Philips Fisio 120 - opinie
Telefony Philips Philips Fisio 120 Opinie o Philips Fisio 120

Philips Fisio 120

w sumie: 11
  • 0

    1. ~paulina  2005-07-25 18:54:00  host: lan.elomza.pl

    najgorszy telefon jaki moze byc i jaki kiedykolwiek mialam. dziadostwo jakie szukac trzeba dlugo. nie ma na niego dzwonkow do sciagniecia. slaba bateria. igdy wiecej bym go nie kupila!!!

  • 0

    2. ~koles  2005-09-25 09:56:53  host: 80.51.227.125

    lezy taki jako awaryjny u mnie w domu i bateria trzyma 2 tygodie ...

  • 0

    3. ~kamil  2005-10-16 10:20:47  host: router.mars.cyberbajt.pl

    ja mam takiego i nie nazekam mam go juz 2 lata i jest spox bateria trzyma 8 dni ciaglego uzywania.

  • 0

    4. ~bedziej  2005-10-19 19:15:52  host: bws84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ratunku! takiego złoma nigdy swiat nie widzial. mój kuzyn takiego mial, ale sie wkurzyl i go rozczaskał o ściane, i nie bylo co zbierac. kto moze niech ucieka!!!

  • 0

    5. ~KaSiA  2005-12-20 16:55:09  host: apg46.internetdsl.tpnet.pl

    SUPER KOMÓRKA!! tylko teraz mam nową... ale spox!

  • 0

    6. ~Niuśka  2006-01-08 19:49:21  host: apg42.internetdsl.tpnet.pl

    Fajny fonik ;] nie jest zły, ale nie jest tez wspaniały. Jest taki "prymitywny" . to był mój 2 fon:
    1. Motorola V2288 -> cegła
    2. :) Fisio 120 -> prymityw
    3. Siemens C75 -> obecny! POLECAM!

  • 0

    7. ~kuba  2007-08-17 11:02:24  host: chello089079129249.chello.pl

    to był mój pierwszy telefon (dostałem go w 2004) miałem go rok dobry telefon jak na taki tani i jak na tamte czasy Pózniej kupiłem sobie MC60 - totalne góno a dałem 850zł Teraz mam L6 za 200.- zakupiłem ją rok temu no i jest spoko przymierzam się do kupna z710i lub SGHz630

  • 0

    8. ~szanowny kombtaant  2007-08-23 15:38:31  host: axi211.internetdsl.tpnet.pl

    Moja sąsiadka która jest dziwką się tą antenką masturbowała a znajomy Brunek przejechał po nim pługiem i zabronował. xDDd

  • 0

    9. ~Jakub Algi  2008-11-19 15:15:57  host: pi1-210.blast.pl

    Mój pierwszy telefon. Super miałem go od 2004 roku. Skubaniec do dzisiaj chodzi. ;-}

  • 0

    10. ~A.Człowiek  2010-03-07 09:53:32  host: 83-168-108-161.pr2-nat.espol.com.pl

    Pierwszy fon od 2004r. działa do dziś lecz datę można ustawić do 2011r. ;)

  • 0

    11. ~AGATOŚ  2014-01-29 08:58:13  host: static-62-233-216-82.devs.futuro.pl

    śmiech na sali .fotomontarz ;P

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-205-140-252.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet