Philips E120 - opinie
Telefony Philips Philips E120 Opinie o Philips E120

Philips E120

w sumie: 10
  • 1

    1. ~Antoniusz  2015-08-14 14:45:10  host: 81.219.84.18

    gigant wsrod telefonów. Mam od jutra i jestem mega zadowolony to co dopiero jak bede go mial

  • 0

    2. ~igor  2015-10-21 22:51:06  host: public-gprs517614.centertel.pl

    tani i na dwie karty sim. jednak jakośc dzwieku słaba. lepszym jest samsung e 1200r. lepiej słychac rozmowe z tyłu niz z przodu. posiada pamiec w wielkosci... 56 kb. jednak po dokupieniu kart pamieci mozna nagrywac rozmowy bez pikania do pliku wave. z radia tez można nagrywać. posiada radio , bluetootch , latarke (słaba) odtwarzanie plików mp3. nie ma edge. zle tu piszecie. kod zabezpieczajacy tego telefonu to : 1 2 3 4. bateria trzyma tydzień ( przy jednej karcie sim) ogólnie za 60 zł warto to nabyc jako zapasowy

  • 0

    3. ~musek  2015-10-22 13:16:16  host: cgi-bw-234.cgint.pl

    Bardzo dobry tele, za malutkie pieniadze ~60zl(ladowarka+kabel USB + zestaw sluchwakowy) 2lata gwarancji. Czas czuwania 16dni!

  • 0

    4. ~  2015-12-17 19:53:57  host: public-gprs517107.centertel.pl

    Mam ten telefon i jestem zniesmaczony tym ze nie ma aparatu ale polecam wszystkim ma mp3 blutucha karte mikro sd ja zadowolony z niego a ty

  • 0

    5. ~AdrianoNDM89  2016-01-25 23:17:04  host: 088156231080.nowydwormazowiecki.vectranet.pl

    Elegancki mały telefon z nagrywaniem rozmów ma wszystko poza aparatem ale to nie jest potrzebne uzywam go jako radio jak i słuzbowy jak i prywatny moim zdaniem rewelacja polecam kazdemu !!

  • 0

    6. ~Andy  2016-02-12 15:31:34  host: host-89-231-145-128.chelmno.mm.pl

    Nie polecam nikomu tego telefonu. Reklamowane zdjęcie ekranu nie ma z rzeczywistoscią nic wspólnego. Godzina jest mała i niewyraźna tak jak inne trzcionki.

  • 0

    7. ~  2016-02-12 15:34:27  host: host-89-231-145-128.chelmno.mm.pl

    Co to jest ?

  • 0

    8. ~Maciek  2016-03-31 19:26:59  host: 188.146.8.17.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    ubogi słownik T9 nie wgrywa słów, wbudowany tylni głośnik niepotrzebny, aby usłyszeć rozmówcę trzeba odwrócić telefon.

  • 0

    9. ~rozalia  2016-04-20 19:37:11  host: user-94-254-129-149.play-internet.pl

    ten telefon ma wade w postacji pamieci. nie widzi karty pamieci i co kilka godzin trzeba resetowac telefon zeby mozna było nagrywac rozmowy czy po prostu trzymac na niej jakies pliki. a sam telefon ma jej zabójcza...ilosc. całe 46 kb. zenada i shit.

  • 0

    10. ~adu77  2016-06-18 16:23:18  host: adij212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Pokazuje cały czas komunikat "włóż kartę SIM" gdy uzywa się tylko 1 karty SIM, nawet jeżeli w opcjach drugi slot jest wyłączony. Cały czas też pokazuje zasięg dla obu kart, nawet gdy drugiej nie uzywamy. Do poprawienia firmware. Dość często zawiesza się przy próbie odczytania nowej wiadomości SMS, trzeba wyłączyć i włączyć telefon. Dobrej jakości dźwięk przy odtwarzaniu mp3 przez wbudowany głośniczek. W miarę szczelny (wpadł mi na minutę do wody i cały czas działa, jedynie niedomaga jeden z przycisków i trzeba go mocniej naciskać, pewnie przez korozję).

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-50-16-107-222.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet