Panasonic SA7 - opinie
Telefony Panasonic Panasonic SA7 Opinie o Panasonic SA7

Panasonic SA7

w sumie: 13
  • 0

    1. ~krystek  2005-02-20 09:10:00  host: aai58.internetdsl.tpnet.pl

    boshe 16 mln kolorów :E full wypas...

  • 0

    2. ~:-X  2005-02-20 12:14:00  host: proxy2.tkdami.net

    16mln kolorow ma??????

  • 0

    3. ~  2006-01-10 20:20:40  host: 194.9.223.113

    Wyświetlacz i bateria rewela ale poza nimi nic specjalnego zwłaszcza ze..."brak danych"!

  • 0

    4. ~  2006-01-10 20:26:46  host: 194.9.223.113

    Moja opinia zostala przekazana do moderacji???
    Czyżby czyżyk (t.z. cenzura);/???

  • 0

    5. ~Adamo  2006-01-12 16:33:08  host: cgg209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie no spoko telefon,ale nie pobije k750i i nowych soniaków pod względem funkcionalnoci,wyglądu i wiele wiele innycch.

  • 0

    6. ~hahaha  2006-01-28 12:01:22  host: aiv74.internetdsl.tpnet.pl

    chyba nie widzieliscie jak wyglada w srodku - ochyda!!

  • 0

    7. ~ge/ex  2006-05-04 16:29:42  host: 213-238-126-196.adsl.inetia.pl

    panasonic x700 jest lepszy i fajniejszy

  • 0

    8. ~skate  2006-05-23 19:46:57  host: bxw41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam panasonica sa 6 i jestem bardzo zadowoly i mowie ze ma DUZO funkcji w przeciwienstwie do ludzi ktorzy najprawdopodobniej nawet nie mieli w reku tego telefonu. Panasonic sa 7 jest nowsza wersja tego telefonu i zapewne ma jeszcze wiecej "bajerow" niz inne telefony ;]

  • 0

    9. ~bierny  2006-12-21 22:06:03  host: aami199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma ktos takiego do sprzedania:)

  • 0

    10. ~bugi  2007-04-16 20:18:49  host: ip-83-238-100-4.netia.com.pl

    Jeszcze do niedawna widziałem ten fonik w sieci Euro AGD-RTV. Pozdrawiam!

  • 0

    11. ~bugi  2007-04-16 20:31:43  host: ip-83-238-100-4.netia.com.pl

    Z tego co wiem to Można go znaleźć w Euro

  • 0

    12. ~bugi  2007-04-16 20:58:41  host: ip-83-238-100-4.netia.com.pl

    Jeszcze do niedawna widziałem ten fonik w sieci Euro AGD-RTV. Pozdrawiam!

  • 0

    13.  2007-07-20 15:30:06

    Dobry telefon tylko powiedzcie czy jest dobra jakosc mp3. Bo o aparat nie ma sie co martwic 2,0mpx:P:P:P

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-198-41-76.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Który producent jako pierwszy wprowadzi do sprzedaży zginane smartfony?

LG też ma swój zginany wyświetlacz OLED

 

Zobacz wynik | Opinie (3)

Archiwum Ankiet