Philips 568 - opinie
Telefony Philips Philips 568 Opinie o Philips 568

Philips 568

w sumie: 8
  • 0

    1. ~lord_senior  2005-02-27 09:15:00  host: host-ip250-134.crowley.pl

    Kiedy beda w Polsce i ile moga kosztowac???

  • 0

    2. ~Pablo Romero  2005-04-07 10:23:00  host: ip154.zsp-olesnica.pl

    wszystko fajnie tylko brak kart pamieci i 3,2mb pamieci to zdecydowanie za mało...
    Po za tym rewelka.

  • 0

    3. ~karolina  2005-09-04 01:44:38  host: ce01pc03.netcabo.net

    w portugalii kosztuje 99 euro... wlasnie zastanawiam sie czy go nie kupic :/ tylko nie wiem czy jepiej wybrac motorole v550 czy tego philipsa 568????

  • 0

    4. ~DUCHPSB  2005-09-10 22:34:01  host: 217-153-241-130.zab.nat.hnet.pl

    JA JUZ GO MAM .KUPILEM W PORTUGALII ZA 75€O .

  • 0

    5. ~kan  2005-09-29 22:18:38  host: host-87-74-49-19.bulldogdsl.com

    w londynie w woolworths jest za 50 funoli, wiec jak co, pozdro

  • 0

    6. ~adik  2006-12-02 11:19:48  host: awz76.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kur#$ ja nie moge złamać simloka w tym pier&^%#$*( gracie. nie ma softu polskiego i kabla nie moge kupić. po prostu telefon do dupy i hu* z nim

  • 0

    7. ~wares  2007-04-18 15:22:53  host: proxy2.zicom.pl

    mam tego fona kupiłem go za 2 funty ale był uszkodzony i zanapraw 40zł

  • 0

    8. ~NokiaFAN  2007-12-14 15:25:28  host: atn136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon mi sie nie podoba ponieważ ma mało pamięci i wogóle jakieś szajstwo no może jedynie fajnie wygląda

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-23-23-50-247.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet