Philips Fisio 822 - opinie
Telefony Philips Philips Fisio 822 Opinie o Philips Fisio 822

Philips Fisio 822

w sumie: 34
  • 0

    1. ~jo  2004-10-02 10:41:00  host: server.rene.com.pl

    mam ten telefon ale nie wiem gdzie wlaczyc blutecz ;/

  • 0

    2. ~Marny-77  2004-10-10 11:31:00  host: host-ip67-133.crowley.pl

    nigdzie nie moge znaleźć dzwonków do fisio822. czy można zciągać polifoniczne , może ktoś podpowie

  • 0

    3. ~julia  2005-01-03 17:13:00  host: nat48-ipartners.iscnet.pl

    nie ma Bluetooth`a
    ani polifonni.
    ani wymiennej obudowy.
    a pojemność to 251Kb.

  • 0

    4. ~  2005-01-04 16:48:00  host: stokrotka.sigma.com.pl

    a co można ciekawego z nim zrobić?

  • 0

    5. ~zordon17  2005-02-11 17:06:00  host: pb132.trzemeszno.sdi.tpnet.pl

    ten telefon przyciąga ówagę fajnym wyglądem ,wyświetlaczem ale pozatym niczym nie imponuje w dodatku ma pokręconą obsłógę i tródno do niego skołować jakiekolwiek akcesoria (zresztą jak do wszystkich philipsów :))))))

  • 0

    6. ~  2005-02-11 17:10:00  host: pb132.trzemeszno.sdi.tpnet.pl

    Przed zakupem tego telefonu radzę sie porządnie zastanowić i rozwarzyć ofertę kupna np sony ericsona t 230 podobna cena durzo prostrza obsługa no i durzo łatwiej skołowac do niego akcesoria (co czyni durza popularność tej firmy)

  • 0

    7. ~Andzia  2005-02-14 12:46:00  host: ayo117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest do ban nic nie mozna do niego sciagnoc , no ale chociasz ladnie wyglada. Ja poczekam asz mi sie skonczy umowa na tego grata i zamieniam go na cos lepszego :))

  • 0

    8. ~Marta  2005-06-27 21:17:00  host: apb18.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon jest do dupy nic do niego nie ma a obudowy sa tylko jednokolorowe a ta polifonie to nie wiem gdzie jest i na dodatek jakies dzwonki do dupy trzeba zmienic tego grata a wogole tapet tez chyba nie ma :))))

  • 0

    9. ~  2005-07-23 14:16:00  host: masq3.meganet.pl

    Mam ten sam problem co wszyscy powyżej!

  • 0

    10. ~  2005-10-04 12:55:05  host: 213.155.184.26

    ja wlasnie zastanawialam sie nad kupnem LG a wlasnie tym Philips...ale widzac wasze zdanie o tym telefoniu juz wlasciwie wybralam telefon..dzieki..pozdro..:)::)

  • 0

    11. ~grzesznik  2005-10-05 18:04:22  host: up2.kki.krakow.pl

    Ludzie uwielbiaja narzekac. I nie cenia tego co maja(uwaga ogolna). Co do telefonu, to uwazam ze jest bardzo przyjazny. Latwa obsluga(karuzela), bluetooth ani polifonii nie ma, przynajmniej w moim modelu. Z telefonu jestem zadowolony. Jedynie bateria moglaby byc troche trwalsza. No ale wiek i czestotliwosc uzywania robia swoje.Pozdrawiam wszystkie marudy.

  • 0

    12. ~Kasiek J-no  2005-10-19 14:40:00  host: 250.246.jawnet.pl

    a moja pamiec to 247 Kb , szybko mi sie wibracje zepsuly w telefonie po tym jak raz mi upadl z malej wysokosci na podloge.... :(kupilam go za 200 zł.

  • 0

    13. ~etain  2005-10-21 18:41:35  host: gts9-129.rybnet.pl

    Mam pyt. dot. ikonki globusika na wyświetlaczu. Pojawiła mi się jakiś czas temu wraz z sygn. powiadomienia sms. Nie wiem jak mam się jej pozbyc i co ona sygnalizuje?? Prosze o pomoc.

  • 0

    14. ~Don Juan  2005-10-25 19:36:51  host: aoq250.internetdsl.tpnet.pl

    Mam Philipsa od czerwc 2005 i jestem z niego zadowolony. Fakt - nie ma do nie go dzwonków i są problemy ze ściaganiem różnych bajerów, ale przynajmniej więcej kasy mam na SMS:P Poza tym wybrałem ten tel bo nie ma małe wymiery i jest niedrogi, a polifonia i tak nie jest potrzebna do życia... Co do aparatu to wolę kupić tani kom i cyfrówkę i mieć konkretne zdjęcia w konkretnych rozdzielczościach

  • 0

    15. ~witek  2006-02-08 14:46:21  host: aid201.internetdsl.tpnet.pl

    jak zapisac notke na dyktafonie zeby ich bylo wiecj niz jedna do philipsa 822

  • 0

    16. ~ziOm  2006-02-13 19:03:14  host: w3cache.mt.pl

    ale nazekacie przeciez mam ten telefon jusz dlugo i jest spox a po za tym to telefon jest po to zeby dzwonil i zeby z niego dzwonic i ten telefon to robi a nie zeby grac albo scagac dzwonki ...

  • 0

    17. ~komandos  2006-02-23 11:17:16  host: pa247.ciepielow.sdi.tpnet.pl

    ten telefon to ................

  • 0

    18. ~slomcia  2006-04-07 21:09:16  host: all235.internetdsl.tpnet.pl

    Macie racje on jest naprawde do bani,nic nie mozna z nim zrobic, zadnych bajerków,dzwonki wciaz te same beznadziejne,i ciagle ta muzyczka,jush mnie cos trafia

  • 0

    19. ~MATI  2006-06-10 13:30:11  host: dfd230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    SE t230 jest o wiele,wiele lepszy ma 32 bitową polifonie,a ten philips nie ma w ogóle !!!!
    Ogólnie jest on do bani !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Pozdrawiam wszystkich:)

  • 0

    20. ~zimka  2006-08-04 22:04:40  host: afj126.internetdsl.tpnet.pl

    Fisio jest ok,jego zaletą są tylko wymiary i wyświetlacz,a reszta to dziwne zjawisko.Ja mam ten telefon od roku i jestem z niego jednak zadowolona, a w ogóle nie ma co narzekać :)))

  • 0

    21. ~lena  2006-08-23 20:53:31  host: g162.softpro2.pl

    moze telefon nie ma za wiele ajerow ale moze byc ( podstawowe funkcje terlefonu ma ) pozatym jest bardzo wytrzym,aly na uopadki ;D lecial dwa razy ze schodow i wiele razy spadal a nic mu sie nie stalo mialam go ok 1,5 roku i nadal dziala . jedyna wada jest bateria ktora slabo trzyma

  • 0

    22. ~asiutek  2006-08-29 17:14:00  host: azz38.internetdsl.tpnet.pl

    tel jest ogólnie do bańki i nie polecam, dzwonki mono- można ściągnąć z go-card jeżeli ktoś b.chce

  • 0

    23. ~Poszukiwany  2006-09-10 21:31:25  host: cbe114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co wy się czepiacie,podstawowe zalety jest tani,kolorowy wyśw,mały,a jak komuś bateria słabo trzyma to niech sobie kupi nową,mi trzyma całkiem długo.Telefon służy do rozmow a nie do dzwonienia i oglądania bajeranckich tapet

  • 0

    24. ~..::JA::..  2006-12-16 11:36:44  host: efa168.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Elo! Tak w ogóle to on nie ma polifonii - wiem , bo go mia?em. Jednym s?owem - SZROT!

  • 0

    25. ~Marta  2007-01-17 13:38:07  host: czn202.internetdsl.tpnet.pl

    Dzięki bogu ja się go pozbyłam i kupiłam sobie nowy telefon on był do kitu

  • 0

    26. ~ssssss  2007-02-07 21:27:19  host: aaum203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    on ma bluetotha??

  • 0

    27. ~ania  2007-03-26 14:01:23  host: dbr5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to jest jednym słowem gówno:(

  • 0

    28. ~ewcia  2007-07-05 14:13:40  host: aaib126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon to złom nic nie mozna ściagac trzeba sobie kupic nowy ten to chłam nie warto go kupywac nie ma nawet aparatu to po co mi taki telefon

  • 0

    29. ~zaborosia  2007-07-09 10:27:55  host: staticline10531.toya.net.pl

    fajniutki telefonik.miałam go kiedyś. nie narzekałam na niego. nie psuł się,był odporny praktycznie na wszystko.no ale brak aparatu zrobił swoje. niestety. telefon dla osób które mają telefon tylko żeby dzwonić i pisać smsa

  • 0

    30. ~dead kill  2007-09-24 19:45:02  host: abeg198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zgadzam sie co do opinii, że ten telefon jest niezbyt funkcyjny ! Ma bardzo niewygodnie menu i do tego ta bateria wbudowana w tylna klapke, bardzo dziwny telefon

  • 0

    31. ~Barrtoszek  2008-04-20 20:21:03  host: dvk34.internetdsl.tpnet.pl

    jakies 2 miechy temu sprzedalem kumplowi za 30zl xD jak dla mnie ten telefon jest nie zniszczalny jak on latal i spadal na beton wlozylem baterie i dalej dzialal:P

  • 0

    32. ~hmmm  2008-04-26 12:40:09  host: 80.54.105.196

    mam pytanko...jak zlikwidowac tryb T9 w sms?

  • 0

    33. ~Zipppoo  2009-02-05 21:18:38  host: pc7-194.chomiczowka.waw.pl

    A więc rodacy. Miałem go pare lat temu i wtedy kiedy był w promocji już był zacofany. Brak polifonii, słaby wyświetlacz, mało tapet itd. Nie da się go podłączyć do kompa, ani cokolwiek do niego ściągnąć. Jest tylko jedna gra i nic więcej się nie da wgrać. Nie ma aparatu. Nie ma Mp3,radia, nie można wkładać kart SD, sama pamięć jest mała i szybko się zapycha smsami, nie ma głosnomówiącego. Podczas gdy nokie i soniaki były nieźle zrobione tak ten był jakiś cofnięty w rozwoju. To całe srebro szybko się ściera nawet jak się nosi w odzielnej kieszeni. To było ładnych pare lat temu, ale nadal trochę żałuje, że go wybrałem.

  • 0

    34. ~kolo  2012-07-11 18:47:32  host: klienci-net5.pai.net.pl

    moj 1 tel 2004r gruby facet z komisu w lodzi na limance przy rynku baludzkim zrobil mnie mowiac ze tel ma polifonie i wszelkie na te czasy wypasy haha:]kupilem i mialem gula a facet nie wiem czemu do tej pory sprzedaje jakies badziewie;]

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-161-175-236.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet