Sagem MW 3020 - opinie
Telefony Sagem Sagem MW 3020 Opinie o Sagem MW 3020

Sagem MW 3020

w sumie: 8
  • 0

    1. ~turzanin  2006-03-01 16:32:07  host: cfo182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja sie poprostu dziwie dlaczego tu nie ma zadnych opini ten telefon jest tak zajebisty ze go sprzedale;)

  • 0

    2. ~kichoo  2006-03-05 19:38:23  host: abqz210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    o telefonie: bardzo dobry doft ale "za to" do dupy technologicznie, cienkie materialy i lepiej kupcie dwa takie, bo jeden bedzie caly czas w serwisie

  • 0

    3. ~Paweł  2006-06-02 21:13:40  host: w3cache.n.INTELINK.pl

    Wszytsko ładnie, pięknie... ale dostałem za niego w komisie całeeee 25zł :)

  • 0

    4. ~kkokko  2006-07-22 09:58:36  host: aclq87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    używam tego telefona 3 lata i jejt cool. Niema znim problemów żadnych.

  • 0

    5. ~ja  2007-03-21 21:45:16  host: 213-238-82-58.adsl.inetia.pl

    mialam ten telefon i szczerze to ladowalam go mniej wiecej 3-4 razy w miesiacu przy normalnym uzytkowaniu. Niestety pozniej mial "malutki" wypadek, ktorego nie przezyl... a szkoda :(

  • 0

    6. ~Beata  2008-02-13 16:52:04  host: eup88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon bardzo fajny, duzp lepszy od noki za te cene. mialam go przez ok 3 lata. w koncu siadla bateria i ladowarka wiec kupilam nowy, ale warto bylo!!!

  • 0

    7. ~  2008-05-27 18:29:59  host: 210-pus-2.acn.waw.pl

    ja go mam 6 lat bateria trzyma cale 4 dni, no ale coz technologia idzie do przodu bedzie trzeba sie pozegnac z super mw3020 :)

  • 0

    8. ~misiek  2009-11-22 19:18:09  host: bnv55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Miałem go jako pierwszy telefon ahh to były czasy, był super czego nie przeszedł ze mną.Niektórzy sądzą że sagemy są do bani a ja uważam że są bardzo dobre i solidne nigdy nie miałem problemów z tymi telefonami.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-83-210.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet