Philips 362 - opinie
Telefony Philips Philips 362 Opinie o Philips 362

Philips 362

w sumie: 178
  • 0

    1.  2005-11-08 14:22:33

    k508 lepszy

  • 0

    2. ~tomek  2005-11-08 15:24:07  host: dgk231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wedlug mnie ten telefon nie jest dobry ani slaby, po prostu ze sredniej pólki cenowej. Ma malo pamieci.

  • 0

    3. ~kenai  2005-11-09 19:30:30  host: host-ip131-131.crowley.pl

    k508 droższy .. ale jak na tą cene(49zł) w Twoim planie w orange ..moim zdaniem sie opłaca .. poza małą pamięcią oraz 16 głosami niemam nic do zarzucenia , ładny wygląd ,duży wyświetlacz,(nie tak jak te siemensiki (c65-złom) i dupiate nokie) . kupuje go w przyszlym tygodniu :) zdjecia ponoć lepsze duzo niz np siemens c65 -co jest wogole juz niewypałem . pozdrawiam .

  • 0

    4. ~ola  2005-12-03 21:44:30  host: akj100.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanie - ile w tym fonie trzyma bateria?

  • 0

    5. ~AtkA  2005-12-05 21:49:48  host: mediator.stella.net.pl

    klawiatura mi sie nie podoba ... taka jka dla dzieci ;/ a ogolnie to fajny telefonik ;] dla tych co nie maja duzych wymagan ;p

  • 0

    6. ~ZAG88362  2005-12-07 14:42:53  host: adu50.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy prez podczerwien można zrzucać tapety i dzwonki

  • 0

    7. ~Dronka  2005-12-10 20:51:44  host: qj164.internetdsl.tpnet.pl

    Jedna podstawowa zaleta: bardzo dobre zdjęcia...:)jak na ta cenę mi się podoba..:)

  • 0

    8. ~ZIELARZ  2005-12-11 20:57:27  host: pe174.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl

    Mi bateria trzyma 3 4 dni zalkeży jak często z niego używam!! a ja zrzucam wszystko nawet gry przez irde i z kompa na tela bez programu do obsługi tela na kompie jak i z wielu teli na ten model(np se t630) na ten telefon (philips 362)

  • 0

    9. ~cinek  2005-12-12 12:45:30  host: ajn31.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moim zdaniem jest taki z średniej pólki

  • 0

    10. ~sM->[q]  2005-12-14 13:30:31  host: axa90.internetdsl.tpnet.pl

    A Nie mam zastrzeżeń do tego philipsa:) mam go od września i jeszcze mi się nie znudziŁ;] heh 5mB pamięci nie 4 no ale... 16 tonowa polifonia? no ciekawe w którym bo w tym to mi sie nie wydaje:) Bateria mi 3ma około 8-9 dni. Jak narazie:) zobaczymy późneij .. Tylko znalazłem jak narazie w nim minusik:P nigdzie nie mozna nadobyć Np. Paneli czy klawiszy, bo te orginalne się zcierają.
    W sumie moge powedizeć że polecam go. Jesli nie cchesz miec telefonów jak każdy.

  • 0

    11. ~aldi  2005-12-17 12:57:38  host: nat3.gress.com.pl

    wg mnie bardzo fajny,mam go miesiac i sie jescze nie zepsul:P polecam:)

  • 0

    12. ~masscinek  2005-12-20 12:49:33  host: byw130.internetdsl.tpnet.pl

    to super telefonik zdjęcia robi równe jak se k 700i pozdro

  • 0

    13. ~Ulciaa  2005-12-22 20:08:18  host: 217.153.220.18

    no wlasnie.... Zastanawiam sie bo mam sobie wybrać prezent pod choinke... Chcę telefon... Chcę w abonamencie lub mixie za 20-25 zl. Na początku chciałam Motorole V547 ale okazalo sie ze jest strashnie droga! No i wypatshylam ten telefon tylko nie jestem pewna co do niego....Chociaz czytajac te noty powyzej stwierdzam iz jest wiecej argumentow za tym ze ten telefonik jest super... Martwia mnie jedynie te zdzietające sie klawishe....Czy u kazdego tak jest? Napishcie mi wiecej o tym telefonie...

    Z gory Dziex!!! =]

  • 0

    14. ~M@rcin  2005-12-22 21:21:36  host: dsn175.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon oki. tylko brak mi mp3 i wiecej pamieci i jeszcze mozliwosci odtwarzmnia filmów. mógł by byc szybszy

  • 0

    15. ~  2005-12-24 21:05:01  host: jupiter.opticom.pl

    mi brakuje radia:(

  • 0

    16. ~Perel  2005-12-28 13:18:12  host: ftp.centrum.proszowice.pl

    Mam dylemat. Nie wiem co wybrać Sagema myX5-2v (za 99zł w erze),czy tego Philipsa (za 49 w Orange)? Jak myslicie ??

  • 0

    17. ~M@rek  2005-12-29 08:02:44  host: biu155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Perel: Ja bym wybrał Philipsa. Sagema ma moja znajoma i mówi, że NIGDY WIĘCEJ SAGEMÓW, moze funkcje ni enajgorsz, ale wykonanie do dupy (w Sagemie oczywiście)

  • 0

    18. ~zygiel  2005-12-30 13:35:51  host: bvb242.internetdsl.tpnet.pl

    kupie se go

  • 0

    19. ~Tomek  2005-12-30 14:59:29  host: squid.veranet.pl

    Mam pytanie wie kos co jest w zestawie orange go-philips 362 .Jest tam radio?

  • 0

    20. ~Koras  2006-01-05 17:41:34  host: chello084010055076.chello.pl

    Czy można któryś z tych 16 dzwonków skasować i zapisać jakiś inny dzwonek? Czy jestem skazany tylko na te firmowe 16 dzwonków?

  • 0

    21.  2006-01-06 18:14:43

    Tam jest 16 głosowa polifonia, anie 16 dzwonków :)

  • 0

    22. ~pytajnik  2006-01-07 02:14:27  host: 195.117.8.2

    Mam pytanko czy moge go podłaczyc kabelkiem z kompupterem zeby z niego scaigac zdjecia ?

  • 0

    23.  2006-01-14 17:41:22

    do pytajnik : Obaiam sie że nie :(

  • 0

    24. ~ph  2006-01-16 11:35:33  host: bbh68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    gdzie mozna kupic radio do tego telefonu??

  • 0

    25. ~mil  2006-01-17 19:18:17  host: proxy-14.tvk.torun.pl

    świetny telefonik jestem bardzo zadowolony z niego, ale tez ciezko było go znaleść. bo wszystkie sie wyprzedały:)ale warto było poczekac.w mixie za 25zł płaciłęm 200zł i jestem b. zadowolony

  • 0

    26. ~kamien  2006-01-17 20:05:58  host: 80.51.65.2

    wiecie może czy ten telefon ma raporty doręczenia sms-a??

  • 0

    27. ~ph  2006-01-17 22:53:15  host: bbb140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma raporty doręczenia.

  • 0

    28. ~  2006-01-18 11:07:50  host: dvl11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik jest spoko tylko nie potrafie znalesc gierek na niego. Pomóżcie ! :-)

  • 0

    29. ~kamien  2006-01-18 12:11:53  host: 80.51.65.2

    telefon łączy sie z komputerem przez I'rde a nie kabelkiem, trzeba dokupić do komputera podczerwień usb, albo do płyty głównej i już jest połączenie. :-) w orange kosztuje 399zł troche słono ale sobie może kupie.

  • 0

    30. ~aga  2006-01-19 20:49:13  host: xdsl-4936.elblag.dialog.net.pl

    jest w nim kamera?

  • 0

    31. ~>>>:)Sylwia(:  2006-01-20 07:46:08  host: c58-35.icpnet.pl

    Witam, :)Chciałabym się dowiedzieć, czy można przesyłać dane między telefonem z
    bluetoothem i telefonem z podczerwienią??? i czy można zdjąć datę, menu i logo
    operatora z tapety?? z góry dziękuję za odpowiedź :)) oczywiście chodzi mi o philpsa 362 w orane :))

  • 0

    32. ~ph  2006-01-20 21:12:27  host: bcd141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    gierki pasuja z siemensow seria 65 i 75 ale nie wszystkie(trzeba probowac) aga: jest aparat filmu nie nagrasz(chyba ze ktos ma jakis specjalny zmieniony soft ale jeszcze o tym nie slyszalem) Sylwia: dane da sie przesylac jedynie BT-BT lub IRDA-IRDA..

  • 0

    33. ~ph  2006-01-20 21:15:47  host: bcd141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    menu operatora(w orange to po lewej stronie)da sie usunac- mozna poprosic w salonie orange przy kupnie telefonu- nie powinno byc problemu.. co do daty i loga operatora to sam jeszcze nie wiem...

  • 0

    34. ~  2006-01-22 13:31:16  host: xdsl-4936.elblag.dialog.net.pl

    ph: dziex ;] a dzwonki sa fajne? bo ta 16-tonowa polifonia dziwnie brzmi :P

  • 0

    35. ~ph  2006-01-22 16:13:03  host: bci13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w dzwonki to ja sie nigdy nie wsluchuje.. 16-tonowa polifonia nie gra rewelacyjnie(ale nie mam porownania wiec nie powiem) jest jeszcze amr- mozna samemu cos zgrac z kompa.. ja zawsze szukam prostego "bip" i juz :P

  • 0

    36. ~madziaa  2006-01-26 12:33:06  host: 80.51.227.146

    czy philips 362 obsługuje long smsy????

  • 0

    37. ~  2006-01-26 12:47:09  host: 210-103.compnet.com.pl

    Moim zdaniem powinen wziąć pan Sagema. Ja go mam polecam. Dobre zdjęcia robi i jest wygodny w użyciu!

  • 0

    38. ~putek  2006-01-26 19:37:47  host: acqp150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten telefon ma kamere i mozna nagrywac nim filmiki?

  • 0

    39. ~ph  2006-01-26 21:35:47  host: bbf48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    madziaa: long smsy?? chodzi o to czy dzieli tekst jak wpiszesz wiecej niz 160 znakow?? TAK dzieli i wysyla jako 2 smsy.
    putek: filmu nie nagrasz..

  • 0

    40. ~  2006-01-30 13:59:31  host: xdsl-4936.elblag.dialog.net.pl

    warto go qpic?

  • 0

    41. ~komis  2006-02-09 16:11:23  host: ahh21.internetdsl.tpnet.pl

    zgadzam się ale sagem myx7 jest i tak najleoszy

  • 0

    42. ~greg  2006-02-12 20:32:05  host: 80.48.1.136

    mam pytanie, czy znalazł ktoś kabel do tego phona, bo jak szukałem na allegro to nic nie było

  • 0

    43. ~;]  2006-02-21 16:20:44  host: xdsl-4936.elblag.dialog.net.pl

    mam pytanko: jaki telefonik lepszy? phillis 362 czy nokia 3220?? plx o odp;]

  • 0

    44.  2006-02-27 17:16:50

    Nite tragedia...czy wy uważacie,ze NOKIE to śmieci? Sami jestescie smiećmi!
    Gdybyscie sie znali lepiej na phonach wiedzielibyscie,ze NOKIA 6100 ma bardzo dobre oprogramowanie,nigdy sie nie zacina i dziala szybko !
    Co z tego ze ma tylko 4086 kolorów i 750 kilobajtów pamieci,telefon ma sluzyc do rozmów i dobrego korzystania,dbania o niego ,a nie jakies bajeranckie telefony po 500,1000,2000zł !
    wyjdz z takim na miasto to ci łeb rozwala...jezeli zycie nie mile to prosze idz na teren CRACOBII albo WISLY z NOKIA N70 !! !! !!
    NOKIA is THE BEST !

  • 0

    45.  2006-03-02 17:11:27

    Nie no phonek spox.Zastanawiam sie tylko czy jest tańszy czy drozszy od NOKII 6100 (oczywiscie uzywany w komisie albo na gieldzie.No gdyby był tańszy od nokii 6100
    to chetnie go wezme dlatego ze ma aparat z fleshem :]Nazekam na zbyt malo miejsca ale i tak jest wieksza niz w NOKii...
    NOKIA 6100 vs. PHILIPS 362 kto waszym zdaniem wygra ?

  • 0

    46. ~Zoch@  2006-03-12 10:25:50  host: aaoq15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik super!! warto go miec a jezeli wam sie uda to w orange byla limitowana seria z radiem:P:P;]

  • 0

    47. ~adam14  2006-03-19 14:47:56  host: dcz103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie wiem co wybrac, tego philipsa czy siemensa C75. Posze pomózcie !

  • 0

    48. ~katie  2006-03-20 15:38:26  host: prosie11.aster.pl

    czy ten telefon mozna dostac jeszcze w orange?:>

  • 0

    49. ~danka  2006-03-23 11:35:20  host: abwg250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dziadoski telefoo, ciagle sie zawiesza, wyłancza podczas połaczenia, wyswietlacz ten sie psuje, kicha ogólnie

  • 0

    50. ~K@rolc!@  2006-03-23 21:32:10  host: kopernika.skawsoft.com.pl

    Moja komorka sie zepsula wiec mam sobie wybrac nowa. Myslalam o tym philipsie, ale martwi mnie to ze te klawisze sie tak zdzieraja... Ale chyba na 98% ja wezme!!! Pozdrawiam RR4!!!!!

  • 0

    51. ~ola  2006-03-26 21:27:19  host: acqh153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten tel i jest super!!!!!!!!!!!!!!!
    mozna sciagac przez podczerwien wszystko jest oki

  • 0

    52. ~Arek GL  2006-03-27 09:29:49  host: avd130.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy wie ktoś moze ile on kosztuje w salonie w salonie orange w ofercie orange go ? i czy da sie na nim wyswietlac miasto tak jak w noki?odp dzieki

  • 0

    53. ~magda  2006-03-31 17:00:13  host: netip.pl

    mam pytanie-co zrobić żeby wiadomości w skrzynce odbiorczej wyświetlały się zgodnie z datą dojścia? bo jak na razie to ułożone są chaotycznie:/

  • 0

    54. ~jakub-os14  2006-04-03 17:11:11  host: dxo251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wicie co genialni jesteście tak narzekacie że te klawisze sie zdzierają no to sobie kupcie sylikon do tego telefonu no nie:P

  • 0

    55. ~langus0  2006-04-05 15:19:39  host: ege183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ile ten telefon ma pamięci bo tu pisze, że ma 4MB,a na innej stronie że 16 MB!?

  • 0

    56. ~Arek  2006-04-06 21:52:40  host: ip163-c14.gl.digi.pl

    mam ten telefon powiedzcie mi czy u was tez tak jest ze po paru minutach calkowicie sie wylacza wyswietlacz ?

  • 0

    57. ~qwal  2006-04-12 16:15:12  host: 212.182.26.131

    nic nie rozumiem. wejdzcie sobie na strone philipsgsm.pl - jest napisane ze ma 16 mb pamieci i 64 tonowe dzwonki wiec o co chodzi moze mi ktos wyjasnic. dzieki

  • 0

    58. ~lenek  2006-04-13 18:51:29  host: gprs9.orange.pl

    nie polecam,ciągle cieny wyświetlacz, jakby telefon caly czas byl wylączony.Polecam nokie!!!!!!Zadna nokia was nie zawiedzie.

  • 0

    59. ~Kamyczek  2006-04-21 15:52:25  host: host-86-63-152-165.pronet.lublin.pl

    Ja mam Philipsa 362 od listopada 2005 i nawet jestem zadowolona. Tzn zdjęcia są bardzo dobre i w oóle nikt nie ma takiego telefonu wśród moich znajomych. JEden problem jaki mi sie rtafił to to że czasami mi sie zawiesza jak przychodzi wiadomośc. Tzn wystarczy go wtedy wyłaczyć i włączyć spowrotem. A żeby całkowicie usunąć te wadę musza mi wymienić oprogramowanie. I wiadomożsci mam jakoś mało tzn ok 23. Ale to chyba także wina wadliwego oprogramowania. Na szczeście takie wady zdarzaja sie bardzo zadko i naprawią je za darmo na podstawie gwarancji...Mimo to fajny jest i warto. :)

  • 0

    60. ~  2006-04-24 17:14:39  host: akv242.internetdsl.tpnet.pl

    zdjęcia o niebo lepsze C65

  • 0

    61.  2006-04-28 21:48:50

    Niech ktoś mi odpowie na pytanie: gdzie moge znalezc gry na ten telefon???mam ten sam problem co Kamyczek też mi się zacina przy odbiorze sms-a ale zadko

  • 0

    62. ~piorek122  2006-04-30 17:27:52  host: aayg240.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super telefon mam zamiar go kupić

  • 0

    63. ~drugqueen  2006-05-02 19:54:09  host: ecr205.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon byl w promocji orange, okazalo sie ze ma wade fabryczna uniemozliwiajaca wysylanie mmsow i go wycofali, mam proglem bo oferta w/w firmy jest kiepska na ten moment,nie wiem na co go wymienic

  • 0

    64. ~DiabloII.PL  2006-05-05 16:23:27  host: 195.116.95.162

    Jestem posiadaczem tego telefonu już rok i muszę powiedzieć że ma kilka minusów. M.in:
    -Najpierw wybierasz nadawce potem piszesz sms'a (dla posiadaczy nokii itp)
    -Często się zawiesza
    -Bateria trzyma dość krótko (max 5dni)
    -Brak możliwości ściągnięcia różnych rodzaji dzwonków (właściwie tylko mono i polifonia)oraz nie można ściągnąć żadnej gry,loga, animacji filmów z internetu
    -brak możliwości nakręcania filmów za pomocą kamery w telefonie
    -Dużą część tapety zasłania pasek (niby ułatwiający poruszanie się po telefonie), bez możliwości usunięcia
    -brak...(czytaj: blutuf)
    -awaryjność
    A teraz plusy:
    -ładny wyświetlacz i wyświetlanie obrazków
    -tani
    -ogólnie ładny
    -mogło być gorzej...:)

  • 0

    65. ~agaTGCS  2006-05-21 15:01:56  host: gw2.tczew.net.pl

    czy można zmieniać obudowy w tym telefonie

  • 0

    66. ~kojot  2006-05-26 14:54:19  host: host68.robnet.pl

    zajebiste zdjęcia.wogole to niezły ale ta wielkość widać ją z kilometra

  • 0

    67. ~Adi  2006-05-31 20:27:38  host: ato47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Radze wybrac Siemensa c75
    Moja siostra go ma i wszystko w nim dobrze chodzi .

  • 0

    68. ~szap  2006-06-18 22:14:12  host: 80.54.90.10

    fonik zajefajny tylko jest w nim 1 szkopół ma zrytąpo lifonię :-(

  • 0

    69. ~wuju  2006-06-23 13:34:02  host: zagorzeb.smstv.pl

    mam problem zamówiłem sobie dzwonek na papli i przyszła mi wiadomośc sms.Tzn mam w lewym górnym rogu ikonke w kształcie małpy[@] jak ją usunąć prosze o pomoc!!!!!!!!!??????

  • 0

    70. ~PROSTO  2006-06-27 00:22:59  host: bzc20.internetdsl.tpnet.pl

    miałem ten telefon i wad miałem w nim troche :) ładował sie sam bez ładowarki :) jak wgrywałem coś z kompa w duzych ilościach to wyskakiwało defragmentacja prosze czekac i mozna było czekać do nastepnego dnia. w calej czewie zaden komis ani lombard nie chciał go wziąść musiałem szukać grajera naszczęście dziś jestem posiadaczem motki v525 po przerobieniu na v600 naprawde mega telefonik polecam

  • 0

    71. ~Arek  2006-06-27 17:31:55  host: avd130.internetdsl.tpnet.pl

    Wuju ta małpe da sie usunąc a nawet sciagnąc to co zamówiles wystarczy przyczymac klawisz zero wejdzie w wap znaczu menu tma jest skrzynka push ap tam mozna to usunąc albo zaladowac i pobrac ten plik juz tak nie raz sciagalem przez to z wapstera

  • 0

    72. ~oLUNIA  2006-07-07 10:23:32  host: acon129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    JAK SIE ZKOMPA WYSLA NA TEN TELEFON DZWONKI TAPETY ITP PROSZE POMORZCIE I ODPISZCIE MI BLAGAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    73. ~joas89  2006-07-31 11:13:51  host: 84.38.95.201

    Ten telefonik ma wrodząną wadę, mianowicie W ŻADEN SPOSÓB NIE MOŻNA ŚCIĄGNĄĆ ŻADNYCH DZWONKÓW, TAPET ITP. Z KOMPA =( ale na szczęście IrDa Ci to zrekompensuje;) mam ten telefonik juz prawie rok i jestem zadowolona, super że zdjęcie które ustawisz na tapecie jest jednocześnie motywem =D dopiero teraz telefon zaczyna sie rysować, ale i tak jest spoko. Zastanawiam sie nad wymienieniem go na motke v980 ale mi po prostu szkoda... Pozdrawiam jak macie jakieś pytania - pisać, chętnie odpowiem;*

  • 0

    74. ~vam  2006-08-13 13:13:37  host: esp149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hmmm.. oryginalny(nie pomylisz go z zadnym innym :) dobra bateria i foto jak na 640x480 tez przyzwoite ;]

  • 0

    75. ~marcinosko  2006-08-14 12:33:44  host: aczk118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a wiecie morze gdzie mozna dostać obodowe do niego ale nie oryginalbą bo oryginalna kosztuje 140 zł

  • 0

    76. ~Betsy  2006-08-15 21:41:49  host: aub73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten fonik od wrzesnia i jestem zadowolona. Bateria trzyma 5-6 dni (ok 2h rozmów dziennie), zdjecia wporzo, email chodzi. Brakuje tylko radia :( W sumie 9 pkt, bardzo polecam.

  • 0

    77. ~jagodnik  2006-08-24 09:32:30  host: cvq130.internetdsl.tpnet.pl

    mojm skromnym zdaniem on się wcale nie zawiesza przy odczytywaniu wadomości,tylko klawiatura się blokuje i wystarczy ją odblokowac naciskając dłużej #.przynajmniej u mnie tak jest

  • 0

    78. ~Ania  2006-08-26 15:00:54  host: proxy.interkar.pl

    pomozcie mi kupic sobie philipsa czy sony ericssona k300i philips jest ladniejszy i w ogole ale te opinie mnie doluja :( co robic?

  • 0

    79. ~Zuczek  2006-08-31 18:39:41  host: ato186.internetdsl.tpnet.pl

    Właśnie chcę sobie kupić tą komOrkę i mam taki sam dylemat co ~Ania. Nie jest taka duża jak jeden pisał (mam większą obecnie i jestem z niej pod tym względem zadowolony), no i ładnie wygląda. Zastanawiam się jeszcze nad samsungiem sgh-x200. Napiszcie mi która lepsza?

  • 0

    80. ~joas89  2006-09-01 16:15:46  host: 84.38.95.205

    Wg mnie k300 jest zbyt pospolity a mojego philipsa nie ma nikt w okolicy;D

  • 0

    81. ~aaaaaaa  2006-09-14 16:55:28  host: ayg110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Philips lepszy!!!!

  • 0

    82. ~Beblas  2006-09-14 18:27:09  host: c181-153.icpnet.pl

    mam pytanko czy ten telefon ma wymienny panel?? mam nadzieje ze nie bo to wkurza mnie to!! telefon spadnie raz czy dwa i panel do wymiany bo cos sie odlamalo itp.

  • 0

    83. ~sylcia  2006-10-04 19:48:45  host: h-82-177-100-202.dolsat.pl

    nieprawda bo SE lepszy:D tak, tak K310i ma duzo osób, ale np. K750i duzo mniej bo jest drogi:P a ja go mam własnie8) i jestem zadowolona. tego Philipsa miałam dwa tygodnie... i schrzaniła mi się klawiaturka... musiałam go oddac . nie poelcam!

  • 0

    84. ~liko  2006-10-04 23:29:08  host: aakd36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy ten telefonik odtwarza pliki vav czyli inaczej muzyczke

  • 0

    85. ~  2006-11-01 14:34:13  host: l-009.pai.net.pl

    czy ktoś wie czy da sie zmienić obódowe

  • 0

    86. ~Oleńka  2006-12-08 22:31:53  host: pd106.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl

    jak zobaczyłam ten fonik to od razu sie w nim zakkochałam!! kupuje!! każdy ma inny gust i inne zdania, ja nie jestem bardzo wymagająca i myśle że philips mnie zadowoli :P tylko troche martwi mnie jednak ta polifonia.. bardzo lipna??

  • 0

    87. ~oskar9313  2006-12-26 09:20:49  host: n04.satfilm.pl

    telefon oglnie fjny mam go od roku i jeszcze nic sie nie zepsuło. Ale polifonia...

  • 0

    88. ~  2007-01-12 12:15:06  host: 81.15.149.152

    a jak połączyć się poprzez irdę z kompem z windowsem 98 bo nie mogę nawiązać łączności

  • 0

    89. ~mart@  2007-01-14 13:04:47  host: eat221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam jedno pytanie czy na ten telefon można sciągnąć gre JAVA? prosze o szybką odpowiedż

  • 0

    90. ~PLUS+  2007-01-23 17:04:06  host: byx49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam tego tel i nie jestem zadowolony wadliwy,zacina się po prostu szjs.Po 2 tygodniach oddałem na gwarancje bomi się zepsół,potem czekałem miasiąc zanim mi go oddali.Nie polecam i nie wierzcie tym którzy zachwalają ten telefon,to po prostu dziadostwo. .:NIEKUPUJCIE GO::.->HASŁO DNIA

  • 0

    91. ~v  2007-01-29 15:28:46  host: abgp195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak się w nim zdejmuje przednią obudowę?

  • 0

    92. ~mega  2007-01-30 16:28:25  host: 21.214.199.213.tvknet.pl

    tak wogule telefon jest fajny a i tak dla wyjaśnienia ma głośno muwiący a fkuża mnie to że niema na niego żaadnyh gier java

  • 0

    93. ~philipka  2007-02-05 18:14:55  host: chello084010115231.chello.pl

    ja mam ten fon od roku... w zestawie dostałam słuchawki z radiem..podczerwienią ściągam tapety, ładnie robi zdjęcia i ma zoom . ogólnie ładny jest :) polecam daje 10/10 pkt

  • 0

    94. ~CEZAR->POSIADACZ P 362  2007-02-26 22:08:27  host: evj220.neoplus.adsl.tpnet.pl

    MAM TEN FONIK OD ROKU TYLKO NIE WIEM PRZEZ JAKI PROGRAM POłąCZYć SIE PRZEZ IRDE Z KOMPEM?? PROSZE O SZYBKą ODPOWIEDź BO NIE MAM JUż NA TO POMYSłóW!! NA JAKIEKOLWIEK PYTANIA CHęTNIEODPOWIEM!!;]

  • 0

    95. ~nokia 6310i najlepsza  2007-03-07 10:59:09  host: blp10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten philips jest do kitu moja dziewczyna go ma juz rok i 4 razy był w naprawie zawiesza sie i wyłancza nie polecam !!!

  • 0

    96. ~agaaakka  2007-03-08 12:52:33  host: chello081018221005.chello.pl

    mam ten tel od 1,5 roku i nic sie z nim niepokojacego nie dzieje, bateria jest wytrzymala, polecam

  • 0

    97. ~Martuś  2007-03-10 09:20:53  host: chello062179059118.chello.pl

    Ja miałam SE K300i, jest wporzo, tylko że aparat jest czasami dziadowy, wybiera sobie te lepsze i gorsze dni. Philipsa tego ma moja przyjaciolka, nie jest zadowolona. Polecam SE. :)

  • 0

    98. ~pio667  2007-03-11 15:25:42  host: hr131.internetdsl.tpnet.pl

    sory ale można przesyłać tapetki i dzwonki z innymi ludzmi np z k510i przez ird

  • 0

    99. ~GGGGGG  2007-03-23 15:15:10  host: public-gprs13524.centertel.pl

    Mowie Wam ten telefonik jest super nie wierzcie innym ktorym sie nie podaoba jest super mam go od 1roku i 4 miesiecy raz mi sie popsul bo nim rzucalam ale jest super jestem zadowolona

  • 0

    100. ~philip  2007-03-24 21:40:18  host: bug116.internetdsl.tpnet.pl

    dzieci nie znacie sie wogóle pieprzycie ze malo ma pamieci a moze k300i lub k500i ktory ma 12mb i wrzucicie dwie mp3 i jeden 1.5min filmik i w k500 pamiec pełna chcecie miiec 200gb to se dysk do peceta kupcie a nie opowiadajcie farmazonow

  • 0

    101. ~pio..  2007-03-26 00:18:51  host: ecw133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. Mam jedno pytanko czy ten telefon ma dostępną usługe Real Music?, z góry dziękuje za odpowiedź.

  • 0

    102. ~philips362  2007-04-11 18:26:59  host: 82.160.27.101

    nie jest to fon najlepszej jakości ale mam go już 1,5 roku i wszystko w nim działa bez skazy.Bateria wytrzymała,dobry wyświetlacz, z słońcem najlepsze foty wychodzą.Ten fon ma WAV???Proszę o jak najszybszą odpowiedź!

  • 0

    103. ~w.  2007-04-16 18:56:03  host: aari81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej jak robi ten fon fotki bo własnie nie wiem czy mam go kupic przez allegro plz odp

  • 0

    104. ~Jędrzej  2007-04-29 00:16:57  host: bielsko.bsb.vectranet.pl

    W to lepiej go nie kupuj. Chociaż przypuszcam że może być go coraz wiecej na allegro, gdyż żaden komis nie chce go przyjmować. Tak Philips362 działa jak działa tylko że nic do niego nie można dostać. Masz go 1,5 roku i nie wiesz czy jest wav? Ja też mam 1,5 roku. Raz był wc serwisie, aktualizacja firmware. Ostatnio przy otwieraniu wap orange world wyskakuje "błąd analizy", inne strony otwiera normalnie. Aktualizacja firmware po gwarancji kosztuje ok. 50zł. Czu ktoś też to ma? Philips sam jesteś dzieciak i na gówno papa mówisz, nioe obrażaj innych.

  • 0

    105. ~dzek  2007-05-02 11:49:36  host: abgs145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wiesza sie, beznadziejny soft, nie mozna dostosowac menu do indywidualnych potrzeb, a teraz jeszcze jedna usterka - juz po okresie gwarancji:/ - trzaski w sluchawce podczas rozmow - nie slysze rozmowcy ani rozmowca mnie, byl w serwisie, expertyza - uszkodzony procesor - naprawa 400zl. Zostaje pisanie smsów(bo skrzynka jest spora;) i robienie zdjec, pamiec - 5 mega, wiec nie wiem o co wam chodzi, SE K500 ma 12, fakt wrzucisz 2 mp3 ale do philipsa zadnej mp3 nie wrzucisz wiec SE bije ten szajs philipsa po calosci!

  • 0

    106. ~oskar777  2007-05-04 22:35:08  host: pe192.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl

    jak ktoś mysli że nie mozna wgrac javy i to za darmo to sie grubo myli.podłaczamy tel przez irde z kompem w mobile phone tools klikamy na eksplorator i wgrywamy plik .jar(takie mają rozszerzenie gry java) do folderu JAVA w telefonie.potem w javie juz w telefonie klikamy na opcje i wciskamy Instaluj z... wtedy pojawi się uprzednio wgrany plik .jar. odpalamy go i po kompilacji mamy jave za free. Pozdrawiam

  • 0

    107. ~  2007-05-10 12:56:11  host: ero164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    3 słowa o Philips 362!gówno jakich mało!!!

  • 0

    108. ~Merki  2007-05-10 12:58:11  host: ero164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest tak zjebany, że chciał bym spotkać tego typa co wymyślił to gówno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    109. ~Nemo Nemowicz  2007-05-18 15:45:27  host: gpo114.internetdsl.tpnet.pl

    Mamy 2 takie telefony w rodzinie,jeden dziad gorszy od drugiego.Po półtora roku praktycznie zostało pisanie smsów i to też nie zawsze,bo te dziadygi się wieszają.Głośnik dwa razy w naprawie,teraz popsuł się znowu ale już go nie naprawiam.Nie bez powodu Orange daje na niego tylko rok gwarancji.Trudno znaleźć gorszy telefon.

  • 0

    110. ~Blondi  2007-06-07 09:57:23  host: host-n1-96-117.telpol.net.pl

    pomużcie!!! mam tego fona i gdy sie anio obudzilam nie dało =sie go włonczyc, wiec daam go do ladowarki ale nadal sie nie da włonczyc prosze napiszcie!!

  • 0

    111. ~mega  2007-06-17 16:55:43  host: csknet-83-142-56-210.csk.pl

    nie wiem co się stało?!?!?! skrzynka dobiorcza - wiadomości sms pusta - a było duużo smsów, teraz brak i tych w pamięci telefonu i tych na karcie sim Przekładam kartę do innego tel te z karty są widoczne, co robić? jak 'odnaleźć' smsy?? co sie zchrzaniło? :(

  • 0

    112. ~mega  2007-06-17 16:59:23  host: csknet-83-142-56-210.csk.pl

    nie wiem co się stało?!?!?! skrzynka dobiorcza - wiadomości sms pusta - a było duużo smsów, teraz brak i tych w pamięci telefonu i tych na karcie sim Przekładam kartę do innego tel te z karty są widoczne, co robić? jak 'odnaleźć' smsy?? co sie zchrzaniło? :(

  • 0

    113. ~mega  2007-06-17 17:00:21  host: csknet-83-142-56-210.csk.pl

    nie wiem co się stało?!?!?! skrzynka dobiorcza - wiadomości sms pusta - a było duużo smsów, teraz brak i tych w pamięci telefonu i tych na karcie sim Przekładam kartę do innego tel te z karty są widoczne, co robić? jak 'odnaleźć' smsy?? co sie zchrzaniło? :(

  • 0

    114. ~mega  2007-06-17 17:05:27  host: csknet-83-142-56-210.csk.pl

    nie wiem co się stało?!?!?! skrzynka dobiorcza - wiadomości sms pusta - a było duużo smsów, teraz brak i tych w pamięci telefonu i tych na karcie sim Przekładam kartę do innego tel te z karty są widoczne, co robić? jak 'odnaleźć' smsy?? co sie zchrzaniło? :(

  • 0

    115. ~mega  2007-06-17 20:55:44  host: csknet-83-142-56-210.csk.pl

    nie wiem co się stało?!?!?! skrzynka dobiorcza - wiadomości sms pusta - a było duużo smsów, teraz brak i tych w pamięci telefonu i tych na karcie sim Przekładam kartę do innego tel te z karty są widoczne, co robić? jak 'odnaleźć' smsy?? co sie zchrzaniło? :(

  • 0

    116. ~aui  2007-07-06 17:17:58  host: c155-27.icpnet.pl

    jeśli o mnie chodzi to mam ochotę oddać go na złom o ile to możliwe. Dawałam go do naprawy 4 razy i praktycznie ciągle coś się w nim psuje nie dość że sam potrafi zmieniać karty pamięci z sim na swoją wbudowaną to jeszcze mógł by mi służyć za ekstrawagancką lampkę nocną

  • 0

    117. ~bleeeeeeee  2007-07-07 13:03:05  host: piasty-123.tp.unicity.pl

    philips 362 to jeden z najgorszych tel. jakie wyszły do tej pory daje mu nr 1 wśród totalnych pomyłek częste zawiechy mikrofon co chwile siada jakies defragmentacje co dwa dni ode mnie ma ogromnego minusa ten tel jest totalnym nieporozumieniem jak można coś takiego wyprodukować i dopuścic do sprzedaży... poprostu kpina !!!!!!!!

  • 0

    118. ~Robert  2007-07-08 17:33:07  host: dta73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ale lipa z tego telefonu zgadzam się z moimi przedmówcami to gówno się wiesza, wnerwiające defragmentacje a naprawy nic nie dają. Sms się same kasują!! Samo się wyłącza, internet nie działa, a ostatnio to mi się joystick rozwalił,,, Dobre jest w nim tylko to że ma latarkę a pozostałe jego cechy są niedorobione i gówno warte. Dziś wpadł mi do wody i chyba po problemie - wogóle nie działa ale tym razem to pierwszy raz nie jego wina,,,

  • 0

    119. ~Mea  2007-07-09 19:44:58  host: aclq93.neoplus.adsl.tpnet.pl

    przynajmniej lepszy od Sony Ericsson'ów!!! Joystick sie tak nie psuje i nie zawiesza jak SE!! Miałam SE k510 4miesiące i musiałam znaleźć frajera żeby to kupił. Teraz mam tego Phillipsa niecały rok i jak na razie bez zarzutów. Szkoda tylko ze nie ma BT. Ale oryginalny, bo nie mam znajomego który miałby tego fona ;]

  • 0

    120. ~idson  2007-07-13 14:00:51  host: ably115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon i jest super tylko ze mi się głośnik zepsuł :( i myślę ile by naprawa kosztowała,proszę o najszybszą odpowiedz a i fajne ma dzwi=onki jak sie ściągnie?

  • 0

    121. ~Alex  2007-07-15 13:10:36  host: cea34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co do tego telefoniku nic nie mialem dopuki miesiac temu nie wylaczyl sie na amen. A ze jest po gwarancji to moge go tylko oprawic w ramke i powiesic na scianie, bo naprawa jest nieoplacalna. Owszem ma wiele niedociagniec i jesli mialbym wybierac raz jeszcze nie popelnil bym tego bledu drugi raz. ODRADZAM KUPNA TEGO CZEGOS!!!

  • 0

    122. ~OLSZTYN  2007-07-19 09:03:06  host: aaic22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest fajny ale ma wady..:/

  • 0

    123. ~paulina  2007-07-20 01:10:25  host: xdsl-2015.lodz.dialog.net.pl

    ja juz mialam tego philipsa ponad rok.. z mojej winy pekla mi plyta glowna..nie bylo sensu naprawiania go.. i kupilam go sobie po raz drugi.. mi osobiscie strasznie podoba sie ten telefon.. nie jest taki zly.. nigdy mi sie nic z nim nie dzialo zawsz chodzil bez problemu dopiero po setnym upadku odmowil posluszenstwa ale pozatym telefon oki :)

  • 0

    124. ~Anka  2007-08-01 10:29:37  host: host-89-228-18-186.zamosc.mm.pl

    Wiecie co? Zgadzam się, ten telefon to porażka. Wiesza się cały czas, nie obce jest mi też zjawisko defragmentacji;) Zniszczmy wszyscy te telefony!!! Nie zbiedniejemy, a jak bardzo nam ulży bez nich...

  • 0

    125. ~bóm  2007-08-05 22:02:29  host: router.kosa.net.pl

    ej bardzo chciałabym mieć w jakiś sposób mp3 tutaj na swoim telefonie mam bo mam go od siostry i mam jakos różne dziwieki w snesie utwór ale troche cicho i on nie jest nagrany i nie wiem jakim cudem jest to prawie mp3 nie wiem jak zrobić żeby była jakas mozliwosc załadowania do niego mp3. Może wy macie jakiś pomysł???

  • 0

    126. ~ja 76394  2007-08-06 19:16:52  host: w3cache.bel.vectranet.pl

    szkoda ze nie ma guzika z napisem reset

  • 0

    127. ~kucyk  2007-08-06 21:42:05  host: chello087207099241.chello.pl

    no to fajnie jakieś 3 dni temu kupiłam ten telefon i nie wiem jak bedzie działać ale widze ze go niezbyt dobrze oceniacie a mi ma przyjść za niedługo. mam nadzieje ze nie bedzie taki jak piszecie :(

  • 0

    128. ~doma  2007-08-10 21:12:46  host: bff152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wytrzymalam z nim 2lata ale dalam rade dale dziala slaba ma pamiec trzeba kasowac skrzynke nadawcza i odbiorcza co jakis czas ale bateria trzyma tydzien ;) ale itak nie polecam hahah

  • 0

    129. ~Tomek  2007-08-14 13:18:08  host: chello084010137095.chello.pl

    Również wytrzymałem 2 lata. Wziąłem go w Orange Mix tylko dlatego, by mieć niespotykany telefon - i faktycznie, przez ten cały czas nie spotkałem nikogo, kto by taki posiadał. Co do samego telefonu, nie polecam, czasami potrafi doprowadzić do szału, często gubi zasięg, a niekiedy nawet z pełnym zasięgiem nie słychać nic w słuchawce. Powolny soft, bezsensowne menu, ciche dzwonki, delikatna obudowa. W zasadzie jedynym plusem jest lampa błyskowa która niejednokrotnie przydała sie w nocy by coś oświetlić (żeby jeszcze dało się ją ustawić na ciągłe świecenie to byłoby super). Zdecydowanie odradzam.

  • 0

    130. ~pawloxx  2007-08-14 13:59:41  host: chello087207164235.chello.pl

    Ile bedzie kosztowała mnie naprawa 362 głosnika i skad go wziąść?

  • 0

    131. ~pawloxx  2007-08-14 14:15:39  host: chello087207164235.chello.pl

    Ile może kosztować naprawa niedziałającego głosnika i skad go wziąść? Ale to szmelc.

  • 0

    132. ~ola  2007-08-16 21:28:34  host: aazh130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ciesze się bo właśnie mija 2 rok, jak sie z tym dziadem meczę... Telefon tragedia... Defragmentacje, niedziałający głośnik(naprawiałam 3 razy aż w końcu stwierdziłam ze nie warto) Ksiązka telefoniczna z telefonu LUB karty(zero połączenia) skrzynka odbiorcza sms po zapchaniu karty nie zapisywała na telu tylko trzeba było ręcznie przenosić esy lub je usuwac... No ogólnie tragedia... Wstydze się go sprzedac, wiec pewnie trafi do zabawek młodszej siostry...

  • 0

    133. ~zsynchronized  2007-08-18 02:24:09  host: chello089078017136.chello.pl

    Przechuciłem ten tel. od mamuski, i uważam ze ten egzemplasz jest najlebszy śmiga bez problemów. ale jest jedna śmieszna żecz w menu : wiadomości,ustawienia i za miast wiadomosci to wjadomosci... babol programisty. Aparat jest pacha po całosci ale jest mi az tak nie potrzebny. a ciekawostka jest to raz zaliczył podłoge z kilku metrow i działa, nie wiecz czemu.

  • 0

    134. ~kloe  2007-08-21 11:57:42  host: bxx250.internetdsl.tpnet.pl

    to macie wszyscy wielkiego pecha do zakupów. ja mam ten telefon już 2 lata i nic się z nim nie dzieje, nie zawiesza się, nie wyłącza, nie kasuje smsów, net działa, bateria tydzień czasu trzyma,yoistick oki itp, itd. NO ALE JAK SAMI WIECIE NIE MA RZECZY DOSKONAŁYCH... POZDRO

  • 0

    135. ~analfabeta  2007-08-24 15:53:20  host: abnf197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon dwa lata przy czym półtora roku odmawia posłuszeństwa od czterech miesięcy nie działa głośnik od miesiąca wogóle się nie włącza ale jest rzadko spotykany w kieszeniach moich znajomych ma latarke mieści dużo smsów i miałam na nim około 100 zdjęć na dzień dzsiejszy pozostały mi tylko wspomnienia

  • 0

    136. ~analfabeta  2007-08-24 15:54:10  host: abnf197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    philips nie nadaje się do robienia telefonów kupie sobie ich depilator

  • 0

    137. ~oscar  2007-08-28 16:23:16  host: user33-207.satfilm.net.pl

    W grudniu bede mial go 2 lata i jak narazie nie narzekam tylko wkurza mnie polifonia i to ze nie mozna sciagac gier a tak pozatymm malo komisow sciaga z niego simlocki a pozay jest git

  • 0

    138. ~zdegustowana  2007-08-28 22:04:49  host: acls251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Również nie polecam tego telefonu... Mój przetrwał troche ponad rok. Dbałam o niego, żadnych rys nie ma, rzadko mi upadał. Raz się popsuł mikrofon, ale był jeszcze na gwarancji to mi naprawili. A potem to już cały sie popsuł nie wiadomo dlaczego i stwierdzono, ze już się go nie da naprawić... nie polecam.

  • 0

    139. ~jedrek  2007-08-31 20:35:17  host: abub203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ciesze się bo dwuletnia umowa się kończy i wreszcie koniec męczenia się z tym szmelcem.Zawiesza się, wyłącza, joystick słabo działa. W ogole żałowałem zakupu już po miesiącu gdy dobrze poznałem ten telefon. STANOWCZO ODRADZAM ZAKUPU TAKIEGO TELEFONU! SAME PROBLEMY!!!!

  • 0

    140. ~Maciek791  2007-09-02 19:57:27  host: cnt27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    już mija rok jak kupiłem ten telefon. Moim zdaniem jest to złom bo niema między innymi : Odtwarzacza MP3 Kamery I do tego ma małą pamięć

  • 0

    141. ~dobranocka!  2007-09-07 23:50:19  host: gw.home-net.com.pl

    po 1,5 roku uzytkowania -telefon poprostu umarł , juz gwarancji nie ma tak , no i w serwisie nie potrafia naparawić, czyli złom , ogólnie byłam zadolwolona z tego fonu do czasu, ponoć nie jestem odosobnionym przypadkiem

  • 0

    142. ~ziom  2007-09-09 13:04:39  host: dzl95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    lol ludzie jak wy używacie tego telefonu, ja mam go juz ok2 lata i nie miałem z nim zadnych problemów. Nauczcie sie kożystać z telefonów !

  • 0

    143. ~Daro z Jastrowia  2007-09-16 10:21:53  host: gdd155.internetdsl.tpnet.pl

    Ten Telefon jest Super mam juz go rok 1 nic mi nie pozlo :) dzojstik dziala bez zazutów byl zalany :) i ziała hehhhe ma ktos moze nowego softa do tego telefonu??? Ten soft czyta mp3???

  • 0

    144. ~Mała:)  2007-09-17 21:35:26  host: abtz215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Na wstępie powiem, że potrafię koRZystać z tego telefonu. Mam go od ok. 2 lat i cieszę się,że wkrótce go zmienię. Fakt- bateria trzyma naprawdę długo, poza tym, jak dla mnie, telefon wygląda nieźle. Niestety ma sporo wad: często się zawiesza,co jest szczególnie wkurzające, gdy akurat z kimś rozmawiam..sms-y w skrzynce nie są po kolei,więc jest problem,gdy chce sie znaleźć konkretnego esa. Poza tym pojemność skrzynki jest mocno ograniczona, więc co chwilę trzeba kasować sms-y..Nie miałam z tym telefonem jakichś wielkich problemów,ale czasami można dostać z nim szału! Na pocieszenie powiem, że mojej kumpeli spadł on z pierwszego (!) piętra i nic się z nim nie stało;)

  • 0

    145. ~dragi4  2007-09-24 13:34:20  host: abhy24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niedawno go kupilem i nie jest najgorszy tylko dzwonki cicho chodzi

  • 0

    146. ~smoking  2007-09-28 21:32:52  host: acoi46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludziska ten telefon jest zuzjarski mam sl 75 i nokie 6600 i osobieście wole 362 niż tamte

  • 0

    147. ~kasia  2007-09-30 19:58:42  host: abpo77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja ten tel mam juz 2 lata- umowa w mixorange i wszystko jest ok, raz chyba był jakis problem, ale to na samym poczatku, a teraz ciągnie dobrze. Ale i tak go wymieniam, bo jednak fajnie jets miec tel z mp3

  • 0

    148. ~maja  2007-10-03 14:45:05  host: aahh206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    miałam taki telefon, po roku przestał wysyłać smsy (dałam do naprawy, po miesiącu dostałam). Pół roku później padł mikrofon, a po kolejnych 2 miesiącach przestał się wogóle włączać i nikt nie może go naprawić. Mimo to uwielbiam ten telefon. wygodny, lekki. łatwo się pisze smsy, lampa błyskowa, dobra bateria. wszystko niby ok, ale podstawowe funkcje padają.

  • 0

    149. ~hhsjkaj  2007-10-09 02:17:22  host: cvn235.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon jest do d..., kilka razy w serwisie, bo glosnik sie zwalil, a poza tym zniszczona szybka (oczywiście przez serwis), pelno smieci pod nia, bo nieszczelna a do tego wymienili na jakas nie oryginalna, jak sms przyjdzie to swieci sie ten telefon non stop, totalna porażka ten telefon, na szczescie umowa mi sie kończy i wreszcie kupie sobie cos normalnego

  • 0

    150. ~ehhhh  2007-10-16 22:13:51  host: 80.54.154.131

    ehhh widzę ze nie tylko z moim sie tak zrobiło ze po prostu sie wyłączył i koniec działania. na szczęście stało sie to niedługo przed końcem umowu no i mam jeszcze swojego starego siemensa na czas zanim kupiłam nowy telefon. poza tym ogólnie bardzo mi sie podobał i nie narzekam na jego wcześniejsze działanie

  • 0

    151. ~heniu  2007-10-26 20:42:38  host: w3cache1.punkt.pl

    mam ten telefon juz 2 latka i jestem naprawde zadowolony...:) raz mi sie zepsół... mikrofon do wymiany... a tak pozatym spoczko fonik... dobra lama błyskowa (bardzo przydatna) polecam:):)

  • 0

    152. ~majtusia  2007-11-03 19:25:36  host: abrd158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo fajny telefon, dużo bajerów i bardzo trwały. Mam go od 2 lat i 3 ryski są na tym fonie chociaz z 10 razy mi upadał i obijal sie o sciane:]więc ocena: 5+.Czemu nie 6??? Bo nie ma mp3i robi brzydkie zdjęcia. Ladne wychodzą przy bardzo dobrym świetle DZIENNYM. jak jakies pytania to piszcie:) bo niedlugo skonczy mi się umowa na fona

  • 0

    153. ~Konrad  2007-11-05 10:04:36  host: pc-212-191-79-2.p.lodz.pl

    Ja mam ten telefon od ponad 2 lat. Na początku parę razy mi się zawiesił, ale o dziwo przestał (dotarł się?). Poza tym nic się nie zepsuło. Bateria trzyma tydzień. Jak się ma komputer, można ściągnąc oprogramowanie do obsługi tego telefonu i przez port podczerwieni wgrywac swoje dzwonki i tapety, modyfikowac książkę telefoniczną itd. Poza tym znalazłem gdzieś w necie zestaw prostych gierek java na różne telefony i parę z nich mi chodzi na tym philipsie (mam w nim w sumie dodatkowych 10 gier). Internet działa bez zarzutu. W sumie telefon może nie jest rewelacyjny, ale niczego więcej nie potrzebuję i jestem z niego zadowolony.

  • 0

    154. ~kasia  2007-11-27 13:15:09  host: host-81-190-85-238.gdynia.mm.pl

    mam ten telefon ponad dwa lata i własnie skończyła mi sie do niego cierpliwość..w sumie jak czytam to co piszecie to ja chyba nie mam co narzekać. Nic sie nie popsuło przez ten czas...wkurzała mnie tylko ta defragmentacja no i cholernie ciche dzwonki..na brak radia i mp3 narzekać nie będe bo to aurat wiedziałam przy zakupie. Generalnie nikomu go nie polecam bo w porównaniu do obecnych modeli nie ma co ukrywac że jest to szajs.Kupuje dzisiaj Se K550 i i mam nadzieje że mnie nie zawiedzie..

  • 0

    155. ~Kingusz  2007-12-04 18:42:03  host: aefw128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten tel prawie 2 rok i stwierdzam, ze gdybym mogla cofnac czas to nie wzielabym go. W skrzynce odbiorczej miesci sie tylko 29 sms-ow, ale za to nadawcza jak narazie mialam 215 sms-ow [przez co mi tel.zamulal], jakos od niedawna jak pisze sms to czasami mi sie koma zawiesza i musze mln razy klikac na czerwony zeby mi sie pojawilo menu glowne i musze pisac od nowa :/, dzwonki ma wrecz tragiczne, sa tylko 2 krotkie i do tego zrabane, no chyba ze ktos na esa lubi dlugie "piekne" salsowe polifonie :P. Raz sie w nocy obudzilam i okazalo sie ze jakims cudem mi wszystko skasowalo z telefonu [sms-y, lista kont. z karty jak i telefonu, z kalendarza itp.], do teraz nie mam pojecia czemu, bo nic przypadkowo w nocy nie wcisnelam, telefon byl daleko :], jesli chodzi o aparat to nie widze tragedii.

  • 0

    156. ~oli  2007-12-06 16:29:56  host: acwr41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kiczowatyyy telefon mam go juz ponad 2 lata i szybko chce go wymiiienic

  • 0

    157. ~Kaarolcia....  2007-12-08 15:00:08  host: abbu117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie polecam!!!!! chyba najgorszy tel jak można spodkać..!! mam go 2 lata tzn już nie bo kilka dni temu poraz 4 wyłączył się i nie chce się właczyć... był ze 3 razy w naprawie za każdym razem wymieniany mikrofon i całe oprogramowanie.... tel działa jak chce... nie słychać mnie wogóle..a osobe z którą rozmawiam poprzedzają jakies trzaski ;/ ktoś kiedyś zażatował zebym wysiadła z pociagu i dopiero wtedy zadzwoniła ;).. nie ma sensu wydawac kasy na naprawe lepiej zainwestować w drugi lepszy kom....!!

  • 0

    158. ~Anka  2007-12-17 22:29:39  host: 212.160.111.17

    Mam ten telefon od roku, mikrofon trzeszczy, często się zawiesza, dżojskik nie działa. Zdecydowanie odradzam !!

  • 0

    159. ~m  2007-12-19 13:01:17  host: 80.48.248.70

    Mam 2 lata. Mój egzemplarz jest OK - nie zawiesza się, akumulator trzyma, irda chodzi bezbłędnie w obydwie strony, zarządzam telefonem z kompa, WAP, sterowanie glosem, skroty, wszystko działa jak należy. Szkoda mi tylko, że nie zrobili OperyMini na ten telefon. Za 49 zł nie znajdzie się tak dobrego i wyposażonego telefonu - a może miałem szczecie?

  • 0

    160. ~kupujacy  2008-01-04 19:56:31  host: 91-145-137-71-net.cnb.com.pl

    moge kupic Philips 362 ale stego co widze to gowno a nie telefon wiec nie kupie fajna stronka

  • 0

    161. ~  2008-01-08 19:04:09  host: acnt157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wezcie co to wogole za telefon zero pamieci i wogule warty 2duszki moge sprzedac

  • 0

    162. ~komek  2008-01-26 10:17:42  host: adlm241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam tem telefon od 2 lat i nic mi się w nim nie psuje, działa dez zarzutu i wcael nie żałuję że go kupiłem

  • 0

    163. ~aGATA  2008-01-30 15:21:37  host: aefn80.neoplus.adsl.tpnet.pl

    EKSRTA TELEFON POLECAM WSZYSTKIM

  • 0

    164. ~oli  2008-01-30 19:29:25  host: acwm211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon juz 2.5 roku i nie moge zarzekac czasami zdarzy sie jakas defragmentacja ale da sie przezyc.nie działą mi tylko skrzynka nadawcza sms. ale ogólnie jestem zadowolona z tego telefonu mimo ze juz jest troche wysłuzony dalej elegancko sie prezentuje.

  • 0

    165. ~Paula  2008-03-11 16:29:39  host: 195.117.84.169

    ja mam ten telefon juz 2 lata i wcale sie nie psuje . jestem zadowolona z tego tel i nie wymienila bym go na inny .

  • 0

    166. ~osKi  2008-03-29 18:00:44  host: user33-207.satfilm.net.pl

    ten fon to najwieksza klapa w historii telefonii komorkowej 1 zawiesza sie jak chce doczytac sms, defragmentacje codziennie , smsy sie kasują i oglonie wiele innych minusów. W grudniu stukna mu 3 latka, ale scheci bym mu pomogl zejsc z tegos swiata predziej. Czekam na se w610i

  • 0

    167. ~pit  2008-04-30 18:09:01  host: 83.68.82.156.ostrow82.tnp.pl

    ja mam ale bez ładowarki i nie nazekam

  • 0

    168. ~go0sia  2008-07-10 19:05:48  host: user2-077.satfilm.net.pl

    mam ten telefon i on jest do kitu ; / chce go sprzedac ale nie wiem czy w ogóle bedzie chcial ktos kupic ; / moze ktos wie ile on jest wart ?

  • 0

    169. ~niepolecacz  2008-07-24 12:11:16  host: ip-89.171.219.53.crowley.pl

    nie polecam

  • 0

    170. ~Philps  2008-08-20 11:08:48  host: public6429.xdsl.centertel.pl

    a wiecie czy morzna dokupić kabel do kompa

  • 0

    171. ~marrta  2008-09-01 12:09:59  host: dgh201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Też mam ten tzw. telefon już 2,5 roku. Wieczny problem z defregmentacją, zawieszanie się, nieszczęsny mikrofon i do tego obudowa mi sie rozwaliła. Aparat tragiczny, pamięć praktycznie zerowa, dzwonki do dupy i ciche jak nie wiem. Ludzie nie popełniajcie tego błędu co ja i poprzednicy. Nie kupujcie tego szajsu. Po mojej przygodzie z tym czyms stanowczo stwierdzam: Już nigdy nie kupie telefonu od philipsa. Chciałam to gówno naprawić ale w serwisie nie było do niego czesci, nikt nawet nie wie co to jest, jest obiektem kpin. Doradzcie mi, co z tym zrobić. Gdzie tanio naprawić i czy to da się sprzedać.

  • 0

    172. ~adi  2008-10-19 22:42:19  host: host104-3.users.atm.enternetplus.pl

    super telefonik połowa z tego co pisza ze jest zły to kłamstwo jest bardzo bardzo fajny zgrabny mało spotykany dzieki temu bardziej orginalny czasem tylko włacza mu sie defragmentacja co denerwuje uzytkownika a po za tym skliczny telefon PHILIPS RULES za granica tam to sa dopiero fajne niespotykane telefony philipsa mmmm...:)

  • 0

    173. ~Ania89  2008-11-27 11:35:04  host: host-81-190-230-177.wroclaw.mm.pl

    a ja miałam ten telefon przez prawie dwa lata! i miałabym pewnie go nadal gdyby mi go nie ukradli :/ a powiem wam, ze moze i nie działa tym pajacom co nap[isali ze telefon jest zły,,, ale to tylko dlatego, ze go nie szanowali :] pewnie rzucali nim lub im upadał.. u mnie wszystko działało! bez zarzutów! teraz sama ten telefon ponownie kupuje i dam Go w prezencie :) a Ci którym On nie pasuje niech kupia sobie nokie 5110 bo juz łatwiejszego w obsłudze nie znajda! a nokia to nokia nie trzeba tak szanować

  • 0

    174. ~byanook  2009-03-29 19:56:02  host: net5-ex.pai.net.pl

    jeśli ten telefon się zawiesi , to po jakim czasu się odwiesi ;) ?

  • 0

    175. ~Tyna  2009-04-24 11:26:05  host: rogow.bezprzewodowy.net

    bÓm to se sciagnij z jakis gazety ;]]

  • 0

    176. ~lalunia  2009-04-24 21:22:52  host: rogow.bezprzewodowy.net

    no wy mAciee problemy naprawde ;/. Telefon za tak niską cene.! lepszego za taką cene nie kupicie . ja osobiscie kupiłam go za 30 zł . ;] dopiero sie z nim zapoznaję ale za taka cenę jest jednym słowem zajedwabisty ;D Polecam ;]

  • 0

    178. ~xdd  2009-07-14 21:13:29  host: 212.122.214.169

    mialem ten tel 2 lata ale zgubilem k800i i znowu go bede miec tel wpozo ale troche przestarzały ;d

  • 0

    179. ~  2010-01-31 19:05:52  host: ackv200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no to i mi głośnik nie działa.Chyba jakaś wada fabryczna skoro tyle osób narzeka ;/ kicha!

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-87-114-118.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet