Sagem my200C - opinie
Telefony Sagem Sagem my200C Opinie o Sagem my200C

Sagem my200C

w sumie: 12
  • 0

    1.  2007-04-03 14:42:53

    Myślę że przy MMS można dać nie, bo skoro telefon nie ma GPRS to MMSów nie może mieć. Chyba że się mylę hm...

  • 0

    2. ~rookie  2007-04-23 17:49:30  host: aasl20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon na miare roku 2004 a mamy połowę 2007....

  • 0

    3.  2007-05-06 10:16:49

    haha takie rzeczy tylko w erze;)))))))))))

  • 0

    4. ~Melon  2007-08-25 09:53:53  host: chello083144118083.chello.pl

    Cóż. Telefon brzydki nie jest. Ma ładny stylowy wygląd. :) Co do obudowy to okropnie odciskają się na niej ślady palców. Do zalet telefonu należy bateria i ładny wygląd. Telefon nadaje się dla osób, które wykorzystują komórkę tylko do dzwonienia. Mała pamięć, brak MMS, aparatu i drugieo zewnętrznego wyświetlacza to główne rażące wady. Jednak nie wymagajmy super telefonu za jedyne dwie stówki. Telefon po prostu do dzwonienia i tyle. Jeśli ktoś chce słuchać MP3 to niech kupi sobie odtwarzacz za nawet 80zł, do tego tania mała cyfrówka z Allegro (200zł) i ma się zestaw lepszy od najnowszych komórek. Bo i jakość dźwięku lepsza i zdjęcia są eleganckie.

  • 0

    5. ~Damian3k  2007-12-23 09:36:06  host: gyt226.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon. Nadaje sie do dzwonienia i pisania smsów, bardzo wygodnie pisze się eski. Telefon tylko do dzwonienia i pisania:) i o to chodzi w telefonach.

  • 0

    6. ~Dumka  2008-02-23 21:32:30  host: host-89-229-5-160.torun.mm.pl

    też posiadam en telefon nie nazekam bo sama go nie kupowalam:) tak to jets jak sie dotstaje prezenty;p spoko do pisania i dzwonienia no coz gprs mozna aktywowac jak ja to zrobilam;p

  • 0

    7. ~natalCia ;)  2008-08-10 18:31:23  host: abzg83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    typowy telefon dla kobiet :). Ładnie pasuje do kobiecej dłoni :) a kolorek różowo biały jesy bajecznyy :).

  • 0

    8. ~sabina  2008-08-28 16:58:35  host: bbx131.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kto ma czerwony kolor telefonu

  • 0

    9. ~SABINA  2008-09-13 20:06:58  host: bdn194.neoplus.adsl.tpnet.pl

    NO JA TEZ DOSTALAM I W DODATKU CZERWONY BOZE JAK JA NIENAWIDZE CZERWONEGO

  • 0

    10. ~daniel  2008-11-22 11:26:26  host: 088156096009.stk.vectranet.pl

    takie rzeczy to tylko w erze ... dostalem w erze taki zastepczy :D bardzo malutki ;]

  • 0

    11. ~sabina  2008-12-01 17:22:48  host: bcr224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie macie dyktafon w telefonie

  • 0

    12. ~justyna1234  2009-01-21 13:14:11  host: public954.xdsl.centertel.pl

    ja wczoraj dostalam zastepczy. bardzo mi sie nie podoba, ale cóz lepiej miec taki zeby pisac niz dzwonic niz nic nie miec:)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-82-105.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet