Qtek 9090 - opinie
Telefony Qtek Qtek 9090 Opinie o Qtek 9090

Qtek 9090

w sumie: 21
  • 0

    1. ~drogi  2006-02-22 22:39:20  host: aje38.internetdsl.tpnet.pl

    posiadam ten telefon i jestem w niebo wzięty niem lepszego chyba na całym świecie on jest cudny no i cena też była cudna dałem za niego 4000zł

  • 0

    2. ~lord  2006-06-13 20:24:48  host: buy222.internetdsl.tpnet.pl

    qtek 909*0 to total wypas tylko gdzie dostane polskie menu?

  • 0

    3. ~JohnyK  2006-06-18 01:16:35  host: xdsl-6863.wroclaw.dialog.net.pl

    najlepszybtelefon jaki mialem do tej pory. to jest to!

  • 0

    4. ~playstar  2006-07-15 17:08:36  host: w3cache.promontel.net.pl

    mam go we władaniu. No bardzo przyjemna maszynka.

  • 0

    5. ~pfk  2006-08-05 00:30:36  host: apn-100-190.gprsbal.plusgsm.pl

    a co z tym polskim systemem bo mam zamiar go nabyc???

  • 0

    6.  2007-08-22 14:23:35

    hehe każdy telefon tutaj ma komentarz że jest najlepszym dla kogoś ze wszystkich telefonów :D

  • 0

    7. ~Download  2007-09-08 02:24:48  host: apn-101-25.gprsbal.plusgsm.pl

    PALMTOP super, tylko gdzie ja znajdę jakieś dobre oprogramowania do ściągnięcia z sieci? Proszę o pomoc.

  • 0

    8. ~>>>  2007-09-22 12:47:31  host: nat-mo3.aster.pl

    jak blokuje się klawiature?

  • 0

    9. ~Matthew  2007-10-07 13:51:25  host: host8-46.btk.net.pl

    no serio... kto go jeszcze nie miał? większość już pizła go w kąt;] Nawet nie wiecie jak go wlączyć a gadacie ze go macie. No podziw. Prawdziwy użytkownik napisałby coś więcej na ten temat;p

  • 0

    10. ~Pan X  2007-10-25 19:12:33  host: 213.172.178.174

    Matthew masz rację ponieważ większość opiniujących to dzieci z przedziału 10-16 lat.

  • 0

    11. ~Pan X  2007-10-25 20:51:10  host: 213.172.178.174

    Matthew masz rację ponieważ większość opiniujących to dzieci z przedziału 10-16 lat.

  • 0

    12. ~Lesslaw  2007-12-22 14:23:38  host: nat11.piotrkow.net.pl

    witam sprzecik super!! mio smiga az milo :) szkoda tylko ze nie ma aparatu 2mpix

  • 0

    13. ~Lesslaw  2008-02-14 20:44:20  host: nat11.piotrkow.net.pl

    zainstalowalem helmi wm6 (polecam rom) razem z gps holux dziala naprawde super!

  • 0

    14. ~Serafin  2008-06-10 20:40:54  host: acfx132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny fon komu sie nie podoba to w tube!

  • 0

    15. ~Marek_PL  2009-01-15 11:55:30  host: 77-254-129-190.adsl.inetia.pl

    Matthew dobrze mowi...... siedze w pocketach juz jakis czas (juz chyba z 3 mialem ) ale ten jest wyjatkowy.... denerwuje troche wyglad ale nie to sie liczy w ppc tylko srodek..... kupilem go z 2 powodow 1. stary ppc czyli iPAQ h3970 nie mial wifi i tela wiec dlatego 2. chodzilo mi bardzo zeby palm mial WM6.1 a ten moze miec... palmtop ten naprawde chodzi wysmienicie i to ze niektozy pisza ze na upgradu np. WM5.0 sie tnie to bujda na resorach, albo zle dokonali Upgradu (na poczatku tego upgradu z WM2003 trzeba wybrac program memory na 128mbi pozniej dopiero upgrade robic) do gpsu lepszy byl jednak iPAQ bo mial wiekszy wyswietlacz... pozdro

  • 0

    16. ~mateusz  2009-04-12 23:21:25  host: re66.internetdsl.tpnet.pl

    jako telefon to jest porażka. mam wgrany wm6 i jest kiepski. Jako palmtop - spoko jako telefon - kicha po 3 miesiącach kupiłem sobie nokię E61i

  • 0

    18. ~Tiger  2009-07-08 14:07:10  host: ewa209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Najlepszy kompromis pomiędzy telefonem a palmtopem . Co prawda na emulatorach PSX wysiada , ale reszta starych konsol czy automatów chodzi na nim płynnie . Bogata baza programów , gier , aplikacji biurowych czynią go niezastąpionym ... Już 3 raz zakupiłem ten telefon po zmianie na inne - w każdym czegoś brakowało jak np. w Nokiach serii N ... Ten jest najlepszy i przełamuje opinię , że jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego ...

  • 0

    19. ~Kaczy  2009-09-05 22:37:47  host: aett75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wie ktos moze jakie jest tam wyjscie na sluchawki??

  • 0

    20. ~  2010-01-14 20:20:46  host: 87.116.234.1.lapy234.tnp.pl

    Chcę go kupić. T dobry zakup?

  • 0

    21. ~ktv  2011-02-09 13:29:10  host: sosu.4web.pl

    telefonik zakupilem 2 lata temu z 2 reki, dokupilem do niego wielka baterie (nie miesci sie teraz w stacjonarnej ladowarce:) ale to nie problem, zakupilem kabelek usb i przez niego telefon jest ladowany )dziala naprawde swietnie, troszke skrzypi itp ale...duzy ekran to wynagradza, no i klawiaturka ktora mimo iz nie jest za duza daje sie naprawde wygodnie obsluzyc. pisalem na nim e-mail wielkosci 2 stron a4 i dalo rade:) slownik podpowiadacz bardzo duzo pomogl. Ogolnie...tel bardzo fajny, zasadniczo nowe tel maja jedynie lepszy aparat w porownaiu do niego, jeszcze jedno, ogrom oprogramowania dostepny na ten telefon....pozdrawiam uzytkownikow Blu Angel-a:)

  • 0

    22. ~doominik1986  2013-08-06 20:42:24  host: 088156238033.belchatow.vectranet.pl

    Prosze o pomoc mam qtek9090 i chce ustawic ustawienia fabryczne ustawiam je do kalibracji ekranu dotykowego ale potem mam problem bo musze zrobic kopiuj i potem wklej i nie umie tego w qtek9090?? Jakie klwaisze mam wcisnąć??

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-197-114.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet