Plus Kazam 4 - opinie
Telefony Plus Plus Kazam 4 Opinie o Plus Kazam 4

Plus Kazam 4

w sumie: 9
  • 0

    1. ~justyna  2014-10-04 15:50:10  host: 85.219.163.130

    kupiłam , dałam 119złotych. i żałuję.. dotyk bardzo kiepski. w dłoni działa sprawnie, jak położysz na stole, zeszycie, gdziekolwiek nie odpowiada, bateria 4 dni : kiepskie łączenie z internetem, beznadziejna jakość aparatu, coś pod klapką trzeszczy. nie polecam !

  • 0

    3. ~kazamer  2015-01-28 12:58:23  host: pro5.mf.gov.pl

    Używam od ok. 4 m-cy i jak na razie bez zarzutów. Ponieważ kupiłem go za 199zł. (2-lata gw.) w Auchan uważam , że za tą cenę to rewelka. Smartfonik sprawuje się doskonale, nawigacja śmiga bezbłędnie. Zainstalowałem kartę AERO2 i niemal wszędzie gdzie jest zasięg net pracuje bezproblemowo. Używam dużo Skyp'a więc naprawdę sprawdza się idealnie. Może aparat 5-MPX jest chyba najsłabszym jego punktem. Jeśli chodzi o wyświetlacz, to nawigacja po necie jest trochę trudniejsza (4''). Ale coś za coś - albo większy wyświetlacz - i automatycznie większe gabaryty komórki albo... Ja wybrałem opcję nie za duża komórka a jednocześnie, żeby można jeszcze coś zrobić.

  • 0

    4. ~janek ;-)  2015-02-01 13:00:35  host: user-94-254-209-199.play-internet.pl

    Nie polecam tego tele bo jest słaby nie można nic na nim ciekawego robić bateria słaba i problem z częściami zamiennymi do tego modelu . Jeden plus nie jest podatny na uszkodzenia.

  • 0

    5. ~R  2015-03-30 11:59:03  host: hth77.internetdsl.tpnet.pl

    Moim zdaniem telefon bardzo dobry jak na swoją niską półkę i tak mały ram. Trzeba go naprawdę porządnie zaśmiecić i unikać czyszczenia żeby się zawieszał. Jedynym jego dużym mankamentem jest aparat, a w zasadzie oba. Niejeden z moich telefonów klasycznych robił lepsze zdjęcia, ten Kazam robi je bardzo wykropkowane jeśli nie ma odpowiedniego światła. Lampa błyskowa niewiele pomaga. Wieczorami zdjęcia praktycznie jakości mikrofalówki.
    Jeśli chodzi o wytrzymałość, to jest nieźle. Nieraz spadł mi ze sporej wysokości - i nic mu nie jest. Bateria przy bardzo intensywnym użytkowaniu (Internet non stop, kilka aplikacji naraz + radio) wytrzyma prawie dwa dni, tak więc przy spokojniejszym używaniu do 3 dobije.
    Dual-SIM sprawdza się fantastycznie.
    Głośność połączeń zdecydowanie na plus, odtwarzacz muzyki także nie sprawia problemów, głośnik w porządku.

  • 1

    6. ~extasy  2015-04-26 12:55:32  host: 81.219.84.18

    za tą cene jest wiele lepszych telefonów na rynku.! telefon na początku robi bardzo dobre wrażenie lecz po upływie czasu jest juz troche gorzej. telefon mam od jakiegoś pół roku moze dłużej, i po tym czasie nie działa aparat jak by coś sie odinstalowała lub został on odłaczony (przednia kamera działa). w dodatku nie dziala wyjscie na słchawki, moze poprostu sie wyrobiło jak kiedys w moim se live ale to stało sie po 2 latach korzystania. kontakt z serwisem fatalny wiec jak ktoś szuka dobrego telefonu za male pieniądze nie jest to model dla niego. bardziej polecam dołozenie i zakup telefonu tej firmy z wyższej półki. napewno nie bedziecie zawiedzeni.

  • -1

    7. ~Szymon  2015-06-23 21:36:58  host: host76.stimo.net

    Lepszy od Nokii Lumii. Mam Xperia neo V, a nie Kazam 4, wolę Xperię neo V, bo jest najlepsza i bardzo sprawna:) Kazam i Sony Ericsson według mnie są najlepszy ze wszystkich telefonów.

  • 0

    8. ~TheLord  2015-12-07 20:21:37  host: 213.76.149.172

    Jebnijcie się mam ten telefon 3 lata i bez zarzutu

  • 0

    9. ~Fonoman  2016-04-19 22:05:46  host: user-94-254-162-157.play-internet.pl

    Użytkuję ten model telefonu od ponad roku i raczej nie jestem zadowolony z niego. Jedną z jego wad jest to, że kiedy przykładam telefon do ucha w trakcie rozmowy klawiatura dotykowa czasami się nie wyłącza. Niestety, powoduje to wybieranie jakiś przypadkowych cyfr przez moje ucho. Towarzyszy temu seria sygnałów dźwiękowych, które znacznie przeszkadzają w rozmowie. Nie wiem od czego to zależy. Aparat fotograficzny robi słabe zdjęcia, szczególnie w niedoświetlonych pomieszczeniach. Kiedy stoję w słońcu, nie widać niemal w ogóle klawiatury. Trzeba szukać jakiegoś cienia, żeby wybrać numer.
    Przeglądając serwisy ogłoszeniowe, np. http://tlp.is/9o9 znalazłem ogłoszenia dotyczące sprzedaży używanych telefonów tego modelu i chyba te ceny są zawyżone. Moim zdaniem używany telefon Kazam 4.0 jest wart 60-80 zł.

  • 0

    10. ~  2016-06-13 14:36:30  host: 188-112-33-114.net.hawetelekom.pl

    Po 6 miesiącach zdechł dotyk mi poszedł nie wiem jakim cudem a po za tym tylnia kamerka nie działa procesor ledwo co działał NIE POLECAM!

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-82-105.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (8)

Archiwum Ankiet