Panasonic A102 - opinie
Telefony Panasonic Panasonic A102 Opinie o Panasonic A102

Panasonic A102

w sumie: 5
  • 0

    1. ~Rogal  2006-01-28 17:18:50  host: dc198.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon jest zajebisty maly fajnie sie pisze sms dzwonki wypasione mialem sagema x7 i nokie 6670 ale sprzedalem i spadlem na panasonica i powiem szczeze ze jestem zadowolony bateria trzymie 10 dni bez problemu a nawet wiecej w kazdym razie jestem happy i jak narazie nie mam najmniejszego zamiaru go zmieniac wiec jesli nie jestes wybrednym typem to zdecydowanie wez ten telefon jest naprawde super

  • 0

    2. ~asia  2006-02-15 08:21:08  host: cca128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest swietny.mam go juz pol roku,i wcale mi sie nie znudzil.no i caly czas sprawia furore wsrod ludzi

  • 0

    3. ~Zawiedzione  2006-02-25 04:05:23  host: 194.146.128.40

    Telefon PANASONICA A102 mam od 2 dni i sie zawiodlam bo nawet nie mogę ściągnąc sobie żadnego dzwonka ani tapetki:/ Co to ma byc?
    To jest moj problem i proszę go rozwiązac i to jak najszybiej bo ja tu jeszcze wroce i was szybko zbałamuce:/ Za co ja płaciłam? Płacę i wymagam !!

  • 0

    4. ~foxylady542  2006-11-08 10:19:31  host: host-D9ADA965.elsat.net.pl

    mam panasonica A-102 i jak narazie nie ma problemu.wkurzam sie tylko,ze nigdzie nie moglam znalezc do niego ladowarki...

  • 0

    5. ~mazi  2006-11-27 23:21:35  host: cfs77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a moze mi ktos powiedziec jak sie przez to rozmawia? bo z tego co widze to to jest mniejsze od siemensa SL65 w stanie złożonym...

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-82-29-141.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ostatnie komentarze (telefony)

~baba | 2018-01-18 15:21:06

za często się wyłącza


~Prostak | 2018-01-18 14:03:57

Polecam LG K10


~macieymm | 2018-01-18 12:44:24

Komórki używa dopiero od 25 lat. Ale tu mowa o telefonie.


~Oskar | 2018-01-18 10:00:07

Telefon super, polecam wersje 32 GB pamięci i 3 GB ram.Pamiętajcie aby tel. Był w wersji global.


~Demo | 2018-01-17 22:02:46

Telefon spoko

Ankieta

Czy przenosiłeś w 2017 r. numer do innego operatora?

Pełny raport o przenośności numerów w 2017 roku

 

Zobacz wynik | Opinie (21)

Archiwum Ankiet