Philips 760 - opinie
Telefony Philips Philips 760 Opinie o Philips 760

Philips 760

w sumie: 6
  • 0

    1. ~simet  2005-03-04 15:21:00  host: aik22.internetdsl.tpnet.pl

    fajny telefonik

  • 0

    2. ~MAraSS_M3  2005-03-15 16:01:00  host: nat2.promax.media.pl

    pomijajac wyglad to jest identyczny jak simens SF65. ogolnie ladny telefonik. moglby miec 256 tys. kolorow, wymienne karty pamieci i MP3, wtedy bylby moim idealem. szkoda ze nie jest dostepny w zadnej promocji (narazie)

  • 0

    3.  2006-01-16 21:09:31

    Jak ktos wie czy mozna go kupic w polsce i za ileto niech napisze :P Jak na moj gust to bajeczny telefon

  • 0

    4. ~krzysiag  2006-03-19 21:53:31  host: xdsl-4229.lodz.dialog.net.pl

    można kupić ten telefon na Allegro jest dostępny za 629 zł

  • 0

    5. ~D.K.systems  2006-07-05 10:00:19  host: ece170.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon super. Zgadzam się mógł by mieć wymienne karty pamięci i mp3, ale kształt i wygląd oraz funkcjonalniść to rekompensują.

  • 0

    6.  2007-02-16 13:08:58

    Jezeli ktos jest zainteresowany to mam jedna sztuke z ladowarka,bez simlocka i z polskim menu telefon ekstra jezeli jest ktos chetny to piszcie.kisielek79@interia.eu

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-5-239.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet