Panasonic GD67 - opinie
Telefony Panasonic Panasonic GD67 Opinie o Panasonic GD67

Panasonic GD67

w sumie: 12
  • 0

    1. ~pawel  2005-01-13 22:08:00  host: avb196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    miałm taki model przez rok, ogólnie fajny ,klawisze troche głosno chodzą,no i bateria szybko siada,ale po za tym jak na tą klase jest OK.(wyswietlacz widać przy najmocniejszym słońcu,ciekawy design,no i cena)

  • 0

    2. ~DaNIeK  2005-08-21 14:39:22  host: l-009.pai.net.pl

    Pawel gadasz glupoty, pewnie mjales licha baterie, Mam do tej pory i bateria tydzien czasu trzyma

  • 0

    3. ~lol  2006-01-18 16:33:17  host: bzy154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam tego badziewia,nie wiecie co mówicie....to totalny złom,beznadzieja...gorszej komóry z kol.wyświetlaczem nie widziałem.Szkoda kasy!!!!!!

  • 0

    4. ~Łukasz 16  2006-01-26 21:47:31  host: w3cache5.zwm.punkt.pl

    Troche słaby dla mnie miałem go od sierpnia 2005 roku.Ogólnie dobry dla poczadkujacych ktorzy chca miec z kolorowym telefon!!!!!!

  • 0

    5. ~macia  2006-05-05 13:14:24  host: ip-81-210-100-162.netia.com.pl

    Bardzo fajny telefon mam go od grugnia 2005 roku i teraz go zmienam na Sagema MYX6-2 ale z Panasonica jestem bardzo zadowolony jednym sBowem mówiac jest to super telefon !!

  • 0

    6. ~Adik  2006-12-20 11:30:15  host: afk178.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon jest praktycznie nie zniszczalny!!! :-) Przy...oliłem nim o ciane i musiałem tylko baterie włożyć na swoje miejsce!!! ;-)

  • 0

    7. ~MAXIU  2007-07-02 16:23:08  host: lan-szombierki-91-6-nat.streamnet.pl

    to byl moj pierwszy telefon w zyciu i to z kolorowym wyswietlaczem wypas:)Fajny telefonik do smsow i dzwonienia

  • 0

    8. ~zicher  2007-07-02 21:43:32  host: dvu209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wy chyba zauwazylislie ten wyswietlacz chyba nie ma 256 tys kolrów??

  • 0

    9. ~Joshua  2007-07-16 22:06:55  host: bxu214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mój dziadek znalazł takiego wcześniej miał mitsubishi trium aria więc miła odmiana

  • 0

    10. ~michał  2007-10-18 18:50:10  host: gfk250.internetdsl.tpnet.pl

    mam problem z odblokowaniem. nigdy panasonica w ręce nie mialem... Pomożecie????????????

  • 0

    11. ~ani  2008-01-07 20:10:54  host: euk67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    michal trzeba nacisnąć lewy przycisk i yoistick dwa razy wtedy odblokujesz tego panasonica.

  • 0

    12. ~Tomek  2008-09-23 13:16:18  host: 088156096017.stk.vectranet.pl

    TELEFON PANCERNY, JOJSTICK NIE DO ZAJECHANIA!!! A kolorów ma chyba 10 :D Super telefon nie potrafie sie z nim rozstać

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-185-107.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (0)

Archiwum Ankiet