Orange SPV M600 - opinie
Telefony Orange Orange SPV M600 Opinie o Orange SPV M600

Orange SPV M600

w sumie: 31
  • 0

    1. ~znam sie - wie  2007-01-01 13:11:13  host: cci4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    więc tak PORAŻKA A NIE TELEFON - spv (każdy) jest do bani :-) przykro mi że niudane telefony

  • 0

    2. ~:(  2007-03-10 21:11:15  host: nat-n48-075.tsi.tychy.pl

    zgadzam się z opiniom że spv-y nie są fajne

  • 0

    3. ~!!!!  2007-03-18 20:39:26  host: host-ip225-72.korbank.pl

    wie ktoś może po ile jest ten minikomp w orange??

  • 0

    4. ~szpill  2007-04-09 17:53:56  host: dxx20.internetdsl.tpnet.pl

    A ktos z was jest posiadaczem SPV'a, ze sie tak zle o nim wypowiadacie? w 100% sie z wami nie zgadzam bo sam posiadam juz drugiego SPV i sadze, ze nie ma lepszych telefonow wlasnie on nich! Takie jest moje stanowisko w sprawie SPV.

  • 0

    5. ~David  2007-04-14 20:55:57  host: chello089078069124.chello.pl

    Zajebisty fonik :) ale miałem niestety pecha i stracilem go :((

  • 0

    6. ~Łosiek  2007-04-14 20:56:56  host: chello089078069124.chello.pl

    Spoko Fonik :))Miałem Go mieć Ale Wystąpiły Małe Komplikacji i kicha:((

  • 0

    7. ~harryy  2007-05-13 00:42:31  host: 80.50.250.233

    ej sory mam pytanko czy ten SPV ma klawiature w sobie czy pisze sie rysikiem????? i czy bez rysika da sie nim normalnie sterowac uzywajac przyciskow???

  • 0

    8. ~kasia  2007-07-15 15:19:11  host: xt24b6.stansat.pl

    też sie nad tym zastanawiam czy on ma klawiature w sobie, odpizcie prosze

  • 0

    9. ~  2007-08-03 21:38:38  host: 5ac19f9c.bb.sky.com

    ja go mam niestety nie ma klawiatury ale da sie ale bardzo trudno korzystac bez rysika

  • 0

    10. ~przyszłość  2007-08-09 21:44:39  host: chello087207057156.chello.pl

    Banda zacofanych buraków się wypowiada na temat spv - powiem wam tyle nic o nich nie wiecie dlatego kupcie sobie nokie a ogień zapalajcie krzemieniami!!!

  • 0

    11. ~harryy  2007-08-16 21:59:45  host: 3-210-149-91.cpe.marton.net.pl

    kupilem sobie spv m600 i jest super polecam!! mam pytanko poniewaz kupilem go na allegro i niemam plyty cd z sterownikami czy ktos moglby zamiescic link do sterownikow lub cos podobnego??? prosze. i pozdrawiam

  • 0

    12. ~przemo  2007-09-09 17:54:15  host: afe18.internetdsl.tpnet.pl

    moze ktos wie jak połaczyc spv m600 z kompem bo nie moge zainstalowac programu z płytki do niego

  • 0

    13. ~paulos  2007-11-10 10:33:23  host: acsm23.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefonik jest super odwalcie się od niego ja taż taki mam i nic do niego nie mam

  • 0

    14. ~BukTop76  2008-01-06 21:12:13  host: apn-77-114-157-198.gprs.plus.pl

    mam jest super i polecam all jest zajefajny a rysik to kwestia treningu pozdro dla posiadaczy HTC

  • 0

    15. ~  2008-05-14 14:53:19  host: host-84-9-115-170.dslgb.com

    wiecie gdzie polska nakladke mozna lyknac ?

  • 0

    16. ~fabian  2008-05-26 13:01:19  host: 77.252.60.148

    powiedzcie mi co z bateria bo kupilem ten tel i bateria nie trybi czesto tak jest?

  • 0

    17. ~Lones  2008-05-30 13:30:46  host: dns.pwsz.pila.pl

    Kto wypróbuje palma z gsm, już nigdy nie kupi zwykłego telefonu. A tych 2 z przodu to pewnie w życiu takiego cuda nie mięli. Tych śmiesznych nokii to nawet nie ma co porównywać:)

  • 0

    18. ~caru  2008-06-21 19:02:29  host: apn-77-114-192-252.gprs.plus.pl

    mam pytanie, czy ten tel ma jakąkolwiek klawiaturę?

  • 0

    19. ~dev  2008-06-26 20:24:52  host: eek47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zajebista sprawa menu troszke zagmatfane no ale w koncu to ''prawie'' windows ;)

  • 0

    20. ~adrian  2008-07-18 21:40:08  host: 77-253-132-201.adsl.inetia.pl

    jak tak patrze na komentarze typu "każde spv jest do bani" itp. to mnie skręca ... Nie ma bardziej funkcjonalnych telefonów i jak dla mnie jest super!

  • 0

    21.  2008-08-04 09:51:35

    mam problem(chce go kupić)ale patrząc na komentarze to nie wiem co mam myśleć o tym foniku? -sms sie pisze rysikiem i przekształca litery na drukowane czy jak to wygląda??? -ma(nawigace) GPS ? -i jak mielibyście polecić coś w podobnej cenie to co by to było ? Z GóRY DZIEKI ZA POMOC

  • 0

    22. ~wolfuckit  2008-10-25 13:58:57  host: chello087207069153.chello.pl

    mam problem,czy wie ktoś może co jest nie tak po włączeniu mojego m600 pokazuje się logo windowsa i dalej nic,żaden hard restart niepomaga,prosze o pomoc..

  • 0

    23. ~PeterAvatar  2009-01-06 19:25:32  host: widzew.4web.pl

    Właśnie go kupiłem ;-] za 2 dni jakieś będzie ;-] tata ma telefon firmy htc to super, ten na pewno tez bedzie

  • 0

    24. ~  2009-05-12 21:01:41  host: f96-050.opera-mini.net

    zgadzam sie z adrian ja mialem 5 htc i nokie i se wymiekaja pod wzgledem funkcjonalnosci pozdro dla posiadaczy htc

  • 0

    25. ~  2009-08-02 16:52:06  host: bpf164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    SPV`y są zarąbiste. Przynajmniej się człowiek nimi nie nudzi, a porównanie ich do nokii to żadne porównanie, bo wiadomo który lepszy :)

  • 0

    26. ~Jacolradom  2009-08-05 01:52:02  host: abay216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Posiadałem ten telefon ale po miesiącu byłem zmuszony go sprzedać... Dużo dzwonie i w zasadzie tylko do tego potrzebny mi jest telefon a zachciało mi sie akurat bajerów. Skończyło się to tak że po miesiącu sie go pozbyłem bo nie wytrzymałem nerwowo. Telefon jest strasznie wolny mimo że podkręciłem go do 260mhz. Jest to telefon dla Cierpliwych. Bardziej sprawdza się w roli palmtopa bo moduł gsm jest w tym urządzeniu bardzo nieporęczny. Strasznie brakuje klawiatury. Na prawde nie polecam osobom które potrzebują telefonu a nie Pocket PC. Sytuacja w której wybieramy numer poł minuty jest naprawde z czasem bardzo denerwująca. Niekiedy to tego trzeba nawet wyjmować rysik bo telefon wariuje... Nie polecam.

  • 0

    27. ~misiek  2009-09-26 17:11:21  host: aepp89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    spv m600 to super fon mam go 5 miesiecy i jestem z niego zadowolony

  • 0

    28. ~sejbel99  2009-11-21 16:58:05  host: kozuchow-klient-a-209.netdrive.pl

    witam :) potrzebuje odpowiedzi czy ten fon ma moduł GPS czy nie??? proszę o pomoc pozdro:)

  • 0

    29. ~robert  2009-12-10 00:39:56  host: 83-145-190-149.cable-modem.tkk.net.pl

    niestety ten telefon nie posiada modulu GPS

  • 0

    30. ~rafał  2010-02-04 00:51:38  host: rally.ds4.agh.edu.pl

    jak ktoś potrzebuje telefonu głównie do dzwonienia to lepsza dla niego będzie nokia czy sony ericsson. Trochę brakuje klawiaturki, ale spokojnie bez niej daje radę :) podczas pisania smsów wyświetla się klawiaturka na ekranie. Masa funkcji, masa możliwości - po dograniu paru programów zrobiłem z niego istny kombajn, bez problemu otwiera pliki *.pdf, *.docx i wiele innych. telefon super, zdecydowanie polecam.

  • 0

    31. ~archie  2010-08-06 18:48:05  host: staticline17146.toya.net.pl

    mam ten telefon od miesiaca kupiony na allegro pelny legal papiery pudelko kabel sluchawki itd w stanie prawie nowym folia na wyswietlaczu uzywany byl przez jakiegos przedstawiciela mialem juz rozne teleofny od noki po siemensa samsunga i se ale spv m600 zwany htc prophet touch lub qutek s200 to cudo szkoda ze neima gpsa ale mmozna dokupic na blutka i juz jest teleofn zarabisty ma wszystko prawie co ma ko0mputer stacjonarny ci co sie wypowiadaja ze spv to kicha to niech sobie jakiekolwiek spv kupia to jest to samo co htc tylko orange daje swoja nazwe np era htc nazywa era mda... jak w plusie to niewiem polecam tel pozadny za nieduza kase

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-198-71.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet