Philips Xenium V377 - opinie
Telefony Philips Philips Xenium V377 Opinie o Philips Xenium V377

Philips Xenium V377

w sumie: 5
  • 0

    1. ~Darek  2016-05-13 10:48:32  host: 31-178-88-98.dynamic.chello.pl

    Za te pieniądze Super . W mojej ocenie (a mam go 2 miesiące) Bardzo dobry , szybki , ładne fotki , bateria Mega trzyma . Polecam

  • 0

    2. ~Piter  2016-08-01 08:04:21  host: 5.174.33.221

    Moim zdaniem smartwon ok mam go 3 miechy wady troszke aparat slaby i klawisze powinny byc podswietlane zalety wyglad prista obsluga i naprawde dobra bateria nawet 15 dni da rade

  • 0

    3. ~  2016-08-03 18:18:46  host: 77-252-229-193.static.ip.netia.com.pl

    Telefon posiadam od kilku tygodni to jednak często podczas pisania smsów zupełnie co innego pisze a wychodzi co innego. Litery same drukowane się włączają, słowa same się piszą, wyświetlacz przywiesza się. Podczas załączania latarki włacza się przesyłanie danych i odwrotnie. Także nie jestem do końca z niego zadowolona.

  • 0

    4. ~Piter  2016-10-25 17:11:49  host: apn-46-215-215-158.dynamic.gprs.plus.pl

    Z czasem telefon ten jak by sam zyl swoim zyciem tzn sam cofa strony w Internetu czy sms czy poprostu jak jest wlaczony jak by obudowa byla bardzo czula i ruch dlonia wystarczy by tel robil co chcial moim zdaniem jest to jak w innych smartwonach poczatek siadania baterii mam go 6 miesiecy i tak od kilku tygodni sie zachowuje

  • 0

    5. ~dizizi  2016-11-11 23:26:14  host: user-94-254-130-12.play-internet.pl

    wsadzcie sobie te komentarze, pewnie połowa to konkurencja albo fani nokii..
    mam nokie 1020jest super WIELKI MINUS BATERIA max. nawet na oszczędzaniu doba!!! KOSZMAR.
    Przy przedłuzeniu umowy wybrałem philipsa xenium, działa bez zarzutu, nie wiem co to za bateria ale wskazuje procentowo i datę do całkowitego rozładowania, od ostatniego ładowania mineło ponad 4 tygodnie ma 47% bat. i pokazuje, że powinno starczyć na jeszcze 4 tygodnie?! ostatnio słucham już cały dzień radia fakt, że przez słuchawki a bat. nic nie ubywa?! za cały dzień rano było 55% .. po 10 godz. słuchania radia kilku rozmowach .. nadal było 55%...
    chyba będę musiał reklamować!?..

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-252-103.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Wybierz najlepszą reklamę Serca i Rozumu

Pożegnanie z Sercem i Rozumem - wybierz najlepszy spot

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet