silikonu i obudowy - ale trzeba czekać. Polecam.

  • 0

    155. ~monis  2006-05-30 20:16:29  host: apn-99-83.gprspla.plusgsm.pl

    hmm..zastanawiam sie nad tym fonem..wszyscy tu wspominacie o menu..hmm..az tak tragicznie jest??mysle tez o philipsie 362 i nie wiem ktory lepszy..:(:(

  • 0

    156. ~Esee  2006-05-31 16:40:00  host: 62.29.133.86

    A ja mam od dzisiaj :D:D:D:D

  • 0

    157. ~ataga188  2006-05-31 20:11:16  host: bnj233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam juz troche ten telefon i nie narzekam jest oki:) ale ktos mi moze powiedziec jak sformatowac baterie?? bez zadnego foramatowani trzyma mi do 4-5 dni czekam na odp i z gory dziekuj:)

  • 0

    158. ~KTS  2006-05-31 21:43:48  host: chello087207115099.chello.pl

    Mam telefon od wczoraj i jestem z niego zadowolony :) Nic nie muli, tylko trochę szkoda że nie można wrzucić MP3 na telefon, ale tak to spoko. Mogę go polecić każdej osobie której nie są potrzebne bajery w telefonie :)

  • 0

    159. ~michał  2006-06-03 15:47:19  host: dry66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemka,mam ten telefon od poltorej miesiaca i jestem bardzo zadowolony...wyswietlacz kozacki,jakosc dzwonkow powala na ziemie, jedyna wada(moim zdaniem)jest to, ze w sofcie wydanym produkcyjnie przez orange nie mozna wgrac mp3 i aac...jakby ktos wiedzial czy mozna jakos wgrac albo mial program lub soft niech pisze

  • 0

    160. ~eeeh  2006-06-03 17:06:12  host: acqb216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupuje sobie ten phone z orange, mam nadzieje ze az tak bardzo softu nieokrolili :P

  • 0

    161. ~SNR  2006-06-03 19:17:00  host: aarf128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Niezły wygląd i widoczny w ciemności zegar to wszystko. Dostęp do kontaku w książce wręcz tragiczny. Mam ok. 60 wpisów na "M", trzeba po kolei przeszukiwać wszystkie na daną literę. W Nokii było super. Prawie żadne możliwości personalizacji ( ustawienia ułatwien dostępów, wyglad itp.) Po włączeniu się wygaszacza trzeba cztery razy "kliknąć" by wybrać np. ostatni numer, a 2 razy by pokazał się aktywny ekran. Jeśli potrzeba przyjaznego telefonu do rozmów, to są lepsze modele. Podniecanie się ładnymi dzwonkami i jakością dźwięku... Do słuchania jest inny rodzaj sprzętu.

  • 0

    162. ~SNR  2006-06-03 20:50:13  host: aarf128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Niezły wygląd i widoczny w ciemności zegar to wszystko. Dostęp do kontaku w książce wręcz tragiczny. Mam ok. 60 wpisów na "M", trzeba po kolei przeszukiwać wszystkie na daną literę. W Nokii było super. Prawie żadne możliwości personalizacji ( ustawienia ułatwien dostępów, wyglad itp.) Po włączeniu się wygaszacza trzeba cztery razy "kliknąć" by wybrać np. ostatni numer, a 2 razy by pokazał się aktywny ekran. Jeśli potrzeba przyjaznego telefonu do rozmów, to są lepsze modele. Podniecanie się ładnymi dzwonkami i jakością dźwięku... Do słuchania jest inny rodzaj sprzętu.

  • 0

    163. ~SNR  2006-06-03 21:58:49  host: aarf128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Niezły wygląd i widoczny w ciemności zegar to wszystko. Dostęp do kontaku w książce wręcz tragiczny. Mam ok. 60 wpisów na "M", trzeba po kolei przeszukiwać wszystkie na daną literę. W Nokii było super. Prawie żadne możliwości personalizacji ( ustawienia ułatwien dostępów, wyglad itp.) Po włączeniu się wygaszacza trzeba cztery razy "kliknąć" by wybrać np. ostatni numer, a 2 razy by pokazał się aktywny ekran. Jeśli potrzeba przyjaznego telefonu do rozmów, to są lepsze modele. Podniecanie się ładnymi dzwonkami i jakością dźwięku... Do słuchania jest inny rodzaj sprzętu.

  • 0

    164. ~cez  2006-06-05 19:32:41  host: szadolki.attu.pl

    Uzywam ten telefon tydzien czasu. Zdecydowalem sie na niego z powodu niskiej ceny (300zł nowy na allegro), fajnego wygladu i jego fukncji, a zwłaszcza bluetooth aby w niedalekiej przyszloci sluzyl mi do podłączenia internetu w notebooku. Jestem w pełni zadowolony - plaski,e rgonomiczny i ma NIESAMOWITY BASOWY dzwiek dzwonkow polifonicznych itp.
    Jedna rzecz mnie wkurza - gdy przychodzi sms' to krotki sygnal powtarzzany jest przez pewien okreslony czas - iles tam sekund jest puszczany dzwiek, im krotszy tym wiecej razy sie zapetli. Czy ktos wie jak to wylaczyc/zmienic ?

  • 0

    165.  2006-06-07 13:36:56

    ja zastanawiam sie nad kupnem tego sagema moglby mi ktos napisac jakie ma zalety a jakie wady dla kogos kto zamierza z niego zazwyczaj tylko dzwonic smsowac i czasami sie tylko nim pobawic

  • 0

    166. ~mona  2006-06-07 19:20:08  host: host-ip1-108.crowley.pl

    IRDA zjebala sie po miesiacu,musialam oddac do serwisu ...tylko strasznie dlugo naprwiaja juz ponad 3 tygodnie nie mam tel.!!:(((

  • 0

    167. ~Z0rG  2006-06-08 19:05:11  host: eby250.internetdsl.tpnet.pl

    Pani Olu jak chce pani tylko dzwonic i smsaować, lub pobawić z lekka to polecam tego sagema. Wady, to tylko soft z orange, troche blokuje niektóre funkcje ale idzie smiało żyć (prosze czytac powyższe opinie wszystko jest opisane przez różnych użytkowników tego fona). Zaletty dla mnie: bateria trzyma mi całe 7 dni, min.5 dni, super polifonia, dobrze się pisze smsy, łądny wygląd, cieniutki, funkcjonalny irda, bluetooth. Polecam.

  • 0

    168. ~majusiakat  2006-06-11 15:42:59  host: unregister010009144195.c9.msk.pl

    czy wie ktoś może jak można wysyłać dane z komputera na telefon i odwrotnie?? wiem,że przez bluetooh ale nie wiem jak!!

  • 0

    169. ~Z0rG  2006-06-11 16:50:55  host: eby250.internetdsl.tpnet.pl

    Aby wysłąć przez bluetooth musisz mieć także bluetooth w komputerze. Można to sobie dkupic pod złacze USB, a jeżeli masz to trzeba połaczyć to jak komputer z komputerem - coś w rodzaju sieci kablowej tylko ze tym razem sieci radiowej.

  • 0

    170. ~tomo  2006-06-11 20:06:28  host: bzf2.internetdsl.tpnet.pl

    zastanawiam sie nad tym fonem.Mam teraz nokie 6020 i chce ją zmienic ale nie wiem czy wybranie sagema to dobry traf prosze poradzcie!!!

  • 0

    171. ~beti  2006-06-12 09:53:29  host: etw83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja mam pytanko. wie ktoś co jest z tym aparatem?? ma go w końcu ten telefon czy nie??

  • 0

    172. ~konrad  2006-06-12 12:43:03  host: ip-152-121.piotrkow.net.pl

    Zamowilem na allegro ten telefon i dzisaj mi przyszedl !! Za taka cene telefon 1 klasa !! dzwonki maja zarombiste brzmienie az telefon wibruje jedynie troche lipne ikonki w menu ale idzie przywyknac reszta 1 klasa POLECAM goronco ten telefon !! Sagem My301x RuLeZ !!!!!!!!

  • 0

    173. ~Saskia  2006-06-12 13:41:13  host: 89.171.41.4

    Pomocy - telefon do tej pory dzialal bez zarzutu, od wczoraj mam problem z wysylaniem sesemesow tzn. po wybraniu dowolnego numeru z ksiazki adresowej lub recznym wklepaniu numeru pod ktory chcialabym wyslac wiadomosc pojawia sie komunikat "nieprawidlowy numer". Nie wiem co za cholera. Do tej pory wysyslalo jak z procy a teraz lipa. Co to moze byc? Prosze o porade i ewentualne sugestie. Dodam ze absolutnie przy aparacie nie majstrowalam. Samo sie spieprzylo, tylko ptyanie co?

  • 0

    174. ~Z0rG  2006-06-12 17:37:02  host: eby250.internetdsl.tpnet.pl

    Saskia: spróbuj wyłaczyć telefon, i właczyc ponownie. Najprawdopodobnie coś mu si epochrzaniło, jak to nie pomoże idź do orange pewnie coś z softem nie tak? Może coś wgrałaś nie wiem, jakis virus czy coś? Naprawa w orange trwa długo :/

  • 0

    175. ~Marcin  2006-06-12 20:38:39  host: dxy217.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon mam od 2 dni ale czy on ma wkoncu aparat czy nie prosze o odpowiedz

  • 0

    176. ~sagem to zlom  2006-06-12 21:34:20  host: bew91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mojemu znajomemu po 3 dniach zjebala sie IRDA a telefon trzymaja w serwisie juz 2 tyg ;/

  • 0

    177. ~Z  2006-06-13 16:46:09  host: eby250.internetdsl.tpnet.pl

    To ze trzymają w erwisie długo to wina tylko załogi ORANGE, w erze mi trzymali max tydzien i zrobili :). Panie Marcinie , pyta pan czy telefon ma aparat i ma pan go od 2 dni?? gdzie tu jest logika? Jak go pan ma to chyba widac czy ma aparat czy nie? odp: nie ma!

  • 0

    178. ~ zenek  2006-06-13 17:55:29  host: ego180.internetdsl.tpnet.pl

    co to jest ten soft

  • 0

    179. ~Z  2006-06-14 18:19:54  host: eby250.internetdsl.tpnet.pl

    soft - software (oprogramowanie, system zarządzajacy telefonem, lub innym urządzeniem). Ten od Orange jest troche nieciekawy ale idzie żyć. Bardzo dobry jest ten oryginalny, chyba nie dostępny w Polsce, nie wiem jak to się ma w PLUSGSM?

  • 0

    180. ~Kenny  2006-06-16 10:13:40  host: bht139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zastanawiam sie czy nie kupić tego telefonu, a opinie na forum sa podzielone i nie wiem czy on jest dobry czy nie.prosze o pomoc w dokonaniu wyboru

  • 0

    181. ~radek  2006-06-16 19:27:08  host: host3-193-24-247.limes.com.pl

    wie ktoś może gdzie , i czy wogole można znalezc orginalny soft do tego telefonu ??

  • 0

    182. ~Achu  2006-06-16 19:47:09  host: 82.160.4.2

    Jest super!Posiada większość funkcji, które są mi potrzebne.Brakuje w nim mp3.Bateria wytrzymuje średnio 4 dni.Ja mam w orange, tam też go można kupić.Pozdrawiam Achu!

  • 0

    183. ~mika  2006-06-18 08:48:39  host: proxy.debacom.pl

    chcę zmienić swój tel.i zastanawiam się właśnie czy ten czy inny...czytam opinie i nie wiem...przekonajcie mnie bo fon mi się podoba...

  • 0

    184. ~Aneta  2006-06-18 09:22:17  host: duq50.internetdsl.tpnet.pl

    ja ma pytaie jak włączyć w tym telefonie podczerwień, i czy to mało czarne plastikowe z boku telefony trzeba zdjąć czy jak?:D

  • 0

    185. ~Z0rG- 5005050 masz pytania pisz  2006-06-18 13:39:41  host: eby250.internetdsl.tpnet.pl

    Witam. Irde włącza sie w opcjach, bardzo proste poczytaj instrukcję. Te małe z boku czarne oczko to jest obudowa IRDY i Bluetooth. Ja ten telefon przeskanowałem całego pod względem technicznym, wizualny, i systemowym. Pozdrawiam.

  • 0

    186. ~Lilijka  2006-06-18 21:34:12  host: ludwik.warynski.net

    jak sciągnąć gry Java??

  • 0

    187. ~Brunatny  2006-06-25 00:10:43  host: dxg234.internetdsl.tpnet.pl

    telefonik super polecam

  • 0

    188. ~187  2006-06-25 16:31:59  host: proxy.debacom.pl

    gdzie można znaleść program do tego phona sagem my301x tak żeby działała irda???? przez ten prgram??

  • 0

    189. ~natka123  2006-06-25 22:00:36  host: bvr142.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dopiero nie dawno odkrylam istnienie tego telefonu i bardzo mi sie spodobal. tylko zastanawiam sie sie jak z ta bateria na prawde jest. bo przeczytalam tu opinie ze trzyma 2-3 dni a ktos inny podaje 7, bylo tez 9 dni a naet ktos podal 1,5 tygodnia. to jak to w koncu jest? moj obecny telefon laduje co dwa dni i mam tego szcserze dosyc.

  • 0

    190. ~natka123  2006-06-25 22:15:00  host: bvr142.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dopiero nie dawno odkrylam istnienie tego telefonu i bardzo mi sie spodobal. tylko zastanawiam sie sie jak z ta bateria na prawde jest. bo przeczytalam tu opinie ze trzyma 2-3 dni a ktos inny podaje 7, bylo tez 9 dni a naet ktos podal 1,5 tygodnia. to jak to w koncu jest? moj obecny telefon laduje co dwa dni i mam tego szcserze dosyc.

  • 0

    191. ~Z  2006-06-26 14:22:35  host: eby250.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon zalezy od urzytakowania jestem pewny ze mój telefon gdy będe łądował np z 6h ( a teoretycznie wystarcza 2h), i nie dotknę go to wyrzyma nawet 10 dni. Przy małym urzytkowaniu mi starcza na 6/7 dni. A używajć go dużo np: 50 sms dziennie i 20min rozmów i inne zabawy potrzyma 3dni.

  • 0

    192. ~nikt_ważny  2006-06-28 16:13:42  host: aczr125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten fonik jest extra!Tylko mam 1 problem-nie wiem,jak mogę wysyłać dzwonki przez podczerwień(ale te,które już były w fonie)POMOCY!!!

  • 0

    193. ~Z  2006-06-28 22:01:09  host: eby250.internetdsl.tpnet.pl

    Dzwonków systemowych czyli obecnych już w telefonie, lub będących w innym katalogu niż tym co dodajemy dzwonki nie da się wysłać ani przez irde ani BT, ani mms. To jest ochrona prawa autorskich.

  • 0

    194. ~HetmanO  2006-06-29 19:36:41  host: 213-238-106-186.adsl.inetia.pl

    Telefon ogólnie jest dobry ma tylko jeden mały minus ma bardzo małą pamięć 3,2Mb to znacznie za mało na taki telefon.

  • 0

    195. ~deliverance  2006-06-29 20:33:38  host: bme170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. Chciałam sie dowiedzieć co to jest to HSCSD. Z góry dzięki ;).

  • 0

    196. ~Dawid  2006-06-30 08:26:11  host: auk226.internetdsl.tpnet.pl

    Witam, ten telefonik ma duzo opcji w tym idre i bluetooth co go wyroznia wsrod wiekszosci telefonow, nie dawno wzielem go w orange i jestem z niego bardzo zadowolony, jego glownymi zaletemi jest to ze jest w miare cienki,bateria trzyma bardzo dlugo,ma on takze odmienny pasek menu ktory jest umieszczony od razu na pulipicie telefonu,ma ladne niebieskie podswietlenie,jest w miare prosty w obsludze, chociaz niektore opcje mi sie zbytnio nie podobaja ale to juz zalezy prawdopodobnie od gustu... Polecem ten telefonik. Z pozdrowieniami Dawid

  • 0

    197. ~NESDORADO  2006-07-04 11:06:56  host: ecn122.internetdsl.tpnet.pl

    MAM PROBLEM !!! wpisalem w sagem my301x przez przypadek kod telefonu nie chodzi mi o pin ani o puk tylko o kod telefonu i jak mam go teraz odblokowac bo niewim jak kod wpisalem PROSZE O POMOC !!

  • 0

    198. ~pacibum  2006-07-06 10:53:14  host: emj2.internetdsl.tpnet.pl

    Też mam ten telefon w Orangu ale mi się zepsuł
    sam mi się wyłączał. W serwisie powiedzieli mi że to układ logiki. A za telefonem czekam już 3 tygodnie,

  • 0

    199. ~KOGREG  2006-07-08 10:09:01  host: fbt146.internetdsl.tpnet.pl

    bardzo polecam ten telefonik a to z tego powodu ze ma bardzo duzo funkcji i naprawde dobrą baterię sam uzywam go juz prawie rok i nie miałem najmniejszego kłopotu.Nie ma on moze mp3 ale mozna za to wgrac amr!!!

  • 0

    200. ~Cycu  2006-07-08 17:28:01  host: cus82.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon jest super mam go jakieś 3 miesiące i jest naprawde super ładny dzwięk extra fon nie rozumiem tych co na niego narzekają :/ mają wybredne dupy i tyle Polecam !!

  • 0

    201. ~Legion  2006-07-09 17:56:57  host: cge224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To wybrzydzanie jest efektem propagandy pod tytułem "Nokia & Siemens Rulez!". my301x mam od miesiąca i jeszcze mnie nie zawiódł. Posiada wszystkie funkcje, które potrzebuję. Nie ma w nim gadżetów takich jak aparat, które tylko zawyżają niepotrzebnie cenę (do robienia fotek mam cyfraka, który jest lepszy od najbardziej zaawansowanego telefonu). Gorąco polecam ten model Sagema każdemu.

  • 0

    202. ~LUX  2006-07-10 18:34:02  host: xdsl-5467.lodz.dialog.net.pl

    Mam pytanko??Ten telefon ma aparat czy nie??

  • 0

    203. ~gaya  2006-07-12 15:36:59  host: dis229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Pomocy!!! Błagam powiedzcie mi jak uaktywnić bluetooth w my301x. następuje połączenie z komputerem ale nie moge nic przesłać. co mam zrobić??

  • 0

    204. ~adrian355  2006-07-13 22:19:56  host: pionier.ats.pl

    Dzień dobry!!! Mi sie kończy umowa w Orange 16 Sierpnia i sie wachałem pomiędzy Siemensem C 75 I Sagemem MY301X ale wygrał sagem z powodu ceny i nie tylko. Mówie to do dorosłych Mam 13 lat i nie bawi mnie aparat w telefonie bo mam cyfrówke Hp Mp3 mi nie potrzrebne bo mam mp3 256mb mi jest BT i irda potrzebna. A pamięć to w powórnaniu do mojego obecnego fona ogromna (Siemens S55 1mb) Szkoda tylko że orange skrzywdziło tak tego fona moja ocena 500/10 Orange fuck You

  • 0

    205. ~gumek  2006-07-16 12:36:25  host: acpt166.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A jak z grami/programami Java na ten telefon ? Szukam dosc dlugo i nie udalo mi sie znalezc za duzo rzeczy na ten telefon :((

  • 0

    206. ~  2006-07-18 08:45:46  host: 212.160.86.252

    mam ten fon od 3 miesiecy i dzxiala bez zarzutu on trzyma 7 dni przy malym urzytkowaniu a 3 przy duzym a co do tego softu to orange go wcale nie okroilo moj kolega ma zza granicy i nie ma kompozycij w instrukcij sa podane ze powinien miec ale ta instrukcja tyczy sie tez sagema my 300x i my302x ktory ma kompozycje pozatym telefon jest zajebisty i polecam go wszystkim ktorzy telefon trektuja jak telefon a nie konsole do gier,mp3 albokamere cyfrowa a gry ściągnac www.planetsagem.com
    Ps.Mozecie myslec ze jestem nie nnormalny ale zrezygnowalem dla niego z nokii n90

  • 0

    207. ~wesoly romek  2006-07-21 09:32:43  host: 81.219.132.206

    czy znajdzie sie kotos, kto poradzi jak wylaczyc te dzwiek przy wlaczaniu? Denerwuje mnie za kazdym razem - jak wypuszczanie powietrza z syfonu.

  • 0

    208. ~PTAKU_  2006-07-21 11:19:52  host: chello087206232107.chello.pl

    ale wy ludzie jestescie dziwni . Czytam te wasze opinie na temat telefonu i smiac mi sie chce . Niektorzy z was pisza takie glupoty np: bateria nie trzyma 3 dni tylko 5 dni - telefon nieposiada mp3 sagem my300x tez nie .A pozatym sagem my301x jest bardzo dobrym telefonem mimo ze niema aparatu i mp3 .!!!!!!!!!!!!!! Za nokie z takimi funkcjami musieli byscie zaplacic duzo wiecej niz za niego !!!!!!!!!!! POZDRO dla wszystkich ziomow z krakowa

  • 0

    209. ~  2006-07-21 14:30:48  host: abor186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja sie zastanawiam czy da sie w tym telefonie ukryc menu (to polwej ) i ukryc czas oraz date ...

  • 0

    210. ~  2006-07-24 08:01:53  host: 212.160.86.252

    Ludzie na wapsterze pisza ze nie powinien na nim chodzic real music a ja mam już kilka takich dzwonków to samo z grami moj kolega ma simensa c65 i poprzesyłał mi wszystkie swoje gry i działaja telefon trzyma 7 dni

  • 0

    211. ~bumbum  2006-07-24 12:03:02  host: public-gprs13835.centertel.pl

    czy idzie z niego juz simlocka zdjac? kurde lezy u mnie na polce i czeka na ta mila nowine

  • 0

    212. ~fazi  2006-07-28 22:18:38  host: acub195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tylko gdzie te mp3, bo mam ten telefon i nie wchodzi

  • 0

    213. ~barti  2006-08-03 21:09:20  host: abqy36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To są dzwonki mp3 a nie odtwarzacz mp3 jakie gulunie:D

  • 0

    214. ~miki  2006-08-05 18:05:06  host: 088156097006.stk.vectranet.pl

    jak usunac sim lok z tego tel sagem my 301x prosze pomuc z gory dzieki

  • 0

    215. ~KuRcZaK  2006-08-05 21:20:42  host: staticline10703.toya.net.pl

    mam mały problem nie wiem czy kupic sobie prawie nowego sagema my301x czy uzywana ale nie wiem ile motorole v300.Prosze o poglady i porownania.Z gory dziekuje

  • 0

    216. ~Ptick  2006-08-06 14:39:35  host: azz38.internetdsl.tpnet.pl

    2 tyg temu kupilem z allegro ten telefon, jest on b. dobry ma to co trzeba < dzwoni i wysyla smsy ;D > dobra polifonia, bluetooth, irda, wygląd slim. Telefonik jest zajebisty, ale ma pare rzeczy ktore mnie sie nie podobaja. Jedno co mnie wnaerwia to to ze nikt nie potrafi zdjac z niego simloocka, a druga to np menu, jego kolor itd. telefon mnie sie podoba ale chyba bede musial go sprzedac komus bo mam abonament w erze a telefonik jest w orange, pozdrawiam wszystkich

  • 0

    217. ~  2006-08-08 12:58:12  host: efh254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ktoś tu wspominał, że przesłał sobie gry z simensa c65... mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak to się robi? Byłabym wdzięczna...

  • 0

    218. ~lucjan  2006-08-10 16:30:25  host: daa183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    HeHe mam telefonik poŁ roku i Jest swietny :]

  • 0

    219. ~ziomek  2006-08-12 18:43:35  host: hektor.forcenet.com.pl

    ten fonik jests zajebisty poprostu zajebiste 64 tonowe dzwieki jest super

  • 0

    220. ~yo  2006-08-12 18:57:29  host: hektor.forcenet.com.pl

    jak mozna gry przesylac mms-em czy irdą

  • 0

    221. ~X-Core  2006-08-12 21:55:42  host: ava46.internetdsl.tpnet.pl

    Mam Pytanie odtwarza on mp3 ??

  • 0

    222. ~ana  2006-08-13 12:42:56  host: abmj122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja mam pytanie do osob posiadajacych juz ten telefon. ile smsow miescie maksymalnie w pamieci??

  • 0

    223. ~B@rt  2006-08-15 15:13:14  host: box241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej trzeba mi gry java na ten telefonik gdzie moge je znaleśc ???? prosze o pomoc !!!

  • 0

    224. ~SPOKO  2006-08-16 10:20:31  host: 87.192.120.137

    JAK ZDIĄĆ SIM LOCKA Z TEGO TELEFONU ????

  • 0

    225. ~pawlak  2006-08-16 15:46:25  host: dsl.reszel.arkusnet.pl

    siema.mam pytanie.który tel. jest lepszy sagem my400x czy sagem my301x????? pozdrawiam

  • 0

    226. ~pawlak  2006-08-16 15:49:34  host: dsl.reszel.arkusnet.pl

    siema.mam pytanie.który tel jest lepszy sagem my301x czy sagem my400x?????

  • 0

    227. ~GUMiŚ  2006-08-18 15:13:14  host: axb98.internetdsl.tpnet.pl

    My400X ma lepszy wyświetlacz i aparat a Sagem my301X lepiej odtwarza dzwonki i real music,ma bluetooth. Ja polecam My301X bo wg mnie jest lepszy ;)

  • 0

    228. ~Marcin  2006-08-24 10:13:52  host: etw35.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanko,. kupiłem ten telefonik i jak poszedlem do kumpla żeby mi pżesłał jakieś fotki albo dzwonki bluetoth-em to dzieje sie coś dziwnego :/ Wysłał mi fotke pokazalo sie że gotowe ok. Wchodze w moje obrazki a tam pusto. GDZIE ZAPISUJĄ SIE ODEBRANE ŻECZY. bo szukałem po całym telefonie i nic a w instrukcji niema ani jednej wzmianki na ten temat.

  • 0

    229. ~NINKA11  2006-08-24 13:57:27  host: byi30.internetdsl.tpnet.pl

    Gdzie jest wejście USB...? Pomocy!!!!!!!! Wiem że jest dostępny w salonach za 25 zeta...

  • 0

    230. ~Lizdet  2006-08-29 13:57:05  host: cqz154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jakie 25??? ja go kupiłem w slonie za 60zeta a usb jheast zboku

  • 0

    231. ~Gosia  2006-08-30 11:16:19  host: 80.50.243.77

    Jest w tym telefonie radio?Bo niektorzy mowi ze jest inni ze nie...

  • 0

    232. ~Exit  2006-08-30 20:29:00  host: aon197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W tym telefonie nie ma radia. Dobry, ładny i funkcjonalny telefon na allegro można go niedrogo kupic, ma wszystko co potrzeba w telefonie. Polecam wszystkim.

  • 0

    233. ~Łukasz  2006-08-31 19:47:28  host: bzm8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam;] mam prosbe ciepnijcie tu jakimś Linkiem z WAV-do ściągniećia na dysk bo nieumie znaleść!! thx z góry

  • 0

    234. ~Kapsel  2006-09-01 10:29:53  host: chello087207255007.chello.pl

    mam sagema my400x bardzo polecam ten telefon.Ma zestaw głosno mówiący :P zajebiste robi zdjecia. Pozdro

  • 0

    235. ~kosmita  2006-09-01 14:12:56  host: l-net4.pai.net.pl

    byłbym wdzięczny za informacje skąd wziąć gry java. telefonik bardzo dobry i wytrzymały. zalany kawą wciąż działa :)

  • 0

    236. ~Marcin Bieruń  2006-09-01 15:03:54  host: 85.219.234.43

    Wie ktoś może czy są na tego Sagema obudowy???
    Bo mój jest już "trochę" porysowany, bo kiedyś mnie jakaś baba popchneła na przystanku i mi spadł na chodnik... PLZ jak wiecie to powiedzcie!!!

  • 0

    237. ~k0smita  2006-09-02 13:53:56  host: l-net4.pai.net.pl

    jak wszystkim potrzebne mi gry java :-). telefon bardzo fajny i wytrzymały. Kawa wylana wprost na klawiature na nim większego wrażenia nie robi :)

  • 0

    238. ~Rogal  2006-09-05 22:20:00  host: proxy36.is.net.pl

    ten telefon posiada aparat?

  • 0

    239. ~sobin  2006-09-20 00:38:21  host: hanasiewicza.res.pl

    prosił bym was zebyscie podali mi jakas stronke z grami 128x128

  • 0

    240. ~kinia  2006-09-20 19:37:08  host: duh226.internetdsl.tpnet.pl

    czy w tym telefonie jest aparat?

  • 0

    241. ~liona  2006-09-24 12:54:00  host: rtr-45.core.lanet.net.pl

    wlasnie, czy mozna sciagac gry java???? bo nie ma nigdzie, i jeszcze jedno, mozna nagrywac dzwiek tylko przez 30 sekund :/ czemu??

  • 0

    242. ~Justyna  2006-09-26 15:32:48  host: host-62-141-243-120.tomaszow.mm.pl

    a ja mam pytanko czy do tego telefonu mozna dokupic aparat czy nie??

  • 0

    243. ~ola  2006-09-28 21:18:00  host: aatr163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam mam pytanko jak włączyc podświetlenie klawiatóry w tym modelu

  • 0

    244. ~  2006-10-01 14:02:35  host: 212.160.86.252

    Mam ten fonik przerobiony i jest w nim aparat mp3 i 60mb pamieci

  • 0

    245. ~  2006-10-04 14:37:07  host: akl68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tak i moze jeszcze wejscie na karty pamieci?

  • 0

    246. ~anonimek  2006-10-06 14:32:21  host: unregister011009144195.c9.msk.pl

    eh... i znowu nieodzowna bitwa o to czy telefon jest z aparatem czy nie czy ma mp3 czy nie... Ludzie!! telefon jest do dzwonienia a jak chcesz sobie muzyki posluchac to wsadz sobie słuchawki z mp3 w uszy i sluchaj! a jak chcesz porobić zdjecia to sobie aparat wez! jak dla mnie ten fonik jest bajerancki. dźwięk porównywałam z se k700i i jest o wiele lepszy... fajny plaski telefon, czasami zastanawiam sie czy go mam w kieszeni;] a ogolnie do marki telefonu to moja mama ma juz 3 lata sagema i ani razu nie musiala jechac do serwisu... kuzyn ma ciocia i jeszcze kilka kumpeli nie narzekaja i fonik ladnie dziala! po prostu trzeba uzywac z glowa! a nie sluchac 24/7 muzyki i potem sie dziwisz ze ci bateria trzyma 1 dzien... o telefon tak jak o swoje zdrowie trzeba dbac... no ale niektorzy nigdy sie tego nie naucza...:/

  • 0

    247. ~Ewelina  2006-10-07 20:19:34  host: bvp2.internetdsl.tpnet.pl

    mam problem bo nie moge pobierać dzwięków ani obrazów przez podczerwień dlaczego?

  • 0

    248.  2006-10-09 11:59:19

    Czy oprócz mnie i zbycha1986 ktoś tez tak ma, że przy polączeniach przychodzących wyswietla sie "POŁĄCZENIE Z" a gdy ja dzwonie CALLING? może dłużsi stażem uzytkownicy Sagema mnie oświecą, czy to norma czy nie w my301x. jak dla mnie to powinno byc na odwrót! bede wdzieczna jak ktos obyty z sagemami mi szybko odpowie ;-) pzdr.

  • 0

    249. ~patinka01  2006-10-14 11:40:20  host: dsq115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie... Czy przez podczerwień mogę przesyłać dzwonki i tapety z innymi telefonami, czy tylko kontakty?? Z góry wielkie dzięki:)

  • 0

    250. ~  2006-10-14 21:12:25  host: yq106.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon, i nie moge powiedziec zebym byl zadowolony, najgorsze jest to ze np. dzwiek sms powtarza sie 5 razy, i nie da sie tego zmienic. pozatym jak wyjolem swoja karte sim i wlozylem inna to skasowaly mi sie wszystkie pozycje z kalendarza. 1 raz upadl mi na ziemie i juz obudowa pekla, wiem ze sprzet trzeba szanowac, ale rozne rzeczy sie dzieja. zawiesza sie! lagguje, jak sie przeskakuje szybko miedzy opcjami to telefon wariuje!!! no i nie da sie z nikad sciagnac gier na ten telefon! od razu odpowiadam wszystkim mondralom ktorzy powiedza zaraz ze telefon jest do dzwonienia, wlasnie ze nie!!! czesto sie zdarza ze siedzisz gdzies na przystanku czekasz na autobus i nudzisz sie, wtedy wyciagasz telefon i grasz... czasem potrzebujesz zrobic zdjecie naprzyklad rozkladu jazdy autobusow... i co masz wtedy nosic cyfrowke w kieszeni non stop... niektorzy nie chodza wszedzie z bojowym plecakiem, jak telefon ma takie opcje jak mp3 czy aparat to bardzo dobrze, przydaje sie to czesto... a aparat czy odtwarzacz mp3 mozna miec tak czy siak... podsumowujac (-) malo funkcji ktore mozna ustawic, nie przyjazny dla uzytkownika, nie wytrzymaly, ZAWIESZA SIE!, nie ma gier, (+) w miare fajny wylad... pozdro

  • 0

    251. ~AnDz!a  2006-10-15 12:14:19  host: bcr95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W sumie nie mam nic do my301x tylko denerwuje mnie to ze nigdzie nie moge sciagnac na niego gier :/ a muzyke mp3 mam w nim od kumpelek ktore wysylaja mi je przez Irde czy Bluetootha ;] Najlepiej jest dokupic sobie kabel do kompa skracac muze i zgrywac na phonika ;] Pozdros :)

  • 0

    252. ~Killer  2006-10-22 12:13:39  host: byw34.internetdsl.tpnet.pl

    eee czyli telefon odtwarza mp3 majac 3,2 mb pamieci rotfl

  • 0

    253. ~toma  2006-11-01 10:50:22  host: akc26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Generalnie telefon jest bardzo fajny; dzwonki (wave) brzmią rewelacyjnie, wyświetlacz jak na cstn jest dość ostry i wyraźny, bateria też trzyma niczego sobie. Ale mam pytanie do jego użytkowników: jak można wyłączyć wygaszacz ekranu w formie cyfrowego zegara, który na dodatek jest podświetlany non-stop i żre baterię? Wyłączanie wygaszacza w ustawieniach nic nie daje. To wina Orange Menu czy fabrycznego oprogramowania?

  • 0

    254. ~carmagedon  2006-11-01 16:16:54  host: 80.51.199.46

    mam telefonik 5 miesiency. Jusz mi sie troche znudził ale w porównaniu do innych ja mam 25 gier.http://www.infonia.pl/ jak sciongniesz gre na pulpit to wchodzis na http://www.laduj.pl/ i ładujesz plik z grą (dalsze instrukcje na www.laduj.pl

  • 0

    255. ~ttttttoooooooommmmmmmmm  2006-11-02 19:43:49  host: 83.68.73.51.debica73.tnp.pl

    ile kosztuje ten telefon???????????????

  • 0

    256. ~Sebek007  2006-11-05 14:13:19  host: bvw27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie wiem skad wytrzasneli tego kolesia co mowi ze wgral sobie takie funkcje jak mp3 czy aparat bo to by byla ingerencja we wnetrze telefono a jest to raczej nie mozliwe w tego typu fonie. Ludzie nie wiezcie takim bajkopisarzą. Pozdro

  • 0

    257. ~  2006-11-05 18:32:19  host: 212.160.86.252

    carmagedon napisz dokladniej jaki gry masz pliz

  • 0

    258. ~  2006-11-07 19:47:27  host: 212.160.86.252

    telefon jest DO DZWONIENIA a nie do sluchania mp3 i robienia zdjęc jak was to dzieci bawi to sobie kupcie n90 bedziecie mieli podnite

  • 0

    259. ~co cie to??  2006-11-16 18:43:18  host: bnz217.neoplus.adsl.tpnet.pl

    eHH... co was to obchodzi?? moze jedni chca miec w telefonie aparat... jezeli ty nie chcesz nie kup bez aparatu! i ja zadam to samo pytanie: do tego delefonu mozna dokupic aparat (przenosny) czy niee?? ...

  • 0

    260. ~Otrychiusz  2006-11-18 15:13:20  host: czc122.internetdsl.tpnet.pl

    ja także mam tego sagema i go sobie chwale: mam najlepsze midi w szkole (jakość, mało kto ma 64 głosy), gier też mam sporo (ściągam z http://wap.gmobile.ru/wap2/java/ - nie mam kabla, ściągam w telefonie, jedna gierka to około 1 zł, zależy to od wielkości gry) sporo stategii i rpg, właśnie z tamtąd ściągnięte: -Sacred (gra 128x160, ale da się grać :)) -Ancient Empires 2 (GENIALNE! w stylu "hirołsów") -Baldurs Gate (troche słabe) -Strategy War (średnie) -Abaddon (polecam) i wiele innych, niekoniecznie z tych gatunków (ot Asphalt Urban GT) NIE NARZEKAM :D po prostu trzeba wiedzieć gdzie szukać...

  • 0

    261. ~natalia15  2006-11-22 19:41:20  host: abxi30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam ten telefon i jest bardzo fajny. wyglada super. dzwonki tez niczego sobie. fakt nagrywac mozna tylko 30sekund chyba ze mozna to zmienic a ja nie wiem jak wiec jaks cosi to pisac. mam ten telefon okolo 5 miesiecy i jak na razie jest spoko. lubie w nim odkrywac nowe rzeczy. jak nie mam co robic to siadam i robie co chce. a co do gier to tam sa 2. probowalam sciagnac ale nie wyszlo.:/ pozdro pap

  • 0

    262. ~Mariusz  2006-12-02 19:31:58  host: 83.238.44.4

    ja mam zamiar kupic sobie ten telefon i po przeczytaniu opini przychylam sie do tego ze telefon jest do dzwonienia!!!! a nie do grania czy robiena non-stop zdjec..... mam nadzieje ze ten telefon bedzie mi dobrze słuzył:)

  • 0

    263. ~slawek-  2006-12-07 23:42:46  host: egi177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Denerwujące jest to, że powtarza się sygnał dźwiękowy przy sms i nie mozna tego zmienić! Nawet przy wyłączonym dzwięku i wibratora włącza sie on i tak przy połączeniu przychodzącym. Wyświetla się zegar cyfrowy non-stop brak natomiast jest ikony o przyjsciu smsa, czyli trzeba włączyć wyświetlacz aby zobaczyć czy są nowe wiadomości. I tak samo jest jest w modelu 401x! Przypuszczam że to wina oprogramowania zrobiona dla ORANGE chyba ze sie myle

  • 0

    264. ~ktoś  2006-12-08 19:09:32  host: cum178.internetdsl.tpnet.pl

    nie wiecie czy da sie do tego telefonu ściągnać simlocka? bo jak poszedłem do komisu to mi powiedzieli ze do tego telefonu sie nie da:| czekam na wypowiedzi.

  • 0

    265. ~monia  2006-12-12 11:27:06  host: brama.prenet.pl

    Ej ja tez nie moge ściągną simlocka,gosciu mi powiedzial ze nie maja narazie programu

  • 0

    266. ~aasd  2006-12-14 18:33:29  host: 212.160.86.251

    Jakie macie gry

  • 0

    267. ~Auschwitz  2006-12-19 16:56:02  host: 213-238-66-185.adsl.inetia.pl

    Mimo że telefonik ma niewiele gadżetów to jest bardzo fajny. Największym plusem jest jakość dźwięku. fakt że nie ma mp3 ale za to amr. i wav. grają bardzo czysto. minusem jest powtarzający się sygnał SMS. A co do gier to zciągnąłem sobie kilka za 6 zł. telefonik ładny i funkcjonalny. POLECAM!!!

  • 0

    268. ~dupabiskupa  2006-12-26 19:08:50  host: 212.160.86.251

    Niech ktos do jasnej cholery napisze tytuły gier

  • 0

    269. ~aaaaaaassssd  2007-01-01 20:02:26  host: 212.160.86.251

    Tytuły gier prosze

  • 0

    270. ~sirzelao  2007-01-07 19:24:22  host: ajw117.internetdsl.tpnet.pl

    telefon jest dobry: nie popieram telefonow z aparatami bo te zdjecia to jedna wielka porazka mialem juz kilka nowych telefonow marki nokia i jak zobaczylem te zdjecia ktore robia to normalnie umarl w butach. jak chcecie robic zdjecia to kupcie aparat cyfrowy a nie w telefonie ze sami siebie nie poznacie. telefon sluzy do dzwonienia i do zabawy nie ma multum pamieci ale wejdzie na niego dosyc gier dzwonkow itd.

  • 0

    271. ~  2007-01-28 15:47:21  host: czc125.internetdsl.tpnet.pl

    e? dlaczego tam pisze, że Sagem my301x odtwarza mp3? wielki błąd (niestety...)

  • 0

    272. ~sirzelao  2007-02-01 19:52:18  host: abxl184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bede go miała i wbrew złym opiniom i tak go kupiE

  • 0

    273. ~Mody  2007-02-09 19:44:43  host: nat-116.mikolow.net

    Witam czy wie ktos z was jak wrzucic numer na czarna liste bo jak wejde tp oisze czarna lista a jak nacisne to pisze puste!!!!!!!! Jak wrzucic numer na ta liste ????pozdro:)

  • 0

    274. ~Minac  2007-02-13 19:03:45  host: aaun147.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon mam od 8 miesięcy!!!Jest super nie ma mp3 ale ma wave to to samo co mp3 tylko ze inna nazwa.Pobiercie program ,,AudioCommander" i konwertujcie pliki na 220500 probowanie i 16bits.W połączeniu z ,,My pictures and sounds"osiągniecie swietne wyniki!!!Program ten zmniejsza o 3razy wielkosc pliku i co najlepsze tylko dla SAGEMÓW!!!!Kochany my301x!!!

  • 0

    275. ~iwonka  2007-02-14 10:44:40  host: bhd159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam telefonik już kilka ładnych miesięcy, wzięłam go w sumie to przez przypadek ale jestem z niego strasznie zadowolona... nic sie nie psuje wszystko działa idealnie:) polecam go wszystkim którzy lubis proste telefony bez zbędnych bajerów...

  • 0

    276. ~Madzik  2007-02-20 21:47:33  host: 1h42.radzionkow.net

    witam! mam ten telefonik juz od 10 miesięcy i jestem zadowolona, mimo, że raz się popsuł ale jak wymienili na nowy to działa bez zarzutu mimo, ze juz raz miał kąpiel :P Ogólnie telefonik fajny..ma bardzo fajne i czyste dzwonki i fajnie ze można wgrywać wav'y Ogólnie telefonik suuuper:D

  • 0

    277. ~Barann  2007-02-21 22:57:34  host: host-ip158-86.crowley.pl

    czy da sie zrobic gadu w tym telefonie??jak zrobic mp3?? kto wie??

  • 0

    278. ~jaco  2007-02-27 14:25:01  host: cdn78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    skąd sciągnąć krótki sygnał sms-a ?

  • 0

    279. ~net 358756hjrfdj  2007-03-05 10:39:35  host: bfs50.neoplus.adsl.tpnet.pl

    skąd wziąść program do przesłania grafiki przez kompa do komurki??? prosze o szybką odpowiedź!!! prubowałam chyba wszystkich programów. mam sagema my 301x.

  • 0

    280. ~nieiwem  2007-03-13 19:51:48  host: nc-100.bialnet.com.pl

    niewiem czy kupic ten telefon:(doradzcie on mi zajebiscie sie podoba

  • 0

    281. ~willy  2007-03-15 15:06:44  host: dww128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tel jest spoxik mamgo 2 miesiace i nie wiem o co wam chodzi z powtarzaniem sie piosenki u mnie przy polaczeniu esemesie muze ktora se wgralem leci od poczatku do konca(pliki AMR)mooglby byc wiekszy wyslwietlacz. CZY TEN TLEFON POTRAFI ODTWARZAC AAC BO JAK TAK TO SWIETNIE

  • 0

    282. ~mlody barman  2007-04-02 23:29:10  host: bhy47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam niestety musze dac minusa co do tego tela, kumpel mial go z salonu czyli oiutki i po miesiącu mu padł ;/ hała ale cóż to sagem..

  • 0

    283. ~  2007-04-05 12:27:19  host: cjw191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam taki kom i musze zmienic znudzil mi sie i to ostro malo pamieci brak mp3 itp. nuda

  • 0

    284. ~radek 16  2007-04-05 12:29:26  host: cjw191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nudny jest ten kom nie ma szczegulnie zadnych bajerow nic nuda jak kazdy sagem

  • 0

    285. ~Asiecek  2007-04-05 13:49:27  host: bzd98.internetdsl.tpnet.pl

    hmm czy odbierają się wam same sms'y? Po kilku godzinach? np. dostajesz wieczorem sms'a, a rano jest odebrany ;>

  • 0

    286. ~  2007-04-18 17:09:23  host: bhv141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam telefonik i jestem zadowolona...tylko ostatnio sam mi sie wylacza:( wiecie o co chodzi?

  • 0

    287. ~kasisko  2007-04-26 22:15:43  host: cxk218.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik od kilku miechów, jestem zadowolona z niego, swietny wyswietlacz, jakosc dzwonków tez niezła, a ten oryginalny dzownek R.E.M. jest najlepszy:)i zawsze słysze jak przychodzi sms lub jak ktos dzwoni:)

  • 0

    288. ~  2007-04-27 16:49:17  host: 91.150.165.101

    jak sciągnąć sim locka

  • 0

    289. ~Anka :)  2007-05-07 16:40:24  host: 80.51.199.116

    niewiem czy mozna zrobic to o czym mysle bo slyszalam juz wiele roznych wersji... chcialabym miec inny dzwonek na kazde osoby no i np zdjecie jak ten ktos do mnie dzwoni.... podobno tak idzie w tym telefonie ale ja nie doszlam do tego... jesli ktos bylby na tyle mily io napisal czy idzie i jesli tak to jak to bylabym ogromnie wdzieczna.... POZDRAWIAM :)

  • 0

    290. ~Kamilka:)  2007-05-10 08:32:09  host: ecr186.internetdsl.tpnet.pl

    Mozna tak zrobić tylko musisz miec zapisane numery nie na sim tylko na telefonie no i tam masz.. rozne zakładki na samym dole jest dzwiek dzwonkaa nastepna to zdje.jak dalej nie bedziesz wiedziala o co chodzi to sie odezwij.. :) pozdrowka :)

  • 0

    291. ~Natalka  2007-05-12 18:06:32  host: abuy187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Super Telefon wszyscy mi go zazdrooszczą bo mają jakeś stare Simensy albo LG.Myslę że to jest zajefajny telefonik tylko szybko się rysujetylko się zastanawiam nad tym czy można ściągnąć na niego simlocka jak tak to jak odpowiedzcie na mój email oki????natalka94-94@tlen.pl Czekam z niecierpliwością..... .Pozdro dla posiadaczy sagema ;)

  • 0

    292. ~devil  2007-05-23 10:07:47  host: 96-141.espol.com.pl

    mialem juz w swoim zyciu z 10 telefonow w tym se 700i i inne tego typu ALE ten był najlepszy mały nie zajmuje dużo miejsca ma dzwieki wav wiec nie ma problemow ma zajebiscie glosny głośnik polecam wszystkim bo naprawde warto

  • 0

    293. ~set  2007-06-01 23:31:02  host: acps224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mialem go, byl ok do pewnego czasu potem cos sie zaczelo sypac i zle skonczyl rozwalilem go o kierownice w samochodzie, ale i tak kupie sobie drugi pomimo ze uzywam nokii e61.

  • 0

    294. ~Shark  2007-06-14 18:52:24  host: bpw184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefonik jeden dzień i jest jak narazie super !!!! ;) tylko mam takie pytanie jak zapisuje nowy kontakt w nim to nie moge dać małych liter :/ w sms-ie pierwsza jest duża reszta wszystko małe i znowu nie umiem zrobić tak żeby były duże, prosze powiedzcie mi to, czekam na odpowiedź, pozdro

  • 0

    295. ~stonka  2007-06-14 23:01:15  host: alu42.internetdsl.tpnet.pl

    ~Minac - co za idiotyczna wypowiedz wav to nie to samo co mp3!!! slyszales cos o transformacie fouriera kompresji stratnej itp.? a co do programu MAPS to tragedia - to zmniejszanie objestosci pliku do ok 190KB laczy sie ze znaczna strata jakosci dzwieku oczywiscie ale telefon polecam jest ok. jesli ktos potrzebuje tylko telefonu a nie zbednych bajerow.

  • 0

    296. ~sandrusia  2007-06-17 21:59:41  host: un-158-226.domainunused.net

    dostalam go na urodziny bardzo fajny jest prosty w obsludze.. malutki wszedzie sie zmiesci .. bardzo mi sie podoba mam go od 29 maja i sie trzyma

  • 0

    297. ~CIESZYNIAK  2007-07-04 15:53:04  host: abre225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Można dokupić Aparat albo zmienić obudowe do tego modelu telefonu ????

  • 0

    298. ~hugo  2007-07-07 09:31:41  host: 212.2.101.27

    ile kosztuje sciagniecie sim lock

  • 0

    299. ~Michal  2007-07-18 18:37:23  host: 80.54.27.171

    Czy da sie sciagnac sim loka z tej komurki jak tak to jakim cudem???????????

  • 0

    300.  2007-07-20 13:42:11

    Witam. Telefon jest przyzwoity. Jestem z niego zadowolony. Bawie sie nim już 1,5 roku. Mysle że wiem o nim całkiem sporo. Więc jak ktoś ma pytania chętnie pomogę. Powgrywalem do niego mnóstwo aplikacji (gry,programy), dzwonków i tapet a telefon hula aż miło. Aplikacje sciągam przez wap, dzwonki i tapedy wrzucam irdą. Jakość dźwięku, wyswietlacza i funkcjonalności oceniam bardzo dobrze. Pozdrawiam

‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-139-136.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet