Sagem my212X - opinie
Telefony Sagem Sagem my212X Opinie o Sagem my212X

Sagem my212X

w sumie: 11
  • 0

    1. ~;Domelo  2007-03-17 11:49:39  host: user-87-248-80-131.promax.media.pl

    ten fon to zabawka !!!! a juz zaczynal mi sie sagem podobac a tu porazka najlepszy z malych fonow byl samsung c 210 i nadal jest wedlug mnie

  • 0

    2. ~Marioos  2007-03-21 20:33:28  host: 80.50.232.214

    Fajny...dziecku do przedszkola kupic, aby byc w kontakcie.

  • 0

    3. ~Bob  2007-07-11 11:37:54  host: dyj25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Standard WAP-u 1.2 jest jedynym w pełni obsługującym szyfrowane połączenia z mBankiem w kanale obługi WAP. Prawie wszystkie nowsze systemy mają już standard 2.

  • 0

    4. ~hi hi  2007-08-25 19:41:40  host: abcz143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tobre marioos!

  • 0

    5. ~Jola  2007-10-17 08:57:28  host: bob-mon-sa.skranetcan.pl

    A jakie extra Gry?

  • 0

    6. ~polecam  2007-12-21 20:21:04  host: bgo170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    prosty w uzyciu, ja nie mam wielkich wymagan wiec polubilem ten fonik

  • 0

    7. ~goose  2008-04-16 19:29:37  host: 80.54.48.3

    dyktafon to on ma!!!

  • 0

    8.  2008-06-25 15:08:22

    ma 16 głosów i podobno ma javę 2.0

  • 0

    9. ~~Pawel  2008-07-23 13:21:25  host: 4t53.softpro2.pl

    Ja mam zamiar kupić ten fon na allegro za 31 zł nowy z ładowarką. Wiem że nic niema ale mi telefon jest potrzebny do pisania sms i rozmów. A tą rozle ten telefon spełnia więc oceniam że jest ok .!

  • 0

    10. ~daoy  2008-12-24 14:23:08  host: chello084010036113.chello.pl

    do gadania i do sms dobry i nic więcej, cudów nie oczekujcie bo nie będzie soft daremny nosze go w kieszeni 5 m-cy działa na razie po dłuższym pisaniu bolą palce dziwna klawiatura jakaś

  • 0

    11. ~Żniwiarz1994  2009-03-13 18:43:44  host: dto151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam 210x nie ma go na żadnej stronie.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-82-105.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet