Sagem my300C - opinie
Telefony Sagem Sagem my300C Opinie o Sagem my300C

Sagem my300C

w sumie: 25
  • 0

    1.  2007-07-26 07:12:38

    Wszystko fajnie , a gdzie są fotki otwartego Sagema ??:)

  • 0

    2. ~anulka8845  2007-07-27 16:33:58  host: 82.177.183.173

    a ja czekam na jakis nowy model sagema... chce coslepszego od my700x ale narazie niec nie ma... a ten nic specjalnego nie ma... no ale ladny jest:)

  • 0

    3.  2007-07-28 20:24:57

    polepszone - a może nowe...np sagem my850C ?

  • 0

    4. ~  2007-07-28 23:59:47  host: cvp43.internetdsl.tpnet.pl

    swietne zdjecia ^^ 2 ciemne plamy ;p

  • 0

    5.  2007-07-29 11:27:05

    Sagem kilka miesięcy temu wypuścił na rynek (na razie nie w Polsce) model my900C/901C. Mam nadzieje że w Polsce też się pojawi. To samo jeśli chodzi o Sagema my850X.

  • 0

    6.  2007-07-30 18:25:16

    kilka miesięcy?? jak on ma już ponad rok my900C juz dawno można kupić we włoskim TIM od ponad poł roku jak nie wiecej

  • 0

    7. ~maja  2007-09-01 14:11:05  host: aej226.internetdsl.tpnet.pl

    a czy ten sagem jest dostępny w 2 wersjach kolorystycznych????

  • 0

    8.  2007-09-15 15:38:28

    ładny nic więcej

  • 0

    9. ~lukasz  2007-09-18 23:13:59  host: 213-17-144-146.bpa.pl

    ten sagem jest dostepny w 4 wersjach kolorystycznych

  • 0

    10. ~Patryk  2007-12-03 16:30:13  host: 89.200.209.41

    Co wy piszecie o jakis innych to o ty telefonie sie wypowiada.Tak to jest ok fajny ładny.itp

  • 0

    11. ~;Domelo  2007-12-15 09:39:22  host: static-ip-87-248-80-131.promax.media.pl

    jak go odbalilem to sie zdziwilem ze ma taki dobry wyswietlacz on ma 128x128 a w200 ma 128x160 i ten wyglada wysietlacz ladniej ;p

  • 0

    12. ~kamien  2007-12-20 17:44:45  host: 80.50.236.250

    mi się tam podoba a innych zdanie mam w ..............

  • 0

    13. ~kamien  2007-12-20 18:25:19  host: 80.50.236.250

    ja mam ten tel mi się podoba i innych zdanie mam w du...

  • 0

    14. ~kamien947  2007-12-20 20:39:31  host: 80.50.236.250

    fajny jest ten tel właśnie go dostane a innych zdanie na ten tel mam w du...

  • 0

    15. ~kjjdj  2008-01-11 16:16:40  host: 80.50.236.250

    no ładny wręcz piękny ma wszystko mój sagemek

  • 0

    16. ~pele  2008-02-12 16:20:24  host: egb42.internetdsl.tpnet.pl

    słyszałem ze ten telefon moze odtwarzac muzę np.MP3 albo jakis inny format prawda to??

  • 0

    17. ~karola  2008-03-11 19:52:36  host: acvt39.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja go mam i robi zdjecia do tylka ale ogolnie fajny moze ktos wie czy mozna ustawic dzwiek przy otwieraniu klapki??

  • 0

    18. ~Anka D.  2008-04-05 15:05:48  host: fiw114.internetdsl.tpnet.pl

    Dostalam ten telefon w prezencie. Mały i bardzo lekki. IDEALNY dla kobiet, szczególnie takich które telefonu uzywają tylko do dzwonienia i smsowania.

  • 0

    19. ~kochana  2008-05-18 21:24:19  host: host-81-190-154-189.olsztyn.mm.pl

    ja chce se go kupic :) pozzatym bardzo mi sie podoba polecam innym :*

  • 0

    20. ~NaTkA  2008-06-10 21:08:26  host: chello089078082147.chello.pl

    ja chce go sobie kupić czy ktos wie czy on ma podczerwień albo coś innego??

  • 0

    21. ~NaTkA  2008-06-10 21:20:35  host: chello089078082147.chello.pl

    ja chce go sobie kupić czy ktoś wie czy jest w nim podczerwień albo coś w tym stylu??:):):):)

  • 0

    22. ~Krysia  2008-07-07 17:17:13  host: smetek.el1.ftnet.pl

    telefon beznadziejny i nie można dokupić do niego bateri !!!!

  • 0

    23. ~ewelina  2008-07-20 13:17:15  host: ip-81-210-21-122.netia.com.pl

    dal rade ktos zdjac z niego simlocka ? bo ja staram sie to zrobic od kilku miesiecy i nikt nie potrafi sie tego podjac a w jednym komisie krzykneli mi cene 300 zl..;/

  • 0

    24. ~milusia_i_słodziusia  2008-12-27 14:57:24  host: adrv117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jeśli chodzi o simlocka to mi za 30zł zdjęli w komisie... a mam tego fona już troszkę i moim zdaniem jest bardzo fajny, mały, łatwy w obsłudze, jasne menu, ładny, zgadzam soię z opinią, że w sam raz dla kobiet... ogólnier to cieszę się, że mam ten fonik;)

  • 0

    25. ~nicol  2010-04-13 17:25:46  host: aaxe158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od d... Minusy: szybko się rysuje przycina się słaby aparat brak kamery gez bluetooth mało gier głośnik trzeszczy niema podczerwień kapka po 3 miesiącach się rusza najdłuższe nagrywanie dyktafonem 30 sekund tapet nie możne kasować dzwonków też ... plusy ma ładny wygląd jest mały i ma MMS

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-239-251.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (3)

Archiwum Ankiet