Philips 655 - opinie
Telefony Philips Philips 655 Opinie o Philips 655

Philips 655

w sumie: 10
  • 0

    1. ~trasu  2005-07-06 11:16:00  host: nat-tar.aster.pl

    zwykły telefonik, zadnych ciekawych nowych rozwiazan,aparat całkiem całkiem

  • 0

    2. ~Szefik  2006-01-23 14:58:34  host: 83.238.67.133

    czy w tym fonie mozna ustawic mp3 jako dzwonek?????

  • 0

    3.  2006-05-25 14:30:15

    jak on niema mp3

  • 0

    4. ~Zosia  2006-08-29 13:07:32  host: bus170.internetdsl.tpnet.pl

    jak nie ma niektore te modele tego telefonu maja np moj ma jaka dodatkowa funkcje mp3

  • 0

    5. ~poduch  2007-05-24 22:54:52  host: azi58.internetdsl.tpnet.pl

    to masz chyba jakąś wersje LUX ;D bo z tego co mi wiadomo to w tych telefonach takiego czegoś nie było... mam go już drugi rok i mp3 na bank nie odtwarza. Nawet "amr" jako dzwonek nie idzie ustawić. Po za tym już po raz drugi padł mi mikrofon a części do tego nawet w serwisie nie maja(jeszcze na gwarancji czekałem prawie dwa miesiące aż mi go łaskawie zrobią). Krótko mówiąc PADAKA ;P

  • 0

    6. ~KoKs  2007-06-23 19:26:34  host: 87-205-33-173.adsl.inetia.pl

    popieram telefon zgoniasty !! ... pierwszy model miał skopany wyswietlacz zew. podswietlanie nie działało ... po 2 miesiącach mikrofon padł ... dzięki bogu PLUS szybko i sprawnie wymienił na nowy egzemplarz ... niestety nikt nie powiedział ze po pol roku telefon przestanie trzymac zasieg a po roku zglupieje calkowiecie !! ODRADZAM TEN ZAKUP !! NAWET ZA ZŁOTÓWKE !! !! SZKODA NER i ZDROWIA NA TEN ZŁOM !!

  • 0

    7. ~suzi  2007-07-14 10:33:22  host: 83.238.70.51

    nie wiem czy zosawić sbie Nokie 6020 czy kupić Philipsa655 doradzcie mi

  • 0

    8. ~kamcia  2007-08-19 09:58:26  host: 87-205-193-84.adsl.inetia.pl

    suzi ja bym na twoim miejscu kupila sobie philipsa 655 bo jest fajniejszy i robi lepsze zdjecia i ogolnie jest ladniejszy ja tez kupuje sobie philipsa

  • 0

    9. ~MIQ  2008-08-17 15:48:34  host: nat-119.mikolow.net

    Mega telefon 2 godziny siedzial pod woda i dalej smiga hehe

  • 0

    10. ~Wojciech xD  2009-10-30 19:03:51  host: chello089076167154.chello.pl

    hejka . czy problem z mikrofonem jest częsty? mi na dyktafonie dziala a podczas rozmowy... NIE !! poza tym nie zły ... Brakuje mp3 ...

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-202-12.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet