Panasonic GD50 - opinie
Telefony Panasonic Panasonic GD50 Opinie o Panasonic GD50

Panasonic GD50

w sumie: 8
  • 0

    1. ~mimiljon  2005-10-17 11:54:33  host: ra.osk.enformatic.pl

    sorry ale czesc listy oprogramowania mija sie z prawda zwracam ta uwage dlatego ze to byl moj pierszy telefon i czyje do niego duzy sentyment

  • 0

    2.  2006-02-09 14:39:31

    heh... znałem gościa , ktory mial ten tel. Jedyny do czego on służy - to po to żeby być dostępnym...

  • 0

    3.  2006-03-03 14:55:35

    Spoko telefon, odporny na wstrząsy, ale niestety do czasu, w końcu przestał działać, ale i tak byłem z niego zadowolony.

  • 0

    4. ~TENSHIN  2010-09-05 22:27:28  host: 89.242.101.21

    Moj pierwszy telefon dostalem go na gwiazdke 1999 roku, kupiony w zestawie taktaka za ponad 500zl. Potem sie go pozbylem bo cos bateria nie kontaktowala i sie sam wylaczal

  • 0

    5. ~Lukasz  2011-10-29 22:51:04  host: pab.4web.pl

    Mój ulubiony tel. pojechalem nim po tynku nawalony w Zakopanem w sylewstra - uratował mi rękę. A i tak działał!

  • 0

    6. ~Diablo  2012-04-17 23:58:36  host: jelonki.robbo.pl

    Świetna "cegiełka" naprawdę nie do zdarcia, dacie wiarę że moja babcia jeszcze go używa ? Nie zamieniła by go za żadnego innego (chociaż i nowymi potrafi się obsługiwać), a jego wytrzymałość sprawdzał mój ojciec który czasem w akcie agresji rzucał telefonem o podłogę, albo przybijał nim gwoździe.

  • 0

    7. ~bujo  2014-02-10 07:08:26  host: user-94-254-193-227.play-internet.pl

    Klasyk.owego czasu nasze marzenie... Z chlopakami w liceum napalalismy sie na niego i nikomu sie nie udalo, kazdy mial typowe nokie :)

  • 0

    8. ~Andrzej  2014-12-25 11:07:40  host: 178-37-146-81.adsl.inetia.pl

    Mój pierwszy telefon, kupiony w Erze, jeszcze w liceum. Nie do zdarcia :-)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-167-29-208.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy uważasz, że telefony komórkowe są szkodliwe dla zdrowia?

Telefony komórkowe jednak nie powodują raka

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet