Sagem my300X - opinie
Telefony Sagem Sagem my300X Opinie o Sagem my300X

Sagem my300X

w sumie: 3
  • 0

    1. ~>mała  2006-06-05 15:21:39  host: 213.25.19.65

    Najlepszym telefonem jest Sagem MY400x a najgorszym oczywiście Sagem my300x.A dobrym telefonem jest:Sony Ericsson K700i,
    nokie to wszystkie i jeszcze samsung D500i strasznie mi się podoba tylko kosztuje jakiegoś tysiaka.

  • 0

    2. ~minako  2007-08-03 14:18:02  host: eny202.internetdsl.tpnet.pl

    W tym telefonie nie Bujcie się dodać lepszych funkcji takich jak Mp3 Odtwarzanie i Aparat.Radio.Bo co to ma byc z tego telefonu.Nie szanujecie Klijentów.To nic nie zyskacie.

  • 0

    3. ~elosza  2009-03-31 11:57:37  host: netpanel-87-246-196-242.umcs.akademiki.lublin.pl

    mam ten telefon i jestem zadowolony, wreszcie telefon a nie kombajn :) ot prosty, latwy, przyjemny w uzyciu i co najwazniejsze posiada fukcje TELEFONU :) a nie aparatu,mp3, nawigacji itp itd ;p

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-82-29-141.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ostatnie komentarze (telefony)

~baba | 2018-01-18 15:21:06

za często się wyłącza


~Prostak | 2018-01-18 14:03:57

Polecam LG K10


~macieymm | 2018-01-18 12:44:24

Komórki używa dopiero od 25 lat. Ale tu mowa o telefonie.


~Oskar | 2018-01-18 10:00:07

Telefon super, polecam wersje 32 GB pamięci i 3 GB ram.Pamiętajcie aby tel. Był w wersji global.


~Demo | 2018-01-17 22:02:46

Telefon spoko

Ankieta

Czy używasz aplikacji Yanosik?

Yanosik poinformuje o fotoradarach także w Europie

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet