Panasonic VS6 - opinie
Telefony Panasonic Panasonic VS6 Opinie o Panasonic VS6

Panasonic VS6

w sumie: 58
  • 0

    1.  2006-01-11 14:40:40

    Panasonic pokazał ze ma sie czym pochwalisc w dziedzienie wyswietlaczy - 16mln kolorow to raczej super:) Szkoda ze brak karty pamieci i radia. Apartat 2MPix staje sie powoli standartem. Bardzo ładny wyglad.

  • 0

    2.  2006-01-11 14:47:03

    Panasonic pokazał ze ma sie czym pochwalisc w dziedzienie wyswietlaczy - 16mln kolorow to raczej super:) Szkoda ze brak karty pamieci i radia. Apartat 2MPix staje sie powoli standartem. Bardzo ładny wyglad.

  • 0

    3.  2006-01-11 18:36:23

    ele wypas

  • 0

    4.  2006-01-11 21:01:34

    Extra fonik... 2Mpx, 16 mln kolorów na wyswietlaczu, całkiem łądny no i ta cena:] Szkoda tylko ze brak slotu na karty pamięci:(

  • 0

    5.  2006-01-12 15:01:59

    Panasonic nakopał noki już jakiś czas temu :) Nokia dopiero niedawno wypuśćiła N92. Szkoda że nie ma zewnętrznego wyświetlacza, jak np. w SA7 czy VS7 :[

  • 0

    6.  2006-01-12 15:32:20

    wszystko to prawda ale 32mb pamieci to troche malo przy matrycy 2Mpix. poza tym co to za klapka bez zewnetrznego wyswietlacza? Moglo by byc lepiej...

  • 0

    7. ~fff  2006-01-12 16:45:51  host: chello084010244126.chello.pl

    Dali aparat 2MP i tylko 32mb pamięci... żalosne. tutaj nawet wyświetlacz ich nie ratuje.

  • 0

    8.  2006-01-13 17:41:30

    drrrrrrrrrrrrogi jak nie wiem . 1000 zetów Rtv Euro A G D :(.

  • 0

    9.  2006-01-14 16:02:16

    świetny telefon.Maly opis:
    http://www.mobile-review.com/forum2/showthread.php?t=40850

  • 0

    10. ~Tomek960  2006-01-14 17:40:12  host: aou82.internetdsl.tpnet.pl

    Wogóle nie przemyślany telefon ;/

  • 0

    11. ~annihil  2006-01-14 23:38:01  host: 217.98.102.18

    badziewny jakiś. Wole dać 1200 za SE w800i.I ludzie nie podniecajcie sie tak tym 16 mln kolorów.To chwyt by przyciągnąć klientów.

  • 0

    12. ~Karolina  2006-01-15 09:46:32  host: 213-238-79-96.adsl.inetia.pl

    A kto tu mówi o kolorach,to "wy"się podniecacie kolorowym wyświetlaczem,dla mnie sa dużo ważniejsze rzeczy w telefonie.Bateria,rozmiar itd.

  • 0

    13. ~david  2006-01-15 20:07:15  host: ACBD5974.ipt.aol.com

    50 glosow w ocenie a ile z was mialo ten telefon w reku lub chociaz widzialo go na oczy????

  • 0

    14. ~hoodlum  2006-01-16 10:48:41  host: dxi46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja akurat go widziałem bo jestem szczęśliwym jego posiadaczem.Zdjęcia wychodzą lepsze niż w droższej noki czy se.Jest dostępny w rtv euro agd za 999zl.16 milonów kolorów to nie chwyt reklamowy bo panasonic wprowdził taki wyświetlacz jako pierwsza firma na świecie (VS series w Japoni obecny od III 2005). Gorąco polecam.

  • 0

    15. ~Kama  2006-01-16 21:38:20  host: 213-238-73-202.adsl.inetia.pl

    Czy jest jakaś sposobnośc,żeby nasi operatorzy wprowadzili telefony panasonica do swojej oferty?

  • 0

    16.  2006-01-19 18:28:30

    gdyby miał inną kawiaturę, karty pamięci i zewnętrzny wyświetlacz byłby super.a tak jest tylko niezły.

  • 0

    17. ~*kologny*  2006-01-21 07:44:17  host: 248.77.classcom.pl

    fjny fajny:)tylko czegos mu brakuje...???

  • 0

    18.  2006-01-25 15:51:13

    jak to to przy 65 tysiacach w mojej 6630 to jak wygląda 16 mln?? widac taką różnice ?? 8)

  • 0

    19. ~obin  2006-01-26 21:52:02  host: bz194.internetdsl.tpnet.pl

    hahaha zajefajny!! ci co zle o nim pisza poprostu zazdrosni sa :D hehehe nigdy takiego fona niebeda miec i dlatego tak pisza :D pozdro :D

  • 0

    20. ~scnab  2006-01-27 16:24:13  host: chello083144094051.chello.pl

    Telefon fajny,może dadzą mu slot na karty i edge co bedzie optymalnym rozwiązaniem.

  • 0

    21.  2006-01-29 18:05:43

    http://www.newmobile.nl/eur/nl/photos.php?phone_id=156b6e1

    zdjecia z tego telefonu...

  • 0

    22. ~Pecior  2006-02-25 09:58:42  host: sq18.internetdsl.tpnet.pl

    Co wy kurwa wiecie o telefonach leszcze ten fonik jest Zajebisty na maxa a zdjęcia robi takie że aż pała staje!!
    Poza tym bateria trzyma ok 4-5 days i ogólnie telefonik zajebisty !!

  • 0

    23. ~MATEUSZ  2006-03-19 20:01:42  host: abof73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    MIALEM NEC'A E616V MIAL ZEWNETRZY WYSWIETLACZ DWIE KAMERY NAWET FOTKI LADNE WYCHODZILY I MA 65 TYS KOLOROW ZMIENILEM NA TEGO PANASONICA VS6 KTORY NIEMA ZEWNETRZNEGO WYSWIETLACZA CO MOIM ZDANIEM JEST ZBEDNE CHYBA POTO KUPUJE SIE TAKI TELEFON ZEBY SZPANOWAC JAK SIE GO ROZLOZY A NIE CZYTAC GODZINY PO KRYJOMU NA KLAPCE 16 MLN FAKT WIDAC ROZNICE PRZYNAJMIEJ W ZDIECIACH NIEROBI BIALYCH PIXELI JAK BYLO W NECU MA ZAJEBISCIE DUZY WYSWIETLACZ LEPSZY JEST CHYBA TYLKO K800 MOWIE WAM LUDZIE KARTA JEST NIEPOTRZEBNA 32 MB WYSTARCZY ZDIECIA ZROBIONE SYSTEMATYCZNIE TRZEBA ZGRYWAC NA KOMPA I TE 32 MB WYSTARCZY A I TEMAT WYSWIETLACZA ZEWNETRZNEGO JAK CHCECIE WYSWIETLACZ ZEWNETRZNY I TROCHE RENOMY TO KUPCIE MOTOROLE V3X I MOWIE WAM ZEWNETRZY WYSWIETLACZ JEST ZBEDNY

  • 0

    24. ~filsoft  2006-03-20 22:48:59  host: dcb107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no telefon niezły w AVANSIE jest za 899 zł jakby ktoś chciał to proszę o kontakt na gg 6578132

  • 0

    25. ~redharry  2006-04-21 17:10:27  host: efo194.internetdsl.tpnet.pl

    Brak kart pamięci?! to już przecierz standard

  • 0

    26. ~vs6user  2006-05-08 12:55:44  host: cix100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Poczytałem sobie i śmiech mnie bierze jak ktoś pisze że mało pamięci, że brak karty. Przecież to jest TELEFON a nie aparat cyfrowy czy odtwarzacz mp3. I jako telefon oceniam go na 9 za ogólny design, za bardzo wygodną klawiaturę - pomimo wrażenia że naciska się więcej niż trzeba (grube paluchy) wybiera precyzyjnie. Bateria trzyma 5-7 dni. Wszystko działa szybko i bez zacięć. Odjąłem punkt za brak listy zadań i trochę niewygodne dodawanie wyrazów do słownika t9. Acha i kupiłem go za 799 :)) w €ORTVAGD ale chyba miałem farta bo znów zdrożał

  • 0

    27. ~PAT  2006-05-10 20:58:59  host: chello084010027023.chello.pl

    Chciałbym kupić ten telefon, ale zastanawiam się czy wybrać PANAS.VS6 czy SE K700i.
    Za doradzenie byłbym wdzięczny.

    Kupię sobie telefon w sierpniu - do 900zł.
    Jak ktoś może to niech doradzi inny.
    Ten akurat mi się podoba: 9.5/10
    (-0.5 za brak wyśw.#2 i kart pam.).

  • 0

    28. ~  2006-05-19 18:20:47  host: aqy42.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon jest wstretny moze i ma te 2 mpx ale wyglada jak kawałek drewna fuu mialem go w reku wrazenie takei jakbym trzymał plastikową zabawke mnie osobiscie duzo bardziej si epodoba d600 i d500 a sa w podobnej cenie i maja przedewszystkim wykonanie solidne

  • 0

    29. ~PAT  2006-05-29 16:50:08  host: chello084010027023.chello.pl

    A może SE K600i?
    To teraz mam wybór:
    SE K600i/SE K700i/PANAS.VS6.
    Który z nich jest najlepszy i do 700-800zł.???

  • 0

    30. ~marcin3u  2006-06-05 12:01:39  host: abfb230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja mam ten telefon od 5 dni i jest poprostu zajefajny, nic dodać nic ująć. Kto zobaczy ten telefon na life gwarantuje od razu będzie chciał go mieć ;-) Ocena 9.7

  • 0

    31. ~kasiaaaa19_@buziaczek.pl  2006-06-07 23:33:42  host: 217.117.130.132

    Czesc stalam sie szczesliwym posiadaczem tego telefoniku interesuje mnie pare funkcji jak np konfigurowac telefon pod wzgledem internetu mms ow itp na siec plusa ... jak przeslac gierki na niego bo jest problem a i jak by ktos mial jakies fajne dzwonki czy tapetki moze jakis ciekawy program to bardzo poprosze na miela ... opisy poprosze jak dla blondynki :P tak kroczek po kroczku z gory dzieki za zainteresowanie :)

  • 0

    32. ~monia  2006-06-17 23:25:07  host: ck178.internetdsl.tpnet.pl

    hm, zależy co kto lubi.. już tak się przyzwyczaiłam, że w mojej n-gage mam radio i odtwarzacz mp3 oraz wymienne karty pamięci, że nie wyobrażam sobie, żeby nowoczesny telefon tego nie miał... w szczególności pamięć zwnętrzną!!! bez tego nie można załadować ukochanej płytki do fonu i podczas podróży do szkoły, pracy czy nie wiem... pobytu w szpitalu? słuchać, słuchać, słuchać.... :-) Dla mnie Panasonic jest niesamowicie piękny, ale to dziś zdecydowanie za mało!

  • 0

    33. ~D.K.system  2006-07-05 17:46:13  host: ece170.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon jest spoko. Brak w nim złącza kart pamięci ale spodobał mi się. Moja ocena dla niego to 10. Jst niażle wypasiony.

  • 0

    34. ~miau  2006-07-29 11:24:19  host: ayg64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ci co porownuja ten telefon z k700i i k600i to debile... przecież VS6 ma aparat 2mpx i ogromny wyświetlacz 16mln kolorow! pod kazdym wzgledem pobije k700i, a k600i wygra tylko tym, ze ma drugi aparat. ale to i tak za malo, bo k600i to syf!! taki sam jka k700i, awaryjny, awaryjny i jeszcze raz awaryjny

  • 0

    35.  2006-07-29 19:16:22

    miałem kupić VS3, ale chyba jednak kupię VS6, dręczy mnie tylko jedno: czy te telefony mają takie same menu?? bo jak sprawdzam na stronie Orange, nie można skonfigurować VS6 pod tę sieć, a VS3 można, a jakby one miały takie same menu mógłbym ustawić VS6 instrukcją VS3... heh pozdro i z góry dzięki za odpowiedź!

  • 0

    36. ~Maciek  2006-08-12 21:07:31  host: ejw106.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wie ktoś czy da sie do niego dokupić jakies sluchawki jesli tak do dajcie link z gory thx

  • 0

    37. ~Igi  2006-09-02 00:13:47  host: cib212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    brakuje mu tylko jednej rzeczy a mianowicie EDGE.

  • 0

    38. ~arturek20  2006-09-06 16:05:18  host: achi195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pytanie czy to ma odtwarzacz mp3??ze mozna sobie sluchac normalnie muzyki??bo ogolnie mi kumpel kupuje w irlandii to cacko a ja przywyklem do motorolek z gory dziekuje za info o mp3:)

  • 0

    39. ~larion  2006-11-12 01:43:39  host: auw88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wlasnie dzis zakupilem ten telefon :D jestem pod wielkim wrazeniem... wczesniej na zywo widzialme tylko vs3 ,) to nie jest to samo... vs3 mi sie osobiscie bardziej podoba ale jest mniej wypasione :) polecam tego fona :D

  • 0

    40. ~FIDO  2006-11-24 12:15:09  host: czf130.internetdsl.tpnet.pl

    Tel ogólnie dobry świetny design i genetalnie polecam. Nie jest sprzedawany przez opreatorów telefonii kom. więc jest swego rodzaju ewenementem...POZDRO

  • 0

    41. ~gosia  2006-11-24 16:33:25  host: epi57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko czy ten telefon ma jakas diode lub cos w tym stylu zeby nie trzeba bylo za KAZDYM RAZEM GO OTWIERAC ABY zobaczyc czy mamy np.smsa???

  • 0

    42. ~`szary  2007-01-24 18:36:31  host: ekl178.internetdsl.tpnet.pl

    a jak się odtwarzacz mp3 do tak malej pamięci i do tego że nie mozna pamięci powiększyc kartą? Czy mozna ustawić mp3 jako dzwonek?

  • 0

    43. ~`szary  2007-01-24 18:44:00  host: ekl178.internetdsl.tpnet.pl

    a jak się odtwarzacz mp3 do tak malej pamięci i do tego że nie mozna pamięci powiększyc kartą? Czy mozna ustawić mp3 jako dzwonek?

  • 0

    44. ~  2007-03-11 02:34:15  host: local-gw.64k.pl

    nie no taki tel takie możliwości a nie ma karty pamięci to już przesada aparat 2mpx i gdzie same fotki mają się mieścić ?? bo o mp3 już nie wspomne :((

  • 0

    45. ~grzesiek#*  2007-07-03 22:49:49  host: actx221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak dla mnie telefon jest swietny, dlatego go kupuje. panasonic to jedna z najlepszych firm aparatow cyfrowych dlateg mysle ze zdjecia z vs6 beda wychodzic naprawde swietnie.

  • 0

    46. ~nieedzwieedz  2007-07-20 00:34:36  host: blh16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefonik z wyglądu jest wypasiony ale doradźcie mi co mam kupić k750 czy vs6

  • 0

    47. ~karczes  2007-08-23 13:13:42  host: edw129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    JEsli chodzi o wygląd bierz panasonica jesli o funkcjinalnosc bierz sonego . obydwa teleony są juz stare ......

  • 0

    48. ~katie  2007-08-27 19:45:53  host: axb10.internetdsl.tpnet.pl

    do gosia: telefon ma diode, tzn coś w tym stylu, mój brat ma ten tel, i w ustawieniach mozna zmieniac kolory do połączeń i do smsów, jak ci przyjdzie sms, to lampka swieci sie ;] pzdr

  • 0

    49. ~olcia_xx  2008-01-02 20:05:19  host: host-89-228-255-105.olsztyn.mm.pl

    ja rowniez posiadam ten telefonik i jestem zadowolona bardzo fajny wyswietlacz tylko szkoda ze nie mozna uzywac kart pamieci,ale ogolnie polecam:)

  • 0

    50. ~Hopek  2008-01-15 00:42:51  host: cpc1-char1-0-0-cust574.sotn.cable.ntl.com

    Telefonik ogólnie super, podoba mi sie obsługa menu, aparat robi spoko fotki, wyswietlacz też robi wrażenie. Mam też nokię N70 i Panasonic mi sie podoba bardziej :) Pozdro

  • 0

    51. ~slawek  2008-03-26 12:13:20  host: xdsl.140.c64.petrotel.pl

    A gdzie są cześci zamienne do telefonu Panasonic VS6. Nie kupujcie go bo nawet w lombardzie go nie chca.Zawiesza się,szbko obudowa się wyciera a akumulator wytrzymuje kilka miesięcy.I nie można go kupić.

  • 0

    52. ~Max  2008-05-04 23:45:32  host: c209-57.icpnet.pl

    Ja mam już ten telefon 2 lata i jak do tej pory nic mi się nie zepsuło. Obudowa sie wyciera bo to jest wada techniczna tego telefonu. A co do baterii to slawek miałeś pecha bo u mnie osłabła ale to normalne po jakimś czasie ale nadal trzyma do 3 dni. Wada jest to że nie da się wgrać plików większych niż 5 MB przez kabel i większych niż 1 MB przez blu. Telefon u operatorów należy konfigurować na mms tak jak vs3 i będzie działał poprawnie

  • 0

    53. ~Lukash1410  2008-06-10 22:06:58  host: ebw76.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Haha nie moge Panasonic nakopal noki? Haha. Co wy patrzycie ludzie? Nokia zawsze na pierwszym miejscu pod wzgledem funkcji, trwalości i jakości. Pozdrawiam. Ale Panasonic wole bardziej od SE.

  • 0

    54. ~margolcia  2008-06-18 18:43:40  host: proxy2a.interkam.pl

    mam problem nie moge sciągnać przez podczerwień muzyki ??? cos nie tak?? a przez kabel usb by sie dało??

  • 0

    55. ~Daniello  2008-11-02 18:47:16  host: dqm211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    + Rewelacyjne zdjęcia ! Świetna ostrość nie do porównania z innymi modelami , mimo 2 megapixeli fotki po prostu wychodzą pięknie , a do tego tryb makro od 3 cm ! + 16mln kolorów w wyświetlaczu robi wrażenie , za tą cenę nie znajdziecie lepszego . + Wygląd i przycisk do otwierania klapki ;] + Nadzwyczaj lekki . - Model bardzo słabo wykonany , typowy tani plastik trzeba bardzo uważać .( A może ja mam takie wrażenie , bo przesiadłem się właśnie z noki n-gage ) - Drugi wyświetlacz ? Mi to tak strasznie nie przeszkadza ( są kolorowe diody które sygnalizują o wiadomości) , ale największym minusem jest mała pamięć i brak wejścia na słuchawki . Zresztą gdyby to posiadał to nie kosztowałby tyle ile kosztuje . Zresztą za sam napis Panasonic płacicie 150 zł mniej xp

  • 0

    56. ~Mario  2009-01-26 11:02:36  host: aczy35.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czytajac opinie na temat VS6 jestem przerazony .Kto porownuje go do samsunga czy SE ktore wyszly w tym samym czasie.Wystarczy otwozyc glowme menu.Terazniejsze telefony nie maja takiego wyswietlacza.Funkcionalnosc do pozazdroszczenia.Ktos kto wezmie Nokie,Samsunga czy SE i porowna menu do Panasonica by znalesc cokolwiek predzej trafi go szlak.Nawet idiota pojmnie ten telefon w ulamku sekundy.Jesli chodzi o obudowe jest bardzo wytrzymała mam go od ponad 2 lat i jest w stanie idealnym.Samsung PO tym czasie gwarantuje od samego gozsuwania sie rozpadnie.Zero problemu z zasiegiem , bateria trzyma przy normalnej eksploataci 3-4 dni przy samym czuwaniu ponad tydzien.Glosnik mogłby byc głosniejszy.Jesli posiadasz do niego plyte mozesz robic cuda.Jeszcze jedno jesli nie miales tego telefonu w rece a ten ktory masz wydaje ci sie ze to cod techniki z kturego w w pelni nie kozystasz bo nie wiesz jak ,albo wogule funkcie kture posiada nie sa wykozystane nie porownuj z czymkolwiek.Bo wiekszosc kupuje telefon na wyglad, lub aby miał jak najwiecej funkci tylko nie to jest najwazniejsze.Polecam osobisci ten telefon i zaluje ze nikt juz nie sprzedaje tej marki w kraju .Moze to i dobrze bo najnowsze Panasonici nie mialy by konkurenci.

  • 0

    57. ~baniak  2009-10-13 08:54:20  host: 77-253-180-173.adsl.inetia.pl

    M moim rozwaliłem wyświetlacz i płacze:( żaden telefon który wcześniej miałem nie był tak intuicyjny w obsłudze t9 jest w nim genialny są prawie wszystkie potrzebne słowa, fakt brak w nim kilku funkcji ale to najlepszy telefon jaki miałem. gdyby miał kartę pamięci i opcje wyłączenia polskich znaków w smsach to bym się do niego modlił :D

  • 0

    58. ~beatka  2009-12-13 16:18:45  host: w3cache.lukman.pl

    hej czy ktoś wie jak właczyć podświetlanie na k770i żeby sygnalizował smsa lub połączenie z góry dziękuje.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-119-60.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet