Sagem my201X - opinie
Telefony Sagem Sagem my201X Opinie o Sagem my201X

Sagem my201X

w sumie: 15
  • 0

    1.  2006-05-24 14:02:39

    to aparat chyba nie na ten moment - tak kilka lat wstecz to może by zrobił furorę :)

  • 0

    2. ~  2006-05-24 14:21:26  host: cik134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    gorszego telefonu nie widzialem od 3 lat chyba......

  • 0

    3. ~hettman  2006-05-24 14:25:58  host: host86-139-91-22.range86-139.btcentralplus.com

    o mamo... ale tandeta,tel jak modele z 2000 roku tyle ze kolorowy wyswletlacz. toc to siemens s 35i potrafil wiecej

  • 0

    4.  2006-05-24 22:00:26

    Jak czytam takie "inteligentne" komentarze to mnie cos bierze...
    telefon z podstawowymi fukkcjami bez wodotryskow - do dzwonienia i smsowania

  • 0

    5.  2006-05-24 22:04:29


    - GPRS and MMS for my202X czyli dopiero wwersji my202X sa mmsy

  • 0

    6. ~mavid  2006-08-31 14:32:57  host: axb195.internetdsl.tpnet.pl

    co wy pleciecie ja se go kupuje

  • 0

    7. ~mich4l  2006-09-09 22:10:32  host: pc1-2.digicom.net.pl

    Rzygać mi się chce. Chcecie nagrywać zajebiste filmy i robić fantakurwastyczne zdjęcia?? To kupcie se kamerę bo wątpie że jakiś telefon jak narazie zastąpi studio nagraniowe. Tak samo mp3, będe chciał słuchać brzdęków ściągniętych z netu, to wole zainwestować osobno w odtwarzacz mp3, małe gówienko w normalnej cenie. Jak narazie telefon potrzebny mi jest do dzwonienia i smsowania i nawet najlepszy wypaśny statek nie zastąpi kompa, nawet laski już nie lecą na takie gadżety. Frajerzy!! Mi twn telefon wystarcza i przynajmniej się nie zawiesza

  • 0

    8. ~wienio  2006-09-09 22:34:53  host: c53-49.icpnet.pl

    Hmm, zastanawiam sie nad kupnem tego telefonu, sam juz nie wiem co zrobic czytajac wasze opinie, w zasadzie potrzebny mi jest tel. tylko do rozmow i SMS-ow.
    A moze ktos wspomni cos o menu tego telefonu - czy jest proste i zrozumiale podobnie do jak w Nokii?

  • 0

    9. ~gałka  2006-11-29 10:54:47  host: ppp132008.ostnet.pl

    Ten telefonik jest spoko, bardzo mi się podoba, łatwy w obsłudze, bez zbędnych bajerów, coś w sam raz dla mnie :)

  • 0

    10. ~mańka  2007-06-28 08:43:56  host: ati173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon niezły raczej służy do pisania sms-ów i dzwonienia.ogólnie bardzo wytrzymały (siora testowała)i nie zawiesza się.P.S.sagem to bardzo dobra firma i ten kto nie miał z niej telefonu niech się jej nie czepia!!!!!!!!!!!!!!!Pzdro dla sagemaniaków ;-)))))))))

  • 0

    11. ~  2007-07-09 18:25:02  host: afb50.internetdsl.tpnet.pl

    ja go bede miał jutro:) tani poręczny miły w obsłudze,nie zawiesza się,ma dobry zasięg.to w nim cenię:) a mam pytanie jesli ktoś może to niech mi odpowie.ile on ma pamięci w telefonie na smsy??bo na karcie 20 to o wiele za mało,,,,z góry fenks :)

  • 0

    12. ~ggggg  2007-08-26 22:58:02  host: epp134.internetdsl.tpnet.pl

    A jak długo wam bateria trzyma w tym telefonie??

  • 0

    13. ~keeper  2008-03-11 15:54:55  host: aeea127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja tam nie narzekam na ten talefonik, całkiem miły:P prosty w obsłudze i malutki, a nie jak te "kombajny multimedialne" z mp3i tymi innymi pierdutami:/ Bateria trzyma dłuuuuuuugo, w końcu nie ma jak się tak szybko stacić, bo nie ma tych wszystkich bajerów typu kamera, mp3, itp.. :D Fajny telefonik

  • 0

    14. ~olo  2008-06-14 13:18:44  host: aan82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To jest telefon dla tych którzy chcą dzwonić i sms'ować i nic wiecej. Ja mam go i mi styka;)

  • 0

    15. ~asia  2008-08-29 14:15:47  host: ip-89.171.192.178.crowley.pl

    ma ktoś kod na ściągnięcie simlocka ??

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-205-176-107.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet