Panasonic VS3 - opinie
Telefony Panasonic Panasonic VS3 Opinie o Panasonic VS3

Panasonic VS3

w sumie: 91
  • 0

    1. ~adam  2005-02-21 00:25:00  host: 1-host.net.bialystok.pl

    nokia lepszego nie zrobi

  • 0

    2. ~shreku  2005-04-21 03:11:00  host: 80.51.191.90

    dokładnie!
    ale może Siemensik da se rade;D

  • 0

    3. ~Polan  2005-05-06 11:12:00  host: proxy.toya.net.pl

    no to spójrzcie na N90 :>

  • 0

    4. ~o-o  2005-05-25 20:04:00  host: aii154.internetdsl.tpnet.pl

    n90 nie jest zła, ale wyświetlacz tej wymiata *_*

  • 0

    5. ~wojcyc  2005-09-04 17:46:09  host: nat-p1.e-net.pl

    siemensik da se rade? :/ .................... to niezle

  • 0

    6. ~typek  2005-09-27 12:56:12  host: aqz249.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nokia n-90 moze sie schowac kosztuje 2990 a to maleństwo niecałe 900zł bez porównania. Nokia nie da rady, siemens, telefony z serii 75 zaczynam powoli uważać za pomyłke, badziew, mam cx mialem m75 i wole cx, jakość nie jest powalajaca a tego jak wzialem w reke, heh nic dodac nic ujac jest poprostu genialny

  • 0

    7. ~BuHh  2005-10-03 21:56:44  host: aji194.internetdsl.tpnet.pl

    pytanie ten telefon jest do kupienia w salonie Samsunga za 999zł bez żadnej aktywacji??

  • 0

    8. ~sprost  2005-10-04 13:58:50  host: 83.30.160.168

    nokia N90 kosztuje 2550zł a nie 2990zł. to takie małe sprostowanie - zresztą nokia ma wyświetlacz lepszej rozdzielczości - 416x360 chyba albo jakoś tak tylko że ma 262tysiecy kolorów a ten panasonik 16mil kol.

  • 0

    9. ~paulr  2005-10-04 20:46:22  host: n-tec.za.digi.pl

    hmm tylko po co w telefonie tyle kolorów. ale ogólnie fajny. a cena 999 tez całkiem całkiem jak za taki telefon

  • 0

    10. ~mag  2005-10-13 14:48:40  host: dad198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy on ma wymienne karty pamieci??

  • 0

    11. ~adrian  2005-10-27 21:32:41  host: yr186.internetdsl.tpnet.pl

    niestety nie ma i niestety z tymi 16 mln kolorow jest pewnien maly myk bo tak wyswietla tylko zdjeciai filmy a do calej reszty uzywa tylko 64 tys:(

  • 0

    12. ~kaska_spider  2005-11-19 23:09:00  host: host-62-141-230-9.kalisz.mm.pl

    Zakupilam ten telefonik w zeszlym tygodniu...i jestem BARDZO ZADOWOLONA.Mimo iz brak zewnetrznego wyswietlacza...za ta kaske SWIETNA SPRAWA.WIELKI POZYTYW dla Panasonica:))

  • 0

    13. ~kaska_spider  2005-11-19 23:11:16  host: host-62-141-230-9.kalisz.mm.pl

    Powiem tak W sklepie RTV €O AGD telefonik kosztuje w promocji 899zl....:))))
    Bez promocji 1036zl...co prawda mnie promocja nie objela..bo kupilam wczesniej ale informuje chetnych..WARTO!!!

  • 0

    14. ~mag  2005-12-11 11:11:46  host: dbr185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak wyglada sprawa baterii w tym tele bo panasonic pod tym wzgledem nie blyszczal nigdy

  • 0

    15. ~divance  2005-12-27 12:18:59  host: axt94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kto mi powie ile to pamieci ma ?

  • 0

    16. ~sylwek.  2005-12-28 11:55:19  host: dyx71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten panasonic ma 32mb pamieci.Jest rewelacyjny sam kupiłem w sieci avans za 859 zl polecam!!!.Ma najlepszy wyswietlacz na świecie.

  • 0

    17. ~ZajacP  2005-12-29 20:38:30  host: chello062179089023.chello.pl

    Mam ten fon od 3 dni i narazie jestem umiarkowanie zadowolony. Wyswietlacz jest zajebisty ("Sonic" wygląda naprawdę fachowo [choć grać się za bardzo na tym nie da]). Aparat jest wporzo. Filmy są troszkę za bardzo "poklatkowe" ale jak na telefon-ujdą. Tapetki wyglądają pięknie. Dźwięki są więcej niż ok. Bardzo fajnie otwiera się automatycznie klapka (po naciśnięcu guzika). Dioda na przedzie daje radę we wszystkich kolorach tęczy. Bateria niestety padła mi po około 24 godzinach intensywnego użytkowania (a to trochę mało:( i to właśnie baterię uważam za największy minus). Jeszcze nie bardzo wiem jak mogę sobie ściągnąć jakieś tapety/dzwonki itd. Poza tym VS3 sprawia wrażenie bardzo delikatnego (jakby klapka miała odpaść po pół roku [oby nie]). Aha i można go kupić w ElectroWorld'zie za 748zł.

  • 0

    18. ~Przemo  2006-01-29 16:48:03  host: ath203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik jest spoko. aktualnie go używam i jestem zadowolony jak nie wiem co.Wyświetlacz jest jak monitor LCD.Poprostu super telefon.Przydałaby się wymienna pamięć.Ale ogólnie 10 dla Panasonica.Pozdro.

  • 0

    19. ~ADM  2006-02-15 12:19:45  host: dts9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    VS3 jest fenomenalny

  • 0

    20. ~ADM  2006-02-22 12:07:37  host: dtu90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kij z tymi co o panasonicu mówią że to jest szajs

  • 0

    21. ~Alex  2006-02-26 22:18:09  host: absq232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Posiadam go od 2 tygodni, posiada świetny wyświtlacz o idealnym kontraście kolorów, aparat znakomity 1,3 MPIX video do 1 ninuty, i 4x zoom cyfrowy. Dokupi9łem do niego słuchawki panasonica i wrzycilem 15 4 minutowych MP3 co i daje godzinę muzyki a to mi zupelnie wystarcza. Bezproblemowo łączy się z innymi tel. przez podczerwień. Jedyny minus to slaba bateria...... ale przy takim wyświetlaczu czemu się dziwić. Plecam.

  • 0

    22. ~vader  2006-02-27 21:45:33  host: squid.veranet.pl

    Ludzie VS3 nie ma mp3 a tel jest juz wart 600zl.Panasonic kosztoje 600 a za tel nokia z tymi parametrami dasz 3 tys ia jaki sens.Nokia to marka ale nie dlugo numery im sie koncza bo wala juz na rynek tani szajs.Pozdro

  • 0

    23. ~KOŃ  2006-03-02 13:21:18  host: czu106.internetdsl.tpnet.pl

    mała informacja dla chcących go nabyć. W sieci avans jest po 599. niezła cenka co

  • 0

    24. ~Rambus  2006-03-04 13:37:06  host: cij20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W Avansie jest za 599zl w promocji...

  • 0

    25. ~paweł  2006-03-07 21:45:41  host: xe82.internetdsl.tpnet.pl

    vs 3 był fenomenalny. teraz fenomenalny jest SE K800i :P

  • 0

    26. ~Dionizy  2006-03-10 16:21:14  host: abej70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w media mark jest za 599zl jak za te funkcje to sie oplaca,ogolnie fajnie wyglada i wyświetlacz kozak...!

  • 0

    27. ~damiano  2006-03-11 08:56:27  host: dsl.szyperk.pl

    ktos mi powie czy ten telefonik ma flesza do aparatu???

  • 0

    28. ~megi  2006-03-16 21:17:52  host: dgk254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktoś moze mi powiedzieć czy można wrzucac zdjecia z VS3 na kompa?? bo gdzieś czytałam ze nie da rady?!:( niech ktoś odpisze plisss

  • 0

    29. ~aga  2006-03-17 20:55:31  host: bzu114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ostatnio widziałąm ten telefonik za 899 miesiąc puźniej za 799 a ostatnio za 599 w media markt xD a tak pozatym to ja sie na niego szykuje bo mnie powalił z nóg jak obejrzałam reptrezentacje

  • 0

    30. ~olcia  2006-03-19 18:12:19  host: ip-213-17-145-114.atol.com.pl

    telefonik jest niezly.wkurza mnie slabo podswietlona klawiatura.bateria krotko trzyma i po rozlozeniu jest dosc duzy.ale pozatym spoko.ten wyswietlacz wymiata:D polecam!!!

  • 0

    31. ~someone  2006-03-22 00:16:03  host: ds.am.wroc.pl

    madiamarkt bez simlocka za 549 zł

  • 0

    32. ~kamyk  2006-03-24 19:12:30  host: wb90.internetdsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest super ... ale niech mi ktoś napisze czy on ma odtwarzacz MP3 czy nie ma ?? bo są różna wersje ...

  • 0

    33. ~ewelinkaa  2006-03-26 20:14:39  host: host-62-141-212-66.swidnica.mm.pl

    Mp3 mozna ustawić na dzwonek? z góry dzieki za info:)

  • 0

    34. ~Xes  2006-03-27 13:05:33  host: aix138.internetdsl.tpnet.pl

    Telefonik super. W tej kategorii cenowej zmiata konkurencje. W MediaMarkt jest za 599zl. Za ta cene mozna kupic nokie z jakimis zabytkowymi funkcjami. :)

  • 0

    35. ~Zdzichu  2006-04-01 10:48:24  host: dao160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Eee tam przy tym nokia to pikuś. ogólnie mówi się że Panasnic'ki są do d*** tylko dlatego że nie reklamują się w telewizji, gazetach itp. jak nokia. A tak naprawdę gdyby kampania reklamowa Panasonica była takich rozmiarów jaką prowadzi nokia bez wątpienia szczyt osiągnąłby panasonic. A sam posiadam VS3 od miesiąca i każdy kto ten telefon zobaczy (przedewszystkim wświetlacz ale i nie tylko ;-)chce go od razu mieć. Dlatego czasami warto poczytać o telefonie w internecie niż kierować się piękną reklamą w telewizji. Pozdrawiam

  • 0

    36. ~BŁĄD  2006-04-02 20:33:08  host: bfd103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ja wyczytałem na stronach panasonica, że ma 16,7 mln kolorów

  • 0

    37. ~marcin_ostrowiec  2006-04-14 21:56:25  host: sith5.blokowe.pl

    chce sobie go kupic ale niewiem co jest z tymi kolorami gdzie jest 16.7 mln kolorow a gdzie 65.000??

  • 0

    38. ~mihau  2006-04-15 22:36:12  host: user-87-248-81-41.promax.media.pl

    ten fon kosztuje 569 zl w AVANSIE

  • 0

    39. ~proffi  2006-04-16 11:34:04  host: dyf186.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon jest czaderski ale ma dwie wady niemozna doniego dostac kablausb wmoim miescie hee"KWIDZYN" i ma bardzo krutki czas nagrywaniamasakra a tak tojest spoko fon pozdro

  • 0

    40. ~MoMo_O  2006-04-19 19:19:36  host: dgh209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzie gadali ze bateria trzyma 2-3dni ja sie bawie cały czas bo niemoge sie nacieszyc tym wypasnym tel i bateria trzyma mi 4 dni mysle ze bez zabawy bedzie trzyac z 6dni tylko trzeba umiec sformatowac baterie

  • 0

    41. ~popo  2006-06-05 20:22:06  host: pc10.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl

    niech ktoś napisze mi czy ten aparat ma spis telefonów-książkę telefoniczną

  • 0

    42. ~Fabio81  2006-06-06 20:23:38  host: ejq234.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon bomba, wyświetlacz 16 mln kolorów wymiata. Około 16 milionów kolorów (JPEG i obraz z aparatu fot./video); 65k kolorów dla innych formatów obrazu. Polecam strone z tapetami JPEG 320x240 pikseli: http://www.howardforums.com/showthread.php?t=803037 Polecam w 100%. Japonia górą.

  • 0

    43.  2006-06-11 11:22:02

    czy w tym telefonie mozna robic foldery tak jak naprzyklad w se k700 ????

  • 0

    44. ~Fabio81  2006-06-13 10:03:38  host: ejq234.internetdsl.tpnet.pl

    Do szefik: tak można robić foldery ale nie więcej niż 5 folderów można stworzyć w każdym z katalogów.

  • 0

    45.  2006-06-13 21:42:01

    dzięki Fabio81 to była dla mnie dość istotna informacja :)

  • 0

    46. ~kubik  2006-06-26 10:16:07  host: host-81-190-244-60.grudziadz.mm.pl

    ej wiecie jak się wgrywa gry przez tego unlockera?Bo ja niestety nie wiem.I jeszcze jedno czy u was także charczy głośnik przy polifonii?

  • 0

    47.  2006-07-09 15:57:25

    moze i telefon jest fajny...ale nigdzie nie mozna dokupic do niego sluchawek :/

  • 0

    48. ~  2006-07-19 17:26:19  host: nat-dom.aster.pl

    mialem tel vs3 wy...bisty oddalem pannie bo oniemiala na widok wyswietlacza a sluchawki mialem od innego modelu bo wtyczka jest uniwersalna tsza dobrac i smigac teraz mam vs7

  • 0

    49. ~  2006-07-25 15:14:35  host: bnf205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Qrde. Ja nawet nie wiedziałęm ze w telefonie moze być tyle kolorów. Jest inny który ma az tyle??????????????????????????? Zajebisty fon

  • 0

    50. ~Krist  2006-08-01 11:22:13  host: ip-213-17-237-150.netia.com.pl

    ciekawe ale ja jakos nie wierze w to ze on ma 10 mln kolorow... Dlaczego inne firmy nie robia takich wyswietlaczy? jakby bylo napisane 1mln to bym uwierzyl ale nie w 16 mln:/ to jakis obled...

  • 0

    51. ~Krist  2006-08-01 11:22:41  host: ip-213-17-237-150.netia.com.pl

    sry- poprawka 16* mln kolorow

  • 0

    52. ~ewela z gniewkowa  2006-08-12 12:09:54  host: cxn154.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon . ogolnie to on jest fajny. ma odwarzacz mp3 . wszystko. zachecam. naprawde. ma takze podczerwien . ewelina

  • 0

    53. ~yetipat  2006-09-27 23:58:42  host: aboy246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to czego mi brakuje w nim to pamięci rozszeżonej i zewnętrznego wyświetlacza, do użytkowników vs7 - ma pamięć rozszerzoną??

    A panasoniki mają właśnie 16mln kolorów, tak jak dobrej klasy płaski monitor (energię też żre - mi trzyma 1,5 dnia), widziałem też jedną (1!) nokię z takim wyświetlaczem - tylko cena trochę wysoka :D, a w avansie kupiłem vs3 za 560zł

  • 0

    54. ~Sqone  2006-10-01 00:06:10  host: bzb98.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten tel i jak dla mnie bomba , minus tylko za lakier !

  • 0

    55. ~edi7free  2006-10-06 00:09:42  host: chello087206030077.chello.pl

    SLUCHAWKI I KABEL USB DOKUPICIE W OGOLNYM SKLEPIE PANASONICA.DOSTANIECIE ODRAZU ALBO NA ZAMOWIENIE.SLUCHAWKI-60ZL A KABEL USB-40ZL.

  • 0

    56. ~albosza;*  2006-10-26 12:23:00  host: dyl162.internetdsl.tpnet.pl

    no to super musi byc ten fon ciesze sie bo dzisiaj lece go kupic:*

  • 0

    57. ~OwneR  2006-12-18 16:26:21  host: bgk25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon hmmm... Zaje***ty ma ogromne mozliwosci, super kompatybilna irda:) super wyglad, wyswietlacz, aparacik. Czego chciec wiecej. Oczywiscie wiem czego slatu na karty? Ojej jak ktos chce maszyne to niech se kupi laptopa Ku**a albo palmptopa a nie bedzie pierd***l ze slabo bo nie ma kart pamieci! Ogolnie daje mu 9 martwi mnie jego lakierek ;( szybko sie niszczy ;/ ale wiecie co? wole tego panasonika niz jakies je***ne Se z tymi smiesznymi galeczkami :) pozdro ziomki

  • 0

    58. ~asia :)  2006-12-26 15:44:56  host: lesna3-8-128-255.euro-net.pl

    popieram jako telefon fajny, ale ma kilka wad: klapka mi sie rozruszała ostro, czy u was tez?? lakier sie szybko zdzira w ogole szybko sie telefon rysuje, batera krotko trzyma chociaz w sumie 3 dni, za mały czas nagrywania filmików ;/ no i sluchawki i kabele trzeba dokupywac, moglyby byc w zestawie, a tak w gole ile piosene zmienisci sie w telefonie bo podobno jest odtwarzacz mp3, i jak je tam wstawic ?? ktos odpisze??

  • 0

    59. ~LANZAR2x900  2007-01-17 22:57:19  host: nat-prim-204-20.globalconnect.pl

    czy wie ktoś może od jakich jeszcze modeli pasują słuchawki do tego phona!!! prosze o informacie

  • 0

    60. ~przemo :) :)  2007-01-18 18:58:32  host: host-81-190-10-95.gdynia.mm.pl

    jestem zainteresowany kupnem tego telefony... pomozcie i piszcie czy warto... czekam :) pozdro

  • 0

    61.  2007-01-20 17:48:53

    Jak wgrac do tego telefonu gierki w Javie?

  • 0

    62. ~Artur  2007-01-22 22:17:51  host: apn-100-186.gprsbal.plusgsm.pl

    Jak poprawnie skonfigurować MMS?

  • 0

    63.  2007-01-25 19:55:59

    Ja ustawialem MMSy w Simplusie. Zeby miec MMSy musisz najpierw aktywowac usluge GPRS. Wpisujesz kod: *101*11*02#. U mnie to wystarczylo w telefonie nie musialem nic ustawiac i wszystko dziala. Pozdrawiam.

  • 0

    64.  2007-02-03 13:59:43

    w RTV MIX AGD jest za 299zl

  • 0

    65. ~kiwaczek1  2007-02-03 16:31:37  host: ksm.net.pl

    spoko tel dostępny jest teraz w mix agd za 299 to chyba za tą cenę nic lepszego się niekupi i z takim apatatem!

  • 0

    66. ~kiwaczek1  2007-02-03 16:39:43  host: ksm.net.pl

    spoko tel dostępny jest teraz w mix agd za 299 to chyba za tą cenę nic lepszego się niekupi i z takim apatatem!

  • 0

    67.  2007-02-09 15:20:00

    Nie napalajcie sie na tego tela bo na 99% go nie dostaniecie!!!Jest 9.02. i znikną już z zadowolenie.pl WYMAZANO GO!!!!A w sklepie zostałem poinformowany że nie ma i nie bedzie!!!To po kiego grzyba wstawia sie go do gazetki na luty!!!!!PORAŻKA!!!A Ci co sie zaopatrzyli na allegro chcą od 400 zł w zwyż!!!Sorki LIPA!!!!

  • 0

    68. ~bartek  2007-02-11 11:02:37  host: csknet-84-234-32-190.csk.pl

    jak wgrać na niego gry przez kabel usb??? prosze odpowiedzcie!!

  • 0

    69.  2007-02-15 10:20:20

    Szukam zestawu sluchawkowego do tego panasonica. Wie ktos gdzie moge dostac albo z jakiego innego telefonu bedzie pasowal?

  • 0

    70. ~izi  2007-03-29 22:48:26  host: 88-199-131-243.tktelekom.pl

    smieszny telefon,do bani brak 2 wyswietlacza nic na nim nie chodzi,filmiki z innych telefonow wogole!strasznie cichy glosnik nie polecam!!!!

  • 0

    71. ~MartuS  2007-05-09 23:07:31  host: bzc51.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten tel ogolnie jest spoko ale wkurwia mnie w nim to ze tak sie zdziera lakier bi jest troszke cichy glosnik bo czasami mam go w kiechcie i nie slysze jak dzwoni tylko czuje wibracje;pale ogolnie jest light tylko tez pamiec malo troszke ale to jest tylko tel...Polecam!!

  • 0

    72. ~jas  2007-05-21 11:49:05  host: static-62-233-204-82.devs.futuro.pl

    moze by mi ci mądrzy ktorzy pisza ze tel ma odtwarzacz mp3 powiedzieli gdzie go niby widzą? mam ten tel od 2 lat i jakos nie zauwazylem. więc nie piszcie bzdur.

  • 0

    73. ~szaalkaa  2007-08-01 14:49:26  host: static-81-219-131-122.devs.futuro.pl

    mam ten telefon i jestem zadowolona xd jedyne co mnie denerwuje to to,że w zestawie nie było kabla usb a nie wiem gdzie go kupić :/

  • 0

    74. ~bart  2007-09-07 21:50:00  host: xdsl.129.c89.petrotel.pl

    ten telefon to robi cuda niewidy w euro kosztował z rok temu 700 zł a dzisiaj widziałem go za 299 zł ale super fonik chyba se go kupie jak za taką cene to juz masz kombajn z przyciskiem od klapki a najleprze jest to ze ma te 16 mln kolorów to mi sie podoba a nokia to dopiero ma 16 w tym roku a sony erocsony to wogule.... a kosztują krocie wiec pozdo 4 all

  • 0

    75. ~grzes  2007-10-08 16:25:24  host: chello087206175140.chello.pl

    czy ktos mi moze powiedziec jak wgrac do tego fona girki przez kabel ?? dzieki z gory :>

  • 0

    76. ~Kedar  2007-10-11 14:13:56  host: gcd18.internetdsl.tpnet.pl

    Gdzie moge kupić baterie do VS3???

  • 0

    77. ~  2007-11-21 21:27:20  host: gwy138.internetdsl.tpnet.pl

    halo Kedar mam dla Ciebie super newsa!!! Mam baterie do tego fona za free. Tylko płacisz koszt przesyłki. Pasuje?? Dokładam jeszcze części. Daj znać.

  • 0

    78. ~grzechu-18  2007-12-22 17:16:07  host: 83.68.82.156.ostrow82.tnp.pl

    macie baterje na ten teledfon bo jest fajny i niechce stracic

  • 0

    79. ~kuki  2008-01-12 23:21:29  host: 80.54.232.2

    kabel do tego telefoniku jest na allegro do 10 ziko z oprogramowaniem, ale wlasnie poszukuje sluchawek i nie wie ktos gdzie mozna dostac ?? TELEFON JEST MEGA

  • 0

    80. ~agu  2008-01-19 00:17:59  host: ehh104.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super telefonik, polecam goraco- odtwarzacza mp3 nie znajdziecie- a kto go ma to niech sie pochwali gdzie??!! bo ja nie znalazlam- a mam go juz dobre dwa latka, minusy: lakier sie troszke sciera i przy intensywnym uzywaniu przez okres okolo 2lat bateria niestety az sie prosi o wymiane (trzyma okolo 12 h), i stad moje pytanie- nie wiecie GDZIE MOZNA DOSTAĆ BATERIE DO TEGO TELEFOMU???? i interesuja mnie tez te wymienne panele- jakby ktos wiedzial gdzie mozna znalezc??!!! a jakie zdjecia robi!!! moim zdaniem rewelka :)

  • 0

    81. ~agu  2008-02-03 18:04:36  host: ehs196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kedar cos sie nie odzywa, ale jesli to jest aktualne to ja sie pisze na ta baterie do VS3 ;)

  • 0

    82. ~agu  2008-02-03 19:10:27  host: ehs196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kedar cos sie nie odzywa, ale jesli to jest aktualne to ja sie pisze na ta baterie do VS3 ;)

  • 0

    83. ~ana  2008-03-16 19:50:43  host: 77-253-186-125.adsl.inetia.pl

    telefon fatalny nie można nawet skonfigurować wapa oraz mms. szybko sie psuje. mi spadł na ziemie i się zepsół a naprawa 80 zł kosztuje.

  • 0

    84. ~magda  2008-04-22 09:28:30  host: avb218.internetdsl.tpnet.pl

    mozna jesli masz z orange to na stronie tej sieci jest konfiguracja telefonu ja skonfigurowlam i mam;p

  • 0

    85. ~  2008-04-22 09:29:11  host: avb218.internetdsl.tpnet.pl

    a baterie mozna kupic na gsm shop z przesylka 30 zl

  • 0

    86. ~zieniza  2008-06-16 16:31:43  host: aefz170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ja nie mogę odbierać mms-ów mimo ,że postepuję zgodnie z instrukcją orange.PROŚBA!Zgubiam tylną klapkę.Może ktoś z was ma na zbyciu.Nie chcę nowego tel,bo jestem z niego bardzo zadowolona

  • 0

    87. ~Bolo  2008-07-18 22:52:57  host: dgi217.neoplus.adsl.tpnet.pl

    także zgubiłam tylną klapkę... hehe.. w lesie, ogólnie telefon mi sie podoba, tyle.. że ta klapka..

  • 0

    88. ~Kaileena  2008-07-31 10:57:25  host: aegp145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mi też klapka odpadła. To normalne. Po jakimś czasie się luzuje i odpada. Osobiście z telefonu byłam zadowolona przez pierwsze 1 rok - 1,5 roku. Później zaczął siadać. Poszedł do naprawy. Po 2 miesiącach oddali i był sprawny przez jakiś czas. Lecz znów się zaczął psuć. Kilka dni temu się wyłączył i już się nie włączył. W przyszłym tygodniu idę kupić nowy. A prawda. WAP'u nie daje się skonfigurować tak łatwo. Lakier się łatwo zdziera. Wyszłam do sklepu włożyłam telefon do tej samej kieszeni co klucze. Po powrocie wyjmuję, a w 1/3 pozdzierany. Telefon mógłby być trochę trwalszy.

  • 0

    89. ~  2009-08-22 02:29:50  host: 195-248-88-129.ip.shentel.pl

    bateria ŻAL

  • 0

    90. ~kriss94  2010-05-12 15:08:10  host: iim50.internetdsl.tpnet.pl

    ten tel.jest zaj.....y :D

  • 0

    91. ~misia pysia  2013-08-24 09:08:47  host: 87-207-140-63.dynamic.chello.pl

    Kiedyś to był telefon moich marzeń, szalałam za nim, ale niestety nie było mnie na niego stać. A dziś to tylko miłe wspomnienie choć gdyby teraz trafiła mi się okazja to chętnie bym go sobie kupiła tak dla sentymentu mimo, że aktualnie mam S4, ale musiałby być w super stanie i na chodzie.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-173-253.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet