Orange Vegas - opinie
Telefony Orange Orange Vegas Opinie o Orange Vegas

Orange Vegas

w sumie: 112
  • 0

    3.  2009-08-18 13:26:05

    Z tą baterią to jakiś żart. Nokia 3310 miała większą, mój odtwarzacz mp4 ma większą.

  • 0

    4. ~Luka  2009-08-19 11:46:54  host: aady169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jakbym chciał kupić cegłe to bym poszedł na cegielnie a jak chce telefon to do sklepu z telefonami...krótko ale treściwie...

  • 0

    7. ~prof. Ciekawski  2009-08-20 22:36:17  host: acyo42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    znowu chinszczyzna ze "stajni" ZTE - kto to kupi ?

  • 0

    9. ~Aster  2009-08-22 23:59:05  host: chello089078208148.chello.pl

    Akurat z chińskich firm ZTE jest ok.

  • 0

    11. ~Katt  2009-08-24 23:22:24  host: 94.78.156.37

    Ale dziwny.. Z biedy ktoś kup jeśli miałby wybierać między niedotykowym w tej samej cenie. heh, chińszczyzna. Może on nie jest made in china?

  • 0

    12. ~mnc  2009-08-26 10:59:16  host: 86-63-127-33.sta.asta-net.com.pl

    w dodatku design zerzniety z htc (vogue)

  • 0

    14. ~Artur  2009-08-27 11:48:20  host: cpm36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To jest najgorszy dotykowiec jakiego widziałem. Nawet javy nie ma, ale nie ma co się dziwić, bo to jest typowy chiński gniot.

  • 0

    15.  2009-09-01 06:38:54

    Dla mnie telefon slaby jak na poczyn technologiczny, myslalem ze Orange cos lepszego wpusci. Kolejne PDA z Windowsem lub Androidem telefon klasy sredniej wyglad zerzniety z HTC Touch na mnie nie robi jak najmniejszego wrazenia. No ze chyba w biedronce jako zabawki beda go sprzedawac. Moja ocena to 4- . Po pierwsze karaj produkcji a drugie malo mozliwosci i technologia jakze stara GPRS na pewno klasa 10 :) osobiscie nie polecam,chyba ze tania mp3 :)

  • 0

    16. ~wies vegas  2009-09-01 11:09:28  host: w3cache.lukman.pl

    zgadzam sie z ''~boski_roman'' ;D

  • 0

    17. ~smo  2009-09-02 15:30:39  host: 093105136042.rzeszow.vectranet.pl

    i znowu paskudne orange menu,a 1.3mpx hitem było dekade temu

  • 0

    18. ~Subaru  2009-09-04 02:27:12  host: host-89-231-106-150.warszawa.mm.pl

    Wszyscy gadają na niego a ciekawe ilu z Was widziało go na oczy...

  • 0

    19. ~dópa  2009-09-04 14:32:03  host: 87-205-188-242.adsl.inetia.pl

    sprawdzcie gdzie były produkowane wasze telefony jak nie made in china to taiwan... ciekawe czy ktokolwiek z was miał go w ogóle w rece... żeeeenada! Polska żółć pozdr

  • 0

    20. ~.  2009-09-05 11:45:23  host: acdn169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go na chacie wlasnie, ścierwo jakich mało, ekran nie reaguje praktycznie, brak czegokolwiek, a co najlepsze, orange wciska to scierwo swoim pracownikom jako suzbowe telefony! szok zal pee el

  • 0

    21. ~T~ Mobile  2009-09-05 21:24:58  host: 92-55-195-22.net.pbthawe.eu

    O lool on nawet EDGE'a nie ma, a co dopiero mówić o UMTS i HSDPA ;D Szmelc.

  • 0

    22. ~bubaa  2009-09-07 20:48:16  host: abwn164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest niczego sobie ko go w ręku nie ma to niech nie osądza telefon jak na tą cene jest bardzo atrakcyjny

  • 0

    24. ~ASKED  2009-09-14 16:44:22  host: ptkbm.centertel.pl

    myślę, że kupi go więcej osób a jak sadzę jest to odpowiedź firmy PTK na tanie telefony z soeci WRodzinie czyli myPhony. Myślę o potencjalnych odbiorcach tego telefonu i myślę, że dość dużo się tego sprzeda zw względu głównie na cenę. Po co kupować starą zdezelowaną NOKIĘ która nic nie ma, jak można kupić nowego VEGAS który też praktycznie nic nie ma a kosztuje tyle samo. ZTE to nie jest zła firma. Przede wszystkim jest to firma z przeszłością i doświadczeniem... Bardziej jej ufam niż polskiemu MyPhone. Oczywiście większość pozycji jest produkowana w Chinach więc tego tematu nie poruszam...

  • 0

    25. ~  2009-10-09 19:26:13  host: fcn122.internetdsl.tpnet.pl

    nie widziałem go na żywo , nie miałem w ręku, ale aż tak źle do niego nastawiony nie jestem, myślę że jak na taką cenę, to dobry telefon, gdyby jeszcze tylko miał Javę...

  • 0

    26. ~Reego  2009-10-18 12:22:26  host: staticline50938.toya.net.pl

    Ludzie w zyciu tego na oczy nie widzialem i nie chcial bym .. a co do piero zamienic to na Mojego G1 czy SE w995 x.x

  • 0

    27. ~downy  2009-10-19 19:25:14  host: client016-inet-wlo.kpsi.pl

    co bo chiński wiele zeczy jest chińskich i macie np nike buty a skuter to jak masz to napewno jakich yuang qsiang napewno

  • 0

    28. ~....  2009-10-25 02:01:30  host: chc133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wy lepiej spójrzcie na wielkość wyświetlacza... i ogólnie kompletna żenada!

  • 0

    29. ~Piotrek  2009-10-26 16:58:26  host: 195.116.175.253

    Gdybyście chcieli wiedzieć to każdy telefon jest produkowany w chinach.Jeden cały drugi nie,dla mnie to jedno jabłuszko xD

  • 0

    30. ~siwyaresPL  2009-10-27 17:36:13  host: bdb149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak byście byli biedni to byście go kupili a tak to macie zadużo w tyłkou i wybrzydzacie

  • 0

    31. ~~n~  2009-11-04 18:45:52  host: lys18.internetdsl.tpnet.pl

    dla mnie ten telefon podoba się i mam zamiar go kupić

  • 0

    32. ~Posiadaczka  2009-11-10 16:24:26  host: dqo150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zgadzam sie z poriqq . Też mam ten telefon i to wcale nie żadna chinszczyzna a jak kogos na niego nie stac to niech se gada! Chcecie wypasionych? To se kupcie jakiegos grata a nie kurde nie macie go a walicie takie bzdury jakich mało.. a ten telefon polecam gorąco.

  • 0

    33. ~Żal mi was.  2009-11-13 10:53:28  host: fif98.internetdsl.tpnet.pl

    Bateria długo trzyma nawet do dwóch tygodni bawiąc się nim. 1.3 mpix no mało troche ale zdjecia wychodzą dobre. Nie chiński mi pisze Made In USA

  • 0

    34.  2009-11-13 18:43:21

    Co do tego, że z Chin to się nie zgodzę że źle. Bo na którym telefonie poza nokią nie pisze ze made in china? ;P. Ale racja że głupi dosyć. Dla mnie 2.8" to za mało jak na dotyk bez klawiatury...

  • 0

    35. ~Ktoś..  2009-11-19 17:38:20  host: aer226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ale wy bredzice o bosh. Ja mam ten telefon od jakiegoś czasu . co prawda aparat nie najlepszy mam karte pamieci 2 giga wiec i muzyki dużo. Odtwarza świetnie. I wcale niejest wciskowy. Reaguje ładnie na każde dotknięcie i choć jest mały to jednak sprawny i naprawde bardzo fajny w obsłudze. Polecam ;]

  • 0

    36. ~Miki96  2009-11-19 17:42:47  host: 80.50.155.37

    Ja nie moge ale złom ku990i to przy tym telefon nie z tej ziemi 1.Aparat 1.3 mpx nokia 3120clasic ma większy 2.600mAh to chyba pierwsza komórka miała lepszy 3.Brak Javy chyba sobie na w stoper pograsz :) 4.system GSM nawet nokia 3320 ma obsługuje więcej WOgóle ten telefon to jakieś odpadki elektroniczne z jakiejś chińskiej fabryki(ostatecznie nokie 3310 jest lepsza)

  • 0

    37. ~KPOS  2009-11-24 12:39:33  host: awr6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ogólnie 90% Waszych wypowiedzi świadczy o poziomie jakich mało..., choć w PL dużo :) Ten telefon nie ma być wypasionym, wszystkomającym bajerem! Ma to być najtańsza wersja czegoś, co można nazwać za dotykowe i wcale nie jest takie złe. Mam go od dziś w salonie i uważam, że da dzieciaka, który marzy o dotykowym to pod choinkę można kupić i będzie w sam raz! Piszecie, że nie ma GPS, 12MPix, oraz HSUPA a tak na prawdę rozmijacie się z tym, co chciał osiągnąć producent i operator. To ma być hit, ale tani i prosty. I taki jest. Jedyna wada jak dla mnie: bateria - trochę polecieli po bandzie, mogli dać te 900MAh... Pozdrawiam! P.S. A co do chińszczyzny, na którą tak najeżdżacie to nie będę się wypowiadał nawet..

  • 0

    38. ~no dobra  2009-11-24 16:46:20  host: public67358.xdsl.centertel.pl

    Posiadaczko, skoro chcesz z niego słuchać mp3 radia i dotykać mu ikonek to, dla ciebie dobry. Zobacz sobie np. na tego http://www.telepolis.pl/telefony.php?id=1559 super telefon. Mam go od roku i zamienił bym się tylko na Omnie ;)

  • 0

    39. ~kate  2009-11-24 17:38:55  host: 87-205-168-63.adsl.inetia.pl

    Miło by było jakby o tym telefonie wypowiadały się osoby, które go posiadają. Zastanawiam się nad jego kupnem. Czy któryś z posiadaczy mógłby się na ten temat wypowiedzieć?

  • 0

    40. ~chao3pl  2009-12-10 14:40:22  host: 77.222.250.85

    Chiński? A sprawdźcie kraj produkcji swojego telefonu... i telewizora, ciuchów, komputera itd... teraz wszystko jest z Chin, tak więc argument przeciw, w postaci chińszczyzny nie jest żadnym agrumentem - dane empiryczne proszę!

  • 0

    41. ~Natalia  2009-12-17 20:42:36  host: ip-83-238-76-131.netia.com.pl

    Ja mam ten telefon teraz i poko co jestem w pelni zadowolona, jak kazdy telefon ma swoje wady, ale skoro mozna nim dzwonic i smsowac to raczej to jest telefon a nie tak jak wczesniej powiedziane "cegla". wspolczuje temu komus kto tak napisal, bo najwyrazniej jeszcze nigdy cegly nie widzial, a to znaczy ze mial (badz intelektualnie nadal ma) przykre dziecinstwo. co do telefonu jeszcze bateria wcale nie jest taka slaba jak sie innym wydaje.

  • 0

    42. ~aniska  2009-12-25 10:30:59  host: ip-89.171.7.110.static.crowley.pl

    mam go od ok. 2 miesięcy i nie mam czego żałować że go kupiłam ! jest naprawde dobry chociaż jak dla mnie jedyna wada to aparat.Zdjęcia źle wychodzą... no ale po co nam aparat fotogr. skoro są przecież jeszcze cyfrówki xD gorąco polecam :)

  • 0

    43. ~kazii**  2009-12-27 16:27:29  host: user-89-108-242-21.mobile.playmobile.pl

    ja mam SE w 350i i za jakis czas mam zamiar zmieni go na orange vegas z opin ludzi którzy go mają to nawet spoko .mnie interesuje tylko to zeby dzwonic, smsowac ,grac w gry, słuchac muzyki i troche zdjec porobic wiec mysle ze ten telefon spełni moje wymagania

  • 0

    44. ~  2009-12-28 17:25:15  host: public29939.xdsl.centertel.pl

    a co wy tak ciagle chinski i chinski to nie znaczy ze jest zly.sama go jutro bede kupywac.i sie jeszcze odezwe i powiem naprawde jaki jest.mysle ze nie jeden z was co sie wypowiada ze jest chinski to zly a mysle ze nawet niewiecie ze wy macie chinskie telefony;p

  • 0

    45. ~PH  2010-01-03 15:04:56  host: aahw221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej ludzie. Właśnie przywieźli nam go na salon. Ten telefon jest rewelacyjny. Ekran działa znakomicie tylko TRZEBA ZROBIĆ KALIBRACJĘ, reaguje lepiej na dotyk niz niejedna avila. Jest niesamowicie głośny! Mały, poręczny. Polecam przed wystawieniem opini wziąść go w dłoń i przetestować bo piszecie bzdury. p.s. kiedyś też miałem o nim złe zdanie

  • 0

    46. ~X  2010-01-07 16:33:28  host: aerv106.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzie chcieliby kupić za złotówkę najlepiej auto, komputer i wszystko mający robot w jednym. I może jeszcze gratis nieograniczoną ilość darmowych minut i smsów???? Bez komentarza...

  • 0

    47. ~  2010-01-19 14:44:10  host: 77-253-246-246.adsl.inetia.pl

    ale z tym dotykowym 2,4 cala to nieźle odpierdolili ja mam taki wyświtlacz tylko że w normalnej nokii N 73 MUSIC EDITION

  • 0

    48. ~roberto  2010-01-19 22:37:53  host: drx194.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jestem posiadaczem vegas i musze powiedziec, ze nie moge az czytac spokojnie tych waszych opini...niech o telefon ie wypowiadaja sie osoby kompetentne, ktory ow telefon posiadaja. moim zdaniem jest to batrdzo dobry telefon, dla malo wymagajacych osob, jest na prawde legenacki, posiada wystarczajace funkcje. polecam go kazdemu chetnemu;)

  • 0

    49. ~jojo1906  2010-01-24 16:53:32  host: chello089072013068.chello.pl

    właśnie kupiłem ten telefon i mi sie bardzo podoba. Malutki, leciutki, Da się eskę wysłaś zadzwonic, radia posłuchać więc po co wam więcej?? jak chcecie jakies bajery to wydawajcie sobie po 2 tysiaki;/ Pozdrowiam ; )

  • 0

    50. ~opinia  2010-01-26 20:13:08  host: host-89-167-44-112.nplay.net.pl

    wszyscy narzekaja na chinszczyzne...hehe tylko spojrzcie na swoje dotychczasowe telefony...wiekszosc telefonow tej sredniej klasy i wyzszej to made in china - i to nie oznacza tandety. Rzadziej sie zdarze aby byly wyprodukowane gdzie indziej.Ale widac u nas tak to juz jest ludzie dokladnie nie wiedza a pier..ola glupoty:-)

  • 0

    51. ~edzio  2010-01-26 20:51:27  host: ech156.internetdsl.tpnet.pl

    telefon oceniam na bdb polecam

  • 0

    52. ~asap  2010-01-29 20:24:41  host: chello087207082098.chello.pl

    Wielcy obroncy, jesli wam zalezy tylko na wysylaniu sms i dzwonieniu to telefon super. "Nie mieliscie go w reku nawet" - ale umiemy czytac dane techniczne. Wolalbym pierwszego alcatela od niego bo one bynajmniej byly male.

  • 0

    53. ~Koleś  2010-02-02 19:41:15  host: 94-40-15-2.tktelekom.pl

    Padło z Chin sygnowane przez ORANGE, dziękuję, wolę zostać przy swoim 4-letnim Sony Ericcsonie K750i =) PS. Już lepsze są niektóre teleklony typu NOKlA, NCKIA, THC (zamiast HTC) itp ;p

  • 0

    55. ~jaro  2010-02-08 15:53:40  host: abbs103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zal mi was!!! polowa z was to nawed takiego zlomu nie ma

  • 0

    56. ~matol  2010-02-08 17:51:46  host: 88-199-23-15.tktelekom.pl

    jeśli chodzi o to ze javy nie ma, to ma przeciesz gry tylko w innym formacie

  • 0

    57. ~Jovi  2010-02-12 16:13:16  host: public12448.xdsl.centertel.pl

    Zarąbisty fon, naprawde, super

  • 0

    58. ~agnieszka  2010-02-14 11:14:06  host: 77-254-67-135.adsl.inetia.pl

    moim zdaniem telefon jest fajny i funkcjonalny. moze i nie ma za wiele i aparat nie jest swietny ale ma swoje plusy. mi reaguje na dotyk za kazdym razem, zatem sms pisze sie szybko. muzyka dobrze sie odtwarza. polecam. chyba ze ktos potrzebuje telefon z bajerami.

  • 0

    59. ~ktosik  2010-02-14 21:51:02  host: 80.238.64.16.ip.abpl.pl

    telefon spoko, firmowo mam na nim 1 grę (Magis Sushi) więc nawet grę ma, sprawia świente wrażenie, jest ogółem spoko. Ci którzy cały czas go krytykują, radzę najpierw się z nim zapoznać, a potem komentować!

  • 0

    60. ~  2010-02-17 14:45:31  host: abvc93.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Stare badziewie!!!!!

  • 0

    62. ~Skate  2010-02-18 13:19:11  host: fee137.internetdsl.tpnet.pl

    Dziadostwo jakiego malo!! Z WYGLADU MOZE I FAJNY ALE RESZTA TO ***

  • 0

    63. ~gość  2010-02-18 13:55:35  host: mail.wp.mil.pl

    pierwszy dotykowiec w ofercie zetafon... Nareszcie, od czegoś przecież musieli zacząć. Do smartfonów VEGASowi jeszcze daleko, rzeczywiście brakuje w nim JAVY a design wprost z HTC sprzed 2-3lat. Kurcze, można na niego marudzić, ale pamiętajmy o jednym: TO MA BYĆ TANIE !!! To jest priorytet numer 1. Jak za złotówkę na orange.pl to osobiście bym go kupił. Swoją drogą firma ZTE jest znana z genialnych modemów HSPA - jeżeli w ten sposób łączysz się z netem, zobacz czy czasem nie pracujesz na ich modemie. I co? Zaskoczony? Tak, to się nie psuje!!!

  • 0

    64. ~  2010-02-18 21:04:26  host: absk119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super telefon sam takiego mam i nie żałuje że go kupiłem

  • 0

    67. ~Valina  2010-03-01 19:56:48  host: asq16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jesteście beznadziejni.! Właśnie kupiłam ten telefon i wielofunkcyjny. Przede wszystkim raczej chodzi o to, żeby móc dzwoni, a nie jakieś super bajery. Jak chcecie się popisać to lećcie do sklepu i kupcie jakiś telefon za 2000 zł, proszę bardzo, żeby potem się nim chwalić Pajace z was.

  • 0

    68. ~andrzej  2010-03-03 15:05:24  host: fii68.internetdsl.tpnet.pl

    Chińszczyzna nic warta

  • 0

    69. ~Onnaaa....  2010-03-05 20:10:49  host: 095160232034.stk.vectranet.pl

    Ja mam Ten telefon I jest Spokoo... Kiedys uwazalam go za daremnego ale jak go Zobaczylam na zywo to spodobal mi sie fajnie sie pisze esy...I nie tylko... Moze nie ma za duzo bajerow ale co byscie chcieli...Kupcie sobie telefon za 3000 Tysiaki to bedziecie mieli... jezeli macie problem to idzicie do salonu i go sobie na zywo zobaczcie a nie przed ekranem komputera/laptopa kazdy jest madry...Jezeli go nie dotykaliscie nie mieliscie w rekach to sie nieodzywajcie...:)

  • 0

    70. ~krejzolq  2010-03-06 21:22:38  host: 195.93.250.201

    mam ten telefon i jestem bardzo zadowolony z niego może jest troche mały ale jest świetny bateria długo trzyma i ma dużo kolorów polecam ten telefon super jest ten telefon

  • 0

    71. ~  2010-03-08 09:50:28  host: 188.146.117.30.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    chciałbym ten telefon kupić ale z tych komentarzy nic nie wynika .Każdy S.E.to tez China i jest dobry chyba go wezmę

  • 0

    72. ~anecikk  2010-03-14 13:12:31  host: chello084010231095.chello.pl

    ja mam ten telefon. nawet fany tylko bateria mi mało wytrzymuje. ;/

  • 0

    73. ~krejzolq  2010-03-15 18:01:42  host: 195.93.250.201

    żal z tego fona teraz se kupiłem karte pamięci do niego i mi jej nie czyta lol kupiłem se 1 gb i normalnie mi jej nie wyszukuje wie ktoś jak tego fona zrobić

  • 0

    74. ~mateusz  2010-03-18 21:06:35  host: chello087206009115.chello.pl

    ej jak chcecie ful wypas to kupcie sobie omnie 2 co za taka cene chcecie...... tel. musi byc w miare spoko skorop orange go ma w ofercie ;/

  • 0

    75. ~Jovi  2010-03-21 14:26:24  host: public15009.xdsl.centertel.pl

    zarąbisty felefon, mały , poręczny, nawet nieżle wyposażony, troche aparacik kiepski ale da się przeżyć, jeśli chcesz mieć normalny telefon to polecam Orange Vegas, bo naprawde warto

  • 0

    76. ~jager  2010-03-28 03:16:25  host: 195.114.161.51

    Oj same bzdury piszecie. Szkoda,że specyfikacja na stronce nie jest na full. Mam ten telefon i zarówno z XP i Vistą współpracuje idealnie. Zero problemów. Ustawienia i użytkowanie bajecznie proste nawet instrukcji nie otwierałem. Pierwsze telek ma prócz blutka, kamerkę internetową i zaskakujące modem, (to jakby ktos nie miał lub bawi go dokupywanie takich bzdur)pochwała - producent dodaje kabel podłączeniowy do kompa. Karta pamięci przeniesiona z innego telefonu zachowuje stare foldery oraz wszystkie wiadomości sms, co bywa w osławionych nokiach problematyczne. Obsługa idealnie prosta. Działanie bardzo dobre. A i zero bzdur o jakimś nie działającym wyświetlaczu + rozpoznawanie pisma ręcznego. Transfer danych pomiędzy vistą lub XP szybszy niż w motce albo samsuniu. Wystawiam ocenę 10. Natomiast, co do tego że chińskie to niech sobie kto popatrzy na kopię humvee z Chin i jak szybko została skonstruowana. I jeszcze jedno zanim napluje sie na technologię z Chin, która niestety podbija i zawojowała już większoiść świata warto może policzyć we własnym domu, które urzadzenia mają bebechy made in China i porównać to z ich liczbą o 10 lat wcześniej. Oj do liczenia, bo może sie okazać że w każdym z waszych domów 90% urzadzeń ma części lub powstało w Chinach i niestety działają bez zarzutu.

  • 0

    77. ~aninim  2010-04-10 13:03:29  host: pradnik1a.gemini.net.pl

    Mam ten telefon już od pół roku i jest świetny :) a co do taniej chińszczyzny to niektórzy sami nią są ;]

  • 0

    78. ~Almex01  2010-04-15 13:58:43  host: apn-77-112-118-132.dynamic.gprs.plus.pl

    Żadne bzdury, ustalmy fakty, jego parametry rozczarowują, w stosunku do ceny. Słaby aparat, mały wyświetlacz, brak UMTS, javy!!!, bateria o małej pojemności. China- nie China po prostu badziewie i wcale nie tanie.

  • 0

    79. ~gofapiorun  2010-04-22 11:09:25  host: sub204-90.elpos.net

    jesli piszecie ze zlom... a do czego wam telefon jak nie do dzwonienia, smsowania i ew. robienia zdjec? co wy sie telefonem masturbujecie czy jaki h*j? telefon jak nazwa wskazuje służy do dzwonienia. Mam zamiar kupić ten telefon mimo, że dużo złych opinii na jego temat jest, bo jak człowiek czasem posłucha tego co ludzie piszą śmiać się chce, a najlepiej uczyć się na własnych błędach. Więc nie *** głupot, że telefon jest kiepski. A stacjonarny jak macie to też wybajerzony? smski, aparacik, kalkulatorek, kalendarz itp.? No powiedzcie sami...Aparat...każdy teraz ma cyfrówkę, a telefon to telefon

  • 0

    80. ~  2010-04-24 13:58:00  host: ip-85-198-236-51.broker.com.pl

    Ja kupile ten telefon wsklepie internetowym i nie mozna go wogole wlaczyc

  • 0

    83. ~tak  2010-05-05 21:47:41  host: 178.56.157.211

    Oj same bzdury piszecie. Szkoda,że specyfikacja na stronce nie jest na full. Mam ten telefon i zarówno z XP i Vistą współpracuje idealnie. Zero problemów. Ustawienia i użytkowanie bajecznie proste nawet instrukcji nie otwierałem. Pierwsze telek ma prócz blutka, kamerkę internetową i zaskakujące modem, (to jakby ktos nie miał lub bawi go dokupywanie takich bzdur)pochwała - producent dodaje kabel podłączeniowy do kompa. Karta pamięci przeniesiona z innego telefonu zachowuje stare foldery oraz wszystkie wiadomości sms, co bywa w osławionych nokiach problematyczne. Obsługa idealnie prosta. Działanie bardzo dobre. A i zero bzdur o jakimś nie działającym wyświetlaczu + rozpoznawanie pisma ręcznego. Transfer danych pomiędzy vistą lub XP szybszy niż w motce albo samsuniu. Wystawiam ocenę 10. Natomiast, co do tego że chińskie to niech sobie kto popatrzy na kopię humvee z Chin i jak szybko została skonstruowana. I jeszcze jedno zanim napluje sie na technologię z Chin, która niestety podbija i zawojowała już większoiść świata warto może policzyć we własnym domu, które urzadzenia mają bebechy made in China i porównać to z ich liczbą o 10 lat wcześniej. Oj do liczenia, bo może sie okazać że w każdym z waszych domów 90% urzadzeń ma części lub powstało w Chinach i niestety działają bez zarzutu

  • 0

    84. ~*** Żydów  2010-05-11 11:52:07  host: c40-214.client.duna.pl

    Co wy *** wiecie dzieci uspokujecie sie a nie *** jakies zale i smutki to do swojej starej walcie a nie na forum *** jakis debil pierwszy powiedzial ze to szajs a pewnie sam popierdala na miescie z Nokia 3310 wienc pizde trzymcie lamusy :)

  • 0

    85. ~mysterio  2010-05-11 22:52:59  host: aale186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja ten telefonik mam juz baaardzo długo jeszcze nic sie nie zepsólo ani nico jestem bardzo zadowolony muzyczka gra filmy tez smigaja. Bateria trzyma okolo 4 godziny ciagłej rozmowy (osobiscie sprawdzałem) a buractwo ktore sie tu wypowiada i ocenia po wygladzie i opisie to jest poziom nizszy niz piwnica. porownijecie do iphona tylko ile kosztuje on a ile vegas.. fachowcy pff

  • 0

    86.  2010-05-14 18:46:26

    telefon dla ludzi dojrzałych ale czemu ma taki mało elegancki wygląd? z czym do ludzi? w pole ryzu z tym telefonem. porazka.

  • 0

    87. ~  2010-05-18 15:29:28  host: nsith72.blokowe.pl

    ten telefon to wielka *** jak chcialam kupic telefon juz z wygladu wygladal jak grat wiec pytam sie czy może pani mi pokazac ten telefon i go zobaczylam w srodku tylko 4 opce na ekranie nie polecam

  • 0

    88. ~Meg  2010-05-20 14:36:24  host: fjk130.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od pół roku i jestem bardzo zadowolona. Bateria może nie wytrzymuje za długo i aparat nie jest rewelacyjny,ale i tak cały telefon jest OK. Nie potrzebuję szpanować telefonem, nie są mi potrzebne jakieś wypasione funkcje, ponieważ z nich nie korzystam. To co ten tel. ma w sobie jest wystarczające. Ma on dzwonić i wysyłać sms-y, te funkcje podstawowe spełnia + jeszcze inne rzeczy. Nie wszyscy mają potrzebę i "ciśnienie" na telefon full-wypas. Dla pozostałych Vegas jest bardzo dobry. Polecam.

  • 0

    89. ~I am  2010-05-29 14:44:52  host: host-89-229-198-175.gizycko.mm.pl

    Telefon ogólnie super. Byłam w salonie orange i go trzymałam oraz chwile bawiłam xD , i z mojej oceny to bardzo fajny fon ;) Nie za duży ( w przciwieństwu do np avili ;/ ) ma odtwarzacz mp3 i aparat też nie jest taki zły ;D jak chcecie luksusów to cyfrówe kupcie xD sama niedługo go bd miała więc gorąco polecam P.S. Co wy chrzanicie że chiński? ! se sprawdźcie ile urządzeń a w tym napewno wasze tele są z Chin ;////

  • 0

    90. ~Cermit  2010-05-29 22:04:59  host: 77-255-93-12.adsl.inetia.pl

    No tak sami cwaniaki wypowiadają się na temat telefonów tylko problem w tym że jedyna ich wiedza pochodzi z reklam i zdjęć ;) No ale wypowiadać się można wszędzie i na każdy temat .... nie ważne ile w tym prawdy Kolejny argument że internet to jeden wielki śmietnik pozd

  • 0

    91. ~nightwish  2010-05-31 15:27:33  host: hky90.internetdsl.tpnet.pl

    żżżall mi was ilu z was mialo go w ręku telefon polecam mam juz ko 2 miesiące i mi służy jest bardzo dobry robi swietne zdjęcie.a kto nie mial go w ręku(bo go na niego nie stać i zazdrosci innym)niech sie schowa nie nie piepszy głupot.

  • 0

    92. ~xx  2010-06-03 00:52:22  host: apn-77-114-35-210.dynamic.gprs.plus.pl

    jak chcecie mieć dobre zdjęcia to kupcie lustrzankę. telefonem NIGDY nie zrobicie porządnego zdjęcia, aparaty w telefonach nigdy nie wyjdą poza ramy cyfrówki, czyli mogą być tylko zabawką kiepski aparat w telefonie nie może być argumentem, bo idealny aparat nie istnieje i istnieć nie będzie

  • 0

    94. ~pablo  2010-06-05 00:37:32  host: bsz45.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jestem posiadaczem tego telefonu i powiem że na pewno nie czuję się rozczarowany. Wcześniej miałem LG KU 990, Nokie N70, SE W 300i i wiele innych. Telefonik jest mały, zgrabny i przyjemny w użytkowaniu. Wyświetlacz duży i czytelny 2,4 cala,łatwy w użyciu, doskonałe głośniki, radio MP3 i aparacik 1,3mp. Szczególnie wyróżnił bym baterię która trzyma około 5 dni. Przy wyborze telefonu nie kierowałem się ceną tylko wielkością i przede wszystkim wytrzymałością baterii. Z całą pewnością się nie zawiodłem. Polecam. Bardzo fajowski fonik.

  • 0

    95. ~pablosek  2010-06-05 10:31:25  host: btw193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ustalmy fakty : bateria która trzyma 5 dni, duży wyświetlacz 2,4" rewelacyjny stosunek parametrów do ceny. Ja za mój telefon ( nowy ) zapłaciłem 125 zł. Świetny odtwarzacz MP3, dodatkowo radio i dyktafon. Dla malkontentów slot na kartę miniSD do 4 gb. Oczywiście jest jeszcze aparat i kamera. Doskonale działający dotykowy wyświetlacz, telefon pełni również funkcję kamery internetowej oraz modemu. Gwarancja 24 m-ce.

  • 0

    96. ~nick  2010-06-17 13:53:24  host: public26236.xdsl.centertel.pl

    tak obrazacie ten telefon ale skoro twierdzicie ze padaka i ze jakis glupek go kupi czyli wy sami go mieliscie skoro go tak dobrze znacie

  • 0

    99. ~tomek z łodzi  2010-07-13 20:44:38  host: apf75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nic nie wiecie o tym telefonie mam go nie krutko ale nieobrazam go bo dla mnie on jest super wytwałym telefonem lepszym nisz te gupie LG .

  • 0

    100. ~marzena  2010-07-13 20:50:12  host: apf75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mialam kiedyś telefon LG i sie popsuł bardzo szypko teraz niedawno kupilam sobie telefon vegas i jest super super morze troche to jest gupie że jest patyczek ale ja go nie urzywam wszyscy obrażacie sobie ten telefon a ja go pochwalam myśle sobie że wy go morze nie mieliscie ale morze tak każdy ma swoją opinie ja mam dobrą a niektórzy żlą karzdy ma ine zdanie nieprawdasz

  • 0

    101. ~KAROLA  2010-07-17 10:38:59  host: 093105133079.kielce.vectranet.pl

    mam vegasa ponad miesiąc .. nie powiem nie jest zły.. wiadomo ma swoje plusy i minusy jak kazdy telefon.. ale krótko mówiąc... bywają lepsze telefony... :/

  • 0

    102. ~maciek  2010-07-24 22:17:17  host: dtt31.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od pół roku i nie mam żadnych zastrzeżeń. Nie liczyłem na super zdjęcia czy filmy, bo od tego są inne sprzęty. Natomiast podstawowe funkcje są bez najmniejszego zarzutu. Ekran dotykowy jest czuły i precyzyjny, transmisja z PC-tem (XP, Vista) doskonała. Mp3 i radio - super. Z baterią też nie mam żadnych kłopotów. Uważam że stosunek ceny do jakości jest doskonały. Naprawdę trudno mi zrozumieć skąd się biorą niektóre, tak krytyczne wypowiedzi.

  • 0

    103. ~sismon28  2010-08-04 19:03:02  host: 195.136.49.171

    ja mam ten telefon jest super w orange jest bestselerem a w play jest droszszy od avili dla mnię jest super polecam

  • 0

    104. ~ona  2010-08-09 14:22:06  host: 178.182.42.79.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    nie chce mi sie czytac wszystkich wypowiedzi, bo wiekszosc jest kretynska gteneralnie. Mam ten tel i dla mnie jest bardzo w porzadku, jest dotykowy, ladnie wyglada,jest niewielki, z latwoscia mozna go wlozyc do kieszeni, jest tez lekki, elegancki a przez to ze malenki bardzo kobiecy w porownaniu do innych otykowych ktore sa wielkie jak nie wiem i czlowiek potem mysli gdzie by go wlozyc. nie ma zadnych takich zaj...bajerow, owszem... i dlatego taka cena a nie inna. nie kazdego stac na super zaj tel za duze pieniadze. ten tel mial byc tani i prosty od samego poczatku a zarazem nowoczesny pod wzgledem ekranu dotykowego. ja osobiscie nie potzrebuje zadnych bajerow, wazne dla mnie jest to ze dzwoni, pisze, muzyka jest, aparat choc kiepski i ladnie wyglada. jesli dla was licza sie bajery prosze bardzo mozecie sobie kupic inny lepszy. mnie nie stac na drozszy tel z bajerami a poza tym nie potzrebuje ic h wiec mam ten, i w zupelnosci mi wystarcza. jesli za taka sama cene mam sobie kupic tel ktory nie jest dotykowy, to dlaczego mialabym nie kupic tego, ktory jest ladniejszy i dotykowy?On nie byl stworzony dla BAJERU!!!!ja i tak z duma go prezentuje:)bo mki sie zaj...podoba i mam sie czym chwalic;)Nara...

  • 0

    105. ~mala  2010-08-09 14:32:30  host: 178.182.42.79.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    aaaa do yolly3 : malo eleganki? no jesli uwazasz ze bardziej elegancki jest tel wielki jak cegla typu lg gt 540 to super masz wyobrazenie elegancji ,gratulowac p.s. lg spoko tel;) < tylko porownywalam wielkosci >

  • 0

    106. ~!!!!!  2010-08-13 14:20:35  host: v01-15.opera-mini.net

    Ten fon jest tandetny!ZTE są badziewne,głupi w obsłudze a do tego kiepski we wszystkim !

  • 0

    107. ~koks  2010-08-17 20:04:56  host: dynamic-78-9-28-78.ssp.dialog.net.pl

    ja polecam zjebisty telefon! mam go i jestem zadowolona w 100% w mordy w kubł jak sie nie znacie lekki, tani dotykowy ja jebie macie naasrane!

  • 0

    108. ~juanita  2010-08-18 19:20:58  host: 88-199-158-99.tktelekom.pl

    Hmmm...w polowie sie zgadzam z negatywnymi uwagami, a w polowie nie. Ostatnio kupilam ten telefon i w sumie nie jest wypasiony ale mi to nie przeszkadza. Uwazam, ze telefon jest po to by dzwonic i wysylac smsy. Bo przeciez sa mp3 do sluchania muzy i radia itd. Ale mam jedna uwage!!! Bateria bardzo krotko trzyma!!!! po naladowaniu bateri telefon rozladowuje sie po 3 dniach, a jak ktos dlugo juz rozmawia to nawet po 2 dniach sie rozladuje.Jak ktos chce miec tel by robic zdjecia, grac na nim albo sluchac muzy lub radia to tego telefonu nie polecam bo bateria jest za slaba.

  • 0

    109. ~moni  2010-08-25 13:42:45  host: public81751.cdma.centertel.pl

    ja mam ten telefon i ma tylko jedną wadę ma małą pamięć a aparat jest spoko

  • 0

    110. ~MaX  2010-08-27 22:36:34  host: bkq242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak ja widzę takie komentarze to mi się chce rzygać... żaden z was co pisze takie głupoty nie trzymał tego telefonu w ręce. Ja mam ten telefon już pół roku i jedyne na co się mogę skarżyć to na T9 i na małą klawiaturę QWERTY. Telefon szybko reaguje nie zacina się głośnik super. Jeśli chodzi o Jave to po miesiącu można się odzwyczaić od gier. Żal mi was!!!

  • 0

    111. ~damian1987  2010-08-29 12:46:12  host: alnca120.alfanet24.pl

    co za dziadostwo nie widzialem gorszego telefonu dotykowego, mam go 3 miesiace i juz dwa razy byl w serwisie

  • 0

    112. ~Ona ; d  2010-09-26 15:08:31  host: host-89-228-99-36.olsztyn.mm.pl

    Mam pytanie? czy da sie wyłączyc w tym telefonie na tapecie ten pasek z godzina i w ogole? ten caly pasek usunac?

  • 0

    113. ~bzyko  2010-09-27 21:08:21  host: 082139001069.radom.vectranet.pl

    ja jestem zadowolony tylko niech mi ten koleś powie co napisał że bateria trzyma 2 tygodnie bawiąc się nim jak to możliwe jest?

  • 0

    114. ~Olaa  2010-10-06 16:30:29  host: 193-24-206-115.zvid.net

    mozecie napisac ile trzyma bateria przy normalnym uzytkowaniu (sms, posluchanie muzyki)? i czy ekran reaguje na dotyk czy na wcisk? :ddd

  • 0

    115. ~kkkwawa69  2010-10-14 06:59:27  host: 178.73.49.6

    A ktos wie moze jak wgrac polskie menu do tego telefonu?

  • 0

    116. ~ala  2010-12-28 17:49:23  host: 088156014181.olsztyn.vectranet.pl

    jejku co wy tu piszecie za głupoty to masakra ten telefon nie jest jakas rewelacja ale tez nie jest najgorszy kupiłam go od razu jak tylko wyszedł i słózył mi do dzis ale nistety rozwalił mi sie wyświetlacz jak bym miała go komus polecic to nie szczególnie telefon jak telefon

  • 0

    117. ~gość  2011-01-20 10:53:57  host: public12475.xdsl.centertel.pl

    mam taki egzemplarz i nie narzekam jest bardzo zgrabny, bateria trzyma dośc długo i po wielu upadkach jest tylko zadrapany lekko. Na resztkach baterii rozmawiałam przez około 1.5 h. Jesli komus treba mały zgrabny styylowy telefon to polecam. Ale minusy to przede wszystki to że trudno znaleźć przejsciowkę do słuchawek :/ a po za tym same plusy.

  • 1

    118. ~Darek  2011-02-08 17:11:15  host: cwc178.internetdsl.tpnet.pl

    Piszecie Made in China a co teraz nie jest w chinacz robione ( chyba tylko oscypki ) Dostałem właśnie z salonu Nokie N8 i co pisze ---- Made in China . Tak więc nie piszcie bzdur jak się nie oriętujecie gdzie jest co produkowane .

  • 0

    119. ~ajvenn  2011-02-14 14:11:03  host: dye139.internetdsl.tpnet.pl

    spoko może być do dzwonienia i pisania. Nic poza tym. Chociaż nie- ma jeszcze niezłe głośniki. Niestety brak javy. Normalny telefon bez szału tyle, że dotykowy.

  • 0

    120. ~  2011-05-02 21:02:31  host: enz155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam od 6 miesięcy wady przy ładowaniu odzywa sie buzer bateria trzyma 1 dzien ekran delikatny porysowany moze być damską rączka aparat to kpina z 21wieku zalety kupiłem nowy na aukcji za 55 zł

  • 0

    121. ~telefon  2011-06-01 20:01:00  host: aer173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dostałem ten telefon za darmo od osoby i na szczęście po dwóch latach zmieniłem telefon na sony ericsson xperia x8. nie wiem poco Orange chciało go sprzedać jak on w ogóle do niczego nie nadaje tylko do sms i dzwonienia, a klawiatura beznadziejna, klawiatura qwerty są małe klawisze, ale na szczęście dostajemy klawiaturę alfabetyczną

  • 0

    122. ~vickyxd  2011-06-17 11:57:58  host: public11117.xdsl.centertel.pl

    Był taki komentarz kto to kupi ? - Odp . ja ! I Bardzo polecam jest łatwy w obsłudze i bardzo bardzo wygodny ... W necie na zdjęciach też mi się nie podobał ale na serio to jest ładny ... Nadaje się do wszystkiego nie tylko do Esem-owania i dzwonienia lecz można słuchać muzyki , grać itp. Po wielu upadkach np . ze schodów on nadal żyje jest tylko lekko porysowany, Mam go już rok i jeszcze ani razu mi się nie zawiesił albo coś w tym stylu a jestem z nim wszędzie ! A w kontaktach można wstawiać zdjęcia ... Jedyny minus to ... Ciężko znaleźć złącze np. słuchawki lub pożyczyć ładowarke ! A Tak to Polecam ! ;) SUPER FON !

  • 0

    123. ~michal  2011-06-17 17:53:12  host: 93.175.64.190

    ten telefon jest do DUPY niema javy a na allegro niema do niego słuchawek

  • 0

    124. ~Aga  2011-07-01 14:49:30  host: 88-199-23-15.tktelekom.pl

    Nie polecam

  • 0

    125. ~pitr81  2011-10-03 20:26:59  host: public3354.cdma.centertel.pl

    Ludzie nie kupujcie tego gggggg. Po roku był po raz pierwszy w naprawie bo padł całkowicie. Trzy miesiące później zabrali mi gwarancje bo rozlał się wyświetlacz. Tak ot sobie od noszenia go w kieszeni.Ścierwo jakich mało. Jak najdalej od tego dziadostwa........

  • -1

    126. ~boska jak nic  2012-01-30 18:24:01  host: 195-211-0-36.dsi-sieci.pl

    mam ten telefon od 2 lat . Bardzo go lubie ten kto niema ten niech sie nie wtrąca !!!!!!! 1 bateria słaba 3 lub 4 piosenki posłuchasz i pada po 2 głosnik spoko jest głośniejszy od samsunga avilli po 3 słuchawki i radio, radio spoko a słuchawki strasznie się psuja i sa zaduze i strasznie bola po nich uszy po 4 to ze niema np: javy i cczego sobie tam zyczycie . A czego sie spodziewacie po chinczyzne jak na telefon chinski jest bardzo fajny i praktyczny mam go i sie swietnie sprawdza wiec ci co go nawet niewidzieli to niech sie jak mowilam nie WTRĄCAJA !!!!!!!! POLECAM TEN TELEFON JEST NAPRAWDE DOBRY bardzo go lubie i niemam zamiaru go zmienic na rzaden inny pamietajcie niewiezcie tym co niemaja telefonów ;) NAPRAWDE POLECAM TEN TELEFON JEST ŚWIETNY !!!!!! RADZE ODRAZU GO KUPIC !!!!!!!!!! ;)

  • 0

    127. ~kamil2306  2012-02-15 22:56:55  host: 84-234-15-154.internetia.net.pl

    Mam ten telefon i oświadczam że to GÓWNO NIE TELEFON

  • 0

    128. ~eliza  2012-03-27 16:03:28  host: abzl4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    posiadam ten telefon i naprawdę polecam. Na nic nie narzekam.

  • 0

    129. ~Monia009826874  2012-11-10 15:58:46  host: public40856.xdsl.centertel.pl

    Mam telefon o 3 lat. Co prawda nie jest najlepszy i nie ma dużo funkcji polecam go. Aparat może słaby ale ładnie odtwarza muzykę. Jeszcze jeden minus to gry. Jest jedna na telefonie a kiedy się ściąga nie da się ich otworzyć.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-87-119-171.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet