Panasonic GD93 - opinie
Telefony Panasonic Panasonic GD93 Opinie o Panasonic GD93

Panasonic GD93

w sumie: 8
  • 0

    1. ~Ali  2005-08-04 09:37:22  host: 213-238-65-133.adsl.inetia.pl

    Bardzo dobry telefon.Mam go od 2001 roku i nic się z nim nie dzieje.Zmienilem tylko baterie i teraz trzyma 6 dni.Latwy w obsludze nie jest zbyd maly więc nie wyleci latwo z kieszeni.W dobie tych nowych telef i nowoczesnej technologi bardziej cenie sobie te starsze telefony,które byly mniej zawodne,latwe w obsludze i wieksze.

  • 0

    2. ~  2005-10-22 19:32:09  host: user5.67.udn.pl

    Ja też mam go od 2001 i nic kompletnie sie z nim nie dzieje, pozatym waży 80g a n3310 jest prawie 2 razy cięższa i nie ma litowo jonwej baterii ma za to taką, którą trzeba wymianiać co pół roku :P

  • 0

    3. ~  2005-10-22 19:40:47  host: user5.67.udn.pl

    Ja też mam go od 2001 i nic kompletnie sie z nim nie dzieje, pozatym waży 80g a n3310 jest prawie 2 razy cięższa i nie ma litowo jonwej baterii ma za to taką, którą trzeba wymianiać co pół roku :P

  • 0

    4. ~Massive  2006-09-13 11:15:38  host: so2.internetdsl.tpnet.pl

    Ja mam ten tel od niedawna i uważam że jest ok. Klient e-mail w tak tanim telefonie na prawdę ułatwia życie.

  • 0

    5. ~Niski  2007-06-01 17:30:43  host: 1-4-dziald.tdi.tktelekom.pl

    Nie jestem pewien, ale chyba to ten super nie zniszczalny fon. mój kumpel rzycil niz na wysokosc z 20 m i odleglosc podobna! mial tylko kilka rysek na antence! To poprostu nie zniszczalny fon, no jeszcze nie było pruby ognia i ciezkich przedmiotow na nim!

  • 0

    6. ~horror  2007-06-08 21:59:57  host: achm169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dalem mu dyche, bylem mu to winien za te lata...

  • 0

    7. ~adam  2010-06-14 12:41:52  host: ip-217-197-72-133.punkt.opole.pl

    Telefon mam już pare dobrych lat. Miałem Iphona i wrócłem do tego Panasonica . Nie korzystałem z ponad połowy opcji Iphona . Ten telefon jest na serio bardzo dobry ! Bateria ok tygodnia trzyma spokojnie , ma duży czytelny wyświetlacz itp . 10/10 ! Polecam go osobą które używają telefonu do dzwonienia i pisania SMS a nie do zabawy

  • 0

    8. ~Panasoniara  2015-12-31 08:45:35  host: google-proxy-66-249-81-157.google.com

    Łezka w oku się kręci że wspomnienia... Mój pierwszy fon i to na wypasie bo można było zmienić kolory wyświetlacza. Bardzo przyjemne dzwonki, a bateria... Nie to co teraz... Chętnie bym kupiła i się nim pojawiła...

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-150-143.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet