Sagem my101X - opinie
Telefony Sagem Sagem my101X Opinie o Sagem my101X

Sagem my101X

w sumie: 32
  • 0

    2. ~Mortal_Kombajn  2006-08-30 08:57:23  host: cache.btk.net.pl

    a niby dlaczego sie nieopłaca nawet jeśli szajs to możesz go sprzedać i ok. 120 zł będziesz a telefon jest mało wypasiony ale on miał taki właśnie być jego największa zaleta CENA a jak jest ciemno i idziesz przez miasto z telefonem w dłoni to i tak każdy będzie myślał że masz kolorowy wyświetlacz a nie jakiś koloryzowany

  • 0

    3. ~marcus6  2006-09-05 12:19:29  host: ahw6.internetdsl.tpnet.pl

    A dlaczego się nie opłaca.
    Jak do dzwonienia i esów to w sam raz. Tylko że jest proble z akcesoriami, ja naprzykład chcę kupić nową baterię i nigdzie tego niema

  • 0

    4.  2006-10-07 08:45:35

    Czy ktoś może wie czy da się z tego telefonu zdjąć simlocka ??

  • 0

    5. ~Michał  2006-12-06 18:53:01  host: bnm44.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ten telefon ma dzwonki polifoniczne

  • 0

    6. ~monka  2006-12-10 18:23:51  host: host-550b7e0c.sileman.net.pl

    telefon spoko jak chcesz tylko zadzwonić

  • 0

    7. ~MARIO  2006-12-20 20:43:34  host: cyb138.internetdsl.tpnet.pl

    No wlasnie ten telefon byl zrobiony z mysla o ludziach ktorym wystarczy fon z funkcja sms i dzwonienia. Jesli ktos nie potrzebuje bajerow jest w sam raz. Tym bardziej ze jego cena jest bardzooo niska - 99zl :)

  • 0

    8. ~best90  2006-12-24 19:49:59  host: actv112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam ten fon pare dni i nie nazekam ale dlamnie ma za mało bajerów i se go zmieniam na dużo lepszy

  • 0

    9. ~uzyszkownik  2007-01-08 17:56:26  host: 80.48.149.1

    Dobry jest ma wibrace d?ugo trzyma bateryjka i nie jest zakr?con prosta obs?uga

  • 0

    10. ~drwlodson  2007-01-23 20:16:39  host: cif153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moj starszy TO ma, przyznam ze obudowana jest jak za ta cene bardzo dobrej jakosci, mialem nokie 6030, w nokii obudwa jest duzo gorszej jakosci...

  • 0

    11. ~oscar  2007-02-06 17:39:19  host: staticline12740.toya.net.pl

    nie wiem czy coś zarobisz teraz w erze ten telefon z zestawem na karte kosztuje 99zł ;] cienki telefon ale jak ktos potrzebuje tylko zadzwonic to moze byc

  • 0

    12. ~  2007-02-12 01:54:57  host: acmc250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wole kupić nowy sagem za 100 zł niż nokie używaną za 100 zł. To tak samo jak z polonezem ad bmw.

  • 0

    13. ~blue561  2007-02-16 18:15:59  host: bin195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    I TA TAPETA GUPIA NIE DA SIE PISA SMS BO ZASłANIa

  • 0

    14. ~Wojo  2007-02-17 15:01:35  host: aaik46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ktoś wie, czy w tym telefonie zmienić tapetę ? P.S. Jak za 99 zł to nawet fajny, bo jedyny nowy w sieci za tą cenę :)

  • 0

    15. ~ Vader 12  2007-02-25 16:35:28  host: bfz106.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie da sie zmienic tapety. całkiem fajny telefonik tylko nie wiem jak zdjąć simlocka

  • 0

    16. ~iwona  2007-03-19 13:11:04  host: abnl184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    simlok w serwisie sciagneli hula bez zarzutow.jestem zadowolona

  • 0

    17. ~teodor  2007-05-24 20:10:22  host: ip-213-17-181-172.netia.com.pl

    Witam To jak jest z tą tapetą? Można to wyłączyć? Nie jest mi to w zupełności potrzebne...

  • 0

    18. ~sybul  2007-06-16 15:38:45  host: ip-83-238-193-2.netia.com.pl

    ten fon mi wylecial nieraz z okna i nadal dzwoni.nigdzie leprzego fona nie dostane ja za swojego dałem 60zł a jestem zadowolony:)polea i pozdrawiam

  • 0

    19. ~danio147  2007-06-17 08:29:16  host: dvp66.internetdsl.tpnet.pl

    Którym przyciskiem włączyć ten fonik??? próbuje wszystkimi i nic.......:(

  • 0

    20. ~Vader  2007-06-29 18:31:00  host: bfg228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do danio147 czerwoną słuchawką

  • 0

    21. ~Kicia13  2007-07-13 09:40:17  host: erx42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon ma zamalo bajerof na dod nie fiem czy mozna na niego sciagac jakies dzfonki! :/ POdoba mi sie ze mozna miec glosno mofiaca funkcje;P A nafet tapety nie mozna znmienic szczecie ze tylko kilka mies muze go miec :D:P Is e kupie leprzego Alcatel tez byl fytrzymaly1 bo nie raz mi na cement spadl i nie mial rys!:/ Ale ten jest chyba juz gorszy od tamtego moglam miec sms cb i fysylac amaile nie to co tu!:|

  • 0

    22. ~zuza  2007-09-01 15:33:24  host: 217-153-221-43.such.nat.hnet.pl

    Bo to jest telefon do pisania smsków i dzwonienia a nie z bajerami

  • 0

    23. ~nkaska  2007-10-01 20:13:59  host: dzr43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktos ma kody do simloka ??pilne oczywiscie do tego fonaa!! hihixd

  • 0

    24. ~ziomas 95  2007-11-30 10:10:14  host: aaj206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    teodor jak nie potrzebna ci ta tapeta to kup se sagema my 100x ,do danio147 włacza sie go czerwonym przyciskiem Ten telefon choc nie ma bajerów jest zaje.bisty!!!!!

  • 0

    25. ~papaj  2008-01-17 13:07:48  host: nat202.skomur.pl

    bubel za grosze moja kuzynka miala go 3 miesiace wpad jej do sedesu ale potem dzialal a p[otem przestal ladowac cegla do kidu bez bajerow

  • 0

    26. ~patry$ka  2008-02-23 13:28:36  host: 89.200.209.41

    Tej tapety nie mozna zdjąć bo jest wklejona z tyłu wyswietlacza !!!!

  • 0

    27. ~Stanibor  2008-04-13 13:01:12  host: bie186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ja mam 101x i tapete wyjalem, rozebralem telefon wyswietlacz i tapeta z ta plaza to taka jakby naklejka jest teraz bialy:) Niewiem czy to bezpieczne balem sie ze wyswietlacz siadzie, na dole moze troche zrobil sie bardziej nieczytelny, chyba niedokladnie zlozylem al e jest to niezuwazalne, a bez oswietlenia wcale nie widac. Mi odpowiada, wytrzymaly, eksploatuje go w roznych trudnych warunkach, kupilem go przez opcje glosnego mowienia, mysle najwieksza zaleta. Po co wam sciagalne platne dzwonki skoro jest tam darmowy kompozytor, gdzie ulozy sie kazda muzyczke.

  • 0

    28. ~Kacper  2008-05-21 18:36:03  host: adtm81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    będzie lepszy od nokii 3310? Ile gdzieś bateryjka trzyma?

  • 0

    29. ~moloko  2008-05-25 18:17:52  host: abij8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co to znaczy, że ten wyśw. jest koloryzowany???

  • 0

    30. ~Adam  2010-01-05 18:30:42  host: dzu218.internetdsl.tpnet.pl

    Co za zjebany tel. Moj kumpel ma i raz rzucił nie o lozko i sie wylaczyl i sie nie chce wlaczyc. W serwisie powiedzieli ze naprawa bedzie kosztaowac 175zl. Postanowilem ze go wstawie za szklo jako pamiatke:)) NIE POLECAMxD Moja opinia 0/10

  • 0

    31. ~Damian  2010-09-23 23:29:10  host: public12714.cdma.centertel.pl

    Świetny telefonik do SMS-ów i dzwonienia w sam raz a jak komuś potrzebne bajery to niech sobie kupuje wypasione sprzęty.Moja ocena 10/10.

  • 0

    32. ~segem my 101x zlom  2010-11-09 20:58:20  host: nat.saite.com.pl

    telefonik jest do dupy jednym slowem tel do niczego nawet sms nie da sie napisac bo nie ma t9 ale Za to wytrzymaly jak zaden inny auto po nim jechalo (1,7t) i dalej dziala:)) zlom!!!!! tylko do wyjebania

  • 0

    33. ~lalalal  2013-04-25 21:38:34  host: 81-219-112-180.adsl.inetia.pl

    Telefon jest jaki jest do dzwonienia i sms . Ale mnie razi to że był oszukany , moja mama która chciała niespodziankę zrobić bratu i na telefonach się nie zna , przeczytała na sklepowej ulotce że ma kolorowy wyświetlacz , dzwonki polifoniczne , radio i dyktafon . A okazało się że nie ma niczego , 100 zł wydane w błoto , jeszcze był w sklepie kupowany a miał simlocka na ere . Kolorowy wyświetlacz to była kolowa wkładka za ekran którą widać nawet po wyłączeniu jak w starych gierkach made in china więc się jej nie da zmienić , dzwonki mono .

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-147-238-62.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (8)

Archiwum Ankiet