Sagem my100X - opinie
Telefony Sagem Sagem my100X Opinie o Sagem my100X

Sagem my100X

w sumie: 55
  • 0

    1.  2006-02-20 11:37:07

    myX-1 w innej obudowie

  • 0

    2.  2006-02-20 11:41:24

    widze ze sagem prze mocno do przodu hehe :)

  • 0

    3.  2006-02-20 12:50:03

    nie wiedzialem ze mono jest jeszcze w produkcji :/ ciekawe kto kupi cos takiego ?

  • 0

    4. ~Thomson  2006-02-20 16:30:31  host: chello087207167251.chello.pl

    Ale porażka!!! (to jeszcze tele z mono produkują???na co komu coś takiego??? kto to kupi to ja niewiem... sagem robi coraz gorsze tele

  • 0

    5. ~Treed  2006-02-20 18:11:21  host: aae154.internetdsl.tpnet.pl

    jak na nowy telefon to troche słabo, muj erikson t65 jest lepszy :ppp

  • 0

    6. ~Mosci Ksiaze  2006-02-20 18:34:56  host: n12.pro-internet.pl

    Ile on bedzie kosztowac 1 grosz w Prepaidzie ?:P

  • 0

    7.  2006-02-20 19:18:27

    Np. moja starsza mogłaby go kupic bo nie lubi telefonów z kolorowym wyświetlaczem

  • 0

    8. ~sl4yer  2006-02-20 19:23:34  host: eeb244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzie! te telefony sa teraz robione na potrzeby rozwijajacych sie krajow 3 swiata!

  • 0

    9. ~Oxygene  2006-02-20 21:44:41  host: eej229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ale glupoty gadacie, takie telefony tez sa potrzebne, np. dla dzieci, dla osob starszych, dla firm (tylko rozmowa lub SMS), dla takich co lubia prostote... szkoda tylko ze nie ma mocniejszej baterii mogli dac przynajmniej 900mAh, to by bylo dobre! No, 2 tygodnie dzialania lub 10h rozmow, dla firm to by bylo idealne rozwiazanie!

  • 0

    10. ~grz  2006-02-21 14:27:49  host: bzc242.internetdsl.tpnet.pl

    zgadzam się z Oxygene. Ten telefon się przyda dla firm. aNaX_Ax2500* ej nie mów na swoją ukochaną mamę "starsza" tylko mama bo trzeba mieć poszanowanie dla rodziców to oni dali nam to że jesteśmy na tym świecie

  • 0

    11. ~kulboj  2006-02-21 21:16:06  host: dfn22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Cena jest przystępna.Do dzwonienia pasuje jak ulał.A to,że jest ubogi to raczej jego zaleta.Wielu ludzi poszukuje prostego,taniego telefonu zamiast świecidełka :-)

  • 0

    12. ~p  2006-02-22 01:01:06  host: bnw18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a mnie sie podoba!!!

  • 0

    13. ~none-name  2006-02-22 01:49:53  host: dynamic142-191.tvk.torun.pl

    hit!! i po co komu taki zabytek

  • 0

    14. ~MMM  2006-03-03 13:16:21  host: dpz211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Przynajmiej będzie można z nim paradować o 20 na moim osiedlu :P Żaden drech się nie połaszczy :)

  • 0

    15. ~Anioł  2006-04-22 00:01:32  host: terminal-1-149.retsat1.com.pl

    Mnie się podoba ten sagem ma wyraźne klawisze i jest lekki i poręczny tylko bateria słaba a tak ogólnie fajny

  • 0

    16. ~nick  2006-04-28 14:22:57  host: azm250.internetdsl.tpnet.pl

    Masz rację to super tel. musze go kupić chociaz na miesiac .

  • 0

    17. ~nokia  2006-04-28 20:06:52  host: eaw242.internetdsl.tpnet.pl

    fajny, prosty design. Idealny na rower (130 pln można bez żalu rozwalić o drzewo mając w kieszeni)

  • 0

    18. ~adidos  2006-05-10 18:34:14  host: bqp227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wielka głupota producenta :P

  • 0

    19. ~paolo  2006-05-18 10:46:28  host: 158.75.130.2

    Ekstra telefon. Dla mnie telefon to jak długopis albo guma do żucia. Rzecz czysto użytkowa. Ja nie chodzę do gimnazjum i nie muszę się chwalić kolorowym ekranikiem. Mogliby tylko zroibć lepszą baterię.

  • 0

    20. ~zniesmaczony  2006-05-20 19:48:22  host: olimp.top.net.pl

    a wiecie co... nawet zastanawialem sie nad zakupem czegos takiego, mam aparat cyfrowy i ipoda, niepotrzebne mi to wszystko w telefonie, dla mnie ma sluzyc tylko i wylacznie do porozumiewania sie. mialem nokie 3310, potem 3330, 3510i, teraz mam 6020... ze wszystkich bylem i jestem zadowolony ale nadmiar niepotrzebnych nikomu funkcji, prawde mowiac, wkurzal mnie. dlatego uwazam ten telefonik za dobra alternatywe dla maszyn z 100-megowym dyskiem, aparatem 10 megapikseli, wyswietlaczem 10-calowym itd... jak ktos z tego nie korzysta to zaczyna to przeszkadzac... poza tym-oldschool jest w midzie :)

  • 0

    21. ~truckertom  2006-05-27 17:49:29  host: aalv202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zniesmaczony i Oxygene mają całkowitą rację. Takie telefony są potrzebne i na pewno znajdą swoich nabywców.
    Gratulacje dla sagema za pomysł i wykonanie(choć faktycznie bateria mogłaby być mocniejsza).

  • 0

    22. ~Googs!  2006-05-29 22:42:49  host: apn-99-90.gprspla.plusgsm.pl

    Witam. Zastanawiam się nad kupnem tego sprzętu, ponieważ potrzebuje własnie telefonu do dzwonienia. Posiadam aparat cyfrowy i ipoda, jak już mój poprzednik "zniesmaczony" więc nie potrzebuję telefonu z bajerami. Zastanawiałem się też nad Nokią 1100, ale coś nigdzie jej dostać nie można. Poszukam jeszcze, jeśli nie znajdę obstanę przy tym Sagemie. Pozdrawiam! :)

  • 0

    23. ~Patrol  2006-06-02 16:14:11  host: serwis-masq.media4.pl

    Co "kto teraz kupi to"? Np. ktoś kto woli taki telefon komórkowy na kartę, niż stacjonarny w Telekomunie :P

  • 0

    24. ~ds10  2006-07-28 07:40:45  host: aoo210.internetdsl.tpnet.pl

    Witam ten telefon jest ladny skrabny ma wade sze opiaw szumu powstaje niekiety wczasie polonczenia lub pisk (tak jakby bylo pszesuniecie fazowe nadajnika od czesdotliwosci i niewyrabia sie dublekser w koncuwce mocy ) taki widze opiaw dej komurki a tak pozadym skrabny i fajny

  • 0

    25. ~Damian  2006-07-28 10:51:40  host: host-81-190-221-189.wroclaw.mm.pl

    to naprawdę super telefonik

  • 0

    26. ~dzwonnik  2006-09-02 23:21:36  host: cvk178.internetdsl.tpnet.pl

    jesli ktoś TYLKO dzwoni to po co mu "bajery" aparat w telefonie jest tyle samo warty co scyzoryk:) JAK COŚ JEST DO WSZYSTKIEGO, TO JEST DO NICZEGO!!! TELEFON JEST DO DZWONIENIA I OSTATECZNIE DO SMS

  • 0

    27. ~polo39  2006-09-28 03:11:20  host: nat-go2.aster.pl

    Moja mama wyjeżdżała do sanatorium więc kupiłem jej tego malucha. Zapierała się, że nie jest jej potrzebny i bała się obsługi a po powrocie z sanatorium podjęła decyzję o rezygnacji ze świadczenia usług przez "telekomunę". Teraz z tym maluchem chodzi wszędzie, a koszt utrzymania go w sieci "sami swoi" (20pln za miesiąc czyli 83 minuty gadania na stacjonarne) wystarcza jej spokojnie. Bateria trzyma mojej mamie jakieś cztery dni bo dużo z niego rozmawia. Sam jutro wbieram się do sklepu po zakup takiego a mam najnowszą Motkę V3X naszpikowaną bajerami. Prostota zawsze była w modzie. Pozdrawiam zadowolnych!!!

  • 0

    28. ~mm  2006-11-17 14:59:34  host: esr60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ja mojej mamie kupiłem, bo tani, łatwy w obsłudze, w simplusie, pokazuje stan konta i baterylkę ma Li-Ion. Poza tym cienki, lekki i pasuje do torebki. Jedyny mankament, to niemożność zakupienia etui - ale można go wkładać do miękkiej pochewki od okularów :)

  • 0

    29. ~PIERO  2006-12-20 20:34:10  host: 80.244.141.88.unregistered.ptc.pl

    ja kupiłem bratu pod choinke ale niewiem czy go niewymienić bo niema T9. według mnie jakby miał T9 to juz zaj*bista sprawa ten telefon. mały lekki poręczny nieprądożerny. wsam raz do dzwonienia. a od słuchania MP3, robienia zdjec, i korzystania z neta mam inny sprzed o wiele leprzy niż to co oferują producenci w nowych telefonach. pozatym jeśli chodzi o zasięg to TYLKO SAGEM !!

  • 0

    30. ~Aniol  2007-04-16 22:38:00  host: terminal-1-166.retsat1.com.pl

    Mam ten sagem i jestem bardzo zadowolony prosty w obsłudze przedewszystkim lekkim prawie nie czuje sie go w kieszeni i piekny w sobie sagem bateria trzyma 6 dni z nocami na czuwania a w uzytku i tak 3 dni wysylam ful eskow i jest giciorski

  • 0

    31. ~~$harku~  2007-05-02 08:44:18  host: bnm39.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hey, właśnie zamówiłem sobie ten telefon na allegro bo potrzebuje telka prostego w obsłudze, po co mi te wszystkie bajery jak np. w noki 6020, prawde mówiąc nokia jest już tak nafaszerowana tymi bajerami że dużo wolniej chodzi niż ten Sagem! a odkąd mam komórki to wszystko Sagemy!! pierwszego dostałem od rodziców to był chyba Sagem myX-1 trio, też bardzo fajny telefonik, polecam!! a teraz tylko musze czekać aż mi przyjdzie ten :D:D już siem doczekać nie moge!

  • 0

    32. ~Patryk  2007-05-27 11:44:43  host: 49.214.38.84.otvk.pl

    Mam ten telefon od 1-go mca.i jestem zadowolony.Fonik jest slim,ma ładny panel,klawie,inni mówią że monchromatyczny wyświetlacz to juz nie jest w modzie ale ja się z tym nie zgadzam.Te telefony z aparatem,kamerą itd.to już PŻEŻYTEK taki fon jest żeby dzwonić sms-o'wać.A wszystkich zadowolonycz serdecznie i gorąco POZDRAWIAM!!!

  • 0

    33. ~:P  2007-06-01 16:03:46  host: polsl7-125.rybnet.pl

    Miałem okaje pobawić sie tym telefonem :) On wygląda jak pilot do telewizora hehe :P

  • 0

    34. ~blendi  2007-08-07 15:27:00  host: epp202.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon moze i jest lekki , ale ogolnie do dupy ! zadnych bajerow oprocz - polifoni ! hahaha ... musiałbym byc debilem zeby go kupic, a i wyglad tez beznadziejny ! PORAZKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    35. ~sekrecja  2007-08-24 10:41:50  host: host-88.199.60.68.tesatnet.pl

    Blendi... Masz racje ;)

  • 0

    36. ~Tomi  2007-09-11 22:10:25  host: 87-205-187-36.adsl.inetia.pl

    Mam ten telefon kupiłem za 99 zł w Simplusie, bo ukradli mi Nokie N 70 - i powiem tak: prosty telefon o rewelacyjnej jakości dźwięku, bez wodotrysków, lekki. Zwykły telefon do dzwonienia a jak zgubimy to nie żal bo nie kosztował 10 baniek. Polecam

  • 0

    37.  2007-09-16 11:53:16

    Ja na ten model jestem chwilowo skazany xD Narawiają mi mojego k800i, a w zastęmpstwie mi dali tego złomka xD Co tu o nim mówic.... Dziwnie sie dzwoni xD Jesli chcesz zadzwonic, najpierw musisz zaspisac numer w liscie kontaktów :P Gier tez nie ma za fajnych ;/ Jakies puzle, i tyle ;/ Nie ma tapet, fajnych dzwonków, gier, i wogule :P Wygląda jak pilot od telewizora Ten telefon jest tak do dupy, ze jak bym go zostwaił na ulicy, do by go nikt nie podniósl :P Co najwyzej wzioł karte sim :P

  • 0

    38. ~alien666  2007-10-24 01:08:44  host: 87-205-218-51.adsl.inetia.pl

    oj ludzie czy wy widzicie w telefonie coś innego oprócz maszyny do dzwonienia, bo ja uważam, że do mp3 czy gier jest mp3 player lub komputer, niedługo odezwią sie gospodynie domowe, ze telefon do dupy bo nie ma żelazka i za nisko fruwa nad parkingiem, oj wiecej pokory i zrozumienia, niektórym ludziom potrzebny jest telefon, anie pralko-lodówko- zamrażarka, a jeżeli oczekujesz bajerów to kup sobie cos cholernie drogiego co i tak za dwa trzy lata bedzie mało, ze niemodne to jeszcze niefunkcjonalne(z powodu nowszych nowosci) :)

  • 0

    39. ~  2007-10-30 14:24:34  host: riviera.nat.student.pw.edu.pl

    Świetny telefon. Nareszcie pomyślano o ludziach, którym te wszystkie duperele w telefonie nie są potrzebne. Od robinia zdjęć jest aparat, od muzyki - odtwarzacz MP3 - od całej reszty - palmtop ;-) A telefon służy do dzwonienia :-) Nareszcie jest telefon, który nie-skacze, nie-śpiewa i nie-tańczy kankana...

  • 0

    40. ~N  2007-10-30 14:26:53  host: riviera.nat.student.pw.edu.pl

    Telefon jest od dzwonienia, a nie tańczenia , śpiewania i skakania ;-) Sagem'owi gratulujemy modelu my100x :-) (przypomniały mi się czasny panowania Nokii 1033... - to był PANCERNY telefon - upadki były mu niestraszne)

  • 0

    41. ~loolik  2007-12-20 15:58:40  host: ahh114.internetdsl.tpnet.pl

    to niezwykly telefon tylko tkz "podsłuch"

  • 0

    42. ~maryska  2008-01-17 15:34:09  host: acui217.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja sama mam ten fon i jest spoko

  • 0

    43.  2008-02-08 12:58:27

    jakie telefony mieliscie bo ja miałem:noki 3310,nokie 2600,nokia 3100.nokie 3120.siemens cl75.sony ericssona k300i,sony ericssona k310i,nokie 6070.motorole v3,teraz mam sagema my501X!Miałem te telefony w ciągu 3 lat!

  • 0

    44. ~19Smok64  2008-03-06 16:46:09  host: byb218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja go mam teraz bo dostałem go jako zastępczy bo moja Nokia5200 spadła i sie nie chce załączyc. W sumie ten telefon nie jest taki zły niby nie ma niczego ale widziałem gorsze telefony:)

  • 0

    45. ~xxx  2008-03-14 18:17:14  host: dxi10.internetdsl.tpnet.pl

    telefon spoko, miałem go jako zastepczy teraz mam go na własnosc dzwonie i wysylam sms i to wszystko, prostota i oto chodzi

  • 0

    46. ~...  2008-04-25 19:57:34  host: abjy111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co wy chcecie? ten telefon jest super. Bez bajerów które wkurzają. Bo od muzyki to masz mp3, od zdjęć aparat a od filmów kamerę. Zresztą z reguły te akcesoria w komórkach są słąbe. Ja go bardzo polecam. Bless

  • 0

    47. ~weronika  2008-05-05 17:01:00  host: abjd123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja tą komórkę mam od stycznia i jestem bardzo z niej zadowolona :) serio :) nie lubię jakichś tam bajerów :)

  • 0

    48. ~załamana  2008-07-01 12:16:23  host: acdk15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja dostalam ten telefon jako zastepczy za mojego samsunga....tu nic nie ma a na dodatek ekran jest czarno-biały:( nie moge tu znalezc slownika t9 :(

  • 0

    49. ~byn  2008-08-08 22:27:49  host: addk57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon 2 dni leżał w rowie pod wodą a jak go wyjąłem to od razu mogłem dzwonić on jest nie zniszczalny!! już go spisałem na straty a tu się okazało że jest wodoodporny :)

  • 0

    50. ~kacper  2008-11-16 19:56:47  host: grh50.internetdsl.tpnet.pl

    ludzie to jest totalne gówno

  • 0

    51.  2008-11-19 20:29:39

    e co wy mówicie ze gowno. podoba mi sie! mam chęć go sobie kupić :D

  • 0

    52. ~gonia  2008-12-19 13:54:56  host: gfz234.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon jest super miałam go 100 lat temu

  • 0

    53. ~maniek  2009-01-30 18:03:09  host: aafh205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Idealny telefon na rower - dosłownie :) Zniesie upadki ( dość spore + turlanie ) , prawie WODOODPORNY ( bardzo zwarta , prosta budowa i "pełna" gumowa klawiatura (nie ma gdzie woda wpłynąć , bateria w trakcie testów , narazie 4 dni. Ja zapłaciłem za cały komplet z pudełkiem itp. na allegro CAŁE 10zł - tak, tak , starter droższy xD Jako drugi , solidny i do bólu prosty telefon jak znalazł . Pozdrawiam :)

  • 0

    54. ~Uriel  2009-02-03 00:49:53  host: adtq44.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik całkiem niezły. Wkurza brak słownika T9. Ale pozatym jest super. Miałem wcześniej Nokie N-Gage i Toshibe G500. W porównaniu z nimi Sagem to wypas!!!

  • 0

    55. ~wiki  2009-05-09 15:19:28  host: d90-141-99-250.cust.tele2.pl

    Jest to bardzo odjazdowy telefon moja koleżanka ma taki i jest zadowolona mi sie on bardzo podoba zachęcam do kupowania

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-146-141-60.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (3)

Archiwum Ankiet