Sagem my300C - opinie
Telefony Sagem Sagem my300C Opinie o Sagem my300C

Sagem my300C

w sumie: 25
  • 0

    1.  2007-07-26 07:12:38

    Wszystko fajnie , a gdzie są fotki otwartego Sagema ??:)

  • 0

    2. ~anulka8845  2007-07-27 16:33:58  host: 82.177.183.173

    a ja czekam na jakis nowy model sagema... chce coslepszego od my700x ale narazie niec nie ma... a ten nic specjalnego nie ma... no ale ladny jest:)

  • 0

    3.  2007-07-28 20:24:57

    polepszone - a może nowe...np sagem my850C ?

  • 0

    4. ~  2007-07-28 23:59:47  host: cvp43.internetdsl.tpnet.pl

    swietne zdjecia ^^ 2 ciemne plamy ;p

  • 0

    5.  2007-07-29 11:27:05

    Sagem kilka miesięcy temu wypuścił na rynek (na razie nie w Polsce) model my900C/901C. Mam nadzieje że w Polsce też się pojawi. To samo jeśli chodzi o Sagema my850X.

  • 0

    6.  2007-07-30 18:25:16

    kilka miesięcy?? jak on ma już ponad rok my900C juz dawno można kupić we włoskim TIM od ponad poł roku jak nie wiecej

  • 0

    7. ~maja  2007-09-01 14:11:05  host: aej226.internetdsl.tpnet.pl

    a czy ten sagem jest dostępny w 2 wersjach kolorystycznych????

  • 0

    8.  2007-09-15 15:38:28

    ładny nic więcej

  • 0

    9. ~lukasz  2007-09-18 23:13:59  host: 213-17-144-146.bpa.pl

    ten sagem jest dostepny w 4 wersjach kolorystycznych

  • 0

    10. ~Patryk  2007-12-03 16:30:13  host: 89.200.209.41

    Co wy piszecie o jakis innych to o ty telefonie sie wypowiada.Tak to jest ok fajny ładny.itp

  • 0

    11. ~;Domelo  2007-12-15 09:39:22  host: static-ip-87-248-80-131.promax.media.pl

    jak go odbalilem to sie zdziwilem ze ma taki dobry wyswietlacz on ma 128x128 a w200 ma 128x160 i ten wyglada wysietlacz ladniej ;p

  • 0

    12. ~kamien  2007-12-20 17:44:45  host: 80.50.236.250

    mi się tam podoba a innych zdanie mam w ..............

  • 0

    13. ~kamien  2007-12-20 18:25:19  host: 80.50.236.250

    ja mam ten tel mi się podoba i innych zdanie mam w du...

  • 0

    14. ~kamien947  2007-12-20 20:39:31  host: 80.50.236.250

    fajny jest ten tel właśnie go dostane a innych zdanie na ten tel mam w du...

  • 0

    15. ~kjjdj  2008-01-11 16:16:40  host: 80.50.236.250

    no ładny wręcz piękny ma wszystko mój sagemek

  • 0

    16. ~pele  2008-02-12 16:20:24  host: egb42.internetdsl.tpnet.pl

    słyszałem ze ten telefon moze odtwarzac muzę np.MP3 albo jakis inny format prawda to??

  • 0

    17. ~karola  2008-03-11 19:52:36  host: acvt39.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja go mam i robi zdjecia do tylka ale ogolnie fajny moze ktos wie czy mozna ustawic dzwiek przy otwieraniu klapki??

  • 0

    18. ~Anka D.  2008-04-05 15:05:48  host: fiw114.internetdsl.tpnet.pl

    Dostalam ten telefon w prezencie. Mały i bardzo lekki. IDEALNY dla kobiet, szczególnie takich które telefonu uzywają tylko do dzwonienia i smsowania.

  • 0

    19. ~kochana  2008-05-18 21:24:19  host: host-81-190-154-189.olsztyn.mm.pl

    ja chce se go kupic :) pozzatym bardzo mi sie podoba polecam innym :*

  • 0

    20. ~NaTkA  2008-06-10 21:08:26  host: chello089078082147.chello.pl

    ja chce go sobie kupić czy ktos wie czy on ma podczerwień albo coś innego??

  • 0

    21. ~NaTkA  2008-06-10 21:20:35  host: chello089078082147.chello.pl

    ja chce go sobie kupić czy ktoś wie czy jest w nim podczerwień albo coś w tym stylu??:):):):)

  • 0

    22. ~Krysia  2008-07-07 17:17:13  host: smetek.el1.ftnet.pl

    telefon beznadziejny i nie można dokupić do niego bateri !!!!

  • 0

    23. ~ewelina  2008-07-20 13:17:15  host: ip-81-210-21-122.netia.com.pl

    dal rade ktos zdjac z niego simlocka ? bo ja staram sie to zrobic od kilku miesiecy i nikt nie potrafi sie tego podjac a w jednym komisie krzykneli mi cene 300 zl..;/

  • 0

    24. ~milusia_i_słodziusia  2008-12-27 14:57:24  host: adrv117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jeśli chodzi o simlocka to mi za 30zł zdjęli w komisie... a mam tego fona już troszkę i moim zdaniem jest bardzo fajny, mały, łatwy w obsłudze, jasne menu, ładny, zgadzam soię z opinią, że w sam raz dla kobiet... ogólnier to cieszę się, że mam ten fonik;)

  • 0

    25. ~nicol  2010-04-13 17:25:46  host: aaxe158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od d... Minusy: szybko się rysuje przycina się słaby aparat brak kamery gez bluetooth mało gier głośnik trzeszczy niema podczerwień kapka po 3 miesiącach się rusza najdłuższe nagrywanie dyktafonem 30 sekund tapet nie możne kasować dzwonków też ... plusy ma ładny wygląd jest mały i ma MMS

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-234-233-48.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób opłacania mandatów uważasz za najwygodniejszy?

Polacy lubią opłacać mandaty kartą lub telefonem

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet