Philips 355 - opinie
Telefony Philips Philips 355 Opinie o Philips 355

Philips 355

w sumie: 148
  • 0

    1. ~matt  2004-09-27 15:42:00  host: dj42.internetdsl.tpnet.pl

    superrrrrrrrrr komóra 355 polecam !!!!!!!!!zafajniasta

  • 0

    2. jkl  2004-12-14 17:07:31  host: bej26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to dlaczego na jednym ze zdjec jest 'speak now' skoro nie ma dyktafonu?, ktos klamie

  • 0

    3. ~WitekT  2004-12-15 23:40:00  host: pollux.ds.pg.gda.pl

    jkl: nikt nie klamie, tylko w katalogu jest blad. Dzieki za uwage, juz poprawione. :)

  • 0

    4. ~super_electric  2004-12-21 13:55:00  host: cache.ilabs.pl

    No..mój kkumpel ma tkai i całkiem udany telefon i zmienilbym sobie .... ..gdyby nie brak portów:-(((

  • 0

    5. ~sowa  2005-01-02 17:27:00  host: ale222.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanko:> czy ladne wychodza zdjecie w philipsie 355??-bo mam zamiar go sobie kupic:]:D:D:

  • 0

    6. ~romekd  2005-01-13 09:51:00  host: 195.116.32.150

    odp: Sowa to zalezy czy jestes fotogeniczny, bo natury nie da sie aż tak poprawic nawet PHILIPEM

  • 0

    7. ~loleq  2005-01-24 07:45:00  host: zr10.internetdsl.tpnet.pl

    elo!
    Mam pytanie!
    Mam P355 i jestzajebisty ale niewiem czemu mi sie zacina czemu tak jest???
    gdy nacisne to po paru po sekundzie saie dopiero przesunie o jedno oczko :/

    prosze pomoc!

  • 0

    8. ~  2005-02-24 10:31:00  host: awp254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    przeprasza ale mój philips ma wybieranie głosoew !!!!!!!!!!!!

  • 0

    9. ~WitekT  2005-02-24 11:18:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    Dzięki, poprawiłem! :)

  • 0

    10. ~P@T  2005-02-27 17:51:00  host: host42.quarknet.pl

    No mam ten telefon i powiem ze jest zarombisty niczego mu nie brakuje polecam go wszystkim:):):):):)!!!!!!!!!

  • 0

    11. ~P@T  2005-02-27 17:58:00  host: host42.quarknet.pl

    Mozecie mi powiedziec czemu ten fonik ma tak mało miejsca??????odpiszcie

  • 0

    12. ~tomata  2005-03-12 21:36:00  host: klub1.chrzanow.artcom.pl

    telefon fajny ale czy on ma JAVE

  • 0

    13. ~ss  2005-03-14 21:32:00  host: dlc15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten telefon napewno niema irdy bo jak sie pytalem w sklepie to powiedział ze ma??

  • 0

    14. ~Yogi  2005-03-18 22:38:00  host: ahc64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Macie jakie[ dzwoneczki bo ja mam pare adp sa fajne tylko trudno je wgrac jedyny sposób którym mi si udaBo to przez email mo|e kto[ ma inne pomysly??

  • 0

    15. ~RaFiK  2005-03-24 21:43:00  host: va66.internetdsl.tpnet.pl

    Chcem sie spytac czy sa w sprzedazy kable do komputera do USB albo do COM1 do P355 . Prosze o odp . pozdro

  • 0

    16. ~RaFiK  2005-03-26 13:38:00  host: va66.internetdsl.tpnet.pl

    ok wiem juz ze ten P355 nie ma transmisji danych :-( !!! - to jest jedna WADA tego telefonu a ZALETA jest to ze ładnie robi zdjecia i po prostu jest łajny . polecam !!!

  • 0

    17. ~zainteresowany  2005-03-28 16:11:00  host: dai249.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam Piszę ponieważ znalazłem 2 wątpliwości. może WitekT to wysjaśni..W opisie Plusa http://plusgsm.pl/telefony/philips/355/ wyczytałem że posiada on radio a tu i na opisie Idei http://www.idea.pl/portal/map/map/one_phones?view=phd
    &phone_id=117065&ftarget=PRIVATE widze ze nie ma wiec jak to wkoncu jest? Z Java odwrotnie: tu i w Plusie pisze ze jest a w opisie Idei ze nie ma. Prosze o wyjasnienie WitekT. To wkońcu ważne cechy telefonu które mogą także mnie skłonić do kupna wiec...jeśli tu znajdę wyjaśnienie to bede wdzieczny.

  • 0

    18. ~WitekT  2005-03-28 23:31:00  host: host-81-190-128-137.olsztyn.mm.pl

    zainteresowany: Java jest, a co do radia to telefon jako takiego go nie ma - jest tylko ze specjalnym zestawem słuchawkowym. Więc jeżeli dany operator sprzedaje go w zestawie, to jest.

  • 0

    19. ~Said  2005-04-05 23:18:00  host: gprs1.plusgsm.pl

    Witam i pozdrawiam:-))
    Szybkie pytanie: w jaki sposób przesyłać foto z telefonu Philips 355 i czy jakość zdjęć jest porównywalny z t610??
    Z góry dziękuję!!!

  • 0

    20. ~Patrick  2005-04-25 21:04:00  host: alj27.internetdsl.tpnet.pl

    Kupuje sobie właśnie Philipsa 355 i uważam że to bardzo bardzo dobry wybór. Ten telefon jest zajefajny i ma bardzo dużo fajnych opcji!!!
    Polecam wszystkim!!!

  • 0

    21. ~leon27wolf  2005-04-26 19:30:00  host: dzu48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ten telefon ma wymieniane obudowy???

  • 0

    22. ~kowal  2005-05-03 11:27:00  host: ip-213-17-190-3.netia.com.pl

    Siema:) wie ktos moze gdzie moge dostac baterie albo obudoiwe o tego philips:[ odp na @

  • 0

    23. ~Tyfon  2005-05-06 18:10:00  host: ein149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam pytanko właśnie kupuje tego telexa ale nurtuje mnie jedno skoro nie ma portow to jak moge wymieniac pliki miedzy nim a PC (czy tylko droga email ? ), i jeszcze jedno Patric mowi zema bardzo duzo opcji niby jakie? oprocz tego tam programu co moge "mixwac" ?

  • 0

    24. ~Ana  2005-05-08 13:36:00  host: dpr200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja się tak zastanawiam nad philipsem 355 a motorolą C651 i nieweim który wybrać, może ktoś mi doradzi jeśli zna dobrze obydwa modele który lepiej kupić?

  • 0

    25. ~ruby  2005-05-10 11:32:00  host: xl37.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanko propo tego Philipsa...czy jest dużo dzwonków na tego phona i czy bateria długo trzyma!!!Odpiszcie plise...

  • 0

    26. ~kinio  2005-05-12 13:23:00  host: eub78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemka mam takie pytanie ::: mam taki telefon zajefajny jak philips 355 i troche mi sie obudowa zryła i czy są do niego wymienne panele??? jak ktoś może mi powiedzieć gdzie można je kupić a i jeszcze jedno czy ktoś może podać mi link z grami java na ten telefon (o ile takie są???)

  • 0

    27. ~Gośka  2005-05-19 17:27:00  host: 82.160.49.98

    Hej! Wiaruchna ile wam trzyma bateria bo mi tylko 2 dni. Czy to normalne??

  • 0

    28. ~Agunia =]  2005-05-22 16:33:00  host: bkc152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja tez chce kupic sobie tego fona! czytalam o nim wiele i mozna powiedziec, ze sie na niego napaliłam hehe ;) a w jakiej sieci mozna kupic niebieski? bo mi sie najbardziej podoba, a z tego co sie orientuje - inna siec - inna obudowa ;]

  • 0

    29. ~kacwro  2005-06-03 20:46:00  host: vo70.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon bardzo łądny, szczególnie jego klawisze są dośc unikatowe i przypominają plaster miodu. Zdjęcia tez są nie złem i wszystko było by wspaniale, gdyby nie to różowe tło w menu telefonu.

  • 0

    30. ~Ciekawy  2005-06-08 23:45:00  host: ake67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    am 2 pytania:
    ! pytanie ile on ma mb pamięci prosze o szybka odpowiedź i 2 Pytanie Czy można kablem USB go do kompa podłączyć żeby zrzucić se np. zdjęcia kompa. Proszę o odpowiedź bo chcem se go kupić!!

  • 0

    31. ~aga  2005-06-18 09:33:00  host: 80.51.194.130

    ten tel jest do niczego kupiłam go i mam go od 2 misię cy i już musiałam go ddawać 2 razy do naprawy i klawisze dalej się zacinają nie kupujcie go!!!

  • 0

    32. ~asia  2005-06-18 20:12:00  host: w3cache.tsk.trzebnica.pl

    mam pytanie..mam telefonik jest świtny, ale dlaczego włacza mi sie defragmentacja..prosze czekac, co to znaczy!?!?pils o odp.!ais

  • 0

    33. ~SZCZEBEL  2005-06-19 23:12:00  host: pa213.wolow.sdi.tpnet.pl

    TEN TELEFON JEST ZAJEBI....TYLKO SZKODA ZE NIEMA IRDY I TESZ RADIA A PO ZATYM WSZYSTKO
    JEST ZAJE.............

  • 0

    34. ~michal  2005-06-21 01:20:00  host: eth0.idiota.1000lecie.pl

    Ja go mam od niedawna. Jest super. Początkowo trudno się przyzwyczaić (miałem wcześniej Siemensa), ale już po kilku dniach opanowałem ten joystick, a oryginalne klawisze z każdym dniem mi się coraz bardziej podobają. Radyjko jest dołączane do zestawu (przynajmniej w Plus GSM, w Idei chyba nie. Defragmentacja to znaje sie jak w kompie takie porządkowanie zapisanych danych żeby było więcej wolnego miejsca.

  • 0

    35. ~jol  2005-07-13 15:48:00  host: 19323840107.siec2000.pl

    400 h czuwania, wiec jest chyba wytrzymały, ale jak mozna w ogóle na taką brzydotę patrzeć?? To trzeba poprostu naprawde kochać za charakter, a nie za wygląd. Odrażający ma image, a szkoda...

  • 0

    36. ~brejw  2005-07-13 15:53:00  host: 19323840107.siec2000.pl

    Kuszący jest tylko jego w miare długi.. czas czuwania i wbudowany aparat.(!) Poza tym jego fenotyp jest odrażający, wygląda jak radioaktywne, spłaszczone jajo pterodaktyla. I własnie dlatego skreslam go z mego zycia.

  • 0

    37. ~brejw  2005-07-13 15:55:00  host: 19323840107.siec2000.pl

    Kuszący jest tylko jego w miare długi.. czas czuwania i wbudowany aparat.(!) Poza tym jego fenotyp jest odrażający, wygląda jak radioaktywne, spłaszczone jajo pterodaktyla. I własnie dlatego skreslam go z mego zycia.

  • 0

    38. ~Ema  2005-07-20 12:10:00  host: avc84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ema, mam tego fona zdjęcia wychodzą zjebane,... ale co od tego można wymagać. W opisie są błędy wyświetlacz to 128x128 ani 112, fon ogólnie może być

  • 0

    39. ~WitekT  2005-07-22 19:54:00  host: host-81-190-128-137.olsztyn.mm.pl

    Ema: dzięki za zwrócenie uwagi, już poprawione! :)

  • 0

    40. ~Sol  2005-08-02 14:48:00  host: bmo116.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fonik jest świetny mam go już od marca i nie narzekam. Tylko szkoda że tak trudno zdobyć nowe obudowy :(

  • 0

    41. ~niunia  2005-08-04 14:31:52  host: ayt153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w philipsie 355 jest java ale nie ma radia... ale nie polecam tego telefonu. sama go mam i nie za bardzo jestem z niego zadowolona;/

  • 0

    42. ~nana  2005-08-04 16:42:03  host: ntwklan-62-233-190-175.devs.futuro.pl

    w jakiej cenie można dokupic kabelek do kompa ( i czy mozna) wie ktoś?! PROSZE napiszcie!! :P bo nie moge sie zdecydowac pomiedzy nim a motorola c651 i siemensem c65... ktory najlepszy?

  • 0

    43. ~Kamil  2005-08-10 23:04:39  host: bgy183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktos by mógł mi napisac jak sie aktywuje WAP w plusie na tym telefonie???...prosze o szybką odpowiedź

  • 0

    44. ~bolo  2005-08-14 13:55:16  host: aqq128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon to pomyłka. Brak możliwości podłaczenia do PC i bateria w nowym fonie trzyma 3 dni. Mam go i uważam że mogłem wybrać lepiej.

  • 0

    45. ~balon  2005-08-18 15:29:59  host: 81.190.195.60

    KUpie sobie go bo jest zajebisty!!

  • 0

    46. ~Karol  2005-08-20 19:03:27  host: aum74.internetdsl.tpnet.pl

    czy ten telefonik naprewdę kosztuje tylko
    299zł w POPIE ??? PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEDŻ
    POZDRAWIAM!!!!!

  • 0

    47.  2005-08-21 22:59:10

    Witam !! Słyszałem ze ten telefonik w popie kosztuje tylko 299zł . Czy to prawda??PROSZĘ O SZYBKĄ ODP> POZDRAWIAM!!

  • 0

    48. ~zlosnick  2005-09-04 12:31:33  host: ayn240.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zadzwon na infolinie 0801 234567 lub z telefonu kom. *22 lub *500 ;
    Ewentualnie przejdz sie do salonu czy Telepunktu.

  • 0

    49. ~luk  2005-09-18 22:11:03  host: smetowo.telesat.com.pl

    ma jave 355 i ogólnie fajny telefonik szkoda ,że nie ma podczerwieni chocia

  • 0

    50. ~quba  2005-10-07 17:53:01  host: amn110.internetdsl.tpnet.pl

    Macie moze jakies linki do stron gdzie mozna sciagnąc dzwonki w formacie adp??

  • 0

    51.  2005-10-20 00:27:04

    mam pytanko jaki kabel słuzy do sciagania fotek z fona na kompa..chodzi mi o konkretna nazwe jeżeli w ogóle taki kabel istnieje.

  • 0

    52. ~:D:D  2005-10-25 17:50:25  host: ape202.internetdsl.tpnet.pl

    Właśnie gdzie mogę dostać tego niebieskiego Fona bo jest poprostu zajebisty:D:D

  • 0

    53. ~  2005-11-11 09:33:13  host: bhr241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam
    Niewiecie gdzie można zakupić słuchawki do Philipsa 355 ??

  • 0

    54. ~kazio  2005-11-11 12:43:17  host: bht165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    gdzie można kupić słuchawki do słuchania radia ?

  • 0

    55. ~wolnas  2005-11-24 23:46:33  host: w3cache1.swietochlowice.org

    niewypal z tego fonu. nie ma oprogramowania zeby zrzucic foto na kompa. kabel juz mam a co z softem??

  • 0

    56. ~nitQa  2005-11-26 14:36:25  host: nat-207-68.man.bydgoszcz.pl

    w jakiej cenie jest ten zestaw słuchawkowy?

  • 0

    57. ~tazi85  2005-12-02 16:47:23  host: user-87-248-68-42.promax.media.pl

    czy ktoświe jak ściągnąćz niego obudowę?? bo wysiadł mi głośniczek i wydaje mi się że poprostu kabelek się poluzował. napiszcie jak ją zdjąć.

  • 0

    58. ~dupa wołowa  2005-12-07 21:12:31  host: dun2.internetdsl.tpnet.pl

    czy ktoś wogule kiedyś odpowiedział na któreś z tyvch pytań czy to jest tylko strefa glądzenia czego sie nieda zrobić??

  • 0

    59. ~Emilka  2005-12-10 12:03:32  host: host-81-190-249-68.elk.mm.pl

    Też uważam że ten telefon jest zajefajny. Kupiłam go właśnie niedawno. I jestem z niego zadowolona. Chociaż z deka źle wychodzą zdjęcia. Ale jest spoko. Ten telefon polecam wszystkim!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    60. ~mixchal  2005-12-10 17:28:59  host: ho186.internetdsl.tpnet.pl

    ludziue kto wie jakl zmienic kontrast w p355 bo jak se to zmienilem to nie umie zrobic tak zeby powrócilo

  • 0

    61. ~KUDLATY  2005-12-10 20:53:19  host: bnq21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ZAJEBISTY TELEFONIK W ROZSADNEJ CENIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    62. ~fiolka-  2005-12-12 15:52:08  host: ayq144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kapitalnie fajny telefonik :}

  • 0

    63. ~Reya  2005-12-17 12:40:48  host: 212.66.73.2

    Jakbym miała kupić po raz drugi ten telefon to w życiu bym się nie zdecydowała. Po m-cu rozwalił mi się wyświetlacz, za którego wymianę zapłaciłam ponad 250,- zł. Teraz kiedy już powinno być wszystko w porządku bateria mi trzyma jeden dzień, telefon się zawiesza, gaśnie wyświetlacz i trzeba długo poczekać zanim się z powrotem zaświeci, czasem dzwięki nie działają a fotki czasem wychodzą rozmazane...masakra...nie polecam...

  • 0

    64. ~user  2006-01-13 20:14:50  host: ddp203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon oki:)ale joystick po jakims czasie sie blokuje(chyab zbyt duzo kurzu):D no i wada ze nie mozna dodawac slow do slownika podczas pisania sms-ow:)mam moze ktos kabel do tego fona???

  • 0

    65. ~KUDŁATY  2006-01-14 19:54:13  host: bpv170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    SUPER FONIK POLECAM!!!!

  • 0

    66. ~ewelinka  2006-01-18 19:21:39  host: abyx34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chce go kupić i niejestem pewna czy robi dobre zdjęcia ??? bo aparat dla mnie to podstawa ?? pomóżcie

  • 0

    67. ~snake  2006-01-22 19:40:53  host: bmt197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    polecam telefon wszystkim, czy ktos wie jak sie w nim zmienia obudowe?

  • 0

    68. ~danio  2006-01-23 22:33:44  host: chello087207183171.chello.pl

    POMOCYY!!! jak sie używa radia w zestawie słuchawkowym??!! odp szybko!!

  • 0

    69. ~manszafa  2006-01-28 02:10:29  host: ko-12.mikolow.net

    ino dżojstik sie dupi i trudno simloka ściągnąć a tak wogóle to spoko komura

  • 0

    70. ~XXyz  2006-02-06 20:12:25  host: n2.pro-internet.pl

    nigdy wiecej bym nie kupila tego telefonu!!!! sluchajcie zanim go kupicie bo ma ciekawe opcje zastanowcie sie czy w razie naprawy na 100% zostanie on naprawiony. Mi sie rozwalil, niby glupstwo ale w zadnym srwisie go nie naprawili (brak czesci itd.)kiedy jakos sam po dlugim okresie czasu doszedl do siwebie to nikt go w zadnym skupie nie chcuial kupic...kazdy wie ze to po prostu gowno ....i nieciekawa firma

  • 0

    71. ~mający Ph-355  2006-03-02 19:37:26  host: apn-99-88.gprspla.plusgsm.pl

    Ten telefon jest tak zrąbany że jeszcze takiego w życiu nie widziałem:-(

  • 0

    72. ~osa  2006-03-10 18:19:22  host: 212.122.214.221

    Co to jest kod nck i jaki on jest bo nie moge odpalic koma wlsnie go kupilem =/ Pomocy
    mam ere !! :(

  • 0

    73. ~ANA  2006-03-18 13:52:58  host: eur117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hejka! Może mi ktoś pomóc!!! Plisss. Mam P355 w plusie. Od jakiegoś już czasu próbuje ustawić mój stan konta na wyświetlaczu i nic... Może mi ktoś powiedzieć jak ja mam to zrobić??? Z GÓRY WIELKIE DZIĘKI!!! CZEKAM

  • 0

    74. ~michal  2006-03-21 17:31:43  host: eth0.idiota.1000lecie.pl

    Co to znaczy "ustawić" stan konta?

  • 0

    75. ~Mieszko  2006-03-25 12:05:30  host: pb169.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl

    Mam tego philipsa od wrzasnia 2004r. pod koniec gwarancji musialem go zaniesc do naprawy z powodu zepsutego joysticka polamanej obudowy nie reagowanie na ladowarke i nieczytania dzwieków. Wymienili wszystko zostala stara bateria i tylna klapka. Tel tylko dla Kobiety i to o mocnych nerwach bo trzab sie przy nim niezle napocic zeby modz cos zrobic. Osobiście przez wzglad na moje doswiadczenia nioe polecam tego tel. zdjecia okropne wychodza.

  • 0

    76. ~Ula  2006-03-26 21:31:21  host: stepniaki.netburg.pl

    tekefon super, ale peryferia kiepskie. Nie dołączono kabelka(trudno, kupiłam), nie dostarczono także płytki z oprogramowaniem - to ściagnięte ze strony Philipsa nie poawala na prawidłowe połącznie z kompem. Po co mi aparat foto, z którego nie mogę przezrzucić zdjęć na pulpit - zdjęcia wychodza niezłe.

  • 0

    77. ~xxx  2006-03-27 19:06:22  host: 176-48.adsl.szeptel.net.pl

    Ten telefon do niczego sie nie nadaje!! Wibracja nie dziala,glosnik trzeszczy, gubi zasieg, bateria max 2 dni!! DO NICZEGO!!!!!!

  • 0

    78. ~lukasz15  2006-04-06 13:49:12  host: actf90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ma jave prosze odpiscie

  • 0

    79. ~unholy  2006-04-13 21:15:22  host: n15.pro-internet.pl

    mam go i chce zmienić. jak najszybciej. taka prawda

  • 0

    80.  2006-04-14 03:55:28

    wsumie, fonik OK ale jak dla mnie TOTALNY badziew...dla mamusi:P moze byc ;]

    MAM PROŚBĘ !!!
    ma ktos jakies gry na niego?? albo tapetki?? czy dzwonki??? bo mam kabelek ale na necie niemoge nic znalesc do niego:((( plisSS pomozcie...

  • 0

    81. ~marek  2006-05-23 15:37:11  host: 217-252.is.net.pl

    jak przesłać zdjencia na kompa

  • 0

    82. ~ewikonka  2006-05-24 14:49:00  host: ats36.pr.radom.net

    największe badziewie jakie kupiłam. w ciągu roku w ramach gwarancji wymieniono mi dwa razy płyte główna, następnie dżojstik. Gwarancja skończyła sie, bateria trzyma jeden dzień. kupiłam kabel, ktory se moge wsadzić w d... Teraz mam nowy telefon, ten chciałam sprzedać i nikt za 100 nie chce go kupić. A tak ładnie wygladal i tyle mial funkcji,z e sie skusiałam

  • 0

    83. ~ewikonka  2006-05-24 14:51:24  host: ats36.pr.radom.net

    największe badziewie jakie kupiłam. w ciągu roku w ramach gwarancji wymieniono mi dwa razy płyte główna, następnie dżojstik. Gwarancja skończyła sie, bateria trzyma jeden dzień. kupiłam kabel, ktory se moge wsadzić w d... Teraz mam nowy telefon, ten chciałam sprzedać i nikt za 100 nie chce go kupić. A tak ładnie wygladal i tyle mial funkcji,z e sie skusiałam

  • 0

    84. ~morowy  2006-05-26 13:55:59  host: host-86-63-138-214.pronet.lublin.pl

    Mam telefon od mniejwiecej pół roku. Telefon nie jest taki zły. Ale ostatnio miałem problemy z głośnikiem. Gdy one sie skonczyly pojawił sie problem tego rodzaju ze telefon gubi siec. Co robioć. Jesli ktos ma na ten temat informacje piszcie na maila: morowy91@wp.pl z góry dziekuje Osobicei jestem za Nokią ;)

  • 0

    85. ~Wektor  2006-06-06 18:46:23  host: azy181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon FATALNY!!Mam go nie cały rok a teraz leży na stole w częściach.Po miesiącu zaczęły sie problemy z dżojstikiem który w końcu odpadł zupełnie od płyty głównej.Mimo normalnego użytkowania obudowa jest kompletnie połamana(jakby po niej samochód przejechał).Tel sie zawiesza co chwile.Teraz skasowała mu sie cała pamięć(nawet niektórych wbudowanych aplikacji nie uruchamia).Nie da sie nawet przeglądać listy numerów bo nie działa przycisk OK w dżojstiku który odpowiada za WSZYSTKO! Bateria trzyma góra dwa dni.Tel od dawna już nie dzwoni został tylko alarm wibracyjny.Nie wspomne o jakichkolwiek peryferiach których nie da sie dostać nigdzie, a komunikacja z komputerem to już w ogóle abstrakcja.Jeśli ktoś kolekcjonuje telefony to prosze bardzo, można go położyć w gablotce, ale do jakiegokolwiek używania to on sie nie nadaje!Psuje sie od samego noszenia w kieszeni!!Ludzie jeśli macie taki telefon i jeszcze działa i jakoś wygląda -- Sprzedajcie go!!

  • 0

    86. ~  2006-06-18 12:28:57  host: evi216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    oj filips - letki konkuręt dla tesześsetdziesiątki

  • 0

    87. ~OnP  2006-06-27 17:56:08  host: dzy193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co wy tak narzekacie naprawde jest tak żle? bo ja mam zamiar go kupić. co radzicie?

  • 0

    88. ~anet  2006-07-27 11:47:09  host: 195.205.97.8

    ja go mam i w ciagu roku mialam go 5 razy w naprawie.w zyciu nie mialam takiego beznadziejnego telefonu!!nie kupujcie go!!

  • 0

    89. ~anecia  2006-07-27 12:26:57  host: 195.205.97.8

    nie kupujcie go!!!on tylko ladnie wyglada i ma duzo funkcji a w realu to lipa jak nic

  • 0

    90. ~Heras  2006-08-06 23:06:06  host: gw.wilan.pl

    Najgorszy telefo. nie poleciłbym go największemu wrogowi. Po 2 miechach siadnie wam joystick. A później defektyzm telefonu już szerzył sie będzie :/ ja go wyrzuciłem do śmietnika.

  • 0

    91. ~Radzio  2006-08-21 14:15:30  host: acta33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja wysyłam go na nowy rok w kosmos! Wielkie gówno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    92. ~asienka1888  2006-08-27 13:28:37  host: ahw150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest gorzej niz beznadziejny:| mam go od wczoraj:| po 2 godzinach chcialam sie go pozbyc:| gorszego badziewia nie widzialam,nokia 3310 jest juz lepsza

  • 0

    93. ~  2006-08-29 14:02:35  host: eep229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    lol a ja mam nokie 3310 i chcialem go sobie kupic w komisie,obudowa tylko do wymiana bo byla mocno porysowane ale to nie problem,bez kitu jest taki zly?

  • 0

    94. ~  2006-09-28 22:06:10  host: alh210.internetdsl.tpnet.pl

    odradzam ten badziew!!! zmieniam go jak najszybciej, jak sie znajdzie kozak który używał go przez 2 lata prawie (jak ja) to mu oddam swój telefon za darmo:) a tak serio: joy to jakas kpina, mój jeszcze działa ale tylko w jedna strone (reszta opcjonalnie jak mu sie zachce), pisanie smsów to tragedia - po kilka prób zeby wpisac zadaną litere to jakas fatalna pomyłka, kabla nie kupiłem bo był za drogi a tel nie ma irdy, wiec multimedialnie stoi w epoce silników parowych, menu niewygodne (kółka jakies nieokreslone), aparat raczej dla ozdoby albo desperacji, kilka razy spadł mi na posadzke ale o dziwo (pomimo wypadajacej baterii) działał dalej, w komis raczej go nie chca brac a jak juz to za grosze, wiec co ja zrobie?? a zostawie go sobie, bo sie do złoma mimo wszystko przywiazałem, ale nie popełniajcie mojego bledu

  • 0

    95. ~konio  2006-10-13 02:12:29  host: dex147.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupilem ale od 2 miesiecy próbuje zdiac sima fotki sa okropne ale a to fajnie wyglada (tylko) pozdr i NIE POLECAM

  • 0

    96. ~Olusia  2006-10-15 12:06:37  host: kombi.zax.pl

    Telefon mam już 2-gi rok i szczerze mówiąc czasami trudno z nim wytrzymać. Dżojstik nie działa jak trzeba to jest raz. Nagrań z dyktafonu nie da się ustawić jako dzwonek. Nie ma folderu wiadomości wysłane!!! I najlepszejest to że tydzień temu zepsuł mi sie głośnik ... ale do końca umowy zosatły mi tylko 24 dni. To jest pocieszenie. A telefon pójdzie do śmieci bo nigdzie nie da się go sprzedać a naprawa jest nieopłacalna. A obudnowa ... ehh bez komentarza. W częściach=/=/ Zredydowanie nie polecam!! Chociaz wyglądowo był ładny ( jak go kupowałam)

  • 0

    97. ~Agnes  2006-10-29 13:53:42  host: acra189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak szanujecie swoje telefony w takim razie? Posiadam go już ponad dwa lata. Żadnych problemów z joystickiem nie miałam. Ani z głośnikiem. Jedyne co mu zagroziło po tylu miesiącach użytkowania to gleba na lodowisku, po której pękł wewnątrz ekranik. Ale to tylko moja wina, sądzę, że z wieloma innymi stałoby się to samo. Z naprawą było mnóstwo kłopotów, kosztowałaby kupę kasy, ale i na to znalazło się inne wyjście. Przemontowałam z tego samego modelu dobry ekran. Prawdziwymi wadami jest dość okrojone menu i beznadziejne gry java, przy czym nie można ściągać nowych. Po tych dwóch latach obudowa jest leciutko porysowana z tyłu i ekran ma jakąś rysę. To tyle.

  • 0

    98. ~Agnes  2006-10-29 13:55:25  host: acra189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Acha, do wad mogę jeszcze dodać dyktafon; nawet przykładając telefon do ucha ledwo można usłyszeć to, co się nagrało. I mówi to Wam osoba o całkiem dobrym słuchu ;] Pozdrawiam.

  • 0

    99. ~wirus  2006-10-31 14:26:35  host: ayd12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest wyjebany ale jak wyglada ten kabel

  • 0

    100. ~Pawcio  2006-11-07 16:42:49  host: host-81-190-176-124.gorzow.mm.pl

    Ten telefon jest do bani niedość,że zepsuł mi się joystick to Dyktafon jest do dupy cichy jak cholera i nieda się go ustawić jako dzwonek normalnie telefon do dupy. I ODRAZU MUWIE NIE KUPUJCIE!!!!!

  • 0

    101. ~pepesz  2006-11-24 13:56:55  host: dct33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ludzie nie przesadzajcie,rewelacja zadna to fakt.Szkoda ze kontakt z PC niemożliwy.Mam go prawie 3lata i oceniam na dostatecznie+

  • 0

    102. ~Eostra  2006-12-01 15:08:37  host: acaj39.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do Olusia. Telefon POSIADA plik wysłane. Wiem bo mam. ktoś musiał ci wcisnąć jakiś felerny model.

  • 0

    103. ~PaWcIo  2006-12-04 13:14:41  host: anw106.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon zaje*****...Ma prawie wszystko jest fajny i wogule...Kupujcie polecam...:)

  • 0

    104. ~jadwiga  2006-12-07 15:11:31  host: netconnect.pl

    ja nie wiem o co wam chodzi mam ten telefonik od dobrych 3 lat i jeszcze nigdy nie lezał w komisie!! ZDJECIA MOIM ZDANIEM SUPER WYCHODZA!! naprawde go polecam pozdro=*=*=*

  • 0

    105. ~???????????  2006-12-21 17:48:43  host: enn202.internetdsl.tpnet.pl

    ale z was hojraki, jak bedziecie wyrzucac powiedzcie gdzie to go wezme bo to fajny fonik :)

  • 0

    106. ~kapi  2007-01-02 18:38:16  host: awh98.internetdsl.tpnet.pl

    powiedzcie prawde tyaki do dupy telefon ja go wymieniłem na jeden dzień z kolegą on dł mi tego filipsa a ja mu se k510i wiecie jak sie wyłonczył ciężko włonbczyć a tak ogulnie dobry ale k510i leprzy

  • 0

    107. ~pijotrfieczerst  2007-01-15 21:31:37  host: aaxv229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W pełni się zgadzam. Pozbyłem się tego gówna dwa dni temu, zepsuł mi się głosnik, dżojsik, ładowarka, tylna klapka, klawiatura alfanumeryczna i jeszcze długo wymieniać. Totalny syf. Jestem za tym, by stworzyć koalicję za wygnaniem tego modelu Philipsa z Polski. Badziewie i gówno totalne, nie dajcie się nabierać na jego "bajery"...

  • 0

    108. ~Radzio  2007-01-17 12:09:14  host: nat-1.elb.vectranet.pl

    Ten telefon nadaje się do śmietnika. Tam jest dla niego najlepsze miejsce.Pozdro

  • 0

    109. ~dfddffdfdfdfdfdf  2007-01-24 18:35:47  host: kopalnia.proton.net.pl

    Mam ten telefon i jest do kitu..niekiedy z nim wytrzymac nie mozna:(Drzojstik mi nie dziala jest poprostu do kitu...Lepiej go nie kupujcie..:)

  • 0

    110. ~Karolek  2007-01-27 19:13:50  host: xdsl-12593.zgora.dialog.net.pl

    Ten telefon to tylko ładnie wygląda , mam go rok i już 2 razy był w serwisie i wogóle wszystko jest w nim do bani , RADZĘ NIE KUPOWAĆ !!

  • 0

    111. ~trust  2007-01-29 15:03:26  host: arp149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od ponad roku i gdyby morderstwo nie było karane zabiłbym poducenta tego złomu a zwłaszcza twórcę dżojstika który działa tylko jak mu się zechce;tragedia

  • 0

    112.  2007-02-22 18:40:15

    Telefon żałosny... urwał się dżojstiki, przylutowałem go u elektryka za 5zł (w komisie za drogo)i mi chodzi ale obudowa wygląda jak by się miała za chwilę rozpaść i jest tak porysowana ,że tylna klapka jest prawie prześwitująca. Mam kilka dziur w obudowie, masakra... To wszystko po 2,5 rocznym użytkowaniu. BUBEL VVV

  • 0

    113. ~arek  2007-03-16 08:14:37  host: aacu154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej ja mam nokie 3200 i moge ja zamienic na philipsa 355.oplacalo by mi sie ??/ ten philips ma wymienna obudowe??????

  • 0

    114. ~kaja  2007-04-06 23:32:42  host: host-81-190-154-174.olsztyn.mm.pl

    uwazam ze ten telofon to cos okropnego mialam go nie cale 2 miesiace i naszczescie sie go pozbylam.Dzojstik sie zacinał bateria trzymala maxymalnie 2 dni a teraz mam nokie 7370 i jestem z niej zadowolona:-)

  • 0

    115. ~Ziutek  2007-04-14 06:57:34  host: aalk254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ktoś z Was wie może jak uruchomić wyświetlanie ilości funduszy pozostałych na karcie ?? :) niestety mi nie wyświetla, przegrzebałem całe menu, wszystkie ustawienia i nie widzę możliwości uruchomienia tej opcji :( Może jest kod do tego fonu, który uruchamia taka możliwość i może ktoś zna ten kod :) Z góry dziękuję za informacje :)

  • 0

    116. ~bomblik  2007-04-23 20:12:14  host: 82.160.23.66

    do Arek. raczej ci sie nie opłaca wymieniać bo philipsy nadal kiepsko sie sprzedają na rynku polskim no a Nokie to chyba sam wiesz że wszędzie ją upchviesz. Klasowo te telefony sa takie same a nawet nokia jest lepsza bo ma podczerwień. Philips ma wymienne obudowy

  • 0

    117. ~  2007-04-24 18:37:26  host: meduza.ds2.agh.edu.pl

    mam kabel do usb i nie moge poloczyc sie z telefonem. jesli ktos wie jak niech napisze

  • 0

    118. ~Majuśś  2007-06-09 17:20:53  host: ip-111-29.ib.tcz.pl

    mam ten telefon od ponad 3 lat ... Jest to gówno nad gównamii. Dżojstick psuł mi sie wiele razy... Rzeczy nagrane przez dyktafon nie mozna brać na dzownek ;l.. Klapka tylnia mi odpada... Boczna obudowa jest cała obita - cała obudowa jest "plastikowa". Nie ma żadnych przydatnych funkcji. Aparat ma w miare ok. Choc moja kolezanka miała krechy na zdjęciach. bateria trzyma nawet nie jeden dzień. Nie ma irdy, nie wspominając o Bluetooth... Nie polecam go.

  • 0

    119. ~fanny  2007-06-27 17:58:35  host: nat.olesno.info.pl

    Ten telefon miałam, na początku wydawał mi się rewelacyjny, ale później: obudowa jest małowytrzymała, zdjęcia robi kiepskie(czasem nie wiedziałam, co na nich jest, nagranych dźwięków nie można ustawić jako dzwonek, na klawiaturze kiepsko się pisze, joystick zacinał się, bateria długo trzymała (4 dni po 2 latach użytkowania telefonu), dźwięk dzwonków dobry, brak irdy. I nawet niebyłby najgorszy, gdy nagle telefon sam się zaczął wyłączać, aż w końcu wyłączył się na dobre(styk od baterii odleciał + jeszcze coś-nawet nie chciało mi się sprawdzać). Teraz mam SE W200i i jestem z niego bardzo zadowolona:))

  • 0

    120. ~fryta  2007-07-25 10:23:56  host: duu226.internetdsl.tpnet.pl

    mialem telefon z 3 lata kiedys moze byl dobry zmienilem go na nokie 6280 ..... po poprostu stal sie dodupy ani go niesprzedaje bo bym dostal w komisie 20 zl:D

  • 0

    121. ~fyrciaraa  2007-08-11 13:50:29  host: janow.spokonet.com

    mam nokie 1600 i mam propozycje wymiany na philipsa co wy na to??

  • 0

    122. ~Madzia  2007-08-12 22:37:34  host: aln51.alfanet24.pl

    Mam go 2 lata i nie ma większego gówna na tym swiecie jak ten mały, badziewiasty philips355. Nie kupujcie go bo to jest totalny syf.Dzojstik mi odpadł gdy wyciągałam go z kieszeni spodni! jak mozna wogole cos takiego wyprodukowac?? Szkoda kasy. Nie mam tego dzojstika wiec zeby wziazc w dół , gore albo w bok musze uzywac grzebienia albo długopisu lub czegos co ma ostra koncówke-to moj obecny dzojstik!(a i tak tylko czasami uda mi sie trafic,trzeba przyznac ze ma ,,wyczucie,,:D) totalna paranoja !!! przemieszczam sie po tym menu z perlistym potem na moim czole!!! TYLKO DLA LUDZI O MOCZNYCH NERWACH(po dłuższym uzytkowaniu ryzyko trafienia do czubkow) pozdr!(ludzie chce dla was naprawde dobrze!!!!

  • 0

    123. ~Madzia  2007-08-12 22:45:40  host: aln51.alfanet24.pl

    To znowu ja!:D Ten fon potrafi sie zaciac w czasie rozmowy niesamowicie wibrujac tak ze trzeba go natychmiast calkowicie wylaczyc.Ciezko go wtedy utrzymac! Tylko nieliczni potrafia poskromic jego nieudolnosc. Po uzytkowaniu tego tel pomyslalam sobie ze juz lepiej komunikowano sie w sredniowieczu zza pomocom listow z finezyjnym pismem! a do tego zacina sie aparat!!!a do tego ma obciachowe dzwonki ktore mozna puscic jedynie jako atrakcie na wiejskim weselu i jak sie nie zadba samaemu o normalne poli to strach wlaczac glosny dzwonek. A na to to trzeba naprawde srac pieniedzmi zeby jakos ulepszyc ten tel zeby mozna bylo z nim wyjsc chociaz tylko na przydomowe podworko

  • 0

    124. ~ka3108  2007-08-19 15:35:15  host: fjr202.internetdsl.tpnet.pl

    ja mam go od 3 lat i oprócz ostatnich problemów z dżojstikiem problem z głośnikiem.Na początku użytkowania naprawdę był dobry ale teraz...szkoda mówić!

  • 0

    125. ~ja  2007-09-03 12:22:02  host: fet187.internetdsl.tpnet.pl

    telefon do zutów w dal

  • 0

    126. ~marcin025  2007-09-03 17:51:30  host: acab138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    da się zdiąć panel z philipsa 255 i jak to zrobić

  • 0

    127. ~  2007-09-22 00:56:29  host: staticline16995.toya.net.pl

    mam ten telefon już 2,5 roku, do tej pory, działał bez zarzutów. Póki co jedynym mankamentem była plastikowa obudowa, która popękała już w pierwszym miesiącu użytkowania, cały czas się zastanawiam jakim cudem mimo tego się nie rozpadł na dwie części. Bateria do tej pory trzyma około 6-7 dni bez ładowania, więc myślę, że tu się sprawdził. Od jakichś dwóch miesięcy zaczęła szwankować klawiatura, ale przy małym wysiłku dało się jeszcze w miarę normalnie korzystać z telefonu. Wczoraj padł dżojstik, a konkretniej działa na boki i góra dół, ale za chiny nie reaguje na prosto czyli najważniejsza komenda jaką jest "OK" dlatego nie mogę nawet zatwierdzić PINu :/

  • 0

    128. ~kamillo27  2007-09-22 12:46:55  host: 87-205-166-134.adsl.inetia.pl

    Błagam nie kupójcie tego. I NIE ZAMIENIAJCIE SIE ZA NIEGO nawet za nokie 3310 padnie po tygoniu jak nie wczesniej. Wywaliłem go!!! Syf najgorszy!!!

  • 0

    129. ~kamillo27  2007-09-22 12:48:12  host: 87-205-166-134.adsl.inetia.pl

    Błagam nie kupójcie tego. I NIE ZAMIENIAJCIE SIE ZA NIEGO nawet za nokie 3310 padnie po tygoniu jak nie wczesniej. Wywaliłem go!!! Syf najgorszy!!!

  • 0

    130. ~kaja  2007-09-26 14:24:19  host: 80.244.153.180.debica153.tnp.pl

    ten telfon jest do dupy dżojstik mi sie chla.wog.óle nie mogę wejść teraz na menu ani odczytać wiadomosci.lepiej go nie kupujcie

  • 0

    131.  2007-10-05 20:19:24

    piękny telefonik i tani jak srajtaśma firmy ARO ale jak czytam wasze comenty to wychodzi na to że jest bardziej do d***y nawet od zjebmensa C65...

  • 0

    132. ~ENDRJU  2007-11-09 18:27:27  host: gss142.internetdsl.tpnet.pl

    Mam to badziewie od dwóch lat tylnia klapka mi odpadła, baterie nie wytrzymuje dłórzej niż dwa dni, dżojstik juz prawie nie działak, aparatu nie można nazwać nawet aparatem, boczna obudow nie wytrzyma wam długo wogóle zastanawiam się kto go wymyślił bo chyba trzeźwy nie był!!!

  • 0

    133. ~pati_234  2007-11-16 18:33:08  host: public-gprs77599.centertel.pl

    Mam Philipsa i uważam że jest super!!!! Ale mam jedno pytanie, czy jest mozliwe aby podkręcić głośność dzwonków? Proszę o odpowiedź.

  • 0

    134. ~Olszi  2007-12-03 19:41:41  host: cdw94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kurde a ja zamówiłem go na allegro i sie ciesze ale jak widze co tu o nim piszecie to nie wiem czy bedzie mi sie podobał ;/

  • 0

    135. ~fdgmnhbvcszxb  2007-12-18 20:17:06  host: ns.inet-siec.pl

    jak taki badziewny jest to wymiencie sie za nokie3100;)

  • 0

    136. ~JUPI  2007-12-27 21:53:26  host: aaae145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chciałam go odkupic od mojej kumpeli ale po tych komentach rozbeczałam sie. ja mam komore ale czarno-biała i chciałam miec nowa a tu z marzen nici jestem zawiedzona :(

  • 0

    137. ~duchacz  2008-01-26 18:48:12  host: public9835.xdsl.centertel.pl

    NIE polecam!!!!!!!!! tylko nerwy można stracic na robieniu na tym badziewiu czegokolwiek. uwierzcie wiem cos o tym bo mam go juz ponad rok i nie raz zalazł mi za skórę...

  • 0

    138. ~mentor 17  2008-01-31 17:36:41  host: 217.97.152.12

    właśnie kupiłem kabel specjalnie do tego phona ale go nie wykrywa... :( czy już ktoś moze miał taki problem? bo nie mam pojecia co sie z nim dzieje...

  • 0

    139. ~adas  2008-02-06 21:40:35  host: w3cache.m.intelink.pl

    LUDZIE NIE KUPUJCIE TEGO SYFU .. MIALEM TEN TELEFON I NIC NIE DZIALALI JAK POWINNO PSUL SIE .. ZADEN KOMIS GO NIE CHCIAL WIEC ODDALEM GO KUMPLOWI NA CZESCI .. NIE POLECAM ...

  • 0

    140. ~Monika.  2008-02-07 22:15:53  host: aarb204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon bodajże 2 lata, ale już nie wytrztymuje nerwowo. Z początku podobał mi się z wyglądu, więc nie myśląc zamówiłam na allegro. Najpierw ściągnęłam sim locka co kosztowało mnie 40 zł i popsuli mi go, a mianowicie zaczął się wieszać, mulić itp. co nigdy wcześniej nie miało miejsca. Później odpadł uchwyt, który trzymał tylnią klapkę, uchwyty na smycze, Złącze baterii(Czy jak to się nazywa) i telefon muszę nosić w siliconie bo się wyłącza, a na koniec wypadł joy to już kompletna masakra. Obsługuje ten telefon kluczami. Zapomniałam dodać, że niektóre klawisze wysiadły. Smsy pisze się tragicznie. Podsumowując to jest najgorsze szajstwo na świecie. Nie radzę kupować bo tylko marnotrawsto pieniędzy, a więcej wyda się na jego naprawy.

  • 0

    141. ~9002  2008-03-02 20:02:07  host: adch149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wielkie gowno i tyle wam powiem . nawet w żadnym komisie tego nie chcą

  • 0

    142. ~Chomik  2008-03-13 15:21:24  host: host-n2-73-171.telpol.net.pl

    Wyobraźcie sobie ze ten telefon jest tak beznadziejny ze az brak mi słow ;[ po 4 krotnym odsyłaniu do serwisu z coraz to nowymi usterkami ciagle wracal w tym samym stanie. Obudowa mało odporna , bateria słabo trzyma , a oprogramowanie to totalna porazka. NIE POLECAM TEGO ZłOMU

  • 0

    143. ~...  2008-04-01 18:47:35  host: ckh252.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja go używam 3 lata i nie zamienie

  • 0

    144. ~PinSleep  2008-06-16 15:20:01  host: ust156.p2.interarena.pl

    Beznadziejny telefon, joy zepsul soe po kilku dniach, pozniej odpadla klapka, gry java beznadziejne, zdjecia robione aparatnm tez brak mozliwosci polaczenia z PC. NIE POLECAM !!

  • 0

    145. ~Ziom  2008-06-18 21:05:22  host: anm131.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Sadzac po komentarzach nie potraficie szanowac swoich telefonow. Uzywam go 4 lata, nic sie nie zepsulo, wszystko chodzi swietnie, szkoda ze sie nie da zgrac zdjec na komputer, bo sporo juz nacykalem. Joystick super, nigdy sie nie zacina i wszystko smiga ok. Menu bardzo intuicyjne. Pozdrawiam

  • 0

    146. ~kamil  2008-08-20 14:07:17  host: host-81-190-73-113.gdynia.mm.pl

    gówno i jescze raz gówno nim to jedynie mozna dupe podcierac dyktafon załosny joystick tez nie działa

  • 0

    147. ~robalbrzydal  2009-07-29 22:28:02  host: chello089078190158.chello.pl

    zastanawiam się nad kupnem tego , a lg ku990. który lepszy ?

  • 0

    148. ~p1  2010-02-27 18:41:11  host: 77-254-232-212.adsl.inetia.pl

    najgorszy telefon jaki miałem!!! obudowa słaba, klawisze do dupy, oprogramowanie wiesza się... chce ktoś odkupić? 10 zł i wysyłam ;p

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-147-69.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet