Orange Yomi - opinie
Telefony Orange Orange Yomi Opinie o Orange Yomi

Orange Yomi

w sumie: 14
  • 0

    1. ~julkos  2015-01-08 21:57:00  host: bbi60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon bardzo płynnie chodzi .Gry typu GTA chodzą bez ścinki.Jest bardzo prosty w obsłudze.Polecam!

  • 0

    2. ~  2015-03-07 22:50:58  host: cuf179.internetdsl.tpnet.pl

    Nie polecam.Najpierw bateria trzymala super.Po miesaiacu w ciagu 3-4 godzin sie sam rozladowywal.serwis nie wykryl usterki.Teraz sam na zablokowanym ekranie dzwoni do roznych osob z ksiazki telefonicznej.Dzis zadzwonil mi do 8 osob....Ekran odblokowuje palcem,wiec nic nie rozumiem..Po prostu głupi telefon...

  • 0

    3. ~Śliski  2015-04-19 11:29:12  host: goldnet.4web.pl

    Bardzo dobry telefon. Gdy umiesz korzystać z androida, potrafi być potężną maszyną. Duży potencjał, niska cena.

  • 0

    4. ~sonik  2015-05-07 21:31:30  host: 194.181.131.190

    Bardzo dobry telefon. Jedyna wada to aparat.

  • 0

    5. ~  2015-07-25 21:07:37  host: 088156139203.dynamic-ra-2.vectranet.pl

    Czy można odwrócić kamerę w aparacie, by widzieć siebie przy robieniu sobie zdjęcia

  • 0

    6. ~koleSGit1  2015-07-30 02:23:34  host: user-188-33-17-105.play-internet.pl

    mam ten telefon już od dwóch miesięcy i już przy zakupie okazał być się strzałem w 10 ten telefon ma jedynie jedną wade mały wyświetlacz gdyby miał 4 lub 5 cali to napweno więcej ludzi by go miało w ciągu 2 miesięcy nie ścieła mi się na nim żadna gra wpadł mi do basenu i ani troszke nie ścina bateria oraz inne funkcje mi się nie zepsuły ani troche dlatego naprawde wszystkim polecam ten telefon.

  • 0

    7. ~Nikusiaxdd  2015-08-02 13:00:39  host: public161649.cdma.centertel.pl

    Telefon jest super tylko co z tą kamerką z przodu? Niby jest tylko nigdzie nie pisze jak ją wlączyć.. Prosze o pomoc :)

  • 0

    8. ~Król#ozz  2015-08-02 13:04:56  host: public97077.cdma.centertel.pl

    Suuper telefon. Szybko chodzi, nie zacina się... Wada to kamera, i co z tą kamerką z przodu??

  • 0

    9. ~Amx  2015-08-05 13:20:14  host: user-94-254-145-155.play-internet.pl

    Ten telefon nigdy nie miał przedniego aparatu

  • 0

    10. ~loloiko  2015-08-19 08:27:43  host: aeex141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    polecam ten telefon dla początkujących którzy nie wiedzą niektórych rzeczy w innych telefonach ja sam go mam już rok !!

  • 0

    11. ~Jumi  2016-02-07 19:41:23  host: host-185-79-240-154.inter-sat.pl

    Mam ten telefon od roku i mimo tego, że nie jest najgorszy ma również wiele wad. Bardzo często się zacina i to naprawdę denerwuje... Przez ten czas jakimś cudem zepsuła mi się karta pamięci i mimo dużej ilości miejsca nie mogę nic pobrać. Jest dość mały.. Wielkim minusem jest również to, że nie ma przedniej kamery, a tylna ma średnią jakość. Mam go już rok i tyle mi wystarczy.. Cieszę się, że jutro kupuję nowy..

  • 0

    12. ~Martyna  2016-03-19 11:23:26  host: 185.9.127.61

    Telefon masakra!!! Nie polecam nikomu badziew i tyle i Tych co go zachwalaja nie rozumiem :/ chyba sa poczatkujacymi użytkownikami tego typu tel lub po prostu opinie o tel dali po kilku dniach. Na poczatku tez mi sie spodobał,lubie moja siec Orange,chcialam nowy tel na umowę (zobowiązania doładowania) nic innego nie mieli :/ niestety wiec wzielam ten Yomi,wydawał sie spoko lekki mały,a takie lubie,bialy nie zależało mi na extra gadzecie tylko mogl byc nawet zwykły,ale oby dotykowy z Androidem, by mozna bylo korzystać z neta,na poczatku smigal nawet spoko...! Tel przy stałym korzystaniu trzeba ladować kilka razy dziennie masakra bateria tak krótko trzyma,ciezko znaleźć dobry pokrowiec na ten model,klapke ciezko otworzyć tylnia ja robie to przy pomocy widelca :o,wgrane sa rozne aplikacje niepotrzebne,które zabierają pamięć,ale nic praktycznie nie mozna z nimi zrobic,bo to telefonik salonu Orange typowy i powgrywali zbędne apki... :/,zacina sie jest strasznie wolny porazka! Karte mam pamięci nowa duzo GB,a nie moge nawet pobrac Messengera pisze,ze nie ma pamięci co jest bzdura bylam w salonie to mam go jeszcze na umowę,a mi powiedziano,ze za naprawę tego trzeba zaplacic żart dalam sobie spokoj. Ciagle wyskakują głupie powiadomienia by cos instalować,dotyczące aplikacji lub,ze malo jest pamięci kiedy karta jest nowa i dobra. Masakra. Smsy u mnie zapisują sie na tel,a wolalabym na karcie pamięci to tez nie moge pisze,ze nie ma miejsca. Ogolnie tragedia. Jest prosty i badziewny wkurza czekam tylko aż skonczy sie umowa i biore inny. Jedyny plus to chyba,ze jest wytrzymały :D kilka razy juz mi spadł i nic sie z tego powodu nie stało. Dzieją sie rozne na nim dziwadla nie polecam lepiej dolozyc i wziac tel warty posiadania,a nie taki zabawkowy,ze sie tak wyraze szmelc,który co chwile ma słaba baterie i ciagle cos mu dolega wrrr

  • 0

    13. ~lipa  2016-10-16 22:37:58  host: public-gprs351228.centertel.pl

    ja mam już rok i 10 miesięcy ten telefon dziadostwo jak ta lala cały czas się tnie albo sam się wyłącza nie polecam tego telefonu jak bym miała wybór w wyborze innego telefonu zdecydowanie wzięła bym inny

  • 0

    14. ~Niezadowolony User  2017-03-02 06:43:50  host: 89-67-93-107.dynamic.chello.pl

    Zacznijmy od początku. Telefon ma tylko 2GB wbudowanej pamięci, a system + apki ważą ponad 1GB co sprawia że praktycznie nic nie możemy tam zainstalować, bo chronicznie brakuje pamięci, a slotu na karty micro sd brak. Aparat robi gorsze zdjęcia niż telefony sprzed 10 lat. Serio. Moja Nokia 6020 robiła zdjęcia podobnej jakości. Chodzi tragicznie, ciągle się zacina, sprawdzenie czegoś w internecie to nie tylko test łącza, ale też cierpliwości. Niesamowitej. Z powodu bardzo małej pamięci podręcznej telefon non stop zamyka bez ostrzeżenia aplikacje, crashuje je, no po prostu obcowanie z tym telefonem jest niesamowicie przyjemne jedynie dla najbardziej zatwardziałych masochistów. Nawet kontakty. Nawet kontakty są koncertowo spieprzone, do dziś nie wiem jak zmienić przypisanie numeru i przez jakiś czas, gdy używałem tego telefonu jako zastępczaka miałem moją dziewczynę zapisaną jako Robert, bo ni w ząb nie dało się tego zmienić. Na plus zaliczyłbym dość solidną budowę i wytrzymałość, no i całkiem spory czas trzymania baterii. Telefon może przydać się na przykład na jakiś festiwal muzyczny lub na budowę, bo po stracie go poczujecie tylko ulgę. Może też być używany jako zamiennik rózgi dla niegrzecznych dzieci. Ogólnie nie polecam

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-107-91.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak najkorzystniej nabyć Huaweia P10?

Huawei P10 - porównanie ofert przedsprzedażowych

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet