Panasonic VS7 - opinie
Telefony Panasonic Panasonic VS7 Opinie o Panasonic VS7

Panasonic VS7

w sumie: 22
  • 0

    1. ~super_electric  2005-02-19 19:08:00  host: rtr.ilabs.pl

    Eee....to już mój wytrzymuje dłużej - 300 h. Poza tym full wyyyypassss.

  • 0

    2. ~M.Piech  2005-02-19 20:04:00  host: net1.chomiczowka.net.pl

    noooo.. to dopiero hardcorowy fon :D

  • 0

    3. ~Grzesiekkkkkk  2005-02-21 12:11:00  host: pd153.tomaszow-mazowiecki.sdi.tpnet.pl

    pierwszy raz widze fon ktory ma 16 mln kolorów... i te 2 megapixele ........ full wypassss

  • 0

    4. ~Adrian  2005-02-23 20:38:00  host: proxy2.tkdami.net

    a moze by tak zdjecia rozlozonego zrobic....????czy on aby na pewno ma 16mln kolorow?!?!jakos malo prawdopodobne mi sie to wydaje...

  • 0

    5. ~Odpowiedź do Adriana  2005-02-27 00:22:00  host: 213-238-65-204.adsl.inetia.pl

    Miały wyjść 24 bitowe, więc pewnie to jeden z tych...

  • 0

    6. ~magic  2005-09-13 12:37:49  host: dgz18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chcialbym go miec, swietny sprzet

  • 0

    7.  2005-09-28 15:19:58

    gdyby to był sony ericsson to ten fon byłby świetny!

  • 0

    8.  2005-10-31 11:11:39

    macie zdjecie rozlozonego - ja sie okropnie zawiodlem podaje link - http://www.pianetacellulare.it/Modelli/immagini/vs7.jpg

  • 0

    9. ~sylwek  2005-12-28 11:41:38  host: dyx71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jeden z najlepszych telefonów na świecie pod względem wyswietlacza nie dorównuje mu żadna inna firma.Widziałem go na żywo we Francji wyswietlacz powala na kolana.Panasonic is the best!!!

  • 0

    10.  2006-01-22 15:50:19

    Ja go chce :)

  • 0

    11. ~Paweł  2006-01-25 08:53:41  host: pa91.oleszyce.sdi.tpnet.pl

    Telefon wydaje się być zaje..... Ciekawe ile będzie kosztował?I kiedy bedzie dostępny?Pierwszy raz spodkałem siś z fonem który na wyświetlaczu ma 16 mln kolorów.Dla mnie bomba!

  • 0

    12.  2006-01-25 14:37:27

    sto razy lepszy niz se K750i ma wszystko to samo ale jedną rzecz ma najważniejsza - 16 mln kolorów wyświetlacz :DD miodzio

  • 0

    13. ~benek  2006-01-27 15:49:16  host: clp43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chciał bym mieć taki sprzet ale chyba kupie se k700i jak ktoś może niech mi go kupi

  • 0

    14. ~yetipat  2006-07-18 11:37:51  host: abnx96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Gdyby był dostępny w Polsce, to już bym go miał... obecnie mam vs3 i poza luzem na złączu telefonik jest spoko. i naprawdę ma tyle kolorów... obrazki wyglądają pięknie

  • 0

    15. ~Bongo  2006-08-12 02:37:50  host: w3cache.daminet.pl

    Gdzie można kupić ten telefon jest boski i jaka cena jest jego

  • 0

    16. ~yetipat  2006-09-18 16:08:03  host: abpe32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do adriana: jak słabszy model ma 16 milionów (czyli jak płaski monitor do kompa) to ten musi też mieć.

  • 0

    17. ~Holdas  2006-12-19 14:25:14  host: 83.238.70.51

    Panie i panowe na allegro ten fonik można kupić z angielskim menu ale bez simlocka dokładnie za 769 złotych. Jak za taki fonik to taniocha :D

  • 0

    18. ~sebo  2007-01-22 15:05:16  host: nat1.gress.com.pl

    wie ktos gdzie sie wkłada karty w tym telefonie bo jakoś nie umiem zjaleść gniazda

  • 0

    19. ~sebo  2007-01-24 16:20:28  host: nat1.gress.com.pl

    ten telefon nie posiada wejścia na karty pamięci !!!

  • 0

    20. ~slaws  2007-01-24 22:50:16  host: byj148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to prawda że on to ma bo go mam i jest zajebidty

  • 0

    21. ~Fox  2007-07-26 10:38:09  host: aaqc146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a może pod baterią;]

  • 0

    22. ~tomciO  2007-12-19 09:08:18  host: bqw68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ej gdzie i za ile moge dostac ten telefon orientuje sie ktos bo na allegro i ebay nie widze a co do kart pamieci to telefon ma microSD widzialem do niego karty.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-124-106.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet