Panasonic SA7 - opinie
Telefony Panasonic Panasonic SA7 Opinie o Panasonic SA7

Panasonic SA7

w sumie: 13
  • 0

    1. ~krystek  2005-02-20 09:10:00  host: aai58.internetdsl.tpnet.pl

    boshe 16 mln kolorów :E full wypas...

  • 0

    2. ~:-X  2005-02-20 12:14:00  host: proxy2.tkdami.net

    16mln kolorow ma??????

  • 0

    3. ~  2006-01-10 20:20:40  host: 194.9.223.113

    Wyświetlacz i bateria rewela ale poza nimi nic specjalnego zwłaszcza ze..."brak danych"!

  • 0

    4. ~  2006-01-10 20:26:46  host: 194.9.223.113

    Moja opinia zostala przekazana do moderacji???
    Czyżby czyżyk (t.z. cenzura);/???

  • 0

    5. ~Adamo  2006-01-12 16:33:08  host: cgg209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie no spoko telefon,ale nie pobije k750i i nowych soniaków pod względem funkcionalnoci,wyglądu i wiele wiele innycch.

  • 0

    6. ~hahaha  2006-01-28 12:01:22  host: aiv74.internetdsl.tpnet.pl

    chyba nie widzieliscie jak wyglada w srodku - ochyda!!

  • 0

    7. ~ge/ex  2006-05-04 16:29:42  host: 213-238-126-196.adsl.inetia.pl

    panasonic x700 jest lepszy i fajniejszy

  • 0

    8. ~skate  2006-05-23 19:46:57  host: bxw41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam panasonica sa 6 i jestem bardzo zadowoly i mowie ze ma DUZO funkcji w przeciwienstwie do ludzi ktorzy najprawdopodobniej nawet nie mieli w reku tego telefonu. Panasonic sa 7 jest nowsza wersja tego telefonu i zapewne ma jeszcze wiecej "bajerow" niz inne telefony ;]

  • 0

    9. ~bierny  2006-12-21 22:06:03  host: aami199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma ktos takiego do sprzedania:)

  • 0

    10. ~bugi  2007-04-16 20:18:49  host: ip-83-238-100-4.netia.com.pl

    Jeszcze do niedawna widziałem ten fonik w sieci Euro AGD-RTV. Pozdrawiam!

  • 0

    11. ~bugi  2007-04-16 20:31:43  host: ip-83-238-100-4.netia.com.pl

    Z tego co wiem to Można go znaleźć w Euro

  • 0

    12. ~bugi  2007-04-16 20:58:41  host: ip-83-238-100-4.netia.com.pl

    Jeszcze do niedawna widziałem ten fonik w sieci Euro AGD-RTV. Pozdrawiam!

  • 0

    13.  2007-07-20 15:30:06

    Dobry telefon tylko powiedzcie czy jest dobra jakosc mp3. Bo o aparat nie ma sie co martwic 2,0mpx:P:P:P

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-82-105.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet