Panasonic SC3 - opinie
Telefony Panasonic Panasonic SC3 Opinie o Panasonic SC3

Panasonic SC3

w sumie: 9
  • 0

    1. Grzechotnik  2005-02-22 18:55:22  host: rtr.ilabs.pl

    Brakuhje mu tylko mocniejszej baterii(chyba) i Bluetooth'a.Pzoa tym o.,k.

  • 0

    2. ~jabcok  2005-09-25 12:39:07  host: agi83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktos mi napisze ile to ma pamięci ????

  • 0

    3.  2006-01-05 21:29:25

    Ole on am pamieci?? niech ktos to wkoncu napisze , pliska :P

  • 0

    4. ~kawals  2006-01-21 10:26:16  host: axk36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bzdura panasonic sc3 nie ma dyktafonu sprawdzalem caly telefon i nie znalazlazlem jak ktos znalazl to niech napisze an tej stronie komentaz pliss!!

  • 0

    5. ~jhhgggh  2006-01-21 14:38:37  host: axw155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    napisz ktos jak sie wchodzi w dyktafon

  • 0

    6. ~.  2006-05-07 20:55:38  host: acwe19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W Panasonicu SC3 nie ma dyktafonu.

  • 0

    7. ~niewazny  2006-07-10 20:38:07  host: host-81-190-221-113.wroclaw.mm.pl

    2 5 mb pamienci

  • 0

    8. ~  2007-07-25 22:08:39  host: elv203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hmm tene tele jest wporzo :D:D ale zmieniam na inny bo dla mnie bzyt amaly :) mam go juz dwa lata :d do dzwonienia i esemownia jest luz bluz :D:D pozdraiwam

  • 0

    9. ~kodziolol  2008-11-30 17:42:46  host: host-81-190-230-177.wroclaw.mm.pl

    Telefon wytrzymaly jak zaden mam go ponad 3 lata (w grudniu bedzie 4 rok) i zeby zadzwonic wystarcza ;] telefon raz wpadl pod auto (naszczescie nie pod kolo) i raz sie wykapal w smietance.. byl na noc w zlewie zeby sie od smietanki wyplokal.. xD 2 dni potem wysech i dziala dalej ! bateria mi trzyma tydzien ANI RAZU NIE BYLEM Z NIM NA SERWISIE!! telefon latwy w obsludze i jest bezproblemowy..

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-191-72.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet