Panasonic GD50 - opinie
Telefony Panasonic Panasonic GD50 Opinie o Panasonic GD50

Panasonic GD50

w sumie: 8
  • 0

    1. ~mimiljon  2005-10-17 11:54:33  host: ra.osk.enformatic.pl

    sorry ale czesc listy oprogramowania mija sie z prawda zwracam ta uwage dlatego ze to byl moj pierszy telefon i czyje do niego duzy sentyment

  • 0

    2.  2006-02-09 14:39:31

    heh... znałem gościa , ktory mial ten tel. Jedyny do czego on służy - to po to żeby być dostępnym...

  • 0

    3.  2006-03-03 14:55:35

    Spoko telefon, odporny na wstrząsy, ale niestety do czasu, w końcu przestał działać, ale i tak byłem z niego zadowolony.

  • 0

    4. ~TENSHIN  2010-09-05 22:27:28  host: 89.242.101.21

    Moj pierwszy telefon dostalem go na gwiazdke 1999 roku, kupiony w zestawie taktaka za ponad 500zl. Potem sie go pozbylem bo cos bateria nie kontaktowala i sie sam wylaczal

  • 0

    5. ~Lukasz  2011-10-29 22:51:04  host: pab.4web.pl

    Mój ulubiony tel. pojechalem nim po tynku nawalony w Zakopanem w sylewstra - uratował mi rękę. A i tak działał!

  • 0

    6. ~Diablo  2012-04-17 23:58:36  host: jelonki.robbo.pl

    Świetna "cegiełka" naprawdę nie do zdarcia, dacie wiarę że moja babcia jeszcze go używa ? Nie zamieniła by go za żadnego innego (chociaż i nowymi potrafi się obsługiwać), a jego wytrzymałość sprawdzał mój ojciec który czasem w akcie agresji rzucał telefonem o podłogę, albo przybijał nim gwoździe.

  • 0

    7. ~bujo  2014-02-10 07:08:26  host: user-94-254-193-227.play-internet.pl

    Klasyk.owego czasu nasze marzenie... Z chlopakami w liceum napalalismy sie na niego i nikomu sie nie udalo, kazdy mial typowe nokie :)

  • 0

    8. ~Andrzej  2014-12-25 11:07:40  host: 178-37-146-81.adsl.inetia.pl

    Mój pierwszy telefon, kupiony w Erze, jeszcze w liceum. Nie do zdarcia :-)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-184-73-122-162.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet