Sagem my202X - opinie
Telefony Sagem Sagem my202X Opinie o Sagem my202X

Sagem my202X

w sumie: 41
  • 0

    1.  2006-03-15 22:36:41

    I czym to się różni od pozostałych tj. 200X i 201X, bo mi sie nie chce sprawdzać ? Ehh niektórzy to maja jednak nasłane w mózgu żeby wypuszczać 3 takie same telefony z innymi numerkami.
    Dobrze że chociaz się prezentują.

  • 0

    2.  2006-05-07 10:36:30

    roznica polega na tym ze my202x ma MMS, GPRS i 0,470kb pamieci, 201x ma wap ale nie ma MMS, a 200x nic nie ma :p

  • 0

    3. ~Kano_JFk  2006-07-17 10:10:03  host: zeus.menos.org

    mojim zdaniem telefon do kitu
    wlasciwie nic nie ma

  • 0

    4. ~latex_cult  2006-07-17 11:50:57  host: azc170.internetdsl.tpnet.pl

    mozna na nim ogladac telewizje?:)

  • 0

    5. ~latex_cult  2006-07-17 11:51:49  host: azc170.internetdsl.tpnet.pl

    a jesli nie to na jakim mozna ogladac telewizje przex wap? bo jest taka opcja mozna wybierac stacje ale nic nie rycha

  • 0

    6. ~piecyk  2006-07-21 23:36:16  host: chello084010167083.chello.pl

    tak telewizje moze jeszcze czajnik wbudowany

  • 0

    7. ~jo polok  2006-07-28 16:02:16  host: aee48.internetdsl.tpnet.pl

    ja mam tem telefon i narazie jestem z niego zadowolony a ty kano jfk skąd wisz ze nic niema jak go nie miałes . I jeszcze ci powiem ze widziałem ludzi co mają alcatel stary jak swiat ale sie nim chwalom

  • 0

    8. ~agata  2006-08-03 22:01:38  host: bim200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wie ktos jak w tym telefonie ustawic zeby obrazek z mms byl na tapecie?

  • 0

    9. ~Matej_  2006-08-07 21:53:56  host: hr172.internetdsl.tpnet.pl

    wlasnie jak ustawic obrazek wyslany przez mms na tapete...???

  • 0

    10. ~D@WEK  2006-08-09 21:15:33  host: 213-238-117-169.adsl.inetia.pl

    do bani ten telefon.!!!nie oplaca sie go nawet kupowac bo pozniej go nie kupia w serwisie !!:D:DNIE KUPUJCIE GO NIE MA APARATU I TYCH INNYCH FAJNYCH BAJER!!:D:D

  • 0

    11. ~Ema  2006-08-10 14:44:30  host: 88.220.100.2

    a ma podczerwień?

  • 0

    12. ~Tadzior  2006-08-15 18:15:17  host: 249.77.classcom.pl

    Zakupiłem i jestem mile zaskoczony, do tej pory miałem siemens'y - już nigdy nie kupie . Menu intuicyjne szybko sie mozna przyzwyczaic. wady kiepska wibra w dodatku nie działa równocześnie z dzwonkiem - najpierw wibra potem dzwonek. Brak zegara na wygaszaczu. Reszta za te pieniadze to rewelacja, jestem zadowolony z wyboru. Podczerwieni nie ma możana podlonczyć do komputera przez kabel

  • 0

    13. ~Rhini  2006-08-21 11:40:41  host: aakh56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Osk92 Ten ma MMS GPRS

  • 0

    14. ~  2006-08-21 13:24:48  host: aakh56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kto to pisał ten telefon ma wapa!!!!!!!!!!
    albo wam się z 201 pomyliło :p

  • 0

    15. ~electro-lady  2006-08-26 20:56:41  host: chello087207180204.chello.pl

    jeżeli chcecie aby obrazek z mms był na tapecie najpierw musiscie zapisac ten obrazek na telefonie a potem wchodzicie w ustawienia "moje obiekty"i tam powinien znaleźć sie obrazek.
    A ja mam mieszane odczucia co do tego telefonu.Ma słabe dzownki polifoniczne...

  • 0

    16. ~Nivka  2006-08-30 14:31:52  host: cqm110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Super telefon, te wszytkie zdjecia piosenki... itd. zawalaja pamieć i telefon działa wolniej.

  • 0

    17. ~mich  2006-09-23 17:27:57  host: eds94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest beznadziejny! W trakcie rozmowy przerywa, szumi - dawno mi się to w innym telu nie zdarzyło. A wygaszacz wygląda jakby tel był wyłączony.

  • 0

    18. ~magda  2006-11-04 17:34:41  host: acse115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest super tak piszecie bo sami go nie macie!!!!!!!!!!!!1

  • 0

    19. ~Leszek  2006-11-17 22:06:43  host: dxr166.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od 4 miesiecy. po ty czasie moge serdecznie odradzić to badziewie. Telefon szumi, traci zasięg. Bateria jest naprawde marna. Telefon jest wolny zwłaszcza gdy jest w pamięci pare plików. Wygaszacz to nieporozumienie. Oprócz ceny nie ma za wiele zalet a i ta po czasie traci znaczeie. Lepiej dołożyć kilka złotych i kupić coś pożądnego

  • 0

    20. ~zuzka14  2006-11-26 09:37:23  host: host-n3-86-11.telpol.net.pl

    Jezeli wymagacie od telefonu niewaiadomo czego to lda was jest beznadziejny dla mnie telefonik jest fajny Prosty ładny nie skomplikowany :-))

  • 0

    21. ~  2006-12-25 19:30:50  host: host-89-228-23-152.zamosc.mm.pl

    wypas telefon za te pieniądze to świat ajk komuś się nie podoba to niech sobie kupi iny i nie wybrzydza:)

  • 0

    22. ~malin  2007-01-10 11:21:02  host: cxq122.internetdsl.tpnet.pl

    telefon nie za spejalny gubi zasieg mimo ze stoi sie w tym samym miejscu i przed chwila pokazywał ze jest siec dostempna na wszyskich kreskach/... odradzam

  • 0

    23. ~Prz1991  2007-01-27 14:03:54  host: aka135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest dobry, gdybyscie mieli nokie 1600 to tez wam by się podobał,ma najpotrzebniejsze funkcje z których się korzysta a nie ...są bezuzyteczne,tez tak miałem.

  • 0

    24. ~Po88  2007-01-27 19:48:59  host: aka135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak ktos mieszka na odległej wsi to sie nie dziwie że gubi zasięg.

  • 0

    25. ~jo polok  2007-02-01 10:36:40  host: aee189.internetdsl.tpnet.pl

    spoko tel tylko czasem cos szwankuje i bateria jest do kitu trzyma za krutko

  • 0

    26. ~matej  2007-02-04 22:49:22  host: 87-205-88-87.adsl.inetia.pl

    ten telefonik jest super mam go 2 godziny i robie nim ekstra z djecia

  • 0

    27. ~ahan  2007-02-14 14:26:40  host: apn-100-189.gprsbal.plusgsm.pl

    *matej - a próbowałeś w nim EDGE, bo u mnie działa super, Video-Call też ma dobrą jakość, chociaż czasem u mnie są jakieś zakłucenia. Szkoda że ten telefon działa tylko z kartami 3G, ale jakoś to przeżyję .

  • 0

    28. ~olo  2007-05-06 17:34:31  host: host-81-190-183-143.gorzow.mm.pl

    czy ten szum w czasie rozmowy to standard tego telefonu czy mój ma jakąś wadę?

  • 0

    29. ~6470  2007-06-17 16:57:24  host: 62.57.139.94.dyn.user.ono.com

    mam ten telefon i jest biedny, powinien byc tanszy, jeden z wiekszych plusow to to ze jest wytrzymaly

  • 0

    30. ~Eliott  2007-07-13 14:21:38  host: 213-238-113-217.adsl.inetia.pl

    własnie go kupiłem... podkusiła mnie cena - z zestawem pop za 79 zł - ma kolorowy wyświetlacz w dodatku niezłej rozdzielczości, ma GPRS, tryb głosnomówiący i fajny dzwonek REM :)

  • 0

    31. ~kol  2007-07-30 17:10:58  host: aar100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon rok i jest troche dziwny ale prosze nie wymyslac ze traci zasieg i ma slaba baterie! to oszczerstwa!

  • 0

    32. ~merry  2007-08-13 14:37:42  host: btf139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej ja mam zamiar go kupić ale jeszcze niewiem. *matej przecież ten telefon niema aparatu to jak masz zamiar robić nim zdjęcia??

  • 0

    33.  2007-09-15 21:02:31

    Spoko telefon , zajebiście głośno odtwarza dzwonki w formacie *wav , ale słaba jest jakość połączeń , i nieraz gubi sieć :P

  • 0

    34. ~gosia  2007-12-25 15:13:01  host: aall21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny dla początkująych łatwy w obsłudze

  • 0

    35. ~Śliwka  2008-01-21 23:43:19  host: 87-205-194-152.adsl.inetia.pl

    różnica między my201, a my202x, jest taka, że drugi może zachowywać wysłane wiadomości, a pierwszy nie. dla mnie telefon jest w porządku, nie potrzebuję aparatu, kamery i innych pierdół. od robienia fotek są aparaty... bateria jest marna, ale właśnie kupiłem inną (zamiennik), może będzie lepsza. ładnie wygląda, jest lekki, mały, upadkoodporny. jeśli komuś zależy na telefonie jako takim, a nie źródle bajerów, i nie potrzebuje się lansować, to spokojnie wystarczy, baterię można wymienić, albo doładować.

  • 0

    36. ~Qurael  2008-03-27 17:51:47  host: ip-84-201-219-119.it-net.pl

    a co to jest CSD?

  • 0

    37. ~  2008-10-06 23:26:20  host: adae129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon ma downa. Mam go od chwili i śmiało mogę stwierdzić, że nie umywa się do starych poczciwych szarych nokii z lat 90'. Obsługa jest oporna a wygląd odpychający. Mała rozdzielczość denerwuje. Oceniam 2/10 - nawet gier porządnych nie ma...

  • 0

    38. ~WŁADYSŁAW  2008-10-28 07:59:28  host: chello089074087190.chello.pl

    On ma wbudowany wieszak na kurtke i czajnik bezprzewodowy.

  • 0

    39. ~Władysław  2008-10-28 08:05:18  host: chello089074087190.chello.pl

    Ten telefon jest chory na ospe, posiada abs, i aluminiowe felgi z oponami 205/50

  • 0

    40. ~ert  2008-11-03 13:38:03  host: host-81-190-158-109.olsztyn.mm.pl

    Dobre klawisze,bateria i głośnik.BARDZO WYGODNY W KIESZENI i LEKKI!Ma to co trzeba by dzwonić i pisac SMSy i tyle.Telefon jest do rozmowy!

  • 0

    41. ~Sagem !!  2011-04-03 15:43:23  host: 213.77.0.6

    Witam !! Jestem wlasicielem tego telefonu. Mam go od 3 lat i uwazam, ze wypas, porpostu cos niesamowitego. Gdy go dostalem opadła mi szczeka. Od zawsze marzylem o takim telefonie bez aparatu, gier, dzwonkow wlasciwie ebz niczego. WYPAS - ZAL JAK NIE WIEM !

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-92-62.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet