Panasonic SA6 - opinie
Telefony Panasonic Panasonic SA6 Opinie o Panasonic SA6

Panasonic SA6

w sumie: 24
  • 0

    1. ~  2005-06-01 15:44:00  host: aiv74.internetdsl.tpnet.pl

    fajny wyswietlacz :D

  • 0

    2. ~  2005-06-21 14:19:00  host: aiv74.internetdsl.tpnet.pl

    bateria tez :D

  • 0

    3. ~  2005-08-15 00:21:59  host: alj101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    przy takim wyswietlaczy z tyloma kolorkami bateria busi byc dobra

  • 0

    4. ~iglu  2005-11-16 19:31:54  host: abm78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kto wie ile on kosztuje?

  • 0

    5. ~datu  2005-11-28 15:50:59  host: student.ifd.uni.wroc.pl

    999 zł w marketach

  • 0

    6. ~anagalis_arvensis  2005-12-18 17:03:01  host: host2.realestate.net.pl

    Jest świetny, ja chce ten telefon! Musze tego grata zmienić na teeeeeeeeeeeeen telefon !!!!!!!!!!!!!

  • 0

    7.  2005-12-22 21:15:56

    duzy minus za brak sterownikow irda !!!

  • 0

    8. ~ANGELUS  2005-12-23 23:15:55  host: bxk74.internetdsl.tpnet.pl

    witam.kupilem sa6 kilka dni temu i niewiem jak dziala mp3 player.na kazdej stronce pisze ze panasonic sa6 posiada mp3 playerea a tym czasem nie umiem odtworzyc zadnej mp3.Znalazlem stronke gdzie jest wzmianka iz odczytuje on tylko mp3 zgodne ze standardai ISO.Prosze napiszcie czy co to jest te ISO i skad mozna pobierac mp3 ktore beda odczytywane przez ten telefon.Mimo to telefon jest bardzo fajny troszke duzy ale nadrabia wyswietlaczem.PROSZE O ODPOWIEDZ pozdro!!!

  • 0

    9. ~mnstr  2005-12-28 00:52:29  host: bgp215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dostepny jest w sieci EUro adg rtv ZA 849 ZŁOTY. WERSJA vs3 ZA 749.

  • 0

    10.  2005-12-28 10:37:39

    Niestety, telefon ten nie posiada odtwarzacza Mp3, jedynie odtwarza dzwonki w formatkach mp3,wav,midi,mmf... Co do wyświetlacza to faktycznie jest super. Bateria jeśli się użytkuje normalnie tel 1-2h/dzień rozmów trzyma ponad 7 dni. Jak do każdego telefonu trzeba sie przyzwyczaić, jak np. do kontaktów w książce widać i te z pamięci telefonu i te z sim'a, nie można wybraż pomiedzy tym a tym. Do tej pory jedynie nie wiem jak wgrać aplikację Java do niego, przez podczerwień nie przechodzi jest jakaś blokada, przez kabel jeszcze nie próbowałem gdyż nie znalazłem odpowiedniego porgeramu do tego. Jeśli się komuś udało to proszę o kontakt

  • 0

    11. ~tadek  2005-12-30 13:03:57  host: aarb110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a wiecie czy mozna kupic jakis pokrowiec do niego? bo szukałem w internecie i nie ma :( .Pozdro

  • 0

    12. ~IguL  2006-05-20 21:24:15  host: nat.tivnet.pl

    A ja się zastanwiam nad kupnem tego tela lub SE K608i, narazie wygrywa SE

  • 0

    13. ~katarzynka56  2006-10-27 17:31:39  host: 213-238-83-216.adsl.inetia.pl

    jażeli chodzi o ired 'e to ją ma. mam ten telefon i bardzo go sobie chwale

  • 0

    14. ~mar  2006-11-10 15:44:27  host: ztpnet-76-108.ztpnet.pl

    mam ten telefon od prawie roku wszystko jest ok tylko bardzo szkoda że nie ma Bluetootha!!!

  • 0

    15.  2006-12-10 18:04:23

    mam ten telefon od jakiegos czasu doszłem do tego że mp3 kture do niego wysyłamy nie morze przekraczac 1mb taksamo z filmikami 3gp mam jeszcze problem z wysyłaniem gier java bo przez podczerwien sie nie da wie ktos dlaczego prosze o pomoc na mejla szczerze olecam ten telefon jest zajefajny super wyświetlacz durzo pamienci super aparat

  • 0

    16. ~gosc  2007-02-11 19:23:37  host: cmpc018-235.cnet2.gawex.pl

    w sklepach agd i rtv tel tel jest za 599zł w promocji

  • 0

    17. ~winiar  2007-03-14 15:17:45  host: 83.2.108.3

    chce sobie kupic ten telefon ale sie zastanawiam czy on ma mp3 czy nie? bo jak narazie mam ks 300i i on ma mp3(a mi o to w sumie najbardziej chodzi:D) bo jezeli jak mowi michu666 mozna tylko mniej niz 1 mb to czy jezeli skompresuje sobie nutke do ok 1 mb to moge ja miec> czy to tylko dzwonki w formacie mp3? prosze o odpowiedz;] pozdro;]

  • 0

    18. ~Osol_One  2007-03-29 08:57:03  host: host-81-190-128-254.olsztyn.mm.pl

    posialem baterie ,a najśmieszniejsze jest to że nie ma zastępczych!!!!!POMOCY !!

  • 0

    19. ~GRECHU 68  2007-08-08 21:04:43  host: cvn234.internetdsl.tpnet.pl

    Telefonowi brakuje odtwarzacza mp3 i braku możliwości przesłania ściągniętych dzwonków i tapet przez podczerwień.Piętą Achwillesową jest brak kabla USB i brak płyty z programami.

  • 0

    20. ~anka  2007-08-11 14:36:19  host: 87-205-44-104.adsl.inetia.pl

    ja kupiłam wczoraj ten telefon za 499 zł w promocji jest zajefajny tylo nie umiem połączyć się z netem:(

  • 0

    21. ~KIOKI  2007-08-24 18:55:37  host: acqh228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    NIE WIE KTOS CZY MOZNA ZROBIC COS Z SOFTEM ZEBY FON CZYTAł PONAD 1 MB

  • 0

    22. ~mafia  2007-10-17 15:55:29  host: mtan10.alfanet24.pl

    hmm msm pytanie do ludzi którzy maja tego fona czy serio pliki po przesłaniu przez kabel które maja ponad 1mb nie chodzą Pozdro

  • 0

    23. ~rosomak  2007-11-25 21:37:31  host: xdsl-796.lubin.dialog.net.pl

    Telefonik jest odjazdowy! Ma duży wyświetlacz-bardzo czytelny i suuuper batrię! Ta sportowa wersja jest świetna. Naprawdę najlepszy telefon jaki mialem, a bylo ich sporo. W zaleznosci, kto na co stawia, ja bynajmniej na baterie .:)

  • 0

    24. ~Bazyli  2009-08-28 17:25:11  host: bqp156.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Super! W ogóle lubię panasoniki.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-205-8-87.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet