Orange SPV M650 - opinie
Telefony Orange Orange SPV M650 Opinie o Orange SPV M650

Orange SPV M650

w sumie: 156
  • 0

    1. ~  2007-06-20 13:19:44  host: 213.25.189.50

    mnie się nie podoba

  • 0

    2. ~r--x  2007-06-23 15:56:32  host: 82.160.70.36

    a mi się podoba

  • 0

    3. ~r--x  2007-06-23 16:10:50  host: 82.160.70.36

    a mi się podoba

  • 0

    4. ~bosta  2007-06-26 00:06:09  host: chello089079252106.chello.pl

    Czy to nie jest przypadkiem to samo co MDA compact3 z sieci ERA tyko z bogadszym oprogramowaniem?

  • 0

    5. ~Grocia  2007-06-26 18:15:17  host: aabe127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja go jutro będę mieć , nawigacja za 300 zł brutto z pełnym wyposażeniem. Taniej chwilowo nie kupię.

  • 0

    6.  2007-06-28 06:56:44

    4. chyba ten ma jeszcze WiFi dodatkowo. Bardzo fajny telefon, no i to dodatkowe oprogramowanie... warto sie zainteresowac.

  • 0

    7. ~telkon  2007-06-29 08:57:13  host: 83.16.144.149

    naprawdę fajna zabawka wczoraj dostałem i jeszcze nie znam wszystkich funkcji:)

  • -1

    8. ~  2007-06-30 12:34:53  host: public-gprs68980.centertel.pl

    on jest trochę za wielki i skąd na niego wziąśc kondona i tak od niego jest lepsza nokia n95 a ja kupuję k750i sony ericssona i nokia n95 kosztuję taka nówka ze 4000zł na kartę albo i więcej!A ten spv m650 ma dotykalny ekran a sprawdzcie nokię n95 na telepolis ona EDGE ma cllas32

  • 0

    9. ~marecki  2007-07-02 15:38:27  host: cvm42.internetdsl.tpnet.pl

    wlasnie ja czekam na to cudo i juz nie moge sie doczekac :) ma przyjsc kurierem :). Jak tylko sie z nim zapoznam to napisze pare slow o wadach i zaletach :). Pozdrawiam

  • 0

    10. ~~wotus  2007-07-02 23:14:05  host: gde122.internetdsl.tpnet.pl

    Pomocy jaki telefon mam wybrać Samsunga i600 czy SPV M650?

  • 0

    11. ~~wotus  2007-07-02 23:17:31  host: gde122.internetdsl.tpnet.pl

    Pomocy co mam wybrac Samsunga I600 czy SPV M650?

  • -1

    12. ~tucznik  2007-07-05 11:31:54  host: ble53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    anie wiem czymi się nie podoba ale skłamałbym gdybym powiedział żemi sie nie podoba więc teoretycznie myślącnie nie wiem czy prawdobodobnie mi się nie podoba

  • 0

    13.  2007-07-06 12:19:30

    czy ktoś może mi podpowiedzieć jak włączyć system głośno mówiący podczas uzywania GPS-u bo w instrukcii brak tych stron

  • 0

    14. ~k  2007-07-15 19:10:08  host: ble87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to jest przenośny komputer, a nie telefon

  • 0

    15. ~MISIAK  2007-07-23 14:59:44  host: cqs237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wez SPV M650 ! Mniej problemów!

  • 0

    16. ~ufo  2007-07-24 23:48:08  host: 233-bem-13.acn.waw.pl

    Czy komuś udało się uruchomić blackberry na tym telefonie?

  • 0

    17. ~kolo  2007-07-27 00:47:37  host: 194.0.167.4

    Mam od tygodnia to cos. Cos do wszystkiego - fon, palm, gps - ale kosztem funkcjonalnosci kazdgo z poszczegolnych urzadzen. Fon -odbieranie rozmow masakryczne , wybieranie z kontaktow za pomoca tego magicznego kolka - idzie sie przyzwyczaic - a po nabraniu wprawy nawet szybciej niz w fonie, zapomniec trzeba o grupach i dzwonkach do grup (albo czegos jeszcze nie wiem) za to piekna synchronizacja z OUTLOOK, zestaw sluchawkowy do DU.. (kto wymyslil to zlacze miniUSB) - wyrwalem w sluchawce to USB przy pierwszym wysiadaniu z samochodu (na szczescie nie uszkodzilem gniazda w SPV) GPS - w ORANGE daj w bandlu AM4 i smiga toto nawet znosnie - wada jak dla mnie maly ekran (wczesniej mialem MIO). PALM -nie bede sie jescze wypowiadal bo nie lukalem zbytnio. Kabura zalaczona w zestawie do DU... - wypada z niej SPV jak marzenie ale tu musze wydac inna pozytywna opinie - TRWALY - wypadl mi juuz 3 razy na beton (raz z takim impetem ze juz go w myslach zezlomowalem) i DZIALA !!! jakies drobne ryski ale DZIALA.

  • 0

    18.  2007-07-27 12:46:02

    Powiem tak komórka jest bardzo ciekawa aczkolwiek skomplikowana. MEnu bardzo ładnie zrobione jakośc komórki bardzo dobra zdjęcia wychodzą ladne . Wyświetlacz duży wsyztsko na nim widać . Więc moge wam tylko powiedzieć "POLECAM". Cena dosyć duża.

  • 0

    19. ~mrusia  2007-08-01 14:09:55  host: public-gprs69056.centertel.pl

    mam kłopot z uruchomieniem GPS i mapy. A prawdę mówiąc to pewnie mam kłopot z połączeniem z netem. Pomóżcie

  • 0

    20. ~Sarin  2007-08-04 11:01:28  host: nat-moc6.aster.pl

    Właśnie mma możliwość wybrania SPV lub Samsunga I 600. Bawiłem się niemi troche w salonie Orange'a ale nie miałem możliwości przetestować wszystkich funkcji. Jeśli ktoś go już używa to niech da znać na ile dokładny jest system GPS i na ile user friendly jest kwestia organizatora biznesowego, bo to dla mnie kluczowe sprawy - jestem PH :)

  • 0

    21. ~kawa  2007-08-06 13:57:50  host: 87-205-196-185.adsl.inetia.pl

    mam nokie n95 ale sie juz powoli nudzi noi ten gps w nokii do bani i mam zamiar ten kupic tel. bedzie pod tym wzgledem lepszy jesli chodzi o nawigacje

  • 0

    22. ~Macc  2007-08-09 11:13:55  host: 82.160.57.18

    mam klopoty z oprogramowaniem ,caly czas sie wylacza swiruje a poza tym strasznie trudny w obłsudze ! Nie polecam

  • 0

    23. ~h  2007-08-09 20:56:31  host: host189-41-dynamic.181-80-r.retail.telecomitalia.it

    a powiedzcie jak z pisaniem sms? czy wprowadzili wreszcie virtual keypada (klawiature jaka jest w normalnych komorkach wyswietlajaca sie na ekranie), czy jest tylko klawiatura qwerty, do ktorej potrzeba rysika? da sie korzystac z tej zabawki jedna reka czy raczej nie bardzo? aha i jak z softem - szybki jest windows mobile 5.0? czy raczej trzeba zaktualizowac do 6.0 bulac kase lub na nieoficjalna wersje? :) z gory thx

  • 0

    24. ~asccot  2007-08-19 22:45:14  host: rt-ilan.welnowiec.net

    Ludzie mam SPV M650 jest wypas a te nokie i inne dziadostwo to dobre dla poczatkujacych! A ha jezeli ktos ma problem z klawiatura to polecam sobie jej wgranie to nawet rysik nie bedzie potrzebny przy pisanu sms Pozdrawiam !

  • 0

    25. ~spvman  2007-08-24 19:47:21  host: enu28.neoplus.adsl.tpnet.pl

    po 3 dniach mam go już dość, ma straszliwe problemy z uruchamianiem oryginalnych przeznaczonych konkretnie do tego modelu programów nawet GPS nie chce wystartować zrobiłem mu nawet przywracanie ustawień fabrycznych i nic o Skype Mobile już nie wspomnę chyba Orange go blokuje bo wyświetla tylko strone powitalną i to tyle.

  • 0

    26. ~auo  2007-08-24 19:58:12  host: enu28.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktos mi powie jakie maja byc porty w GPS dla AutoMapy

  • 0

    27. ~Sebastian  2007-08-24 20:45:45  host: public-gprs35710.centertel.pl

    a powiedzcie mi gdzie spv m 650 ma IRDE ??????? gps wsio dziala , idzie sie przyzwyczaic.

  • 0

    28.  2007-08-26 17:36:09

    Jak się na nim wybiera numer?

  • 0

    29.  2007-08-26 17:40:56

    Spoko telefon ale czy da się w nim wyłączyć orange menu.

  • 0

    30. ~mashti763  2007-08-31 09:55:27  host: abuz124.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie. a mianowicie jak dużą kartę pamięci można dokupić? tzn do ilu GB obsługuje? z góry dzięki pozdro

  • 0

    31. ~  2007-09-04 20:30:11  host: ao82.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od 2 tygodni i jak na razie oceniam go bardzo pozytywnie, jezeli chodzi o nawigacje to sprawuje sie swietnie przede wszystkim jest bardzo dokladny, zdjecia robi naprawde dobre, funkcji ma w pip i nie wszystkie jeszcze przetestowalem ale sama litania ich w opisie mowi za siebie wi fi otlook itd polecam bo naprawde za te pieniadze tak wypasionego sprzetu nie dostaniecie (ja akurat w abonamencie za 170 trafilem) na firme ale to juz kwestia dogadania i wynegocjowania ceny na allegro juz za 1500 mozna trafic

  • 0

    32. ~nightfox  2007-09-06 20:36:42  host: eod139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chciałbym gg zainstalować na nim.. da rade.??

  • 0

    33. ~  2007-09-07 19:41:18  host: 193.59.255.238

    ok fonik, za cale 1.20 w orange moze byc..karta 2 Gb bez probl., od groma prog z netu chodzi spok, na karcie tomtom i am 3.9 smigaja. lubie go :)

  • 0

    34. ~KarolIII  2007-09-08 16:00:16  host: xdsl-7200.bielsko.dialog.net.pl

    Mam go po MDA Compact. Generalnie bije go GPSem i lepszym foto. Kólko to nieporozumienie. Zalecem odpowiednie skonfigurowanie menu (wyrzucić menu Orange) oraz klawiszy, a można nie wyciągać rysika (chyba że napisać SMSa) Klawisze -dobrze że dużo, ale nieporęczne. Gdyby tak procek dali taki jak w MDA (400 MHz), to oceniłbym go na 5 w skali 6-cio stopniowej. Tak moja ocena to 4+. W obecnej konfiguracji z AM 4 warto brać, polecam Pozdro

  • 0

    35. ~nouch  2007-09-09 14:06:34  host: eqk157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    orientuje się ktoś czy mozna z tego telefonu zdjąć simlock'a??? lub czy mozna kupidc ten telefon poza siecią orange. pytam ponieważ zmiana operatora z plusgsm nie wchodzi w gre.

  • 0

    36.  2007-09-16 02:13:53

    mam go 2 tygodnie jest ok, ale mam problem po uzyskaniu połączenia tak przychodzącego jak i wychodzącego zawsze włącza się głośnik na głośno mówiący, Czy w ogóle jest w tym telefonie coś takiego jak profile (cichy, głośny, normalny itp.samolot wiem, że jest)

  • 0

    37. ~mistrz  2007-09-18 21:20:08  host: aaah248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy numer licencyjny do automapy jest w komplecie?? bo zamówiłem go na allegro i mam problem z instalacją gps .. chce numru licencji przy rjestracji ktorej nie mam

  • 0

    38. ~luka  2007-09-19 15:38:28  host: 80.51.122.66

    czemu nikt nie pisze o problemach ze znalezieniem sieci. wczoraj go dostałem a dzisiaj reklamuje.cały czas szuka sieci. czy ktoś z was miał podobne problemy.

  • 0

    39. ~luka  2007-09-19 15:45:16  host: 80.51.122.66

    czemu nikt nie pisze o problemach ze znalezieniem sieci. wczoraj go dostałem a dzisiaj reklamuje.cały czas szuka sieci. czy ktoś z was miał podobne problemy.

  • 0

    40. ~wojtas  2007-09-19 20:49:19  host: host-81-190-243-173.malbork.mm.pl

    Tentelefon jest super. Windows Mobile jest oi wiele razy lepszy n iż symbian w Nokiach. po wgraniu kilku aplikacji i schowanu Orange Menu. Jest jeszcze lepszy!!!!!!!

  • 0

    41. ~Elvis  2007-09-21 23:15:52  host: kompik.net.245.111.62.in-addr.arpa

    w jaki sposób mozna go zablokować. mozna go uśpić (boczny, prawy, górny przycisk), ale gdy ktoś zadzwoni odblokowuje go.

  • 0

    42. ~garou  2007-09-30 21:13:21  host: abwb31.neoplus.adsl.tpnet.pl

    obawiam sie ze ten fon nie ma irdy :( albo ja nie potrafie jej uruchomic - ale ogólnie, bardzo fajny sprzecik

  • 0

    43. ~Gęguś  2007-10-04 20:37:31  host: edi178.internetdsl.tpnet.pl

    TEN TELEFONIK TO POPROSTU KOSMNOSS BEZ KONCA FAJNIUSI MAM ZAMIAR GO KUPIC...JEST BANALNIE PROSTY W OBSLUDZE JAK SIE DOKLADNIE WCZESNIEJ PRZECZYTALO W NECIKU INSTRUKCJE :P...Pozdro

  • 0

    44. ~andi  2007-10-10 21:48:49  host: aaff239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam, po raz pierwszy kupiłem telefon w sierpniu, miałem go tydzień i sprzedałem (wróciłem do N73) jednakże od paru dni znowu wróciłem do SPV M650 (telefon jest naprawdę dobry) rewelacyjna nawigacja z automapą, solidny telefon. Mam pytanie do użytkowników, jest jakaś strona z plikacjami na Windowsa mobile 5? Pozdrawiam

  • 0

    45. ~Maksymilian  2007-10-11 09:31:51  host: amsint.pl

    Gdzie w necie można znaleźć instrukcję do tej SPVki, czekam na nią od wczoraj i już nie mogę się doczekać aż przyjdzie z magazynu Orange.

  • 0

    46. ~yakuza  2007-10-12 12:05:14  host: bjj223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam telefon od wczoraj i jestem bardzo zadowolnony. Działa poprawnie, a auto mapa jest extra dobra!

  • 0

    47. ~dick  2007-10-12 21:19:05  host: pe171.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl

    mam zamiar nabyć nokię n95 lub spv m650 doradzcie co mam wziąść bo nie wiem mam mało przekonania do noki bo coraz bardziej mnie zawodzi a miałem dwie n70 i teraz e65.

  • 0

    48. ~GRAFI  2007-10-14 17:43:47  host: staticline16779.toya.net.pl.ptvk.pl

    witam mam pytanie jak ustawic GPS by wyswietlal numery budynkow bo ja mam jakos tak dziwnie ze naprzyklad ulice znajdzie a bloku naprzykald nie dajcie mi znac czy wasze spv znajda taki adres MIASTO PRZEMYSL ul WIENIAWSKIEGO 26

  • 0

    49. ~Rafal  2007-10-18 20:18:34  host: dat99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie chodzi tak wolno jak symbian???

  • 0

    50. ~aparaciarz  2007-10-20 22:17:26  host: ewj145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    szkoda że aparat nie 5 megapikseli

  • 0

    51. ~Maksymilian  2007-10-21 12:17:17  host: amsint.pl

    Doczekałem się :) jest super. Wyświetlacz w sam raz myślałem że będzie za mały, ale większy byłby za duży na telefon. Nr do automapy jest na karcie SD. Klawiatura za wyświetlaczu też jest zadziwiająco wygodna. Nie wiem jeszcze jak będzie z baterią. Moduł wlan jest słabszy niż w notebooku FS, ale przecież to super maleństwo. Jak się skonfiguruje dobrze XP to może dzielić się z SPV netem

  • 0

    52. ~Docu  2007-10-21 14:32:44  host: abon47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    SPV jest spoko, poprostu teraz mosze sobie go kupic. polecam

  • 0

    53. ~kaktus  2007-10-21 21:44:23  host: chello084010168205.chello.pl

    hej mam pytanko, jest klawiatura? jak w spv 3100 czy wszystko robi sie rysikiem?

  • 0

    54. ~Elmo  2007-10-28 00:16:59  host: public-gprs3767.centertel.pl

    Mam już z dwa tygodnie i mogę napisać tylko, że jest rewelacyjny :)

  • 0

    55. ~porter  2007-10-29 08:00:40  host: bun100.internetdsl.tpnet.pl

    czy da sie zrobic tak, zeby pliki przesylane przez bluetooth zapisywaly sie na karcie a nie w pamieci tel? ps. kaktus, nie ma klawiatury w M650, wszystko rysikiem albo yojem:-)

  • 0

    56. ~NCMain  2007-10-31 10:59:12  host: 80.48.107.10

    Powiem tak telefon fajny, ale wolny :) moje treo 650 z tomtom i mapą europy (tu fakt automapa na polske ma najwiecej drog - ale wieksze prawdopodobienstwo ze polna droga pojedziesz) chodzi 3x szybciej. poza tym pisanie sms... ale w sumie kto dzis pisze sms :) telefonik rzeczywiscie fajny. a robi go HTC ;) i to jest HTC p3300 :) a orginale daja tomtom'a :). Jedna rzecz jest denerwujaca - trzeba pamietac o zamykaniu programow - troche to uciazliwe :) przyzwyczaiłem sie do palmOS. http://www.htc.com/product/03-product_p3300.htm no i jeszcze jedna dziwna dla mnie - zeby wyjac karte pamieci trzeba wyciagnac baterie, tracimy pewnie rozne ustawienia itp. mogli to lepiej wymyśleć jednak (hehe w treo karte wkładam i wyciagam kiedy chce i nie musze niczego wyciagac (za wyjatkiem karty offcourse) wyłączać itp. Generalnie jak na telefon z windowsem może być - model raczej podstawowy powiedziałbym ;D

  • 0

    57.  2007-10-31 23:07:54

    Kilka pytań do posiadaczy tego modelu SPV:Czy telefon posiada książkę telefoniczną którą można obsłógiwać bez rysika?Czy posiada blokadę przycisków?Czy GPS nie gubi zasięgu podczas jazdy samochodem?Ile faktycznie trzyma bakteria?Jak szybko działa bateria podczas połączenia z netem przez Wifi?Czy posiada funkcję "wyciszenie dzwięków"?Czy procesor 200mhz nie zmula działania tak nawigacji jak i całego urządzenia?I wkońcu czy to urządzonko firmy SPV wytrzyma dwa latka ?(tyle na ile podpisuje się umowę?

  • 0

    58.  2007-10-31 23:19:46

    pytanie do posiadaczy tego spv:czy telefon posiad książkę telefoniczną której można używać bez rysika? JAk szybko działa net na Wifi?JAk długo trzyma bateria bez u żywania Gps-u? czy gps nie gubi zasięgu podczas jazy samochodem? Ile satelitek śledzi ten modół?Czy telefo jest wygodny w obsłódze? czy można zainstalować dodatkowe programy i czy po ich zainstalowanieu procesor 200mhz nie zmula urządzenia?

  • 0

    59. ~buzz102  2007-11-02 10:18:26  host: acam248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam Nokię N95 , a przez tydzień miałem SPV .Mam do Was prośbę :jeśli potrzebujecie nawigację i nie korzystacie natrętnie z telefonu , to proszę kupcie sobie SPV !! Zakochany jestem w głosie tej Pani :-).Zaś paniusia z navigacji Nokii mówi co innego niz pokazuje mapa , mimo aktualizacji, normalnie jak nacpana blondynka z Poznania , bo mówi "czysta kilometrów" :-) :-)

  • 0

    60. ~skopek  2007-11-03 13:51:18  host: ip160-c14.gl.digi.pl

    Posiadam go od prawie dwóch miesięcy. Wcześniej miałem Motorole MPx200, MPx220 i Qtek-a 8020 także jest to mój czwarty telefon z okienkami i tym razem w wydaniu PPC. Jest to urządzenie, które stanowi poważną konkurencję dla wielu Nokii z Symbianem, a to za sprawą niskiej ceny oraz dużych możliwości. Osobiście nie miałem z nim poważnych problemów. Jak na procesor 201MHz chodzi dość szybko. Zalecam zrobić aktualizacje automapy do najnowszej wersji. Obudowa bardzo dobrej jakości. Na wielki plus zasługuje HTC RollR (Trackball/Trackwheel). Brak klawiatury sprzętowej mi nie przeszkadza gdyż wolę zadzwonić. Do obsługi komunikatorów klawiatura ekranowa w zupełności wystarczy. Osoby, które nie miały styczności z Windows Mobile zapewne będą miały małe problemy na starcie no ale od czego są fora i wyszukiwarki. Osobiście polecam Artemis-a każdej osobie, która chce mieć telefon, komputer kieszonkowy i nawigację w jednym.

  • 0

    61.  2007-11-04 17:26:55

    Cczy można piosenkę Mp3ustawić jako dzwonek i przypisać razem ze zdjęciem do danego kontaktu?SPV m650)Czy jest funkcja blokady klawiatury?Czy jest wejście słuchawkowe na minijack?Czytałem na którymś forum że dźwięk nie jest mocną stroną tego sprzętu...?! Również jakość ekranu jest nie za bardzo? Jak to z tym faktycznie jest?

  • 0

    62.  2007-11-04 20:04:26

    czy można piosenkę Mp3ustawić jako dzwonek i przypisać razem ze zdjęciem do danego kontaktu?SPV m650)Czy jest funkcja blokady klawiatury?Czy jest wejście słuchawkowe na minijack?Czytałem na którymś forum że dźwięk nie jest mocną stroną tego sprzętu...?! Również jakość ekranu jest nie za bardzo? Jak to z tym faktycznie jest?

  • 0

    63. ~vooyas  2007-11-04 22:53:09  host: nat-zb.lnet.pl

    wypas na maksa :) Nawigacja bezbłędna, klawiatura dotykowa wbrew pozorom jest bardzo wygodna. Średni aparat. POlecam!

  • 0

    64. ~degda  2007-11-08 15:46:09  host: aus22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja miałem ten telefonk zaledwie 20 godz. przy wkładaniu karty microsd spalił mi się ekran. Oddałem go do reklamacji, i niemoge się już doczkać kiedy go oddadzą. To już 2miesiące ale oprócz tego telefonik jest COOL. Zjęcia ładne symbian szybko chodzi, niezacina się przede wszystkim.POLECAM!!!

  • 0

    65. ~mantidae  2007-11-09 09:45:35  host: 212.160.172.70

    do "degda": - w ciagu 20h ciezko jest sprawdzic wszystkie opcje tego telefonu, - akurat zdjecia sa sredniej jakosci, - jak miales w nim symbiana to chyba ktos ci inny telefon sprzedal :):) (a na powaznie to standardowy rom orange jest fatalny i strasznie wolny, kazdy inny po conajmniej dwukrotnie przyspiesza prace systemu i dodaje mnostwo przydatnych funkcji) Ogolnie aparat jest bardzo dobry i rowniez moge go polecic kazdemu kto chce uzywac tel do czegos wiecej niz tylko smsy i dzwonienie, no i nie chce miec symbiana :P

  • 0

    66. ~kinia  2007-11-09 10:42:41  host: 213.25.189.50

    Degda ten telefon jest na Windowsie mobile a nie na symbianie!:)

  • 0

    67. ~nowy  2007-11-09 20:57:15  host: host-81-190-153-198.olsztyn.mm.pl

    Słuchajcie.Mam dosyć głupie pytanie.Do jakiego katalogu mam skopiować plik,którego chce użyc jako dzwonka alarmu???

  • 0

    68. ~jaca  2007-11-13 16:42:31  host: 195.94.219.91

    Czy ktoś zna konkretną odpowiedź na pytanie: Czy jest możliwość wgrania Windows Mobile 6 do SPV M650?? Jeśli tak to w jaki sposób i skąd Z góry dzięki za odp. Pozdrawiam

  • 0

    69. ~Midan  2007-11-13 20:44:19  host: chello081018208084.chello.pl

    Obojętne, ustawiasz jak np melodię

  • 0

    70. ~dfx34  2007-11-14 15:36:01  host: aea223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dziala wolno bo ma menu orange a to spowalnia wszystkie telefony :( usuwamy orange menu i wszystko chodzi szybciej !!!!!

  • 0

    71. ~larika  2007-11-17 22:24:30  host: 213-238-70-107.adsl.inetia.pl

    mam takie głupie pytanie. jak użyć podczerwieni w tym telefonie. nie mogę jej w ogóle znaleźć.

  • 0

    72. ~Fafa  2007-11-18 20:18:38  host: cje152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon do kitu, oprogramowanie do kitu, auto mapa do kitu. Nie kupujcie tego modelu. Wtedy tylko ja będę miał taki. Na serio. Jest OK. Potrzeba troszkę czasu , aby opanować wszystko , ale warto.

  • 0

    73. ~  2007-11-20 14:31:33  host: host-ip58-233.crowley.pl

    a czy ktos moze powie gdzie (bo w opisach wszedzie tego tel. jest ze posiada) ustawia sie drzemke i budzik ? bo ja widze tylko alarmy z ograniczona iloscia dzwiekow i nie mozna oddzielnie dla alarmow ustawic sily glosow

  • 0

    74. ~porter  2007-11-23 13:55:40  host: bun100.internetdsl.tpnet.pl

    'do nowy', zeby ustawic dzwiek jako alarm musisz go wrzucic bezposrednio do katalogu WINDOWS, ale musi to byc plik wav, bo mp3 nie dzialaja jako alarm. mp3 dzialaja jako dzwiek kontaktu i jako dzwiek ogolnego dzwonka

  • 0

    75. ~JONASZ  2007-11-26 21:50:58  host: staticline16981.toya.net.pl

    jeśli ktoś ma problem z GPS!!!w ORANGE podają złe dane potrzebne do odpalenia GPS-u, zadzwoniłem do AUTOMAPY i dopiero oni podali mi prawidłowe ustawienia. Teraz działa super, telefon super. Tylko mam jedno pytanie,gdzie tu jest irda i dyktafon??? Może jeszcze znajdę... Pozdrawiam

  • 0

    76. ~Arczi  2007-11-28 13:26:12  host: host-89-238-17-198.smgr.pl

    Czy można zainstalować na SPV M650 Skypa jeżeli tak to poproszę o jakiś link bo w trakcie instalacji Skype mobile wyskakuje informacja że jest zła aplikacja dla tego PC pocketa

  • 0

    77. ~mobil  2007-12-08 21:21:04  host: adix225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko chcę kupic tel do nawigacji co sadzicie SPV M650 i o mapie auto mapa

  • 0

    78. ~anonim  2007-12-11 17:54:48  host: ghq114.internetdsl.tpnet.pl

    żeby zmienić dźwięk alarmu albo sms to wgrywamy do tego folderu gdzie są dźwięki windowsa dźwięk w formacie wma i robimy mu miękki reset (guziczek z boku) i po restarcie powinno śmigać:) to nie fon dla noobów tylko dla kogoś kto zna się lepiej na windach !!nie traktujcie spv jak telefon tylko jak windows to go zrozumiecie szybciej!

  • 0

    79. ~tadziq  2007-12-12 01:14:32  host: w3cache.promontel.net.pl

    ~nowy. Do katalogu Windows, ale musi byc to wav :( szkoda bo bo ja potrzebuje calej piosenki zeby mnie obudzila a to jak wiadomo w wavie zajmuje... A teraz konkrety: GPS i AutoMapa.. Super !! Szkoda ze w numeracja budynkow tylko w wiekszych miastach ~GRAFI w Przemysl jest za maly... Ale mozna uzywac skrzyzowan no i jechac do wybranego punku na mapie. Aparat: Jako tako powiedzieli by japonczycy :) ale przy dobrym dziennym swietle cos tam sie pstryknac da... w pomieszczeniu zapomnijcie. WiFi... Nie wiem co tam niektorzy u gory maja za telefony ale u mnie WiFi jest... gg i skype na pocketa dziala i ma sie dobrze... stronki da sie obejrzec ale jesli ktos oczekuje ze otworzy sie tak szybko jak na laptopie to sie rozczaruje. Menu itp. Orange do wyrzucenia Start->Ustawienia (zakladka osobiste)->Dzisiaj(zkladka Elementy)-> odznaczyc orange->OK Bez niego duzo lepiej... Ja zainstalowalem SPB Packet plus to jest duzo bardziej uzytkownikofrendli :) + klawiaturka full screen tez z SPB i mozna obejsc sie bez rysika. Dzownienie i smsy: ksiazka telefoniczna jest ok. Wybierania nr z ksiazki ?? najprosciej Zielona sluchawka i uzywamy klawiatury alfanumerycznej wpisujac nazwe kontaktu tak jakbysmy uzywali T9. Co do smsow chyba najprosciej jest zaczac tak samo i najpierw wybrac kontakt w w/w sposob kiedy sie pojawi przytrzymac i wybrac opcjie wyslij sms. Kiedy tel. uspiony odbiera polaczenia i smsy. Mulimedia.. Uzywajac sluchawek mozna swobodnie sluchac mp3, gra extra podobnie jest z radiem (ktore podobno ma RDSa ale jeszcze tego nie doswiadczylem) Ogolnie oceniam bardzo dobrze!!! Jestem zadowolony!!! aha jeszcze jedno mozna w ciagu kilku sekund zablokowac prezentacje swojego numeru. jest tez opcja blokowania dla osbob ktorych nie ma w kontaktach ale jakos u mnie nie dzialalo musze sie temu przyjrzec...

  • 0

    80. ~tomek  2007-12-22 20:26:43  host: acdd3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam problem z nawigacja. zainstalowalem i nie chce chodzic. czy ktos wie co trzeba zrobic zeby zaczela dzialac??

  • 0

    81. ~sprawka  2007-12-23 14:20:27  host: eag200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do 2GB karty obsługuje z WM5 Mam ten telefon od 24 godzin, z czego od 23 godzin nie działa. Wyłączył się i nie chce się włączyć :/ ale myślę, że to mój pech. Ogólnie polecam, funkcjonalność jak każdy PDA z WM5 :P do tego radio, wi-fi, bt, i aparat 2MPix ale raczej kiepskiej jakości zdjęcia robi :P

  • 0

    82. ~Michał  2007-12-30 16:06:49  host: aajl92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A co ze skype w spv m650 ?

  • 0

    83. ~autokram  2008-01-01 11:24:19  host: gvy118.internetdsl.tpnet.pl

    mam go ponad 6 miesiecy , jestem bardzo zadowolony, automapa jest bardzo dobra, mozliwośc aktualizacji tez robi swoje. Dobrze pracuje z destanatorem i tomtom. Jest zła instrukcja orange na temat nawigacji. Trzeba ściagnąc z automapy.Natepny kupie z tej samej serii.Ale..... za dwa lata beda nowsze modele. POLECAM

  • 0

    84. ~Michał  2008-01-01 19:27:07  host: aaim136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ktoś wie jak zainstalować gg albo skype na spv m650 bo zawsze jest komunikat ze nie jest prawidłową aplikacją na urządzenie Pocket PC

  • 0

    85. ~M650  2008-01-02 21:55:53  host: user20.71.udn.pl

    Pytanie do posiadaczy.Piszę SMSa i na klawiaturze nie mogę znaleźć "wykrzyknika" tzn znaku "!". Jeśli komuś się uda,to proszę o w miarę dokładną wskazówkę (lokalizację).

  • 0

    86. ~porter  2008-01-05 16:26:48  host: chello089077190089.chello.pl

    do ~M650 znak "!" po nacisnieciu shift pod jedynka (identycznie jak na zwykłej klawiaturze z którą masz do czynienia na co dzień)

  • 0

    87. ~KomboteR  2008-01-06 02:37:02  host: aanz138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam mam N80 i własnie zastanawiam sie na zmiane na tego własnie SPV warto ?? prosze o wasze sugestie i wasze porownania

  • 0

    88. ~faturum  2008-01-15 10:23:34  host: czz94.internetdsl.tpnet.pl

    krótko...warto :)

  • 0

    89. ~lukasf  2008-01-16 17:39:24  host: adr254.internetdsl.tpnet.pl

    CZy można MP3 ustawic jako dzwonek lub alarm czy tylko Wav???

  • 0

    90. ~raw  2008-01-16 20:58:16  host: pola.zax.pl

    mam pytanie czy mozna zwykla piosenke w formacie mp3 ustawic jako dzwonek? obecnie znajduje sie w folderze "moja muzyka",ale pzy funcji wyboru dzwonka nie widzi tej piosenki....

  • 0

    91. ~impulsss  2008-01-24 18:23:58  host: gxw34.internetdsl.tpnet.pl

    Witam! Mam SPV i wszystko w nim cacy, ale brakuje jednej NAJWAŻNIEJSZEJ RZECZY - mozliwośći ustawienia wielkości czcionki przy połaczeniach przychodzacych. Pod tym względem O KANT DYYY POTŁUC

  • 0

    92. ~+tomek  2008-01-28 09:10:58  host: socket197.inetaccess.pl

    mam pytanie,czy jest tu cos takiego jak kosz,wykasowałem całą książkę z numerami i chciałbym j a odzyskać...

  • 0

    93. ~kronn  2008-02-03 17:11:42  host: 79.173.0.185

    dzwonek można w mp3,alarmy i smswav, irdy nie ma, dyktafon jest w notatkach, a teraz jaj pytam:) jak wyrzucić albo zmienić menu orange?

  • 0

    94. ~perkos  2008-02-04 22:48:14  host: apn-77-113-87-84.gprs.plus.pl

    WITAM,prosze o pomoc ! kupiłem dzisiaj ten telefonik i odrazu mam problem a mianowicie: niemoge zniego wykonać żadnego połączenia (niemoge nigdzie zadzwonić) prucz numerów alarmowych,domnie normalnie można sie dodzwonić,co jest przyczyną ? czy trzeba ustawić coś w ustawieniac h telefonu bo wcześniej byłó na abonament a ja kupiłem pakiet startowy ? Prosze o pomocnego E-Maila. Dziękuje i pozdrawiam.

  • 0

    95.  2008-02-04 23:21:33

    przez 6 m-cy powiedział bym, że najlepszy telefon jaki miałem. potem awaria softu i trzeba bylo wgrac nowy. niby nic. ale mam problemy z bateria teraz- trzyma mi po wyjeciu z ladowarki i wlaczeniu gpsa 9bez polaczen) 20min. nie wiem co nim...

  • 0

    96. ~porter  2008-02-05 13:14:52  host: bun100.internetdsl.tpnet.pl

    dzwonek i budzik tylko jako wav

  • 0

    97. ~NeV  2008-02-20 10:15:31  host: cok76.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam, mam spv m650, problem polega na tym ze nie wiem jak zablokowac ekran i przyciski. Kazdy nadchodzacy sms lub nieodebrane polaczenie odblokowuje ekran i przyciski. W ten sposob na nartach moj tel. wykonal ponad godzinne niekontrolowane polaczenie do Egiptu. ;/ Jak zablokowac ekran aby nadchodzace smsy i nieodebrane polaczenia nie uruchamialy przyciskow? Pozdrawiam

  • 0

    98. ~porter  2008-02-23 19:58:32  host: chello089077190089.chello.pl

    ups... ja kopie książki mam w MS Outlook na moim PC, sam szukałem kiedyś pliku który trzeba skopiować żeby na w razie co go wkleić i książka będzie jak nowa, ale dałem sobie spokój, może ktoś tu wie czy jest taki pliczek?

  • 0

    99. ~kaka  2008-03-01 12:12:04  host: ip40-exatel-tychy.telexispl.com

    Jakiej maksymalnej pojemności kartę mozna podłaczyć? W instrukcji nic nie znalazłem

  • 0

    100. ~OrangeSPVM650  2008-03-03 22:51:29  host: 213-238-66-162.adsl.inetia.pl

    Działa z kartą 6 GB. Wyczytałem o tym na forum w niemczech. Z większymi ?? :] Nie wiem. ( karta m-sd oczywiscie)

  • 0

    101. ~porter  2008-03-06 12:06:07  host: bun100.internetdsl.tpnet.pl

    ale po co wam taka duza karta, ja mam 1GB i starcza. Zapewne te wieksze zamulaja urzadzenie

  • 0

    102. ~Malina  2008-03-08 18:55:26  host: host-n2-75-34.telpol.net.pl

    ma ktos moze instrukcje obslugi do tego telefonu?? z gory dziekuje

  • 0

    103. ~bitex  2008-03-17 21:24:58  host: host-86-111-100-133.tvk.torun.pl

    WYŁĄCZENIE ORANGE MENU W SPV M650: start->ustawienia->dzisiaj->Elementy(na dole jest zakladka)->ODZNACZYĆ element “Orange” z listy->wcisnąć OK w prawym górnym rogu i po problemie :)

  • 0

    104. ~perkos  2008-03-19 15:19:29  host: smok.dragon.kielce.pl

    witam!!!mam pytanko czy dziala w innej sieci (np.plusie)prosze odpiszcie.z gory dzieki

  • 0

    105. ~orzech  2008-03-20 15:21:27  host: 88-199-244-40.tktelekom.pl

    czy warto kupić spv m 650 zalety i wady

  • 0

    106.  2008-03-26 09:20:39

    Witka. Mam problem z QuickGPS. Po kliknięciu POBIERZ (spv schynchronizowany -> usb) wciąż mi pokazuje, że "błąd w połączeniu". HELP !!!! Z góry dzięki!

  • 0

    107. ~aga  2008-04-02 23:53:45  host: aatq154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    z boku prawej strony wysoko jest przycisk, blokuje przyciski i wyłącza ekran

  • 0

    108. ~marti  2008-04-06 08:38:49  host: arx56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam, też mam problem z quickGPS tak jak tonga

  • 0

    109. ~bart  2008-04-30 16:36:40  host: het174.internetdsl.tpnet.pl

    jak wgrac SKYPE MOBILE do spv m650?

  • 0

    110. ~Black Jack  2008-05-11 15:29:48  host: xdsl-18321.wroclaw.dialog.net.pl

    Kupując SPV-ke myślałem że to dobry zakup ale po około dwóch miesiącach okazało sie że to shit jakich mało. Zalicza ciągłe zwiechy.Po odrzuceniu połączenia zawiesza sie i żeby ponownie zadzwonić trzeba zrobić "soft reset" Prędkość tego procesora też jest "powalająca" :( Na wykonanie niektórych komend muszę czekać nawet do 2-3 minut.Na wyświetlaczu w słońcu też zobaczycie co najwyżej własne odbicie. Ogólnie w skali 1-5 oceniam go na mniej niż zero

  • 0

    111. ~Hey  2008-05-16 14:35:52  host: adpb192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie ile wytrzymuje bateria jeśli przez

  • 0

    112. ~  2008-05-17 01:12:28  host: 78.152.25.99

    SUPER SPRZĘCIK!!!

  • 0

    113. ~porter  2008-05-18 17:41:17  host: chello089077190089.chello.pl

    do tonga i bart Zobaczcie sobie ustawienia z firewallem i zaporą osobistą w waszym PC - to jest prawdopodobnie przyczyna waszych problemów. Jak podłącze swojego do USB to smigać mogę nim po necie za darmo (bez łączenia sie z Orange Internet). do HEY u mnie bateria trzyma 3-4 dni. z włączoną AM do 4hmax

  • 0

    114. ~porter  2008-05-18 17:43:46  host: chello089077190089.chello.pl

    do BLACK JACK albo masz felerny model albo jakiś syf zainstalowałeś kolego. U mnie raz na 2tyg może się zawiesi. Co do widoczności na słońcu to pokaż mi model w którym wszystko widać tak jak w cieniu, bo ja sie nie spotkałem z takim, pozdro

  • 0

    115.  2008-05-19 17:24:41

    hej. od kilku dni bawię się M650 - na razie spoko. dwa pytania: 1) jak przegrać kontakty z spv M3000 na M650? nowy ma opcję 'zapisz kontakty na SIM', ale stary nie, a nie chce mi się 200 klikać osobno... nie ma tez opcji 'wyslij wszystkie', tylko przez bt mogę pojedyńczo... active sync jakoś też tego nie robi... 2) jak zmienić (wyłączyć) dzwięk jaki pojawia się po otrzymaniu nowego maila? Wkurza z czasem jak się maile dostaje za często;) - nawet po ustawieniu sprawdzania poczty co 30min... z góry dzięki wielkie!

  • 0

    116.  2008-05-21 10:26:22

    hej, wie ktoś jak usunąć atrybut readonly na plikach z kataogu windows? siedzę tam przez PC, widzę plik który chcę zmienić - ale wyskakuje atrybut i nie mogę go zmienić... z wad, to kontrast w telefonie, szczegolnie przy samej klawiaturze numerycznej... jak mozna zrobic ciemno szary na jasnym szarym? przy slabym kontrascie ekranu (chyba nie edytowalnym, mimo iz w M3000 byl edytowalny) to porazka... myslalem, ze tego bledu uda im sie uniknac od poprzednich modeli...

  • 0

    117. ~pikkolo  2008-05-29 14:21:17  host: user.ifsab.se

    moj SPV zaliczyl crasha - zwieszal mi sie czesto a po ktoryms soft resecie nie wstal. niestety - zdecydowanie za mala predkosc procesora, na obsluge aplikacji telefonu czekam po 20-30 sek. poniewaz zrobilem upgrade do WM6 oraz pare aplikacji zainstalowalem nie wiem czy to sprawa softu czy sprzetu ale nie jestem specjalnie zadowolony, chociaz AM - OK, GPS -OK, ogolnie nie kupilbym tego urządzenia 2-gi raz - musi byc na pewno szybszy.

  • 0

    118. ~  2008-06-10 20:08:19  host: ari91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jerzy.Może mi ktos podpowie jak zapisać zaznaczony punkt? Jak wpisać współrzędne?Z góry dziekuję czekam na podpowiez.

  • 0

    119. ~Bartas  2008-06-26 12:54:00  host: adcy126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam mam dopiero 2 dni spv m650 i mam pytanie czy wie ktos gdzie sie zmienia dzwieki??? pozdrawiam i z gory dziekuje

  • 0

    120. ~MAWI1963  2008-07-11 14:54:17  host: dziekfarm.am.wroc.pl

    Witam !czy może ktoś wie jak zmienić kolorystykę lub chociaż kolor tła tam gdzie pojawia sie klawiatura - jest wszystko szare , białe cyfry i litery i ogólnie nic nie widac - masakra - POMOCY!! A tak wogóle to telefon ok mam go od tygodnia i jest wspaniały.

  • 0

    121. ~deyna81  2008-07-19 15:47:40  host: dynamic-87-105-51-114.ssp.dialog.net.pl

    witam:) czy któś wie co zrobić, aby zdjęcia, które pojawiają się gdy któs do mnie dzwoni były większe??może jakaś nowa aplikacja, albo zmiana ustawień?! sprawa nr2...wkurza mnie WMplayer, a zwłaszcza to, że słuchając muzyki wyświetlacz ciągle jest aktywny (pożera toto całą baterię w kilka godzin). dzięki za pomoc. pozdrawiam:)

  • 0

    122. ~specjal  2008-07-25 01:02:07  host: inet20909ng-3.eranet.pl

    witam mam pytanko skad mam zgrac jakies ciekawe programiki do odtwazania divx lub muzyki albo jakas skorke na spv m650 probowalem juz kilka razy ze strony idg.pl i sciagalem na windows mobile 5/6 ale nie potrafie ich zainstalowac wyskakuje ze nieobslugiwany format lub ze plik niejest powiazany z innym. prosilbym o pomoc gdzie szukac i jak to mam zrobic podziekowania z gory;]

  • 0

    123. ~sf;djgs;djg  2008-07-25 18:35:46  host: abcl107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej wy slpi jestescie pokazane jest powyżej ze IRDY NIE MA

  • 0

    124. ~sok  2008-08-06 10:49:33  host: ns25.expressmedia.pl

    no bo nie ma IRD`a ;P jest bluetooth

  • 0

    125. ~asjdbfjkbjkbjk  2008-08-09 20:37:01  host: aake42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    polecam SPB mobile shell :D zarąbisty shellik na spvke :D.. :D

  • 0

    126. ~ekhmn  2008-08-13 22:30:30  host: host-89-229-79-31.szczecin.mm.pl

    powie mi ktoś gdzie mozna znaleźć ten "Katalog Windows"? bo nie mam pojęcia. I również mam problem z QuickGPS gdyż nie chce się pobierać... Help plz :(

  • 0

    127. ~  2008-08-20 16:20:55  host: hmr130.internetdsl.tpnet.pl

    witam mam dwa pytania co do M650 po pierwsze jak sie wlącza wi-fi?? a po drugie czy można do niego wkładać karty micro SD z dodatkiem HC ??a i czy jest jakaś górna granica co do pojemności karty bo chciałbym włożyć 4Gb /RATUJCIE!!! z góry dzięki :D

  • 0

    128.  2008-08-21 22:34:14

    witam mam dwa pytania po pierwsze jak w M650 włącza sie wi-fi?? a po drugie czy moge w używać kart micro SD z rozszerzeniem HC i czy jest jakaś granica co do jej pojemnośći, czekam na odp i z góry dziękuje :)

  • 0

    129. ~Pisza  2008-10-04 21:33:53  host: aajp195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tak, WiFi włączasz np. na ekranie Dzisiaj.Jest to przycisk "dwie strzałeczki i "x" jeżeli WiFi jest wyłączone.A jak wgracz Wm6 do możesz wbijać z SDHC.

  • 0

    130. ~Zurek  2008-11-17 17:04:32  host: aecl199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ja mam dosyć dziwny problem... otóż mój spv m650 odtwarza muzykę jakby w "przyspieszonym" tempie...nie wiecie czym to może być spowodowane? Pozdr.

  • 0

    131. ~pleg  2008-11-24 01:47:30  host: nat.ip-point.pl

    Używam drugi tydzień trochę trwało aby załapać i prawidłowo przełożyć kontakty, ale zaczyna mi się to podobać :) nawet do nawigacji sie zaczynam przekonywać

  • 0

    132. ~kml  2008-12-14 16:29:59  host: bge97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie da sie go uzywac bez patyczka(do ekranu)

  • 0

    133. ~3BUCH  2008-12-25 14:02:16  host: bpc131.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak masz palce u rąk czy nog to tak xD

  • 0

    134. ~3BUCH  2008-12-25 16:33:23  host: bpc131.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak masz palce u rąk czy nog to tak xD

  • 0

    135. ~3BUCH  2008-12-25 18:43:15  host: bpc131.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak masz palce u rąk czy nog to tak xD

  • 0

    136. ~3BUCH  2008-12-26 07:42:22  host: bos118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak masz palce u rąk czy nog to tak xD

  • 0

    137.  2008-12-27 12:57:00

    tak

  • 0

    138. ~bugleBoy  2008-12-27 13:54:27  host: 87-205-80-68.adsl.inetia.pl

    PS. Telefon jest SUPER. Po wgraniu WM 6.1 SPVka obsługuje karty 8 GB SDHC !! Inna fajną sprawą jest fakt, że może przy tym służyć jako PENDRIVE dosłownie ! Podłączasz do kompa i odrazu wyskakuje folder z kartą pamięci. SUPER SYNCHRONIZACJA KTÓREJ NIE MAJĄ ŻADNE INNE TELEFONY ! Jeszcze dodam, że SPV można ładować w dowolnym urządzeniu posiadającym port usb ! HTC SĄ NAJLEPSZE !!

  • 0

    139. ~  2008-12-27 20:13:19  host: dynamic-78-8-22-46.ssp.dialog.net.pl

    nie chce mi odpalać nawigacja może ktoś coś wie

  • 0

    140. ~zageri  2008-12-28 11:51:44  host: host-ip135-58.kolornet.pl

    kupilem spv m 650 i powiem ze jestem zadowolony nie zdazylo mi sie czekac 3 minuty na wykonanie polecenia smiga i jest ok

  • 0

    141. ~  2009-03-04 12:30:05  host: acrs33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kochani,jak nalezy ustawic telefio by swobodnie odebierac wiadomosc MMS?

  • 0

    142. ~KOCHAMCIEB  2009-03-04 12:35:58  host: acrs33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak ustawic telefon by swobodnie odebierac wiadomość MMS?

  • 0

    143. ~1234  2009-03-13 23:30:27  host: nat-tor2.aster.pl

    czy ktos wie jak spowodować by po włączeniu spv od razu nie ładowała sie automapa tylko zeby trza było ją odpalić ręcznie

  • 0

    144. ~mario  2009-03-17 21:17:08  host: 86-63-73-12.sta.asta-net.com.pl

    No właśnie, jak?

  • 0

    145. ~MAREK  2009-03-24 17:12:07  host: cpi107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam mialbym pytanie mam spv tydzien i za nic nie chce się połaczyc przez wifi złapie połączenie z wifi i to wszystko dalej jak chcę połączyc sie z internetem to wyświetla połączenie odrzucone zdalnie gdzie mógłbym znależc ustawienia mam karte ery w spv z orange (ominiety simloc)czy ktos cos mógłby pomóc dziekuje pozdrawiam

  • 0

    146. ~razooo  2009-03-27 12:04:10  host: zenith-2.nat.tvk.wroc.pl

    witam, mam spv m650, problem polega na tym ze nie wiem jak zablokowac ekran i przyciski. Kazdy nadchodzacy sms lub nieodebrane polaczenie odblokowuje ekran i przyciski. W ten sposob na nartach moj tel. wykonal ponad godzinne niekontrolowane polaczenie do Egiptu. ;/ Jak zablokowac ekran aby nadchodzace smsy i nieodebrane polaczenia nie uruchamialy przyciskow? Pozdrawiam

  • 0

    147. ~majki  2009-04-23 21:14:59  host: nat-mi2.aster.pl

    Czy da się w tym telefonie zablokować odbieranie konkretnych numerów telefonów? Nie chcę odbierać kilku numerów a nie chcę zmieniać numeru ani wyłączać telefonu, czy da się coś z tym zrobić.

  • 0

    148. ~GIBON  2009-05-08 16:36:01  host: 088156243006.belchatow.vectranet.pl

    mój spv m650 odtwarza muzykę jakby w "przyspieszonym" tempie...nie wiecie czym to może być spowodowane? Jak to naprawić pomocyyy!!!!!!!!

  • 0

    149. ~  2009-05-16 23:47:52  host: client-82-26-78-211.bmly.adsl.virgin.net

    kto poleci jakies fajne forum? najlpesze do htc? gdzie jest opis jak wgrac w niego wm 6.1, opisy programow itd

  • 0

    150. ~seeco  2009-05-29 08:39:21  host: rev82-67.sferanet.pl

    wysypała mi się karta sd , chce ja formatować , jak podłącze karta bezpośrednio do kompa to Xp też chce ja formatować. Tylko jak nie stracić kontaktów ?

  • 0

    151. ~  2009-06-01 17:24:12  host: chello089075057037.chello.pl

    8 gb i działa.

  • 0

    152. ~SPV  2009-10-02 21:21:55  host: 73-153.89-161.tel.tkb.net.pl

    SPV M 3000 TO WIELKIE G ,A KTO PISZE INACZEJ TO KŁAMIE,MOJ KOLEGA MA I MAM JA KATASTROFA A SERWIS ,,,ZAŁAMKA,w ksiazce gwarancyjnej jest ich kilka a w rzeczywistosci niema zadnego,ewentualnie jeden z kupą niedomarasów w jankach,gdzie kazda naprawa ogranicza sie do zmiany softu i zapewniaja ze telefon jest cacy lali.NIE KUPUJCIE TEGO G

  • 0

    153. ~archi'ie  2009-12-27 13:27:03  host: staticline17146.toya.net.pl

    mam ten telfon od 3 tygodni i ani razu niezlapal zwisa a mam duzo wgranych programow z czego 3 mapy do gps auto mape tom toma i mape europy do ~Black Jack zainstlauj sobie avast mobile i przeskanuj pewno masz jakiegos wira ja mam pelna wersje tego antyvira i jak cos zlapie to odrazu mi wywala

  • 0

    154. ~Fone  2010-12-29 18:26:09  host: cif173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten spv to najgorszy fone jaki miałem, niby na widzie, ale nic się z nią nie da zrobić, głupi rysik do kontaktów, bardzo okrojony soft, żeby zmienić sobie dzwonek na swój to jakiś cudów trzeba, nie moge wgrać skypa, normalnie orange to go poblokował że hej. Jestem rozczarowany. Serwisów prawie 0, i programów które mozna zainstalować tez bardzo mało a przecież to windos ... MASAKRA... To jeden wielki shit.

  • 0

    155. ~krys  2011-02-26 06:41:46  host: 89-77-238-166.dynamic.chello.pl

    maga telefon sporo funkcji tylko nie dla nie rozgarnietych ,ma swoje wymogi wgralem nowy soft i smiga jak szalony gps wifi radio kamera aparat jedzie z divixami warto jezeli mamy glowe na karku i muzg pracuje

  • 0

    156. ~KKK  2011-09-22 17:16:34  host: xt4D33AF.stansat.pl

    prośba o pomoc: czy ktoś wie w jaki sposób zmienić wyświetlanie nazw w książce tel. Teraz wyświetla najpierw nazwisko, imię a chcę odwrotnie

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-147-69.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet