Orange SPV M3000 - opinie
Telefony Orange Orange SPV M3000 Opinie o Orange SPV M3000

Orange SPV M3000

w sumie: 232
  • 0

    1. ~Kfiatooscheck  2005-10-28 16:57:12  host: chello083144085071.chello.pl

    Witam mam pytanko kiedy będzie coś więcej wiadomo o tym telefonie i czy i kiedy pokarze się on w polskim Orange??

  • 0

    2. ~szymon_z  2005-10-29 14:47:18  host: asm194.internetdsl.tpnet.pl

    Zarąbisty ale za jego cenę wg. mnie lepiej kupić komputer lub porządnego palmtopa!Ale telefonik hmm...Super,ale to raczej dla bogatych...Chyba ze w Orange na abonament :))

  • 0

    3. ~grandman  2005-10-29 19:00:28  host: vv90.internetdsl.tpnet.pl

    Czy oni do reszty zgłupieli każda marka telefonów wykorzystuje inne czytniki kart pamięci! I jak tu sie potem swobodnie wymieniać danymi? Pozostaje chyba tylko dużo wolniejszy bluetooth...

  • 0

    4. ~rs  2005-11-02 10:08:42  host: dxk253.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mozna tez przez Wi-Fi wymieniac sie plikami, czy to telefon dla bogaczy? raczej nie , poprostu kosztowna zabawka, cos za cos

  • 0

    5. ~111111  2005-11-15 22:27:37  host: 217-153-221-40.such.nat.hnet.pl

    telefon sadze ze wejdzie jakos w ciagu 2 tyg tak mi sie wydaje. Pracuje w Orange:)

  • 0

    6. ~YachU  2005-11-22 18:16:00  host: host042.public.p-s-inter.net

    wlasnie, kiedy bedzie? bo juz po nocach za nim nie spie :D co do kart, bedzie mial miniSD - w komplecie do takiej karty masz adapter i bez problemu wsadzisz do np starego SPV.. poza tym wreszcie palmofonik z wi-fi , a do tego maly - cos jak mda compact tylko grubszy nieco... cos przeslicznego po prostu ;]

  • 0

    7. ~adriej  2005-11-23 09:29:50  host: frodo.lukas.com.pl

    Chyba jednak szybko się nie pojawi. W oficjanlnym cenniku Orangutana na te święta jest tylko SPV C600. Znowu poszli na łatwiznę. ;( lol

  • 0

    8. ~waber  2005-12-22 05:31:29  host: w3cache.z.infinity.net.pl

    kupilem sobie ten telefon w angli w zeszlym tygodniu tam wszedl on do sprzedazy 3 tygodnie temu wiec u nas pewnie jeszcze musicie troszke poczekac ogolnie fajny dozo funkcji troche gruby ale za to ma klawiature w przeciwienstwie do innych ktore widzialem w tmobile

  • 0

    9. ~Tr0L  2006-01-12 12:38:08  host: ddc83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Pojawił się na magazynach centertela :o)
    Lada dzień pojawi się pewnie w salonach ;o)

  • 0

    10. ~Daniello  2006-01-12 18:56:11  host: net1.chomiczowka.net.pl

    OD 13.01 ten tel jest w orange (przynajmniej w procozycji bo tam pracuje) i go serdecznie polecam

  • 0

    11. ~juz mam ;)  2006-01-19 22:26:44  host: bdj18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajna zabawka, i wbrew temu co pisza, filmy tez mozna ogladac (240x320), ogolnie cudenko ! :D

  • 0

    12. ~  2006-01-21 15:13:13  host: wipll-41a-50-158.sandomierz.pilicka.pl

    widzial ktos jak wychodza foty? nidlugo bede mial nowa komore w orange dla firm i nie wiem co wybrac
    ?? a mi troche na fotach zalezy"[

  • 0

    13. ~blazi  2006-01-22 12:48:37  host: absn157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja widziałem fotki i zarąbiste na serio.Teraz w komórkach czy jest 1.3. Mpix czy 2.0 to już nie ma róznicy...chyba że sie wydrukuje.Pozdro!!!

  • 0

    14. ~lol  2006-01-22 13:25:55  host: wipll-41a-50-158.sandomierz.pilicka.pl

    komora nawet fajna ale czytalem gdzies parametry techniczne i procesora ma tlko 200mhz obawiam sie ze bedzie troche muliła pozatym git

  • 0

    15. ~jarzombek  2006-01-23 18:24:10  host: 217.153.194.14

    wlasnie nabylem to cacko i musze sie od nowa uczyc obslugi ale chyba warto poswiecic troche czasu i wszystko poznac , polecam

  • 0

    16. ~Arras30  2006-01-25 09:33:28  host: s179pc18.mmj.pl

    SPV M3000 posiada WiFi-g .Jeśli nie jest uruchomiona dostępnosc do g to istnieje specjalny programik odblokowywujący standrd g.Polecam aparat nomoże poza faktem ciut slabej jednostki ale dzieki temu... wydluzonoczas pracy baterii.

  • 0

    17. ~sokole  2006-01-26 18:43:40  host: proxy.lublin.enterpol.pl

    mam pytanko czy ten telefon ma rysik?? bo slyszalem ze ma ekran dotykowy to chyba rysik tez powinien byc.

  • 0

    18. ~daniello  2006-01-26 19:04:27  host: net1.chomiczowka.net.pl

    ma rysik

  • 0

    19. ~łukasz  2006-01-27 14:04:39  host: abwi183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak wygląda z kolorami dostepnymi we polsce. Jest tylko srebro? Czy są jakieś dodatkowe gadżety.Widziałem telefon jest bajera tylko słuchawki jakieś no name.Czy sa jakies zdjęcia w necie wyswietlacza np. menu. Jakiś bardziej konkretny opis włączyli mi telefon w salonie ale tyle czasu się odpalał że siadł a oni jak wiadomo nie formatuja bateri. a grafiki goog są prawie wszystkie takie same

  • 0

    20. ~PIter  2006-01-28 10:44:56  host: bco179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam,
    Jestem zainteresowany zakupem tego telefonu, ale nigdzie nie moge znalesc informacji na temat co daje producent w zestawie. Czy ktos wie co jest w srodku ?
    Pozdrawiam, Piter

  • 0

    21. ~Asu  2006-01-29 10:26:16  host: gw1.tvtom.pl

    Mam taką zabawke do sprzedania. Kontakt GG 6120994. Jak ktos zainteresowany to niech sie odezwie...

  • 0

    22. ~khak  2006-01-31 12:13:37  host: gprs5.plusgsm.pl

    Jak kupujesz w Orange masz futeral sluchawki ,plyte. wszystko o Wizardzie :
    http://pdaclub.pl/view.php?news_id=10853

  • 0

    23. ~PAUL  2006-02-05 20:56:32  host: host-86-63-137-136.pronet.lublin.pl

    Witam.czy ktos juz odpalil skype. procesor ma 200mhz ciekawe czy da rade

  • 0

    24. ~PAUL  2006-02-05 21:15:13  host: host-86-63-137-136.pronet.lublin.pl

    Witam.czy ktos juz odpalil skype. procesor ma 200mhz ciekawe czy da rade

  • 0

    25. ~hmm  2006-02-05 22:59:28  host: bcs77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w srodku dostalem telefon, 2 rysiki do niego, kabel usb, ladowarke sieciowa, sluchawki z mikrofonem, instrukcje i pare szmatek od orange (mam spvm3000 z orange).
    Ktos pytal o zdjecia - tu jest bardzo roznie, od skrajnie beznadziejnych po skrajnie piekne, o ktore w zyciu bym nie podejrzewal komorki. wszystko zalezy od swiatla i tego, ile rzeczy jest na ekranie, bardzo czesto lapie ostrosc na czym innym niz powinien, ale np. twarz robiona z bliska wyglada bardzo dobrze, a juz jakis podluzny przedmiot na stole czesto jest nieostry. Jesli chodzi o zdjecia to nokie N70 i N90 sa znacznie lepszym wyborem... ale ich nie polecam, bawilem sie chwile w salonie i mi nie pasowala malutka klawiaturka w N70 i symbian, podobno ma mnostwo bugow z oprogramowaniem z orange, na M3000 mozna je wylaczyc. Ogolnie bardzo polecam, ma tez tzw. phone pad ktory pozwala wklepywac smsy jedna reka, zamiast klawiaturki na dole ekranu pojawia sie taka duza klawiatura jak w zwyklych telefonach, tzn. dwojka z abc, trojka z def, rzad nizej czworka z ghi i naprawde bez problemu sie jej uzywa palcem, posiada nawet t9. minus - zostaja slady po paluchu na ekranie, chyba ze piszemy paznokciem ;) A i polecam od razu zainwestowac w folie Brando, co prawda drogo bo 40 zl ale sie oplaca.

  • 0

    26. ~buka  2006-02-06 01:00:30  host: router.warsnet.pl

    w zestawie jest telefon, bateria, zestaw sluchawkowy, ladowarka, zapasowy rysik do ekranu dotykowaego, pokrowiec(kabura na pasek), plyta cd z oprogramowaniem MS, kabel usb

  • 0

    27. ~veg  2006-02-06 20:56:26  host: ckv6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja niestety jeszcze musze czekac na to cudenko tydzien. Miał bym jush dzis ale moja mama zawachała sie nad nokia n70 bo mam kupic dwie sztuki.

  • 0

    28. ~Basiorrr  2006-02-08 23:05:12  host: 83.238.218.66

    juz zamowiony. czekam :) z przedluzeniem umowy cena 20zł:)

  • 0

    29. ~kamil  2006-02-10 09:07:09  host: zeus.tvtom.pl

    telefon, bateria, zestaw słuchawkowy, ładowarka, kabel do komputera, zapasowy rysik no i papierki oraz płytke z windowsem mobile...pzdr

  • 0

    30. ~mateusz  2006-02-16 19:44:37  host: btz133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w zestawie tel, instrukcja, ladowarka, kabel usb, sluchawki, cd, rysik, nie ma karty pamieci !!

  • 0

    31. ~halski  2006-02-18 19:04:19  host: ecj159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupilem telefonik 2 dni temu jest naprawde zaj...... w sklad tel wchodzi kabel usb,sluchawki stereo,plytka z oprogramowaniem,etui bardzo ladne i porzadne oraz dodatkowy rysik. telefon ogolnie super polecam naprawde

  • 0

    32. ~halski  2006-02-18 19:08:55  host: ecj159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy jest na ten telefonik winamp?czy da rade go wgrac z kompa stacjonarnego?

  • 0

    33. ~guerra  2006-02-20 15:06:52  host: djj160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    krótko.
    SPV 3000 czy nokia N70?

  • 0

    34. ~bobofrut  2006-02-24 22:18:37  host: cepelia-104.cza.warszawa.supermedia.pl

    witam chce kupic ten telefon lub HP hw6515 i nie wiem który wybrać może ktoś coś doradzi??

  • 0

    35. ~  2006-02-25 14:57:58  host: wipll-41a-50-158.sandomierz.pilicka.pl

    mam pytanie ktory telefon wybrac nokie n70 czy ten. chcialbym widziec czy ten telefon nie jest uciazliwy w osbsludze czy jest solidnie wykonany czy otw filmy w 320x240 i np czy mozna bslugiwac dotykowy ekran palcem przez folie:) prosze o dopowiedz to pilne:D

  • 0

    36. ~Bumel  2006-02-26 18:38:37  host: aclp244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon nie nadaje sie do normalnego uzywania. Bardzo slaba bateria !!

  • 0

    37. ~bartek  2006-02-28 23:42:48  host: efr218.internetdsl.tpnet.pl

    chciałbym sie dowiedziec czy mozna zablokowac jakos klawiature, moj nauczyciel kupil sobie ten telefon i co chwile wlacza mu sie internet czy cos innego z javy a nie chce miec rachunkow przypadkiem za takie wpadki, czy jest moze blokada na te klawisze?? z gory dzieki

  • 0

    38. ~  2006-03-01 13:06:42  host: 194.9.223.113

    wlasnie z tego aparatu pisze ten wpis. Może ten nauczyciel nie wylacza tel. po wcisnieciu na chwile power przechodzi w stan uspienia i tylko powerem można go wlaczyc . sa tutaj opcje i to tez można zmienic. bateria mi trzyma dlugo, nie wiem jak inni. mam ustawiony slabe podswietlanie dla oszczedzania energii. może dlatego. sprzeci
    pierwsza klasa. mnie sie podoba

  • 0

    39. ~PeGaS  2006-03-05 10:28:42  host: cke231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam,
    Nurtuje mnie jedna sprawa, jest możliwość zaimplementowania w M3000 GPS?

  • 0

    40.  2006-03-10 11:48:21

    WitekT mam dla Ciebie uaktualnienie danych o tym Palmtopie:) : bateria 1200mAh lio-Ion; karty pamięci miniSD;33MB RAM,44MB flash ROM;Irda jest;alarma wibracyjny jest;waga 160g... tyle udało mi się zdobyć. Pozdrawiam

  • 0

    41.  2006-03-11 11:31:21

    WitekT mam dla Ciebie parę rzeczy o tym palmtopie:128MB ROM,64MB RAM,karty pamięci miniSD,port podczerwieni jest,bateria 1200mAh Li-Ion, waga 160g. Mam nadzieję, że coś z tego Ci się przyda do opisu :) Pozdrawiam

  • 0

    42. ~Grzesiek  2006-03-12 14:02:12  host: bnp5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon i jestem z niego bardzo zadowolony, jeśli ktoś ma zamiar zakupu tego telefonu, niech od razu to zrobi, w nim jest wszystko, tak ja laptop

  • 0

    43. ~Grzesiek  2006-03-12 14:05:18  host: bnp5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon i jestem z niego bardzo zadowolony, jeśli ktoś ma zamiar zakupu tego telefonu, niech od razu to zrobi, w nim jest wszystko, tak ja laptop

  • 0

    44. ~flesz  2006-03-20 21:24:03  host: it170.internetdsl.tpnet.pl

    kupiłem nówke i jestemn zarąbiscie zadowolony.ale bateria kiepska do granic możliwosci 1250 i trzyma 24 godz.....moze za dużo sie bawie?ale jak sie nie bawic takim cackiem .czy ktos wie jak wgrac do niego gry??????

  • 0

    45. ~flesz  2006-03-20 21:25:32  host: it170.internetdsl.tpnet.pl

    w zestawie są 2 rysiki , oprogramowanie windows 5.0 , słuchawki , etuii , i wiadomo papierki.

  • 0

    46.  2006-03-20 23:54:23

    jak mozna wgrać ciekawe gierki do spv 3000 ?ile powinna trzymać bateria 1250 przy normalnym uzytkowaniu?

  • 0

    47.  2006-03-21 21:16:00

    czy wie ktos cos na temat czy mozna do teg telefonu wgrac nawigacje satelitarna?

  • 0

    48. ~bladi  2006-03-25 08:35:59  host: aawq34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mój facet z orange dostal ten telefon za 165 zł :))

  • 0

    49. ~lesios  2006-04-08 18:09:36  host: aake27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten fonik jest naprawde super bardzo mi się podoba i może go będe miał wiem że on jusz istnieje w orange na abonamęt

  • 0

    50. ~neli225  2006-04-09 16:16:11  host: mikolowska.gl.digi.pl

    Wlasnie zakupilam SPV M3000:))polecam moze bateria nie trzyma dlugo ale mozna sie fajnie pobawic:))ogolnie fajny telefonik:))

  • 0

    51. ~kos904  2006-04-10 10:36:31  host: 195.136.99.116

    oco sie waszym zdaniem pelsze sony ericson p900i czy SPV M3000

  • 0

    52. ~rasz  2006-04-11 22:17:47  host: abxc10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    sluchawki, kabel do kompa, pokrowiec, ladowarke, plytka cdrom i ksiazeczka do nauki jakies 50 stron albo lepiej

  • 0

    53. ~chriss2  2006-04-12 14:48:30  host: cwo194.internetdsl.tpnet.pl

    gdzie w orange go mozna kupic??? moze ktos go widzial gdzies w salonie w warszawie albo w okolicach??

  • 0

    54. ~ch  2006-04-12 15:39:28  host: cwo194.internetdsl.tpnet.pl

    kiedy bedzie znowu spv m3000 w orange....? A moze ktos z was wie gdzie go jeszcze mozna znalesc w ololicach warszawy lub warszawie....

  • 0

    55. ~NG  2006-04-16 01:22:05  host: bms208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jest w Orange dla Firm od ponad miesiaca jak masz wysokie rachunki tomozesz go miec za 1PLN :D

  • 0

    56. ~chriss2  2006-04-16 19:49:34  host: rev-121-002.legionowo.forweb.pl

    W ofercie jest... ale w salonach go nie ma!!!! Moge go miec za 150 zl.

  • 0

    57. ~pol  2006-04-18 08:59:12  host: afc114.internetdsl.tpnet.pl

    A jak wygląda sprawa z otwieraniem plików MS Office np. World. Czy jest dołączone oprogramowanie a jeśli tak to jakie.

  • 0

    58. ~wojak45  2006-04-18 10:48:38  host: bql43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ma gniazdo na karty pamieci

  • 0

    59. ~robert  2006-04-27 17:12:28  host: dt98.internetdsl.tpnet.pl

    na czwartej fotce po prawej stronie widać rysik wbudowany w obudowę...

  • 0

    60. ~jarek  2006-04-28 13:58:27  host: dyt2.internetdsl.tpnet.pl

    mam to cacko ale nie jestem specjalnie zachwycony za bardzo skomplikowany fotki niepowiem wychodzom fajne zamienie go na nokie albo eriksona

  • 0

    61. ~vovo  2006-05-03 10:05:01  host: abbg198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W ERZE też można go kupić ?

  • 0

    62. ~azmo  2006-05-07 18:51:05  host: egb95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    polecam smialo kazdemu,co prawda moj model wlasnie trafil na serwis (jutro go odniose) ale naprawde potrafi duuuzo - windows 5.0 czyli cala masa programow do sciagniecia :)

  • 0

    63. ~karo  2006-05-07 21:01:48  host: rev-213-195-190-30.net.shl.pl

    telefon fajny, ostatnio kupiłem go za 1 zł (z vatem) a mial srednie rachunki 310 zł. w gdansku jest kilka salonow gdzie jest ten model. ja kupilem na góreckiego 12 w nowym porcie

  • 0

    64. ~Pankracy  2006-05-14 22:16:39  host: dkd217.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kilka dni temu kupiłem go w związku z przedłużeniem umowy za 180PLN i jeszcze tego samego dnia zamieniłem się na SE P910i. Jest to chyba najlepsza opinia dla tego sprzętu: kupić i się szybko zamienić ha ha ha ha

  • 0

    65. ~JACEK;)  2006-05-15 14:42:00  host: tw11list1-4.rdi.pl

    Przedwczoraj się nim bawiłem, świetny. Pisze, że ma 65000, a kolory i zdjęcia ma tak żywe,jakby miał 16 000 000 kolorów. Najlepsza jest gra w kulki. Bez wątpienia oceniam na 10

  • 0

    66. ~pszemo  2006-05-21 10:41:24  host: prosie3.aster.pl

    Rewelacyjny paklm. Wszystko na pokłądzie. można rozszeżyć pamięć kartą. Bateria przy sporym obciązeniu 2 dni .. to nizeły wynik patrząc na wielkość ekranu

  • 0

    67. ~mmm  2006-05-21 14:07:15  host: afh155.internetdsl.tpnet.pl

    mozna wgrac modul GPS.koszt okolo 400zl

  • 0

    68. ~Ziomek  2006-05-30 14:42:11  host: 82.177.122.8

    Posiadam SPV M3000 juz od miesiaca trelefon jest świetny choć bateria moglaby dluzej trzymac, ciekawe menu, wiele programow potrzebnych do pracy, duzo wbudowanej pamieci, ciekawy wyglad, polecam ten telefon przedewszystkim ludziom ktorzy szukaja czegos innbego niz normalny telefon, a dla tych ktorzy nie maja przekonania do nowych marek informacja , ze SPV jest na podzespolach Samsunga wiec napewno nie ma sie czego obawiac.Ten telefon jest po prosty wypasiony

  • 0

    69.  2006-05-31 18:36:21

    czy ten telefon ma wbudowana antene GPS-u?

  • 0

    70.  2006-05-31 19:00:43

    czy ten telefon ma wbudowana antene GPS-u?

  • 0

    71. ~EMIL  2006-06-02 15:06:44  host: dqo185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    odp 1: MOZNA KUPIC W ERZE zwie sie MDA VARIO
    odp 2: rysika nie widac na zdjeciach bo wyciaga sie go od dolu po prawej a tu zdjecia dolu niema 4 zdjecie jest zdjecie od gory
    odp 3: niemazna wgrac modulu GPS !!!!
    ale mozna sobie dokupic go na blucie
    odp 4: no i oczywiscie nie ma wbudowanej
    anteny do GPS :) bo po co jak nie ma gps trzeba dokupic GPs na blucie i do tego sie podlancza antene zew. jesli musisz :) bo w wiekszosci i tak ladnie lapie zasieg
    odp 5: ma GNIAZDO PAMIECI format: miniSD

    i taka moja opinia TO JEST NAJLEPSZY TEL NA SWIECIE poki nie wyjdzie wizard 2 :) czyli nastepca tego z modulem UMTS :) i dwiema kamerkami :)
    ma wszystko co sie da modul telefoni 4 zakresy 850/900/1800/1900 dziala w usa i wszedzie chyba :) ma GPRS i szybsza wersje jego EDGE ma WIFI nawet b/g ma irde ma dotykowy wyswietlacz duzy ma super klawe
    wejscie na sluchawki 2,5mm
    windows mobilny 2005 i masa programow ktore z telefonu robi ci mini komp
    mozna uzywac jako pilota do wszystkiego
    pisac w wordzie exelu grafika 3d blender super gry i wogole co sobie zamazysz :)
    nie robi chyba tylko laski i nie sprzeta :P

  • 0

    72. ~april  2006-06-04 00:07:12  host: awz203.internetdsl.tpnet.pl

    choc jeszcze go nie mam ale dla mnie jest wypas.A to dlatego że ma duzy wyświetlacz i pieknie pokazuje GPSowe mapy.Do enduro tak jak mnie jest idealny.Żaden telefon tak sie nie sprawdzi w terenie jak ten.Kolega z nim smiga i jest bardzo zadowolony

  • 0

    73. ~tiger  2006-06-06 20:35:19  host: ebd242.internetdsl.tpnet.pl

    Witam.Interesuje mnie ten telefon ale chcialbym poznac jego ceny przy przedluzaniu umowy w Twoim Planie ;) Jezeli znacie kogos pracujacego w Orange i sie orientuje to prosze o jakies dane ;D

  • 0

    74. ~JOHNY  2006-06-19 10:39:14  host: dow162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest poprostu super, ale on niema GPS-u.Więc to troche szkoda a niewiecie ile moze kosztować w USA ten telefon i w jakim kraju po przeliczeniu na polskie złotówki jest najtńszy

  • 0

    75. ~Marcin_PL  2006-06-19 14:21:07  host: any119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    TomTom nie chce na nim chodzić, Automapa chodzi super oczywiście na GPS po Bluetooth. Czy komuś sie udało z TomTom.

  • 0

    76. ~  2006-06-27 09:03:42  host: public-gprs1446.centertel.pl

    ja tez posiadam SPV M3000 ... moim zdaniem jest naprawde dobry ... co tu duzo pisac wkoncu to kieszonkowy PC ... nic dodac nic ujac ... 10 - naturalnie ... :)

  • 0

    77. ~Robert  2006-06-27 15:42:41  host: itel.com.pl

    może ktoś wie jak się w nim włącza rozpoznawanie pisma bo w instrukcji jest to wyjaśnione, a w realu nie mam takiej opcji.

  • 0

    78. ~radzik  2006-06-30 00:10:24  host: 125.85-237-174.tkchopin.pl

    Jak sie blokuje klawiature w SPV C600. niemoge to tego dojsc chyba ze jestem taki cimny lub ten telefon nie posiada tak podstawowej opcji

  • 0

    79. ~chmiel  2006-07-11 21:42:11  host: cpc5-galw1-0-0-cust122.dbln.cable.ntl.com

    sa lepsze

  • 0

    80. ~tomyus  2006-07-12 18:24:56  host: czapla1.siec.idealan.pl

    a wiecie czy on ma gps

  • 0

    81. ~Zainteresowany  2006-07-20 10:24:10  host: exa73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tak ma gps, dostałem go jako służbowy telefon i jak na razie spisuje się znakomicie, polecam go każdemu kogo stac na niego ;-)

  • 0

    82.  2006-07-29 23:13:51

    1sze to m3000/vario/qtek9100 nieposiada wlasnego modulu gps 2gie tomtom w wer 5.21 smiga na nim wysmienicie polecam wszystkim ten sprzecik do pracy netu i nawi sam mam osobis ie na nim automape,tomtom,destinator,igo i wszystko smiga rewelacyjnie razem z mini slim 236 HOLUXA po bt hmm na sierpien przewidziana jest sprzedaz nowszej wersji m3100 /qtel9600/vario2 polecam!!!

  • 0

    83. ~doniek  2006-08-11 22:40:04  host: bta101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No to w końcu jest ten gps czy nie ma? Raz piszecie ze nie ma a potem "Zainteresowany" pisze ze jest...

  • 0

    84. ~DJ  2006-08-16 16:12:02  host: ip-81-210-22-17.netia.com.pl

    SPV m3000 nie posiada wbudowanego modułu GPS !!!

  • 0

    85. ~sam001  2006-08-24 00:36:59  host: fbh178.internetdsl.tpnet.pl

    DANE
    IrDA brak danych

    jest irda, o tak z boczku:)

  • 0

    86. ~BrianWNC  2006-08-27 16:31:20  host: chello087207010128.chello.pl

    telefon nie ma wbudowanego modulu GPS ani anteny.Ale istnieje mozliwosc kupienia modułu zewnetrznego GPS(NA ALLEGRO OK.250ZL) ktory komunikuje sie z telefonem za pomocą bluetooth i wtedy nawigacja dziala.mam nadzieje ze teraz ci co nie wiedzieli juz wiedza i nie beda pytac o to samo

  • 0

    87. ~ANKA  2006-08-28 06:57:53  host: che93.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam proplem z SPV, nie mogę go zsynchronizować z PC-etem. Po podłączeniu telefonu pod kabel Mic. Active Sync robi coś tyakiego: "trwa pobieranie ustawień" i tak nawet 6 godzin i staje na tym komunikacie i dalej nic nie można zrobić, bo ciągle ten komunikat. Nie zawiesza się w tym momencie tylko cały czas trwa te pobieranie ustawień :-( przecięz to nie może trwać kilkanascie godzin. Nie muszę go nawet synchronizować, wystarczy aby można było wuymieniać pliki. Ale jak z kompa na tel wymiana trwa kilka sekund , tak z telefonu na PC też nie mogę bo kopiowanie stoi w miejscu praktycznie. Pmiocy

  • 0

    88. ~Andrzej  2006-08-28 22:05:11  host: dyq178.internetdsl.tpnet.pl

    GPS nie ma ten telefon wbudowanego można dokupić odbiornik

  • 0

    89. ~rafii  2006-09-05 17:19:00  host: 80.50.65.18

    ANKA

    po pierwsze active sync musi byc zainstalowany na kompie, po drugie wyłącz firewall'a na kompie (systemowego i ew. zaistalowanego) mialem ten sam problem tylko w innym telefonie (i-mate k-jam). badz co badz te telefony sa identyczne.

  • 0

    90. ~eee  2006-09-13 18:26:59  host: neptun.intertop.pl

    ile trzyma bateria ?

  • 0

    91. ~lugo  2006-09-14 17:30:17  host: aso74.internetdsl.tpnet.pl

    chcialbym sie dowiedziec jak wyglada nawigacja satelitarna w tym telefonie? Czy trzeba cos dokupowac? i ewentualnie jesli chodzi o uzywanie GPSu w gorach i jezdzie na rowerze - czy sie sprawdza?.
    Pozdrawiam

  • 0

    92. ~dexter  2006-09-16 12:59:49  host: abdy152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam.
    Posiadam SPV M3000 lecz nie moge dojsc do jednego , jak polaczyc sie bluetooth z drugim telefonem i wyslac mu plik Np: Muzyke , obraz . ?
    Jest taka mozliwosc zeby sie polaczyc z drugim telefonem i wyslac mu plik ?? prosze o odpowiedz !!
    Dziekuje z gory !!

  • 0

    93. ~Kamil  2006-09-20 17:47:18  host: gw2.knc.pl

    Witam. Mam pytanko czy telefonik posiada radio oraz wibracje ????

  • 0

    94. ~dexter  2006-09-21 10:33:12  host: abei25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon Posiada wibracje a radia nie posiada ale zato ma wspanialy odtwazacz mp3 ;]

  • 0

    95. ~Marta  2006-09-21 16:23:52  host: ti511110a080-0996.bb.online.no

    witam, mam SPV 600 i nie moge go podlączyć do komputera... mam USB i zainstalowany active sinc i nic nie mogą sie wykryć nawzajem... wcyzm problem, prosze o rade...

  • 0

    96. ~Tomek  2006-09-21 19:19:56  host: host-81-190-80-167.gdynia.mm.pl

    Mam ten telefon i powiem ze bardzo mi sie podoba !! Naprawde przenosne PC :P Polacam wszystkim gorąco lecz wiadomo jaka cena ^^

  • 0

    97. ~DeXteR  2006-09-29 23:27:21  host: 212.75.104.254

    Mam pytanie... czy ten telefon posiada lampe błyskową... i jakie trzeba mieć rzszerzenia plików by co kolwiek na niego zainstalować itp... czy w ogóle można coś instalować?

  • 0

    98. ~molo  2006-10-02 13:57:57  host: gandalf.ds5.agh.edu.pl

    zamówiłem sobie takie dwa telefoniki. ciekawe czy się spiszą w firmie. a tak po za tym czy do internetu mozna wchodzic przez wi-fi??

  • 0

    99. ~bastek00  2006-10-07 22:03:25  host: cco158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wszystko OK, poza tym że nie mogę połączyć się poprzez sieć WiFi z internetem, nikt nie może mi pomóc a na forach nie mogę nic znaleźć :(

  • 0

    100. ~ZIP  2006-10-15 23:00:22  host: dlf54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W sprawie łączenia sie przez wi-fi, akurat sie tym bawie, wszystko czego potrzebujecie jest na stronce: http://wifi.aximsite.com/axim-03.html

  • 0

    101. ~DARIO  2006-10-26 20:28:14  host: ip-81-210-22-17.netia.com.pl

    mam go juz ponad miesiąc wiec moge cos o nim napisać ! wcześniej miałem trzy Nokie z Symbianem i szczerze mówiąc nie wyobrazam sobie telefonu bez jakiegos sensownego systemu operacyjnego to tak jak PC tylko z DOS'em ! Poniewaz przesiadlem sie z N6630 wiec najłatwiej mi bedzie z nią go porównac, a do tej pory była to najlepsza Nokia jaką miałem poprzednio 3650, 7650 i w miedzy czasie SX1 ! Nie bvedę opisywał wszystkich funkcji bo to można znależć w Necie mogę natomiast napisac kilka uwag odnośnie tego jak sprawuje sie ten Palmofon ! Niestety porównujac same funkcje telefoniczne wypada duzo słabiej niz N6630, gorszy dzwiek w głosniku słuchawki, podobno słabiej mnie teraz słychac niz przez Nokie, bateria hmmm.... zalezy jak sie jej uzywa ale 3 dni to max ! natomiast biorąc pod uwage całość czyli 2 w 1 to jestem naprawdę zadowolony ! Po miesiacu użytkowania ciągle mam ochotę sie nim bawic co jest naprawdę duzym osiągniecie zważywszy że przy Symbianach po tygodniu niczym mnie juz nie mógł żaden zaskoczyc ! W skrócie to naprawde małe PC w kieszeni jeżeli ktoś szuka tylko dobrego telefonu to odradzam bo telefonowanie to tylko jeden z dodatków do tego urządzenia ! pozdr

  • 0

    102. ~Paul  2006-11-01 19:14:45  host: 195.136.140.55

    zdecydowanie potwierdzam spostrzezenia z komentarza dario, mam ten fon juz 1rok, i jako telefon jest tragiczny bo bardzo komplikuje podstawowe funkcje, ale jako urzadzenie multimedialne jest wyjebane i dlatego go kupilem, uczylem sie wiele miesiecy ale teraz potrafie juz z nim wszystko... a ma wiele do zaoferowania

  • 0

    103. ~konar  2006-11-10 19:40:08  host: 69-133.is.net.pl

    ej sluchaj !! sam w sobie spv nie ma gpsa!! ale west wejscie na antene....>> czyli kupujesz sobie antene gps do pda w sklepie, mapa na karcie pamieci instalujesz mape i podpinasz antene i jest git !! tzn masz system gps w swoim spv :D

  • 0

    104. ~Mati  2006-11-12 22:28:08  host: futuro-gw.interserv.net.pl

    M3000 to telefon barodzo dobrze dopracowany,

  • 0

    105. ~Mati  2006-11-12 22:30:11  host: futuro-gw.interserv.net.pl

    M3000 - bateria trzyma dwa dni przy: 3,5 godz. pracy i ok 15 min. rozmów dziennie... wynik rewelacyjny!!! ogromna zaleta tego modelu to klawiatura...

  • 0

    106. ~artpil  2006-11-21 01:06:10  host: arkus.prz.edu.pl

    ja mam pytanko odnośnie pamięci: ma port na miniSD, jaką max katrę można w niegow cisnąć i proszę o uwagi na ten temat.pozdr

  • 0

    107. ~sylwia  2006-11-24 15:43:24  host: amj242.internetdsl.tpnet.pl

    witam. nie umiem sobie poradzić z połączeniem się z internetem poprzez sieć Wifi. z linka zamieszczonego niewiele rozumiem i nie potrafię rozgryżć już przeszło miesiąc, a wiem, że gdyby mi się w końcu udało to zrobić, byłabym jeszcze bardziej zadowolona z mojego SPV. Jako nawigacja jest super i polecam, bo wychodzi taniej, aniżeli zakup nawigacji samochodowej, któej nie można ze sobą zabierać.

  • 0

    108. ~Dario  2006-12-02 18:24:14  host: 80.51.101.146

    Słuchajcie mam pytanie do właścicieli tego terminala czy tez macie problemy z tym ze słabo słyszycie inne osoby i one tez was słabo słyszą ??????????? Bo to rzecz która mnie najbardziej irytuje w tym terminalu !!!! poprzednio posiadałem 4 Symbiany i jako cos podstawowego uważałem że jakośc rozmów jest po prostu bardzo dobra i decydując sie na to urządzenie nawet nie dopuszczałem myśli ze tu moze być duuuzo gorzej a jednak może :((( Jestem do tego stopnia tym podirytowany ze chyba go wymienie na jakiegos Symbianowca albo Nokie albo SE bo jakosc rozmów to podstawa a tutaj chyba o tym zapomnieli :((

  • 0

    109. ~  2006-12-03 18:30:29  host: 213.158.194.228

    bardzo prosze czy muglby mi ktos pomoc polonczyc ten telefon z pc mam zainstalowany activsynk czekam na odpowiedzi

  • 0

    110. ~DJ  2006-12-13 12:39:47  host: ip-81-210-22-17.netia.com.pl

    mi firewall też blokował musiałem go wyłączyc !

  • 0

    111. ~Martin  2006-12-23 00:19:56  host: bxk172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co do activsynca, to jest troche marnie, bo synchronizowac z outlookiem mi sie go nie udalo, ale co do transveru plikow, czy instalowania aplikacji jest luz. Dla kupujących chciałbym podkreślić, że jest to paltop z FUNKCJĄ telefonu. Dzwonic dzwoni, ale co do zakresu konfiguracji samego telefonu to nokia 3510 ma wiecej opcji, ale co do reszty to maly notebook. Po wifi za duzo nie nalezy sie spodziewac, chociaz czasami uda mu sie zaskoczyc. Dla programistow duza zaleta jest kompatybilnosc z Visual Studio, wystarczy zainstalowac sdk i mozna programy w C# pod niego klepac. Ogolnie bardzo polecam

  • 0

    112. ~  2006-12-31 17:03:10  host: 149.254.200.218

    hejka! Ja mam go jakiś miesiąc i jest naprawdę super. Nie rozumiem też problemów związanych z rozmowami. Po przeczytaniu powyższych wiadomości stwierdzam, że mam bardzo udany model, ponieważ w moim wszystko słychać doskonale jak i ja doskonale wszystkich słyszę. Nie mam też kłopotów z baterią tzn jak pracuje i używam go sporadycznie tzn do dzwonienia kilkanaśście minut dziennie i sprawdzania poczty codziennie oraz pisania sms (co dzięki świetnej klawiaturze jest wręc banalnie łatwe i szybkie) batreia potrafi mi trzymać tydzień. Ale czasem trzyma faktycznie 3 lub 4 dni. Ja sówj kupiłem w szkcji pod nazwą O2 Xda mini s ale to ten sam telefon tylko pod inną nazwą. Jako urządzenie medialne jest poprostu super, odtwarza pliki avi co jest dlamnieświetne, poprzednio miałem nokię n70 czyli symbiana7 i nestety musiałem przerabiać wszystko na odpowiednie formaty. Tutaj poprostu zrzucam sobie filmiki jakie chcę oby w avi i mi działa, rozdzielczość dopasowuje sam. No i ten ekran - animiacje, filmy i płynność poprostu bombowa - nie można tego porównywać z żadnym telefonem. Pomimo tego, że szukałem w internecie i znalazłem mnóstwo programów na pocket pc oraz windows mobile 5.0 to mimo zgodności system nie chce przyjmować większości z programów, nie udało mi się zainstalować żadnej gry a na takich możliwościach medialnych to wręcz grzech nie wykorzystać tego na gry. Jeśli ktoś ma jakieś fajne programy, które mu działają na psv m3000 lub gry, lub też ine aplikacje proszę o kontakt na email ciokoloko@op.pl lub gg 5058065. Bardzo będę wdzięczny wszystkim za cokolwiek :) Dodam jeszcze, że jeśli się fona odpowiednio dostosuje do własnych potzreb to naprawdę można szybko wchodzić do kontaktów, skrzynki wiadomości i wszystkiego innego. Nie wiem tylko czy można go odblokowywać nienaciskając przycisku a ekranie, można to zrobić za pomocą klawiatury? Jeśli ktoś wie proszę o kontakt. Aha, czy można ustawić sobie tapetę na stałe, nie używając przy tym opcjo ''today''? Pozdrawiam wszystkic

  • 0

    113. ~piotr  2007-01-11 13:21:39  host: fay122.internetdsl.tpnet.pl

    czy mozna zainstalowac nawigację???

  • 0

    114. ~mrtical  2007-01-15 09:03:26  host: host-81-190-135-44.olsztyn.mm.pl

    witam, rozważam kupno tego smartphone'a. czy ktos wie, czy mozna do niego wgrac jakiegos translatora/slownik ? pzdr

  • 0

    115. ~Andrzej  2007-01-19 20:02:50  host: 87-205-89-102.adsl.inetia.pl

    Witam..mam problem z lampą do zdjęc ..nie gaśnie tylko cały czas sie delikatnie jarzy..reset nic nie pomaga ,dopiero wyjęcie baterii ,ale po jej włożeniu problem powraca..pozdrawiam

  • 0

    116. ~MM  2007-01-22 21:40:10  host: sniezka.bmj.net.pl

    jak zgrac sms-y w SPV M3000 na komputer?

  • 0

    117. ~seba  2007-01-25 23:27:15  host: abrc10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy do spv da sie wgrać jakiś program z kompa???!!!

  • 0

    118. ~lukaszP  2007-01-27 16:44:18  host: chello087207089163.chello.pl

    Witam. Jeżeli macie jakieś konkretne gry na SPV m3000 do ściągnięcia (konkretne tzn lepsze niz udało mi się ściągnąć {szachy i obrazki do pary oraz pilot którego nie mogę zaprogramować })to proszę o adresy. reszta nie chciała działać

  • 0

    119. ~kamild  2007-01-30 20:19:27  host: aln243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam wszystkich Mam problem z przesłaniem plików z PC na palmfon i odwrotnie. Możecie mi pomóc. Pozdrawiam

  • 0

    120. ~lucky  2007-01-31 00:46:54  host: ip-81-210-86-74.netia.com.pl

    witam. mam problem,jestem użytkownikiem tego telefonu od ponad miesiąca, w pewnym momencie wyłączył się i teraz nie mogę go włączyć, zapewne wino softu, nawet reset nie pomaga.wicie coś na ten temat?dzięki i pozdrawiam

  • 0

    121.  2007-02-03 15:41:57

    witam ja mam taki sam problem padła mi bateria i teraz nie moge go włączyc nawat pod ładowarką

  • 0

    122. ~marcin  2007-02-13 18:24:33  host: dud27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie! Czy ktos jest mi w stanie powiedzieć ile to cacko tak naprawde wytrzyma na baterii ? chodzi mi dokładnie o to ile wytrzyma jak nie bede używał wi-fi ,blutacza ,bez gier, słuchania mp3 itp.Tylko kilka minut rozmów dziennie i kilka sms-ów.

  • 0

    123. ~marcin  2007-02-13 18:28:03  host: dud27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie! Czy ktos jest mi w stanie powiedzieć ile to cacko tak naprawde wytrzyma na baterii ? chodzi mi dokładnie o to ile wytrzyma jak nie bede używał wi-fi ,blutacza ,bez gier, słuchania mp3 itp.Tylko kilka minut rozmów dziennie i kilka sms-ów.

  • 0

    124. ~uzytkownik  2007-02-14 22:15:07  host: ip24-c26.gl.digi.pl

    mam go od 3 miesecy i mam z nim problem bo nie wiam gdzie sia go wlacza:P

  • 0

    125. ~dziki pizmak  2007-02-19 10:17:25  host: gprs9.orange.pl

    huje macie jakies gry do m3000?? bo mi sie njudzi nieraz... z powazaniem klepie was po tylkach

  • 0

    126. ~geddeon  2007-03-13 17:38:23  host: xdsl-4951.bielsko.dialog.net.pl

    Trzeba być matołem aby kupić taki telefon do grania. Czy wgrać można do niego Automape?

  • 0

    127. ~Jacek  2007-03-15 10:55:32  host: 153-mo5-12.acn.waw.pl

    Można ją wgrać.Ja jej używam i jestem bardzo zadowolony:)

  • 0

    128. ~Marti  2007-03-15 11:44:43  host: 217.153.207.21

    automapa dziala jak zloto - tamtama musisz miec i smigasz po polsce

  • 0

    129. ~Marti  2007-03-15 11:46:49  host: 217.153.207.21

    dodam tylko ze teraz trzeba aktualizowac z netu (microsoft stronka) activsynca zeby laczyl z pc

  • 0

    130. ~Eggi  2007-03-21 10:18:20  host: eip86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy działaja na nim zwykłe gry java (.jar) i gry na PocketPC ??

  • 0

    131. ~Eggi  2007-03-22 14:22:34  host: eik50.neoplus.adsl.tpnet.pl

    I czy da sie go podłączyc do liveboxa przez Wi-Fi?

  • 0

    132. ~piotrulex  2007-03-23 12:29:48  host: rt46.internetdsl.tpnet.pl

    tez mam, dzwoni lecz co do reszty nie mam pojecia bo nie mam czasu instrukcji oblukac :)

  • 0

    133. ~  2007-04-01 20:01:35  host: addr188.ite.cz

    niech mi ktos pomorze z parametrami do ustawienia internetu w spv 3000

  • 0

    134. ~marcin  2007-04-05 17:41:36  host: dus230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A teraz ja mam jedno pytanie. Czy moze mi ktoś powiedziec jak przeglądać zdjęcia zeby nie trzeba otwierać kazdego zdjęcia z osobna i je zamykać ,tylko np. jedno otworzyć i przełączać na następne?

  • 0

    135. ~eda  2007-04-19 08:36:55  host: chello089078090022.chello.pl

    za ile mozna kupic ten telefon??

  • 0

    136. ~blabla  2007-04-24 17:02:01  host: ats36.pr.radom.net

    kto mi powie jak wylonczyc ORANGE MENU bo juz mnie drazni;/

  • 0

    137. ~Jakamo  2007-04-24 18:44:52  host: aabi27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kilka słów o spv: 1 jak ktos mowi na to telefon to mnei szlak trafia (telefon to dotatkowa funkcja spv - podkreslam dodatkowa) 2) co do bateri to wytrzymuje okolo 1 dnia 3)jak ktos mi mowi ze chce sobei kupic spv tylko po to zeby z niej dzwonic to ja proponuje niech sobie kupi 6610:) - tez moze z niego dzwonic:) 4) spv polecam ludziom biznesu ktorzy ja naprawde potrzebuja do pracy - wgrany jest w nia windows dlatego jak to windows tzeba sie liczyc ze bedzie sie wieszal i lapal wirusy:( 5) jak ktos chce sobie kupic cos takiego niech powaznie sie zastanowi bo jak ktos sie nie zna na technice to co 5 sekund bedzie latal do serwisu:) 6) ma fajny dotykowy ekran - i rysik oczywiscie w seztawie albo palcem mozna nia sterowac:) 7) narazie dostepna jest w sieco orange tylko wiec kicha:) 8) podsumowujac jesli ktos chce kupic SPV M3000 dla szpanu to nie polecam bo relatywnie nie jest to łatwe w obsłudze urządzenie. 10) jak słysze ze ktos nie umnie wgrac gry pod windowsa bo takiego mamy oprogramowanie w m3000 to mnei krew zalewa - a jak wgrywasz gry u siebei na kompie tez grasz tylko w bierki albo na kurniku ??? Jest to fajne cacko z dupna bateria:) ale ja nie nazekam bo jesli ktos kozysta z spv w pracy i jest calyczas podlaczony po usb do innego kompa to sie laduje wiec nie ma problemu:)

  • 0

    138. ~pamyczek  2007-04-29 12:55:21  host: aru194.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon dla ludzi znających temat nie dla ciemnoty lubiącej telefony w mix plusie bo ładne... zamienilem sie za n70 na niego symbian VS WinMobile...

  • 0

    139. ~mikus  2007-05-09 16:58:26  host: 87-205-50-102.adsl.inetia.pl

    jakie są na ten telefon gry jeśli są to na jakiej stronie z góry dzięki informacje wysyłajcie na miko286@wp.pl

  • 0

    140. ~krzysiu~~  2007-05-14 17:25:40  host: chello089076170192.chello.pl

    ~Wie ktoś może gdzie mi mogą w nim naprawić port USB bo jest wciśnięty do środka i nie da się łądować. mam jeszcze jedno pytanie czy da się z niego zdjąć prze kompa lub neta SimLocka, gdy on jest w orange a ja mam karte w Erze??

  • 0

    141. ~a  2007-05-18 18:31:54  host: buz18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jakie karty maxymalnie obsluguje ten telefon ?... 2gb czy 1gb ?

  • 0

    142. ~olol  2007-05-23 17:02:19  host: ccr58.neoplus.adsl.tpnet.pl

    maksymalnie 2gb a trzyma na ciagłym "gadaniu" 2 dni na czuwaniu 3-4 dni jest fajowy i żeby rozwiać wątpliwości ten telefon ma polifonie.

  • 0

    143. ~deQ  2007-05-24 12:29:31  host: eoh234.internetdsl.tpnet.pl

    Obsluguje najwieksze niema z tym problemu, Telefon jest naprawde Bardzo Zaje***sty ;]

  • 0

    144. ~dudi  2007-05-27 19:24:14  host: 76-36.idc.net.pl

    Mieszkam w okolicy gdzie jest slaby zasięg na inny telefonach, a często nie ma wogóle. Zas spv nie łapie wcale sieci. (orange)W czym może być problem. Byłem u kolegi, zminiłem karte sim na inna z orange i polaczylo z siecia ale tylko na chwile.. zreszta tak jak inne telefony

  • 0

    145. ~tomek  2007-06-03 22:58:46  host: xdsl-7221.wroclaw.dialog.net.pl

    Witram a jak tu z Wi-FI działa np na lotnisku?? Instalował ktoś coś do obsługi VoIP?? Działa czy niezbyt?? A skype?? Rozmowy głosowe przez niego idą?? Pozdrawiam i czekam na odpowiedź. Tomek

  • 0

    146. ~MARCIN  2007-06-04 10:19:41  host: aanm86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wydaje mi sie, że słaby zasięg to mankament tego telefonu ja tez mam czasami problemy ze znalezieniem dobrego sygnłu w miejscach gdzie nokia miała przynajmniej połowe.Ale poza tym sprzęcik jest świetny POLECAM!Odnośnie zapytania tomka to mogę powiedz, że skype chodzi normalnie WI-FI też ale na lotniskach to nie mam pojęcia co jest

  • 0

    147. ~marcin  2007-06-04 10:21:27  host: aanm86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A czy ktoś może mi doradzić jak ustawić połączenie z netem przez GPRS na początku miałem ale tak coś namieszałem, ze niewiem jak to teraz zrobić i co tam wpisać.

  • 0

    148. ~hornik@op.pl  2007-06-12 15:06:41  host: ccn77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wie może ktoś jak zmienić tło w zakładce telefon bo u mnie jest szare tło i czarne cyfry, niewiele widać.

  • 0

    149. ~karstaL  2007-06-24 11:15:44  host: aclg211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. Mam pytanie do użytkowników tego urządzenia. Czy ma ono w obudowie schowek na rysik, czy trzeba go nosić osobno? Bardzo proszę o odpowiedź.

  • 0

    150. ~  2007-07-01 12:33:41  host: dvv14.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam!odnośnie tła to z tego zo wiem to nie można zmienić jego koloru, a odnośnie rysika to oczywiście ze można go schować w urządzeniu.Pozdrawiam

  • 0

    151. ~bosman  2007-07-03 12:13:57  host: nat-1.net-serwis.pl

    witam wszystkich mam pytanie czy do spv m3000 można wgrać auto mape jeśli tak to w jaki sposób to będzie mi działało czy on ma wbudowany gps czy zewnętrzy trzeba dokupić jak możecie dopiszcie jak najszybciej

  • 0

    152. ~marcin  2007-07-04 18:08:39  host: dtz60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Trzeba dokupić antene można na allegro.Auto mapa będzie chodziła pod warunkiem,ze jest pod windowsa mobil-a.

  • 0

    153. ~marcin  2007-07-06 19:25:09  host: dvn205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam!Czy ma ktoś z Was nawigacje tomtom z mapami europy?albo może wie gdzie to można znaleść to proszę bardzo o kontakt. marcinbaldy@o2.pl

  • 0

    154. ~ja  2007-07-10 11:21:30  host: 195.116.183.190

    gdzie tu jest jego cena bo nie moge znaleźć

  • 0

    155. ~ja  2007-07-10 11:22:32  host: 195.116.183.190

    ile on kosztuje bo nie widze ceny

  • 0

    156. ~zlobik  2007-07-11 15:34:08  host: acmr17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zeby wylaczyc menu orange wejdz w ustawienia->dzisiaj->zakladka "elementy"-> i odznacz "orange"

  • 0

    157. ~Pawel  2007-07-15 11:56:22  host: cur2.internetdsl.tpnet.pl

    Ja mam takie pytanie... Czy jest wersja deva c++ na ten telefon/windows? a jeśli nie to jakiś inny odpowiednik programu do pisania programów w c++

  • 0

    158.  2007-07-29 19:32:50

    CZy ktos wie jak zresetowac tela tak jak sie resetuje symbiany?

  • 0

    159. ~  2007-08-05 15:08:53  host: 088156096146.stk.vectranet.pl

    po lewej stronie masz taki otwor i wkladasz tam rysik:) reset gotowy

  • 0

    160. ~nieznajomy  2007-08-09 19:16:31  host: 82.160.190.60

    hej jak usunac to menu co jest po lewej stronie na wyswietlaczu??

  • 0

    161. ~jackal  2007-08-13 20:55:55  host: aawx136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie wiecie czasami czy spv-ka nie kosi sie z karto 512mb bo z 1gb to jest totalna przywieszka nic nie mozna zrobic bez reseta . prosze o szybko odp.

  • 0

    162. ~karsta  2007-08-24 23:13:00  host: acmf82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie do użytkowników tego urządzenia. CZy ma ono lampę z funkcją latarki? bardzo proszę o odpowiedź

  • 0

    163. ~  2007-08-30 15:09:18  host: 87-205-189-65.adsl.inetia.pl

    hej jak włączyć tto menu po lewej stronie?

  • 0

    164. ~Mipel  2007-09-11 15:30:28  host: rtr.jpk.pl

    Ja mam spv m3000 z kartą 2gb i nic sie nie przycina :P

  • 0

    165. ~siwy  2007-09-25 16:45:03  host: 193.59.115.5

    witam. jestem szcześliwym nabywcą tego cacka. Jest super. Karta 2gb i nic sie nie tnie. Jako nawigacja bardzo dobrze sie sprawuje, na początku trudności w obsłudze, ale po 2 dniach wszystko szybko sie robi. Jak narazie jestem zadowolony. pozdrawiam.

  • 0

    166. ~Darek.B  2007-09-27 19:35:32  host: 078088209049.wlb.vectranet.pl

    czym sie rozni ten M3000 od M2000 ? czy znalazł już ktoś na internecie uchwyty do zamontowania w aucie ?

  • 0

    167. ~  2007-10-09 20:21:11  host: aawa114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fajny telefonik ale mi się bardziej podoba SE p990i bo ma lepszy aparat i wogule.

  • 0

    168. ~Kicko  2007-11-06 14:00:07  host: avm160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej mam pytanie czy "spv m3000" to to samo co "XDA MINI" S ?? no na innych stronach znalazlem zda i pokazuja ze nie ma dyktafonu ani glosnomowiocego...

  • 0

    169. ~Junior  2007-11-13 15:18:08  host: chello089078035003.chello.pl

    Hey , telefonik naprawde swietny net smiga jak trzeba zdjecia calkiem calkime. Mam jedno male pytanie czy da sie gdzies ustawic tak aby po nacisnieciu krzyzyka na ekranie telefon zamykal dany proces a nie ukrywal? bo potem po wejsciu w ustawienia /system/ pamiec/uruchomione programy pokazuja sie te co 'niby' zamknelam :/ z gory dzieki za info :)

  • 0

    170. ~viki  2007-11-28 09:34:50  host: acco54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    SPV 3000 to najgorszy chlam jaki sprzedaje ORANGE wyobrazcie sobie ze po roku uzytkowania cos sie stalo z wyswietlaczem zaczeło znikac z ekranu wszystko, oddalem do serwisu a te balwany mi nie uznali gwarancjii bo zekomo jest 1 rok a nie dwa lata i zaproponowali mi odplatna naprawe zagrozilem sadem powiedziano ze moge im naskoczyc,wyslalem do producenta reklamacje ponad pol roku minelo nie mam telefonu ani odpisu OSTRZEZENIE DO WSZYSKICH nie kupujcie tego szmelcu bo orange nie ponosi zadnej odpowiedzialnosci

  • 0

    171. ~elle_blond  2007-12-07 08:59:14  host: gw1.jasfbg.com.pl

    jeju gdzie podłaczyc ładowarkę?

  • 0

    172. ~Krzysiek  2007-12-15 13:36:04  host: maluch.pcz.pl

    Mam pytanie... Kupiłem niedawno zestaw słuchawkowy bluetooth do tego telefonu (Sony Ericsson HBH-DS970). Przy wyświetlaniu usług można wybrać Zestaw głośnomówiący i Słuchawki. Później obojętnie co wybiorę, działa tylko zestaw głośnomówiący... Próbowałem już różnych sposobów, żeby same słuchawki działały do słuchania muzyki i jak na razie mi nie działa :( Czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć gdzie szukać, co przestawić, co zainstalować lub włączyć ? (telefon działa na WM5 PL)

  • 0

    173. ~  2007-12-23 00:55:07  host: p07-09.opera-mini.net

    Witam. Mam właśnie zamiar kupić sobie orange spv m3000, możecie mi powiedzieć czy jakieś gry oraz ciekawe programy działają na tym telefonie?

  • 0

    174. ~  2007-12-23 11:23:09  host: cur2.internetdsl.tpnet.pl

    Kicko: ten telefon ma dyktafon i glośno mówiący Junior: Zainstaluje sobie SPB pocket plus tam to wszystko jest ;) warto zobaczyc aplikacje od SPB (dobry jest też Phone Suite) Elle_blond: Do portu USB teraz coś od siebie ;) mam ten telefon juz bardzo dlugo i jestem z niego zadowolony, ale jeśli ktoś szuka telefonu tylko po to żeby z niego dzwonić i pisać smsy to nie polecam bo telefon to tylko jedna z funkcji tego telefonu. Ale do internetu, używania róznego rodzaju programów a nawet programowania jest bardzo dobry, wczesniej małem wiele różnych zabawek (MP3 MP4 telefon Ipod) teraz SPV M3000 zastępuje mi to wszystko.

  • 0

    175. ~Wildhawk  2008-01-28 12:12:44  host: eay198.internetdsl.tpnet.pl

    czy jest na niego jakiś linux?

  • 0

    176. ~oTRii  2008-02-08 23:52:27  host: bet81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajniusi telefon tylko mam problem z reklamacja bo wyswietlacz mi zanikaj po roku ale ten tel byl u mnie z 200 razy na dzien rozkalady bo pakiet 600 eskow w ciagu tygodznia szyly... i tel mialem (WG FAKTURY rowno rok ) i jak oddalem do serwisu ) to mi napisali ze tel ma ponad 15 miesiecy (od daty produkcji) i nie nalezy mi sie juz gwarancja .......a jak sprzedawli tez zydy z ORANGE nic takeigo nei mowili

  • 0

    177.  2008-03-07 20:07:15

    Witam czy jest możliwość samodzielnego zmienienia WM5 w SPV m3000 wersji np anglo języcznej na wersje PL? w tym telefonie bo mój kumpel chodził po serwisach i nikt nie chciał sie tego podjąć...

  • 0

    178. ~cywil23  2008-03-12 11:50:20  host: apn-77-113-14-216.gprs.plus.pl

    oczywiście ze jest taka możliwość. Ale tylko na wm 5.0. Należy wgrać nowy rom np z orange pl.

  • 0

    179. ~raflin  2008-03-12 19:08:00  host: bir252.neoplus.adsl.tpnet.pl

    SPV M3000 to super wypasiona bryka żaden mu nie dorównuje,windows mobile daje mu nieograniczone możliwości a programów na niego jest bardzo dużo.Ten palmtop posiada wszystko czego można tylko chcieć,dosłownie to kieszonkowy komputer.ZAWALISTY JEST!!! polecam go wszystkim NAPRAWDE!!!

  • 0

    180. ~MEN19  2008-03-13 18:05:39  host: bic231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    SPV M3000 to telefon moze inaczej TO PALMTOP z tyloma funkcjami że głowa mała.Mam go od jakiegoś czasu i jestem naprawde pod wrażeniem, PLUSY: -Dotykowy ekran -klawiatura qwerty -slot kart pamięci,możliwoś włożenia nieograniczonej wielkości kart pamięci,wystarczy wgrac program i już :) -aparat jak na 1,3mpx bardzo duże i ładne fotki -bateria,mimo ogromnego wyświetlacza trzyma długo 4-5 dni przy używaniu 3,5 dnia,dla porównania wyświetlacz jest większy jak w noki N95 -WIFI darmowy INTERNET!!! -NAWIGACJA,dzięki modułowi GPS który kosztuje 150zł mamy super nawigację -WINDOWS MOBILE! ten system ma nieograniczone możliwości,można z nim zrobi wszystko co tylko jest możliwe -wbudowana pamięc 128mb -2głośniki stereo głośno grają! -wielkim jego plusem jest oglądanie filmów bez żadnego przerabiania wrzucasz i oglądasz,wszystko zalęzy od kodeków,film w super jakości przy rozmiarze 700mb chodzi ładnie :) ma jeszcze wiele wiele inny ciekawych funkcji,TEN TELEFON OGRANICZAJĄ TYLKO PROGRAMY!!! MINUSY: -Jest ciężki i duży,NOKIA N95 staje się przy nim mała :) i lekka -Wypadający rysik,ale mamy w komplecie zapasowy :D -trochę za wolny procesor bo tylko 195MHZ,lecz to nie problem bo po wgraniu programu możemy go podkręcic do 330MHZ i smiga wtedy wszystko SUPER -Nie można ustawić dźwięku na wiadomości -psujący się suwak głosności,ale nie problem bo można podgłosnic z menu telefonu To chyba wszystko :D Ogólnie telefon ma to samo co zwykły KOMP zajebista funkcja w nim to rysowanie :D odpowiedni program i tworzymy różne cuda :D:D POLECAM WSZYSTKIM TEN KOMPUTEREK!!

  • 0

    181. ~xyx  2008-03-24 16:22:42  host: morgoth.siubuk.com

    @MEN19 Ładne zdjęcia? Gdzie te ładne zdjęcia? Zdjęciom brak ostrości, co do jakości ogromne zastrzeżenia.. Spróbuj poddać jakieś zdjęcie obróbce graficznej.. I może wtedy zauważysz wszystkie wady aparatu. Tak dla porównania głupi SE k510i robie dużo lepsze zdjęcia. Bateria ma trzymać 4-5 dni? To chyba jak włączasz podświetlanie żeby zobaczyć godzinę. Jak pracujesz na nim, słuchasz muzyki itp. to standardowa bateria trzyma dzień (zakładając że podświetlenie ustawione jest na minimalną wartość). "WIFI darmowy INTERNET!!!" To chyba nie w Polsce.. Bo hot-spotów w Polsce jest niewiele.. Oczywiście tych darmowych, bo są jeszcze setki ale już od operatorów np. Era które są płatne... a sieci niezabezpieczonych jest niewiele. "film w super jakości przy rozmiarze 700mb chodzi ładnie :)" Bez podkręcania nie bardzo "lecz to nie problem bo po wgraniu programu możemy go podkręcic do 330MHZ" M3000 można podkręcić do 240 z niewielkimi stratami stabilności przy 330 to tylko czekać aż się ładnie zwiesi i pomoże jedynie HR.

  • 0

    182. ~Jimi  2008-03-25 19:43:08  host: eek78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Postawie piwo znawcy który oświeci mnie jak w tym telefonie ustawić jaką kolwiek mp3 na dźwięk dzwonka sms!!!

  • 0

    183. ~marek  2008-04-01 22:20:37  host: 1.93.48.80.easy-com.pl

    chciałem zapytac jak duza karte pamieci moge tam włozyc zeby to dobrze dzziałało? prosze o szybka odpowiedz

  • 0

    184. ~luki  2008-04-01 23:13:13  host: acju62.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ja postawię 2 piwa za instrukcję jak ustawienić połączenie z liveboxem. Sieć widzi ale nie mogę się połączyć - chyba jest za mało miejsca na klucz WEP (neostrada ma 26 cyfr a w potencjalnie "moim" XDA Mini S [=SPV M3000] niby nie ma ograniczenia miejsca ale coś mi się zdaje, że nie czyta całego klucza?). Przeglądałem inne miejsca w necie i nie mogę tego znaleźć. z góry wielkie dzięki :)

  • 0

    185. ~ŁSW  2008-04-05 09:07:09  host: ewp245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam, posiadam ów urządzonko i się sprawnie spisuje:), mam jednakże pewien problem...podczas gdy chce zsynchronizować spv z kompem, przez activesync wyświetla mi się błąd systemu i wyjeżdża bluescreen...wie ktoś może z czym to jest związne? Pracuję na laptopie pod win xp prof. sp2 z góry dziękuje.

  • 0

    186. ~kwi4tek  2008-04-06 22:26:42  host: adsm187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak ustawić dźwięk sms i wibracje ?? da sie ??

  • 0

    187. ~men19  2008-04-12 10:38:39  host: bhj89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dźwięku na SMS nie da się ustawić! tylko na połączenia,co do HOST POSTÓW to w wawie jest ich pełno i darmowych.Do LUKI: ja osobiście się łączyłem z neostradą przez LIVEBOXA wystarszy w ustawieniach połaczeń wpisac KOD z LIVEBOXA mi się mieścił bez problemu,po wpisaniu kodu normalnei mozemy korzystać z bezprzewodowego internetu w domu

  • 0

    188. ~men19  2008-04-12 10:41:01  host: bhj89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do ŁSW: jeśli posiadasz system operacyjny windows mobile 5 to instalujesz activesync 4.0,a jesli masz windows mobile 6 no to instalujesz na kompie activesync 4,5 powinno synchronizowac bez problemu,jeśli nie daje to nic zrób sobie format kompa ;P

  • 0

    189. ~Alley  2008-04-15 15:58:15  host: aaym85.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~luk - wylacz w liveboxie zabezpieczenie wep i przypisz same adresy mac wszystkich urzadzen ktore maja dostep i po krzyku :)

  • 0

    190. ~czekal87  2008-04-17 16:26:51  host: acny103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    luki ja mam liveboxa i wszystka działa jak najbardziej poprawnie:)

  • 0

    191. ~Kamil  2008-05-07 19:29:44  host: snk-catv-user-191-29.streamnet.pl

    Czesc mam pytanie jak z wyswietlaczem bo ma 65tys a dla porownania moj se k800i ma 256tys.jaka jest jakosc?bo watpie ze gorsza co w tym chodzi?

  • 0

    192. ~Fifi Bend  2008-06-13 22:11:41  host: ip-62-148-80-68.netia.com.pl

    Witam. Mam pytanie... ktory telefon jest lepszy... ten SPV M3000 czy Nokia 9500? prosze o szybka odpowiedz! pozdrawiam:)

  • 0

    193. ~harys  2008-07-05 21:57:27  host: inet20908na-1.eranet.pl

    Czy SPV M3000 obsługuje kartę mini SD 4 GB?

  • 0

    194. ~harys  2008-07-06 22:27:37  host: inet20909nj-1.eranet.pl

    Jak SPV M3000 rozładuje się do zera można go naładować ładowarką, która ma 1000mA (1A). Słabsza go nie odpali. Teraz ja mam pytanie: czy to urządzenie obsłuży kartę pamięci 4 GB?

  • 0

    195. ~kalin  2008-07-11 21:50:09  host: ados12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a jak z zasiegiem? bardzo slaby? tak jak w motoroli a1000?

  • 0

    196. ~spv  2008-07-24 03:58:29  host: dxx234.internetdsl.tpnet.pl

    Do ~xyx : sluchaj co do baterii to moze sie zgodze, ale co do proca lol, moj m3000 pelne divx odtwarza plynnie po podkreceniu do 250mhz, a dla twojej inf. moj spv ciągnie bez problemu do 300mhz wiec nie gadaj ze max to 240mhz, moze mylisz modele telefonów albo co, ale mowie moj idzie na 300mhz. bateria 4 dni w trakcie normalnego uzywania (kilka tel dziennie i kilka esek) co do wbudowanego aparatu, masz racje zdjecia nie sa rewelacyjne ale to jest telefon a nie aparat do zdjec. ja ogolnie nie sprzedam mojej spv'ki jest zajebista no i Windows! to jest przewaga dla ktorej kupilem SPV zamiast jakiejs dennej Nokii na symbianie. moj windows chodzi idealnie nie zaeiwsza sie itp. POLECAM SPV M3000!! rok uzywam i jest SUPER!!!!

  • 0

    197. ~  2008-08-28 23:30:42  host: f142-053.opera-mini.net

    gdzie mozna sciagnac za free programy na m3000 ? planuje go kupic ale bez dodatkowych programow to raczej nie ma sensu...

  • 0

    198. ~  2008-08-29 00:47:24  host: f142-053.opera-mini.net

    gdzie mozna sciagnac jakies programiki za free na ten kombajn :) ???

  • 0

    199. ~markus  2008-10-23 19:37:42  host: gvg26.internetdsl.tpnet.pl

    jak zmienic dzwiek budzika ???????????

  • 0

    200. ~dankus  2008-10-30 18:37:49  host: inet20908na-0.eranet.pl

    zamierzam zakupic to cacko.i mam takie małe pytanko.dlaczego kazdy urzywany model ma tak zniszczona obudowe czy to jest wina producenta.

  • 0

    201. ~WoLeK  2008-11-10 13:42:27  host: ekv195.internetdsl.tpnet.pl

    Bardzo chcialbym kupic ten tel. ale mam watpliwosci co do niego.. mi jest potrzebny tel. nie ograniczonymi funkcjami to daje mi wlasnie spv m3000 i jak glosno odtwarza muzyke moze ktos bym mi pomogl np. nagral filmik wyczytalem ze on ma gloscniki stereo to prawda . i jeszcze jak z wi-fi bo fajnie jest po surfowac po necie za free chodzi mi o zasieng ??? noi osatnie moje pytane naprawde sie go oplaca kupic bo uzywany kosztuje ok 350 zl to naprawde niewiele Pzdr. Wolek

  • 0

    202. ~Grobla 95  2009-01-11 14:58:55  host: bte133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie do posiadaczy tego telefonu. Czy do urządzenia można wgrać inne windowsy niż windows 5.0 mobile ??

  • 0

    203. ~gizmo  2009-01-26 22:05:44  host: public-gprs53009.centertel.pl

    mam problem,zanika mi ekran gdy rozsuwam spv m 3000 ,robi sie biały,albo wyskakuja na nim jakies paski,gdy zamykam raz jest normalnie ,a drugi raz tak samo jak po rozsunieciu.co moglo sie stac z tel?? prosze o pomoc

  • 0

    204. ~pizmok  2009-02-01 20:10:10  host: ip-84.38.160.60.resman.pl

    witam mam pytanie,mozna wgrac do niego mape i zeby dzialal jko gps?

  • 0

    205. ~Tyniu  2009-02-04 10:47:08  host: host-91-196-14-170.net.brewet.pl

    Tak. Mam Wizarda i mam wgrany Windows Mobile 6.1 Professional. Co do obudowy... farba na obudowie bardzo często odpryskuje.. nie dotyczy to modelów z sieci O2

  • 0

    206. ~  2009-02-04 13:41:18  host: bip6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jakie gry mozna sciagnac na spv m3000?

  • 0

    207. ~drivter  2009-02-12 18:12:07  host: chello089074144028.chello.pl

    Siemanko mam zamiar kupic sobie to cacuszko za okolo 400pln i mam pytanie z kąd moge pobrac gierki i programiki i inne aplikacje bez rejestrowania sie na forach ;] Stawiam piwko koledze ktory powie mi jak kopnąć windowsa 6.0 zeby był szybszy ;] zeby sie nie lagował i był zywszy ...I na koniec pytanko co jest lepsze sPV-ka m1000 czy spv-ka m3000 ? ? ? ? ? Dzieki

  • 0

    208. ~skom[pel  2009-02-22 16:35:21  host: dif205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej chcialem zainstalowac spolszczenie i po zainstalowaniu zresetowalem kome i od tego czasu nie chce sie wlaczyc nic sie nie da zrobic!!prosze pomozcie

  • 0

    209. ~SPV M3000  2009-02-23 15:43:37  host: public15448.xdsl.centertel.pl

    jak sie ustawia neta w tym fonie? :-p

  • 0

    210. ~arc  2009-03-05 19:06:56  host: ewo1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon mam od roku i jest najlepszym jakim miałem, co do wifi w domu jest super a w szkole to do 15m, mp3 super gra a gps plauję kupić wraz z kartą 2GB ~gizmo też tak mam ale wyłącz i włącz wyświetlacz i jest ok ~ co do obudowy to niestety ale ściera się widać to, ale to mnie nie peszy :) Aparat? telefon z 2005 a wy chcecie cyfrówkę :) wynagradza to lampa błyskowa

  • 0

    211. ~Abc  2009-03-12 16:50:51  host: 77-254-255-230.adsl.inetia.pl

    Nie polecam kupować tego telefonu. Telefon jest wielki i gruby jak słoń, normalnie się w kieszeni niemieści. Takiego bydlaka można mieć ale tylko w domu, no niepowiem ma dużo funkcji, ale i tak lepiej pracować na komputerze

  • 0

    212. ~dyfer  2009-04-01 22:45:06  host: ebs186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do gizmo: zmien tasiemke wyswietlacza i wszystko bedzie ok to jest jedyny slaby punkt tego fonika. Uzywam go ponad 2 lata i wszystko smiga.Co do nawigaci polecam wgrac Tom-Tom-a 6.0 chodzi plynnie bez podkrecania procka 195 Mhz standardowo (do 244 Mhz chodzi mi stabilne powyzej juz sie wiesza)

  • 0

    213. ~;p  2009-04-15 17:03:12  host: 77-254-86-95.adsl.inetia.pl

    "Nie polecam kupować tego telefonu. Telefon jest wielki i gruby jak słoń, normalnie się w kieszeni niemieści. Takiego bydlaka można mieć ale tylko w domu, no niepowiem ma dużo funkcji, ale i tak lepiej pracować na komputerze" jakie ty masz kieszenie ?? obcisłe spodenki :?

  • 0

    214. ~adad  2009-04-21 14:13:26  host: acbu176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to nie telefon tylko pocket Pc a dzwiek smsa da sie ustawic

  • 0

    215. ~miczel  2009-05-09 13:30:53  host: evdo-78-30-89-221.subscribers.sferia.net

    Jaką największą kartę pamięci obsługuje ten model ?

  • 0

    216. ~klakier  2009-05-29 18:00:45  host: accr37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    słuchajcie mam takie zpytanie czy ten fonik pociągnie karte 4 gb??

  • 0

    217. ~Solden  2009-05-30 16:53:54  host: chello089076166251.chello.pl

    Moja opinia po pół roku użytkowania :) : -dźwięk(po zainstalowaniu programu "Wow HD settings" można ustawić aby głośniki działały bardzo głośno:)) -Internet(przez wi-fi jak i normalnie działa bardzo dobrze :).. pomógł mi kilkakrotnie na sprawdzianie szukając informacji np. na google ^^). -Ekran(przejrzyście widać obrazki na nim jak i filmy czy teksty). -Filmy(bez podkręcenia działają jedynie filmy bez dużej akcji, ponieważ w przeciwnym razie będą się wieszać ) -Querty(po przyzwyczajeniu się do komórkowej wersji klawiatury, w łatwy nauczyłem się pisać bez patrzenia... a to bardzo pomaga kiedy oglądam ciekawy film ^^) -Karta pamięci(używam karty pamięci 1 gb, ponieważ więcej mi nie potrzeba, tak czy owak działa normalnie, nie wiesza się kiedy wchodzę na kartę pamięci). -Wieszanie(to zależy jedynie od zainstalowania wersji systemy mobilnego, poniektóre wersje są niestabilne i dlatego wieszają się często, dlatego polecam zainstalować anglojęzyczną wersje lub polecaną przez wszystkich z Polska wersje) -Windows mobile(w szybki i łatwy sposób można zainstalować system, a dokładnie w 5 min. :)..) -Bateria(to jest właśnie największa wada tej komórki, nawet bez używania komórki (może to tylko w mojej komórce tak zwana "wadliwa bateria")działa przez około z 5-8H, a jeżeli słuchasz muzyka to około 1-2H) -Aparat(1.3 robi swoje... czyli to nie jest komórka zdecydowanie do robienia zdjęć, wychodzą one za ciemno). ----------------------- Pozdrawiam :) mam nadzieje, ze pomogłem.

  • 0

    218. ~Armani191  2009-06-17 22:10:29  host: 143.85-237-165.tkchopin.pl

    Czy wejdzie do niego bez zadnego pokrecania karta 4GB?

  • 0

    219. ~Kiezioo  2009-08-01 15:34:24  host: afn192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Przeczytalem wszystkie 218 opini o tym PALMTOPIE i bawilem sie nim przez jakis czas i bede go Kupywal uwazam go za swietny telefon i po opiniach widze ze nie popelnie blendu kupujac go :) pozdrawiam wszystkich

  • 0

    220. ~talar  2009-09-20 10:04:32  host: abqc31.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam od 1 roku i jest ok nie nazekam a na temat awari on nie znosi wilgoci .pamientajcie tele.to tylko uzondzenie ma prawo sypac sie ok a programuw jest wmiare duzo czeba tylko pokombinowac pozdrawiam

  • 0

    221. ~LebronSoldier  2009-09-23 13:16:52  host: aaue20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie odnosnie tego telefony : jak mozna wymienic ekran, da sie to zrobic samemu, kto to moze zrobic? Z gory dziekuje za odpowiedz.

  • 0

    222. ~czarodziej  2009-10-31 19:28:08  host: absz43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Uzywam tego kieszonkowego kombajnu od poltora roku :D naprawde dobry sprzet za rozsadna cene. wszytkie najnowsze fony (bez WMobile) zostaja daleko z tylu.

  • 0

    223. ~dejwid  2009-11-01 17:56:42  host: 095160250253.stk.vectranet.pl

    Obsługuje karty do 4 gb (są osoby, którym nawet i 8 działało, w to nie wierze). Nie kupuj jakiś super szybkich kart pamieci, bo telefon i tak "spowolni" je do swoich możliwości. Ode mnie telefonik super, tylko jak jesteś osobą niecierpliwą, nie radzę go nawet ruszać :) (lubi czasem się zawiesić, jak to windows), poza tym polecam

  • 0

    224. ~  2009-12-15 23:23:34  host: public-gprs29637.centertel.pl

    Mam pytanie , czy w tym fonie są jakieś problemy z pamięcią ram?

  • 0

    225. ~filip  2010-01-19 13:23:58  host: abkl103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czydo tegofona wejdziekarta 4gb??

  • 0

    226. ~dejwid  2010-02-01 08:42:46  host: 095160250253.stk.vectranet.pl

    Nie wiem, co masz na myśli, ale pamięć ram działa, gorzej z prockiem, bo 200 mhz niestety jest bardzo odczuwalne.

  • 0

    227. ~  2010-05-03 12:08:29  host: 80.50.131.150

    Telefon kupiłem tydzień temu za 50zl by zobaczyć czy jest wart i po przetestowaniu zmieniłem go na Samsung i600, tej jest wolny, poza tym strasznie gruby i ciężki. jedyny plus jego to dotykowy ekran.

  • 0

    228. ~htc  2010-09-07 15:54:07  host: host-217-170-162-137.cable.net-inotel.pl

    Samsung i600 ma procesor OMAP1710 - 220 mhz Wiec jest w tej samej klasie, ma taka sama ilosc ramu 64mb tylko romu ma nieznacznie wiecej, wiec nie ma prawa byc znacznie szybszy od m3000, telefony z jednej polki. W tej klasie najlepiej w przeliczeniu cena /jakosc wyjdzie i-mate JAQ3.

  • 0

    229. ~:PD  2011-06-26 21:30:06  host: public30754.cdma.centertel.pl

    Niedawno identyczny telefon rozwaliłem...:D Ogólnie jak na tamte czasy był ok ale jak na dzisiejsze czasy to telefon do dupy!!!

  • 0

    230. ~Thunder  2013-07-04 14:07:38  host: 85.219.163.130

    Do telefonu można wsadzić kartę max 2GB. PzdR.

  • 0

    231. ~krafter121  2014-12-26 14:06:40  host: n19-01-05.opera-mini.net

    do bani telefon bo smartfonem tego nazwać nie można!!!

  • 0

    232.  2015-06-28 20:13:53

    Telefon generalnie bardzo ciekawy. Pierwszy mój telefon dotykowy. Jezeli chodzi o Wifi to działało bez zarzutu swietnie sie z niego zawsze przegladaly strony (zza czasow oczywiscie gdy nie było facebooka oraz gdy nie bylo tak mocno obiciazajacych stron internetowych). Pamietam ze duzo bawilem sie aplikacjami do rysowania rysik działał swietnie wiec mozna bylo sie nieco pobawic + edycja zdjec na zabawny sposob tez bylo fajna. Jedna z najlepszych rzeczy w tym telefonie to przyjemnosc w pisaniu wiadomosci sms. Klawiatura QWERTY jest naprawde bardzo przyjmna i dobrze rozmieszczona. Wada ? Bardzo łatwo sie zawiesza oraz sa problemy z usuwaniem masowej ilosci wiadomosci sms (w moim przypadku pisalem wtedy po ok. 500-600smsow dziennie to jak taki tydzien nie usuwałem to był juz spory problem a pamiec zapelniala sie jakos przy 3-4tyś sms)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-50-16-125-253.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet