Orange SPV M5000 - opinie
Telefony Orange Orange SPV M5000 Opinie o Orange SPV M5000

Orange SPV M5000

w sumie: 36
  • 0

    1. ~Kaziu  2005-11-14 20:14:46  host: pa226.radom.cvx.ppp.tpnet.pl

    te 128mb pamięci wewnętrznej to lekka przesada mogliby przynajmniej dać jakąś karte pamięci czy cuś takiego a ogólnie tel jest spox

  • 0

    2. ~THOMSON  2005-11-19 16:39:02  host: 87.207.168.60

    fajny fajny. mnie ciekawi tylok jego cena i kiedy będzie można go kupićw orange???

  • 0

    3.  2005-11-21 14:44:56

    niezly..tylko lekka cegla

  • 0

    4.  2005-12-12 14:56:31

    nom lekka cegla ale z funkcji calime calkiem... mozna sie nim pobawic :)

  • 0

    5. ~  2006-01-21 18:19:46  host: wipll-41a-50-158.sandomierz.pilicka.pl

    czy ktos moze wie jaki to m procesor to wazne, ostatnio zaczynaja mnie interesowac takie komory chociaz sa ceglane to z drugiej strony wielofunkcyjne

  • 0

    6. ~blazi  2006-01-21 18:30:37  host: absn157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    exstra dla mnie najlepszy!!!!

  • 0

    7. ~  2006-01-21 18:54:56  host: wipll-41a-50-158.sandomierz.pilicka.pl

    zeby do maja byla w orange bedzie git mysle ze niezbyt teges jest fakt ze wszedzie komory wchodza jak najszybciej po premierze tylko w Polsce lipa przcierz nie zyjemy w kraju biednych robotnikow z zimbabwe nie??

  • 0

    8.  2006-02-03 19:20:21

    czytałem w pewnej gazecie ze to cacko ma kosztować 3999 zł
    no takie cudo mogło by sie ukazać w najnowszych filmach akcji ni w
    mission inposble 3

  • 0

    9. ~DaNi  2006-04-15 16:20:56  host: dvc253.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon naprawde wynmiate gry na nim to maskara poszy wysiwietlaczu 480 x 640 to maskara nokia ngage sie kruje z grami
    a tyakpozatym to om moze miec chyba maks 5gb

  • 0

    10. ~  2006-06-08 19:38:34  host: pc1-176.chomiczowka.waw.pl

    pojawil sie na allegro za 2 k zl, pisza ze ma 530 mhz ;/

  • 0

    11. ~skee  2006-07-09 12:52:42  host: 213-238-89-51.adsl.inetia.pl

    tylko ze to jest MDA a nie zwykly telefon wiec "ceglastosc" nie gra tutaj az tak waznej roli
    128mb to pamiec ram
    dostepny jest od dawna, u operatorow osiaga ceny zaporowe, na allegro pojawia sie czasami w okolicach 2k - 2.5kpln
    w sierpniu sam rozpoczne poszukiwania

  • 0

    12. ~DJ  2006-07-29 23:00:05  host: 80.51.101.146

    Czy ktoś ma pojecie jaki jest przyblizony czas wejscia tego fonu do oferty Orange PL ???
    Bedę bardzo wdzięczny za odpowiedź !!!

  • 0

    13. ~Kvasir  2006-09-01 08:23:46  host: proxy-ndm-2.tp.unicity.pl

    Telefonik super, tylko ma jdna duuuuza wade .... wyswietlacz obraca sie tlko o 180 stopni.... Niby jest blokada ale jakas taka chinska.. Znajomy mial go z anglii sprowadzonego i niestety jego syn obrocil kilka razy za duzo wyswietlacz... wiazka sygnalowa byla pieknie rozerwana... Ale ogolnie fajny tel :]

  • 0

    14.  2006-11-22 23:13:09

    siema mam MDA PRO z T-mobile jest bez sim locka i mam problem czy Wi-Fi działa wam bez problemu?? niestety ja nie mam jak sprawdzic a pozatym jak zainstalowac polską nakładke ( do jakiego folderu wsadzić ) Pozdro

  • 0

    15. ~children of bodom  2007-06-23 13:45:32  host: cik17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jEstem ciekaw ile ekran ma cali??

  • 0

    16. ~Makkazari  2007-07-17 01:15:32  host: doy195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    EJ CHLOPAKI WCHODZI DO NIEGO GG SCIAGNTE Z ERA !? BO REKLAMUJA WLASNIE GG NA KOMORKE ALE TO CHYBA TRZEBA TYLKO JAVA A ONA Z PEWNOSCIA MA TO JAK WEJDZIE !?

  • 0

    17. ~szyce  2007-07-22 21:22:36  host: auh34.internetdsl.tpnet.pl

    ciekawe czy oddtwarza MID-y

  • 0

    18. ~Poiu  2007-09-14 11:34:52  host: abpm223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Procesor ma 550mhz, cena to 1800-1300, głosniczki stereo, pamię ma 64 nie 128 i karciochy pamięciochy. Po wgraniu windowsa 6.0 śmiga nieźle. Bardzo delikatny, nie dla firmy i brutali, jako kom- niewygodny troche. Krótko: dobry poket pc

  • 0

    19. ~Alek  2007-09-16 15:39:48  host: faz50.internetdsl.tpnet.pl

    Mam Ten telefonik jestem zadowolony bardzo:)Dziewczyny lubią jak faceci mają duże ;)hehehe

  • 0

    20. ~Maciek  2007-10-25 14:40:13  host: nat-dz2-1.aster.pl

    super sprzet... tylko że nie mam instrukcji:/ gdyby ktoś posiadał takową to prosze o kontakt phtagat@gmail.com bede bardzo wdzieczny...

  • 0

    21. ~CRONO5  2007-10-27 21:44:45  host: fch66.internetdsl.tpnet.pl

    1 pytanie dlaczego co niektórzy nazywają tego palmtopa telefonem, jak już palmfon!A Urządzenie naprawdę ogień cena teraz tez jest atrakcyjna 1300-900 zł, naprawdę polecam!

  • 0

    22. ~nicoz0  2008-03-05 22:11:23  host: inet20908ng-3.eranet.pl

    najlepszy fon pod sloncem... Z WM6 smiga jak zaden... to zasluga tego Intela 530 mHz... polecam

  • 0

    23. ~dj_mysz  2008-09-16 16:29:23  host: bnx151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ta... a bateria to 3h bedzie trzymać :)

  • 0

    24. ~radomiani  2008-12-16 01:01:21  host: 7.hotspot.algo.radman.pl

    Wszystkie Nokie, SE, Szajsungi przy nim wysiadają. Krótko mówiąc komputer w kieszeni.

  • 0

    25. ~;u  2009-01-03 00:20:56  host: bus178.internetdsl.tpnet.pl

    taa tel kosztuje teraz nawet po 500zł xD a z resztą są lepsiejsze np blackberry 9000 albo SE ...X1 czy Nokia e90 moja ukochana ah ale to ona kosztuje po 3tys :/

  • 0

    26. ~adrian  2009-01-15 21:57:28  host: host-81-190-35-219.szczecin.mm.pl

    mam go i nie wiem jak wlaczyc blu aby moc przeslac pliki... pomocy!!

  • 0

    27. ~bomber  2009-02-01 12:02:48  host: lkhintermedia-f001swce01.net.pbthawe.eu

    Ma ktos może info, czy ten telefon jest do kupienia w Plusie, Orange czy w innej sieci?

  • 0

    28. ~Mati  2009-02-03 12:07:46  host: host-89-230-51-87.konin.mm.pl

    mam pare pytan odnosnie tego palmtopika. jak zachowuje sie po wgraniu najnowszego win? czy sa jakies usterki ktore czesto w nim wystepuja? na ile starcza bateria jak sie go intensywnie wykorzystuje? jak wyglada sprawa pisania sms za pomoca dotyku? czy glosniczek nie harczy na max?

  • 0

    29. ~kix12  2009-03-18 20:12:39  host: hurin161.dream.net.pl

    a jak z głośnikiem w tym fonie lepszy nisz w n73

  • 0

    30. ~misiu  2009-04-14 19:36:55  host: gate94.kolornet.pl

    a jak tam z gps? Ma go? Jak tak to czy ma te antenkę taką, cop to mnie śledzi :D

  • 0

    31. ~Mad Max  2009-05-26 14:32:27  host: 239.48.classcom.pl

    Na Allegro jest wystawiony za 650zł tylko nic nie pisze o gwarancji..

  • 0

    32. ~edek  2009-07-09 08:33:23  host: dtd211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siema miałem kiedyś ten model wgrałem nowego najnowszego Windowsa i wszystko chodziło jak należy. Robiłem z nim co chciałem, podkręcałem procek aby odtworzyć jak najlepiej jakościowo film. Bateria trzymała m mi 2-3 dni gdy używałem go tylko do pisania i dzwonienia, natomiast z wifi 1 dzien jak to bywa w telefonach z wifi itp.

  • 0

    33. ~mariuszxd  2009-07-25 23:36:53  host: bfl177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Sa dwa glosniki stereo, a telefon nie posiada gps. @mati Na maksie glosniczek nie harczy, ale nie jest to juz taki krystaliczny dzwiek jak przy nizszym natezeniu. Wi-fi jest bardzo pradozerne, ale ten telefon przy sluchaniu muzyki i przegladaniu neta i tak wytrzyma od rana do wieczora, tymbardziej, ze w necie sa dostepne baterie o znacznie wiekszej pojemnosci niz standardowa. Za pomoca dotyku pisze sie dobrze. Ja u siebie mam klawiature dotykowa identyczna jak w iphone - mozna pisac i palcem i rysikiem. Preferuje jednak klawiature qwerty bo pisze mi sie na niej szybciej. Ja mam windows mobile 6.1 i czasami telefon troche wolno chodzi i trzeba dac troche czasu procesorowi. Ponad to telefon czasami mi sie zacina. Musze go wtedy zresetowac rysikiem co zajmuje jakies 10-15 sekund zanim sie ponownie uruchomi. Mozliwe jednak, ze tylko ja tak mam, bo zasyfilem go lekko jakims softem.

  • 0

    34. ~.::MSCRV::.  2009-09-07 11:04:32  host: gfj235.internetdsl.tpnet.pl

    telefon mam od 2 miesiecy. 520Mhz Intel(R) PXA270, Flash size 128MB LCD 480 x 640 TFT. WM 6.0. Żyleta! 128 RAM jest w sumie mu nie bardzo potrzebne, ale wypadalo by czasem. Używam WI-FI bardzo czesto wiec trzyma mi max 1 dzien. na predkosc nie narzekam. Swietnym pomyslem jest klawiatura QWERTY. Głośniczki po obu stronach klapki(przy zamknietej zzuzywa duzo mniej baterii-1620mAh) Apart 1,3MPX nie ma co sie spodziewac. Telefon jeden z lepszych na rynku. Prosze także o pomoc gdzie w Polsce można przyspawac pamieci RAM do telefonu? Prosze o pomoc! Telefon z@jebisty

  • 0

    35. ~Mumar  2010-04-10 23:07:04  host: aahq220.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Syf jakich mało... podobno co drugi dzień się nie włącza. Lekki i mały, że można nim hipopotama zabić. Nie polecam.

  • 0

    36. ~CJ  2010-08-24 18:23:06  host: 62.233.161.27

    Podobno? To nie polecasz bo tak usłyszałeś od kogoś? ... Telefon świetny jako mobilne centrum rozrywki ^^ Wifi ma ładny zasięg, ekran jest duży i przejrzysty, nieźle się pisze na tej klawie, świetnie sie na nim ogląa filmy czy też słucha muzy no i wiadome nieograniczone funkcje dzięki Win Mobile, minus to słaba bateria i z wiekiem - luzy na zawiasie wyświetlacza.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-82-105.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (8)

Archiwum Ankiet