Qtek S200 - opinie
Telefony Qtek Qtek S200 Opinie o Qtek S200

Qtek S200

w sumie: 9
  • 0

    1. ~zenek z poczty  2006-07-21 22:44:09  host: nat1.daminet.pl

    nie ma opini bo nikogo nie stac na takie urządzenie. tylko w biznesie się opłaca kupić. Jest pod kazdym względem wypasiony. właśnie kupiliśmy - wyrzuciliśmy komórki w kąt, to jest teraz zastępstwo telefonu, kompa i innych wytpasów - w jednym. Pozdrawuam

  • 0

    2. ~raman  2007-05-18 22:10:44  host: 153.80-203-136.nextgentel.com

    Coz,nie jest znowu az taki drogi na funkcje ktore posiada.Mam go i jestem bardzo zadowolony.Naprawde to cacko potrafi wszystko.polecam

  • 0

    3. ~  2007-06-12 13:30:44  host: pc1.zsps.poznan.pl

    Nas i tak na niego nie stać. Kto wyda 4000 zł na telefon?

  • 0

    4. ~te\chojna  2008-04-07 18:18:19  host: dynamic-78-8-74-252.ssp.dialog.net.pl

    telefonik dostepny juz za 600 zl :)

  • 0

    5. ~  2008-05-07 22:41:35  host: klakier.korbank.com

    a co z GPs posiada czy niee

  • 0

    6. ~Szczubel...  2008-05-22 23:58:01  host: dfl2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wbudowanego odbiornika niema a 600zł to itak jeszcze dużo :) wszystkie te telefoniki bardzo potaniały :P

  • 0

    7. ~  2010-02-04 00:55:59  host: rally.ds4.agh.edu.pl

    jak ktoś potrzebuje telefonu głównie do dzwonienia to lepsza dla niego będzie nokia czy sony ericsson. Trochę brakuje klawiaturki, ale spokojnie bez niej daje radę :) Masa funkcji, masa możliwości - po dograniu paru programów zrobiłem z niego istny kombajn, bez problemu otwiera pliki *.pdf, *.docx i wiele innych. obecnie na allegro można go kupić za około 300-400zł, sam od kolegi za 150zł wziąłem. telefon super, zdecydowanie polecam.

  • 0

    8. ~djskrath  2011-02-01 09:46:17  host: 89-77-78-206.dynamic.chello.pl

    ja swojego kupiłem za 200zł z folią na wyświetlaczu pełen komplet i odbiornikiem GPS

  • 0

    9. ~  2011-08-31 14:40:08  host: 095160031219.unknown.vectranet.pl

    jakoś ja znalazłem na allegro używke za 60zł

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-146-179-146.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet