Philips 162 - opinie
Telefony Philips Philips 162 Opinie o Philips 162

Philips 162

w sumie: 23
  • 0

    1. ~TUBUS  2005-03-04 07:26:00  host: aphel.ltd.pl

    co ?? brak javy i aparatu to cofnięcie się do epoki 5110 (to jest hardcorowy fon :D) odkąd wyszedł philips 530 uwielbiałem tą firme ale tym telefonem to sie nie popisali i wiele stracili w moich oczach i chyba nie w moich

  • 0

    2. ~MAraSS_M3  2005-03-15 16:20:00  host: nat2.promax.media.pl

    Wedlog mnie to bardzo dobry telefon dla uzytkownikow kart Pre-paid. Napewno bedzie tanim telefonem. Niestety faktem tez jest to ze Philips jest daleko w tyle za konkurencja

  • 0

    3. wacek  2005-04-07 21:05:50  host: chk1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    idea podaje, ze to nie ma mms'ów

  • 0

    4. ADii  2005-05-27 19:13:23  host: pf61.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl

    Bawiłem się tym telefonem i wbrew podanej specyfikacji na tej stronie nie posiada obsługi MMS'ów

  • 0

    5. ~WitekT  2005-05-31 21:51:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    ADii: dzięki za uwagę, już poprawiłem. :)

  • 0

    6. ~  2005-07-03 02:14:00  host: prosie7-1.aster.pl

    czy do tego telefonu można podłączyc aparat cyfrowy ????????
    prosze o szybką odpowiedz!!!!!!!

  • 0

    7. ~  2005-07-12 23:38:00  host: ool-4350af70.dyn.optonline.net

    Kochani, a czy wiecie ze emeryci tez chca miec jakies komorki???
    Zadna firma telefoniczna nie pamieta o emerytach.

  • 0

    8. ~  2005-08-19 19:45:07  host: host-62-141-197-25.swidnica.mm.pl

    mi tam się podoba :P

  • 0

    9. ~Pati  2005-11-24 15:42:56  host: chello084010192117.chello.pl

    ten telefon jesttylo ładny z wygladu ale tak to dno.. nie polecam

  • 0

    10. ~  2005-12-18 18:38:00  host: buj187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bede miał ten telefon za 100zł na gwarancji i co nie chcielibyście tak? ha ha ha frajerzy

  • 0

    11. ~Aga  2006-01-19 21:06:57  host: dea10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dlaczego w tym telefonie na kartę nie pokazuje się stan konta?Proszę o odpowiedż!

  • 0

    12. ~marek  2006-01-26 21:19:31  host: bzd170.internetdsl.tpnet.pl

    wejdz w menu i spis polaczen czy cos takiego i tam jest jedynie stan konta tzn tyle ile wykozystałas

  • 0

    13. ~ruda  2006-03-15 19:21:51  host: abl226.internetdsl.tpnet.pl

    mi się podoba

  • 0

    14. ~marcin  2006-03-30 16:03:25  host: yf18.internetdsl.tpnet.pl

    zlom i tyle badziew

  • 0

    15. ~  2006-04-18 22:13:16  host: azh58.internetdsl.tpnet.pl

    niema w tym telefonie stamu konta biezoncego

  • 0

    16. ~Daria  2006-06-08 20:45:59  host: atom.rozbark.net.pl

    co oznacza chmurja na ekranie tego telefonu ?? prosze pilnie odpisac :)

  • 0

    17. ~WIESIA P.......  2006-07-01 20:28:37  host: aaqy53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    CO CHCECIE OD TEGO TELEFONU JEST SUPER NIETYLKO ZEWNĄTRZ ALE I WEWNĄTRZ WIEM BO SAMA GO MAM I POLECAM...

  • 0

    18. ~bartek378  2006-07-12 12:49:55  host: bvb125.internetdsl.tpnet.pl

    ej nie wiecie jak z niego zdjąć blkoadę simlock

  • 0

    19. ~djzatorze  2006-11-18 11:56:12  host: abwj111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam takiego i nawet fajny tylko mało kompatybilny z innymi i trudno dostać części, a oryginalne są drogie w h**!

  • 0

    20. ~Pawlak  2007-08-06 20:38:41  host: acyu145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon mam i mi się bardzo podoba. Nie rozumiem dlaczego inni narzekają na niego. dla mnie jest na prawdę super. Pozdrawiam.

  • 0

    21. ~gural  2007-08-12 19:20:26  host: ip-81-15-216-51.unregistered.net.telenergo.pl

    moja mama go miała przez 2 lat i nic się nie działo bateria trzymała 2 tygodnie!!!

  • 0

    22. ~chylon  2007-08-29 22:23:26  host: acqy62.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon ma jedną wielką zalete: bateria trzyma baaardzo długo. niestety to jedyna zaleta. no i może to że jest wytrzymaly

  • 0

    23. ~Ja  2009-08-20 10:45:11  host: inet20909nb-0.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    sluchajcie mam pytanie czy jest wymienna obudowa i klawiatura do tego telefonu bo mam go juz od 3 lat i nie wyglada juz za dobrze , prosze o pilna odpowiedz

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-159-27.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (8)

Archiwum Ankiet