Sagem my215X - opinie
Telefony Sagem Sagem my215X Opinie o Sagem my215X

Sagem my215X

w sumie: 47
  • 0

    1. ~  2007-03-13 10:07:28  host: gw-81-210-104-24.smstv.pl

    A bedzie ... nie dla wymagających a taka pamięć wewnętrzna w sumie wystarcza co do słuchania mp3 bo chyba tylko na to jest ona przeznaczona skoro nie ma aparatu :P

  • 0

    2. ~picollo  2007-03-13 19:02:48  host: 195.116.80.1

    pardon ale na gwizdek tyle pamięci jak nie ma podczerwieni ani bluetotha... złom

  • 0

    3. ~bobo  2007-03-14 16:39:34  host: 80.51.241.234

    do picollo -ale ma mini USB /czaisz?

  • 0

    4. ~hmmm  2007-03-16 20:26:15  host: 212.122.214.223

    ale nie ma javy - ludzie toż to podstawa dziś

  • 0

    5. ~Wu  2007-03-16 21:02:18  host: 87-205-35-24.adsl.inetia.pl

    Nie każdy ma 1500zł, żeby kupić taką (przykładowo) nokię N80, są też tacy co chcą mieć tani telefon z mp3 i dużo mb pamięci...

  • 0

    6. ~lol  2007-03-18 19:58:39  host: aayh118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ale złom ani aparatu ani javy ani irdy ani blue~ na co komu taki tel ??? tylko tyle ze przykozaczył z pamiecią :/

  • 0

    7. ~vegeta ssj4  2007-03-18 21:02:20  host: dsn245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hah nawet nawet 256 mb i mp3 niezle

  • 0

    8. ~yer  2007-03-28 16:21:36  host: eoq226.internetdsl.tpnet.pl

    Super jest, coś na kształt Alcatela OT E 801, tylko ze zamiast kart jest wbudowana pamięć (fajnie ze az 256 a nie jak w starej 5510 64 mb)

  • 0

    9.  2007-04-01 00:38:32

    Poza tym co już zostało powiedziane zwróćmy uwagę na BEZNADZIEJNĄ baterię. I na tym miałbym słuchać mp3? Przez ile 30 minut? :)) DNO.

  • 0

    10. ~BLC  2007-04-27 21:11:57  host: 82.160.195.10

    Zauważ, że jak słuchasz muzyki na słuchawkach, to bateria na tym aż tak nie cierpi. Wiem z doświadczenia ze swoją nokią 6600. Po prostu gdybyś słuchał na głośniku z telefonu to może i 30 minut, ale na słuchawkach znacznie dłużej.

  • 0

    11.  2007-05-01 12:47:05

    śliczny telefonik, ale szkoda, że tylko 256MB- to mało, a o czyms takim jak BT to nawet nie wspominam. Słabe 3-

  • 0

    12. ~Robson  2007-05-08 17:45:19  host: aapp209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    sprzedam sagema my215x mam do niego kabel ładowarke słuchawki komplet papierów telefon ma około tygodnia jak coś gg8790332

  • 0

    13. ~nattt  2007-05-12 19:50:13  host: acqd52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon nie używam jako telefon ale kupiłam go sobie i mam go zamiast odtwarzacza mp3 do tego się tylko nadaje pozdro

  • 0

    14. ~bazyl  2007-05-15 23:15:37  host: acwx123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam mam pytanko ile trzeba dac za takiego fona???????

  • 0

    15. ~d  2007-05-18 17:57:47  host: chello087207217081.chello.pl

    do bazyla.ten fon kosztuje 250zł

  • 0

    16. ~  2007-05-22 21:28:58  host: trzemeszno2.serv-net.pl

    nie ma aparatu ok tel do MP3:) ale do jasnej... dlaczego nie ma łącza jakiegos irda BT p-brak troche obciach od Qmpla przeslalo by sie czasem jakies mp3 albo foto... a tak troche lipa hmmm dla maniakow mp3 po skolowaniu kabla do łączenia kompa z tel bomba mozna polecic... ale moglo byc lepiej...:P

  • 0

    17. ~Maniek  2007-05-24 11:36:56  host: abyn138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik super:) Kupiłego go za 350ziko! :) Muze odtwarza czysto i super głośno! Co do dyktafonu to jest możliwość nagrywania sekwencji dźwiękowych:) Oczywiście kupiłem telefonik nowy!:) Jestem z niego bardzoz adowolony a mam go ponad miesiąc :) Pozdrawiam.

  • 0

    18. ~maniek  2007-05-24 11:38:51  host: abyn138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A co do baterii! To na głośniku trzyma mi na maxa nawet do 2dni! a słucham na głosniku praktycznie połowe dnia ;] Pozdro

  • 0

    19. ~Chemik  2007-07-24 14:24:06  host: 88-199-249-237.tktelekom.pl

    telefonik zajumasty a ta pamiec (i co ze nie am gniazda ) miazdzy reszte. chcialem nikie 5200 ale ten sagem swoja droga tez nie jest zly

  • 0

    20. ~minako  2007-08-03 14:14:36  host: eny202.internetdsl.tpnet.pl

    Nieróbcie szpetnych sagemów.Dodajcie Irde i Aparat foto oraz Mp3.

  • 0

    21. ~becia  2007-09-06 20:12:24  host: dyd226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzie tele jest do dzwonienia i pisania a nie dla glupich gierek jak chcecie pograc do na kompie mam tego sagema i jestem bardzo zadowolona a jak sie wam cos nie podoba to przykro mi ;)

  • 0

    22. ~misiek  2007-09-07 14:16:05  host: m044.class147.petrotel.pl

    minako Ty myślisz co piszesz ? o co choidzoło Ci z tym MP3 ? Ma ten telefonik 2 ty. i na prawde jest niezły. Akuracik telefonik dla ludzi, kórzy lubią posłuchać muzyczki, chcą mieć dzwonki MP3, mieć mały i zgrabny telefonik. wczesniej miałem Nokie 8230i i te jego opcje na Hu*** mi sie przydały. Nie mam czasu na pierdoły-na granie na maałym wyświetlaczu. Jak chce pograćto na kompie i to w coś sensownego z niezłą graficzka i na DUŻYM monitorze ;p A przy okazji telefonik może robić za przenośny pendrive :]

  • 0

    23. ~czak  2007-09-30 22:01:17  host: chello089079134199.chello.pl

    nie ma irdy bt java itd, kosztuje 200pln i brzmi milion razy lepiej niz nokie za 1000zeta ;] a po co mi irda? jest starsza niz wegiel, po co mi bt? mam kabelek i jest szybszy i niezawodny, po co mi java? i tak gry sa glupie a konsole fajniejsze ;]

  • 0

    24. ~  2007-10-01 20:31:14  host: public-gprs2869.centertel.pl

    złom

  • 0

    25. ~an.  2007-10-10 07:33:49  host: acsw161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No więc mam ten telefon od dwóch dni i jestem bardzo zadowolona :) wcześniej miałam siemensa c75 i musiałam go wymienić poniewaz strasznie sie wieszał i psuł ;| ten działa szykbko i dobrze. potrzebowałam taniego telefonu do pisania sms i dzwonienia (żeby jakikolwiek kontakt był) i jest ok ;) a do tego ta pamięć i mp3 . cacy. szkoda że nie ma irdy ani blu ale i tak z doświadczenia wiem że przesyłaniem to się bawisz przez pierwszy tydzień posiadania telefonu. a przecież dużo fajniej jest wysłać coś z kompa ;]]

  • 0

    26. ~billaden  2007-11-18 13:32:24  host: chello089078184072.chello.pl

    kto ma takiego sagrma do sprzedania

  • 0

    27. ~aaa  2007-12-07 17:58:40  host: cak76.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon fajny ale moglby miec mozliwosc wysylania mms i lepsza baterie

  • 0

    28. ~chłop z mazur ;]  2008-01-08 20:25:25  host: adru119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co tu dużo pisać... Telefon w sam raz dla ludzi którzy nie chcą mieć w fonie za dużo fajerwerków. Pamieć jak dla mnie jest wystarczająca (256mb). Bateryjka na 3+, ale co tu się po niej spodziewać (taka malutka ;]).

  • 0

    29. ~matiasi  2008-01-20 12:40:51  host: egh202.internetdsl.tpnet.pl

    mam tego fona do sprzedania, nowy, bez sim locka, wygrany w telepizzy, raz włączony, niebieski, gwarancja wypisana przez jakiegoś gostka z sagema, kontakt, zdjęcia : matiasi@o2.pl

  • 0

    30. ~k.k  2008-02-01 19:04:33  host: mx2.agrosnova.pl

    włanie dzisiaj go kupiłem w neonecie za 179 zł telefon jest ok uważam że za tą cenę nie ma sie co spodziewac lepszego nie będe opisywał funkcji bo nie ma to większego sensu posiadam twraz 2 dobre tel tego sagema i MOTOFONA taka moja sugestia zastanówcie się ludzie do czego wam jest potrzebny telefon a potem kupujcie a nie odwrotnie dodam jeszcze ze jestem posiadaczem komy od 10 lat i moje najlepsze tel jakie miałem to nokis 3310 6510 simens s35 me45 a mialem wiele np D600 N70 6630 V3 ale mysle że jednak co do dzwonienia to do dzwonienia a do zabawy to do zabawy

  • 0

    31. ~bartii  2008-02-01 21:15:35  host: xdsl.011.c80.petrotel.pl

    ale jesteście inteligentni myślicie ze jak ma mało amperogodzin to będzie krótko trzymać a tu dupa bo on nie ma wielu rzeczy np irda blue aparat co zwiększa czas czuwania baterii a jak sie słucha muzyczki ze słuchawek to zmniejsza sie ilość zużycia prądu ja sobie go dzisiaj zamówiłem z kablem(mam takich kabli z 5 ;D) i słuchawkami sagema. polecam telefonik tani przede wszystkim

  • 0

    32. ~karolek  2008-03-07 08:27:25  host: acrq138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siur telefon tylko tyle moge onim powiedzieć

  • 0

    33. ~bartii  2008-03-24 22:18:01  host: xdsl.021.c68.petrotel.pl

    to znów ja xD no powiem ze telefon fajny już jakiś czas go mam chyba miesiąc no i . . fajny do muzyczki i jako pendrive ale jednak brakuje tego bluetotha i paru rzeczy ale mam jeszcze siemensa wiec lecę sobie w kulki ;D trochę mnie zdziwił bo jak słuchawki szybko wyjąłem to sie nie "skapnął" i głośnik nie działał ;D ale jak sie porusza wtyczka to działa ładnie wszytko pozdro polecam

  • 0

    34. ~xalex  2008-03-29 20:35:24  host: abuo20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefo super mam go od niedawna wchodzi doż muzy 256 mb wystarcza bardzo dobry głośnik czysty dźwięk Polecam!!!!!!

  • 0

    35. ~nie mów nikomu  2008-05-30 10:01:24  host: dzk90.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten fon i dałem za niego nie za dużo jak na mój gust dobry jest

  • 0

    36. ~pawelaque  2008-06-04 14:58:19  host: htp54.internetdsl.tpnet.pl

    jak na swoją cene to nawet dobry ten fon ale techniką to on nie zaskakuje ale jej brakiem to i owszem... co jak co ale za taką cene to się opłaca

  • 0

    37. ~xxx  2008-06-24 09:41:07  host: chello084010150005.chello.pl

    telefon jest bardzo dobry jeśli potrzeba taniego telefonu z mp3, esy pisze się bardzo wygodnie, bateria jak na tą klasę telefonów jest wystarczająca (3-4dni) i jak ktoś mi powie że słucha na głośniku mp3 i starcza na 30min to mu powiem że jest wieśniak ;] kup sobie słuchawki zamiast popylać ze swoimi "hiciorami" w super mega jakości głośniczka w telefonie ;]

  • 0

    38. ~Daga  2008-07-26 14:54:20  host: system858917593.mtvk.pl

    A teraz w euro taki fonik jest za 49 zeta! Taniocha no nie? ;) Według mnie warto go kupić bo ma chociaż te mp3 i dzięki temu można traktować go jak odtwarzacz mp3 a dodatkowo kupić sobie drugiego fona takiego bardziej bajeranckiego o ile ktoś taki potrzebuje, no ale ten jest zbyt prymitywny bo nawet nie ma javy ;P

  • 0

    39. ~546  2008-07-27 20:10:07  host: gmo194.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon nie jest do gadżetów ale do dzwonienia

  • 0

    40. ~GANDA  2008-09-24 11:06:22  host: cvu38.internetdsl.tpnet.pl

    ZA TAKIE PIENIADZE TO NIC NIE KUPICIE NOWEGO I ZEBY TAK FAJNIE GRAłO MP3...

  • 0

    41. ~WER9999  2008-12-11 20:06:05  host: public38256.xdsl.centertel.pl

    Posiadam taki telefonik jest super ma super brznienie te basy tylko szkoda ze nie wyprodukowano ich wiecej jest prosty i wygodny

  • 0

    42. ~zenek  2009-01-04 20:05:23  host: host-89-228-148-13.gorzow.mm.pl

    Ludzie gdzie można kupić ładowarkę?Moją przypadkiem zdepnąłem...a zdaje się,że w naszych sklepach nigdzie nie ma.A atrapy ładowarek do niczego...

  • 0

    43. ~zenek  2009-01-04 20:07:10  host: host-89-228-148-13.gorzow.mm.pl

    Ludzie gdzie można kupić ładowarkę?Moja przypadkiem została zdeptana a bez tel. osobno nigdzie w sprzedaży nie ma...

  • 0

    44. ~dropek  2009-01-27 09:22:32  host: bfc150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja nie dawnowno kupiłem ten telefon i jestem zniego zadowolony i po kij komuś bluetotha,wystarczy że ma chociaż kab.USB i że na taki telefon ma tyle pamięci?

  • 0

    45. ~kamillo;0)  2009-10-26 13:31:52  host: blz243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    macie może obudowę do sprzedania do tego telefonu bo nigdzie nie moge dostać!!!!!jeśli macie to podajcie swoj nr,telefonu.a ja poznie od dzwonie.;)

  • 0

    46. ~zenek  2010-02-14 17:20:37  host: host-81-190-206-71.gorzow.mm.pl

    Nadal nie ma nigdzie w sprzedaży ładowarki,są tylko z tel.Nie mogę zrozumieć czemu został wprowadzony ten tel. na rynek skoro osobno nie można dokupić ładowarki(w razie zguby czy zniszczenia).Jestem bardzo zadowolony z tego tel.ale co z tego?Ładowarki dostępne w w sklepach z akcesoriami do telefonów nie ładują tego Sagema.Może dlatego,że ma tak dużą pamięć?Wkurza mnie to!

  • 0

    47. ~picia  2011-08-28 16:29:34  host: host-89-228-147-173.gorzow.mm.pl

    Czy w Waszym sagemie też cicho słychać rozmówcę?Nie wiem czy można to podgłośnić.Mp3 mam na maxa,zestaw słuchawkowy na maxa.Chyba nie ma tam innych podgłośnień w ustawieniach. Wyraźnie słychać rozmówcę tylko w cichutkim pomieszczeniu...

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-173-184.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet