Philips 162 - opinie
Telefony Philips Philips 162 Opinie o Philips 162

Philips 162

w sumie: 23
  • 0

    1. ~TUBUS  2005-03-04 07:26:00  host: aphel.ltd.pl

    co ?? brak javy i aparatu to cofnięcie się do epoki 5110 (to jest hardcorowy fon :D) odkąd wyszedł philips 530 uwielbiałem tą firme ale tym telefonem to sie nie popisali i wiele stracili w moich oczach i chyba nie w moich

  • 0

    2. ~MAraSS_M3  2005-03-15 16:20:00  host: nat2.promax.media.pl

    Wedlog mnie to bardzo dobry telefon dla uzytkownikow kart Pre-paid. Napewno bedzie tanim telefonem. Niestety faktem tez jest to ze Philips jest daleko w tyle za konkurencja

  • 0

    3. wacek  2005-04-07 21:05:50  host: chk1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    idea podaje, ze to nie ma mms'ów

  • 0

    4. ADii  2005-05-27 19:13:23  host: pf61.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl

    Bawiłem się tym telefonem i wbrew podanej specyfikacji na tej stronie nie posiada obsługi MMS'ów

  • 0

    5. ~WitekT  2005-05-31 21:51:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    ADii: dzięki za uwagę, już poprawiłem. :)

  • 0

    6. ~  2005-07-03 02:14:00  host: prosie7-1.aster.pl

    czy do tego telefonu można podłączyc aparat cyfrowy ????????
    prosze o szybką odpowiedz!!!!!!!

  • 0

    7. ~  2005-07-12 23:38:00  host: ool-4350af70.dyn.optonline.net

    Kochani, a czy wiecie ze emeryci tez chca miec jakies komorki???
    Zadna firma telefoniczna nie pamieta o emerytach.

  • 0

    8. ~  2005-08-19 19:45:07  host: host-62-141-197-25.swidnica.mm.pl

    mi tam się podoba :P

  • 0

    9. ~Pati  2005-11-24 15:42:56  host: chello084010192117.chello.pl

    ten telefon jesttylo ładny z wygladu ale tak to dno.. nie polecam

  • 0

    10. ~  2005-12-18 18:38:00  host: buj187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bede miał ten telefon za 100zł na gwarancji i co nie chcielibyście tak? ha ha ha frajerzy

  • 0

    11. ~Aga  2006-01-19 21:06:57  host: dea10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dlaczego w tym telefonie na kartę nie pokazuje się stan konta?Proszę o odpowiedż!

  • 0

    12. ~marek  2006-01-26 21:19:31  host: bzd170.internetdsl.tpnet.pl

    wejdz w menu i spis polaczen czy cos takiego i tam jest jedynie stan konta tzn tyle ile wykozystałas

  • 0

    13. ~ruda  2006-03-15 19:21:51  host: abl226.internetdsl.tpnet.pl

    mi się podoba

  • 0

    14. ~marcin  2006-03-30 16:03:25  host: yf18.internetdsl.tpnet.pl

    zlom i tyle badziew

  • 0

    15. ~  2006-04-18 22:13:16  host: azh58.internetdsl.tpnet.pl

    niema w tym telefonie stamu konta biezoncego

  • 0

    16. ~Daria  2006-06-08 20:45:59  host: atom.rozbark.net.pl

    co oznacza chmurja na ekranie tego telefonu ?? prosze pilnie odpisac :)

  • 0

    17. ~WIESIA P.......  2006-07-01 20:28:37  host: aaqy53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    CO CHCECIE OD TEGO TELEFONU JEST SUPER NIETYLKO ZEWNĄTRZ ALE I WEWNĄTRZ WIEM BO SAMA GO MAM I POLECAM...

  • 0

    18. ~bartek378  2006-07-12 12:49:55  host: bvb125.internetdsl.tpnet.pl

    ej nie wiecie jak z niego zdjąć blkoadę simlock

  • 0

    19. ~djzatorze  2006-11-18 11:56:12  host: abwj111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam takiego i nawet fajny tylko mało kompatybilny z innymi i trudno dostać części, a oryginalne są drogie w h**!

  • 0

    20. ~Pawlak  2007-08-06 20:38:41  host: acyu145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon mam i mi się bardzo podoba. Nie rozumiem dlaczego inni narzekają na niego. dla mnie jest na prawdę super. Pozdrawiam.

  • 0

    21. ~gural  2007-08-12 19:20:26  host: ip-81-15-216-51.unregistered.net.telenergo.pl

    moja mama go miała przez 2 lat i nic się nie działo bateria trzymała 2 tygodnie!!!

  • 0

    22. ~chylon  2007-08-29 22:23:26  host: acqy62.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon ma jedną wielką zalete: bateria trzyma baaardzo długo. niestety to jedyna zaleta. no i może to że jest wytrzymaly

  • 0

    23. ~Ja  2009-08-20 10:45:11  host: inet20909nb-0.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    sluchajcie mam pytanie czy jest wymienna obudowa i klawiatura do tego telefonu bo mam go juz od 3 lat i nie wyglada juz za dobrze , prosze o pilna odpowiedz

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-167-29-208.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Gdzie znajduje się Twój telefon, gdy idziesz spać?

Co dziesiąty Polak przyznaje, że śpi ze smartfonem w łóżku

 

Zobacz wynik | Opinie (10)

Archiwum Ankiet